Bár már két évad lement és remek nézettsége volt a műsornak, mégsem született topikja. Szerintem lenne erről vélemény a következő évadig, ezért talán ez a topik egy lehetőség a vélemény-nyilvántásra.
Ma egy érdekességre jöttem rá (bár lehet, hogy volt már itt téma, de nem találtam).
Egy ismerősöm ajánlotta, hogy a Tropicarium születésnapja alkalmából a héten kedvezményesen lehet bemenni, és a ahogy rákerestem, akkor láttam meg, hogy a Tropicarium tulajdonosa Farkasdi Thomas. Ha jól emlékszem, ő volt bent valamelyik korábbi évadban azzal a nyerőautomatával, amit végül nem vettek meg.
Jééé! Most a hétvégén minden főműsoridőben a már látott produkciók voltak?! :)
Elvégre, mint tudjuk is, " Ismétlés a tudás anyja! " Ismétlés, ismétlés, ismétlés!
Nos, ez jutott eszembe tegnap este! A sokadik "100 milliós" műsornál.
És jött a Kincsvadászok! Talán már "az ötödik?" arcot is láttam?! Csupán azért figyeltem rá, mert nagyon szimpatikus volt az illető. A szecessziós kerámiákat gyűjtő orvos egy igazán szép kerámia tálat hozott, elfogadható áron. A debreceni orvos pedig annyira intelligens módon magyarázott, hogy egyáltalán nem zavart, hogy sokadszorra láttam. A legjobb "eladó" volt, egy többgenerációs kutatóorvos-család tagja.
Hohóóó, micsoda élmény! Tegnap 18 órától olyan ismétlést láttam, amit eddig még nem! A Super TV2 leadta a VIP változat első részét! :D
Csomor Csilla "mutogatós néni"-n újra kiakadtam, éppen ötször mutogatta hatalmas kebleit. Pont annyiszor, ahányszor 100 ezret kpott a két vázáért!
Na és Pásztor Anna a gagyi "ámerikái" órájával...hűűű! Legalább vett volna bele 200-ért egy elemet, hogy múúúkodjon! Jól kisegytette az ámeriái nagynéni, hogy építkezni tudjon! Nem is vették meg tőle!
Bochkor aranyos volt és IHM Peti is, ő legszerethetőbb a jótékonykodásával!
Tegnap minden főműsoridőben adott produkció ismétlés volt!
A Kincsvadászok már megszokott módon, oda sem kapcsoltam. Utána vártam a VIP ismétlését, de helyette bedobtak egy 100 milliós ismétlést és -azt olvastam- az Újratervezés is totál ismétlés!
Úgy tűnik a TV2 Ismétlőcsatorna pénteken csúcsra járatta az ismétlést, a Face oldaluk szerint azt a részt ismételték, amelyben a gagyi Ady képet áruló csávó, meg a telhetetlen ezüst keretes tükrös nő (akinek volt képe az álomárát messze meghaladó licitre még rákérni 20 ezret) volt.....ebbe a részbe is belefutottam már vagy kétszer az elmúlt két hétben.....
Erra már nem emlékszem, hogy magán az új részeket ígérő fő Ismétlőcsatornán főműsoridőben, vagy az Ismétlőcsatorna ismétléseit ismétlő al Ismétlőcsatornán....
Nagyon várom a VIP rész egy olyan ismétlését, amelyben ötször egymás után adják le Zsebredugottkezű Nánási Paját meg a maguktól már most elszállt Kisördögöket, amint ott parádéznak a kukaérett ócska szarjukkal, a többi résztvevő meg ajnározza őket....
"A nézőket már nem érdekli, hogy ismétlést kapnak"
A műsor Facebook oldalát olvasva, a neten a témáról megjelenő egyre több cikket elnézve szerintem azért ez általánosságban nem így van.
Persze vannak nézők, akiket nem érdekel, vagy nem is veszik észre, hogy ismétlést néznek (persze amikor rövid időn belül már negyedszer jön szembe például a karácsonyfadíszes csávó /ugyanis nem csak főműsoridőben ismételnek, hanem hétvégenként két napon át egész délután és hétköznap délutánonként is/, szerintem egyre többen fogják észrevenni), de sokakat érdekel.
De ahogy olvasom, a legtöbbeket az zavarja, hogy a TV2 nem írja ki korrekten az elején és a műsor alatt, hogy ismétlés.
Engem inkább az érdekelne, hogy a Szent Reklámozókat sem érdekli? Vajon azért fizettek, hogy ismétlések alatt menjenek a reklámjaik? (Ugyanis annak nem annyi a tarifája, mint egy premier műsor alatt menő reklámnak.)
Pedig éppen a Határtalan szerelem miatt kezdtek el kapkodni és
- döntöttek + 2 részt adnak a Nagy Duettből, mert nagy nézettséget hozott, sok reklámidővel és jelentős bevétellel a telefonszavazatok miatt
- így később kezdték két héttel a VIP évadot, amit eredetileg napi adásnak szántak és
- gyorsan össze akarták dobni a 3. évadot, de Viktor betegsége közbeszólt.
A nézettségi versenyben elért eredményt azonban nem akarják elengedni, hiába nézik sokkal kevesebben az RTL műsorát (ami most, hogy "bemelegedett", már egész nézhető lett, nézzük és sokt röhögünk a hülye szereplőkön). A nézőket már nem érdekli, hogy ismétlést kapnak és van olyan rész, amit már háromszor láttak, mert kedvelik a Kincsvadászokat. Kérdés meddig hagyják, hogy hülyének nézi őket a TV2.
Szerintem pénteken új rész lesz, mert utána ismétlik a VIP első részét (eddig legalábbis így van).
"Egyszer már elmondták, hogy nem forgattak annyi részt, mint amennyi hétig adni akarják."
Ha ezt egy vidéki gimnázium diákokból álló amatőr műkedvelő műsorkészítő stábja mondja, akkor azt mondom rendben van, tanuljatok még gyerekek, na de hogy Magyarország legnagyobb (vagy második legnagyobb, tudja a fene) országos sugárzású, állítólag legnagyobbnézettségű, profi(nak mondott) tévécsatornájának profi(nak mondott ) műsorkészítői?
És ezért a dilettantizmusért kirúgtak valakit?
És ne jöjjenek nekem Viktor betegségével, ha le tudtak forgatni több részt is nélküle, miért nem tudták leforgatni a többit?
"A rész végén mindig feltüntetik, hogy új rész volt, vagy ismétlés."
Ezt jobb helyeken (egyes magyar TV csatornáknál is) úgy szokták csinálni, hogy a sugárzás alatt folyamatosan ki van írva, hogy "Ismétlés".
Aki legalább a neten nézi, az tudja, higy múlthét csütörtök óta nincs mit. Aki meg tévében, az úgyis megtudja egyből, hogy nem új rész. Egyébként felteszik az esti rész ajánlóját, így az alapján lehet tudni előre új rész lesz-e.
"A rész végén mindig feltüntetik, hogy új rész volt" - ez legalább olyan jó, mintha a vendéglőben fizetés után a pincér mondaná hogy belelköpött a levesbe :D
Egyszer már elmondták, hogy nem forgattak annyi részt, mint amennyi hétig adni akarják. A rész végén mindig feltüntetik, hogy új rész volt, vagy ismétlés. Valószínű a Hatàrtalan szerelem ellen nem éri meg új rêszt adni, így inkább a Floor ellen tartogatják őket.
Eddig egész héten ismétlés, de a TV2 szemforgató módon továbbra is új részekként "adja el" a nézőknak az 1. évad részeit, és mennek alatta a reklámok kitartóan, nagy mennyiségben.
Az látható, hogy a nézői háborgásra magasról xarnak (mert van belőlük rendesen a műsor Facebook oldalán), de vajon mit szólnak ehhez a reklámozók? Vagy nekik eleve ismétlések alatti reklámidőnek adták el a műsor alatti reklámidőt?
A pofátlanság netovábbra: a műsor honlapján a "Kincsvadászok legújabb epizódjáról" írtak tegnap is és a beharangozót is "Új"-ként tették fel.....
Állítólag ma tényleg új rész lesz (egy kommentelő írta a Facebook-on), hiszem, ha látom.....
" Nánásii fater folyamatosan zsebredugott kezzel ácsorgott "
Igen, így igaz! Én is láttam és Nánási csak ágyorgott, az eső meg rácsorgott! :))
"........ az is lehet, hogy csak valami bőrbetegség van a kezén és azért tartotta zsebredugva...."
Én "esztet" a bőrbetegséget nem tudom. Bőrbetegség?! Sok mindent írnak a facebookról állítólag, de sosem voltam "facés!
Nánási vajon azért tartotta a kezét zsebredugva, mert valamit mozgatott állandóan? :) Egy biztos, Mici végig éberen figyelte az apját. Bizonyára a papa bőrbetegségét jelezte volna?! :))) Szerintem.
Tetszett Viktor megjegyzése Miciről:
" Az semmi, ráadásul olyan, mintha nem is lenne apja ennek a gyereknek...utallva arra, mennyire hasonlít Mici az anyukájára...." Jaaah!
Szerettem ezt a műsort és a kereskedőket, sőt Tillát is, még akkor is,ha már-már túlzásba vitte a hülyéskedést.
Nem olyan régen azonban kétségeim merültek fel és kezdtem kiábrándulni:
- amikor pl. valamelyik kereskedőnek ismerőse érkezik, az árak sokkal magasabban végzik, mint általában.
- Péternek könnyű licitálni a végtelenségig (Dérynét értékestő idős tanárnő), mert hiába mondja a műsor elején Tilla, ő nem a saját pénzét kockáztatja, hanem a BÁV galériája megbízásából licitál (kivéve ha saját célra vásárol, de ez ritka eset). Többször meg is jegyezte: mit szólnak a kollégái, ha beállyt ezzel-azzal a tárggyal.
- Mindegyikük annyira ajánlotta a 3. évadot a facebook oldalán, hogy már-már reklámnak is elment. Ők nem tudták, hogy ismétlésekkel tölti ki a fel nem vett adások helyét a TV2, csakis a nézettségi verseny miatt? Nem hiszem, hogy nem tudták, hiszen korábbi évadok elég magas adásszámmal mentek, most viszont Viktor távolléte miatt nem tudtak annyit felvenni. Gyantom, hogy talán nem is pótolják a kiesett adásokat, hiszen ezerrel forgatják már a Szerencsekerék adásait. Tuti abban majd viszontlátjuk a kereskedőket, sőt a főzőműsorban is!
Egyébként én is láttam Viktor és Péter szereplését a "100 milliós" műsorban. Sőt, Péter tegnap a reggeli Mokkában is szerepelt. Ezek után pedig aki beteszi a lábát egy ilyen kaliberű műsorba, csak egyszer kell bejutni ide?! Utána csak menni kell simán a folyosón jobbra-balra, a következő szobába....:) Az adásokat követve, akár évekig is elsétálhat......
Visszatérve a Kincsvadászok VIP-es celebjeire, még az is jobb lett volna a továbbiakban, ha egy random ember viszi be mindig az éppen aktuális cuccot. És a licit után derült volna csak ki, hogy pontosan kié is a cucc?!" Mert ez így, tényleg talpnyalás volt/lesz csak a celebeknél........
Az új celebműsor helyett pedig, jobbat találtam?! :)
( Észre vettem a reklámnál, hogy jön " A hegyi doktor - Újra rendel" legújabb 18. évada, amelyben Gryllus Dorka színésznő is szerepel. Az új német-osztrák sorozat május 26-tól látható. A főszereplő Hans Sigl oldalán szerepel Gryllus Dorka is. )
Viktor facebook-on írta korábban, hogy "egész tavasszal forgattak", de ez gondolom a VIP-re vonatkozott, mert először azt akarták napi műsorként leadni. Utána nem tudtak Viktor jelenlétével is elég adást forgatni és mindenképpen versenyben akarnak maradni az RTL "szerelmes" műsorával.
Nem látják a számokat? Álltólag a Kincsvadászok fölényesen nyer! ...de nem lesz ez így, ha ismétléseket adnk! Bár lehet, hogy az is beszámít a nézettségbe.
Gondolom, most kapkodnak, mert két hét múlva jön az RTL-re a régen várt vetélkedő Szujó Zoltánnal és nem lesz elég felvett anyaguk, ezért dobják be most az ismétléseket és adják majd akkor az újakat.
A karácsonyfadíszes férfit látták a nézők pénteken a TV2-, szombaton a Super TV2-n és vasárnap a TV2 klubon, na meg eredetileg a TV2-n. Jó mi?
Olvastam, hogy Nánási fater folyamatosan zsebredugott kézzel ácsorgott (nem tudom igaz-e, mert nem láttam, és Nánásikat nem is nézek ezért vissza), amit többen is a beképzeltség és/vagy a neveletlenség biztos jeleként értékeltek, persze aztán az is lehet, hogy csak valami bőrbetegség van a kezén és azért tartotta zsebredugva.....:)
Szombaton még kint volt a műsor honlapján egy rövid előzetes a mai (új) részből, ehhez képest újra csak ismétlést adtak, az előzetes meg eltűnt a honlapról......
Ahogy rohant az elején a kis Nagyházi a nagy Nagyházihoz, rögtön látni lehetett, hogy ez is az első évad ismétlése, úgyhogy kapcsoltam is el.....
A Facebook oldalon egyre nagyobb a tömeges felháborodás a folyamatos ismétlések miatt, a TV2 szokása szerint kussol, mint .... a fűben.....
Néhány kósza hozzászóló írja, hogy ő most látja először, többen tanácsolják, hogy akkor nézze hétvégén és délutánonként a TV2 ismétlő csatornáit, mert ott xarrá ismétlik a műsort, ezért is külön pofátlanság főműsoridőben is ismételni. (Igaz lehet, mert volt ez a zeneszerző-karácsonyfadíszes csávó az első évadból, az elmúlt időszakban többször is belefutottam.)
A magyarázat (már egyes nézőké, nem a TV2-é), hogy biztosan nem számoltak Viktor betegségével, na de miért nem lehetett felvenni a tervezett részeket négy szereplővel, vagy egy beugróval?
Leírtad a véleményemet! Mici körmét nem láttam, a pénteki ismétlést akartam megnézni, de elment a kedvem!
...és még az egyik kereskedő meg volt sértődve, amikor a facebook-on megírtam neki: úgy látom, a TV2 szépen ráterelte őket a "celebbé válás" útjára, látni fogjuk majd őket az ilyen-olyan műsorokban. Láss csodát: Viktor és Péter már volt a 100 milliósban, de szerintem hamarosan jön majd valaki a Hal a tortánban is!
Kedveltem a "Kincsvadászok" műsort! Szinte ez az egyetlen tv2 műsor, amit tényleg szerettem, és szerették a nézők is.
Minden hétvégén néztem az ismétléseket is. Sőt, volt akit én is, már harmadszor is láttam.
Este megnéztem az új "celebes" műsort is. Ez a VIP rész egyből le is vitte a színvonalat! De felvitte a nyalizást is egyben! Főleg Szandi részéről. Nem hiszem, hogy Ördög Nóra gyermekeinek nem jutna biciklire, vagy számítógépre?! Nánási és a túlpörgött Micike egy objektív nélküli agyonkopott géppel jött.
( Civilként megkapták volna, hogy jöjjenek vissza, ha majd használható cuccot tudnak hozni?!)
Micike engem pont annyira irritál, mint az anyukája. (Vagy, mint Csomor Csilla!)
Apropó Csilla! Kedvenc sportjáról jópofáskodott Tilláékkal, majd elmesélte a két vázája történetét. Majd egy jót somolygott, hogy mindezek közepette jó áron megvették a két vázáját?! A sima adásokban pedig mindig fukarkottak Szandiék. Érdekes, hogy most hirtelen minden "értékes lett a celebek kezében ." (Anna is 200-300 forint között árazta be?!)
Jótékonykodás?! Nos, az nem volt! Kivétel: Sipos Péter, ak nagyon szimpatikus volt a felajánlásával.
És jönnek ezután is az ilyen-olyan celebeket - tisztelet a kivételnek. Node mitől is lett volna jobb ez a celebes műsor?!
A celeb cirkusztól?! Mert nekem, nem tetszik!Nekem az tetszett nagyon - a VIP előtt -, hogy az egyszerű, hétköznapi emberek. jöttek! Jó volt látni őket.már a háttérből is. Vagy, egy kis "kis szeletet" az életükből. És ez nagyon jól működött ezidáig, szerintem. Sajnálom, hogy nem így történt, és a celebek jönnek majd ezután is.
Egyébként, Mici hány éves, hogy műkörme van?
- Csak én éreztem egnap, hogy a szokottnál sokkal több volt a reklám?!
Én is csak Csomor Csillától láttam az adást. Közben rákerestem, ezeknek az ökörvéresmázas cuccoknak tényleg van ára. A művésznő ruhaszéttárása elsőre még vicces volt, utána már inkább kellemetlen. Ráadásul valahogy olyan furcsa volt nekem az addigi úrinős viselkedés után ez a visszatérő "teregetés".
A jótékony felajánlást én nem várom el, ez mindenkinek a saját ügye.
Ahogy most a műsor fb oldalán olvasgattam, más nem is ajánlotta fel a kapott összeget, csak Sipos Péter.