Én sem zárom ki, hogy még jól is elsülhet a csere. A nézők egy ideig majd "háborognak", de ha a cselekmény érdekli őket és az jól alakul, elfogadják a váltást. Emlékszem, a Barátok közt idején volt jó pár szereplőcsere, akkor is zúgolódtak, de végül elfogadták. Most mennek azok a részek, ahol Erdélyi Tímea alakytja a kis Tildát. Ő is mennyivel jobb volt a szerepre, mint Szabó Erika, mégis lecserélték.
Gondolom azt nem akarja elmondani, hogy az első két évad sikerén felbuzdulva a harmadik évadért jóval többet kért (volt erre számos példa külföldi sorozatok/színészek esetében is, volt, akiknél sikerrel), a készítő cég/RTL viszont beintett neki és nem volt hajlandóak (jelentősen) többet perkálni.
Innen meg már elég ciki lett volna neki visszatáncolni, hogy jó, akkor jövök a kevesebbért is....
Ezt mondtam én is, ha kellett is volna neki egy szsrep, és épp ebben (mépontebbennnn???), akkor kicserélhették volna vele a se íze se bűze (semmiben és soha egyébként) Balsaira is. Épp ezért itt szerintem nem ő jött, hanem Gáspár ment. Kérdés hogy miért is. Mert ezt eddig nem mondták el, csak ködösítettek. Gáspár pedig hallgat.
Még az sem kizárt, hogy jó lesz, csak éppen ez már nem az a sorozat lesz, amit sokan megszerettek Gáspár Katával.
Kár érte, ha az akkoriban éppen a felkérések hiányáról nyilatkozó Borbély Alexandrának az RTL mindenképpen akart adni viharsebesen egy szerepet, betehették volna egy másik sorozatukba (de akár ebbe is) új karakterként.
Ha meg tényleg osztályvezető lesz, akkor miért nem Balsay Móni helyére jött Borbély? (Azzal még tönkre sem vágták volna a sorozatot.)
A Fókuszban volt egy riport a csaknem harmadik hete forgatott évad szereplőivel. A százados elmondta, hogy könnyen megszokta az új Renátát.
Volt egy érdekes jelenet a filmből: a százados emelte poharát az új osztályvezetőre, azaz Renátára. Ez elég meghökkentő és érdeklődéssel várom a fejleményeket (nyilván egy jóval megfontoltabb és komolyabb Renit fogunk látni).
Én is abban reménykedek, hogy jót fog tenni a sorozatnak a visszafogottság. Nekem néha már nagyon sok volt Reni a második évadban.
Jut eszembe, pár éve ugyanabban a szállodában szálltunk meg, ahol Borbély Alexandra és Nagy Ervin. Párszor láttam őket reggelinél, Alexandra egy nagyon normális nőnek tűnt, szimpatikus volt.
- vörös parókával simán tud lenni Alexandra Reni 2.0
Különben is:
- Renit hatalmas megrázkódtatás érte az utolsó részben, ami előidézhetett nála olyan lelki vltozásokat, hogy sokkal visszafogottabb lesz mint eddig, megkomolyodik.
- nem szeleburdiskodik, tudja, hogy most a gyerekeinek duplán szükségük van szülőre és igyekszik bepótolni, amit a múltban elmulasztott.
- a nők, ha valamilyen nagy változás van az életükben, egyből frizurát változtatnak (csak egy durva példa: Dobrev Klára). Lehet, hogy Reni szőke hajú lesz? :-)
Sose láttuk még sötét hajjal Borbélyt. Ha befestik neki vörösre, még a végén hasonlítani is fog. Azért ne csináljunk már úgy mintha egy Barbra Sterisandot vagy egy Meryl Streepet vesztettünk volna el Gáspár lecserélésével. Mondom ezt úgy, hogy nekem aztán tökmindegy egyébként. Sőt, lehet hogy a kevsebb végül több lesz.
Nekem az volt a furcsa, hogy az apja a nagy őszinte vallomásában még a végén sem árulta el Reninek a teljes igazságot Tamásról (ha jól értettem, ő végig tudta, hogy Tamás él és ő találta ki a rendőr megzsarolását is).
Arra kíváncsi leszek, ha Borbély lesz Reni II., az ő szüleit is Gáspár Sanyi és Bánsági fogják játszani? (Akiknél kényesen ügyeltek arra, hogy ne legyenek egymással egy jelenetben, úgy rémlik, hogy a valóságban is elváltak.)
Nem jöttem rá, hogy ki alakította az Albánt, pedig nagyon ísmerős volt, pedig a hiányzó kék zománcfesték ellenére legjobban Wagner úrra hasonlított. Most olvastam, hogy gyermekkorom Pirx pilótája, Papp János. https://hu.wikipedia.org/wiki/Pirx_kalandjai A hangját pedig illett volna felismerni, de megtévesztett a szakáll meg az akcentus.
Egyébként ez tetszett a sorozatban, hogy kicsi szerepekben nagyon jó színészek tűntek fel pár percre. Mikó Istvánt nagyon régen láttam és örültem, hogy bekerült a sorozatb. Kár, hogy a második évadből szinte teljesen kimaradt. Öröltem annak is, hogy Kardos Róbert és Bakonyi Csilla bekerült a tatabányai színházból, kis szerepben, de mégiscsak. Én örültem Bánsági Ildikónak és Gáspár Sándornak is, amíg élnek, nekem Vencel és Veronika maradnak. https://port.hu/adatlap/film/tv/schwajda-gyorgy-a-csoda-schwajda-gyorgy-a-csoda/movie-86835
És volt Schneider Zoltán! Engem Schneiderrel vagy Pál Andrással minden tv rendező le tud venni a lábámról, akkor is, ha az utóbbi minden szappanoperában bűn rossz. Schneider ráadásul egész jó volt, mint megtévedt és megfáradt öreg pap.
Abban egyetértek, hogy több gondot fordithattak volna a rejtélyekre, és azok szereplőire, mint a főszereplő kínlódására. A hagyomány azonban hagyomány, időnként Sherlock és Watson is többet foglalkoztak Holmes morfiumfüggőségével, mint a rejtélyekkel.
Nem Kedves Retek Klub! A 3. évadot le se forgasátok mert BUKÁS lesz Ripacsné Borbély Alexandrával. Nézettség nulla. Ripacs Tiszás Libsikre nem kiváncsi senki!
Nekem sok volt egész évad alatt "Renáta magánéleti problémájának" bemutatása. Az főleg kiverte a biztosítékot, amikor a három gyereket (kettőnek köze nem volt a férfihoz) ott hagyta "megőrzésre" a legutóbbi pasijánál (a kicsi apjánál).
A szüleivel (az anyjával sem!) volt semmilyen kapcsolata, de amikor kezesnek kellett, rögtön eszébe jutott.
én úgy értettem, hogy nem lelkiismerete szólalt meg, hanem a "Róka" zsarolta azzal, hogy elárulja az Albánnak, hogy ellopta a pénzét és megölte a bravóját. Gondolom azért nem derült ki semmi, mert az Albán hosszú időre börtönbe került, ahogy kiszabadult, rögtön előkerült az ügy. Szerintem nem volt rossz szezonzáró, főleg, hogy a szlovén turisztikai hivatal is adott bele egy kis pénzt.
Három minőségi csatornával szerintem simán le tudnák fedni még a(z időnként) trash-re vágyó nézői igényeket is. Jó, mondjuk olyan silány és hamis műsorokat mint az Ingatlanvadász vagy a Nyerító páros valszeg nem adnának, na de nem is lenne baj. És azok, akik ezeket eddig ajnározva nézték, a jobb a színvonalasabb kínálat láttán simán kukáznák ezeket amúgy is - és maximum időszaki kirögögési felöletnek maradnának meg, mint a Viasat féle Észbontó.
Na, ez az castingmentes verzió már nekem is elképzelhetőbbnek tűnik. Ahogy Molnár Áronról sem tudom elhinni, hogy véletlenül lett épp most zsűritag vaskos pénzekért a felfedezőshow-ban Lehet durván hangzi, de ugyanolyan kifizetőhely ez a cég is, mint fidesséknél a trvévékettyó.
Nézzük csak meg Molnár Guszti sztoriját. Kell ennnek a csávónak, hogy boxoljon? Kis túlzással élve, két tüske nélkül még egyensen állni sem bírna, nem hogy verekedni. De itt most mégis befrogatják őt is a ringbe. Minek? Hát hogy pénzt kaphasson.
Igazából engem nem is ez zavar a legjobban, hanem hogy még mindig a kertévéktől várjuk el a korrekt és színvonalas szórakoztatást. Mert az 5+1 közzszolgálati a kanyarban sincs - s ha van is valahol, onnan is csak mocskos kormánypropagandával szervírozza a kínálatát. Gondlojunk bele, ha lenne egy színvonalas 3 csatornás MTV-nk, nézne bárki is kertévét?