Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Most hallgattam meg néztem vissza Magyarnak a reggeli rádió és M1 interjúját. Én nem szeretem a konfrontatív stílusát, de sírok a röhögéstől, ahogy beolvasott a volt moszkovita, Orbánnak 16 éven át egyetlen érdemi kérdést fel nem tevő szerkesztőknek. Eszméletlen.:)
Erre én is gondoltam. Igaz, hogy légüres térbe menne, de az lepereg róla, és a fazéknál képviselhetné ag orosz érdekeket. A magyar homokozó úgyis kicsi már az egójának.
Nem, azért kell megvetni, mert hivatalba lépése óta is számtalan olyan törvényt írt alá, amit min. normakontrollra az AB-ra kellett volna küldenie... semmi ilyen nem történt.
Sokat süketelt, meg beszélt mellé, de nem volt mindenre igaz az, hogy ne lett volna igaza. Senkit nem nevezett meg a saját táborból, ettől tűnik hiteltelennek, de szerintem nem volt ez annyira rossz, lehet még ebből komoly kibeszélés is, idővel kiderül.
Ha beül, csak a mentelmi jog miatt fogja megtenni. A patrióták miatt nem fog beülni, mert ő most a bukott vezér. Várjuk meg ezzel az általad megjósolt tisztújítás eredményét. Én azt nem tudom egyelőre elképzelni, hogy a hazai parlamentbe beül, 2002-ben is fél évig tartott, mire előjött, és akkor még sokkal több igazsága is volt ebben, gazdaságilag relatíve jól kormányoztak. De pl. én most azt, hogy a hazaáruló Szíjjártó tényleg kiköltözik idővel Moszkvába, teljesen elképzelhető forgatókönyvnek tartom.
Szerintem meg bőven méltatlanná vált. Aláírt mindent, hallgatott, mikor tiltakozni kellett volna. Egy tipikus szolga. Eddig Orbánnak nyalt. Most Magyarnak? Neeem...
"Most a Tisza Párt felelőssége a nemzet egyesítése."
Tipikus fideszes tempó. Árkokat ásunk 16 év alatt, szétbasszuk a nemzeti egységet, mindenkit mindenki ellen uszítunk, majd rátoljuk az ellenfélre, hogy azokat betemesse, begyógyítsa.
Ügyvéd, alkotmányjogász, egyetemi oktató. Amíg nem derül ki róla, hogy továbbra is fidesz érdekeket szolgál, tőlem elférne. Ahogy szélhámoskodni kezdene, meg ülni olyan törvénytervezeteken, amik a fidesznek vagy párttagjaiknak kedvezőtlenek, revideálnám ezt a nézetem.
Mondjuk most látom a wikin, hogy Dobrev nekiment, hogy valami földmutyikban vett részt ügyvédként, azt azért lehet, ki kéne vizsgálni, hogy így volt-e. Ha igen, akkor mindazt, amit mondtam, természetesen tévedésként kell kezelni, és szólni, hogy szálljak le a felmosókeféről. :)
Én azt gondolom, hogy itt egy erősen aggályos dologról van szó. A köztársasági elnökről szóló bármilyen törvény köztársasági elnök általi aláírásának szükségessége összeférhetetlen. Amikor mi a testületben képviselőt érintő személyi ügyekben szavaztunk, az érintett képviselő (természetesen) nem szavazhatott.
Emlékeim szerint egy területén szűkítették a hatásköreit: szexuális bűncselekmények elkövetői nem kaphatnak kegyelmet. Ezt ő kiterjesztőleg értelmezte, -személyiségi okokból...:P-, és hivatalba lépése óta még senkinek nem adott kegyelmet, ha jól tudom.
Ettől még felesleges népetetés szerintem a leváltása. De majd meglátjuk. Meglehet, hogy az új nem ugyanilyen lesz (csak pepitában), akkor talán lesz értelme. De jelentősége ennek a nullához konvergál. Kb. mint a poszt jelentősége maga. :P
Egy KE ne a regnáló hatalom bábja legyen, hanem egy önálló entitás. Aki kizárólag az Alkotmány, a törvényesség és a jó erkolcs legfőbb őreként ténykedik, nem a napi politika játékszere.
15. Tudom a te dolgaidat, hogy te sem hideg nem vagy, sem hév; vajha hideg volnál, vagy hév.16. Így mivel lágymeleg vagy, sem hideg, sem hév, kivetlek téged az én számból.
Meg ilyen se hús, se hal emberek se. :) Szerencsére. :)
Nem jut eszembe pontosan, de valamit Jézus is megvetőleg nyilatkozik az ilyenekről. De ha belegondolunk jogos: akinek nincs világnézete, csak annak nincs pártszimpátiája. Egy világnézet nélküli (és ezáltal ingatag erkölcsi alapokon működő) ember meg biztosan nem alkalmas semmiféle posztra.