"a kormányalakítás után azonnal felfüggesztenék a közmédia hírsugárzását a független hírszolgáltatás feltételeinek megteremtéséig." Lengyelországban is így kezdődött, aki látta az erről készült filmet. Aki nem, az nem is fogja. Ez az egy pont különbséget találtam a téesz és a fidesz programja között, ami egyébként a fidesz program egy az egyben szorozva kettővel.
néha sikerül Firefox böngészővel SI nélküli linket előállítani , de én sem tudom hogyan , mert csak össze - vissza próbálkozok mindennel , amit a képernyőn látok
azt se értem , miért kell fosni Sí elvtárstól
ha Sí elvtárs valakit követni akar akkor is követni tudja ha nem jelenik meg a linkben
Mélyen egyetértek mindennel, hála Leninnek, az index bölcs cenzorai tévedhetetlenek és proaktívan törölnek minden nem ide illő hozzászólást. Azt azért hiánylom, hogy még nem küldik rá a hatóságot a renitens indexelő megtévedt fórumozókra. A Népköztársaság/Andrássy út 60 alagsora üresen tátong az odaillőktől és egy jó csengőfrász jót tesz a közérzetnek is.
Azért a jelenlegi cenzor elvtársék keményen kiállnak az orosz felszabadítóink mellett - mindezt nagyon helyesen, teszem hozzá. Őrizni kell a történelmi természetes szövetségeseink értékeit és éltetni kell a központilag engedélyezett szólásszabadságot, az etikuss cenzúra ezt biztosítja.