e.n.c.i.t.i.m Creative Commons License 2010.05.11 0 0 42
Az időm akár a tenger! Főleg ha olajozottan mennek a dolgok!

Jaj! Nehogy "két malomban őröljünk!";)
( Bocsánat a poénért! Más időkben talán jó lett volna,de most nem volt túl szerencsés ezzel poénkodnom ! :(

"Még, ha én mondanám,..."

Talán néhány évvel lehetsz idősebb nálam ! :)
Egy biztos....Ahogy múlik felettünk az idő,úgy gyorsul is. Fiatal koromban egy hét végtelen hosszúnak tűnt számomra. Mostanában pedig egyik hónap a másik után úgy elszalad, hogy észre sem veszem.

„ Nagyon nehéz az embernek önmagát megismerni”

Így vagyok vele én is. Éppen ezért szeretek mentális és lelki szinten rugalmasan „kibújni saját bőrömből, és megpróbálni önzetlen módon eltávolodni egy kicsit saját magamtól,majd másképp gondolkodni.

Azaz,különböző helyzetekben a másik helyébe képzelni magam,és megpróbálom látni és érezni, azt amit az embertársaim látnak és éreznek.
Átérezve az ő helyzetüket, mindig arra törekszem, hogy ne okozzak senkinek szomorúságot, fájdalmat, és igyekszem a tehetségem és erőm szerint jót tenni nekik.
Ezzel az életfelfogással próbálok kapcsolatokat teremteni,és ezáltal vagyok képes önmagamat is megismerni.
(Ami tényleg nem könnyű feladat senkinek)

A vallásosságról most csak egy vicc erejéig ;) :

Ha te szólsz istenhez,akkor vallásosnak mondanak,de ha ő szól hozzád,akkor tuti a diliházban van a helyed! ))

Jó éjszakát!

Előzmény: joy (41)