Egyre jobban szórakozom ezen a pánikon, ahogy próbálnak terelni a pedosimogató fityeszről és orkbánról. Ennyire a 2022-es választások előtt nem fostak a fityiszesek, pedig akkor még rühellkét és a fatolvejt is kiküldték Marbellába az esetleges népharag elöl :)
Sajnalom a klubradio elnökenek szulöhelyet... az öregek otthon gyereket vartak es ezt az IDIOTAT kaptak helyette ! ! ! Es mit szol ehhez "draga bolgar ur" ? ! ? ! ?
Ilyenkor ráadásul keresztény kurázsi ez, az USA bukott balliberális köztársaságielnök-jelöltje (mármint akit ide jelölt, mint állampolgárát), Róna elvtárs pl. alig győzte a kereszténységét hangsúlyozni most Novák kapcsán, pedig korábban sosem hallottam erről beszélni.
Alighanem a Ferkóval jár bérmálkozni mostanában, meg a Ritával.
Csak a reá kiosztott szerepét játssza. Igaz, kicsit túlspilázza, de szabad szemmel is jól láthatóan, nagyon
élvezi, jól érzi magát benne. És - amint, az az itteni megnyilvánulsokból is kideról - ez korántsem bántja
oly - annyira mások - sokak szép magor ízlését. Talán amiatt, mert olyan nagyon hazafiasnak tűnnek a gesztusai. Pedig, nem is kell annyira meg-vakargatni, hamar kitűnik, hogy egész egyszerűen, csak alpári
a modora - a stílusa. Ilyen eccerű dolog ez. Nem kell tól-bonyolítani, túl-lihegni. Ő udvari bolond, de épp
most derült ki nála, hogy az ő esetében is igaz a "mezítelen a király" - effektus. Nem ő az első és nem is
ó lesz az utolsó ebben az igen sorban. Az ügynök - akták / listák (egyelőre) még fiókban vannak.
Miért ? A RémHÍRTV üdvöskéjének minden egyes megnyilvánulása - mondhatni - alpári. És még egyetlen alkalommal sem hallottam - olvastam D. D .- től, de még mástól se igazán olyan nyilatkozatot, hogy BZs
alpári stílusu lenne. Az nyilván megengedhető, mert - természetzesen - erős felindulásban, és nyaiván tudatmódosító szer használata - befolyása - hatása alatt teszi, amit tesz, ahogy szokott megnyilvánulni.
Nem rossz! Csináljuk vissza egy egykori négyigenes szavazást: közvetlen elnökválasztást, pártszerveket a munkahelyekre, ne kelljen elszámolnia a pártnak a vagyonával, munkásőrség visszaállítása. :p
(Sejtettem, hogy kap még esélyt, de nem hittem, hogy még az életemben.)