Keresés

Részletes keresés

rocky reloaded Creative Commons License 5 perce 0 1 226

Öcsisajt, Bálint bácsi, a pedózás nagy gyakorlati szakértöje mióta fideszes. Te is a Kék Osztriga bár egy "jeles" törzsvendége vagy?

Előzmény: Non iterum peccabo (213)
Non iterum peccabo Creative Commons License 6 órája -2 0 225

Cuki, ahogy szurkolsz a tolvajoknak.

Előzmény: jóváhagyott tücsök (224)
jóváhagyott tücsök Creative Commons License 7 órája 0 1 224

Itt olyan mennyiségű irat fog keletkezni, hogy 10 évbe telik, mire az egyiken átrágja magát a bíró. De addigra már elfelejtette az elejét. És ilyenből lesz 7000. Masszív, támadhatatlan szerződések sora.

Pöti azért álmodozik statáriumról, mert 4 év múlva esélyes lesz a lecsóra.

Előzmény: Zoli334 (221)
Wic Creative Commons License 8 órája 0 3 223

De legalább 6 évig biztos fzetése lesz.

Előzmény: tarTospifta (220)
Non iterum peccabo Creative Commons License 9 órája -2 1 222

Sajnos ez eddig is így volt. De Pötyi ma bejelentette, hogy felgyorsítják.

Előzmény: tarTospifta (220)
Zoli334 Creative Commons License 9 órája -2 1 221

Miért mondanak 6 évet??

versenyt korlátozó megállapodás közbeszerzési és koncessziós eljárásban (Btk. 420. §) főszabály szerint 5 év alatt évül el.

tarTospifta Creative Commons License 10 órája -2 1 220

A nap száma: 6

Unger Annát a Nemzeti Vagyonvisszaszerzési és Vagyonvédelmi Hivatal elnökét 6 évre választották meg. erre

Unger azt mondta, hogy hat év alatt senki ne számítson jogerős ítéletre.

Viszlát elszámoltatás, mindenki nyugodtan üdüljön, s nem kell eldugnia a pénzét, vagyonát.

Ügynökakták 36 éve. :D Elszámoltatás, köbüki sem fogja meglátni. 

Non iterum peccabo Creative Commons License 12 órája -2 1 219

Tényleg? Dobsz rám egy minuszt? Mint az oviban? Jaj! Ettől most nagyon szomorú lettem. Kisiklik az életem.🤣🤣🤣

Előzmény: fékek és ellensúlyok (216)
Non iterum peccabo Creative Commons License 12 órája -3 1 218

Ki nem szarja le, mit csinálsz, vagy nem csinálsz, proli? Muhhhahha

Előzmény: fékek és ellensúlyok (216)
tarTospifta Creative Commons License 12 órája -1 1 217

A nemzetközi helyzetet fokoztuk, lehet, hogy elindítottuk az FBI bomlását? 

Megkerestük az FBI-t Magyar Péter kijelentése miatt

Levelünkben diszkréten felhívtuk a tisztelt FBI-ügynökök figyelmét, hogy bár az Egyesült Államok nemzetbiztonsága is fontos, jelenleg egy nagyjából 9,6 milliós, mérsékelten ideges kelet-közép-európai ország lelki békéje múlik a válaszukon.

Pénteken levelet írtunk a Szövetségi Nyomozóirodának, vagyis az FBI-nak. Nem szívesen zavarjuk őket, mert biztos sok dolguk van, de a helyzet nem tűrt halasztást, ugyanis szükségünk volt rájuk, hogy segítsenek eldönteni egy Magyarországon hirtelen nagyon fontossá vált kérdést: pontosan milyen végzettsége van Kash Patelnek, a Szövetségi Nyomozóiroda igazgatójának.

Most már csak az FBI válaszára várunk, hogy hivatalosan is eldőljön: helytálló volt-e a magyar miniszterelnök nagy visszhangot kiváltó állítása Kash Patel végzettségéről.

https://index.hu/belfold/2026/08/28/magyarorszag-fbi-megkereses-magyar-peter/

Lehet, hogy az efbíájnál is most döbbennek rá, hogy ez így van, s hogyan lehetséges ez, és most veszekednek, majd bomlásnak indulnak?

Sok rendszert döntöttünk már romba, benne volt a kezünk ceausescu bukásában, Csehszlovákia szétválásában, olyat meg említeni sem akarok, ami még nem nyilvános.

Szóval, hogy egy ártatlan index kérdés dönti romba a világ egyik legismertebb, erős szervét. 

fékek és ellensúlyok Creative Commons License 12 órája -2 2 216

Az a klassz benned pedotiSSás, hogy X és ha kedvem van, dobok rád csak úgy egy mínuszt, kreténkét. Olvasás nélkül. 🤪🤪🤪

Előzmény: Non iterum peccabo (213)
fékek és ellensúlyok Creative Commons License 12 órája -1 1 215

Rá nem is bíznám.

De Ungerre az auschwitz-birkenaui Lagerführerséget is!

Keresem a szót. Talán ... Überwältigend.

Előzmény: Yorg365 (209)
Non iterum peccabo Creative Commons License 13 órája -3 1 214

Nem mindegy neked, ki viteti el a mocskos tolvaj haverjaid?

Előzmény: fékek és ellensúlyok (211)
Non iterum peccabo Creative Commons License 13 órája -4 1 213

A pedofideszes moslékok pedóznak. Ez azért mókás.

Előzmény: fékek és ellensúlyok (211)
csiribibi Creative Commons License 13 órája -2 1 212

Kash Patel has a comprehensive background in criminal justice, history, and law: [1, 2]

High School: Graduated from Garden City High School on Long Island, New York. Undergraduate Degree: Graduated from the University of Richmond in 2002 with a Bachelor of Arts in criminal justice and history. International Studies: Earned a Certificate of Higher Education in international law from the University College London Faculty of Laws in 2004.
fékek és ellensúlyok Creative Commons License 13 órája -1 3 211

Még ebben is csak mutyival boldogulnak a pedotiSSások

Előzmény: Yorg365 (210)
Yorg365 Creative Commons License 13 órája -1 3 210

Nem adja ki a jelöltek pontozólapját az Unger Annát NVVH-elnöknek javasoló bizottság

A pályázók adatainak védelmére hivatkozva nem adja ki az Igazságügyi és Alkotmányügyi Bizottság, hogy Unger Anna Róza, Ligeti Miklós, Jancsics Dávid és Sárvári Nicholas pályázata pontosan hány pontot kapott, amikor az alkalmasságukat vizsgálták a Nemzeti Vagyonvisszaszerzési és Vagyonvédelmi Hivatal (NVVH) élére.

Yorg365 Creative Commons License 13 órája -1 1 209

A tisztesség kedvéért meg kell jegyezni, hogy ő azon kevés ballib véleményvezér között volt, akik már a választás előtt kritizálták Magyar Pétert.

Előzmény: fékek és ellensúlyok (201)
Yorg365 Creative Commons License 14 órája -1 1 208

Vásárhelyi Mária

Na jó, akkor kezdjük a közepén! Azért ne az elején, mert akkor egy kötet sem lenne elég annak a hullámvasútnak a leírásához, amelyen végigutaztam attól kezdve, hogy először hallottam a Vagyonvisszaszerzési Hivatal megalapításának ötletéről. Tehát ezt most onnan kezdeném, amikor nyilvánosságra került annak a három pályázónak a neve, akit a 96 pályázó közül a Tisza frakció kiválasztott és ajánlott az elnöki pozíció betöltésére. Ligeti Miklósról régesrégóta azt gondolom, hogy a magyarországi korrupció legjobb ismerője és értője, aki tudását kifogástalan szakszerűséggel és közérthetően tudja megosztani a közönséggel, elképesztően bátor és becsületes, megvesztegethetetlenségét csak Kenedi János barátoméhoz szoktam magamban mérni. Mindezért nemcsak nagy örömmel olvastam nevét a jelöltek a listáján, hanem azt gondoltam, hogyha valóban őt választják ki erre a pozícióra, akkor még az új kormány korrupcióhoz ill. a NER-hez való viszonyával kapcsolatos kritikus véleményemet is hajlandó vagyok felülvizsgálni. Mert Ligeti Miklós személye számomra garancia lett volna a korrupcióelleni szakszerű és elszánt küzdelemre, az elmúlt 16 év korrupciós bűncselekményeinek feltárására és az elrabolt vagyon visszaszerezhető részének kimaxolására. Jancsics Dávidot személyesen nem nem ismerem, de sokat olvastam a korrupciós hálózatok működését leíró művei közül, a korrupciókutatással kapcsolatos elméleti felkészültsége számomra megkérdőjelezhetetlen, de azzal kapcsolatban, hogy képes és eléggé képzett-e felépíteni és működtetni egy ilyen intézményt, komoly kétségek merültek fel benne. Unger Anna nevén meglepődtem Nem mintha nem tartanám felkészült, okos, jól kommunikáló politológusnak, de soha nem olvastam, hallottam arról, hogy a korrupciókutatás lenne a szakterülete. Pedig hát a korrupciókutatás ma már teljesen önálló és egyre fontosabbá váló diszciplina. Jó magam már a kilencvenes években - bizonyos értelemben korunkat megelőzve - résztvevője voltam a Gombár Csaba által vezetett kutatócsoportnak, amelyben a magyarországi korrupció természetét vizsgáltuk számos szemszögből, kiváló tudósokkal. 2010 után pedig Magyar Bálint három magyar maffiaállamról szerkesztett kötetébe jelent meg tanulmányom a NER média- és propagandapolitikájáról. Az azonban soha nem jutott eszembe, hogy én korrupciókutató lennék, mivel az elemzéseket média és közvéleménykutatóként írtam arról, hogy hogyan szövi át ezeket a területeket a korrupció. Mivel soha nem gondoltam magamról, hogy teljes áttekintésem van a hazai kortárs szociológia és pláne politológia irodalmáról, megpróbáltam utánanézni, hogy megtalálom-e valahol Unger Anna e tárgyban írott tudományos műveit vagy publicisztikáit, de sehol nem találtam ennek nyomát. Mindezek után talán érthető, hogy meglepődtem azon, hogy 96 jelentkező közül ő lett a harmadik kiválasztott. Mert persze ott motoszkált a fejemben az is, hogy az elmúlt időszakban a legtöbbet, egyrészt, mint Orbán Balázs doktori értekezését "summa cum laude" értékelő opponensről, másrészt az Akadémiai Dolgozók Hálózatát az akadémiai kutatóintézetek sorsáról döntő értekezletről való kizárását támogató oktatóról hallottam róla. Bevallom nálam ezek nem növelték a kreditjét. Különösképpen mivel Rácz András akkurátusan bizonyította, hogy Orbán Balázs dolgozatának egy része plágium. És csodálkoztam Unger Anna bátorságán is, hogy egyetemi oktatói tapasztalattal, jogászi képzettség nélkül, vállalkozna egy 200 fős újonnan létrehozandó szervezet felépítésére és működtetésére, mégpedig egy olyan intézményére, amely vádhatóságként működik és a munkatársak egyharmada tapasztalt ügyész lesz. Legalábbis elvileg. Az elmúlt évtizedekben számos felsőoktatási intézményben dolgoztam, oktattam, de én speciel egy három fős postahivatal vezetésére sem jelentkeztem volna soha - ami persze elsősorban személyes adottság (fogyatékosság). Abban azonban majdnem biztos vagyok, hogy az egyetemi oktatói tapasztalat nem készít fel egy szigorúan hierarchikus, már-már katonai fegyelmet követelő, krónikus képzett munkaerőhiánnyal küszködő intézmény vezetésére. Aztán amikor Jancsics Dávid bejelentette, hogy visszalép a jelöltségtől, akkor éreztem, hogy itt valami megint olyan “hazai”. Mert nekem senki ne mondja, hogy egy olyan felkészült, széles látókörű, tapasztalt szakember, mint Jancsics, hónapokig töpreng, majd dolgozik a pályázatán, beadja, bekerül a kiválasztottak közé, majd egyik napról a másikra rájön, hogy ő mégsem alkalmas a feladat ellátásra. Ilyen nincs! Olyan van, hogy valakik elmondják neki, hogy ezért vagy azért jobban jár, ha visszavonja pályázatát. Ahogy olyan sincs, hogy ugyanakkor a kérdést eldöntő Tisza-frakció ugyancsak egyik napról a másikra előhúz a kalapból egy saját jelöltet, akinek mindaddig a nevét sem hallotta senki és életrajzából kiderül, hogy sok mindenhez - elsősorban a kereskedelmez ért ugyan, de történetesen a korrupció felszámolásához, a magyarországi hálózat feltárásához egyáltalán nem. Ahogy gyermekded játéknak, de mondhatnám, hogy a választók teljes "hűjére vevésének" tartom azt is, hogy a miniszterelnök éppen ezzel a döntéssel párhuzamosan jelenti be, mindenféle apropó nélkül, hogy a minimális nyugdíjakat, amúgy nagyon helyesen (!!!), január 1-től felemelik 120 ezer forintra. (Az ilyesmit a Kádár-rendszerben csinálták mesterien - de nekik is egyre kevésbé jött be. )Én tényleg és őszintén mondom, hogy boldogan felülvizsgáltam volna Magyar Péter kormányának a korrupcióhoz és a NER-hez való viszonyával kapcsolatos fenntartásaim, de sajnos úgy tapasztalom, hogy erre nincs okom.

Előzmény: tiszasági csomag (199)
Non iterum peccabo Creative Commons License 14 órája -2 1 207

Minél jobban vinnyogtat téged, annál jobb a móka.

Előzmény: Harcossy Győző (206)
Harcossy Győző Creative Commons License 14 órája -1 2 206
Non iterum peccabo Creative Commons License 23 órája -2 1 205

Nem szalonképes a magyarázat.

Előzmény: Eklatáns Béla (204)
Eklatáns Béla Creative Commons License 1 napja -4 0 204

botmixeres

?

Előzmény: Non iterum peccabo (200)
szamtanmertanfizika Creative Commons License 1 napja -2 0 203

Szerinted milyen a kisugárzása tamerláknak, ÁVH-s hörcsög?

Előzmény: Harcossy Győző (191)
Non iterum peccabo Creative Commons License 1 napja -4 2 202

Aggódsz?   a fideszes tolvaj izgul

Előzmény: fékek és ellensúlyok (201)
fékek és ellensúlyok Creative Commons License 1 napja -2 1 201

Nem ilyen lovat akart

Előzmény: tiszasági csomag (199)
Non iterum peccabo Creative Commons License 1 napja -3 2 200

Aggodsz, botmixeres? Van is ra okod

Előzmény: Harcossy Győző (198)
tiszasági csomag Creative Commons License 1 napja -1 3 199

Ez olyasmi mondás mint a "rajzoljon körbe téged a Doszpod Péter"  ??

😁

Jönnek elő a fikázások nemvárt helyekről is...

Előzmény: Harcossy Győző (198)
Harcossy Győző Creative Commons License 1 napja -2 2 198

Védjen meg téged a Hunger Hanna!

Előzmény: tiszasági csomag (194)
Non iterum peccabo Creative Commons License 1 napja -4 3 197

Vinnyognak a tolvaj fidernyákok. Helyes.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!