Egy református lelkész és egy katolikus pap is feladta már, más ember vallással való meg és továbbfertőzési törekvését. A térítési kényszerbetegségűket. Leálltak vele. Állj le te is!
Képletes hasonlattam magyarázom a tömör lényeget: A teista mém azt mondja: „Van Hófehérke!”. Az ateista mém azt mondja: „Nincs Hófehérke!” A kognitív immun-mémek pedig rádöbbentenek: „Mindketten mesékről vitatkoztok, miközben azt hiszitek, gondolkodtok.” Bizonyítottan meselények létezését tagadni, nem egy okos dolog. Nem is logikus és nem is tudományos.
immun-mém / vakcina mém: Ellenállóképességet vagy immunitást nyújt egy vagy több mém ellen, így a mémek hatásának kitett személy nem fog aktívan megfertőződni. Illetve ha már fertőzött, akkor kigyógyul. Hívják még "immunomém"-nek is. Minden séma tartalmaz vakcinát rivális mémek elleni védekezésre.
A mono-ateizmus a legbugyutább a ateizmus. Annál már a poliateizmus fejlettebb. Még fejlettebb az ignoszticizmus vagy igteizmus. Tehát az az elképzelés, hogy Isten létezésének kérdése értelmetlen, mert az "Isten" szónak nincs értelmes meghatározása. Naprakész tudásunkat persze a "Tudományos Isten" bizonyítás foglalja össze, ami az ateizmus összes ágának a cáfolatát és megbuktatását is adja egyben.
Miért hit az ateizmus?:
1. Azt hiszik az ateisták, hogy az ateizmus nem hit. 2. Azt hiszik az ateisták, hogy az ateizmus nem dogmatikus. 3. Azt hiszik az ateisták, hogy az ateizmus logikus. 4. Azt hiszik az ateisták, hogy az ateizmus tudományos világnézet. 5. Azt hiszik az ateisták, hogy az ateizmus fejlettebb a teizmusnál.
"Még világosabban is leírom: Sose voltam, nem vagyok és soha sem leszek ateista."
Oké. Akkor istenhívő vagy.
Hiszed görcsösen, hogy létezik a világ Teremtője, és hogy mindenféle igazságokat susogott a Biblia íróinak fülébe, és természetesen hogy óv és vigyáz téged, megsegít a bajaidban és meghallgatja az imáidat.
Valahogy nem vagy képes a kis eszeddel felfogni, hogy ez itten egy duális minőség: vagy istenhívő vagy, vagy ateista. Nincsen több lehetőség. Ha hiszed, hogy létezik valamilyen isten, akkor hívő vagy, ha nem hiszed, hogy létezik bármiféle isten, akkor meg ateista. Ez ilyen egyszerű.
Persze csak az értelmes embereknek. (Tehát nem neked.)
"Ami vagyok viszont, az ateizmus logikai megdöntője. Na az tényleg vagyok."
Nem döntöttél te meg semmit.
Csak önként és dalolva kiállítottad magadról a diliflepnit ezzel a "megdöntöttem az ateizmust" hülyeségeddel. Ne csodálkozz, ha mindenki röhög rajtad, mivel annyira ékesen bemutatod a totális értetlenséget és inkompetenciát. Hogy értsed is: szimplán hülye vagy ehhez az egész kérdéskörhöz. (És ezt ország-világ mulatságára be is mutatod.)
"- Ja és legutolsó sorban és a legfontosabb, hogy megdöntöttem az ateizmus "logikai alapjait" . Az ateizmus egy baromság. Egy rakás baromság. Semmi köze a logikus gondolkozáshoz.
Még világosabban is leírom: Sose voltam, nem vagyok és soha sem leszek ateista. Ami vagyok viszont, az ateizmus logikai megdöntője. Na az tényleg vagyok. Az ateizmus nagyobb baromság, mint a legvadabb szektás bolondok vallása."
Nagyon sok képzelt istenlétezik az emberek fejében. Viszont egyetlen egyről sincsen olyan bizonyíték, hogy az objektív valóságban létezne, úgyhogy jelenleg az a "tudományos tény", hogy nem tudunk semmiféle létező istentől.
Hogy te annyira bolond vagy, hogy nem tudod vagy nem akarod megkülönböztetni a képzeletbelit a valóságostól, sokat elárul a beszámíthatóságodról.
Qrvára semmit nem értesz az ateizmusból, szerencsétlen.
Csupáncsak annyiról szól, hogy NEM HISZIK bármiféle isteni lény létezését. Hogy te a fejedbe vetted, hogy nekimész az ateizmusnak, mint vak ló a falnak, az egy beszédes tünet a szellemi állapotodról. (Miközben jómagad is ateista vagy, csak ezt nem vagy képes felfogni a rög- és téveszmés kis agyaddal.)
Ateizmus definíciója: Az ateizmus frappáns tudományfilozófia meghatározással nem más mint Rudolf Carnap-i értelemben vett Babig-tagadás.
Egyébként meg az ateizmus, mint ideológia teljesen felesleges tudományosan. Hiszen a racionalizmus és a scientizmus is kizárja a kitalált "Istenek" valóságosságát és azokat és egyházaikat a valláskritika kellő képen kritizálja és elítéli. A tudományfilozófia, meg kiveszi a logikai alapot alóluk.
"Így elég csak linkelnem: Miért nem lehetek ateista?"
Ótvar nagy baromság.
Te konkrétan és de facto ateista vagy.
Hiszed, hogy létezik valamilyen isten? Nem. Akkor bzmeg, te ateista vagy. Ez ugyanis definíció kérdése. Bár azokhoz nagyonnemértesz, meg a logikájuk is magas neked.