Keresés

Részletes keresés

miabaker Creative Commons License 6 napja 0 0 15

Playing croquet can be a lot like a strategic game of Balloon! Just as in Balloon https://fogueteaposta.com/balloon/ , where timing and decision-making are key, croquet requires a blend of skill and patience to position each shot perfectly. For those who love strategy and focus, croquet offers a similar thrill—each swing feels like a calculated risk to reach your goal! 

miabaker Creative Commons License 6 napja 0 0 14

Hello everyone! I’ve recently taken an interest in croquet and would love to hear about strategies for beginners to improve accuracy and control. Are there specific techniques or mallet types that make a difference in performance? Also, if anyone has tips on setting up a backyard croquet course, I'd be grateful for some advice!

JazzMobil Creative Commons License 2024.07.25 0 0 13

"Ez igazából "nem sport" (bár vannak versenyek belőle), olyasmi mint a golf és a minigolf, aktív szabadidős tevékenység

A krokettre (és valamilyen szinten a minigolfra is) szokták még azt is mondani, hogy kerti játék."

Egyetértek! Az én célom sem más, mint a kikapcsolódás, szórakozás kint a friss levegőn. Elütögetni a golyókat. 

Előzmény: spacezeppelin (11)
OMGod Creative Commons License 2024.07.17 0 2 12

GYerekkoromban a nagymamámék nyaralójában sokat kroketteztünk. Egy külföldre házasodott barátnőjétől kaptuk a szettet. 

Előzmény: JazzMobil (10)
JazzMobil Creative Commons License 2024.07.17 0 1 10

Azt nem ismerem ( majd utána nézek). Nálam most a krokett az első. Egy 6 személyes szettet tervezek venni. Az már szerintem bőven elég, ha többen is játszanánk. Te próbáltad már a krokettet?

Előzmény: OMGod (9)
OMGod Creative Commons License 2024.07.16 0 0 9

A vikingsakkot ismered? Az is jó játék társaságban.

https://www.decathlon.hu/p/kubb-jatek/_/R-p-326802

A Jyskben pár éve tán 3e ft-ért vettük. 😁

Előzmény: JazzMobil (7)
JazzMobil Creative Commons License 2024.07.16 0 0 8

Igen, tudok róla. EB és VB is szokott lenni belőle. A sík füves területtel nem lesz gond. Újrafüvesítem a helyet, golf fűmag keverékkel. 

Előzmény: spacezeppelin (6)
JazzMobil Creative Commons License 2024.07.16 0 0 7

Ez egy hasznos link. Sok egyéb kerti játék leírása is megtalálható. Köszönöm!

Előzmény: OMGod (5)
OMGod Creative Commons License 2024.07.16 0 2 5
Előzmény: OMGod (4)
OMGod Creative Commons License 2024.07.16 0 2 4

Előzmény: Qqberci (0)
Qqberci Creative Commons License 2024.07.16 -3 0 3

Előzmény: JazzMobil (1)
JazzMobil Creative Commons License 2024.07.15 0 1 1
Előzmény: Qqberci (0)
Qqberci Creative Commons License 2024.07.15 -3 0 0

Az véletlenül nem krikett? Mert a kr0kett csak frissen j0...

Előzmény: JazzMobil (-)
JazzMobil Creative Commons License 2024.07.15 0 1 topiknyitó

Én tervezek egy krokettpályát kialakítani a telkemen. Szórakozás céljából, haverokkal.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!