"Higgyük el, hogy az RTL meg kívánja őrizni ennek a műsornak az eredeti, a liszenc tulajdonosok által meghatározott intellektuális jellegét, és olyan szereplőket választanak, akik értelmesek"
Ez már megdőlt. Gyorsan felejtesz. Egyrészt, volt az utolsó évad elején nem kevés kiabálás, értelmetlen vádaskodások aminek se füle se farka, és hát a két csajról ne is beszéljünk. Az ügyvédnő és a pufók csaj nálam kiverte a biztit mennyire gonoszak és manipulatívak. Ami lehet hogy jó a műsornak, csak hogy ez egy reality amelyben önmagukat adják a szereplők, és én nem szeretem az olyan embereket akik mindenkin átgázolnak.
Másrészt, mint írtam már, hamar elfogynak az értelmes emberek.
Szerintem ne hozzuk rá a rontást erre a kiváló tv műsorra ezekkel az abszolut értéktelen trash celebekre vonatkozó alaptalan jóslatokkal. Higgyük el, hogy az RTL meg kívánja őrizni ennek a műsornak az eredeti, a liszenc tulajdonosok által meghatározott intellektuális jellegét, és olyan szereplőket választanak, akik értelmesek, és akiknek a neve nincs teljesen leamortizálva az értelmes, minőségi szórakozásra vágyó közönség előtt.
Én a Fapad című soriban szerettem meg Anger Zsoltot:D szenzációs volt:D:D:D szerintem remek játékos lesz, ha benne van a játékban..és remélem Áruló lesz:):D
Olvastam, hogy nem maradunk Gáspárok nélkül, mert Evelinke szerepelni fog a műsorban (állítólag a TV2-nél gyakornok, nem tudom, hogyan engedhetik el. Lehet, hogy "kémkedni fog"?).
Uhh, Anger kellemesen antipatikus személye biztosan érvényesülni fog, ha áruló, ha nyomozó lesz. Félő, hogy korán kiteszik - egy szavát sem hinném én sem, nagyon profi. És nem épp konfliktuskerülő :)
Szellő is volt a Híradóban, bár nem tudni, hogy egy, vagy két évadot forgatnak-e le. Remélem kettőt ês ők júniusban lesznek. Pesáknak pl. csak június 2-ig van fellépése.
De az is lehet, hogy a lista nem valös. Bár a Nagy Duettes névsor pl. igaz lett, pedig eléggé komolytalannak tűnt , az Ázsiás névsor meg félig lett eltalálva.