te hogyan képzeled az azonnali békét megvalósítani ?? - Legyen nyugati szándék hozzá. Putyin megdöntése az oroszországi elégedetlenkedőkkel terv nem jött be. Az ukránok eladósodva, az állam kiadásait lassan 2. éve a nyugat fizeti, így a saját sorsukba kevés beleszólásuk maradt.
szóval indulj a mea klumpaba - Most nincsenb meg az a fideszes mámen ahol a felirat "ERROR HÁZA" látható? Annyira bájos volt amikor a gulagra hurcolt nickel tetted be.
Ez miben magyarázat arra , hogy az oroszok Kárpátaljai magyarokat is ölnek ? - Az, hogy háborúpárti vagy. Ha béke lenne akkor se oroszt se ukránt se ruszkit nem ölnének. Háborúpárti álláspontotokat meg azzal magyarázzátok meg, hogy aki az azonnali béke mellett van az meg muckacopó.
Hoztam neked sok magyar gyárat ahol fegyvereket gyártanak az ukránoknak is - Már mondtam neked, hogy típus és gyári szám kellene hozzá. Elhiszem döbbenetet okoz neked, hogy fegyvereket gyártanak Magyarországon.
Önálló állam Ukrajna azt tesz amit akar - Bizony. És ha állampolgárai egy részét sanyargatja akkor polgárháború lesz a vége. A pech csak az, hogy a szomszéd atomhatalom Oroszország fegyverrel támogatta a donyecki és luganszki szakadárokat. És azóta a független Ukrajna 20%-al lett kevesebb.
Látod 2023-ra számos fegyvergyar épült akik Ukrajnába is szallitanak , ami ismét ramutatott , hogy Orbán hazudott - Mivel se típust és gyári számot nem tudsz mondani te hatudsz. És én meakulpázzak.