Keresés

Részletes keresés

dave_dömper Creative Commons License 2025.09.12 0 0 26

"Sőt, Sztálint is rehabilitálni fogják... Ja, bocs, azt Putyin csinálja."

Pedig szükségtelen. Maga, az orosz nép, sokéig, csak a lelke legmélyebb bugyrában emlékezett a Nagy Generalisszimusznak dicső (és persze dicstelen) emlékére, de hiába volt Hruscsov tétova kezdete és a többiek kisebb - nagyobb mértékben a Nagy Ember Emlékét visszasíró néplélek, mára-már, szinte senki

sem akad, aki valójában minden örömével - poklával átélte azt a kort és csak úgy emlékeznek rá, mint amikor a Hatalmas Birodalom valóban hatalmas volt és a világ másik fele rettegett tőle. És ez jó érzés

volt nekik. Ezért sem akad lényegében a maroknyi senkin kívül, aki odahaza ellenezné azt a végtelenül mocskos háborút, amit egy egyhatodnyi, egynyolcadnyi ország szabályos eltiprásának céljából viselnek.

Előzmény: Patreides (23)
Patreides Creative Commons License 2025.09.11 0 0 25

Klasszikus birodalmi hivatalnokok, csinovnyikok, mamelukok egyelőre Orbán brancsában vannak, már tizenöt éve kifejtik áldásos tevékenységüket, az eredmény látható is, ha a Tisza számaira pillantunk a közvéleménykutatási adatokban.

Ha az orbáni/rogáni hazugságcunami propaganda eléri, hogy Orbán mégis hatalmon maradhasson 2026-ban, attól az ország jelenlegi helyzete nem lesz jobb, és Orbán esetleges sikere rövid életű lehet.

A valóságot nem lehet folyamatosan "letegezni", az előbb-utóbb erőteljesen visszarúg majd.

Előzmény: Abendsen (24)
Abendsen Creative Commons License 2025.09.11 -1 0 24

Klasszikus birodalmi hivatalnok, ilyenek kellene Brüsszelnek. Szó szerint végrehajtja, amit kérnek tőle, nem érdeklik a következmények, teljesen érzéketlen rá.

Előzmény: Kockás Inges Mókusőrs (8)
Patreides Creative Commons License 2025.09.11 -1 0 23

Sőt, Sztálint is rehabilitálni fogják... Ja, bocs, azt Putyin csinálja.

Előzmény: szamtanmertanfizika (21)
3r141592 Creative Commons License 2025.09.11 -1 0 22

"Gyurcsány mellett is ki fognak állni!"

Miért is? Egyébkét még politikai tényező? 

Előzmény: szamtanmertanfizika (21)
szamtanmertanfizika Creative Commons License 2025.09.11 -1 0 21

Legyetek erősek! 
Gyurcsány mellett is ki fognak állni!

3r141592 Creative Commons License 2025.09.10 -1 1 20

"De jó is lenne, de hát kampány van, józan ész meg alig."

Sajnos az ma már kampány nélkül is hiánycikk.

Előzmény: Patreides (18)
3r141592 Creative Commons License 2025.09.10 -1 1 19

"Inkább az adó áradjon, mint az adósság!:-)"

Mondjuk a legjobb volna ha egyik sem, csak hát akkor az (krumpli :) osztogatásból is vissza kellene venni.

Előzmény: szamtanmertanfizika (17)
Patreides Creative Commons License 2025.09.10 -1 1 18

"Góg és Demagóg fia vagyok én...", ez a kifacsart idézet jut eszembe ezekről a mostanában sorozatban nyitott topikokról.

Úgyhogy a javaslatom: többet ésszel, mint ész nélkül!

De jó is lenne, de hát kampány van, józan ész meg alig.

szamtanmertanfizika Creative Commons License 2025.09.10 -1 0 17

Inkább az adó áradjon, mint az adósság!:-)

Előzmény: Kockás Inges Mókusőrs (15)
3r141592 Creative Commons License 2025.09.10 -1 0 16

"Ez az! Dicsérjétek az adóemelést, áradjatok! >:-DD"

Dicséri a fene, de sajnos a valóság néha szembe jön, tudom sokakat ez meglep :)

Előzmény: Kockás Inges Mókusőrs (15)
Kockás Inges Mókusőrs Creative Commons License 2025.09.10 0 0 15

Ez az! Dicsérjétek az adóemelést, áradjatok! >:-DD

Előzmény: 3r141592 (14)
3r141592 Creative Commons License 2025.09.10 0 8 14

Az , hogy nem volt "túl szociális" és elég nehéz volt kinyögni, nem mond ellent annak, hogy erősen javított Magyarország fizető képességén. Sajnos mindig eljön az az idő amikor az adósnak fizetni kell, nem öröm de aki hitelből él annak ezt is tudomásul kell venni.

Előzmény: Kockás Inges Mókusőrs (8)
Qqberci Creative Commons License 2025.09.10 0 5 13

Ezt a mintamókust nem lehetne visszazavarni a fára?...

Törölt nick Creative Commons License 2025.09.09 -1 13 12

Amikor a fidesz 42 új adót vezetett be , merre voltál ssyssy ?

Jessolo Creative Commons License 2025.09.09 -1 11 11

Előzmény: seymour_ (9)
Kockás Inges Mókusőrs Creative Commons License 2025.09.09 -9 1 10

Mármint mire gondolt a költő úr? Megmagyarázná?

Előzmény: seymour_ (9)
seymour_ Creative Commons License 2025.09.09 0 9 9

Késő ez már....

Kockás Inges Mókusőrs Creative Commons License 2025.09.09 -12 0 8

Kockás Inges Mókusőrs Creative Commons License 2025.09.09 -11 0 7

Akinek ilyen barátnője van, annak már nincs szüksége feleségre! >:-DD

Kockás Inges Mókusőrs Creative Commons License 2025.09.09 -12 1 6

Kockás Inges Mókusőrs Creative Commons License 2025.09.09 -11 1 5

Forsthoffer Ágnes kommentje a Facebookon május 30-án, teljes változat (ezt mégse rakhattam be a topiknyitó szövegbe)

Ágnes Forsthoffer

Én is olvastam ilyen cikket, hogy a kormány a Bokros-csomagot okolja ezekért a demográfiai adatokért. Véleményem szerint a Bokros-csomag, amely akkor megmentette Magyarország fizetőképességét, nem bír ilyen jelentős hatással ezekre az adatokra. Bokros a családi pótlékot és GYED-et csak a jómódúaknál korlátozta, akiknek ez viselhető volt. Ráadásul az Alkotmánybíróság ezen intézkedések egy részét meg is semmisítette. Most az a probléma, hogy elszállt árak miatt esélytelen egy átlagos anyagi helyzetű fiatalnak a lakásszerzés a magyarországi jövedelmi viszonyok között, és nem látnak jövőképet, amire gyermeket vállalnának. Inkább külföldben gondolkodnak. Ma a középiskolások nagy része már külföldi életet tervez, tehát a helyzet tovább romlik majd. Ezt a Bokros-csomagra fogni szerintem nem megalapozott. A mai családi adókedvezmények megint csak azoknak segítenek, akiknek van jövedelmük. Akinek nincs, annak adókedvezménye sincs... ámbár lehet, hogy van 6 gyereke. A valódi lehetőség a fiataloknak egy lakásprogram és olyan bérszínvonal lenne, ahol a pénzük vásárlóereje nem romlik ilyen szinten, mint az utóbbi években Magyarországon. Fontos lenne az is, hogy lássák, van működő szociális háló és korszerű oktatás a gyermekeiknek. De ezt nemigen látják, szerintem. A Bokros-csomagnak ehhez egészen biztosan nincs köze. 

Előzmény: Haragossy Dezső (2)
Kockás Inges Mókusőrs Creative Commons License 2025.09.09 -11 0 4
Előzmény: Kockás Inges Mókusőrs (3)
Kockás Inges Mókusőrs Creative Commons License 2025.09.09 -11 0 3

https://www.facebook.com/photo?fbid=1113303357509024&set=a.635897485249616

Megtaláltam a Peti új szerelmének a kommentjét a Bokros csomag dicséretéről, kb. a 3-4

hozzászólás lesz az.

Egy 444-es cikkhez szólt hozzá a hölgyemény a születések számának csökkenése témában.

2025, május 30-án.

Előzmény: Haragossy Dezső (1)
Haragossy Dezső Creative Commons License 2025.09.09 -9 3 2

0láh inges

Előzmény: Kockás Inges Mókusőrs (0)
Haragossy Dezső Creative Commons License 2025.09.09 -9 2 1

H0rst Fuchs

Kockás Inges Mókusőrs Creative Commons License 2025.09.09 -11 0 0
Kockás Inges Mókusőrs Creative Commons License 2025.09.09 -12 0 topiknyitó

A Tisza Párt új alelnöke szerint a Bokros-csomag megmentette Magyarországot, mondta Bohár Dániel a közösségi oldalán.  A riporter hozzátette: a Bokros-csomag a magyar gazdaságtörténet legdurvább megszorító intézkedéscsomagja volt, amelyet 1995-ben az akkori pénzügyminiszter Bokros Lajos jelentett be. 
Forsthoffer Ágnes valóban kijelentette május 30-án a Facebook oldalán, egy,
a 444 cikkéhez érkezett kommentben, ahol a születések számának csökkenéséről volt szó, hogy 
Én is olvastam ilyen cikket, hogy a kormány a Bokros-csomagot okolja ezekért a demográfiai adatokért. Véleményem szerint a Bokros-csomag, amely akkor megmentette Magyarország fizetőképességét, nem bír ilyen jelentős hatással ezekre az adatokra. Bokros a családi pótlékot és GYED-et csak a jómódúaknál korlátozta, akiknek ez viselhető volt. 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!