Keresés

Részletes keresés

Nyaky Z. Creative Commons License 2023.09.11 0 1 14

Néha kerülőúton kell alijázni. 

emp Creative Commons License 2023.09.10 0 0 13

én ilyen hírt nem láttam, vsz nen is létezik :)

a többi bábozás meg nem érdekel.

Előzmény: ahmezo (-)
dave_dömper Creative Commons License 2023.09.10 0 0 12

"Úgy is Putyi a főnök."

És az 1.-es és 2.-es számú szabály szerint a Főnöknek mindig igaza van. A 3. - as számú szabály szerint,

ha véletlenül a főnöknek mégse lenne igaza, úgy abban az esetben, automatikusan az 1., vagy max. a 2. számú szabály lép életbe. És ez az Orosz Föderáció Alaptörvényében is már egész biztosan rögzítésre is került, a Duma éppen erre vonatkozó, 101 % - os tobbségi szavazatával megerősítve.

Előzmény: seymour_ (11)
seymour_ Creative Commons License 2023.09.09 0 1 11

De nem mindegy? Úgy is Putyi a főnök.

dave_dömper Creative Commons License 2023.09.09 0 1 10

Meg nem erősítetee híresztelések szerint, jelenleg is a COVID legújabb, Omikron - változatának harctéri alkalmazása koncepciójának részletes kidolgotása a feladata, különös tekintettel a Fekete-tengeri ukrán búzaexport megakadályozása - letörése érdekében. Aztán jöhet a csöves kukotica törése, majd jöhetnek

szép sorban a konyhakerti növények is. A sort végül, a hüvelyesek zárhatják. Ennek már - csak a puszta gondolatába is belesajdul a szersz....om. Vajon, hova lesz így ez a szép kerek világ (hüvelyesek nélkül) ?

Előzmény: KohnDanceChickKohnTheo (2)
dave_dömper Creative Commons License 2023.09.09 0 3 9

Végülis, állítólag magát, Raszputyint is több alkalommal kísérelte meg az orosz arisztokrácia nem egy

tagja eltenni láb alól, a lehető legkülönfélébb módon. Mégsem tudott maghalni. Egészen olyan Ő, mint

maga, a legendás 6. Lenin is, aki élt, él és élni fog. Legalábbis a haladó orosz nép-hagyomány szerint. Áldassék az Ő neve.

Xavér Yanez de Palafoxe Creative Commons License 2023.09.09 0 1 8

Brezsnyev elvtárs még nem támadt föl, hogy fölszabadítsa Ukrániát?

főgóré Creative Commons License 2023.09.09 0 1 7

tudtam

MJEmber Creative Commons License 2023.09.09 0 1 6

Prigozsin жил, живет, будет жить!

KohnDanceChickKohnTheo Creative Commons License 2023.09.09 0 1 5

Ajdecsoro Magaszaki. Prigozsin Haja Josima, Cseremuki Hamaroda, Maradoka Bakaura, Sokima.

Előzmény: ahmezo (0)
szamtanmertanfizika Creative Commons License 2023.09.09 0 1 4

No, akkor vissza kell vonni minden hsz-t a bosszúálló Putyinról!

KohnDanceChickKohnTheo Creative Commons License 2023.09.09 -1 1 3

Ami azonban lényegesebb a történetben  az az árnyékban háttérben rejtve megbújó DéKrálikaférje szál.

Előzmény: _vásárhelyi lendület (1)
KohnDanceChickKohnTheo Creative Commons License 2023.09.09 0 1 2

Igen. Sátánimádó gyíkemberekkel szervezkednek a Hold másik oldalán, gombás 5G vakcinákat szórnak alufóliasisakos konteóhívő ukránokra. Nekem is most üzente Bill Gates és Soros György Brüsszelből mailben.

_vásárhelyi lendület Creative Commons License 2023.09.09 -7 5 1

Nem kizárt, hogy ez az igazság, csak azt nem értem, hogy nem tudták az ukránok elleni szervezkedéses történetbe Orbánt beleszőni?

ahmezo Creative Commons License 2023.09.09 -1 2 0
ahmezo Creative Commons License 2023.09.09 -1 2 topiknyitó

Az ukrán titkosszolgálat szerint Jevgenyij Prigozsin még él és a Wagner csoport titokban az ukrán kormány ellen szervezkedik.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!