Keresés

Részletes keresés

pici mici a pók Creative Commons License 2023.10.23 0 0 963

A ruskzik csak kimondtak amit a mi nagy nemzetieink mar régen a forumon...

'56: CIA-pénzelt fasiszta lázadás

• Hozzáadás a Kedvencekhez |
  • Topikleírás Új hozzászólás
  • Nyitotta: Or Kán,

Végre egy értékelés, amivel azonosulni lehet.

Előzmény: Darius Sheepgold (877)
pici mici a pók Creative Commons License 2023.10.23 0 0 962

Orban meg annyira nyalt a magyarokat lefaszitazoknak hogy meg az ukran haborut sem merte kimondani a fonoke lett csak nyomta a ruszki propagandat, hogy katonai hadművelet.

Hat 1956-ban sem forradalom es elnyomas volt hanem csak ruszki katonai muvelet, ugye?

hangulatos többség_ Creative Commons License 2023.10.01 -2 0 952

Spy der Man  2 órája    0 0 951

Mi van pofikara estél hogy az Magyar nemzetet ballib csúsztatoztad le

Ejnye geszther, ne légy már ennyire buta, a manem is hülyeségre reagált, ezt szintén kitárgyaltuk a téma kapcsán. Elfelejted, hogy én a véleményemet nem a hangok alapján alkotom meg, ráadásul emlékszem is rá, mit mondtam.

Te meg úgy képzeled, hogy nekem nem illik a manemet kritizálni, csak mert te a helyemben nem tennéd:))

Előzmény: Spy der Man (951)
Spy der Man Creative Commons License 2023.10.01 0 0 951

Mi van pofikara estél hogy az Magyar nemzetet ballib csúsztatoztad le és most helyette személyeskedsz?

Na persze hogy em az állítólagos igaz fordításodat raktad be...

Előzmény: hangulatos többség_ (950)
hangulatos többség_ Creative Commons License 2023.10.01 -2 0 950

Nézd geszther, védted te már itt eleget ahhoz a ruszkikat, hogy tudjad, milyen az, mikor valaki tényleg ezt teszi.

Úgyhogy ne erőlködj emiatt, a múltadat nem fogod már semmivel megszépíteni.

Előzmény: Spy der Man (949)
Spy der Man Creative Commons License 2023.10.01 0 0 949

Emlékeztető:  Fölösleges erről mást hazudozni, a

Ja, hogy mar az MAgyar Nemzet is Sorosista, hazug libsi lett neked, csak hogy vedd a ruszkikat! :0)))))))))))

https://magyarnemzet.hu/belfold/2023/08/tortenelemhamisitas-az-uj-orosz-tankonyv-1956-rol

Előzmény: hangulatos többség_ (947)
Spy der Man Creative Commons License 2023.10.01 0 0 948

Ja a Wic fele guglis fordítás?

Igaz az itt volt azonnal a topikban, hozzad hasonlóan ugrott védeni Orbánt o is.  Aztán az Index lehozta az eredetit...

Előzmény: hangulatos többség_ (947)
hangulatos többség_ Creative Commons License 2023.10.01 -2 0 947

Emlékeztető:

Fölösleges erről mást hazudozni, a pontos fordítás elolvasható.

Előzmény: Spy der Man (945)
Spy der Man Creative Commons License 2023.10.01 0 0 946

akik egyébként éjjel-nappal fasisztázzák a magyarokat. Te ismersz ilyet, Benito kartács?

Orbán Viktor Antall Józsefről

• "Nem lehet - legalábbis én nagyon nehezen tudok - érveket találni a magyar kormányzópárt (az MDF) mellett, amikor megkérdezik, hogy van az, hogy a magyar kormányzópárt alelnöke (Csurka) náci nézeteket hangoztat nyíltan, újságban, s a miniszterelnök először nem határolja el magát, utána pedig csak szóban határolja el magát, de megmarad egy fedél alatt ezzel az alelnökkel.
  • Az, hogy a miniszterelnök azt mondja, neki nem tetszik, amit Csurka mond, ez ma Nyugat- Európában a náci nézetekkel szemben kevés."

Orbán a fasisztákkal együttműködő Antall kormányról

• "A kormánykoalíció pártjai - élükön a Magyar Demokrata Fórummal - nyílt háborút hirdettek meg a Fidesz ellen. Egyre több jel mutat arra, hogy politikai ellenfeleink ugyanolyan kíméletlenül, ugyanolyan gusztustalan eszközökkel indítanak ellenünk offenzívát, mint tették azt korábban az SZDSZ ellen, amire a közvélemény már csak úgy emlékszik, mint "az apák és fiúk" hadműveletre.
  • Különösen szembeötlő az az összehangolt akció, amelyet egy fasisztagyanús folyóirat ürügyén indítottak meg a Fidesz emberi jogi felfogása s a területért felelős emberjogi bizottsági elnök, Fodor Gábor ellen. Hasonló támadások indultak vidéki városokban parlamenti és önkormányzati képviselőink ellen, például Pápán Kövér Lászlót választva ki célpontul."
Előzmény: hangulatos többség_ (946)
Spy der Man Creative Commons License 2023.10.01 0 0 945

Igen ott van, hogy DE mondtak. de védjed csak Wiccces pajtással egyetemben őket... Igazat irt rolad Betelgueze  20 perce 

Ti bármikor összefogtok magyarország ellenségeivel.

Előzmény: hangulatos többség_ (945)
Tettttttvgg Creative Commons License 2023.09.25 -2 3 947

Így igaz.

Előzmény: hangulatos többség_ (946)
hangulatos többség_ Creative Commons License 2023.09.25 -2 1 946

Darius Sheepgold  8 órája    -1 0 918

tehát akinek nem tetszik hogy 56-ot fasisztázzák az oroszok

56-ot nem fasisztázzák, és nekünk az nem tetszik, amit erről hazudoznak azok, akik egyébként éjjel-nappal fasisztázzák a magyarokat. Te ismersz ilyet, Benito kartács?

Előzmény: Darius Sheepgold (918)
hangulatos többség_ Creative Commons License 2023.09.25 -2 1 945

Az oroszok az inkriminált tankönyv alapján úgy tanítják, hogy az 56-os forradalom radikálisai között voltak olyanok, akik a második világháború idején az akkori fasiszta Magyarország katonái voltak. Fölösleges erről mást hazudozni, a pontos fordítás elolvasható.

Előzmény: Darius Sheepgold (941)
Darius Sheepgold Creative Commons License 2023.09.24 -1 1 941

"képzeld azt el, h az oroszok azt kérnék tőlünk (ahogy te tőlük),

h ne tanítsuk úgy, h a szovjet hadsereg katonái a világháborúban nőket erőszakoltak."

Képzeld el hogy az oroszok úgy tanítják 56-ot hogy fasiszták voltak a forradalmárok, jaaah ezt nem kell elképzlni, ez a valóság, és neked ez így van rendjén.

Előzmény: merigazoi (939)
merigazoi Creative Commons License 2023.09.24 -2 0 939

képzeld azt el, h az oroszok azt kérnék tőlünk (ahogy te tőlük),

h ne tanítsuk úgy, h a szovjet hadsereg katonái a világháborúban nőket erőszakoltak.

tükörkép.

Előzmény: Darius Sheepgold (932)
Darius Sheepgold Creative Commons License 2023.09.24 0 0 932

Próbálom magyarázni nekik, hogy akár azt is írhatnák az oroszok a tankönyvükbe, hogy nemierőszakolok is voltak az 56osok között, az is igaz lenne, mégsincs rendjén. Fasisztázás ugyanez. De nem akarják megérteni.

Előzmény: Okos Domonkos (930)
Okos Domonkos Creative Commons License 2023.09.24 -1 0 919

Műegyetemi diákok tüntetésével kezdődött a forradalom. Koruk miatt egyikük se lehetett fasiszta!

Darius Sheepgold Creative Commons License 2023.09.24 -1 0 918

tehát akinek nem tetszik hogy 56-ot fasisztázzák az oroszok, az kommunista, akinek meg tetszik az meg fideszes? érdekes világképed van.

Előzmény: merigazoi (915)
Okos Domonkos Creative Commons License 2023.09.24 0 0 916

Eldöntendő kérdés, hogy Orbán szerinti Pesti srácok vagy

Puyinisztánban írt tankönyv írja le a valóságot,

A Müegyetemi diák tüntetésről

Előzmény: Darius Sheepgold (904)
Darius Sheepgold Creative Commons License 2023.09.24 -1 0 912

eldöntendő kérdésre az nem válasz, hogy ha hülye lennél akkor elmegyógyintézetbe kéne téged zárni. az hogy hazudsz egy tényállítás nem személyeskedés. itt van megint berakom, ez nem válasz a kérdésre.

Darius Sheepgold  5 perce    0 1 882

A magyarnemzet neked ballib portál ami fasságokat terjeszt ?

Ha szerinted a fasságok terjesztése ballib hitbizomány, azt ne velem beszéld meg, mert én ilyen fasságot sosem írtam.

Előzmény: vácegresi lendület (908)
merigazoi Creative Commons License 2023.09.24 -2 0 911

felkelők egy részét.

(ami igaz, nem igaz?)

Előzmény: merigazoi (910)
merigazoi Creative Commons License 2023.09.24 -2 0 910

nem az 56-ot fasisztázzák, kedves rákosi unoka, hanem a felkelőket.

Előzmény: Darius Sheepgold (904)
vácegresi lendület Creative Commons License 2023.09.24 -2 0 909

Darius Sheepgold  5 perce   0 1 906

nem az én hibám hogy hazudozol és személyeskedsz, vissza lehet olvasni mit művelsz.

Szerintem is vissza lehet olvasni, ezért kéne leállnod, de qrva gyorsan.

Előzmény: Darius Sheepgold (906)
vácegresi lendület Creative Commons License 2023.09.24 -3 0 908

Darius Sheepgold  most    0 0 905

ez nem válasz arra amit írtam. te hazudsz.

Sokat személyeskedsz mostanában. Nekem megfelelt válasznak, amit írtam. Ha neked nem tetszik, keress más partnert.

Előzmény: Darius Sheepgold (905)
merigazoi Creative Commons License 2023.09.24 -3 0 907

lehet h benne volt a szándék, és? nem szép tőlük, és?

inkább éljünk rosenfeld mátyás féle világban, azt szeretnéd? inkább hazudjunk magunknak, mert nem tetszik, h nem minden felkelő volt előtte állítólag a jó oldalon? hazudjuk inkább azt, h nem? legyünk képmutatók?

vagy csináljuk azt amit a baloldal, h meghamisítjuk azt amit ők mondtak, aztán uszítsunk az ellen, h mindenki képmutató lehessen?

Előzmény: Darius Sheepgold (902)
Darius Sheepgold Creative Commons License 2023.09.24 0 1 906

nem az én hibám hogy hazudozol és személyeskedsz, vissza lehet olvasni mit művelsz.

Előzmény: Harun al Sztrovacsek (903)
Darius Sheepgold Creative Commons License 2023.09.24 0 1 905

"Darius Sheepgold  5 perce    0 1 882

A magyarnemzet neked ballib portál ami fasságokat terjeszt ?

Ha szerinted a fasságok terjesztése ballib hitbizomány, azt ne velem beszéld meg, mert én ilyen fasságot sosem írtam."

Előzmény: Harun al Sztrovacsek (903)
Darius Sheepgold Creative Commons License 2023.09.24 -1 1 904

Megkérdeztem, hogy téged sért-e hogy az Oroszok fasisztázzák 56-ot. Nem válaszoltál, ezt úgy értékeltem, hogy téged nem sért, tehát nincs egészséges nemzeti öntudatod. Ilyen egyszerű a dolog.

Előzmény: Harun al Sztrovacsek (901)
Harun al Sztrovacsek Creative Commons License 2023.09.24 -2 0 903

Darius Sheepgold  most    0 1 900

Ha nem érted a választ, akkor hazugozod a fórumozókat, utána meg szaladsz a modikhoz, hogy nem akarnak veled beszélgetni a népek.

Undorító provó tempó

Előzmény: Darius Sheepgold (900)
Darius Sheepgold Creative Commons License 2023.09.24 0 1 902

értem, szerinted az oroszok miért tagadják le a valóságot hogy rendes emberek is voltak a forradalmárok között, miért fasisztáznak inkább?

Előzmény: merigazoi (898)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!