Keresés

Részletes keresés

őszszakál Creative Commons License 2026.01.01 0 0 38

Boldog újévet!

https://www.youtube.com/watch?v=jKx9KHnN98A

Mi a véleményetek erről a videóról? Hol lapul az igazság? 

Nick & Nick Creative Commons License 2025.12.26 0 0 37

Diplomatikus válasz.

Előzmény: őszszakál (36)
őszszakál Creative Commons License 2025.12.25 0 0 36

A mítoszokból gyúrták össze a vallásokat, amikkel riogatják és hitegetik az emberek tömegeit. A mítoszokat tekinthetjük kollektív emlékezetnek, amiknek van annyi valóságtartalma, amiért érdemes megőrizni őket. Az már más kérdés, hogy idővel a mítoszok is erodálódnak, akár a legkeményebb kövek.

Kellemes ünnepeket mindenkinek! 

Előzmény: Nick & Nick (35)
Nick & Nick Creative Commons License 2025.12.21 0 0 35

Komolyan is gondolod, vagy csak mítoszokkal 

riogatod a gyengébb idegzetűeket?

Előzmény: őszszakál (34)
őszszakál Creative Commons License 2025.12.20 0 1 34

Inkább mítoszokról van szó, amik a vallásokat is megelőzték. 

Előzmény: Nick & Nick (33)
Nick & Nick Creative Commons License 2025.12.20 0 0 33

Rendesen belekeveredtél a vallásba.

Előzmény: őszszakál (28)
and0626 Creative Commons License 2025.11.25 0 1 32

Ez valóban egy extra könnyebbség. De gondolnunk kell azokra is, akiknek a tollpihe is egy hegyomlás!

Előzmény: pk1 (31)
pk1 Creative Commons License 2025.11.25 0 1 31

Jaaa, hogy rá van írva. Így én is flismerném.  :o)

"Milyen hal ez? macskacápa?" "Rá van írva uszonyára, de nincs itt az ókulám."

Előzmény: and0626 (13)
őszszakál Creative Commons License 2025.11.23 0 1 30

„Az ilyen videókkal ölni lehetne!!”

Bocsánatot kérek, nem gondoltam, hogy ennyire fáj a hülyeség.:-(

Előzmény: Acid Well (29)
Acid Well Creative Commons License 2025.11.23 0 0 29

ezt kiheverni kell nekem újabb két hét digitális detox 

Az ilyen videókkal ölni lehetne!!

Előzmény: őszszakál (28)
őszszakál Creative Commons License 2025.11.23 0 0 28

https://www.youtube.com/watch?v=Cg9ZNIBUL1I

Az MI kideríti rólunk az igazságot. Az embereket feladatorientáltan „készítették” egy laborban. Az özönvíz elől megmentett példányok azok akik a mai népesség elődei. A „készítők” ma is velünk élnek, de még nem jelentek meg előttünk életnagyságban, csak álcázva. Közeleg a felfedés napja, de nincs még megadva a dátuma.;-)

őszszakál Creative Commons License 2025.11.22 0 0 27

Az őrült hablatyolóktól nem kell félniük, mert azokat csak az MI tudja megfejteni, meg a beavatók.;-)

Előzmény: and0626 (26)
and0626 Creative Commons License 2025.11.21 0 0 26

Hogyhogy nem rettegtek ilyenkor? Ennyi bizalmas infót kifecsegni egy nyilvános fórumon... A rendszerben áruló van, és te tudsz infókat. A helyedben nagyon félnék! Kényszeríteni fognak!

Előzmény: őszszakál (25)
őszszakál Creative Commons License 2025.11.21 0 0 25

„Mindig is volt és néha egészen jól sikerül a legtöbb fokozatba megtalálni az odaillő láncszemet. Ebben a dologban kivételesen optimista vagyok.”

A megfelelő helyre, megfelelő ember kiválasztása is a beavatottak dolga. Azonban legmagasabb szinteken, már zártkörű rendezvény, konklávé történik. Ezen a szinten nem lehet senki áruló, mert az öngyilkossággal egyenlő. Ezt nem árulkodásként, hanem feltevésként mondom.;-)

Előzmény: Acid Well (23)
őszszakál Creative Commons License 2025.11.21 0 1 24

„Ha tetszik, ha nem, az lenne az optimális kiválasztó process, hogy aki csak gondolatban megcselekszi (bármilyen bűnt) az nem lehet irányító, vagyis így senki sem lehetne az.”

Van egy közeli ismerősöm, aki a CCCP katonai főiskoláján végzett. Magas rangot ért el katonai és rendőri posztokon. Elmesélte, hogy a pszichológiai teszteken csak azokat szűrték ki, akik totál szociopaták, vagyis élvezték a gyilkolást. Aki nem tudott nyugodt (tiszta) lelkiismerettel dönteni az emberek haláláról, az nem lehetett „beavatott” vezető. 

Előzmény: Acid Well (23)
Acid Well Creative Commons License 2025.11.21 0 0 23

Az emberiséget egy többfokozatú hierarchia szerint besorolt emberek uralják, irányítják a sorsukat. A legfelső szinten lévőket nem ismerhetjük név szerint, de közöttünk járnak, mint a beavatottak. A beavatók azok, akiket nem láthatunk, nem ismerhetünk, mivel a titkok őrzői, feloldói, az igazság adagolói. (lehetséges, hogy nem is Földi eredetűek);-)

Ha tetszik, ha nem, az lenne az optimális kiválasztó process, hogy aki csak gondolatban megcselekszi (bármilyen bűnt) az nem lehet irányító, vagyis így senki sem lehetne az. Márpedig uralják, és irányítanak sorsokat, életeket. Mivel nem bűntelenek -legfeljebb büntetlenek- a többség dönti el, hogy lincsel, választ, elnéz, vagy miaszösz legyen, ha kiderül a besoroltakról amitől senki sem mentes: kenegetés, vesztegetés elviselése, szexuális bármi, elfogultság, részrehajlás stb, stb.

A hierarchia különben kötelező és kikerülhetetlen, jóformán egy evolúciós csavar. Mindig is volt és néha egészen jól sikerül a legtöbb fokozatba megtalálni az odaillő láncszemet. Ebben a dologban kivételesen optimista vagyok.

Előzmény: őszszakál (20)
őszszakál Creative Commons License 2025.11.21 0 0 22

„minden hierarchia többfokozatú, nem?”   Ez így igaz? Arra gondoltam a több fokozattal, hogy a szellemi, fizikai, és egyéb képességek is rangsorolva vannak a pozíciók betöltése előtt.

„Ez a bolygó hajszálpontosan úgy néz ki, mint akiről minden magasabb rendű létforma rég lemondott.... „

Lehetséges, hogy azért lesz” reszet” az irányításban, mert nem akarnak lemondani róla. :-)

Előzmény: and0626 (21)
and0626 Creative Commons License 2025.11.21 0 1 21

Hm... hát ettől nem lettem optimistább... Ha ilyen szupergyíkok kontrollálnak mindent, miért van időtlen idők óta ennyi idióta magas szinten? Sőt... most vannak csak igazán elemükben! Ez a bolygó hajszálpontosan úgy néz ki, mint akiről minden magasabb rendű létforma rég lemondott.... 

("Többfokozatú hierarchia"... minden hierarchia többfokozatú, nem? Olyan, amiben csak 1 szint van, az nem hierarchia... szerintem...)

Előzmény: őszszakál (20)
őszszakál Creative Commons License 2025.11.21 0 0 20

Az emberiséget egy többfokozatú hierarchia szerint besorolt emberek uralják, irányítják a sorsukat. A legfelső szinten lévőket nem ismerhetjük név szerint, de közöttünk járnak, mint a beavatottak. A beavatók azok, akiket nem láthatunk, nem ismerhetünk, mivel a titkok őrzői, feloldói, az igazság adagolói. (lehetséges, hogy nem is Földi eredetűek);-)

Előzmény: and0626 (19)
and0626 Creative Commons License 2025.11.21 0 0 19

trumplit is elviszik a gyíkembörök? Remélem, ő nem tartozik a nagybetűs uralkodó kategóriába a szemükben! 

Előzmény: őszszakál (18)
őszszakál Creative Commons License 2025.11.20 0 1 18

A sumér agyagtáblák szerint, Marduk visszatér. Mi van akkor, ha a ”nagy hajó-Nibiru” éppen most érkezett, 3I Atlasz formában? Volt egy csukott ablak a csillagészok számára, amikor a Naptól nem volt látható a Földről. Azonban amit az űrteleszkópok láttak meg, még (feldolgozás) alatt áll. Vagyis a titkosítás zajlik zavartalanul. Amit előre sugalltak, az a rendkívül érdekes, csillagközi objektum néven kezdődött, majd az is marad a hivatalos tájékoztatás után. Avi Loeb feltevése olyan áltudományos halandzsa lesz, mint minden igazolás nélküli elmélet.

A saját konteóm szerint, Marduk átszált egy űrkompba, amely álcázó üzemmódban leszállt a Földre, egy meglévő titkos bázisára és elkezdődött a hatalom átstrukturálása. Olyan vezetők veszik át az irányítást, akik rendet raknak a káoszban, amit az alkalmatlan vezetők okoztak emberi gyengeségeik okán. A nagybetűs uralkodáshoz olyan kvalitások és képességek kellenek, amiket csak kevés ember birtokol. Ezeknek jött el az ideje, hogy rendet rakjanak, és jó irányba fordítsák az Emberiség sorsát. ;-)

Acid Well Creative Commons License 2025.11.20 0 0 17

az üde pimaszságod!

Előzmény: Run like hell (16)
Run like hell Creative Commons License 2025.11.20 -2 1 16

Még annyi mitolőgiai név lenne pedig,  hogy ne legyen félreértés. 

Bizony. Ki kellene adni parancsba, hogy egy projekt csak egy üstököst fedezhet fel, nehogy még jobban összezavarodjanak az ütődöttek.

Előzmény: Acid Well (14)
Acid Well Creative Commons License 2025.11.19 0 0 15

Az tényleg szenzáció lenne, ha jönne a hatszárnyú angyalok hada. A jelek az égen:  "az egész világ látni fogja, mint ahogyan a napot látni, amely átragyog az égbolton keletről nyugatra" - ez még nem az lesz, de ha mégis

- Anyu kívánhatjuk, hogy eljöjjön? - kérdezte Elliot. Mary pedig gépiesen ismételte utána. 

Előzmény: őszszakál (12)
Acid Well Creative Commons License 2025.11.19 0 0 14

Vicces, hogy a szülinapommal flangálsz itt évek óta.

Nagyon figyelmes vagy,. Én meg csalódott mert nem volt ígért élő, és mindenhol azt olvastam, hogy a széttöredezett Atlas. Még annyi mitolőgiai név lenne pedig,  hogy ne legyen félreértés. 

Előzmény: and0626 (13)
and0626 Creative Commons License 2025.11.19 0 0 13

Ha már úgyis össze vagy zavarodva, akkor még annyit: a képeken nem  a 3I van, hanem a K1. Nem intersztelláris, hanem a naprendszeren belüli. 

Előzmény: Acid Well (9)
őszszakál Creative Commons License 2025.11.19 0 0 12

Magam is szkeptikus vagyok, hiszen az MI segedelmével minden hamisítható. (persze aki ért hozzá)

Egy akkora üstökös, amiről beszélnek, a csillagászok több helyen is felvillanhat a por és gázkifúváskor. Ettől meg elfordul, megpördül, ami azt a látszatot kelti, hogy több részre szakad. Persze az is benne van a pakliban.

A nagy szenzáció az lenne, ha a leváló darabok, az űrkompok megindulnának a Föld felé. Eljönnek az apokalipszis angyalai?

Ami a november 25. dátumot illeti, az még odébb van, de ha jósolni tudnak a teleszkópok, akkor azt jól titkolják előttünk.;-)

Előzmény: Acid Well (10)
Acid Well Creative Commons License 2025.11.19 0 0 11

A nyolcasra akartam válasznak, nem pedig magamnak, de hát idegállapot van.

Előzmény: Acid Well (10)
Acid Well Creative Commons License 2025.11.19 0 0 10

The next (broken heart) esmény időpontja: 2025. november 25., kezdete 03:00

Tovább nem látogatom meg azt az oldalt önvédelemből, majd jelezz kérlek, ha netalán bármi említésre méltó történik.

Előzmény: Acid Well (7)
Acid Well Creative Commons License 2025.11.19 0 0 9

Szkeptikus vagyok. Majd löknek egy-két képet a kutyáknak...

Előzmény: őszszakál (8)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!