Bizsergéssel érezni a Lelket? Többször hallottam emberektől, hogy érzik a "lelket" (pl keresztények a Szentlelket) úgy, hogy bizsereg a testük egy része. De démonokat is éreznek így egyesek állítólag. A Hit Gyülekezetében volt egy "hatalmas erős szolgáló" (Németh Sándor úgy nevezte hogy ő a Dunántúl Oroszlánja) aki a démonok irányát is érezte attól függően hogy a teste melyik oldala bizsergett.
tényleg nem ismer határt a keresztény képzeltetés... és vannaki akiket belehet etetni ilyenekkel. Ha a lélek anyagtalan, akkor ugye köszönőviszonyban sincs az anyaggi dolgokkal, vagyis hatása sincs rá.
A hókuszpókusz a mesei világ egyik ezsköze, a hit a fantáziáé...
a németh sándor nevű júdás egyszer elárverezte a bibliáját. azt mondja: kenet van rajta, ezért jobban meg lehet belőle érteni az igét, mint sima bolti bibliából. miközben ezt mondta, viháncolt.
gondolom az állítólagos "kenet" miatt több pénzért tudta elárverezni...
és amikor erről a kenetről locsogott, a lánya megszólalt mellette: igen, én is ÉREZTEM amikor kezembe vettem. talán még azt is mondta, hogy bizsereg, de erre most nem emlékszem hirtelen.
Bizsergéssel érezni a Lelket? Többször hallottam emberektől, hogy érzik a "lelket" (pl keresztények a Szentlelket) úgy, hogy bizsereg a testük egy része. De démonokat is éreznek így egyesek állítólag. A Hit Gyülekezetében volt egy "hatalmas erős szolgáló" (Németh Sándor úgy nevezte hogy ő a Dunántúl Oroszlánja) aki a démonok irányát is érezte attól függően hogy a teste melyik oldala bizsergett.