Puzsér szerintem keveri a szezont a fazonnal.
DE a témáról szerintem kellene beszélni.
A kiégés szerintem nem csak az Egyházakban van.
PL én 2004-ben a számítógépes játékfejlesztésben égtem ki, mert a néhai Stormregion Kft vezetése feláldozta a fejlesztést a pénzimádat oltárán. Szerintem.
https://444.hu/2023/08/20/ongyilkos-lett-a-lengyel-pap-akit-allitolag-azert-buntettek-meg-mert-maszturbalt-egy-strandon
https://www.erdely.ma/ongyilkos-lett-a-reformatus-lelkesz-es-a-felesege
Az a gondom az ilyen hírekkel, hogy találgatnak. Soha nem fog kiderülni a MIÉRT
A munkahelyi kiégés jellemzően irodai proletárók hobbija, olyanoké, akik elhitték magukról, hogy munkájuk „érdekes” lesz, hogy „megvalósítják magukat”, meg hamarosan ők lesznek dollármilliós jövedelemmel a cég vezetői. Azaz csupa olyan ember, aki nem látja az őt körülvevő világot és/vagy képtelen elemezni azt.
Fontosabb mint valaha. Ez egy mindinkább elterjedt, s lassan eszkalálódott jelenség a korunkban. Magyarázata is van, bár egy következménysorozatnak csupán az egyik eleme. S rengeteg további következménnyel jár, melyeket nap mint nap tapasztalunk.
Azt ugyan egyesek megkérdezhetik, hogy "Hogyan kerül a csizma az asztalra?", de ha érezzük a szagát annak amibe belelépett, akkor sejthetjük, hogy valamiképpen helyben vagyunk.
(Segítség tájékozatlanabbaknak, akiknak nehéz az angol: Válaszzuk a feliratozást, és a beállításokban a Feliratok nyelveként az Automatikus fordításból a magyart).
A kiégést az 0xigén 0k0zza. Vagy egy l0gikus válaszreakci0 egy hasz0ntalan tevékenység végzésének meg nem becsülésére? Ha s0kan szándék0san elr0ntanak d0lg0kat hagyni kell őket r0ntani. Kínl0djanak ők az általuk 0k0z0tt 0k0zat0kkal.Javítsák ki, vagy 0m0lj0n össze.
és hogy mekkora sátán bújik meg mögötte: nem csak a Fidesz, hanem a DK, Momentum, stb is szándékosan a szőnyeg alá söpri az egészet, akár a bő 500 évvel történt Szent Inkvizíciót.
PL én 2004-ben a számítógépes játékfejlesztésben égtem ki, mert a néhai Stormregion Kft vezetése feláldozta a fejlesztést a pénzimádat oltárán. Szerintem.