Keresés

Részletes keresés

Omar Khajjám Creative Commons License 45 perce 0 0 17087

Amúgy jönnek a kritikus hangok, persze nem regnáló fideszes vezetőktől vagy kormányközeli emberektől:

https://hvg.hu/itthon/20260415_havasi-bertalan-kritika-tavozas

Omar Khajjám Creative Commons License 45 perce 0 0 17086

Amúgy tényleg az a baj, hogy a fideszes, megafosos propahantisták még most is hazudnak, Deák Dani, Pócs és a többiek.

Nem jöttek rá, hogy a vereség után még könnyebben átlátunk a hazugságaikon... Pottyondynak igaza van.

búvár-halász Creative Commons License 3 órája 0 0 17085
Előzmény: búvár-halász (17082)
Omar Khajjám Creative Commons License 3 órája -1 0 17084

mindig mikor rákeresek egy olyan fideszes vezetőre, akit arcról nem ismertem eddig, megdöbbenek, hogy némelyiknek mennyire szervilis arca van.

Előzmény: In Lak'ech (17077)
búvár-halász Creative Commons License 4 órája 0 0 17083

:DDDDD

Előzmény: búvár-halász (17082)
búvár-halász Creative Commons License 4 órája -1 1 17082

Most hallgattam meg  néztem vissza Magyarnak a reggeli rádió és M1 interjúját. Én nem szeretem a konfrontatív stílusát, de sírok a röhögéstől, ahogy beolvasott a volt moszkovita, Orbánnak 16 éven át egyetlen érdemi kérdést fel nem tevő szerkesztőknek. Eszméletlen.:)

Ursula, a nővérmedve Creative Commons License 5 órája 0 0 17081

Korrekt kis lista. Csak pár embert lehagyott róla. ;P

Előzmény: In Lak'ech (17077)
Ursula, a nővérmedve Creative Commons License 5 órája 0 0 17080

Erre én is gondoltam. Igaz, hogy légüres térbe menne, de az lepereg róla, és a fazéknál képviselhetné ag orosz érdekeket. A magyar homokozó úgyis kicsi már az egójának.

Előzmény: In Lak'ech (17073)
Omar Khajjám Creative Commons License 6 órája 0 0 17079

Nem, a Fideszé!!!

Ők tolták el, ők is hozzák helyre! Már legalább, ami az 1/3-nyi képviselőjükkel és a NER felbomlása megmaradt megmaradt roncsaival megtehető.

Pénzük és lehetőségük bőven lesz erre...

Előzmény: In Lak'ech (17071)
Omar Khajjám Creative Commons License 6 órája 0 0 17078

Nem, azért kell megvetni, mert hivatalba lépése óta is számtalan olyan törvényt írt alá, amit min. normakontrollra az AB-ra kellett volna küldenie... semmi ilyen nem történt.

Előzmény: Ursula, a nővérmedve (17052)
In Lak'ech Creative Commons License 16 órája 0 0 17077

Azért elkezdődött az a bizonyos kibeszélés. Az általam jósolt belharc megdöbbentő, nem is várt gyorsasággal beindult:

https://telex.hu/belfold/2026/04/14/osszegyujtotte-kiket-kukazna-a-fidesz-kdnp-ujbudai-kepviseloje

Nem csodálkoznék azon sem, ha a Fidesz nem élné túl ezt a kudarcot és széthullana.

Előzmény: búvár-halász (17076)
búvár-halász Creative Commons License 17 órája 0 0 17076

Sokat süketelt, meg beszélt mellé, de nem volt mindenre igaz az, hogy ne lett volna igaza. Senkit nem nevezett meg a saját táborból, ettől tűnik hiteltelennek, de szerintem nem volt ez annyira rossz, lehet még ebből komoly kibeszélés is, idővel kiderül.

Előzmény: In Lak'ech (17071)
búvár-halász Creative Commons License 17 órája 0 0 17075

Ha beül, csak a mentelmi jog miatt fogja megtenni. A patrióták miatt nem fog beülni, mert ő most a bukott vezér. Várjuk meg ezzel az általad megjósolt tisztújítás eredményét. Én azt nem tudom egyelőre elképzelni, hogy a hazai parlamentbe beül, 2002-ben is fél évig tartott, mire előjött, és akkor még sokkal több igazsága is volt ebben, gazdaságilag relatíve jól kormányoztak. De pl. én most azt, hogy a hazaáruló Szíjjártó tényleg kiköltözik idővel Moszkvába, teljesen elképzelhető forgatókönyvnek tartom.

Előzmény: In Lak'ech (17073)
búvár-halász Creative Commons License 17 órája 0 0 17074
In Lak'ech Creative Commons License 18 órája 0 0 17073

Van még egy jóslatom a Fidesz Lázár általi átvételéhez.

Én azt vizionálom, hogy Orbán be fog ülni az uniós parlamentbe. Rövid időn belül.

Majd emlékeztessetek, ha ez bekövetkezik. :-)

Kurrah Creative Commons License 19 órája 0 2 17072

Szerintem meg bőven méltatlanná vált. Aláírt mindent, hallgatott, mikor tiltakozni kellett volna. Egy tipikus szolga. Eddig Orbánnak nyalt. Most Magyarnak? Neeem...

Előzmény: Ursula, a nővérmedve (17069)
In Lak'ech Creative Commons License 20 órája -2 1 17071

Ez mekkora már Ferencz Orsolyától:

"Most a Tisza Párt felelőssége a nemzet egyesítése."

Tipikus fideszes tempó. Árkokat ásunk 16 év alatt, szétbasszuk a nemzeti egységet, mindenkit mindenki ellen uszítunk, majd rátoljuk az ellenfélre, hogy azokat betemesse, begyógyítsa.

:-/

Ursula, a nővérmedve Creative Commons License 20 órája 0 0 17070

Szívesen itt is. De pamacskának köszönd, ő találta a receptet. :)

Előzmény: In Lak'ech (17068)
Ursula, a nővérmedve Creative Commons License 20 órája 0 0 17069

Simán. :)

Ügyvéd, alkotmányjogász, egyetemi oktató. Amíg nem derül ki róla, hogy továbbra is fidesz érdekeket szolgál, tőlem elférne. Ahogy szélhámoskodni kezdene, meg ülni olyan törvénytervezeteken, amik a fidesznek vagy párttagjaiknak kedvezőtlenek, revideálnám ezt a nézetem.

Mondjuk most látom a wikin, hogy Dobrev nekiment, hogy valami földmutyikban vett részt ügyvédként, azt azért lehet, ki kéne vizsgálni, hogy így volt-e. Ha igen, akkor mindazt, amit mondtam, természetesen tévedésként kell kezelni, és szólni, hogy szálljak le a felmosókeféről. :)

Előzmény: Kurrah (17067)
In Lak'ech Creative Commons License 20 órája 0 1 17068

Köszönöm!! :-)

Előzmény: Ursula, a nővérmedve (17058)
Kurrah Creative Commons License 20 órája 0 1 17067

Te el tudod képzelni, hogy a 'Szatyor Fing', ha nincs rajta külső nyomás(mint Orbánnál), akkor meg tud felelni a kihívásnak?

Előzmény: Ursula, a nővérmedve (17062)
búvár-halász Creative Commons License 20 órája 0 1 17066

Tölgyessy Péter interjú a Partizánon.:

https://www.youtube.com/embed/bqdHIbiC9G8

In Lak'ech Creative Commons License 20 órája 0 1 17065

Én azt gondolom, hogy itt egy erősen aggályos dologról van szó. A köztársasági elnökről szóló bármilyen törvény köztársasági elnök általi aláírásának szükségessége összeférhetetlen. Amikor mi a testületben képviselőt érintő személyi ügyekben szavaztunk, az érintett képviselő (természetesen) nem szavazhatott.

Előzmény: chat fou (17033)
In Lak'ech Creative Commons License 20 órája 0 1 17064

Messziről is jól látható pénzkupacban is mernék fogadni. 

Előzmény: búvár-halász (17031)
búvár-halász Creative Commons License 22 órája 0 1 17063

Emlékeim szerint egy területén szűkítették a hatásköreit: szexuális bűncselekmények elkövetői nem kaphatnak kegyelmet. Ezt ő kiterjesztőleg értelmezte, -személyiségi okokból...:P-, és hivatalba lépése óta még senkinek nem adott kegyelmet, ha jól tudom.

Előzmény: Ursula, a nővérmedve (17052)
Ursula, a nővérmedve Creative Commons License 22 órája -1 0 17062

Ettől még felesleges népetetés szerintem a leváltása. De majd meglátjuk. Meglehet, hogy az új nem ugyanilyen lesz (csak pepitában), akkor talán lesz értelme. De jelentősége ennek a nullához konvergál. Kb. mint a poszt jelentősége maga. :P

Előzmény: Kurrah (17061)
Kurrah Creative Commons License 23 órája 0 2 17061

Egy KE ne a regnáló hatalom bábja legyen, hanem egy önálló entitás. Aki kizárólag az Alkotmány, a törvényesség és a jó erkolcs legfőbb őreként ténykedik, nem a napi politika játékszere.

Előzmény: Ursula, a nővérmedve (17046)
Ursula, a nővérmedve Creative Commons License 23 órája 0 0 17060

Jelenések könyve 3:

15. Tudom a te dolgaidat, hogy te sem hideg nem vagy, sem hév; vajha hideg volnál, vagy hév.16. Így mivel lágymeleg vagy, sem hideg, sem hév, kivetlek téged az én számból.

:)

Előzmény: Ursula, a nővérmedve (17059)
Ursula, a nővérmedve Creative Commons License 23 órája 0 0 17059

Meg ilyen se hús, se hal emberek se. :) Szerencsére. :)

Nem jut eszembe pontosan, de valamit Jézus is megvetőleg nyilatkozik az ilyenekről. De ha belegondolunk jogos: akinek nincs világnézete, csak annak nincs pártszimpátiája. Egy világnézet nélküli (és ezáltal ingatag erkölcsi alapokon működő) ember meg biztosan nem alkalmas semmiféle posztra.

Előzmény: Anyóca99 (17056)
Ursula, a nővérmedve Creative Commons License 23 órája 0 1 17058

In La, itt a bukta receptje.

Pamacska meg megmondja, hogy finom lett-e. :)

Előzmény: schrödingerék pamacskája (16896)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!