Meg is érdemlik a kaposváriak, ha lassan két évtizede közismert róla, milyen aljadék komcsi ügynök volt (még barátról, sőt családtagról is jelentett) mégis képesek megszavazni.
Most hülyeséget csinált. De még így is messze elmarad Putyin, Kucug Balázs, Edvard király angol király és a hasonlók mögött. Mert pusztán a topikcím alapján először ezekre gondoltam.
nem hülye... csak nincs szerencséje a gondolkodással... vagy nem ért hozzá... de azt nem hiszem, hogy hülye... az kizárt... hiszen akkor nem lehetne politikus...
Szeszt visz ajándéknak olyan ünnepségre, ahol pont az ünnepeltek nem ihatnak?
Értem én, hogy ez a nyomorult az ünneplő felnőtteknél akart bevágódni, mert azok ugye... 18 év felettiek. De bazmeg... ha valaki szesszel akar szavazókat szerezni, akkor miért nem ugrik be a kocsmába és fizet egy kört, nem???
A kaposvári fideszes polgármester, Szita Károly sörrel érkezett a város új közösségi terének átadó ünnepségére október végén. A város vezetője egy videót is feltöltött a Facebook-oldalára, a felvételen az látható, hogy Szita Károly egy tálca sört cipel az Ezüsthárs lakóparkban felújított térre, ahol anyukák és nagymamák játszanak az óvodáskorú gyerekeikkel. „Sört ígértem, nem? Ha jó idő lesz akkor sört, azt mondták, ma jó idő lesz, úgyhogy azt hoztunk, a képviselő társam pedig gyümölcsöt” – magyarázza Szita Károly, aki rossz idő esetén pálinkát vitt volna az összegyűlteknek.