Keresés

Részletes keresés

Ilhilla Creative Commons License 13 órája 0 2 34

Petráról a facebook-on olvastam az infót, mivel én nem szoktam nézni az olyan társkeresőket, amelyekben már első látásra összefekszenek és van ez, meg az.

Nem néztem a Házasság első látásra műsort sem, mert eleve hülyeségnek tartottam.

Ezt sem akartam, de végül a kíváncsiság rávitt, mert érdekelt, hogy a 30-as, 50-es nők és férfiak hogyan ismerkednek. Érdekes volt, sokat nevettem (bár a műsornak nem az volt a célja, hogy a szereplőket kinevessék).

Nem csak Johnny gazda ismerős, a Csaba nevű férfi is megjárta a gazda műsort, de ott nem vitte sokra. 

Azt hiszem, már senkinek nem lehet kétsége ezeknek a műsoroknak a megendezettsége, forgatókönvszerűsége miatt, mint még pár éve! 

Előzmény: Mazsola0070 (33)
Mazsola0070 Creative Commons License 19 órája 0 1 33

"Petra (aki már nyert egy párválasztó műsort)"

Azt hiszem, ezzel a félmondattal nagyon jól összefoglaltad, hogy mekkora orbitális nagy kamuk az ilyen párválasztó műsorok.

Hát ha nyert egy párválasztó műsort ez a Petra (nem tudom, ő kicsoda, de ha nyert egy párválasztó műsort, gondolom az azt kellene, hogy jelentse, hogy összejött valakivel és boldogan élnek), akkor hogy a fenébe lehet most itt egy újabb párválasztó műsorban?

De ugyanez a Házasodna a gazdában elhíresült Johnny (Amerikás Jancsi, valójában Norbert), aki azok után, hogy állítólag megtalálta a párját Vikike törzsőrmester lovászlány személyben, sőt, azt mondta, hogy a gyerekvállalástól sem zárkózik el, itt most újra párt keres....

Az a legviccesebb, hogy Norbert most éppen Johnny Gazdának hívatja magát, azok után, hogy hófehér cipőben és nadrágban ment ganajozni a lóistállóba.... 

De az is beszédes, hogy a Házasság első látásra eddigi 12 (kamu)párjából egyik sem maradt együtt, még azok sem, akik a műsor végén azt mondták, hogy nem akarnak elválni. 

Előzmény: Ilhilla (30)
Ilhilla Creative Commons License 2 napja -2 1 32

Csaba és Ticiána tengeri jelenete nevetséges volt, a nő tengeribeteg, erre a férfi el akarta vinni egy "lélekvesztőn" a közeli szigetre, a hullámzástól vizes lett mindkettő és fél úton visszafordultak.

Tici láthatóan -mindezek ellenére- egész jól érezte magát Csabával. Ami azt illeti, jobban hozzáillő, mint a sznob, kapuzárási pánik előtti Péter. 

Előzmény: Apádfüle (31)
Apádfüle Creative Commons License 2 napja 0 0 31

Köszönöm. Ezek szerint kb. semmi sem történt. :)

Előzmény: Ilhilla (30)
Ilhilla Creative Commons License 2 napja -1 1 30

Mióta a TV2 csak ismétel, nézem és egész érdekes lett a végére (a nézettsége is feljavult). 

A máltai nőnek ez a férfi sem felelt meg, mert kiderült, hogy "erotikus masszással" foglalkozik itthon, ami teljes meztelenséggel jár. Még az étteremben hazaküldte, de jött egy romantikusabb, kicsit fiatalabb, azzal ismerkedik, még csak a hangját hallotta. 

A balin élő srácnak nagyon nem jön be Petra (aki már nyert egy párválasztó műsort), de Hannával egész jól kijön, Récsöl is ott van még. 

A spanyol Ticiánának szerintem kezd imponálni az izomkolosszus Csaba, Péternek híre-hamva sem volt, de még nem küldte el. 

A Kanári szigeteken a helyzet változatlan, Eszterrel Norbi megmászta a vulkánt, olyanok már, mint egy idős házaspár, léteznek egymás mellett, de minek. A másik nő még ott van. 

Előzmény: Apádfüle (29)
Apádfüle Creative Commons License 2 napja 0 0 29

Tegnap a Müpában voltam - kell egy kis kultúra a sok tévéműsor között.  :)

Csak fél szemmel szoktam nézni a Határtalant, de érdekel, hazaküldött-e valaki valakit valahonnan. Talán a magyart rémesen törő Niki volt már döntéskényszer-helyzetben, de lehet, hogy Ticiána és Norbert is. Világosítsatok fel, kérem szépen! Köszönöm.

Julienkirály Creative Commons License 5 napja 0 0 28

nem vagyok benne biztos de ez a Petra Balin nem ugyanaz amelyik megnyerte a Money or Love-ot? 

Szakmadik Gabor Creative Commons License 6 napja 0 1 27

Nekem Ticianarol mindig az jut eszembe, hogy ez itt Jim Carrey nonek oltozve.

Ilhilla Creative Commons License 2025.05.14 -1 0 26

Azt pont láttam, amikor Norbert a sivár tengerparton fogadta az első két jelöltet. A kiválasztást szerintem a kutyára byzta, akihez először odament és a nő jól, szeretettel fogadta, az lett a kiválasztott! 

Esténként, a Kincsvadászokra várva bele szoktam nézni (fél órával előbb kezdik), így valamennyire képben vagyok (bár tegnap pár a TV2 is jóval előbb kezdett).

A Ticiána nevű nőnek kezd bejönni hármaska, akit nem is hív hármaskának! :D

Előzmény: Julienkirály (25)
Julienkirály Creative Commons License 2025.05.14 0 1 25

Tegnap Johnny Gazda úgy bebaszott mint az albán szamár szóval órái lehetnek hátra  mert Nikike confused hiába van meg a personality :D kiguglizták hogy Bálint Toncsi exe az új udvarló..Johnny megy a levesbe ...

Norbert akinek minden redflag egy koktélnyi időt adott Annamarinak,jól járt szerintem a csaj. Eddig az jött le hogy van egy lakókocsija meg egy menhelyi kutya(ez mondjuk jó pont,látszik hogy törődik vele) oszt ennyi.. Az új tanárnő se kap többet valószínűleg. Eszter reggeli cigijei még bekavarhatnak de még mindig vezet.

Ticiána szerintem nagyon elviselhetlen egy személyiség de a barinője  jóváhagyta Pétert, a kivarrt  úriembert... Vicceske-ketteske kapott egy uszodás élményt,ossza be és "Arra van Alicante"

Miamiban kiderült hogy a hugi beépített,senki se esett ki..nagy az öröm. Vivi egyébként nagyon kilóg felfelé a műsor színvonalától. Hogy a bánatban tudtak egy ennyire komoly csajt kicastingolni aki így rendben van fejben..hihetetlen.

Böszőke13 Creative Commons License 2025.05.14 0 1 24

Látom nagy az érdeklődés :) Egyetértek, fölösleges volt belenézni..

Már attól idegbajt kaptam,hogy a szuper csaj folyamatosan lökdösi a szeme elől a "csodásan nyírt frizuráját" ...

Julienkirály Creative Commons License 2025.05.08 -1 1 23

Jenőt kicsapták mint a macskát kakilni..csóró...pedig még ki se festett :-/ amatőr hiba.

Norbert a nagy konyhaművész héjában főtt krumplival levettette a bugyit vajon? 

Ilhilla Creative Commons License 2025.05.08 -2 3 22

Évekkel ezelőtt pedzegettük egy páran, hogy minden ilyen műsor kamu és forgatókönyv alapján készül. Emlékszel, hogy ledorongoltak bennünket? Most minden kezd beigazolódni. 

Ezt a műsort sem szabad komolyan venni, csak -ha a nézőnek nincs jobb dolga és mégis belenéz- röhögni a szereplőkön és a hülye sztorikon! 

Előzmény: Mazsola0070 (20)
Mazsola0070 Creative Commons License 2025.05.08 -2 2 21

Egyébként Johnny (amerikás Jancsi vagy Norbi) mitől gazda?

Ő Vikike törzsőrmester gazdanő egyik kan(dúr)ja volt, nem gazda....

Előzmény: Ilhilla (19)
Mazsola0070 Creative Commons License 2025.05.08 -2 0 20

Ó, neki már 2024-ben voltak politikusi ambíciói, mert elindult a választásokon Vácon a Jakab-féle párt polgármester jelöltjeként. (Abból lett kisebb fajta botrány, hogy azt is feltüntette, a Magyar-féle Tisza Párt is támogatja, amin meg Magyarék akadtak ki.)

Egyébként érdemes meghallgatni az alább linkelt beszélgetés elejét, mert ejt pár szót arról is, miért jelentkezett a Házasodna a gazdába (felkérésre, mert állítólag TV-s körökben ismerték), amit elmond abból nekem az jön le, az is egy nagy kamu, hogy a szereplők jelentkeznek maguktól a gazdanőkhöz  kan(dúr)nak (illetve a gazdákhoz kandurának), illetve, hogy ténylegesen a gazdák választják ki, hogy ténylegesen ki jelenjen meg náluk (ha a Retek kéri fel/castingolja a szereplőket, nem tudom, milyen választási mozgásterük van a gazdaként megjelenő szereplőknek).

Sőt, már azon sem csodálkoznék, ha az epekedő leveleket is a Retek kreatívok írnák meg, bár inkább az lehet, hogy ki van adva a jelentkezőknek a szerep részeként, hogy epekedjenek és írják le egy levélben.....

https://www.vac.hu/a-nep-partjan-polgarmesterjeloltje-elsosorban-a-sportban-a-kulturaban-es-az-idegenturizmusban-latna-gazdasagi-potencialt/

Előzmény: Ilhilla (19)
Ilhilla Creative Commons License 2025.05.08 -3 0 19

Mit "dobott a gép"? Ezt látnotok kell!

Nem volt jó gazdasszony férjjelöltnek, a külföldi társkeresőben, majd most politikusnak jó lesz? :D

Ások-apa Creative Commons License 2025.05.07 -1 4 18

Belenéztem most, az Rtl "Láthatatlan szerelem" c. sorozatába. A 6 szereplőjét elnézve - "külföldi magyarokat" "- , kissé gyengére sikeredett ez a sorozat.  Látva a gyönyörű tájakat, mást vártam! 

Belenézve egy-két szereplőben és az láttam, hogy Karen először  Svédországban élt, majd Benidormba. Ruházata slamposan, mint az ősi mesterséget űzők ruházata. Miamiban van olyan srác itt aki hátranyalt hajával megy a nő után, vannak akik szinte nulla kultúrával jelentkeznek. Van aki  a nagy fukszával szorgoskodik. Van aki nyomul a spirituális dolgaival. A Floridában élő Niki maximum félóra után már a  hozzá castingolt Johnnyval "kedveskedett". Aki egy sportkocsinak álcázott, " fűnyíró motoros, háromkerekű játék gokarton" teszi magát.   Úgy játszotta a "rotschild bárót", hogy elég is volt a műsorból egyszer is! De legalább egyszer megnéztem?!

Megnéztem a műsorvezetőt, Köllő Babett színésznőt is. Babettől is többet vártam, húsz év után?! Műsorvezetőnek nem volt jó választás! Szerepe szinte nulla. Lehetett volna kellemesebb, de a  szerkesztők is teljesen  érdektelenek voltak, ami a nézőket illeti. 

Khhh, miről is szól a Határtalan szerelem új műsorának koncepcióján?! Koncepció nélküli! Könnyebb volt "másolni"  a "gazda műsorral!" "újat csinálni."

(Tudom, hogy magánúgy, de továbbra is a  Kincskeresőket nézem! :)

Julienkirály Creative Commons License 2025.05.07 -1 1 17

Jenő bemegy a sarki vietnámi boltjába Spanyolországban és csodálkozik hogy nem érti ha magyarul hadovál :D a csávó hatalmas.

janderka Creative Commons License 2025.05.07 -10 0 16

Menj inkább kapálni, annak több a haszna. :))))))

Előzmény: Ilhilla (15)
Ilhilla Creative Commons License 2025.05.07 -2 5 15

Én a helyedben nem szemtelenkednék egy ismeretlen olvtársammal, pláne egy jóval idősebb, nővel! Egyáltalán hogy jössz te ahhoz, hogy így viselkedj? 

Ne válaszolj, mert megkapod az X-t! 

Előzmény: janderka (14)
janderka Creative Commons License 2025.05.07 -9 1 14

Na mi van angyalkám, hát rádborult a szar? Annyira sajnállak... Se!

Előzmény: Ilhilla (13)
Ilhilla Creative Commons License 2025.05.07 -1 1 13

Nem hiszem, hogy ez a műsor sok új nézőt vonz,  régieket pedig nem lehet "hülyére venni", pláne a Kincsvadászok ellenében (bár kissé az is csalódás).

Köllő Babett sem volt valami jó választás műsorvezetőnek, nekem kifejezetten ellenszenves.

A meccs viszont fergeteges volt, bár én nem az Internek drukkoltam. 

Előzmény: Mazsola0070 (12)
Mazsola0070 Creative Commons License 2025.05.07 0 0 12

Ja és hát igen, ez is volt már a Házasodna a gazda utolsó évadában, hogy Zsófi (?) lovászlány meg az anyját "építette be" az érte epekedő kan(dúr)ok közé, mint házvezetőnőt, úgyhogy ez a "kémkedő rokon" motívum sem új....

Ezek szerint a Retek kreatívok nem sokat kreatívkodtak ezzel a műsorral, egyszerűen elővették a Házasodna a gazda sémát....

Előzmény: Ilhilla (9)
Mazsola0070 Creative Commons License 2025.05.07 0 0 11

Ja, látom már a médiának is feltűnt, hogy az RTL újra elővette amerikás Jancsit, és ők is pont a trágya hiányát emlegetik...:))

https://444.hu/2025/05/06/az-rtl-uj-realityje-ugyanazt-nyujtja-mint-a-gazdas-tarskereso-csak-kevesebb-a-tragya

Előzmény: Mazsola0070 (10)
Mazsola0070 Creative Commons License 2025.05.07 0 0 10

Tegnap előbb kezdődött a focimeccs miatt, így belenéztem, és pont ezen hüledeztem, hogy ez a csávó véletlenül nem amerikás Jancsi (valójában Norbi) a Házasodna a gazdából, aki Vikike törzsőrmester lovászlánynak csapta a szelet?

Ő nekem arról maradt emlékezetes, hogy hófehér cipő-nadrág kombóban ment ganajozni a lóistállóba, meg nagyon ízlésesen azt ecsetelte, hogy milyen jól megdöngette Vikikét a potyanászúton (aki persze ezt nem ismerte el), mivel hogy Vikikének sikerült a hozzá legjobban nem illő amerikás Jancsit ....

Aztán állítólag még együtt maradtak a műsor után is (vagy nem), viszont Vikike az "utóriportokban" következetesen nem volt hajlandó többet egy szót sem mondani amerikás Jancsiról. 

De "tetszett" az a nő is, aki nem volt hajlandó úgy kimondani egy magyar mondatot, hogy ne helyezzen el benne néhány angol szót (néha feliratozni kellett volna), gondolom ezzel azt akarta demonstrálni, hogy "ő már nem beszélni jól magyar"...(róla azok az egykori magyar kivándorlók jutottak eszembe, akik még több évtized elteltével is tökéletesen beszéltek magyarul).

Úgyhogy Házasodna a gazda nézőként nem fogott meg ez a trágya nélküli Házasodna a gazda(g).....

Előzmény: Ilhilla (9)
Ilhilla Creative Commons License 2025.05.06 0 0 9

Nem lesz az én műsorom, nagyon kilóg a lóláb, hogy ez is csak olyan, mint a többi: előre megírt "szerelmi" történetek.

A Johnny nevű fickó "buktatta le" előttem a műsort! Néhány éve még Viki gazdasszony szerelmét kereste, most a floridai lány kegyeit? A Zsolt nevű fickó pedig "beépítette" a húgát, hogy kémkedjen neki? 

A kutyák aranyosak, a vágóképek remekek, a táj isteni, de nem ér annyit, hogy rendszeresen nézzem ezt a műsort! 

Ilhilla Creative Commons License 2025.05.06 0 0 8

Engem ez a "kritika" nem tántorított el, az első adást mindenképpen megnézem (sőt, ezek szerint a másodikat is, hogy minden szereplőt megismerjek). Szereetek önállóan dönteni arról, hogy érdekel-e valami.

A másik műsor kiábrándító volt, valahogy keserű lett  a "szájízem", nem tudtam nevetni (kinevetni?) az idős géplakatoson, aki mai napig "babázik". Szerencsére Fejes Tamás észbe kapott, hogy azért ezt mégsem kellene és inkább vett öt babát az "öregtől". Ha Dunaújvárosnak lenne lehetősége, akár babamúzeumot is csinálhatna a készletből, sokan csodájára járnának, érdekesség lehetne. 

Nlunk a szomszéd városban (pár kilométerre innen) pl. mackómúzeum van, tele plüss medvékkel és nagyon népszerű a hely. 

Előzmény: Mazsola0070 (7)
Mazsola0070 Creative Commons License 2025.05.06 0 1 7

Én is a Kincsvadászokat nézem, viszont az alábbi kritika után nincs sok kedvem ahhoz sem, hogy visszanézzem a neten...

https://telex.hu/after/2025/05/06/hatartalan-szerelem-rtl-tarskereso-reality-kollo-babett

Előzmény: Ilhilla (5)
Julienkirály Creative Commons License 2025.05.05 0 1 6

ez a floridai romagyerek kb a 10 másodpercben megsérti Babettet és röhög 10 pofára a bedrogozott "tesó"-jával.. fasza casting XD  remélem a többbi között lesz 1-2 normális karakter,kár lenne elcseszni egy ilyen még nem kifutott formátumot csak mert tajparasztokat válogatnak be

Ilhilla Creative Commons License 2025.05.05 0 0 5

az előzetesek alapján egy az egyben Házasodna a gazda utánérzésnek tűnik,

Igazad van, de ebben legalább a jelölteknek nem kell semmiféle tehén farában turkálniuk, vagy a lósz@r lapátolniuk!:D

Azért kár, hogy gy időben megy a Kincsvadászokkal, szerencsére az ismétlése éppen jó időpontban lesz, ebéd mellett/helyett nézhető! Majd eldöntöm.

Előzmény: Mazsola0070 (1)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!