Orban meg annyira nyalt a magyarokat lefaszitazoknak hogy meg az ukran haborut sem merte kimondani a fonoke lett csak nyomta a ruszki propagandat, hogy katonai hadművelet.
Hat 1956-ban sem forradalom es elnyomas volt hanem csak ruszki katonai muvelet, ugye?
Mi van pofikara estél hogy az Magyar nemzetet ballib csúsztatoztad le
Ejnye geszther, ne légy már ennyire buta, a manem is hülyeségre reagált, ezt szintén kitárgyaltuk a téma kapcsán. Elfelejted, hogy én a véleményemet nem a hangok alapján alkotom meg, ráadásul emlékszem is rá, mit mondtam.
Te meg úgy képzeled, hogy nekem nem illik a manemet kritizálni, csak mert te a helyemben nem tennéd:))
akik egyébként éjjel-nappal fasisztázzák a magyarokat. Te ismersz ilyet, Benito kartács?
Orbán Viktor Antall Józsefről
"Nem lehet - legalábbis én nagyon nehezen tudok - érveket találni a magyar kormányzópárt (az MDF) mellett, amikor megkérdezik, hogy van az, hogy a magyar kormányzópárt alelnöke (Csurka) náci nézeteket hangoztat nyíltan, újságban, s a miniszterelnök először nem határolja el magát, utána pedig csak szóban határolja el magát, de megmarad egy fedél alatt ezzel az alelnökkel.
Az, hogy a miniszterelnök azt mondja, neki nem tetszik, amit Csurka mond, ez ma Nyugat- Európában a náci nézetekkel szemben kevés."
Orbán a fasisztákkal együttműködő Antall kormányról
"A kormánykoalíció pártjai - élükön a Magyar Demokrata Fórummal- nyílt háborút hirdettek meg a Fidesz ellen. Egyre több jel mutat arra, hogy politikai ellenfeleink ugyanolyan kíméletlenül, ugyanolyan gusztustalan eszközökkel indítanak ellenünk offenzívát, mint tették azt korábban az SZDSZ ellen, amire a közvélemény már csak úgy emlékszik, mint "az apák és fiúk" hadműveletre.
Különösen szembeötlő az az összehangolt akció, amelyet egy fasisztagyanús folyóirat ürügyén indítottak meg a Fidesz emberi jogi felfogása s a területért felelős emberjogi bizottsági elnök, Fodor Gábor ellen. Hasonló támadások indultak vidéki városokban parlamenti és önkormányzati képviselőink ellen, például Pápán Kövér Lászlót választva ki célpontul."
tehát akinek nem tetszik hogy 56-ot fasisztázzák az oroszok
56-ot nem fasisztázzák, és nekünk az nem tetszik, amit erről hazudoznak azok, akik egyébként éjjel-nappal fasisztázzák a magyarokat. Te ismersz ilyet, Benito kartács?
Az oroszok az inkriminált tankönyv alapján úgy tanítják, hogy az 56-os forradalom radikálisai között voltak olyanok, akik a második világháború idején az akkori fasiszta Magyarország katonái voltak. Fölösleges erről mást hazudozni, a pontos fordítás elolvasható.
"képzeld azt el, h az oroszok azt kérnék tőlünk (ahogy te tőlük),
h ne tanítsuk úgy, h a szovjet hadsereg katonái a világháborúban nőket erőszakoltak."
Képzeld el hogy az oroszok úgy tanítják 56-ot hogy fasiszták voltak a forradalmárok, jaaah ezt nem kell elképzlni, ez a valóság, és neked ez így van rendjén.
Próbálom magyarázni nekik, hogy akár azt is írhatnák az oroszok a tankönyvükbe, hogy nemierőszakolok is voltak az 56osok között, az is igaz lenne, mégsincs rendjén. Fasisztázás ugyanez. De nem akarják megérteni.
eldöntendő kérdésre az nem válasz, hogy ha hülye lennél akkor elmegyógyintézetbe kéne téged zárni. az hogy hazudsz egy tényállítás nem személyeskedés. itt van megint berakom, ez nem válasz a kérdésre.
lehet h benne volt a szándék, és? nem szép tőlük, és?
inkább éljünk rosenfeld mátyás féle világban, azt szeretnéd? inkább hazudjunk magunknak, mert nem tetszik, h nem minden felkelő volt előtte állítólag a jó oldalon? hazudjuk inkább azt, h nem? legyünk képmutatók?
vagy csináljuk azt amit a baloldal, h meghamisítjuk azt amit ők mondtak, aztán uszítsunk az ellen, h mindenki képmutató lehessen?
Megkérdeztem, hogy téged sért-e hogy az Oroszok fasisztázzák 56-ot. Nem válaszoltál, ezt úgy értékeltem, hogy téged nem sért, tehát nincs egészséges nemzeti öntudatod. Ilyen egyszerű a dolog.