Elindul a főpolgármesteri címért Vitézy Dávid, most jelentette be hivatalosan. Döntöttem: indulok a főpolgármester-választáson! - írta hivatalos oldalán Vitézy Dávid, aki egy videóval jelentette be, hogy elindul a 2024-es főpolgármester-választáson.
„Olyan emberek akarják nekem megmondani Magyarországon 2024-ben, hogy milyen legyen a közlekedés, és hogyan kell megszervezni, akik az autóvezetői vizsgán elbuktak. Még autót sem tudnak vezetni, nemhogy a közlekedést megszervezni”.
A választás tétje ugyanis az, hogy futóbolondokra vagy komoly emberekre bízzuk az országot.
megjegyzem, a fővárosi közgyűlés fideszesei sem túlismertek. olyan ez, mintha eleve csak rövid ciklusra tervezett volna a fidesz, aztán jön az időközi. netán a kormánybiztos jelölte vezető. hisz már most is törvénytelen a főváros, nincs főpolgármester-helyettes.
magyar péter ezze l jól pofára esik, mivel vitézy mögött civilek állnak, akik úgy érzik, elnyomta őket karigeri és a déká. nem teljesedhettek ki eléggé, visszafogták őket biciklisávfestésben, rakpartelvételben, méhlegelősítésben. nekik több kéne, lenne több őrült ötletük és lehetne rá többet költeni, hogy az ő szervezeteik mögött állók gazdagodjanak.
magyar poloska emberei ehhez a gátlástalansághoz gyengék, még a hóhér segéd tanoncai szintet se ütik meg.
“A DK képviselői nem fogják megszavazni Vitézy Dávidot főpolgármester-helyettesnek a Fővárosi Közgyűlésben. Ez biztos” – írja Molnár Csaba, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője a Facebookon.
Te, mint a többi idióta, baromira el van tévedve irányomban, minthogy nem szavaztam egyik főpolgármesterre se, így maximálisan a külső, független és objektív szemlélő nézőpontja felől tudom szemlélni a két kakaskodó sötétzöld kretént ...
Ugye-ugye, hisz hát mennyivel szebb és üzemképesebb lenne, ha Fidézy Dávidka a Tóni és szorgos munkásnépe által oly feldicsértekkel, Magyar Péterrel vagy Gyurcsány Ferenccel egyeztetne facebook-on minden egyes szavazás előtt, lévén a Fidesz+LMP szavazat önmagában bizony kevés ...
A DK szerint Vitézy Dávid képtelen elfogadni a vereséget, ezért fideszes
2024.06.15. 20:26 További Belföld cikkek
Reagált Vitézy Dávid bejegyzésére a Demokratikus Koalíció. Szerintük a főpolgármester-jelölt hazudik, és valójában a Fidesz jelöltje volt.
Közleményben reagált a Demokratikus Koalíció (DK) Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt kijelentéseire. Mint írták, „Vitézy Dávid Facebook-posztjában a Demokratikus Koalíciót vádolta meg azzal, hogy Újpesten és Erzsébetvárosban Szentkirályi Alexandra nevének szavazólapról való kihúzásával manipulálta a főpolgármester-választás eredményét”.
Miközben valójában a Fidesz próbálta azzal megnyerni a főpolgármester-választást, hogy az utolsó pillanatban visszaléptette Szentkirályi Alexandrát, és Vitézy Dávid támogatására szólította fel a fideszes szavazókat
– fogalmaztak, majd hozzátették: „Vitézy Dávid a szavazatok újraszámlálását követő viselkedésével, hazugságai özönével végképp bebizonyította, hogy valójában a Fidesz jelöltje volt Budapesten. Egy fideszes ugyanis képtelen elfogadni a vereséget, hazudozik, és másokat vádol a saját bűneivel. Szerencsére Budapest választópolgárai átláttak a szitán, és ismét a demokratikus ellenzék jelöltjét, Karácsony Gergelyt választották főpolgármesterüknek”.
Fel fogja kérni Karácsony Vitézyt főpolgármester-helyettesnek, én azt hallottam ma. Közlekedési főpolgármesterhelyettes lesz Vitézy, mert Tüttő Kata Brüsszelbe megy!
„Bármi is lesz az erre feljogosított szervek döntése, a jogerős döntést el fogom fogadni. Ha Karácsony Gergely győzelme jogerős lesz, gratulálni fogok neki – persze, ha addigra hajlandó felvenni a telefont, amit két napja nem sikerül, és ha addigra épp nem egy lapáttal akarja szétverni a fejem.”