Az RTL új napi sorozata, a Pokoli rokonok, egy izgalmakkal teli történet arról, hogyan küzdenek meg egy kisváros rivális családjai a pénzért, hatalomért és a szerelemért. A főszerepben: Dobó Kata és Árpa Attila 2025 Január 2-től érkezik az RTL vadonatúj sorozata a Pokoli rokonok
Jó, hát végülis a kereskedelmi televíziózás erről szól. Kiszolgálni a leheteő legtöbb néző igényét egyetlen egy befektetéssel és rájuk hivatkozva beszedni utánuk a sápot. A minőséget meg gyártsa le az, akit ló szült.
Kern csodálatos színész, elsősorban színpadon. A lányommal együtt néztük E-színházi közvetítésben a Honderűt. A lanyom mondta, hogy Kern bejött a színpadra, egyetlen szó nélkül, megállt, körülnézett, és érezted, hogy ez EMBER, akire figyelmi kell. Pedig azon a színpadon rajta kívül ott volt Igó Éva, Márton András, Lukács Sándor, Orosz Ákos.
Protestálok! Szurdinak volt egyetlen filmje, amit szerettem, a Hatásvadászok. És nem, nemcsak azért, mert Szakácsi vetkőzött benne. Gát minden munkáját utáltam.
Nem állítom ,hogy nem voltak hibái a Privát Kopónak, de te folyamatosan túlzásba viszed az állandó kritizálást. (én amúgy " Az öt zsaruval" vagyok úgy, hogy abból nem lett volna szabad egyetlenegy részt sem leforgatni, hanem helyette mehetett volna +6 rész a Kémerinek vagy ugyanennyi a Privát Kopónak)
Azon valószínűleg a nézők is kiborultak volna, mivel azt eredményezné hogy Zalán és Zsófi féltestvérek. Feltételezem hogy a forgi írók nem mernek olyat megírni hogy féltestvérek közt szerelmi viszony van. Ebbe már a médiahatóság is belekötne. Nagy valószínűséggel Tóni az apja tudva hogy '97-ben ő jegyben járt Magdolnával.
Mi is közösen "nézzük", azaz én nézem és a Férjem szundikál! A reklámokra felriad (ha nem veszem le időben a hangerőt) és megkérdezi mi történt addig. :-)
Egyébként annakidején az is idegesítő volt azért jó pár pontban. Rögtön pl a két főbb szereplő alkalmazásával - a nyeglén szar Verebessel és az irritálóan okoskodó Szabó Danival. Aztán a borzalmasan hamisra kitalált főcímzenével és a arcunkba tolt rengeteg termékmegjeneítéssel. Bár mentségére szolgáljon a műnek, hogy alig voiltunk túl a gengszetreváltáson... Szurdi egyébként kevésbé volt jó rendező, mint a haverja (Gát). Ő inkább abban ment nagyot, hogy az összes rokonát/haverját/szeretőjét képernyőre tudta rakni.
Én egyetértek, esti könnyű szórakozásnak jó volt, pláne, hogy már nem aludtam el fél kilenckor, mint dolgozó nő koromban. Meg sokat dobott rajta, hogy a férjemmel közösen néztük.
Valahogy elcsordogált a történet, néha voltak benne jó poénok, sok jó színész volt benne. A fiatalokat játszó színészek is tetszettek, ügyesek voltak. Domokos Lili, Sóvári-Fehér Anna és Nagy Botond megerdemelt volna egy rendes színészvezetési munkát, de majd belejönnek, ha már sokat jatszanak színházban. + pontot adok Urban Richárdért, bár folyton volt rajta ing vagy póló.
Hát ez nem győzött meg. Én török gyártásban csak a török körversenyt nézem, de ott jelenleg a kedvenc kerékpárcsapatom, az Astana játssza a főszerepet. És természetesen láttam Özpetek filmjét, a Török fürdőt. Bár már jó régen. És az félig olasz volt
Tudom, hogy a nagy és hatalmas USA nem szinkronizál, hanem újraforgatják az európai filmsikereket, de szerintem mindegyikből elhagyják a lelket és egy gyári tömegterméket állítanak elő belőle. Most pl. 40 percet bírtam az új Dűnéből, pedig a könyvet szerettem.
Azért, amiért a tőrökök sem a Dr. Houset, Dr. Murphyt adják le, hanem adaptációt csinálnak belőlük. Egy ország szívesebben nézi a saját színészeit. Amerikában is van pár adaptáció.
Én nem "fanyalgok" és nem "reklamálok", hiszen elejétől a végéig néztem, mert lekötött, könnyű, laza kis szórakoztatás volt az esti órákban.
Szerencsére sokan így gondolták, mert a sorozat az elejétől fogva benne volt 10 legnézettebb műsorok listájában, amelyben 4 híradó jellegű más műsor volt. Rajtam kívül még kb. 400-500 ezer néző döntött így és ez -a mai tévés viszonyok mellett- igen jónak mondható.
Voltak ezelőtt magyar, vagy "magyarított" sorozatok, amelyeket elkezdtem nézni, de vagy befuccsolt (Bödörék), vagy annyira untatott, bosszantott, hogy befejeztem a nézését (Hotel Margaret, Szomszéd tehene és az a "Balatonos" akármi).
Az a baj, hogy többen itt alapból ellenszenvvel viseltettek Barbara asszony munkássága iránt, pedig vannak nála sokkal rosszabb tévés személyiségek is. Sajnos az "Öt karika" c. vetélkedője valóban "megbukott", pedig mennyivel jobb volt mint pl. a Password, vagy a 100 milliós játszma.
Én elismerem amit csinál, nem lehet könnyű ilyen nagy létszámú stábot és színészi gárdát mozgatni, vezényelni, sőt kiválogatni! Nekem egyedül a Búzás Palit alakító színésszel van gondom, úgyvédként láttam már a Keresztanyuban és nem tetszett panzió igazgatóként sem a Drága örökösökben. Mindkettő előbb említett sorozat sokkal gyengébb volt szerintem, mint ez a sorozat, mégis néztem, mert valahogy megfogott!