Magyar Péter elindítja a digitális TISZA Világ mozgalmat, hogy a világ összes digitális magyar és külhoni TISZA szigetek egyesülhessenek az Interneten, hogy ők
adhassanak szakértői kormányprogramot az országnak
és kiválaszthassák szeptember 30-ára az ország embereit
a választásokra.
„Mindent alá kell rendelni a közös győzelemnek, mostantól mindenki tegyen meg mindent, amit tud, ismernek engem, nem vagyok ember, aki fenyegetőzik és durváskodik, de semmi nem lesz elfelejtve, minden fel lesz jegyezve és miden el lesz rendezve”
Mi lesz a tiszásokkal, amikor majd mindezek ellenkezője zajlik?
Mi lesz velük?
Mi lesz ezekkel a szerencsétlen barmokkal?
Ez egy legalább olyan mértékben gyűlölt, utált, haraggal övezett társaság lesz, mint amihez hasonlót utoljára rákosi pribékjei tapasztalhattak 1956-ban, mondjuk a Köztársaság téren, vagy egy évtizeddel korábban a nyilasok.
Az ó'bánegygeci erre kevés lesz válaszként.
Itt kő kövön nem marad, amikor majd a tiszások a nyugati stricik megrendelésére a magyarokról elkezdik lefejteni az eleven húst.
Orbán potroh Viktor megfenyegette a legszűkebb környezetét:
“Mindent alá kell rendelni a közös győzelemnek, mostantól mindenki tegyen meg mindent, amit tud, ismernek engem, nem vagyok ember, aki fenyegetőzik és durváskodik, de semmi nem lesz elfelejtve, minden fel lesz jegyezve és minden el lesz rendezve!”
Friss rendkívüli! Amerikában folyamatosan dolgoznak rajta! szólta el magát a TISZA Párt alelnöke, Tarr Zoltán a TISZA Párt budapesti találkozóján, amikor a TISZA Párt adóprogramjáról beszélt!
Igen, Ili amiatt hagyta el a Petit, mert egy 17 éves kiscsajtól gyereke lesz. Úgy látszik, az új barátnőt ez nem zavarja, felőle Peti háremet is tarthat. :-D
Alig vannak már olyanok, akiknek van valami tapasztalata meg legalább egy szikrányi politikai tehetsége.
Annak a párnak sincs semmi ilyesmi motivációja.
Botka, Ujhelyi, Hegyi Gyula, Hiller, Tóth József, és kb. ki is fújt.
Egyszerűbb abban bízni, hogy majd a Fideszből kiszakad egy új társulat. Ott még a harmadik vonal is erősebb, mint a 2010-2025-ös balliberális All Star csapat.
Magyar Péter: „Senki ne lepődjön meg, ha polgármesterek sora hagyja el a Fideszt”
OV megállításának az az ára, hogy újabb félhülye messiások helyett kineveltek értelmes baloldali politikusokat (akiket nem csinál ki a belső konkurencia) és az emberek többsége által elfogadható, a magyar érdekeket képviselő politikát folytattok illetve egy koherens választási programot is összeüttök (amit nem kell már menetközben letagadni és helyette újat hazudni). De ez már régóta nem megy nektek...
Az már nincs, hogy majd ő maga korlátozza, meg miután kétharmaddal nyert, az első dolga lesz úgy átírni a választási rendszert, ami neki szar, de a Momentánnak és a többi óellenzéki pártocskának jó lesz?