Hova teremtette a magyar népet Isten? Etelköz? Vagy még annál is előbb valahova máshova? Miért jöttünk el onnan? Istentelenség volt hogy eljöttünk onnan, hiszen Isten oda teremtett minket, nem? Vagy az is Istentől van, hogy a nép elvándorol, az új helyen kiirtja az ottani népet, és az új hely lesz az Istentől való helye? Végülis a zsidók is így találták meg az országukat, tehát egyes keresztények szerint az a logikus és szent dolog, hogy a keresztény népek is így tesznek.
Valóban, ott van például Zipacna Nagyúr, vagy éppen Nirrti... Ezktől a goauldoktól minden kitelik, lehet, hogy a magyarokat is ők telepítették a Földre. :)
Egy tucatnyit (12-őt) összeírtam, az ateizmus különféle változataiból. Igaz erről több százezres angol nyelvű filozófiai szak-csoportokban szoktam írogatni főként. Így csak átmásolom. Könnyű lefordítani, bármelyik komolyann net alkalmazás végrehajtja.
The main types of atheism, and some interesting connections.The result of human-ethological research and observation.Because the older systems are now obsolete.Which is just scientific-philosophical data.
1. Mono-atheistic. - A piece in the direction of denying God, or disbelief. 2. Poly-atheist. -To deny many/more Gods or not to believe in them. 3. Interfaith atheist. - They mutually deny and do not believe in each other's gods. 4. Own God Atheist. - Invisible Pink Unicorn God, Big Meatball Dough God, etc. 5. State-registered atheism in church form 6. Militant atheism. - Want to eliminate theism. 7. Anti theist. - Opposition to the social influence of official churches and religions. 8. Apatheist. - An apatheist is someone who is not interested in accepting or rejecting any claims that gods do exist or do not exist. 9. Igtheism = Ignosticism. - The idea and philosophical trend that the question of God's existence is meaningless because the word "God" has no clear definition 10. Anti-atheism. - They do not believe in theism and atheisms. 11. etc. + a-Santa-ism, a-unicorn-ism, a-Winnie-the-Pooh-ism, a-Snow-White-ism, a-Jon-Snow-ism -Game of Thrones-, a-Vilmos-Tell-ism, a-Vladimir-Ilyich-Lenin-ism, a-Stephen-Hawking-ism, a-God-ism, a-Karakutty-ism, a-ZarahurMara-ism, a-Existence-ism, a-Babig-ism 12. Nonism. - Reluctance to tie your worldview to any ideology. According to some opinions, the neutral position is also atheism. Which is a clear logical error.
This is a bit ironic, but I can argue for it correctly: If we think about it and analyze it, atheism also fits into the set of conspiracy theories.
"Mivel a vallások/ateizmusok mentálisan terjedő agyzizi...."
Ha istenhívő lennél, akkor még megérteném ezt az ateistaköpködésedet. De te magad is ateista vagy, hiszen tagadod hogy az istenek léteznének a fejünkön kívüli objektív valóságban.
Így viszont eljátszod itt a falubolondját, aki felköp az égbe, aztán alááll...
Az ezer év az egyértelműen agitációs propaganda hazudozás. Ezt cáfoltam és feszegettem. Ja és magam is leírtam kb hasonlóan, hogy mi a probléma a pontos meghatározással.
Viszont már eleve Magyarország jelenlegi földrajzi helyén 2025-896 = 1129 éves. Viszont már előtte is volt magyar nép. Akkor is ha nem pontosan így hívták. Meg volt magyar haza is, akkor is, ha az változó földrajzi helyeken volt.
A magyar nyelv kialakulását 5 ezer éves korszakba teszik.
"Ja az ember alak rajta Darwin. Aki számos mentális betegséggel küzdött életében, nem úgy, mint én, MemetikaTan. Én istenien tökéletes vagyok, és ezt hangoztatom is, mert ti mindig elfelejtitek a tökéletlen agyatokkal. Éppen ezért folyton gondoljatok rám."
Keveredik az ország, az állam, a "nép" (pillanatnyi, jelenlegi állapota), a nyelv, a génállomány összetétele... minden.
Alapból már az problémás, hogy a nyelv és a gének "öröklődési", változási, átalakulási útvonala nem azonos. Nyelv átvételéhez nem kell génazonosság, és az öröklött génekkel nem jár együtt feltétlenül a nyelv átvétele is.
Az pedig, hogy "Magyar Nép", minden időszakban, minden korban mást jelentett, és valószínűleg nincs olyan definíció, ami érvényes lenne most, ezeregyszáz éve, vagy éppen háromezer éve arra a valamire, amit anakronisztikusan vannak, akik így neveznek meg, ha nem is tudják, mit akarnak vele kifejezni.
Ez a jobb szemléltető kép a Földi evolúcióra. Ami lehet más bolygókon, vagy itt a Földön is már többször is lejátszódhatott. Talán kissé másként.:
Ja az ember alak rajta Darwin. Aki számos mentális betegséggel küzdött életében. Ezt azért említem meg, mert maga a vallások és az ateizmusok is azok. Genetikailag is öröklődnek és nem csak neveléssel. Mára már persze immunmizálhatóvá vált mindkét dolog.
Egy dolog a valóság, és másik dolog a kép, ami az egyén fejében van róla. Ez a kettő különbözik. Egészen kevés ember látja úgy a dolgokat, ahogy valóban vannak.
A Magyar Nép sokkal régebben van. Ez bizonyított és tudományos tény. Genetikailag, nyelvileg, népi hagyományai szerint is.
Mivel minden nép fejlődéssel, Darwin által leírt evolúcióval alakult ki, ahogyan maga az ember is, nehéz rá keresni egy konkrét dátumot.
A magyarokat, mint népet, már Kínai múzeumokban fellelhető régészeti adatok alapján is említik. Japánban is. Mind Kínában, mind Japánban úgy tekintenek a magyar népre, mint a legnyugatabbra elvándorolt rokonaik.
Korunk így inkább minimum 2500-3000 éves. Magában a nyelvünk szerkezete szerint, a nyelvészek is az egyik legősibb emberi nyelvek egyikébe sorolnak minket.