Vagy akkor most hirtelen elfelejtitek, hogy mit műveltetek az elmúlt 16 évben és visszaálltok a "pógári Magyarország" szövegre, akik a "mocskos komcsik" ellen harcolnak? Okés, de mi lesz a stadionokkal, gyárakkal? :DDD Otthagyjátok a csába, igaz? :DDD
Mert nem ez lett volna a Fidesz lényege? Illetve építeni kellett volna paneleket, de Vityának sincs ínyére a munka ezért idehívta a kínaiakat, építsenek ők gyárakat, a lakásHITELEZÉST meg kiszervezte a karvalytőkének, hogy majd ők beindítják a lakásépítést, a lakásokat meg építse meg az akinek az a dóga. Szóval mit adott nekünk a Fidesz?
De egyébként mennyire buli már, hogy jönnek vissza a kilencvenes évek? Megint arról megy a duma, hogy kié lesz a gyár (milyen gyár?), a szlávok háborúznak, senki nem tud semmit, mindenki csöndben van. Vitya sem szervezi már a tüntiket mert megöregedett. Biztos jó dolog 20 évente "rendszert váltani"?
A TISZA főszakértője, akit az a Medgyessy Péter rúgott ki korrupció miatt a kormányából ("az SZDSZ tele van korrupciós ügyekkel"), akinek kötelet látott volna szívesen a nyakában Magyar Péter, a következőket adta elő:
Gondoljunk arra is, hogy felelős őrzés. Az egy ismert - én bocsánatot kérek ezért, hogy jogász vagyok, de én ismerem, hogy mi is ez. Felelős őrzésbe lehet venni nagyon sok mindent, ami nem azért, és nem abba az irányba működik, ahova kellene tartania."
"A visszaszerzés azt is jelenti, és bocsánat, hogy ilyen romantikus komcsi szöveget fogok mondani: hogy miénk a gyár. Hogy miénk ez, vagy miénk az. Abban a pillanatban másként fog tudni működni. Másként. Mert ugye arra is gondoljanak hogy ez pazarolják. Hány teljesen felesleges híd épült itt. Vagy még épülőben van. Hány teljesen felesleges kórházfelújítást terveztek meg."