Fideszre annyian szavaztak most is, amennyivel 2014-ben 2/3-a volt. A közösségi média, ballib média és tisza kampányba öntött elképesztő mennyiségű globalista (fekete)pénz, választási anomáliák, informatikai rendszer befolyásolása, stb
Ennyi választási aktivistát még soha nem láttam, őket is fizették valahonnan, mert nem ingyen csinálták. 100x annyian voltak minimum, de őszintén szólva én kormánypárti aktivistát sehol nem láttam.
27 tagú pártnak egyszerűn nincs ennyi aktivistája. Ki szervezte őket és honnan jöttek?
Ahogy írtam az EU nem fogja elengedni MP kezét és az új kormányét, mert OV-t nagyon nem akarják vissza. Ennek viszont ára lesz. Mo-nak komoly pénzekre lesz szüksége, mert a csontvázak még most fognak elkezdeni kiesni a Karmelitából.
"Magyar Péter közölte, hogy a miniszterelnöki iroda a Tisza-kormány alatt a Karmelita kolostorból átköltözik a Parlament közelében található, egyik minisztériumi épületbe."
24-26 éve semmiféle szavazásra sem járok. Most sem szavaztam. Sőt kétszer meg-népszámlálni sem hagytam magamat. Már kértem is hogy véglegesen húzzák ki a nevem a szavazási névjegyzékből. Csak elrejtettni sikerült.
A politikusi szakma lényege a hazudozás. Tehát én semmit sem hiszek el, egyiknek sem.
első elvárásom egy igen könnyű, egyszerű és gyorsan teljesíthető vágy.
Javuljon a közbeszéd.
Gyakran kapja/kapta azt a kritikát a Fidesz, hogy a közbeszéd milyen állapotban van. Jogos kritika volt, ugyanakkor Magyar is mióta kilépett Varga Judit árnyékából, bicskanyitogató stílust folytat.
Megvan, nyert a Tisza, innentől kezdve nem kell konfrontatív kommunikációval kezelni a vitapartnert. Legyen határozott, tegye helyre akit kell, de első lépésként ideje lenne elkezdeni javítani a kommunikációs stíluson.
szerencsére az EU nyomni fogja a lóvét, mert orbánt nem kívánják vissza. - Hát ebben is csalódni fogsz. Augusztusban kapunk ha kapunk és nem a teljes összeget.
Valaki: A fidesz folyamatosan akadályozni fogja a Tisza munkáját a parlamentben. Majd figyeld meg.Ott tartanak be nekik, ahol csak tudnak.
IGe: A Nagy F. PártMaffia el lesz foglalva saját magán belüli helyezkedési és hatalmi harcaival. Mert ügye aki majd "köp" az ügyészségnek, az akár felmentést is kaphat a büntetés alól. Majd ezt próbálják meg ezzel-azzal ezt kiküszöbölni ... de nem fogják tudni teljes mértékben, mert egyre fogynak az anyagi, politikai, erkölcsi és megfélemlíttetési eszközeik is.
A LOGIKA és ha jogállam lennénk, akkor ugye ezeknek az adatoknak, mint közcélúaknak köztudottnak kellene lennie és stimmelnie is kellene. Nem lenne szükséges külön feltárni, kinyomozni. Ugye Qrcsány volt az aki híresen kozmetikázta ezeket, és hazudtak vele kapcsolatosan. Ezek szerint volt KISZ-titkár társa OVi sem jobb és különb nála.
amit nem tudunk az az államgazdaság konkrét helyzete. az államgazdaság hiánya, a kicstár állapota, a karmelita szekrényeiből az első napján kieső csontvázak tömege. garantálom, hogy orbánék mindent szétosztottak, leraboltak, hazavittek. igen nehéz hónapok állnak az új kormány előtt. szerencsére az EU nyomni fogja a lóvét, mert orbánt nem kívánják vissza.
MP jobban tenné ha először megismerné az ország valódi helyzetét és utána kezdene hülyeségeket beszélni. Orbán még a wc papírt is haza fogja vinni a karmelitából az utolsó napján.