Törölt nick Creative Commons License 2010.05.08 0 0 44
Jó, de hát ki és beszállásnál elesések azok ritkán komoly sérülések, 99%-ban inkább csak zúzódások vagy még az sem. Eltaknyol anyázik egyet feláll és megy a dolgára. De valóban babakocsival nem lehet használni, meg idősek és mozgássérültek sem tudják, ezért is kell0, h rendes lift is legyen mellette. Ettől még nem kellene szabályokkal ellehetetleníteni a páternoszterek építését, hiszen az emberke többségének megfelelő volna gyorsabban feljuthatnának a felsőbb emeletekre.

Egyébként a markó utcai bíróságon ki is van írva, h csak saját felelősségedre használd és a babakocsival közlekedőknek, mozgássérülteknek, és akik bizonytalanok a páter használatában azok menjenek a rendes lifttel nyíl mutatja hol van.

Komolyabb balesetek történtek már olyanok mint hagyományos lifteknél pl. liftaknába zuhanás? Még ha be is esik az aknába nem fog nagyot esni, mert a következő fülke megfogja, egy hagyományosban meg akár több emeletet is zuhanhat. Szokott baleset lenni abból is, h a liftajtó csukódik rá valakire, bár tényleg nem gyakori dolog.
Előzmény: L45H (43)