Keresés

Részletes keresés

Lackóka12 Creative Commons License 2025.10.11 0 0 36

Ja igazad lehet,élőben behúznám fülem,farkam :)

Amúgy csak viccből írtam,bírtam a srácokat jó fejek voltak,néha egy-egy szitunál egy poénos tasli azért befigyelt volna Kadocsának,de ennyi.

A sráctól már a kezdetektől röhögtem amikor "levegő felszívva" kicsapta a bejárati ajtót a lányvillában,nagy jelenet volt:)

kelso82 Creative Commons License 2025.10.10 0 0 35

Ez az utolso resz vmi dobbenet unalmas volt :)

A timi-mate reszeket pl kompletten attekertem annyira uncsik voltak.Ez a befejezo epizod volt a leggyengebb egyertelmuen. 

Ui. : Azert azt megneznem higy a kadocsa-pofon kapcsan elotte allva is meglenne-e a magabiztossagod :D

En tuti nem akarnek vele pofozkodni. 

Előzmény: Lackóka12 (34)
Lackóka12 Creative Commons License 2025.10.10 0 0 34

Ez a 25 rész szerintem kicsit sok volt,a végét már nagyon húzták.Én kb max 20ra terveztem volna.

Kísértők között volt pár nagyon közönséges csaj,de jó kinéző normálisabbak is.Pár "jobb" bulit majd éjszakát el lehetett ott tölteni ezen az ázsiai szigeten.

Palik erről nem tudok nyiltakozni,a csajokat kell megkérdezni,de pár gyurma gyurit náhányszor megcsapkodtam volna,főleg Kadocsát.

Máté-Timi kapcsolata kicsit sem volt veszélyben,jól kiállták a próbát.

Anita-Dávid ,na ott a csaj félrement Kerimmel,így Dávidnak off.Bár az volt az érzésem ha nincs a csaj ágytornája lehet a csávója még megbocsátott volna neki viszont a csaj érzelmileg is már más úton volt.

Kerim talán őszinte volt talán ez így is volt,ez majd kiderül később.Végülis szerintem Anita is belezúgott,de valamiért mégis egyedül akart távozni,majd otthon talán folyt.köv.

Arnold-Cinitike egyértelmű volt.Épeszű pasi ezt nem bocsátja meg amit leművelt ez a "kattos" csaj.

3 nap 2 csávó és nem csak normálba,volt ott minden.

És ezután még a csaj a végén a döntésnél,"nem öleljük meg egymást"..háát nem ba..meg nem.

Arni "befogta" volna Biancát a sztiptízes csajt(aki elég tényleg jó bőr),a csajnak viszont nem kellett így Arni magányosan repül hazafelé.

Lackóka12 Creative Commons License 2025.10.03 0 0 33

Hát igen tutti ,hogy más is nézi,de nem akarja reklámozni ezért 0 a hozzászólás.

Hát ide tényleg nem párban kéne menni hanem szingliként vagy iszonyat szar kapcsolattal.

Ennyi dönthető csajt szerintem ha akartak volna sem tudnak összeszedni.

Mondjuk elég egyszerűek meg alpáriak is szóval barátnőnek biztos nem szedném őket össze,de jópár patront el lehetne lőni az bizti.

kelso82 Creative Commons License 2025.10.03 0 0 32

Es meg mondjak az emberek h nem kepviselnek erteket az effele musorok!

:D:D

Előzmény: kelso82 (31)
kelso82 Creative Commons License 2025.10.03 0 0 31

Ezt a dumat hallgassatok :) timi mondta anitanak

"tudod te mit csinalsz? Kevered a sz@rt. Kevergeted magadban a sz@rt. (mutatja is kozben) Annyira megkavarod hogy nem fogod tudni kihuzni a kanalat mert egyre surubb lesz"

:D:D meredek

kelso82 Creative Commons License 2025.10.02 0 0 30

Ertekelem h legalabb 1 rajtam kivuli komment erejeig is sikerult feltamasztani a topicot. :D

Pedig nezik ezt a musort sztem, max szegyellik ed nem irnak ide be :D

Amugy poen felfedezni benne igaz dolgokat is. A cynti rajongasa noel fele tutira nem kamu es nem forgatokonyv. Hajlando vagyok elhinni h anita-david sztorija sem kamu. Abszolut hiheto ahogy kerimmel kialakult a dolog kettejuk kozott.

Meg a ribancos ribancokat is jo neha nezegetni. Nem semmi benne par csah milyen konnyuverucske, magamutogato, nagyszaju

:) 

Előzmény: Lackóka12 (29)
Lackóka12 Creative Commons License 2025.09.27 0 1 29

Pár epizódot láttam de annyira nem követem inkább az ázsiát meg a gazdákat néztem iaagz nem élőben főként a neten.A műsor a szokásos a kezdeti nagy tartózkodás aztán a legszendébb óriási változik.Talán a a legidősebbek tartják magukat a legjobban,csaj szerintem nagyon magas lóvon ül csávója azt gondolja ,hogy Ő ..arta a spanyol viaszt,párszor megcsapkodtam volna ha engedte volna a szabályok amúgy nagyon uncsik.A szlovák pár hozza a feszkót,tartalmakat főleg a lány részéről a csávója néha nagyon alpári,sűt róla az inelligencia.A kis Lili drámáját láttam legutóbb ugye rámarkolt a brokira az ágyba meg volt nyálcsere bőven így a csávója már nem tolerálta aztán kitette mint macskát...Elég naív kislány formát hozott,kicsit elszaladtak vele a történések de szerintem ezt még megbeszélik a hazavezető úton.Korábban is volt már egy hazamenetele ott nem tudom mi volt azokat a részeket még nem követtem.Mégegy pár van a "hegesztős" csaj meg Mr.tetkó.A csaj 3 nap 2 pali szerintem kb. nem is értem hogy Ők hogyan párok.A csaj nyilatkozta is semmi szerelem csak úgy megszokásból meg aszem melója sincs a palija tartja el némi tartalomgyártással egésziti ki kb a házi kasszát én erre következtetek.A kísértő palik némelyike cak a buli kedvéért van itt kb. kísértés 0 amit csinál,a csajok kicsit viccesebbek némelyik elég gatya kb pár feles szerintem aztán már dönthető is lenne.Itt is természetesen tartalomgyártók meg sztriptízes stb. szóval nem nehéz a testi megközelítés.A közgazdász kísértő csaj nem is értem mit keres itt.

kelso82 Creative Commons License 2025.09.26 0 0 28

...1 évvel később...

Furi azért hogy teljes érdektelenség van ebben a topicban ,mert elvileg kimondottan jó nézettséggel megy ez az évad is. (máskülönben nem menne a jelentkezésre való felhívás a következő évadra) (Ha jól értem hogy ez a felhívás az újabb évadra szól)

Nagyon trash , nagyon primkó de én meg szoktam nézni a részeket. Lenne is mit kitárgyalni szerintem de ebbe most nem kezdek bele, magamban viszonylag ritkán szoktam beszélni :)

Rajtam kívül akik nézik írhatnának és ki tudnánk beszélni a dolgokat.

Csak egy dolog amit felhoznék. A kisípolások... Egészen röhejes, nem értem ha 16+ os a műsor miért kell ennyit sípolni.

1 példa a tegnapi részből : Maga a konfliktus is csak kikövetkeztetés útján volt kideríthető . Kerim nehezményezte a riportban hogy dávid rasszista megjegyzéseket tett rá . De ebből semmi nem derült ki mert az arab szót is kisípolták. Vannak olyan mondatok is amik 80%ban sípolások a két kimondott szó mellett. Tegyék akk 18+ osba vagy nem tudom de ez így röhejes.

Van hogy az "egy büdös kurva vagyok" kisípolás nélküli míg a "fasz" meg sípolás. Szerintem kb egy szinten van a kettő a skálán.

kelso82 Creative Commons License 2024.10.09 0 0 27

Noel

"Mar messzirol lattam, h hatalmas szilikonok erkeznek es hosszu szoke pothaj" :)

kelso82 Creative Commons License 2024.10.06 0 0 26

Mindkettonknek razod a szelet !

:)

kelso82 Creative Commons License 2024.10.05 0 0 25

Most vagyok ennel a resznel , a kontorfal alaja tetelnel:D

okos lanyzo :)

Előzmény: Dave985 (7)
kelso82 Creative Commons License 2024.10.04 0 0 24

Haha , marad a csaj a villaban. Sejtettem :)

Hat igen, hulye lenne kiszallni egy musorbol onkent , raadasul egy ilyen helyen.

kelso82 Creative Commons License 2024.10.03 0 0 23

Furcsan hangozhat de oszinten kivancsi vagyok a nalam soron kovetkezo aktualis reszre (s02e09)

Ugyanis erdekes szituacio adodott. Hogy cinti hogyan dont?Mert gergo mar biztosan tavozik es ott ul mellette cinti azzal a dilemmaval, hogy megy-e gergovel es parkent, vagy marad csabitani a jatekban.

Ha absz nem erdekli gergo a valos eletben mint parkapcsolat, akkor hulye lesz tavozni a musorbol, errol a helyrol.

De meg igy is lehet lezsirozott persze, de itt most ugy festhet a dolog, hogy ra van kenyszeritve h az igaz gondolatai alapjan cselekedjen.

Persze ugy le is lehet zsirozva, hogy gerivel megbeszelve kint a folytatas ,de azt mondja, h maradna csabitani mert nem akar gergovel mar szobaallni.

Ez is erdekes, h gergo 10 perccel a szitu elott (ami lehet akar aznap delutan is es nem este) meg leretekcsajozta cintit most meg parkent akar vele tavozni.

Meg megkerte, hogy keruljek egymast a villaban es ne beszeljenek, most meg parkent tavozna vele.

Ez most tenyleg olyan volt mintha meglepte volna a jatekosokat ez a fordulat a jatek elhagyasarol, vagy nagyon nem lattunk sokmindent a cinti gergo es a ceremonia kozott.

Előzmény: kelso82 (22)
kelso82 Creative Commons License 2024.10.01 0 0 22

Az a baj, h ezeket a linkgyujtogetos oldalak nagyon ruhellem. (regebbi rossz tapasztalat)

Meg onnan lecsorni sem lehet nagyon, rtl-hu-rol is nehezen tudtam leszedni azt a ket reszt ami ott fent van(4,5).

MAS

Hogy jon ki a matek?Ezt noel es dorina kapcsan irom. Mindketten hangoztattak tobbszor is a musorban(kisertes), hogy a kapcsolatuk 3 honapos.

Hat nem tudom pontosan mikor ment a power of love de az tuti ,h regebbi mint 3 honapos es ott mar egy parnak szamitottak.

Akkor most ez hogy van?:)

Előzmény: Bruschi85 (21)
Bruschi85 Creative Commons License 2024.10.01 0 1 21

Nem beszerezhetetlen, érdemes körülnézned online filmeken, ahol ugyan nincs fent a teljes évad, csak 22 rész, többi sorozatbaráton.

Előzmény: kelso82 (16)
kelso82 Creative Commons License 2024.09.28 0 0 20

Az melyik? Az akcentusos? Ha tidna a dusan h csak a jatek kedveert teszi a csaj magat dusannak.

En meg fogom nezni a reszeket csak nem tudom mikorra, mert meg csak 4esnel vagyok es nincsenek egyelore tovabbi reszeim.

De sztem jo musor a gagyisaga/es esetleges kamuk ellenere. En power of loveban is birtam a noelt, meg gerit is az eden 3ban.

Valakinek nincs itt regje rtlmost pluszra?Mert multkor lattam vhol h van letoltesi lehetoseg is. Valaki levehetne a LOVE island reszeit es passzolhatna :)

Előzmény: Jókai More (18)
Mazsola0070 Creative Commons License 2024.09.28 0 0 19

Nem nézem folyamatosan, leginkább csak a tábortüzes részeket, ahol bejátsszák nekik, hogy a párjuk mit adott elő a héten.

Jókai More Creative Commons License 2024.09.28 -1 0 18

Anna hol volt egyáltalán szépségkirálynő?😂 Edát nagyon adom.

kelso82 Creative Commons License 2024.09.28 0 0 17

Jah..Hallottad h meghalt iden huszonpar evesen szivrohamban Tician?

kelso82 Creative Commons License 2024.09.28 0 0 16

Es a borostat nem ? :D

Amugy nem nezed?Jo lenne forumozgatni a musorrol, bar meg csak ma ejjel csekkolom 4es reszt:)

Szoval nem ott tartok ahol a tv.

En birom az ilyeneket akarmennyire is gagyinak hat:) Ahogy topicnyito regi ismeros (uj ismeretlen) is mondta nekem money or love ,szingli vagy svindli es tarsaik is bejottek. Az eden hotelt meg tudjatok.

Ezert is sajnalom, h BESZEREZHETETLEN vmi okbol a love island 2019 hun. (kiveve 2 resz) azokat le tudtam csorni az rtl pont hurol (ott fent van 4es es 5os teljes adas vmiert)

:D

Előzmény: Mazsola0070 (14)
kelso82 Creative Commons License 2024.09.28 0 0 15

kib**zott jo neve van:) gyerekkoromban Ed O'neill al bundy volt a peldakepem:D:D

Előzmény: Mazsola0070 (14)
Mazsola0070 Creative Commons License 2024.09.27 0 1 14

Beírásod alapján nézegettem egy kicsit, úgy tűnik ebben a műsorban túltengenek a direct castingos C kategóriás celebek/színészek, többet megismertem én is, de amin teljesen ledöbbentem, hogy Geri nője, Linda a Magánnyomozókban játszotta az egyik nyomozó csajt 10 évvel ezelőtt.

Pont a napokban láttam azt a részt, amelyikben az általa játszott Niki nevű karakter szerepelt, soha a büdös életben nem jöttem volna rá, hogy ő Linda.

https://24.hu/szorakozas/2024/09/09/a-kisertes-2024-szereplok-bundy-gergo-linda-korabbi-tevemusorok/

Egyébként egy másik cikkben azt nyilatkozta, hogy Bundy (ami Gergő vezetékneve, korábban ment is a poénkodás, hogy vajon Al Bundy rokona-e) neki is azt mondta, hogy a "kicsi lányra" emlékezteti, azért elnézve Lindát és Cintit, ez azért elég furcsa.

A kép alapján Geri esetében a kigyúrt muszklimiskát visszavonom...:)

Előzmény: kelso82 (11)
kelso82 Creative Commons License 2024.09.27 0 0 13

"(a párokként odaérkezők között kizárólag ilyenek)"

Azert Eden hotel 3 gerit kigyurt muszklimiskanak nevezni? :D Meg az edenes koraban sem volt kigyurt, pedig 20 eves volt csak es elvileg vizimento :)

De a borosta sem stimmel.

Előzmény: Mazsola0070 (3)
kelso82 Creative Commons License 2024.09.27 0 0 12

Marmint a csok *dorina reszerol belefer, nem?*

Bocs, keso van. Vagy mar koran... Attol fugg honnan nezzuk :)

Meg ket kiegeszites. Ez a felkesziteni a zsebkendoket akar meg lehet korrekt poen is es nem aranykopes. :) Csak o nem igy ertette :)

Dorina segge eszmeletlen.

Előzmény: kelso82 (11)
kelso82 Creative Commons License 2024.09.27 0 0 11

Par gondolat:)

1.Eden 3 Geri dobbenet mod meghizott. Amikor a tusolobol szallt ki es a furdokopenyeben maszkalt konkretan egy olyan 55-60 eves ember benyomasat keltette. Amugy nem hulye az ember, ez mar latszott rajta eden 3ban is 10 evvel ezelott, 20 evesen.

2.igen Nati kicsit sajatosan alkalmazza a magyar nyelvet, valoban lehetne szemezgetni ezekbol. Az itt elhangzottakon tul pl . "Felkesziteni a zsebkendoket mert jovok!" :D

3.Cinti (vagy akire eden 3 geri rament(asszem cinti) iszonyu butanak tunik. Valamint az ironia erzekelese nem az erossege az biztos.

(Valaki csavo odaszol noelnek: A csok szinti reszerol meg belefer neked nem? Erre noel (rohogve) Persze!! Az meg boven!

Erre megdobbenve szinti "Teeenylegg?? Az belefer?" ) 

4. Ezzel a halott baratnos uggyel valami nem stimmel es nem abban az ertelemben mint ahogyan cinti reagalt ra. (vagy itt is a forumon valaki) En nem ertem! Balesetek es halalos balesetek is tortennek idossel, fiatallal. Miert ne lehetne igaz?

De ami a legfokepp furcsa, h szinti megkerdojelezese utan nemhogy szobaall meg a csajjal eden 3 geri, hanem folytatja a nyomulast. (miutan megvadolta gerit ,h ez egy kitalalt sztori.)

kelso82 Creative Commons License 2024.09.25 0 0 10

Heh :D

koszi a megemlitest:) amugy regi nicken ki vagy?

Előzmény: Caladee (1)
kelso82 Creative Commons License 2024.09.25 0 0 9

Most nezem az elso reszt. Az elso 15 percben azon kondolkoztam, h a gergo nevut melyik musorban lattam. Csodalkozom, de beugrott a dolog!

Eden hotel 3 ban(szinten tv2-2015) o volt a vizimento srac, akkor meg szakall nelkul 19 evesen.

zeja Creative Commons License 2024.09.19 0 1 8

Komoly listát lehetne összeírni az aranyköpéseiből :)

Előzmény: Dave985 (7)
Dave985 Creative Commons License 2024.09.17 0 4 7

"Nem akarok köntörfal alá tenni." - 21 éves egyetemi hallgató lány. :))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!