A fizikatanár hiány kishazánkban elképesztő, én mint vizsgálati fogságban lévő fizikatanár vállalhatok e közoktatásban fizika tanítást?
A feltételek adottak, távoktatásban már bejárattam magam, értek hozzá és a hivatásom szeretete és azért, hogy legyen folyamatos munkaviszonyom vállalnék fizika, esetleg matematika órák tartását.
Nem a jogszabályok érdekelnek, hanem az emberek véleménye. Ja a vád, hangsúlyozom vád, kiskorúak megrontása.
Még nem ülök a börtönben, de esélyes az odakerülésem (lehet, hogy ennek a topicnak a nyitásáért). De az is lehet, hogy csak sok a fantáziám. Az is lehet, hogy nincs is diplomám és csak unalmamban kérdezgetek számomra érdekes szituációról. Olvastam, hogy politikusék (mindkét oldalon) dolgozhatnak, kereshetnek pénzt a priccs széléről. Mit gondoltok kire nem vonatkozik a mondás: " Quod licet Jovi, non licet bovi "
A fizikatanár hiány kishazánkban elképesztő, én mint vizsgálati fogságban lévő fizikatanár vállalhatok e közoktatásban fizika tanítást? - Képezhetnéd magad, időd mint a tenger. Fizika phd megvan? Mert akkor hajrá bele lehetne vállgni mert idő mint a tenger. De ha meg csak fősulis ált. isk. fizikatanár vagy akkor meg elmehetnél mesterképzésre.
Kiss László polgármester, a másik bűnöző maszopdékás Czeglédy, a Gergő alpolgármester stb.
De elég sok balos sittközeli haverjuk van, a Szaniszló polgármester, a Horváth Csacsi polgármester, a Gajda polgármester, utóbbinak a Krinyó meg a Lackner haverja stb.
Szabó Tímea kokainhajójának is sok balos önkormányzati szakember várta a beérkezését.
Mind a kettő esetre, sőt mondhatni mindenre, amit a "saját Qutya kölyke" követ el. Jól emkékszem arra
az esetre, amikor valamilyen össznépi felbuzdulás alkalmával, a Kossuth téren, akkori ellenzéki tüntető európai uniós zászlót égetett, meg még valamely egyebet is elkövetett és az akkori rendőrség őrizetbe
vette. A későbbiekben, a foganatosítás okán bíróság elé került az ügy és a beidézett azzal védekezett,
hogy cselekedetét (amelyet, azóta természetesen, mélyen megbánt), erősen felhevült állapotban be-szedett tudatmódosító szerr hatása alatt követte el. Az eljáró bíróság, ezt a védekezést akceptálta és valamiféle "ejnye - ejnye" - jellegű ítélettel sujtotta (teljes szigorával) a magáról így megfeledkezett, láthatóan hazafias hevület hatása alatt cselekedett (ez utóbbi nyuilván enyhítő körülményként lett figyelembe véve) beidézett delikvenst.
Azután valami, olyasmire is emlékszem, hogy egy másik, az előzőhöz kísértetiesen hasonlatos eset
során. ugyancsak nagyon hazafias érzelmű fiatalok egy csoportja hasonlatis körülmények közepette valamiféle rongálásokat végzett, ugyancsak a Kossuth téren - ekkor már mindenféle következmény
nélkül. Ekkorra ugyanis a rendőrség és egyáltalában az igazságszolgáltatás rájöhetett arra, hogy az
ilyen, a hazafias hevület túlbuzgó érzelmi hatása alatt elkövetett cselekedetek - természetesen -
nem kerülhetnek semmiféle hatósági eljárás esetkegesen elhamarkodottan meghozott ítélete alá.
Sikkasztás és fajtalankodás.Jogerősen, másodfokon is elítélték Malinák Árpádot, a kunszentmiklósi városi önkormányzat egykori Fidesz-MDF színekben politizáló képviselőjét, aki a város fideszes polgármesterének a 2002-es választásokon kampányfőnöke volt, és 2003 telén a börtönben tette le képviselői esküjét.
A fizikatanár hiány kishazánkban elképesztő, én mint vizsgálati fogságban lévő fizikatanár vállalhatok e közoktatásban fizika tanítást? A feltételek adottak, távoktatásban már bejárattam magam, értek hozzá és a hivatásom szeretete és azért, hogy legyen folyamatos munkaviszonyom vállalnék fizika, esetleg matematika órák tartását.
Nem a jogszabályok érdekelnek, hanem az emberek véleménye. Ja a vád, hangsúlyozom vád kiskorúak megrontása.
Még nem ülök a börtönben, de esélyes az odakerülésem (lehet, hogy ennek a topicnak a nyitásáért). De az is lehet, hogy csak sok a fantáziám. Az is lehet, hogy nincs is diplomám és csak unalmamban kérdezgetek számomra érdekes szituációról. Olvastam, hogy politikusék (mindkét oldalon) dolgozhatnak, kereshetnek pénzt a priccs széléről. Mit gondoltok kire nem vonatkozik a mondás: " Quod licet Jovi, non licet bovi "