Keresés

Részletes keresés

nagyanyo5:0 Creative Commons License 2024.04.02 -5 0 50

Ja, az, ami nem létezik:)))))

pizo Creative Commons License 2024.03.31 0 1 49

Ekkora tudatlanságra alig bírok válaszolni, annyira a szintem alatt van. De majd megpróbálom.

Zoli 

Előzmény: Sajtossy Roland (47)
Never Man Creative Commons License 2024.03.28 0 0 48

Egészen bevált alternativa néhány mediterrán sziget - tenger, napfény, kék ég. Ráadásul lehet választani politikai pártot is, Görögországban jobbközép, Máltán munkáspárt, Angliában (na jó az nem mediterrán), de angolok.  Esélyes még Ciprus is, ahol kellemes jobbközép hangulatban lehet úszni és napozni.  Nagy dolog ez az EU meg a repülés.

Előzmény: nagyanyo5:0 (41)
Sajtossy Roland Creative Commons License 2024.03.25 -8 0 47

Ha szükségtelen a szakértő, minek rendeljék ki?

Nekem fogalmam nincs, mikor kell szakértő, gondolom, az ügyész jobban tudja nálam.

A szakértőt meg gondolom vagy a terhelt, vagy az adófizetők fizetik.

Ha egy megrendelőd van, akkor ne csodálkozz, hogy ekkorát tud változni az árbevételed egyetlen levél után.

Előzmény: pizo (46)
pizo Creative Commons License 2024.03.25 0 1 46

Szakértőként egyértelműen. drmelegh pl. a rendszer egyik kegyeltje. Érdemes a kommenteket elolvasni:

https://www.youtube.com/watch?v=QoHNFAe5iKQ

Látható, hogy kit rendel ki a rendőrség (BRFK): 

Aztán itt van ez az ügyészségi parancs is:

2010-ben a felére esett vissza a cégem bevétele... 

Zoli

Előzmény: Sajtossy Roland (39)
egy hazafi Creative Commons License 2024.03.25 -1 3 45

"Akkor lennének következetesek ha a fideszt pártolnák, ellenben a ballib seggét nyalják, azokét akik ellen igazából létrejöttek."

Miért kellene a Jobbiknak, mint önálló pártnak, egy másik pártot pártolniuk? Főleg a Fidesz-t? Mi jót kapna cserébe Orbánéktól és főleg a választóktól?

Az sem igaz, hogy a ballibek seggét nyalják, hiszen a megnyilvánulásaik alapján pont arról van szó, hogy sem velük, sem a Fidesz-szel nem azonosulnak teljesen, hanem egy nemzeti-konzervatív pártként határozzák meg magukat.

És tudtommal nem valaki ellen jöttek létre, hanem a magyar érdekek képviselete mellett.

Előzmény: fák, juh, madár2 (31)
Törölt nick Creative Commons License 2024.03.25 -2 4 44

lassan elfogynak a határontúliak, hála a kettős állampolgárságnak 4

utána mivel fogjátok pótolni a magyarországi magyarokat, mi a mesterterv, filippínók, vagy kínaiak ??

Előzmény: Sajtossy Roland (37)
nagyanyo5:0 Creative Commons License 2024.03.25 -6 1 43

Látom autós vagy, remélem Geri ellen szavazol:)))))

Előzmény: badedgar (42)
badedgar Creative Commons License 2024.03.25 -1 4 42

A hazug, gyengén eleresztetteket gond nélkül átbaszó, erkölcstelen zsebpártiak életformája? Gratula!

Előzmény: nagyanyo5:0 (41)
nagyanyo5:0 Creative Commons License 2024.03.25 -7 2 41

Geri föpolgármestersége ékes bizonyítéka, hálistennek kicsiben, hogy valóban nincs alternatívája a fidesznek!!!!! A fidesz ui. nem párt, hanem életforma, a magyar, keresztény, konzervatív életforma:)))) Ahogy rákosiék tönkretették az országot uu. a jelenlegi alternativa is tönkretenné:((((

NEM HAGYJUK!!!!

Recski_Szipóka Creative Commons License 2024.03.25 -3 0 40

Múltkor is beígérte, de otthon felejtette a bizonyítékokat...  Amúgy ha tudja, fedje fel az összes korrupt politikust.

Előzmény: shu14 (27)
Sajtossy Roland Creative Commons License 2024.03.24 -10 1 39

Szerinted tényleg az Óbán miatt nyomorogsz mérnökként, mérnök vállalkozóként és alkalmazott mérnökként is?

Előzmény: pizo (38)
pizo Creative Commons License 2024.03.24 -1 4 38

Ahogy azt te elképzeled... Letettem szakmailag pár dolgot az asztalra, aztán csak bajom lett belőle.

Ahol most dolgozom, oda azonnal felvettek (mérnöki munka), biztosan azért, mert tehetségtelen vagyok.

Zoli  

Előzmény: mmormota (32)
Sajtossy Roland Creative Commons License 2024.03.24 -8 3 37

Ti a történelem egyik legnépesebb szülőképes korosztályának csináltatok történelmien mély termékenységi rátát a konkrét családellenes intézkedéseitek tömegével.

Ezek után számon kérni, hogy egy sokkal szűkebb generációból jóval magasabb termékenységi ráta mellett miért lett kevesebb gyerek összességében rengeteg konkrét családtámogatási intézkedés mellett (amik miatt folyvást visítottatok ráadásul), ócska gyurcsányi tempó, szarháziság.

Előzmény: Törölt nick (28)
Sajtossy Roland Creative Commons License 2024.03.24 -8 1 36

Ráadásul sok éve minden évben többen jönnek haza, mint ahányan elmennek.

(Nem mintha gond lenne, ha világot látnak magyarok.)

Előzmény: fák, juh, madár2 (30)
Sajtossy Roland Creative Commons License 2024.03.24 -8 0 35

Fogalmad nincs, miből élek, de azért te biztos jobban tudsz mindent.

Nagyon zavar, hogy topikot nyitok a véleményemről? Annyira, hogy már hazugoznod "kell" miatta? Vitakultúra...

Ha egy kicsit belegondolnál a nagy mérnöki eszeddel, lehet, hogy gondban lennél, ha ki kellene találnod, hogy ki fizethet egy ilyen topikot. Nyilván a Mi Hazánk, nem?

Előzmény: pizo (25)
mmormota Creative Commons License 2024.03.24 -5 0 34

Sokszor voltam ipari konzulens BME hallgatók diplomamunkáinál. Így pontosan láthattam, ki mire képes. A multik piszkos érzékkel kiszúrták a legjobbaket. Volt, akit én is szívesen felvettem volna, de lazán túllicitáltak.Nagyon vonzó ajánlatokat tettek, pl. nem egyszerűen magasabb fizetést, de mondjuk fél év szakmai gyakorlattal indítva egy USA fejlesztő cégnél.

Előzmény: mmormota (32)
F1 Hierro Creative Commons License 2024.03.24 -1 4 33

- Régi jó dolgok megőrzése, pl. hagyományok, szép épületek, várak, templomok, elnevezések stb

Mint a diósgyőri várnál, ahol előbb elkezdték esztelenül túlépíteni, majd az egész felújítás megfeneklett.

Előzmény: Sajtossy Roland (-)
mmormota Creative Commons License 2024.03.24 -4 1 32

az alkotó emberek most sincsenek megfizetve

Az alkotó ember az élet nyertese, ha nem saját vállalkozásban érvényesül, akkor sorba állnak érte a multik.

A tehetségtelen, önjelölt "alkotó ember" az aki siránkozik. A cégek jó érzékkel felismerik a képességét, így a kutyának se kell. Ha meg vállalkozik, belebukik. 

Előzmény: pizo (19)
fák, juh, madár2 Creative Commons License 2024.03.24 -2 0 31

Nem, az, hogy Gyurcsányisták. Akkor lennének következetesek ha a fideszt pártolnák, ellenben a ballib seggét nyalják, azokét akik ellen igazából létrejöttek. De már hálistennek eltűnő félben vannak.

Előzmény: egy hazafi (29)
fák, juh, madár2 Creative Commons License 2024.03.24 -2 0 30

Baromság. Senki nem száműzte a fiatalokat sehová, csupán csak élnek a szabad munkavállalás lehetőségével. Azaz csúsztatsz.

AA többi hsz-ed is csúsztatás.

Előzmény: shu14 (3)
egy hazafi Creative Commons License 2024.03.24 -1 3 29

"régi Jobbik"

A mostani Jobbikkal mi a problémád? Főleg a hitvallásukat átolvasva: https://www.jobbik.hu/hitvall%C3%A1s

Csak nem az, hogy következetesen Fidesz-ellenzékiek?

Előzmény: Sajtossy Roland (18)
Törölt nick Creative Commons License 2024.03.24 0 4 28

"ti meg nyomtátok a gyurcsányi álmatekot, hogy há' de fogyunk."

miért, nem fogyunk ??

Előzmény: Sajtossy Roland (18)
shu14 Creative Commons License 2024.03.24 -2 4 27

Én meg reménykedni tudok abban, hogy MP nem mellébeszél, és tényleg börtönbe táncol Tóni kedden, és akkor az összes fizetett fikkancsnick eltakarodik innen.

Előzmény: Recski_Szipóka (17)
pizo Creative Commons License 2024.03.24 -1 3 26

Amúgy orbánod és a fidesz a tipikus kommunista párt. Minden jellemző illik rájuk.

Zoli

Előzmény: Sajtossy Roland (24)
pizo Creative Commons License 2024.03.24 -1 3 25

Fideszed tönkrettet az iü. szakértést (is). NSZKK (ahol a "megbízható" szakértők dolgoznak, többinek meg nincs munkája), rendőrségi kifizetetlen számlák, lehúzott a szakértő díjak a bíróság által, stb. 

Most ha úgy nézzük, elég jó fizetésem van, ha azt nézzük, mennyit és mit dolgozom, akkor nyomorfillérek. Persze ahhöz, amit te csinálsz, nekem nincs, és nem is lenne gyomrom, pedig jól megfizetnek téged ,az biztos, hogy hazudozol itt egész nap.

Zoli

Előzmény: Sajtossy Roland (24)
Sajtossy Roland Creative Commons License 2024.03.24 -7 1 24

Már írtad máskor, hogy mérnök vagy.

Ha mérnök vállalkozóként 16,5 éve nyomorogsz, azért nem az Óbán a hibás. (De még csak nem is a gyurcsányi.)

Nem csoda, hogy a kommunista eszmék szimpatizánsa lettél.

Előzmény: pizo (23)
pizo Creative Commons License 2024.03.24 0 1 23

1. Sok évig (némi megszakításokkal kb. 16,5 évig) magamat alkalmaztam a saját cégemben, még magamnak sem jutott szinte fizetés, alkalmazottam soha nem volt.

2. Most én vagyok alkalmazott, így sem sok a fizetésem.

3. Fizessen Tiborc, Mészáros, Garancsi, Szíj, stb. Ott még pénz is van. Ja hogy ők sem akarnak... 

Zoli  

Előzmény: Sajtossy Roland (21)
pizo Creative Commons License 2024.03.24 -1 1 22

Nagy lehet a baj, ha a fideszes bértollnokok ennyire próbálják bizonyítani a bizonyíthatatlant - mármint hogy orbánnál nincs alkalmasabb vezető.

Zoli

Sajtossy Roland Creative Commons License 2024.03.24 -7 0 21

Akkor fizess nekik többet.

Előzmény: pizo (19)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!