új kerítésépítési szabályok by fideszkomcsik. a kerítés nem lehet tömör...???????????
https://sokszinuvidek.24.hu/kertunk-portank/2025/07/23/keritesepites-szabalyok-2025
Megjegyzem, magas élősövényed, szólülugasod, tujáid lehetnek, nekem is vannak. Mert én se szeretem, ha túlságosan nyitott a teraszom. De a magas, tömör kerítés az egy véglet. Semmiféle normális önkormányzat nem engedné meg, ha a környék nem eleve olyan jellegű, legyen az fideszes, libbant vagy amish, mindegy.
Az se százas, aki ebben valami állami leselkedést vél felfedezni. A kerítés a városkép része. Én pl. kertvárosi részben lakom, itt az alacsony léckerítés a divat. Nagyon nem szeretnén, ha a szomszédom mondjuk 3 méteres betonfalat húzna fel mellettem.
Még az a több ezer is, ahol már átállt a polgármester a cicapárthoz, ahogy Messiás úr belengette a tavalyi óriási önkormányzati választási győzelme után.
Hát építs két nemtömör, de együtt már keresztüllátszatlan kerítést párhuzamosan. Arra nincs törvény, hogy a telek, kert nem állhat kizárólag kerítésből. :o)