Ez volt de ma mar csak leszbuzik (Német), saját pártjában megbukottak (Lengyel) és az elmebeteg (Argentin) jönnek? Mar Trump se és a cseh elnök sem?
Meg tudja erősíteni, hogy március 21-én, a CPAC Hungary rendezvényre a magyar fővárosba érkezik Donald Trump?
A miniszterelnök szavait tudom megismételni: abban bízunk, hogy magas rangú amerikai kormányzati tisztviselők érkeznek Magyarországra. Én annak örülnék a legjobban, ha Donald Trump kétszer is jönne: egyszer a békecsúcs miatt, egyszer pedig kétoldalú látogatás céljából.
Mennyi az esélye annak, hogy Donald Trump legalább egyszer eljön a választás előtt?
Donald Trump nyilvánosságra hozott decemberi leveléből is kiderült, hogy zajlanak az ezzel kapcsolatos egyeztetések. A diplomácia nyelvén ez azt jelenti, hogy az esélyek nem alacsonyak.
A standupos keddi posztjában válaszolt Orbán Balázsnak. „Kicsit zavarban vagyok, hogy ezt épp Önnek kell magyaráznom, aki még az ‘56-os forradalomból is azt a tanulságot vonta le, hogy fegyverrel nem szállunk szembe a zsarnok, imperialista birodalommal. Ugyanis Amerika Kapitány az a hős, aki a legreménytelenebb helyzetben is a harcot választja, és az utolsó leheletéig küzd a gyilkos agresszorral szemben. Ahogy Önök mondanák, Amerika Kapitány egy háborúpárti karakter.”
Pottyondy azt is írta, nem kért számon semmilyen békepárti álláspontot, csupán arra hívta fel a figyelmet, hogy „az erőszaktevő mellé állni nem erőszakellenes álláspont. Önök nem békepártiak, hanem orosz csicskák”. Szerinte abban egyetértés van közöttük, hogy a háborús pszichózis életekbe kerül, a betegségben azonban nem Európa, hanem Moszkva szenved.
„A Vörös Hadsereg, a Vasfüggöny és az ÁVH propagandája kést nyomott tízmillió magyar torkához. Szovjet bakancs állt hazánk mellkasán, levegőt sem kapott ez a sokat szenvedett nép. Átlagos kedd volt a Vasfüggöny mögött. Sztálin halott volt, de az elnyomás nem, az 1956-os forradalom maga volt a csoda.Csoda, mert egy nép szembe mert szállni egy gyilkos világuralommal, csoda, mert egy sokat szenvedett nép ki merte mondani: elég volt”
Igen, mi felénk nem szokás a NÉPIRTÓK és magyarokat megszállóknak BEHÓDOLNI
Az a helyzet geszther, hogy a történelmi példák sajna meghazudtolnak téget, és egyébként most is azoknak csápoltok, akik kisemmiznék a magyarokat, illetve tevőlegesen hozzájárultak ahhoz, hogy ennyi ukrán meghaljon értelmetlenül. Nem beszélve szellemi elődeidről, akik 56-ban behívták a szovjeteket.
Nezd ha letagadhatatlan Orbán Balázs GYÁVA megalkuvása
Örülök, hogy az 56-os magyar katonai vezetésnek volt annyi esze (mint Orbán Balázsnak), hogy nem csinált mészárszéket az akkori magyar katonaköteles fiatalok számára, és pár óra alatt kapituláltunk a beözönlő szovjet csapatok előtt, amelyek nem mellesleg nagyobb és jóval modernebb apparátussal támadták hazánkat, mint a második vh végóráiban Berlint. Megértem, hogy ez számodra utólag is csalódás, de ezen már nem változtathatsz:)))
Nezd ha letagadhatatlan Orbán Balázs GYÁVA megalkuvása, amit ugye azonnal kimagyaráznia kellett a botrány miatt ami meg a jobboldaliaknak se (*) tetszett akkor hirtelen nem érted.
(*) - de lehet te majd az első sorban menetelsz Orban sosem látott méretű békemenetében, Szeretünk béke parti Vlagyimior, MEGADJUK MAGUNKAT, Le a orosz ellenes fenyegető Trumppal táblákkal -
A Digitális Polgári Körök honlapja szerint a Bajtársak csoport célja „a honvédelmi hagyományok ápolása és a hazafias közösség erősítése. Hiszünk abban, hogy a bajtársiasság, a hűség és a bátorság tartja meg nemzetünket. A haza védelme nemcsak a határoknál, hanem a digitális térben is mindannyiunk közös kötelessége”.
A Bajtársak Polgári Kör tagja mások mellett:
Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter;
Lánczi Tamás politológus, a Szuverenitásvédelmi Hivatal elnöke;
Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő;
Bárdosi Sándor olimpiai ezüstérmes birkózó;
Rajczi Péter volt labdarúgó;
valamint Ifjabb Schobert Norbert, aki területvédelmi tartalékosként tagja a polgári körnek.