Az meg a valláshoz semmiköze magánügy hogy Putin orosztudatos,Ronda Trampli usa tudatos és a sapkájára is kiirta NAGGYÁ TESZEM ÁMÉRIKÁT.a mongolok mongoltudatosak node ennek miküze a KERESZTÉNYSÉGHEZ ?
Aki szerelmes önnön nemzetébe annak azt mondom én a férfi NŐBE vagyok szerelmes mert ez a TERMÉSZET RENDJE
"a vallási kultuszok gyökértelen híveket termel, hithűségre épít, semmiféle hazatudatosság nincs bennük, mert e helyett egy reményelt mennybemenetelt, a délibábos otthontvárókká programozzák, zombigépezetté."
Olvastál te valaha is csak egy történelem könyvet?
a vallási kultuszok gyökértelen híveket termel, hithűségre épít, semmiféle hazatudatosság nincs bennük, mert e helyett egy reményelt mennybemenetelt, a délibábos otthontvárókká programozzák, zombigépezetté.
Ez egy olyan Nemzeth Tudat, hogy Trump a fű alatt simán be tudja jelenteni az igényét Grönlandra, míg az EU picike kis apró nemzetecskéi önmagukkal viaskodnak:
Barom önzö aki a templomi népek szavazataira hajt pláne ha a misén politizál :
Én már több papra rászoltam az egyház belső szabályzata is TILTJA a pártpolitizálást. Aki ilyesmit tapasztal értesitse email a megyéspüspököt nem kell eltürni !