Bár már két évad lement és remek nézettsége volt a műsornak, mégsem született topikja. Szerintem lenne erről vélemény a következő évadig, ezért talán ez a topik egy lehetőség a vélemény-nyilvántásra.
Nna a Fejes meg a másik akit nem birok. Állandóan a fülesét macerálja pedig zenész létére megszokhatta volna már, és az állandó húzd meg a tökömet örülj neki hogy egyáltalán itt vagyok arckifejezésétől meg egyenesen lábrázást kapok.
Az este bekukkantottam: láttam, mind a két rész ismétlés, ezért rögtön el is kapcsoltam.
Olvasom még mindig a "hatalmas nézettségről" szóló híreket és ámulok-bámulok, mi a fenét "eszik a nép" sokszor már harmadszor is ezen a műsoron? Csak nem az az ok, hogy sokan átváltottak az ingyenes "mindig tévére"?
Én már kiábrándultam belőle, a mérgem erősebb! Főleg Fejes zavar, állandóan a cipőjét fogdossa, utána a pénzt és az eladók kezét, radásul az a züllött, unott pofa amit vág...nagyon élvezheti (:D) a felvételt!
...és mi az, hogy "nyári szünetre vonul" a két műsor? Csak nem ez lesz a TV2 zászóshajója a jövőben?
A kereskedők véglegesen celebbé váltak, lehet, hogy a vetélkedő után majd a Kaszakerékben is megfordulnak?
A Sorozatwiki szerint még hétfőn-kedden lesz két új rész, aztán hivatalosan is ismétlés orrba-szájba...
Persze aztán lehet, hogy a TV2 Ismétlőcsatorna keresztülhúzza a Sorozatwiki állításait és hétfőn-kedden is ismétlés lesz, én már ezen sem csodálkoznék.
Nagy hiba volt! :) Most meg azért rinyálnak a népek, hogy csúszott a hegyi doki meg a vidéki doki :). Amúgy tényleg hülyeség volt leadni két részt. Nekem legalábbis bőven elég volt egy is, simán bealudtam a másodiknál. Unalmas is volt, és a Tilla idiótaságára meg nem voltam kíváncsi.
"Ma estétől a magyar nézők is megtekinthetik a Kincsvadászok német verzióját a TV2 Klubon minden hétköznap 21.30-kor, dupla részekkel - számolt be róla a Sorozatwiki. A kincskereskedő műsor itthon is hatalmas sikerrel fut, a német verzió pedig a műsor eredetije. A Bares für Rares (Cash or Trash Germany) 2013-ban mutatkozott be a német ZDF csatornán és eddig nyolc szezont és több mint 1000 részt élt meg. Ott viszont nem este, hanem délutánonként fut."
Majd csak az ismétléseket fogom nézni! A vetélkedő és az új műsor az RTL-en jobban érdekel!
Nem szeretem, ha hülyének néznek és a TV2 ezt tette! Értem, hogy nézettségi verseny van, de akkor is! (Ráadásul ezzel az aránylag alacsony költségvetésű műsorral hatalmas reklámbevételt kaszáltak).
Nálam meg bevett gyakorlat, hogy amelyik műsorral felhúzzák a cukrom, azt már többé "élőben" nem nézem, legfeljebb utólag nyugodtan és reklámmentesen. Na ezzel is így lesz. Majd ha töltődnek fel a megfelelő részek a megfelelő helyre akkor megnézem, addig meg nézek mást.
"Fischer Gábor, a TV2 programigazgatója korábban már elárulta: bevett tévés gyakorlat, hogy egy-egy sikerműsor korábbi adásait vegyítik az új évad részeivel."
Fischerkém, szerintem ez csak a TV2 Ismétlőcsatorna bevett gyakorlata, másrészt ti nem vegyítitek az ismétléseket az új részekkel, hanem egy ideje már csak folyamatosan ismételtek főműsoridőben (is).
Ma egy érdekességre jöttem rá (bár lehet, hogy volt már itt téma, de nem találtam).
Egy ismerősöm ajánlotta, hogy a Tropicarium születésnapja alkalmából a héten kedvezményesen lehet bemenni, és a ahogy rákerestem, akkor láttam meg, hogy a Tropicarium tulajdonosa Farkasdi Thomas. Ha jól emlékszem, ő volt bent valamelyik korábbi évadban azzal a nyerőautomatával, amit végül nem vettek meg.
Jééé! Most a hétvégén minden főműsoridőben a már látott produkciók voltak?! :)
Elvégre, mint tudjuk is, " Ismétlés a tudás anyja! " Ismétlés, ismétlés, ismétlés!
Nos, ez jutott eszembe tegnap este! A sokadik "100 milliós" műsornál.
És jött a Kincsvadászok! Talán már "az ötödik?" arcot is láttam?! Csupán azért figyeltem rá, mert nagyon szimpatikus volt az illető. A szecessziós kerámiákat gyűjtő orvos egy igazán szép kerámia tálat hozott, elfogadható áron. A debreceni orvos pedig annyira intelligens módon magyarázott, hogy egyáltalán nem zavart, hogy sokadszorra láttam. A legjobb "eladó" volt, egy többgenerációs kutatóorvos-család tagja.
Hohóóó, micsoda élmény! Tegnap 18 órától olyan ismétlést láttam, amit eddig még nem! A Super TV2 leadta a VIP változat első részét! :D
Csomor Csilla "mutogatós néni"-n újra kiakadtam, éppen ötször mutogatta hatalmas kebleit. Pont annyiszor, ahányszor 100 ezret kpott a két vázáért!
Na és Pásztor Anna a gagyi "ámerikái" órájával...hűűű! Legalább vett volna bele 200-ért egy elemet, hogy múúúkodjon! Jól kisegytette az ámeriái nagynéni, hogy építkezni tudjon! Nem is vették meg tőle!
Bochkor aranyos volt és IHM Peti is, ő legszerethetőbb a jótékonykodásával!
Tegnap minden főműsoridőben adott produkció ismétlés volt!
A Kincsvadászok már megszokott módon, oda sem kapcsoltam. Utána vártam a VIP ismétlését, de helyette bedobtak egy 100 milliós ismétlést és -azt olvastam- az Újratervezés is totál ismétlés!
Úgy tűnik a TV2 Ismétlőcsatorna pénteken csúcsra járatta az ismétlést, a Face oldaluk szerint azt a részt ismételték, amelyben a gagyi Ady képet áruló csávó, meg a telhetetlen ezüst keretes tükrös nő (akinek volt képe az álomárát messze meghaladó licitre még rákérni 20 ezret) volt.....ebbe a részbe is belefutottam már vagy kétszer az elmúlt két hétben.....
Erra már nem emlékszem, hogy magán az új részeket ígérő fő Ismétlőcsatornán főműsoridőben, vagy az Ismétlőcsatorna ismétléseit ismétlő al Ismétlőcsatornán....
Nagyon várom a VIP rész egy olyan ismétlését, amelyben ötször egymás után adják le Zsebredugottkezű Nánási Paját meg a maguktól már most elszállt Kisördögöket, amint ott parádéznak a kukaérett ócska szarjukkal, a többi résztvevő meg ajnározza őket....
"A nézőket már nem érdekli, hogy ismétlést kapnak"
A műsor Facebook oldalát olvasva, a neten a témáról megjelenő egyre több cikket elnézve szerintem azért ez általánosságban nem így van.
Persze vannak nézők, akiket nem érdekel, vagy nem is veszik észre, hogy ismétlést néznek (persze amikor rövid időn belül már negyedszer jön szembe például a karácsonyfadíszes csávó /ugyanis nem csak főműsoridőben ismételnek, hanem hétvégenként két napon át egész délután és hétköznap délutánonként is/, szerintem egyre többen fogják észrevenni), de sokakat érdekel.
De ahogy olvasom, a legtöbbeket az zavarja, hogy a TV2 nem írja ki korrekten az elején és a műsor alatt, hogy ismétlés.
Engem inkább az érdekelne, hogy a Szent Reklámozókat sem érdekli? Vajon azért fizettek, hogy ismétlések alatt menjenek a reklámjaik? (Ugyanis annak nem annyi a tarifája, mint egy premier műsor alatt menő reklámnak.)
Pedig éppen a Határtalan szerelem miatt kezdtek el kapkodni és
- döntöttek + 2 részt adnak a Nagy Duettből, mert nagy nézettséget hozott, sok reklámidővel és jelentős bevétellel a telefonszavazatok miatt
- így később kezdték két héttel a VIP évadot, amit eredetileg napi adásnak szántak és
- gyorsan össze akarták dobni a 3. évadot, de Viktor betegsége közbeszólt.
A nézettségi versenyben elért eredményt azonban nem akarják elengedni, hiába nézik sokkal kevesebben az RTL műsorát (ami most, hogy "bemelegedett", már egész nézhető lett, nézzük és sokt röhögünk a hülye szereplőkön). A nézőket már nem érdekli, hogy ismétlést kapnak és van olyan rész, amit már háromszor láttak, mert kedvelik a Kincsvadászokat. Kérdés meddig hagyják, hogy hülyének nézi őket a TV2.
Szerintem pénteken új rész lesz, mert utána ismétlik a VIP első részét (eddig legalábbis így van).