Fantasztikus meccs volt :))) Két vagy három nappal előtte kötötték be (akkor még) Bécsben a kábeltévém, ez volt az egyik első sportélményem, amit az ottani képernyő előtt átéltem.
Jó Gastarbeiterhez méltóan a büdös életben nem szurkolnék németeknek nemzetközi sporteseményen, de amekkora verésnek kinéz a döntő, az nem lehet túl szórakoztató.
Mivel a dánokat is utálom, nem láttam egy kockát se az egészből. Pusztán az eredménynek az alapján a visszanézéssel sem igazán fogok fáradni.
Kár érte, minden bizonnyal az idei volt minden idők legerősebb olimpiai mezőnye férfi kézilabdában.
Megérdemelt volna a bronzmeccs egy hosszabbítást. Sajnálom a szlovénokat, picit több rutinnal meglett volna, a sportágnak is jót tett volna, ha egy (kézilabdás értelemben) kisebb ország is nyer végre ismét egy érmet.
Talán az jött ki a spanyoloknal amit írtam korábban? Aginagalde biztos nem hagyott volna ki 3 ziccert egymás után. :) Aztán a mai Wolffnak franc tudja, überbrutál teljesítmény volt.
azt egyébként tudják a játékosok, hogy 3 másodpercig megtarthatják a labdát? három társad körbeáll, 3 másodperc után feldobod függőlegesen a levegőbe, még felfelé megy, amikor megszólal a duda. ez azért nem lett volna atomfizika
Annak kapcsán, hogy a dánok kivitték Hansent gyakorlatilag hetesemet dobálni, megnéztem, hogy kik nem fértek be a szűk keretükbe. Ketten a bundás top5 góllövőből és szintén 2 a bl top5-ből, nem fér be a 14-be (Andersson ha jól tudom ott van a bővebb 16 vagy 17es keretben). Brutális a merítésük, a B válogatott is simán 4 esélyes lenne bárhol.