A mítoszokból gyúrták össze a vallásokat, amikkel riogatják és hitegetik az emberek tömegeit. A mítoszokat tekinthetjük kollektív emlékezetnek, amiknek van annyi valóságtartalma, amiért érdemes megőrizni őket. Az már más kérdés, hogy idővel a mítoszok is erodálódnak, akár a legkeményebb kövek.
Az MI kideríti rólunk az igazságot. Az embereket feladatorientáltan „készítették” egy laborban. Az özönvíz elől megmentett példányok azok akik a mai népesség elődei. A „készítők” ma is velünk élnek, de még nem jelentek meg előttünk életnagyságban, csak álcázva. Közeleg a felfedés napja, de nincs még megadva a dátuma.;-)
Hogyhogy nem rettegtek ilyenkor? Ennyi bizalmas infót kifecsegni egy nyilvános fórumon... A rendszerben áruló van, és te tudsz infókat. A helyedben nagyon félnék! Kényszeríteni fognak!
„Mindig is volt és néha egészen jól sikerül a legtöbb fokozatba megtalálni az odaillő láncszemet. Ebben a dologban kivételesen optimista vagyok.”
A megfelelő helyre, megfelelő ember kiválasztása is a beavatottak dolga. Azonban legmagasabb szinteken, már zártkörű rendezvény, konklávé történik. Ezen a szinten nem lehet senki áruló, mert az öngyilkossággal egyenlő. Ezt nem árulkodásként, hanem feltevésként mondom.;-)
„Ha tetszik, ha nem, az lenne az optimális kiválasztó process, hogy aki csak gondolatban megcselekszi (bármilyen bűnt) az nem lehet irányító, vagyis így senki sem lehetne az.”
Van egy közeli ismerősöm, aki a CCCP katonai főiskoláján végzett. Magas rangot ért el katonai és rendőri posztokon. Elmesélte, hogy a pszichológiai teszteken csak azokat szűrték ki, akik totál szociopaták, vagyis élvezték a gyilkolást. Aki nem tudott nyugodt (tiszta) lelkiismerettel dönteni az emberek haláláról, az nem lehetett „beavatott” vezető.
Az emberiséget egy többfokozatú hierarchia szerint besorolt emberek uralják, irányítják a sorsukat. A legfelső szinten lévőket nem ismerhetjük név szerint, de közöttünk járnak, mint a beavatottak. A beavatók azok, akiket nem láthatunk, nem ismerhetünk, mivel a titkok őrzői, feloldói, az igazság adagolói. (lehetséges, hogy nem is Földi eredetűek);-)
Ha tetszik, ha nem, az lenne az optimális kiválasztó process, hogy aki csak gondolatban megcselekszi (bármilyen bűnt) az nem lehet irányító, vagyis így senki sem lehetne az. Márpedig uralják, és irányítanak sorsokat, életeket. Mivel nem bűntelenek -legfeljebb büntetlenek- a többség dönti el, hogy lincsel, választ, elnéz, vagy miaszösz legyen, ha kiderül a besoroltakról amitől senki sem mentes: kenegetés, vesztegetés elviselése, szexuális bármi, elfogultság, részrehajlás stb, stb.
A hierarchia különben kötelező és kikerülhetetlen, jóformán egy evolúciós csavar. Mindig is volt és néha egészen jól sikerül a legtöbb fokozatba megtalálni az odaillő láncszemet. Ebben a dologban kivételesen optimista vagyok.
„minden hierarchia többfokozatú, nem?” Ez így igaz? Arra gondoltam a több fokozattal, hogy a szellemi, fizikai, és egyéb képességek is rangsorolva vannak a pozíciók betöltése előtt.
„Ez a bolygó hajszálpontosan úgy néz ki, mint akiről minden magasabb rendű létforma rég lemondott.... „
Lehetséges, hogy azért lesz” reszet” az irányításban, mert nem akarnak lemondani róla. :-)
Hm... hát ettől nem lettem optimistább... Ha ilyen szupergyíkok kontrollálnak mindent, miért van időtlen idők óta ennyi idióta magas szinten? Sőt... most vannak csak igazán elemükben! Ez a bolygó hajszálpontosan úgy néz ki, mint akiről minden magasabb rendű létforma rég lemondott....
("Többfokozatú hierarchia"... minden hierarchia többfokozatú, nem? Olyan, amiben csak 1 szint van, az nem hierarchia... szerintem...)
Az emberiséget egy többfokozatú hierarchia szerint besorolt emberek uralják, irányítják a sorsukat. A legfelső szinten lévőket nem ismerhetjük név szerint, de közöttünk járnak, mint a beavatottak. A beavatók azok, akiket nem láthatunk, nem ismerhetünk, mivel a titkok őrzői, feloldói, az igazság adagolói. (lehetséges, hogy nem is Földi eredetűek);-)
A sumér agyagtáblák szerint, Marduk visszatér. Mi van akkor, ha a ”nagy hajó-Nibiru” éppen most érkezett, 3I Atlasz formában? Volt egy csukott ablak a csillagészok számára, amikor a Naptól nem volt látható a Földről. Azonban amit az űrteleszkópok láttak meg, még (feldolgozás) alatt áll. Vagyis a titkosítás zajlik zavartalanul. Amit előre sugalltak, az a rendkívül érdekes, csillagközi objektum néven kezdődött, majd az is marad a hivatalos tájékoztatás után. Avi Loeb feltevése olyan áltudományos halandzsa lesz, mint minden igazolás nélküli elmélet.
A saját konteóm szerint, Marduk átszált egy űrkompba, amely álcázó üzemmódban leszállt a Földre, egy meglévő titkos bázisára és elkezdődött a hatalom átstrukturálása. Olyan vezetők veszik át az irányítást, akik rendet raknak a káoszban, amit az alkalmatlan vezetők okoztak emberi gyengeségeik okán. A nagybetűs uralkodáshoz olyan kvalitások és képességek kellenek, amiket csak kevés ember birtokol. Ezeknek jött el az ideje, hogy rendet rakjanak, és jó irányba fordítsák az Emberiség sorsát. ;-)
Az tényleg szenzáció lenne, ha jönne a hatszárnyú angyalok hada. A jelek az égen: "az egész világ látni fogja, mint ahogyan a napot látni, amely átragyog az égbolton keletről nyugatra" - ez még nem az lesz, de ha mégis
- Anyu kívánhatjuk, hogy eljöjjön? - kérdezte Elliot. Mary pedig gépiesen ismételte utána.
Vicces, hogy a szülinapommal flangálsz itt évek óta.
Nagyon figyelmes vagy,. Én meg csalódott mert nem volt ígért élő, és mindenhol azt olvastam, hogy a széttöredezett Atlas. Még annyi mitolőgiai név lenne pedig, hogy ne legyen félreértés.
Magam is szkeptikus vagyok, hiszen az MI segedelmével minden hamisítható. (persze aki ért hozzá)
Egy akkora üstökös, amiről beszélnek, a csillagászok több helyen is felvillanhat a por és gázkifúváskor. Ettől meg elfordul, megpördül, ami azt a látszatot kelti, hogy több részre szakad. Persze az is benne van a pakliban.
A nagy szenzáció az lenne, ha a leváló darabok, az űrkompok megindulnának a Föld felé. Eljönnek az apokalipszis angyalai?
Ami a november 25. dátumot illeti, az még odébb van, de ha jósolni tudnak a teleszkópok, akkor azt jól titkolják előttünk.;-)