olipapa Creative Commons License 2010.05.15 0 0 13997
Óriási gratulációm Balázsnak, nagy idő főleg az ismert időjárási körülmények mellett! Minden elismerésem azoknak akik ebben az időben végigmennek.
Én féltávnál kiszálltam, már nem bírtam futni a sarokfájásommal. Az elején a 3-4. helyen pozícionáltam magam Pap Gabivel, aztán Carlos elkavart, így lettem 2. Balázs után (ő jó messze előttem), majd visszaelőzött Carlos és ismét a 3. helyen találtam magam. Mindenki Kavart valamennyit az elején futók közül. Klastrom után jött egy elhúzódó holtpont ami bár vészes nem volt, de addig az 50 es futók elejével szo-szó tudtam tartani a lépést, most már ez nem ment, illetve JB is szépen rámszaladt Dömösnél. Prédikálóra fölfelé pikk pakk el is lépett, én még mindíg önmagamat kerestem, de alapvető gond nem volt. Fölérve viszont hamar kiderült, nem bírok sem elrugaszkodni, sem leérkezni az egyik lábamra, így hosszú séta következett PSZLászlóig, pedig ekkor már lett volna erőm. így szokott ez lenni..A séta közben szép csendben eleredt az eső is.
A nem nagy, de hosszú energetikai holtpontra még keresem magamban a válszt, hisz ettem, ittam terv szerint. A fájás okát valószínűsíthetőleg a régi, már kitaposott cipő jelentette. Sajnos nem tudok egy ideje itthon beszerezni magamnak normális csukát, így a régiek közül "guberálok". Na ennyit a jajjveszékelésből, már nagyon várom a sikeres teljesítések pozitív beszámolóit! Tessék, tessék, jöhet, jöhet!