Nagyon sok hibás és cáfolható logikai istenérv után létrejött egy olyan amit eddig nem tudtak cáfolni, mert bizonyított, igazolt és igazolható is. IGe logikai istenérve;
Tudományos (kognitív) Isten = gyűjtőfogalom
1. emberek által teremtett fő mítosz lények
2. pszichés kényszerképzet
3. ideg-rendszeri /pszichológiai vírus/mém.
Tehát feltárásra került Isten tudományos meghatározása. Innét már felesleges benne hinni és tagadni is, hiszen vansága tudományos tény.
van egy olyan ragasztó, amit az öszeillesztés után ultraibolya fénnyel kell megvilágítani, evvel valóban a porcelánt is össze lehet ragasztani, de egy kicsit drága ragasztó
Én csak viccelődtem, te meg hülyeember módjára azért használtad a buzgó szót mert a buzit helyettesítetted vele, és bolond módon nem vagy képes megérteni, hogy a buzi szónak semmi köze a buzgóhoz.
olvastam valami - nem sejtes - gumi szerű anyagról, amit ha megvágunk majd össze illesztjük a vágás helyét, akkor össze ragadnak, persze csak mechanikailag
Olvastam olyan anyagról, amellyel ha bekenünk egy eltört porcelán törési felületét, és egymáshoz illesztjük, a darabok összeragadnak. Úgy emlékszem, ragasztó a neve.
Egy másik anyagot a kávéba téve megédesíti azt, de nem cukor.
Ezt meg mesterséges édesítőszernek nevezték, amennyiben jól emlékszem.
olvastam valami - nem sejtes - gumi szerű anyagról, amit ha megvágunk majd össze illesztjük a vágás helyét, akkor össze ragadnak, persze csak mechanikailag
és olyan aszfaltról is, ami nem kátyúsodik annyira
"Az valóban elgondolkodtató, hogy egy vegyileg annyira bonyolult rendszer, mint az élőlények, köztük az ember is, képes meggyógyulni, de ellenben a robotok nem képesek gyógyulásra ! "
hát mivel az élőlényekbe bele van programozva az öngyógyítás. majd ha a robotokba is beleprogramozzák (és fizikai funkciókat is megcsinálják) akkor azok is képesek lesznek öngyógyulásra.
a vége az lesz hogy a robotok is olyan bonyolultak lesznek mint az élőlények :D (ez kb lehetetlen, mivel brutálisan bonyolultabbak az élőlények)
Az valóban elgondolkodtató, hogy egy vegyileg annyira bonyolult rendszer, mint az élőlények, köztük az ember is, képes meggyógyulni, de ellenben a robotok nem képesek gyógyulásra !
Isten nagy tudós, és sohasem téved. Ezt onnan tudom, hogy egy Youtube csoport vezérszónoka Lackfi (László?) kiváló gyermekköltő súlyos betegségéről, majd gyógyulásáról szólván ezt kommentelte: "Isten sohasem téved". - Nyilván Babits Mihály, Kosztolányi, vagy legutóbb Esterházy Péter súlyos nem-gyógyulása esetében sem tévedett?
Hasonló probléma: lehet-e magánvádas (Bűnvádi?) feljelentésnek helyet adni és eljárást indítani Isten ellen? Állítólag nem lehet, mert Isten nem valós személy. Namármost a hívők számára sem az? (Állítólag ez esetben un "ügygondnok" vinné a peres ügyet vs "Isten".)