Legfeljebb te pofázol!
Ennyi talán elég lesz neked Paks teljesítményéről?
Ilyen grafikonra gondoltál, vagy ilyen táblázatra?
Hol van itt az általad említett folyamatos 2000 MW?
Köszönöm, hogy behoztad ide ezeket a grafikonokat. Mondjuk erre is utasítottalak, tehát jár a jutalomfalat, kutyus!
Te azt hiszed, hogy most engem megcáfoltál? Szalmabáb érveléssel legyőztél? Te szerencsétlen szalmabábozó! Te azt hiszed, hogy ha én azt mondom - még saját magamat is pongyolán, de az igazságnak teljesen megfelelően idézve, - hogy a "Paks működött 16 évig 2000 MW-on", akkor te bármiféle győzelmet tudsz aratni felettem, ha kimutatod, hogy néha csak 1973 MW-on működött? Te szerencsétlen balfasz!
Nincs semmi annak az embernek a szellemi fegyvertárában, aki ilyen galádságra vetemedik mint te és az a gyökértelen ork haverod, a matematikus a neves egyetemről doktorolálva!
Paks 4 blokkból áll. Minden blokk 2 turbinával. Minden turbina névleges teljesítménye 250 MW. 2000 MW névleges teljesítmény úgy jön össze, hogy mind a 8 turbina 250.0000 MW teljesítményt ad le.
Sem a blokkok, sem a turbinák nincsenek állandóan üveghangon pörgetve, te fososgatyó vallási fanatikus!
Azt hiszed, hogy meg vagyok cáfolva, ha mind a 4 blokk mind a 8 turbinája működik 16 évig, de "CSAK" 230-245 MW között mozogva? Átlagosan ráadásul? :D
Azt hiszed, hogy meg vagyok cáfolfa, ha figyelembe vesszük, hogy minden egyes blokkot minden évben leállítanak egy hónapra, mert akkor cserélnek fűtőelemet (egyszerre a negyedét), és végzik el az éves rendszeres ellenőrzéseket és karbantartásokat?
Ha minden egyes turbina átlagosan "CSAK" 230 MW-ot ad le, és minden blokk le van állítva 1 hónapig, akkor 230*8*11/12=1687 MW átlagos teljesítmény jön ki!
Az általad linkelt grafikonon az látszik, hogy MINDEN ÉVBEN messze túlteljesült ez a szám! És most ne kezdjél el nekem újra szalmabábozni a 2013-as 1660 MW-on, mert van az a szint, ahova már nem megyek le, még a legszebb kutyusok kedvéért sem.
Hogy jön ez ahhoz, hogy jelenleg 4 blokkból 3 áll?!! Hogy jön ez ahhoz, hogy 8 turbinából 7 áll két hétig, jelenleg pedig 6?!!! Hogy lehet ezeket egy lapon emlegetni?!! Hogy lehet egyáltalán arra gondolni, hogy ezzel tisztára lehet mosni a 7/8-os szarosgatyát? 7/8, mert 8 turbinából 7 ÁLL.
Azt hiszed, hogy a 16 év folyamatos (karbantartásoktól eltekintve) 230-240 MW * 8 turbina állandó működését párhuzamba tudod állítani szarosgatya "teljesítményével"? Ki kell ábrándítsalak. Nem minden teljesítményt mérnek Wattban. A politikai teljesítményt nem abban mérik, tehát nem is tudod kimosni a szart a nadrágból.
A Fidesz idején folyamatosan működött mind a 4 blokk, mind a 8 turbina, az éves karbantartások mellett, átlagosan bőven 230 MW fölött / turbina.
Az elmúlt 3 hétben 1 turbina működött a 8-ból, az is 223 MW-on.
Most 2 turbina működik, 473 MW-on, tehát fejenként 236 MW-on. Félreértés ne essék, a 223 és a 473 teljesen normál üzemi működés, nem kevés.
Csak a szalmabáb érvelésed kevés rettenetesen.
Ne aggódj! Ismerem a fajtátad nagyon régről! Korcs, keverék fajta. Azelőtt az SZDSZ szellemi holdudvarához tartozónak vallotta magát az "értelmiségi" fajtád, még akkor is, amikor az SZDSZ már a székházát is eladta 20 éve.
Most a 8 általánost végzett ózdi repper influenszer kritika nélküli követőinek a szellemi holdudvarához horgonyoztátok magatokat! Egészségetekre! Jól tettétek!
Egy brancs maguk, összenő ami összetartozik. A magukat oltári nagy akadémius szuperdoktoroknak és szellemi hatalmasságoknak tartók nem mások, mint a Rákosi 1945-ös oktatási és akadémiai reformjának máig velünk élő szörnyei. Kössétek csak ki magatokat a Titanichoz, a világ legcsodálatosabb hajójához! Jól teszitek!