Keresés

Részletes keresés

híg ember Creative Commons License 2025.09.07 -2 0 120
Patreides Creative Commons License 2025.09.06 0 0 119

Valóban, ott van például Zipacna Nagyúr, vagy éppen Nirrti... Ezktől a goauldoktól minden kitelik, lehet, hogy a magyarokat is ők telepítették a Földre. :)

Előzmény: MemetikaTan (118)
MemetikaTan Creative Commons License 2025.09.06 -1 0 118

Polgári nevemen.

Viszont itt, ezen téma miatt az érdekes igazán, hogy még ateisták által teremtett istenek száma sem csak 1 db, hanem inkább egy fél tucatnyi. 

Tehát még napjainkban is folyik az új és újabb Istenek kitalálása. 

Előzmény: Patreides (117)
Patreides Creative Commons License 2025.09.06 0 0 117

"erről több százezres angol nyelvű filozófiai szak-csoportokban szoktam írogatni"

.

Gilderoy Lockhart néven?

Előzmény: MemetikaTan (115)
Elminster Aumar Creative Commons License 2025.09.05 -1 1 116

"Egy tucatnyit (12-őt) összeírtam, az ateizmus különféle változataiból."

A többségük eszelős baromság, amit te magad találtál ki magadnak "szalmabábnak".

Előzmény: MemetikaTan (115)
MemetikaTan Creative Commons License 2025.09.05 -1 0 115

Egy tucatnyit (12-őt) összeírtam, az ateizmus különféle változataiból. Igaz erről több százezres angol nyelvű filozófiai szak-csoportokban szoktam írogatni főként. Így csak átmásolom. Könnyű lefordítani, bármelyik komolyann net alkalmazás végrehajtja.

The main types of atheism, and some interesting connections. The result of human-ethological research and observation. Because the older systems are now obsolete. Which is just scientific-philosophical data.

1. Mono-atheistic. - A piece in the direction of denying God, or disbelief.
2. Poly-atheist.  -To deny many/more Gods or not to believe in them.
3. Interfaith atheist. - They mutually deny and do not believe in each other's gods.
4. Own God Atheist. - Invisible Pink Unicorn God, Big Meatball Dough God, etc.
5. State-registered atheism in church form
6. Militant atheism. -  Want to eliminate theism.
7. Anti theist. - Opposition to the social influence of official churches and religions.
8. Apatheist. - An apatheist is someone who is not interested in accepting or rejecting any claims that gods do exist or do not exist.
9. Igtheism = Ignosticism. -  The idea and philosophical trend that the question of God's existence is meaningless because the word "God" has no clear definition
10. Anti-atheism. - They do not believe in theism and atheisms.
11. etc. + a-Santa-ism, a-unicorn-ism, a-Winnie-the-Pooh-ism, a-Snow-White-ism, a-Jon-Snow-ism -Game of Thrones-, a-Vilmos-Tell-ism, a-Vladimir-Ilyich-Lenin-ism, a-Stephen-Hawking-ism, a-God-ism, a-Karakutty-ism, a-ZarahurMara-ism, a-Existence-ism, a-Babig-ism
12. Nonism.  - Reluctance to tie your worldview to any ideology. According to some opinions, the neutral position is also atheism. Which is a clear logical error.

This is a bit ironic, but I can argue for it correctly: If we think about it and analyze it, atheism also fits into the set of conspiracy theories.

Előzmény: Eggokádá (114)
Eggokádá Creative Commons License 2025.09.05 -1 0 114

hát, 2 ateizmus biztos van

1: igazi ateizmus

2: bulvár ateizmus

Előzmény: elterito (112)
Elminster Aumar Creative Commons License 2025.09.05 -1 1 113

"Mivel a vallások/ateizmusok mentálisan terjedő agyzizi...."

Ha istenhívő lennél, akkor még megérteném ezt az ateistaköpködésedet. De te magad is ateista vagy, hiszen tagadod hogy az istenek léteznének a fejünkön kívüli objektív valóságban.

Így viszont eljátszod itt a falubolondját, aki felköp az égbe, aztán alááll...

Előzmény: MemetikaTan (110)
elterito Creative Commons License 2025.09.05 -1 1 112

Nincsenek ateizmusOK, mert csak egy ateizmus van.

Előzmény: MemetikaTan (110)
híg ember Creative Commons License 2025.09.05 -1 0 111

isteni jogon vagyunk itt vagy nem?

https://youtu.be/ujzDv4UeLVM?si=i4NscDlkbhgArXMq ...

Előzmény: Eggokádá (106)
MemetikaTan Creative Commons License 2025.09.04 -1 0 110

Mivel a vallások/ateizmusok mentálisan terjedő agyzizi....

igen ugrál a lemez és ISMÉTEL. (ismétléstan = memetika)

Valóban igazad van ebben, a topik címe értelmetlen hülyeség.

... de az egyik tünet, a kényszerképzeteken való rágódás.

Előzmény: Patreides (109)
Patreides Creative Commons License 2025.09.04 0 1 109

"A lényeg továbbra is az, hogy"...

.

A régi lemezjátszókon volt egy ilyen, átszakadt a barázda, és a tű folyton vissza-vissza ugrott, folyamatosan ugyanazt a rövid részletet ismételgetve.

Elég idegesítő volt, de ha az ember kidobta a lemezt, megszűnt a jelenség is.

.

A népeket nem Isten teremti, közhely.

A topik címében állítás van, ha ez nem állja meg a helyét, a kérdés is értelmetlen.

De most ez tényleg érdemelt egy topikot?

Előzmény: MemetikaTan (107)
MemetikaTan Creative Commons License 2025.09.04 -1 0 108

Ja és lemaradt: 

JahveZsidóSátánIsten, amit a bla..bla... bia leír, nem magyar és nem nemzeti Istenünk. 

Előzmény: MemetikaTan (107)
MemetikaTan Creative Commons License 2025.09.04 0 0 107

A lényeg továbbra is az, hogy mi emberek teremtjük az Isteneket. 

A népek meg szeretnek külön külön is maguknak, saját Isteneket teremteni.

Mi magyarok is teremtettünk egy tucatnyi Istent.

Előzmény: Patreides (105)
Eggokádá Creative Commons License 2025.09.04 -1 0 106

na akkor most isteni jogon vagyunk itt vagy nem?

Előzmény: Patreides (105)
Patreides Creative Commons License 2025.09.04 0 0 105

Minden mai nyelv története sokezer évre nyúlik vissza... Sőt, százezer évre, ha úgy vesszük.

Előzmény: MemetikaTan (103)
Patreides Creative Commons License 2025.09.04 0 0 104

"Viszont már eleve Magyarország jelenlegi földrajzi helyén 2025-896 = 1129 éves."

.

Oszt' én mit írtam? Ja, hogy ezeregyszáz évet? Hát bocs, az a 29 év lemaradt. Mea culpa, mea maxima culpa.

Előzmény: MemetikaTan (103)
MemetikaTan Creative Commons License 2025.09.04 0 0 103

Az ezer év az egyértelműen agitációs propaganda hazudozás. Ezt cáfoltam és feszegettem. Ja és magam is leírtam kb hasonlóan, hogy mi a probléma a pontos meghatározással. 

Viszont már eleve Magyarország jelenlegi földrajzi helyén 2025-896 = 1129 éves. Viszont már előtte is  volt magyar nép. Akkor is ha nem pontosan így hívták. Meg volt magyar haza is, akkor is, ha az változó földrajzi helyeken volt. 

A magyar nyelv kialakulását 5 ezer éves korszakba teszik. 

Előzmény: Patreides (99)
Eggokádá Creative Commons License 2025.09.04 -2 1 102

akkor tehát nem a magyaroké a terület ahol élünk? XD

Előzmény: Patreides (99)
pk1 Creative Commons License 2025.09.04 -1 0 101

"Ja az ember alak rajta Darwin. Aki számos mentális betegséggel küzdött életében, nem úgy, mint én, MemetikaTan. Én istenien tökéletes vagyok, és ezt hangoztatom is, mert ti mindig elfelejtitek a tökéletlen agyatokkal. Éppen ezért folyton gondoljatok rám."

Előzmény: MemetikaTan (95)
pk1 Creative Commons License 2025.09.04 0 0 100

Összeforrásról nem tudok. Halfarkas? Tigriscápa?

Előzmény: MemetikaTan (94)
Patreides Creative Commons License 2025.09.04 0 1 99

Ez így, ebben a formában egy nagy marhaság.

Keveredik az ország, az állam, a "nép" (pillanatnyi, jelenlegi állapota), a nyelv, a génállomány összetétele... minden.

Alapból már az problémás, hogy a nyelv és a gének "öröklődési", változási, átalakulási útvonala nem azonos. Nyelv átvételéhez nem kell génazonosság, és az öröklött génekkel nem jár együtt feltétlenül a nyelv átvétele is.

Az pedig, hogy "Magyar Nép", minden időszakban, minden korban mást jelentett, és valószínűleg nincs olyan definíció, ami érvényes lenne most, ezeregyszáz éve, vagy éppen háromezer éve arra a valamire, amit anakronisztikusan vannak, akik így neveznek meg, ha nem is tudják, mit akarnak vele kifejezni.

Előzmény: MemetikaTan (92)
elterito Creative Commons License 2025.09.04 -1 2 98

Mivel minden nép fejlődéssel, Darwin által leírt evolúcióval alakult ki

A népek NEM darwini evolucióval alakulnak ki, ahogy a fajok.

Ide irkáló  félművelt hülye trollok szerint darwini evolucióval

alakulnak ki. Én biza ismerek egy ilyen hülye félművelt trollt.

elterito Creative Commons License 2025.09.04 -1 1 97

hülye bunkó baromság

MemetikaTan Creative Commons License 2025.09.04 -1 0 96
MemetikaTan Creative Commons License 2025.09.04 -1 0 95

Ez a jobb szemléltető kép a Földi evolúcióra. Ami lehet más bolygókon, vagy itt a Földön is már többször is lejátszódhatott. Talán kissé másként.:

Ja az ember alak rajta Darwin. Aki számos mentális betegséggel küzdött életében. Ezt azért említem meg, mert maga a vallások és az ateizmusok is azok. Genetikailag is öröklődnek és nem csak neveléssel. Mára már persze immunmizálhatóvá vált mindkét dolog.

Előzmény: MemetikaTan (94)
MemetikaTan Creative Commons License 2025.09.04 -1 0 94

Ahogyan az élőlények, benne maga az ember, a Népek is hasonlóan alakultak ki. Közben sok elhalás, összeforrás is történt.

Zsebimacs Creative Commons License 2025.09.04 0 0 93

Egy dolog a valóság, és másik dolog a kép, ami az egyén fejében van róla. Ez a kettő különbözik. Egészen kevés ember látja úgy a dolgokat, ahogy valóban vannak.

Előzmény: Eggokádá (91)
MemetikaTan Creative Commons License 2025.09.04 -1 0 92

A Magyar Nép sokkal régebben van. Ez bizonyított és tudományos tény. Genetikailag, nyelvileg, népi hagyományai szerint is.

Mivel minden nép fejlődéssel, Darwin által leírt evolúcióval alakult ki, ahogyan maga az ember is, nehéz rá keresni egy konkrét dátumot.

A magyarokat, mint népet, már Kínai múzeumokban fellelhető régészeti adatok alapján is említik. Japánban is. Mind Kínában, mind Japánban úgy tekintenek a magyar népre, mint a legnyugatabbra elvándorolt rokonaik. 

Korunk így inkább minimum 2500-3000 éves. Magában a nyelvünk szerkezete szerint, a nyelvészek is az egyik legősibb emberi nyelvek egyikébe sorolnak minket. 

Előzmény: Eggokádá (91)
Eggokádá Creative Commons License 2025.09.04 -1 0 91

a tökösalfahím keresztények szerint egy nép ha jól csinálja, sikeres, akkor azt megáldja Isten.

pl. a magyar nép 1000 éve létezik egy helyen. ez bizonyítja, hogy sikeresek.

az 1000 év úgy kezdődött hogy Jézusra hivatkozva kiirtották Koppányt és hasonló pogány sikerteleneket.

az 1000 év megkoronázása meg gondolom a 400 ezer magyar zsidó kiirtása volt.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!