Magyarország Mária országa? Mert ügyebár bizonyos emberek egy bizonyos Máriának nevezett valakinek úgymond "felajánlották". Tehát ezeket a paramétereket kell végigtárgyalnunk: valakik, egy bizonyos Máriának, és a "felajánlották". Természetesen ha valakinek tudomása van más hasonlóról, az írja le. Pl. valószínű hogy a honfoglaló magyarok is felajánlották a saját isteneiknek.
Ha jól értem, az állatvilágban előforduló homoszexuális viselkedés, szerinted, az egy ismerethiányos emberek alkotta mitológiai mű, azon részének tudható be, amikor két mítoszi figura, a főhős intése ellenére gyümölcsöt fogyasztott?
Annyira hülyének nézel, hogy értetlenül állok előtte, miért nyalnak be kortársaim sík ostobaságokat.
Még azt is feltételezed, hogy ellenségesen viszonyulok a hívők felé. Megértem talmi sóvárgásaitokat, hogy "feltámadjatok", vagy "örök életre tegyetek szert. Tőlem...???
A lelkiállapota miatt képes sokuk a korunk ismereteit is ignorálni?
Nekem meg már "lelkiállapotom" sincs, mert normális gondolkozóként, a korom ismereteit fogadom el, nem ismeretlen, ismerethiányos szerzők fantáziájának a termékeit?
Komolyan gondolod, hogy aki Isztambulban született az más "lelkiállapot" révén Allahot imádja, aki meg ide, az Joshua mítoszát?
Mindig képes vagy meglepni, miféle ostobasággal tudsz előrukkolni.
Ja és az nem moderáció, ha elmondom szeretettel poláriának, aki nem te vagy, mert az egy másik nick, hogy istentelenül offol. Szóval ne merészelj moderálással vádolni.
Hogyan merészelsz irgalmatlanul bunkó és paraszt módon viselkedni kedves lamma lammasszú?
Hisz én csak elmondtam szeretettel poláriának, aki nem te vagy, mert az egy másik nick, hogy istentelenül offol, olyat ír (felvetésként, senkinek nem válaszul, hanem csak mert épp akkor eszébe jut), aminek semmi köze a topikhoz.
És az ilyen viselkedést büntetni szokták öreg nénike, ezt te tudtad?
Nem parancsoltam senkinek. Elmondtam szeretettel neked, hogy istentelenül offolsz, olyat írsz (felvetésként, senkinek nem válaszul, hanem csak mert épp akkor eszedbe jut), aminek semmi köze a topikhoz. És az ilyen viselkedést büntetni szokták, öreg néni, nem tudtad?
Megint ki kéne ötölni egy ókorihoz hasonló fantazmagóriát, képtelenségekkel, lehetetlen dolgokkal, mesés lényekkel, vagy megteszi számotokra a régi is?
Hiába vagyok hazaszerető magyar honpolgár, nekem az a régi istenes, angyalos, ördögös, démonos elképzelés nem hihető.
Mária segítségével mennyi időn belül tudnátok a "haramiákat" hatástalanítani?