Keresés

Részletes keresés

OMGod Creative Commons License 2024.11.05 -3 0 15

Mennyivel jobb a főpolgármesterünk, a budibáró? Aki a köztéri wc-vel készített szelfikkel pózolt netszerte. :-D

A régi dal néminemű módosításával: 

"Este ma várom a fémbudinál, ott ahol a 6-os megáll". :)))))

drcolombohadnagy Creative Commons License 2024.11.05 0 1 14

Kedvenc szavamat használtad. Imádom az öntökönlövőket?

👑🤣

Előzmény: Haragossy Dezső (7)
Törölt nick Creative Commons License 2024.11.05 -1 0 13

Azoknak ragasztot kell vinni....

Előzmény: tarTospifta (11)
Haragossy Dezső Creative Commons License 2024.11.05 -8 0 12

Akkor olyan, mint a Poloska Péter? Nem ismerem.

Előzmény: Degeczi (10)
tarTospifta Creative Commons License 2024.11.05 0 0 11

Én úgy látom, hogy a játszótereken több a csöves mint a gyerek. Talán nekik.

Előzmény: MrJones512 (-)
Degeczi Creative Commons License 2024.11.05 0 0 10

Meg is érdemlik a kaposváriak, ha lassan két évtizede közismert róla, milyen aljadék komcsi ügynök volt (még barátról, sőt családtagról is jelentett) mégis képesek megszavazni.

Előzmény: drcolombohadnagy (1)
Qqberci Creative Commons License 2024.11.05 0 0 9

Semmi gond a sörrel, tudod melyik az a hely és idő amikor sört lehet immi? Mindenkor , mindenhol :) 

Akkor miért is van kinn a tábla a játszóterek kapujában, hogy bent szeszesitalt fogyasztani tilos?...

Előzmény: Húsvét Julianus (6)
pk1 Creative Commons License 2024.11.05 0 2 8

Most hülyeséget csinált. De még így is messze elmarad Putyin, Kucug Balázs, Edvard király angol király és a hasonlók mögött. Mert pusztán a topikcím alapján először ezekre gondoltam.

Haragossy Dezső Creative Commons License 2024.11.05 -10 1 7

Két rekesz sörrel elérte, hogy az ilyen macskajancsi "urak" is arról beszéljenek, hogy Kaposvár fejlődik, új játszóteret adtak át.

Előzmény: Húsvét Julianus (6)
Húsvét Julianus Creative Commons License 2024.11.05 -4 2 6

Én apukaként szívesen iszom sört és én apukakén sokszor voltam gyerekkel játszótéren. 

Semmi gond a sörrel, tudod melyik az a hely és idő amikor sört lehet immi? Mindenkor , mindenhol :) 

Szóval apukáknak mehet a sör, anyukáknak meg nagymamáknak ott a gyümölcs... 

Felvetődik a haladó szellemű kérdés, mi van akkor ha történetesen két apuka van és szeretik a sört..  

Szóval nagy faszság a topic... 

ConStorm Creative Commons License 2024.11.05 0 4 5

nem hülye... csak nincs szerencséje a gondolkodással... vagy nem ért hozzá... de azt nem hiszem, hogy hülye... az kizárt... hiszen akkor nem lehetne politikus...

Haragossy Dezső Creative Commons License 2024.11.05 -12 0 4

Lehet, hogy "hűlye", de nem aljas, mint aki a miniszterelnök fiának haláláról ír hazug topikot.

il folle Creative Commons License 2024.11.05 0 4 3

visszaéltek a testével, Krakus Péter vitte a sört 😜

MrJones512 Creative Commons License 2024.11.05 0 5 2

Aha!

Szeszt visz ajándéknak olyan ünnepségre, ahol pont az ünnepeltek nem ihatnak?

Értem én, hogy ez a nyomorult az ünneplő felnőtteknél akart bevágódni, mert azok ugye... 18 év felettiek.
De bazmeg... ha valaki szesszel akar szavazókat szerezni, akkor miért nem ugrik be a kocsmába és fizet egy kört, nem???

Előzmény: Qqberci (0)
drcolombohadnagy Creative Commons License 2024.11.05 -1 5 1

Aki ismeri szita k. munkásságát, attitüdjét az meg sem lepődik ezen.

Tipikusan az az ember, aki minden cselekedetével a hatalmát igazolja, "nekem mindent is szabad!".

Qqberci Creative Commons License 2024.11.05 0 3 0

P0lgármester?...

MrJones512 Creative Commons License 2024.11.05 0 5 topiknyitó

Sörrel érkezett az új játszótér átadására a kaposvári polgármester ZACC

2024. november 4. – 21:04

Kaiser Orsolya

A kaposvári fideszes polgármester, Szita Károly sörrel érkezett a város új közösségi terének átadó ünnepségére október végén. A város vezetője egy videót is feltöltött a Facebook-oldalára, a felvételen az látható, hogy Szita Károly egy tálca sört cipel az Ezüsthárs lakóparkban felújított térre, ahol anyukák és nagymamák játszanak az óvodáskorú gyerekeikkel. „Sört ígértem, nem? Ha jó idő lesz akkor sört, azt mondták, ma jó idő lesz, úgyhogy azt hoztunk, a képviselő társam pedig gyümölcsöt” – magyarázza Szita Károly, aki rossz idő esetén pálinkát vitt volna az összegyűlteknek.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!