Üdv Hasszán!
OFF:
Ha nem veszel rólam tudomást, az a Te magánod!
Mindenesetre ajánlanám azt is figyelmedbe, hogy a világ több helyén ettől az "Aki hülye haljon meg!" állásponttól, és hozzáállástól KEMÉNYEBB vélemények alakítgatják a katonai kiképzések "vezérfonalát". Namármos....
Még némi apróság: Már több alkalommal elgondolkodtam, hogy amióta ebből a topikból többen, akár kimondatlanúl is az miatt ignorálták a topikot, mert sajnos a szakmai dolgok helyet, sokan a -szubjektivitásuk okán- inkább "POLI-DILI" tipusú hozzászólásokat tesznek. Állításom igazolására kérlek olvasgasd vissza, hogy az 54351 hozzászólásodtól, a vagy kettőszáz hsz.-ből mennyi a szakmai jellegű?
Most, ha a "Módik" kemény Fiúk, ki is b@sznák legnagyobb sajnálatomra megint a topikot a polidili kategóriába! (Isten mentsen meg a tippadó titulustól!)
Ez az ignorizálás meg olyan "másság" :-) itt a topikon! Ez ugyan nagyon az én szubjektív véleményem, és bizony esetenként a nevén is szoktam nevezni...Mán megbocsájtsd a hasonlatot, de muszáj vagyok megjegyezni, annak ellenére, hogy meglehetősen toleráns embernek vallom magam.
Legsötétebb középkor? No, mennyé mán! :-) A végén még "megyünk a levesbe!" :-)
ON:
Öreg Csóka