Elso 10 evad kozul akartam szemezgetni amikor elhataroztam, h lenyomok par us evadot. Mert azokat 100% hogy nem lattam. Mert 16 ,26 megvolt es lattam sok eve (a parvatis, meg cochranos) es nem vagyok telj biztos benne, h csak ez a ketto volt amit lattam. Lehet ott a kornyeken valahol meg lattam.
Tehat s01-s10 kozul 3-4 evadot akartam. Fogtam magam es mentem redditre velemenyeket olvasni olyan posztok alatt amik a legjobb evadokat firtattak kizarolag s01-s10 kozott.
Itt sokan nem szerettek az all start amit irsz, igy az nem kerult fel a listamra. Meg ha lehet valogatni en is inkabb a civileket favorizalnam nem a visszateroket.
Meg nagyon szarnak irtak sokan az outbreaket.(ausztralia)
A thailandot mondtak a legtobben a legrosszabb evadnak. Volt olyan velemeny is h a survivor legszarabb evada :)
Tenyleg volt benne szexualis eroszak? Marmint maximum csak kiserlet lehetett. Volt aki irta h tele volt rasszistaval meg szexualis bunozovel ez az evad. De ha ilyen botranyos volt akk hogy lehetett uncsi?
Az "elkezdtem nézegetni a US évadokat" volt az, ami megfogott, nem a konkrét évadok, amiket írtál :)
S7 tényleg jó, nekem Rupert volt a kedvenc onnan
Rögtön utána jött az első all-star évad, a S8, az is jó
Magyar nekem is kevésbé tetszik, de nyilván a forgatási költségek ugyanakkorák, mint US-nek (jó, a bérek nem valószínű, de szerintem az kis tétel az össz költségvetésben), így tényleg csak úgy éri meg, ha napi adás van belőle. Csak így nyilván vontatottabb.
Dehat irtam az eredeti posztban ,h visszanyultam korabbra es hjelenleg a 6os evadot nezem, emellett megvan meg 7es es 14 es.
Erre kerdezted, hogy hol nezem oket:) mind1 felreertes akkor.
Ezen a helyen amit irtam egyebkent az sd minosegben ez a kinalat majdnem 100%-a s01-s25, ezen kivul talan meg a 40 es es 42es van fent sdben.
kva jo porgosek a reszek ezen rugozom kozben h mennyivel fogyaszthato mint a magyar survivor(bar nyilvan azokat is megneztem es fogom is, de tulnyujtott nem kicsit)
Nc***e oldalon fent van packban Season01-Season15 ig ! Marha jo kis to**ent. Igaz, hogy csak par seed van rajta, de az a par ugyel arra, h eletben maradjon :)
Raadasul avi. xvidben van fent ez a pack, tehat nem HD viszont cserebe eleg jo meret ami nekem fontosabb. (egy evad amugy kb 5.5 GB-t foglal ami jo sztem)
A nagy to***nt meret se ijesszen meg, en is csak 1-2 evadot szedek le 1xrre. Mert nincs egyben most 125 GB helyem.
Elkezdtem nezegetni US evadokat. (igaz,hogy jopar evvel ezelott a 16-os es 26-os evadokat mar lattam, de most kicsit visszanyultam korabbra.
Jelenleg a 6. evad (amazonas-brazilia) nezem es durva, hogy formulara mennyivel jobb mint a magyar.
De amerika egy csoppnyit gazdagabb orszag, nem kottyan meg nekik leforgatni 2szezont 1 ev alatt.
A magyar penzugyik okok miatt ilyen mocsok hosszu es elnyujtott.
Amcsi evadok sokkal jobbak ebbol a szempontbol. Rovidebb reszek, kevesebb resz/evad, surubb reszek, minden reszben reward, immunity, tanacs/kieses es emellett boven kapunk a camplifebol is, konflktusok, vitak.
s06,s07(egyik legjobbnak mondott evad reddit velemenyek alapjan),s14 van meg jelenleg.
Mindenfajta felirat nelkul nezem es elvezheto (majdnem mindent ertek ,ugy kb85%ra saccolnam)
Neha egy egy pillanat kimarad, de elegge motyognak is sokszor, hatterzaj stb.
Én pl 2 kiszivárgott nyertest olvastam. Az egyik a face-en terjedt, ő volt Kornél. A másikat Zsombi csatornáján a kommentekben, ő volt Viki neve. Utóbbi jött be végül.
A csalások mellett ez a feladok visszajövök dolog is megér egy misét..szabály szerint: az ember helyére aki feladja a legutóbb kiesett ember jön, vagy az adott törzsből legutóbb távozó ember (még az sem egyértelmű). De aki nézte a korábbiakat annak mondom. Pl a 2017-es évad.
-A buwaya törzsben Bálint feladta, és senki nem jött
-Tamás feladta az Ibon törzsben és visszajött Nóra, a legelső kieső
-Krisztián a Buwaya törzsben feladja és visszajön Lilla, a legutóbbi kieső. A 2. Kieső Gergely sehol...instán írta is, hogy őt nem kérték fel, hogy jöjjön..pedig kellett volna. De még ha nemet is mond, csak úgy jön ki hogy Lilla megy vissza először az Ibonba, majd aztán Nóra a Buwayába. Tehát ez sehogy se jön ki.
2018: Eszti feladja, és senki se megy a helyére, még csak szóba sem kerül..
Balázs feladja és Robi jön vissza.
2021: Tibi és Gábir feladja, jön vissza Zsófi és Rózsa, ez még érthető is, mert ők estek ki utoljára, de rohadt jó, hogy 2 férfi helyére 2 nő jön a törzsbe😅
Idén: Nóra helyett Zsombi, még oké is, de azért jó sokat pihent. Majd Zera helyére senki, hanem inkább kihúzzák zsákból ki jön. Kornél "helyett" ugye maradt Viki, bár amúgy is Viki marad, mert Kornélt szavazták ki. De A feladás ellenére szavazhatott, míg Zera nem.
Jaja latszott az O betu irasa nem is csak zsombornal de egy masik buhavisnal is. Ettol fuggetlenul mutathattak volna.
Anett semmikepp nem nyerhetett volna a csimpiben, viki verhetetlen volt benne. Latszott is rajra meg mondta is a vegen ,h meg1x ennyi benne volt meg (el is lehet hinni, durvan nyomta)
Cohran-ra emlekszem! Azt az amcsi evadot pont lattam (most vagy az eredeti cohranos evad volt, vagy pedig egy all-star evad. Erre nem emlekszem. Van meg 1 amcsi szereplo aki megmaradt az emlekezetemben: Parvati :) ) Meg az a vicces gyerek aki bekamuzta a torzsi tanacson ,h a nagymamaja nemreg halt meg. Azt mutattak ahogy nezi a nagyi otthon a survivort :D)
Meg o arcoskodott az ehezessel kapcsolatos musorvezetoi kerdesre : " I've gained weight since i got here" :D
- másodsor x napot pihent a szállodában, napozott a tengerparton és jókat evett,
miközben a végső szavazásra várt.
Tamás járt a legrosszabbul, az utolsó játékban rendesen felhasadt a lábszára, úgy kellett végig csinálnia a koszos vízben. Ehhez képest nem is sokkal maradt alul.
Na de éppen te írtad korábban, hogy szükségtelen konfliktusokat generált Zsombor.
A helyzet az, hogy a saját taktikáját illetően ezek szükséges konfliktusok voltak, mert a konfliktus közösséget épít, nem akarok politizálni, de jelenlegi állampártunk éppen az örökösen általa kitalált konfliktusok mentén tartja együtt a bázisát.
És éppen ezért nem is volt mit megbánnia.
Az, hogy "elvitte a hátán" a másik hármat, pont semmit nem ér számukra, egy héttel tovább szophattak a homokban és a végén pont annyit nyertek, mint Zsombor: semmit. Jól jártak vajon?
Anett még bízhatott valamiben, na de Zsombi? Vagy az idei Nilton-díjas Tomi, akinek komoly kihívás szavakat formálni a saját anyanyelvén?
Ha nem adja fel akkor kiszavazták volna... Kb kapott tippet hogy reszeltek neki és próbált emelt fővel távozni..semmi értelme nem volt. Zsombor jól láthatóan Kornélt írta fel,ebből következtetve a másik két Buhawis is őt írta.. Kiesett volna igyis úgyis.. Eljátszotta a nagyhalált egy "csavar" kedvéért