Az interjúban Magyar Péter azt is mondta, hogy szerinte:
a jelenlegi status quo nemcsak a Fidesz, de Gyurcsány érdeke is, egymást tartják fenn;
valós igény van egy középen álló erőre;
50 millió forintot költ a kormány az őt lejárató kampányra;
látott olyan belső felmérést, amiben a 70 százalék azt hozta ki, hogy Rogánnak mennie kell;
jó ideig nem lesz munkája, mert „nyilván elintézik azt is, hogy a privát szférába se vezessen utam”;
tudja, hogy amit csinált, az „felségárulás a szemükben”;
ha indítana pártot, az ideológiától mentes lenne;
magát nemzeti liberálisnak mondaná, de szerinte ezek a szavak is le vannak járatva;
nem gondolt bele igazán, mi várhat rá; most már azt is el tudja képzelni, hogy egy napon nem lesz szabadlábon;
saját kiállásáról azt mondta, az egyfajta „sufnituning”, „garázsban összetákolt valami”, de szerinte indultak már így jó dolgok.
Ez a topik kiemelt figyelmet kap a moderatúra részéről.
Az alapelvek egyszerűek:
- Érvelj, vitatkozz, beszélgess. Ne személyeskedj és ne dehumanizálj.
- A politikus is ember. Az olvtársad is. És te is az vagy.
- Ne írj le olyat, amit visítva jelentenél, ha az ellenoldal írná. Negatív véleményt is meg lehet fogalmazni mocskolódás és személyeskedés nélkül.
- Ha csak balhézni, provokálni vagy gyűlölködni tudsz, mehetsz más fórumra.
- Amíg ki vagy tiltva, ne gyere vissza folytatni másik nicken sem. Nem éri meg.
- Olvass törlési értesítőket, és szívleld meg az ott leírtakat.
- A törlést fogadd el, ne jogászkodj és ne próbálgasd a határokat.
Gondolod , hogy amit 16 év alatt szétbactak forrást ellopták azt pár hónap alatt helyre lehet hozni ?
Nálunk háziorvos nincs már 2 éve, és úgy néz ki nem is lesz , ha bajod van sürgősségi megyeszékhely 6-7-óra várás után talán rádnéznek ( élsz-e még )::))
Ugyanezen a csatornán "egy pénzégető gép az a nő" címmel van egy ezt témát is érintő beszélgetés. A szokásos liberális ostobaság és a cigányok kihasználása.
Én megértek mindent, de te is csak azzal érvelsz, hogy miért nem lehetett valamit megcsinálni. Egy lölőből, vejkóból évek alatt tudtak csilliárdost faragni ehhez képest Paks2, vízgazdákodás, kkv, lakásépítés, meg ezer dolog, de mindenre megvan a miért nem. És tudom, hogy sok esetben akadályozták a puhost, keresztbe tettek neki, de hogy 16 év alatt mindig mindenben...?
És mindeközben évi 500 milliárd plakátolásra, mert a haverok zsebét tömni kellett. Ha volt 1milliárd a tokatábornok lakására, akkor bármire volt pénz. Csak leszarták.
Én az igazságügyminiszter-asszonytól vártam kicsivel többet, ennyi cikis jogi baxakodás után. Szerintem egy magára valamit is adó szakember nem engedheti meg, hogy a nevéhez olyan botrányos jogalkotási abúzusok fűződjenek, mint pl a 16. alkotmánymódosítás. Nem beszélve a Sándor palota előtti performanszról.
Úgy látom, nagyjából annyi esélye van Pötyi messiásnak ebben a szócsatában, mint gazellának a gepárd ellen. (Ha a gepárd másik kontinensen tartózkodik)
"Semmi közük a magyar embereknek ahhoz, hogy öt vagy tíz éve mit csináltam.” - Pöti
"Ekkora szégyenletes pofátlanságot még Orbán sem mondott soha. Tekintettel arra, hogy folyamatosan „a magyar emberek” fizették azt is, amit öt-tíz éve „csináltál”, igencsak sok közük van hozzá, kiebrudalt NER-nyalonc barátom." - Lattman Tamás
"Köszönjük Emese!” - M.P.
"Köszönjük az érdemi választ, NER-nyalonc. És gratulálok az első helyezésért a kommentelők között. Ennyire semmi dolgod, csórikám?” -L.T.
Bódis Kriszta mindössze egy 4. kategóriába tartozó (azaz bruttó 1 000 000 és 5 000 000 forint közötti összegű) fizetést jelenített meg, amelyet a Van Helyed Alapítvány szakmai vezetőjeként kap.
2010-ben a kormány megalakulását követő első 16 napban 16 törvényt fogadott el a parlament, most 3-at. (Török Gábor)
A 2010-es tavaszi ülésszakban – a választások után megalakuló új Országgyűlésben – összesen 103 törvényjavaslat került benyújtásra és bocsátásra szavazásra a parlamentben. (AI)
A TISZA Párt frakciója megalakulása óta (2026. május vége és június eleje között) összesen 13 darab törvényjavaslatot és határozati javaslatot nyújtott be az Országgyűlésnek. (AI)
A KEHI még 2021-ben indított vizsgálatot a Magyar Péter által vezetett Diákhitel Központ ellen, erről Magyar az első interjújában azt állította, hogy a hivatal közvetlenül azután kezdett kutakodni náluk, hogy megromlott a viszonya akkori feleségével, Varga Judittal, majd a Karmelitában visszautasította a válás zökkenőmentessége érdekében felkínált diplomáciai állást. Magyar azt is mondta akkor, hogy miután rendezte a kapcsolatát Varga Judittal, a vizsgálatot mindenféle megállapítás nélkül lezárták.