Ugye ki pénzeli ezeket a rendezvényeket ha nem a Tóni gyerek.
ma a fiataloknak nem pálya sem a kicsi sem a gyurcsány gyerek. Fek kell nekik mutatni egy állalmi alternatívát ha nem akarják hogy az influerszerek vigyel el a pálmát.
Rendesen belefingott a balliberális nullás lisztbe Magyari úr. :)
Hasonlóan szórakoztató nézni, mint amikor a Jobbikról ment a disputa.
Aztán a végén már össze kellett zárni, és az előválasztási előgyőztesnek kellett magyaráznia, hogy ő integetésnek látta a karlendítést, a másodiknak, hogy a zsidókat listázni még nem nácizmus, a harmadiknak meg hogy ő egyszerre képviseli a kommunistákat és a fasisztákat. :)
Te fogod a legszorgalmasabban hozni Magyari úr legnagyobb zorbánozásait már két hónap múlva is vagy ezen a nickeden, vagy a qpidon, vagy a csórhatpusztán, vagy a selektoron. Vagy mindegyiken.
Üdv mindenkinek. Érdekes pletyka terjed irodalmi körökben. Állítólag a sikeres krimi-író (Kondor Vilmos) álneve mögött a valódi szerző épp Magyar Péter. Ha igaz, érdekes dolog!
Ne mondd, nincs wellness a luxuspanziódban, hogy el kellett menned Nógrádból Gárdonyig? Mért nem jöttél csak a fővárosig, legalább a szódást is meghallgathattad volna, ha már ekkora rajongója vagy.:-)
Kíméletlenül beleszállt Lattmann Tamás Magyar Péterbe
„Trágyadomb aljáról előmászó apró ganajtúróbogárhoz” hasonlította Varga Judit exférjét.
2024. március 16. 18:25 2 p 15 0 21 Mentés
Nyitókép: Magyar Péter Facebook-oldala
Ahogy korábbi cikkünkben már beszámoltunk róla, a március 15-én hivatalosan is politikai pályára lépő Magyar Péter előszeretettel kommentelget neki nem tetsző újságírók, közéleti szereplők közösségi oldalára.
Magyar Péter a Partizánnak szólalt meg először a sajtóban Novák Katalinék lemondása és a NER-ből való kilépését bejelentő posztja után. A műsorban egyértelművé tette, hogy a Fidesz kormányzásának hibái és bűnei ellenére ő továbbra is jobboldali-konzervatív embernek vallja magát. Erről úgy fogalmazott: „családi indíttatásból is mindig a nemzeti oldalon voltam”, és „soha nem leszek a másik oldalon, ez a családom, ez a kötődésem, ez a szocializációm”. A Telexnek adott interjúban is leszögezte, hogy továbbra is „jobboldali beállítottságú, világlátású és gyökerű” embernek mondja magát, viszont már nem tartja magát Fidesz-szavazónak.
Én arra vagyok kíváncsi, nála milyen lesz az összeomlás.
A Jákób zseniális volt, amikor a mamusszal a lábán burkolta a parizert, miközben gajdolt valami ócska "indulót".
Nagyon tetszett a Kapitány is, aki elázva, szomorúan mozgósított a színpadról a zakó után is, amíg az orrukat lógató hívei a "Csak felfelé!" plakátokon taposva indultak haza az eredményváróról.
Szintén imádtam a Falus dokit, ahogy a gyerek üvöltése nyomta el a ló nyerítését, amikor egy mozdulattal áztatta el és égette le magát.
Bármilyen is lesz Magyari úr összeomlása, a balos egy hét múlva már újra kemény faszról álmodva akarja megbaszni a Zorbánt a következő messiással, a legújabb heti reménnyel.
Minden azon múlik, hogy a libsi média beteszi a tv-be, médiába azt a libsit akit előre nyomnak. Ilyen a Magyar Péter. Senki nem lenne ha nem nyomnák be. Olyan mint a Makron. Jön a "semmiből".
Fremen Messiás lett Magyar Péterből, a Dűne bolygóról, a Lisan-al-Gaib, a Muad-Dib
Friss röhejes, de igaz! Lisan-al-Gaibnak, azaz a Fremenek nyelvén a Hangnak a Másik világból, a Messiásnak, a Muadibnak hívják az elkötelezett követői Magyar Pétert, mert ő a Messiás, akire vártak, aki legyőzi a gonosz Fidesz hatalmát. Ez vajon vicc? Nem, sajnos nem, valóban megjelentek az őrült rajongók Magyar Péter körül!