Keresés

Részletes keresés

repcsepista Creative Commons License 1 órája 0 0 1917

UFOzzuummm... miEeee... Idő + Idő + FélIdő? -mama mia? -meg töbibis zagyva halak, és halászok?
                        1.: 7/18. A KÉP? Ehez egy legközelebbi -bolygónkon voltam, ami az egész egy falu! -fás, és most megpróbálhAtom, hogy kiröhögjen, meg ténleg, a felesÉgem 1998 -2000 Szilvreszterig pötyögtetet, mert magyar falut akart, és azért van neki, egy falusi bunkó paraszt (grófi szerü) örök élet pérja? Fita, már vissza emlékszek, hogy 3 éve KOROMba,ő volt az a lány, az álmom? Fita, szellemek vagyunk, és fényes, és napuk van, és a világosság gyere kid? Nem a faxuk meg fenekük nyilása analuk nyikorgatása kása vagyunk, hanem ISTEN GYEREKEK DE BIZON KEKE KEKEEKE ÉS NINCS KAKA? -DE MAMAATYAPAPÁJAANYUKAJA? Fita, az összes itt pötyögtetésem. hogy nekem az álmom, te te te...ti ti ti...tá tá tá...te vagy? Itt is, csak egy bar -át ? -iszom a borát,és csak addig? -van kölni, tökölni? Fita, az ami van, én teljesen tejesen egészen sajátostul iró turó tejfel gulászta akartam ezt a testet, jer temessük el? -uralni,és nem lehet! -lehet? -ez egy átok tok,és vedRÁD gatya? -bugyIngólya?-bagzás -baxás baxdüh -kangörcs BOSS? BAXXANT-OVA? -CSIH HA HA HA... MEGY A GÓZÖS MEGY A GÓZÖS KANIZÁSRA? ELŐL ÖL A MASSINISZTA (MESSIA) KI A GŐZÖST KI A GŐZÖST IRÁNYITJA, FEL MENN A LEGÉN A FÁRA...FITA A KIGYÓÓGYIK A MO? Zna ki az aki érti, hogy IDŐ? -+ IDŐ? -+ FÉL IDŐ TÜDŐ TUDÓSAIK? -na meg a többi,olyan át ÁTOK RÁTOK iratTudósAIkat, mind, kivétel nélkül, akik DRÁGA PÉNZEN VÉREN VÁSÁROLL RULL? MADA NEADAJ MAGYAR RULL? Fita, itt a fizikaki apum, mirét nem akarod hogy iskolába menjek,na most meg fordült a dolog, mert előbb,első osztály első óra, hogy egy nagy rohamot kaptam,jó hogy a padba ültem,és a fejem egy nagyott koppant, hol vagy Kopánnunk?
                    2.: Na akkor, hogy ÉN EZT NEM CSINÁLOM!!! Na a nagymamámnak volt olyan ereje, fita itt nem csak hang? -hang? -hanem hanGOD? -a hangom a hanGOD, hallod? Na kisfiam,magadnak tanuljál, és tudtam, hogy nem lehet kikerülni,a halált? -hall áll? A fiaimat is kirugták az iskolábull itt amcsi, és olyan amit most is ... fita,a nevekkel bajom van, Elon... Musk, na az ifiiam msot is, hivtad már? -mert nem kell semmi, csak MAGYAR RULL (VILÁGOS, ARAD, SEGGESVÁR SZÉP VÁR DE LEKBVÁR KLUJ, MEG NE FULJ? -MOST MIT ÉREZTEK? -EREZTEK? ERESZTETTEK? ERSZ ALATT FECSKE FÉSZEK,AP-ÁTOK RÉSZEG?) GONDOLKOZNI,ami fita,ez igaz!!!Az apai nagymamám, kisifiam, mi magyarok vagyunk, azaz nincs halál, és Jézusnál, meg találsz,na amiket leirtam, azokat most olyan,hogy egyedül vagyok,és az egész halál kin betegsegg okoz zoojAI, fita személyesen ellenem vannak, és az EMLÉKÜNKET IS,de sikeresen vérallahala futás, és most, hogy miért, ami apum,neked kellene tanitani őket! -kiket, a nagy nagy csegges kuróinkat, akiknek az ülepe el takará a napot,na éhes voltam, és ugy akarom leélni az itt pi-csányi pi na szórnyi szörnyü életem, mint a két nagyapámék?-de hogy földem, meg házam, azt ma sem tudom gondolni álmodni, jaja pénzért mennek iskolába,na előbb mindem magyarország? -iskolábull kitiltanak, majd a KGST oskola, és most menekölnöm kellett, mert a unoka tesvérem a belügybe, benne vagy az első 10 áldozatba, amit mondtam apunak,de nem kapok utlevelet,és apum a volt közjegyzővel,az mindent meg tudott szerezni,meg elintézni, és szereztek egy igazi,hivatalos nemrég kérdeztem Zoli bátyám, de igazi utlevél vala, ha tudtam volna, nem hugytram szartam volna...
                     3.: Most még váz sárváz,mázga $$$... Fita, abbzulu kullu, a WC ajtó, aj tó ajajajjj...fekete vonat, ajtóstul rám van szegecizve, szóval, ha nincs hozzÁtok szóm ba szóm.Mint a szarvas? -a folyó vizekhez, ugy vágyik lelkem hozzÁtok... Na fita,most EGY EHEZ LEG KÖZELEBBI BOLYGÓNKON voltam,ez azonnal, hogy TI NEM ÁLMODTOK TOK TEK TÖK?-Na 1999 December, a Mzalkaja gyülkezetben, ahonnan apuamat (mndenhonnan!) ki tiltják,na apum váltotta ki az engedélyt (1950) OCSMÁNKODNAK, hogy kié a BbLila lába közzé nyomok? lila mennstruácia -és amit akartam, hogy ÁLMUNKBA KÖZÖS ÁLMUNK, DE MINDENKI EGYÉNI FÉNYUTON JÉZUS MINDENKINEK MAGÁNAK KÉNE LŐCS KENŐCS MEG TUDNI AZ SAJÁT (NEM) IGAZ ÁT? Fita,itt olyan fog (koroMOs) alma nem lehet, hogy IGAZ= NEMNIGAZ, NEM MI VAGYUNK? Na itt szellemek vannak, amit SENKI RAJTAM KIVÜL, na mindenki menekül, sóval, EGY ÖREG BANYA, EL KEZDETT RIKÁCSOLNI HGOY A SZENT BbLila lába közt, nyomok,és a tied nincs ott? -a kis káróm?
Zna most ...pl. -nem tudtam rajtatok sLueth tesóm, de itt van a katona pajtim, ISTEN? -KEZE, TE ÉGI FÉNY? (fita, most ezt neked is irom sirom?) Naz most jönne, a menstruácicim, hogy lehunyom a szemem,és egy olyan bolygónkon,FITA ÉN VALA KI? NA TÉNLEG A NEMEV FÉNY (JÉZUS) sitipiti, hogy most oda meg hivtak engem, mint itt ha nem bánt senkid,(kit a keret?) hadd beszÉljen,és hogy mindenütt vannak magyar szülők, de azok is fiatalok? -örök fitatalok, és most fényes? -nem hanem igen igen kellemes (örömteli boldogság vég nélküli!!!) világosság, ami nem volt nap? -fia azok is mi vagyunk, na napanya -god, gyerekéink? -szemink fénye? Na olyan hogy halál, olyan fog alma itt sincs sin sing sIngol fingold $$$...
                    333... apum, anyumnak, ládd apum a paptó mellett volt egy kis mühelye,20 + éves, anyum 10 évvel fiatalabb, és kislán kislán csókolom a csepp kis szád, de apum kutyabőrös nemes, anyum grófi családbull származik, és ugy, hogy apum el rabolja, te vagy a párom,és az lett! De megszakadt a kapcsolat onnan, hogy egybe keltek! (talán végig, azapai nagymam gyülkezeti tag lett, defita, az az hogy mi fő nemesek és kiváltságostok vagyunk, ezt mikor 1999 anyum hogy mi kersztények vagyunk?) Na itt is azonnal van egy más világ, nincs világ? Most onnan,hogy EGY OLYAN BOLYGÓRA LETTEM MEGHIVVA,AHOL EGY CSALÁD MAGYAR CSALÁD VANNAK CSAK! Fita, van olyan hogy gyerekek, de azok is ládd lehetett hallani hogy a magyarok Jézusa örök 33 éves, és FÉNY? MINTA NAP? Fita fényes szellem? -és most egy MAGYAR RULL bolygónkon vagyok! Ami van,na a gömb, azaz a Bolygó, most van fent ládd az Északi meg Déli DOMB VAGY HEGY? -és az a KUPOLA, NA AZ EGÉSZ EGY KERT, AMIT ÉDEN KERT, KERETEK, ÉS MOST A CUPOLÁBA, ezt leirtam, hogy mikor apunénkkal (UFON) a DIADALA VIADALA DE RÓZSA DOMB -BÓK? -na egy GIGANTIKA NAPKUPOLÁBA (AZ MINDENNÉL NAGYOBB!!!) ERKEZÜNK MEG, AHOL JÉZUSUNK FÉNY, FITA EGYEK VAGYUNK UGY, AHOGY MOST A MAGYAR ÉDESANYÁNK FÉNYE NYELVE,HOGY A KÖNSŐNK KÉT (TELJESEN EGY AZONOS) TOJÁS, ZÁP? Zna most, vannak fiatalok, de kölsőre mnidenki egy forma, (FITA SZÉP, NNICS SZEBB) amit leirtam hogy apuénk, és hogy néz ki Jézus, ha láttátok, egy fejjel mindenkinél magasabb, ming most mi egyformák vagyunk, de egyedi? -ezt itt, láss vannak a világos bőrüek és sötét? (de a fénye szám?) Zna ami van,most azok akik ott gyerekek, azok szanészt fröccsentek hogy megláttak? -most az van, hogy kerestem őket, akik csopoptokba most rájuk lelve lelek, gyertek a hegyre kupolába? -egy nap gömb? -ládd a HÓ EMBER?
                    Zinnenn... fita, egy gicsit, itt is az lenne, ha lenne? Zitt az, hogy te hogy érted, hogy IDŐ + IDŐ? - + FÉL IDŐ? NA MEG A TÖBBI RÁZKÓDÁSAIKAT AMI HUGYNAK -SZARNAK FOSS... $$$... ILLAT UK ÁR SÁRA ÁRA?
...Fita, MI MAGYAROK FÉNY NAPGYERKEK,IGENIGEN IGE BIGE, ÉS NEKEM, HOGY EZT TÜZZEL VASAL? Na hogy ami van, ládd MINDEN AMI VAN, AZ VAN, S MOST TEGYÜK IDE, TEDD IDE TEDD ODA? VALA VALLA GOD? VALLETOD? BUXA? VALL LÁSS, PADLÁS? LEKVÁROS PADAJTÓ?
...FITA,ITT AZ,HOGY ÉN NEMTUDOM EZEKKEL,MÉG MAGAM ÁT, ÉT, azaz mi a FÉNY? -fen, vagy len? -haj haj haj... lenhaj? -fita a fehér bőrü, van olyan? -fekete?
...nizzitek ezeket ők képezik GÉpezik, és eszed?
...https://www.coasttocoastam.com/
...Oááá... cshhh... $$$... cicid? -bimbó? -égi manna...

Előzmény: repcsepista (1916)
repcsepista Creative Commons License 15 órája 0 1 1916

UFOzzuummm... miEeee... mi teszi -toszi -eszi az embfert? -mi van? -mi marad? Szemem bensődet mélyan át át át...
                        4.: Kávézzuummm.... minden tiszta viz, és az Isten? -lelke lebeg a vizek felett? Na ez amit itt életnek hivhatnunk NUK? -nukleus usz? -üst? -boszorkan konyha? (alkémia?) Szerintem, minden ami magasabb rendü szervezett, az kezdődk az okra?- tojásokkal, fita 1999 Decemberben otthon voltam, és a Virrasztóink, te Jézus iker?- testvére vagy! Na később, amiket leirtam, az a fiaimnak először, és a fény -testvéreimnek, a gyerekéink nem testvéreink? -és fény? -szemem fénye, egy szemünk? Ez szerintem,na azért szerintem, mert amit én látok, ládd most hogy minden a napból, és ténleg! -láttam? Na én nem feledem, amit az angolok szigete fél szigete,most ott egy óriás nagy mint egy óriási kut? -nem mert feneketLen, tehát amit szkely kapu? _na van magyarországon is, na csonka, és olyan hogy magyarország,akarnám a forditotta,na most apuénk erősen becsngőztek, van DE AZ BENNÜNK VAN! -fita,apuénk csak az hogy most lettek vannak olyanok, akik tudatlanok? -tud ás? Én azonnal, most ezzel a fizikai szem-mesz? -azonnal, és csak ugy, hogy emlékszem mit álmodtam, és most ott, hogy a nagy ar angol félsziegeten van az nagy nagy ... mondjuk portol, amin nagy nagy monduk ürhajók, város nagyásguak,(arany város leszál az EGBUBUBUBUU...) közlekednek, és itt sokkal de sokkal nagyobb ütük vannak, (a nagy Durung??? -NA MEG A MI BUGÁNK?) mInt amit itt..,nem akaroK szembe hugyozni senkivel, sem ütü, mert csak abbull a rezgésbull...figyeliteka ufokat,csak ukk mukk fuck,eltünnek? -a szemük?- elől? Fita, most láttam, hogy hogy csinálunk napokat, és abba az, amit teremtés,és az két (NUKI) tojás a nappal? A nappal -néppel tüzön vizen át, és most egy gicsit jobban vagyok,mert itt most az, amit apuénk állandóan ez sem rossz, na az égieink, neked, nem jó! Ezt igy, most apuénkra meg testvéreinikre hogy szégyent hozzak, na Hogyha lában meg botolna, TALLPRA MAGYAR!
                       5.: Most ez igy igaz, mikor már tudtam, ládd bennünk kell legyen, hogy én látni is, meg tudni akarom, na most apunk,apum meg apai nagyapám,ők szemtől szembe a valóságban (fita ez a sárbura, csak gané, gan.é? -dombok?) látták Jézusunk? Ez amiket leirtam, az az ÉN JÉZUSOM,és csak EGY VAN? Most amit gondolok, hogy amit az éjjel, hogy most itt is dobozook vannak, és mndenknek kell legyen saját tudáta dáta, ami most az, hogy csak szellemek vannak, és ha megsötétülsz, akkor az ami a sir -kripta,az egy dobozöo, kabala iskoába lába jár a kába, doboz? Ezt ugy, hogy éngem nem teremtett senki, ha igen, nekem ott kellett legyek, és ha nem emlékszem? -az az én hibám is, ládd monduk, ment a kisérletzés, és egy hiba becsuszhatott a kigyó? Na én nem örökké akarok élni hanem csak az,és csak azt tudom adni, a fiaim pár éve, itt az számi,mit tudsz adni?-azonnal magam! Na most odd akarnék most is kilukadni, hogy ennek van egy olyan, ládd nyelv -időzoonák? -hogy mi az idő, ládd most az elmult,hogy magyar ok lenni, régi mese mese móka? Jaja most is, mert ténleg szellemek vagyunk, és most ez igen igen az, hogy most ez nem szent siratok,kriptáik mauzóleuMUKIAIK? -MummiAIk? -mummyáAIk? -zna fita, ez nekem, az, hogy ahogy mondom, estére, rámjött, ládd az a kinom, amibe kerültem, már mist az, hogy egy darab tuskó vagyok, apum, és fát vágnak rajtunk! Naz azt amit látok,a fiamnak 100 X100 x10000 %-lék, foss az agyad, de most ezt hogy lehetnek, ami felökköt, hogy mondja nekem, nem érti, hogy laszakadtam a magasbull, és ők jöttek utánnam! Ez az hogy itt, vagy jogy kerestük, ( a mi magyar halainkat? -nem véletlen halszagu őseink?)hogy itt most ők huztak le, és követtem őket, és Körpatkómedence, az egész egy nagy jég páncél alatt, amit mikor a csunyami vala,lehuztuk?
                       6.: Na most itt mdenkinek, akik ha állatok, szeritem az állatok és amit angyal -őrdög -monyosok? Zna az a a aaa..Sátán, na sártan, fideljuk,nekem azonnal, hogy ezek állatokat áldoznak? -na az nem a satan?-gané? -gaNUK? Naz mára amit akartam volna, hogy pontosan hol voltam, az lehetetett amit magyar -ok? Zna amit a BbLila iratok, hogy ezek vakok, és vakok vezetik a világtalanAIkat? Fita, itt apumat, ki a legerőssebb, s mindenkinél van erősebb? Zitt van hogy én nem akarok...na igy jön le, vetélkedni?.fita az a kigyó bőrek rühek? -rüheled őket? -csed,lenek vedlenek, nem tudnak magukról sem $$$....az pontosan ami a BbLila iratokban, hogy jakabb, birkozik az angyalával? -pl.-? Naz most az van,hogy akik tiszta sötét szellemek,na azt mi felvettük, azt a rühet, és most az van, mindennek ami van, lelek szikra pattog ismertet van tükre? Ez az, hogy belenézel a tükörbe, és valóban nem látol semmit! Zitt én azonnal, akarom tudni akarom tudni akarom, fita anyum egy párszor elvert, mnt bzuz a farkát? De enbe, az az IGER, na meg akarok látni ezzel a szemmel is, és a BbLila,hogy Jézus a vak-ok?- szemét meg gyógyitá vala, na ha befoGODtok egyet is közzülük,nagy jutlamad lészen a mennyekben,olyan nincs, és az egész UNDOGSÁGOD GOD DOG DÖGSÉG, és most, ez igy lehet hallani kijött a klozetábull? -a klotyójábull és most árassza az illat át, illat ár, és ár? -Sára ára? -fita csak dög szagod, és ha most ő lehugyoz, meg áld, áldott leszel és e mennyekbe eszel, jaja amit Mórickaja? Na fita, ezt nem tudom ugy, hogy teljesen sötét alakok vannak,és megközleiteni őket nem lehet, kivéve egy,aki látott, de igy mint... nem érdekli, nem érdekel a dumád? - (fiteljal szimatolt??? ) ami annyira... ezt már nem tudom, ugy, hogy ez itt is igy van! -de teljesen a klotyójába van, és nagyobb klotyót akar, ami itt minden az!!!
                        Innenn... na én, abzullu ultukukumuku pénz nélkül, akartam volna, ami ahogy most mégis, fita eddig lehetetlen vala valla god? Zna csak azért is,jöttem ki hogy egy kis pénz, de fita,ITT MOST NEM...MEN? --- nem tudom ugy, hogy most is, minden szellem mi? -becart a halot, kifingott,ami hacsak fény? -csak az marad, jaja szeretet, az az, hogy egymást meg keressétek, és ha magam meg lelem, lelkecském, meee... Zitt az hogy te mit látsz,pin át? Nehezebb a gazdögnek át menni a tüfokán, fita az hegye, mnt a völgybe? -én a hegyre...
Oááá... egy szem klotty $$$...

Előzmény: repcsepista (1915)
repcsepista Creative Commons License 25 órája 0 0 1915

UFOzzuummm... miEeee... mi teszi -toszi -eszi az embfert? -mi van? -mi marad? Szemem bensődet mélyan át át át...
                       1.: 7/17. A KÉP? Nehéz a réz ágyu, ugyanis az a világ, amit mi magyarok világnak hivunk, az fény, és itt olyan fog alom álom? -csak temtp -lomok lopok WHam Zooll? Ezt amit mára, nagyon nehezen tudom összerakni, és a hellére tenni?Elősözr is minden üres, az anyag is! Nincs az sem, hogy elem, elem mi?- szin? A megbocsájthatalan bün, ja te önnállóan gondolkodol, és ha gondoskodol? -testvéred min magad, mag -ad? -beoltódtál szent fazéKUKba, vagy kukta? -na az $$$... Ha ha ha...lenne valami, az a gondol? -olyan fog alma (Éva?) nincs! -nem is lehet! Nem na az is nem ne mi?- élet, hanem a kényszer hogy te szent eledel vagy?- MOZgatna,máz, de az $$$... Most men regy film,mi lenne ember?-hihihihiii... hihetetLen?- a magyar -nyelv? -aminek van szikrája, de az ha meg szól? Zitt az, ládd ha te nem bántol de ahoz embernek kell lenned, na most az amit tegnapra, hogy ami anyagi,szerves szervetlen az mi csináljuk, nem magunk, azaz mi nem mag vagyunk hanem ISTEN = EMBER! FÉNY SZELLEM MI? - EGY ISTEN AZ ÖRÖKEGY NAGYAPAMAMALÁNYAFIA (APANYA) ÖRÖK EGY LÁNYAKAJAFIKAJA, LÁDD A FIAS-TYUK? Amit tanyulmányoztam, miEeee... füst?-korom?- amit nekem gondolni kellett, de most megközelittem a mozgó (ÁLLÓ) alakokat... na most van egy olyan nagy köny, amit itt a BbLia, de azt sem tudja senki, hogy mi az? -mama mia? Na most, azok az alakok, amik semmivé válnak, azok itt keringenek,mint foszlányok? Az mozgó alakokat nem tudtam meg közeliteni, mert teljesen az anyag hiánya, azaz ür? -mnden üres? -és nem lehet csak ürrel ürülékkel, minden sár, elmiulik és sárrá válik?
                      2.: Pl...most egy olyan, ami nádbul (fita bull? -az már mozgo de nem ő hanem ládd amit gravitácion? -cioniózmus UK? -arany vár, a végink,mikor a végbeletek kint csüngene?) font, nagy ülőke,na a seggres ülepe?- lukas, most az energia hogy vissza ...azaz ez az, hogy NINCS? Apám, tutod mi a baj, nincs pénz! -pén? -na azután, hogy valami semmivé, na azt megint, ha eleve csak az lenne.de ahoz ünnálló gondokodónak? Na most az hogy minden végleg el se kezdódött,meGOLDódik, na az lenne, egy sarokba, egy épület, amit gondolni kellene, és nincs itt nincs olyan! HIT? (talán amit big bang banka? -bidi banka?) -na az pénz? -pontosan IN GOD WE TRUST! Fita IN GO(N)D GO(L)D WE TRUST? -NEM TRUS, AZ TUS, ÖT TUSA 10? Zitt az első, hogy apám, te mit látsz, látol valamit,na lapátol a napba? -kinek van nagyobb lapátja,más induxion nincs! -na szája -lapátolója,lipit lapát, apád kaszát, kő? Fita, most amiket leirtam, az előbb ahoz hogy ember legyen? -egyen,és zerintem minden itt van lenne előttünk, csak el lőttük? (én ezt? -nem tudom gondolni ölni? -aha magam? -nics más disznőódisz ölés, kés kess?)Fita,tupasz, csak azt, hogy milyen gyürülukba vagyunk,(fita,most én egyes egyedül, mégis pengettyü pendül?) és akik tudnunk NUK? -valamit a napvilágra (nap od nélkül?) hozni, na most itt apuénk, ne hibáztass -okolj -bánts meg szóval $$$... roncsalj, azaz az hogy szó -sző -szék rekedés repedés repturó? Na vissza, hogy az hogy a szent BbLila, az egy olyan temet- Ő? -most az hogy az igé -ret? -az ige testté lett? -iga-ZZZ... Fita, az sincs, és ezt, tegnap, hogy olyan csendbe vagyok, mi történt, vége? -minek? -mert én MAGYA (JÓZEUS ÜSTBE) RULL GONDOLOM MAGAM! MIGY -ÁR? FÉNY? LÁTNI KEL KELL KÉNE? Na azok, amiket települések, városok,üresek,és olyan, hogy képzelet $$$... ahoz e- szem kellene, azaz mag -od, ma god? IN GOD WE TRUST, NA AZ ANNYI, HA VAN SEMMI X SEMI ÉS ANTI SEMMI? -ÉS TE AZT LÁTOD? NEM! EGY SZEM $$$...
                         3.: Amiket leirtam, ládd azért, ez ugy,hogy kell hogy valamit azok, akik látni akarnénak, na most én értük félek, mert ők még szemet kapthatnak, hogy, hogy itt egy szem, (szilva duráncai) bekaptad, na ahoz, ládd 1999 December, anyum, mondom össze akarom hozni a családunkat, na azonnal a idöcsém takarodó, ki innen, és anyum, ahoz pénz vagy föld kellen,hol vagyunk? -vagyunk, na itt az szerintem, tiszte hülyseggbül nyitotta a barátunk, (tudta mi csinál?) hogy Mi is ufok vagyunk! -zitt állanödan utaltam RÁ, a veszélyes,hogy mi magyarok is vagyunk? Zén, na a felesÉgem, nálad csikkenebb pac pac (pacal) pap ir pacruha nincs! Fita, na hogy ha nem hüléskedik a barátunk, de ő is, ládd nemi gen,gén? I gén, élek a szavak vak vak vak...értelmén, gyermekid dik, vagyok az ő ke-belén? K-BEL? Tüdja a villanydrót hogy ő? -villany drót, áram vezető zzz...de $$$... Fita, minden olyan egyszerüh és nagyszerüh, mikor egy magam vagyok! -vagyok? Zitt az hogy barom -marha? -hák hák hák...meghágták, levágták, és megették,azaz zzz... mi az ami NEM EHET Ő, AMI AZ IDŐ VASFOGA FOG-ADOM, HOGY FOGATOK ALLÁHALA... VASA HASA? MI A BÉL, BELE, MINDENT MINDENT BELE BELE AZ IDŐ VASFOG FOG A MEGESZ MINDEN ED? -ADOTT? AZ UR, MINDIG ÁD, EHELLETT MAGADNAK VALD? ISTEN ISTEN, VAGY NETSIVA? SIVA TA -GOD, TATA? A fiam, tegnap, hogy a magasba voltunk, és te csak lehuztál és mi mentünk utánnad? Fita mi magyarok, kettős tojások, (EG ÉG ÉGIEK) na az lenne...A NAP HÁZUNK, HÉIZUNK ZZUUMMM... ZIMME ZZUUMMM... HAUSA, ÉS A HASBSBURGOK? A HAN GOD?
                        Innenn,na most olyan nehézseggem vala, mint a szülési fájdalom, és erre, csak a MAGOK, MAGA MAGA?- KÉP? BIVAR THE HUN (GOD _TOK) BIHAND THE SUN?
... A bar -át, de barmok vagyuk? -fita, ez egy hus állat, az is csak azért van, mert ham ham ham...$$$... itt van, a WC- ? -mi voltunk, ti lesztek? -esztek? -ham ham haaa...
... Oááá... klotty $$$...

Előzmény: repcsepista (1914)
repcsepista Creative Commons License 1 napja 0 0 1914

UFOzzuummm... miEeee... ÖRÖK ÉLEK ÉLET ÖRÖK MAGYAR TALÁLMAM MAM MAM... MAMA, MEGTALÁLTAM MAGAM? NA MEG A MÁDÁR LÁTTA LÁTTAD, MADÁR FIOKÁIMA IMA IMA MA MA MA ... MÁGY -ÁR, ORSZÁGOM-MATT SAKK PACC...RUHA RÜHE...
                       4.: Kávézzuummm... viz és vizi növények? Zitt most hogy ŐŐK termtettek téged,de engem is, az ingem de gatya? 2025 July 16. -ezt soha nem feledem el, ládd sok olyan van, hogy ezta dátumot, tun? -cső? -ne feledjuk el? Most olyan vagyok,mnt egy kibaxott róka,koma spórul jár? -fita lopo, csirkét tyukot lop? Na amit én érzek, hogy nem akartam,meg nem akarok csinálni semmit, ahoz földemnek kelett volna lenni, és itt a RÁ GOD gumi,ha rá gondolok? Félnem és könyörögnöm kellene, hogy bicsáss meg, de ha ő csinált, amit azonnal, az első pnnyalat után, nem engem, és most Isten káromló vagyok, na mert ha nem szelettem volna magyarnak, az vagyok? Óh milly drága név ez az?-Jézus, oh mint gyógyit minden kint? A világtörténelem leg leges leg pedofakó -mazzohovisita, sakál, kéj szadista kaniba gyöttrelem, na most hogy a magyar coronás bitangóg magóg fia vagyok én,bucs bocskoros nemes? Nadon fita, ha te akármit amit én most becézek, azaz ha megtudnak osztani bennünket, talán most itt az utolsó harang szól,bimm bamm bimm bamm... jár a toronyóra? Bábel Torony? Fita, kik mik az áru luk? LUK maradt? Na én grőfi -főuri és kutybórös 7 szilvfafás nemesi családbull származom,jaja láttam a kutyóbőrt, na most itt olyan van,hogy magamra rá kell leljek, jaja az lelek, na most a szent lé-lek véred? Zitt megint, kora gyerek korom -korom, és az apai nagymamám, altatónak 2 éves vagyok,a BbLilát olvassa, az amit én a fiaimmal, kivülrül belülrül, mert az őrdögöd meg kell fel kell ismernetek?
                     5.: Na az hogy én, ISTEN vagyok,azt a fiaimon is látom, és láttam,és azokon, akik itt is, ha nem bánt senkit (kid) akkor had beszéljen, na most mindenki MTK kaka sok? -lehetsegges hogy ténleg a tudut át? -de egy szem pillantás $$$... Most fita, mert ez mióta tudok beszélni apuénkkal, (mindig tudtam lládd a MI Atynk? )fita az az itt fizikakilag is az apum? -de most csak örök egy apunk van, és egy anyunk? Fita,a mesében, a falusi nénénk, bátyán, ma is élnek, ha meg nem haltak? Naz ezzel a bakkecskével, nekem sok sok bajom volt,mert csak bakkolni akarsz,sok sokk kis kacske gidát, gulászta na most fita, a baknak is van cicije, és most fita, nézz bele a tükörbe, és nagy csecsed van, és csepeg a tej spriccol, (ez a két tollás miatt estelg, állandóan sroiccel?) ládd estére, a tehenek megdagad a csecse, és spriccolni kezdet,mi meg a szánkat oda tartottuk, és mmm...Maga mára álmom, döbbentes,és ezt kerestem, azaz én teremteni akartam magmnak, mindent? (fit csak az van!!!) Ezt figyelgetem, mert minden egy gicsit,sajátos, azaz zitt a magyar állatok, na meg maga a test alkatunk, nagyon arányos,és szép, viszonyitva a többibi fajtáAIkhoz, na fita, mert nekük az a szép, az a szép, akinek a szeme kék, akinek a szeme fekete? Most nagyon nehéz lenne, ládd reggel, benne vagyok az én más -világomba gomba bomba? Szinte most ollyan, hogy apuénk, téged senki sehol nem fog befogadni,na most az is, ha Jézust, nemfogadták ---de hogy hogy eladták, ládd juhdás? Juhdász? -na ha az ő juha vala, eladja 30 ezüst ér? Fiteljuk a mi juhászainkat, Busuló Juhász, na az Jancsi is lehetett, mert mig Juhlikajával, nem oly enneivaló, szenyorita Bellah ahhh...addig eloptak egy pár juhot, ami ő volt a pásztor?-Na most a pásztornak meg kellett haljon, vagy fizetni, a juhukért? Fita a FÖL/ES ESS URAINK, NEM MA IS ÉLET HALÁLOD URAIK kersztények mindnyájan? Fita, én itt nem gondolkozok nekik, sőt, magamnak $$$...
                      6.: Nem a fizikkai erőmmel van baj, hanem olyan nehéz, ládd az amit most is hogy MI TEREMTŐKÉS ISTENEK VAGYUNK, na most legyetek ládd a szőlló tőke, vagy Sallahmonya töke ragyog, szára? Kossuith Lajos, a tököd nem olajos? Most ugy, hogy ugyzse tudok, meg közeliten senkit, de az hogy a fiam, csak értetek vagyok! Na meg állandóan mi ami gondolátunk, kérdelek te ezt ha tudod olvasni, látod? Fita, amiket le tudtam irni, hogy nem engednek be, ládd eleinte ha haza mentem,azonnal megöltek! (de ők is szellemek csak vakok) Na a szellemet nem lehet megölni,és ITT MI MAGYAROK CSAK AZOK AZ OK VAGYUNK, na most az van, hogy ha te most én felvettem ezt a testet, ezt nem mi csináltuk, ládd apuénk, ez nem olyan az,amit te akarsz, és ez nem neked lett csinálva, na most itt én nem az anyaggal állok hugyuzok szembe, hanem az hogy Mi is ufo-k vagyunk! Most az jogy EG EG EGEK URA, na az tojás? -EG? Nincsak még ... eleinte, hogy Egerbe, lenne egy szákely kapunk, mert ott az idős bácsinkat,ufos vala, és seggittem neki felmászni a hegyre, na fita MözI? -meg a többi? Zitt az, most is, hogy lehetne hogy ezen iratok a kis unokám kezébe kerülhetne, (kpzeld el, hogy itt most azonnal, te az egedbe há há há... Puskáslő go go gooo...na ezt most esetleg, de én nem tidok ezzel kezdeni semit, veletek? - na most azok, akik zitt az, ugy is jönne ki, hogy nem a fa-juhkat váalsztották, hu man, hus na csak addig? -azok farkasok lettek? Naz ami van, most ÉN AMIT MINDIG AKARTAM, HOGY TEREMTENI TUDNÁK, ÉS MOST HONNAN JÖTT AZ ÓHAJ, UJHAJ, na ma, ÉN AZ ATYÁM, APUM FIAIM EGYEK VAGYUNK! Ezt ugy tudtam, hogy ládd ami most is HAGULÁT...HU HU HU...A TE HANGOD?
                      Innenn... Jól érzem magam, fita mi is vagyunk? Zna mégis van, ahol ott-hon (holnap? ) vagyok? Igaz kicsit szomorikás, a hangulatom, mert most, fita, mindőtök félnetek kell,(aki jozzá mert szólni?) ah ha nincs semmi, látod az a valóság, és most mégis hanGODkodunk? HAN GOD? Fita, amit mára, ezt én gondoltam, de addig amig nem látpm, hiSzem ha látom, Hiszek egy Istenbe, na nem kell, mert én vagyok? Fita, ezt még, mert MI MINDENEK ELŐTT, JAJA A TEMTŐJAIK ELŐTT, nicsak mielőtt ez van, én vagyok, te te te...büccke kozák? Fita,montam,hogy ha pa lesz popa?- Tita?
...Oááá...

Előzmény: repcsepista (1913)
repcsepista Creative Commons License 1 napja 0 1 1913

UFOzzuummm... miEeee... ÖRÖK ÉLEK ÉLET ÖRÖK MAGYAR TALÁLMAM MAM MAM... MAMA, MEGTALÁLTAM MAGAM? NA MEG A MÁDÁR LÁTTA LÁTTAD, MADÁR FIOKÁIMA IMA IMA MA MA MA ... MÁGY -ÁR, ORSZÁGOM-MATT SAKK PACC...RUHA RÜHE...
                    1.: 7/16. A KÉP? Minden ami nem kézzel, mit képzel, hogy honnan mindenÜNK, mindeNUK? MegprószálÁlom mig el nem törik a tojás? Most az, hogy ezt apuénk állandóan, majd ha a tojás héj leeseik a seggedről, na meg a fejed lágya (agyabugya bugyiba) benő, na KÉT TOJÁSBÓL VAN MINDEN,AM VAN AZAZ KÉT TOJÁS, DEMOST OLYAN HOGY A NAPBA TETTÜK? MINTHA AZ IS OLYAN LENNE MINT AZ ANYAG? -DE FEHÉR, HOGY SZILÁNKOS? .-NEM HANEM AZ IS POR? Fita, ezt állandóan hogy NEM KÉZZEL -LÁBBAL? HARMAD-DIK, CSINÁLTATTATOK HANEM NEM? NEM MI NEMI ÉLET? FITA, EZT OTTHON, ÉS NEMCSAK AZ ISKOLÁKBANK, HANEM MOST IS GONDOLOM? -VAGYOK? Zezz az, hogy MAGYAROK ISTENEK,AZAZ FÉNY-SZELLEMEK,na hogy van most az, akik ITT HANGOSt (GOSENGÉGÁZEN) KOD? -OL, ÖL? Ezt most ugy, hogy ahogy most a ififiam tegnap, azt álmodtam,hogy magasdból mint egy hegy,(fita az nap!) te lehupp... és mi jöttünk utánnad,és egy nagy nagy viz, amit most sokzor leirtam, hogy a két fiammal (Hunur Magur) huzunk a Tejuton, és fentről jövünk,lehuznak balra, (kásóbb, aTejutonios magyarjainkka, kitettük egy nyil, (10) magyarok)és én követem őket,és a KÖRPATKÓMEDENCÉNKBE,AMI TELJESEN EGY TENGER, BEFAGYVA! Fita, nem most találtam ki, hanem az ÉGI -MADÁR -FÉNYTESTVÉREINK, piti, ird le,mert mi lett, ha nem emlékSzem (fita szemita anti szemitaaa...) az álmaimra? Fita most a kis felesÉgem,szószerint megfogta a filem pájeszom,na gyere te papölő és térisd meg a magyarjaidat, ( ez megy a gyerekéi csak az övé, 3-17 mindennap 2 3 óra) bennünket már nem kell? 1998 -2000 Szilveszter, most te billenytyÜZÖL? -igy, nagyon égett, te nem hülyéskedel, azt hittem,te hülye vagy ugy születtél, na most a idöcsém is, aki nagy nagy tanult ember 24 évet,és nagy nagy komcsi (4zer a legnagyobb stahanovista érdemrenndel kádár és brezsnyótól kapott egy szamovár) lett, és a képe, a minisztériumba,és nagy nagy...Mint Pál apósa fosa, a pogányok, na ó a romák nagy tanitója... ha nem eszed a juhust, nem iszod vérét, ne hivjál,na most elbaxzták a telefonom, tönkre (a kis menyünk, mióta az apukaja meghalt, azóta olyan mnt egy tönk?-jaja és fát vágnak rajtunk) padlóra tettek, nem is tudom, csak néha ugy néha, ugy érzem, haza menek haza mint a lufa?
                   2.: Na fida, amit leirtam, az a FÉNY TESTVÉRKÉIMNAK NAK NAK NAK...A SZIVETEK SZÖVETEK AJTAJA ELŐTT NAK NAK NAKÖLNEK? -MMM... fita nem jó a NAP FÉNY A HALÁL OKA TOKA? -aha Idesanyám meghalok, házasodni akarok, ides fiam nem halj meg,inka házasodjál meg a sötétbe? Na az iratAImÁTOK? Fita, előbb a két -mosmár három, azaz az idifiamnak is megjött... a kis lurkó, na teljesen olyan mint én, ő ad nevet midenkinek! -most tegnap is ,hol voltál, dedónál, na most ő papagály (kiki) is tud lenni,éa dedó nem érti! Na amiket leirtem, az az hogy én csak ÁLMODOK! VÁGYOM EGY NŐ UTÁN, UTÓL IS ÉRTEM TALÁN...na Ő az én TOJÁS PÁROM? CSAK KÉT, NA HOGY HOGY VAN ÖSSZEKÖTVE, ezt most ha lekezdem,de hogy CSAK KÉT KÉT KÉT CSAK KETTEST? TOJÁS VAN, ÉS MOST MI BERAKTUK EGY FÉSZEKBE,AZ A NAP? Fita, apuénk állandóan mi MAGYAR OK TESTVÉREK MI A NAP FIALÁNYAIFILUKAJA VAGYUNK, és az!!! Na most is, ládd hogy mi lett, a gyerekéinkkel, és abba én beledöglök, hogy ÁT PROGRAMOZZÁK ŐKET, ÉS LETTEK LETTÜNK? - ÖNAMAGUK = KÉT KETTŐS TIOSÁSOK BULL, LÁDD A TÖKÖM GOLLÓJA? KÉT AGYAM BUGYA? Fita van az ami ISTEN VAGYOK, FÉNYEM SZELLEMEM ÉS SZERELMEIM, AKIKET SZERELEK AZ MI? -MAGYAR -OK RA TOK,VAGYOK TOKOTOK, TEK TÖK,TOKO? Most apuÉnk, erősen be buuu... de csemgőge deolyan Óh milyen szépen cseng, ha egy sziv JJJ... fita az görbe botos, s ha FÉNY? -ÉN JÓ ZZZ... JÓZSIDOM OD, hogy nincs hézag, minta bugguuu...biii.. ez az van amivel jobbha nem tökÖlsz? -lököm tököm tökÖlöm? Zna most vissza, az összes sirataim, fite, mikor kis srác rác voltan,azt hittem jó lett hogyha nagy leszek, álandóan sirtam, na most 1999 december, a harmadik nap után éjjel nappal részeg valék, a iföcsém, te elmensz, mi maradunk, és most fita, én magam is kérdem,mi a faxy mancici hogy...fita most is félek? -na most azoktól akik magyar RULL ROLLER, VISSZA A BUDIPEST, ÉS MOST RÁD VAN VÁGVA AZ BUDIAJTÓ AJTÓSTUL? -FITA A KOCKAJÁJUK JUH HUKKT...KOCÁJUK DISZNŐÓDISZ XEX XÓL XEX ÓL KORPA? JUH YOU HUKKt? -horog kerszt? -hörög öl?
                    3.: Na most, leritam, nem most találtam ki, és itt akik KÉZZEL LÁBBAL MONYUKKAL MONEYJAIAKIK KINUKINUKYAIK -FITA bloonDYK LETT, NA bllondi egy BÉKE GALAMB, S SZÁJÁBA EGY ZÖLD ÁG? NA MEG ZÖLD A KUKOR ICA? SZÁR? -SZAR? Fita, TEGNAP ESTE ÉJJEL A c2c.on? Georgiánk, itt egy nagy cupp,mi az hogy GOD? DOG! -AZ EERSEBB CSSAK EGY KUTYA MONEYATOM? UGAT666...fita,mi lenne hogy most egy ŐS PA LETT? SPALHELL? MEGINTERJUHOLJUK? NUK? -hogy azonnal ládd akik előbb, oldjuk meg a gatyánk korcát,tela a gatya, és bizon jaja z Ópenminds? -és ma is perelik őket, na itt volt mühelyük, kis Szadam mütyörkéket csináltak, és egy vasár-nap?-reggelre, leégették! -és perbe fogták őket, na most itt az hogy az analvaxok közt oszjátéKUKta jeh hiva dugta, bugta,fiteljal, Saron, hála az BIKA BIKA BBB...HOGY VANNAK PA LESZ TINÓK? Vida, mert a kinek van arany tojása, ZÁP? -AZOK HA NINCS, AZ OK PÓZDRONÁKAIK? JAJA AIDA ÉS AIDÁCÓAIK, JÁCCUNK SEGGBE VERŐSDIT? Fita, az Gorkuj faxor, kiemltek leg magasabb iskolája, mniden szünetbe szabaididóba, azt játszatták? DEDÓ = GETTÓ? Naz hogy most, betörtem a jeget, fita most a kis aranhalak, fita, csak MOszat meg növény eledel, és mutattan a kis aranyhalaknak, hogy ki lehet ugrani a jég fel szinére, na az most AZ AMI A HAL -LAL HOZZÁK ÖSSZE JÉÉÉ... ZEUS? FITA JÓ ZEUS? Na most a TOJÁS, IKRÁK, AZOK? MNDEN A KÉT DE EGY TOJÁSBULL VAN? MINDEN AMI ÉLŐ? FITA ITT AZ HOGY HOLT, VOLT, ABBA NINCS ÁRAMKÖR, LÁDD 1984 Julika 4? -döglött az akumLÁTora? -nincs saját geneRÁtora (tora?) energia forrása? Na most ki be ugrátlam a jegen, és ők is ami most,zitt? Fita, MINDENEK ELŐTT MNDEN JÓ? JÓ NAPOT, NE VEGYE FEL LE A KALAPOT? FAXKALAP -OK?
                   Innenne, fiteljuk, hogy olyan hogy valakim, ellenem lehetne, az a hall áll? -faxa kasza fel áll, apu kasza kassza kő? Fita, ez kimondotTan, most ezek MAGUKAT EL TAKARITJÁK, ÉS RITKITJÁK JAK JAKI JAK? DFITA, ITT AHOL MA ANAGLIA LIA, ADJÁTOK A SZENT BbLIÁT, A KEZEMBE,FITA HA MOST LENNE CSAK EGY KIS ELSZÁNT, MAGYAR -VÉR A PUCÁBA,SZEVASZ VER A KRUZZ..BANKDALUZZ... GOLDGOTA LEEND KEREXT? Fita,ez az,hogy MAGYAR RULL GONDOLKODOM A DAMY ÉS MADAM?
Fita, most van egy olyan, hogy de igen, ne hagyd itt? -a gyerekéid, gyere- kid, na fita, az álmodRÁ emlékezzetek kezetek van? -a lőcs?
...Fita, mi lenne, ha engem ládd a c2c -on, olyan 100 millcsi hallgat6ója van, csak meg interjuholnának, aha na az? De a magyarok adókon,az él vonalba vagyok? -adó = halál?
...Oááá... ááá... 000... $$$... pisim?

Előzmény: repcsepista (1912)
repcsepista Creative Commons License 2 napja 0 0 1912

UFOzzuummm... miEeee... Szörnyeteg bestia állataik szabadon, a tenyész marha barom állataik dobozokba, robotképezataik, és abzulu ultimukuNUKUNAKIK?
                       4.: Kávézzuummm... viz, kristálytiszta élőviz, lemossa a port róllad is, mi maradt? Ha nem tiszta vidd vissza, ott a szamár megissza? Fény, a vizet is meg tisztitja? Előbb vizzel, most tüzzel? Most halál komolyan, reggel azt hiszem, hogy du? -hogy megtudom mutatni, a képet, meg a gépet? Nizzük, mirt irták le, hogy mi van? -nem hanem mi volt, és mi lesz? -közbe, a disznők a kölesbe, kertbe mentek a tyukok,mnd leették a magod, Éliás Tóbiás, egy tál dödöle, ettél belőle: Miért irták a BbLilát, és miért nem ériheti senki, az iratok látóját $$$... BbLila lila lába köze? Kik irhatták azokat az iratokat, amik a jelenből, vannak? -jelek? -az égen földöng? A filmekbe,hogy a gyereke,megérinti a (szent lélek?) másikát, és most minden amit akart vele láttatni, láttja? Na ez nekem azonnal, amit most megint ismétlek 100? -nekem az álmaim, azonnal kapcsolátba kerütültem ezzel, mert álom az élet? Naz amit ők elcsépeltek, hogy ugyanaz a kattogás (husdarálóaik) állandóan, ami zitt ezek? -fita, most ugy hogy tisztelet? -tiszta lett? Atyám a gatyám? Ha nem bánt senkid, ezt hogy értjuk? Fita, most is, ládd ha nem bánt semkid, hagy beszÉlnen, éljen? Azonnal, mi szellemek vagyunk, és én örök élek, mert ha nem, nem lennék, azaz...na apuénk, becsngóztek, azaz az hogy nem lennék? -ha vagyok? Fita te ezt nem látod, hogy nem a zaj ricsaj,hanem én most is, hgy nem lehetek, őszinte? NEM! Hogy akik a szent iratitkaikat irták, az az hogy most a AI mesterséges GOD teremtmennyeik?- látre hoztak egy utánzat, na nem lehet, mert a fényt nem lehet utánozni? (fita,próáljon akárki ezeklet elsütni? -hátul sülne) Nagyon a magyar dalok népdalok, de amit a valásosok,mert nem tudták tudjuk le tagani, hogy magyarok vagyunk, és most azért, fita,nekem menekülni kellett magyarország?
                      5.: Ha lett volna egy olyan lehetőség, ládd itt amcsba a c2c beszÉlő rádió állomás, és én azt ha gondoltam is, töröltek, és ne értem ma se, hogy mért nem lehet kérdéseket felteni, akik mindent $$$... tudnak? Fita, itt Art Bel, hogy hol van az a tetőpont, ahol nincs tovább,és most VAN IGAZSÁG, ÉS IGAZGATÓSÁG? Zitt nállam, ami kihuzok (huzz innen?) mindenkibül ládd kihoztad belőlem a magyart? -tekutya? Nincsak én ezzel,hogy ez onnan van, na picike vagyok, esténként, csak a nagyapáimmal, egyik az egyik,másszor a máskkal,mentem a mezőkre, leirtam szóllós és minden ami föld turás munka, és csak ha volt idóm, ünnep is, a kerteket mezőket erdőket kószáltam! Na általános iskola első osztály első óra, egy nagy nagy rohamot kaptam, hogy én ezt nem csinálom! -amit akartam egy kis pénzt, és ha iskolázott vagyok,akkor estleg,azaz veszek egy faluvégi kis kert nádfedeles házikómat , e világért nem adom, és most az ami történt,többek közt kirugtak minden magyariskolábull, na meg KGST mnden oskola, és ami van, hova mehetnék, dolgozni, am pesten, és onnan is kirugtak, ami a háromszor, mentél a a aaa... fita fáj, és jobb lenne, ha ezeket nem paszirozónám, a kényszar munka tábor,( EZ AZ, MINDEN AZ!!!) ami jelenkeztem a kölszin fajtés OROSZOK kezében van, ők fizetnek halimba -urkut bauxit (péács urán) bányába, majd a roham brigádok,s katonaság után, Na a katona pajtim itt van, hogy irjak valamit, na Ő VAN A LEG KZÖELEBB TESTVÉREM, és na most, ő kiszökött, és irt nekem, és irtóra bevoltam szarva, mert ezek mindent figyeltek, és FITA AZOK ITT VANNAK, A HÁTTÉRBE MEG ELŐTÉR? LŐTÉR? LŐTTEK?
                        6.: Na mi szellemek vagyunk nem a szellentésük akik most fita,van ez a hustest,és mikor a a aaa...őrzó angyalod, az egy LÁRVA? Na most, találkoztam NatuNUKUhuval,na az a szent angyal-od? -megettek van, és teljesen át veszi, ezt buta batom marha állatod, vagy bestia dögöd? Na ezeket, (fita ez ugy, hogy most én akarok minden lukat megfurni, na fita, nem azok egyhmást is kurják? na meg ki kerül felülre?-ste oda tarod a kürtőd? -nam az van?) mig fel nem vettem, vettük azt a FEKETE SZERINTEM ANGYALI PONGYOLÁT?- ha na akiben fényem vala, s azokat LÁVÁIAKAT, AKIK MOST ÁRVÁK, ÉS VAK VAK VAK...VAK PALI VAK PALI MINDENT LÁT, SZEMÜVEGEN ÁT, PÁPA SZEMEN ÁT? Naz most is, hogy hogy TE MEG TI NEM LÁTJÁTOK, na apuénk megint becsngőztek,várd ki végit? Fita itt az iratokba, és amit ezek kihoznak a budiaikbull, két hegy közzül mi mász kli, neked adom találd ki? Zna az iskolába, hogy oszályfőnöki órán, meg kérdezzük, de most felállok,és kérdzem a osztályfőnököm, ülj le, nem lehet tudni hogy fiuluka vagy szoknyád van? Fita lapult mindenki,és most monduk Derbő,80% a kisgazda pártra szavazott volna, smirna! -volna! -fosss... Na ezt megváltoztatni fegyverrel,NEM LEHET!!! FÉNNYEL, na most is nagyon de nagyon egyedül vagyok,na ha a gyerekek,akkikkel nem beszélhettem volna, naazok az álmomba MOM voltak,meg ti is? -én? - sto etu a tieteké ké ké kék? Naz az van, hogy most ha mégis,az lett, ládd akik itt nyuznak bennünket, na meg kinoznak kanolnak replikáznak? Hány bőrt nyuznak le róllünk, na most fita, azok magvát megőrzik, ládd a szent irataikba, ami mitől szent, szellent? Naz, ami van, zitt ha mindeki, tegyük fff...az fizikaki testben ma is kb. -20 -30 + 50? -millcsi magyar, fita, ha azt mondod a hegynek? Fita ezek szörnyü nyüvek gépezetek, menjetek, ládd Jésus? Fita ezek LÁRVÁK? Hogy hugy, hogy valaki, ténleg betegeket gyógyit, (fita az a te fény burád) és vakok szemét meg gőgyitá nyitá vala,na meg halotakat fel támbaxxa? -és az emberek? -egytek meg,mi nem akarunk meggyőgyulni meg nem meg dögleni dögölni,azaz a husinkánat koffolátok és abürdöljetek, azaz hogy eszed eszed?-meg, ha nem döglött? -lőttek?
                       Innen, de teljesen egyet értek, hogy engedelmeskedni kell a hatóságaiknak, de most mi is azt iszunk, mustot? Pifta,ifol muftott... fit,a itt az hogy ha nem bánt senkit, és itt van a FÉNY -JÉZUSUNK, a TE FÉNYED, NEM? MEGVÉD TÉGED? Fita,ami történténtetik a tetük,a büntetük nem történik? A SZENT BbLILA JAVITJA MEG A HELLZETED... jaja ha feketére van festve,csak? Addig,mig magammal el nem tudlak.fita azt csak ha te is tudod, a magadét?- ragadni? -pösze csak ha te is benne vagy UFO? -na fita,neked is, van, és ha te azt, megtudod, de csak te, akkor kunbajááá... Fita,nincs más ut, FÉNY-UT? SUHAN VAGY ZUHAN?
Oááá... Oááá...Oázzz...

Előzmény: repcsepista (1911)
repcsepista Creative Commons License 2 napja 0 1 1911

UFOzzuummm... miEeee... Szörnyeteg bestia állataik szabadon, a tenyész marha barom állataik dobozokba, robotképezataik, és abzulu ultimukuNUKUNAKIK?
                       1.: 15. A KÉP? -ELKÉPZELHETETLEN? Ima a KABALLÁSOK -VALLÁS SOS SOKK? Fita most rögtön azonnal, a föld bekabalázása, Itt Szelecky Zita, beszEgeciztek minden ablakot, ha lenne? Szegény pénz nem -men? -zavarba volt az utolső (sow) lehelet? (benne voltam a belső körébe? -jaja az a székely boroszkőán, jajj..téged láltak a tábor tüzeknél éjjel) Ami nekem most az, hogy az nem lehet, hogy annyi sziv keservben ont vért, annyi hü kebbel, szakad meg a honért? Fita, itt akiknek jól megy a hasa, na most mindenkinknek lehetne szarásig fosásig? -ami hogy meg jöttek az Ondóvári husáruk? -1000 Szilvesztér? - Fita most vissza mentem az álmomba, mert nem akarom a felesÉgem, hogy... de magátul fel keljen, Tallpra Magyar! -hiv a haza, vagy hivó lettél, a piacra, verebek vérebek verekednek a disznő szaron,meg huzattak? Na itt a KÉP, hogy DOBOZOK,MINENED NEDÜH BE SKATUJÁZNAK, LÁDD A SZARDINIA DYNIA (DYTUAIK FILM 300?) NÉLKÜL? Fita itt mnden sárbull és az is csak az ŐŐK szaruk fosss... $$$... PÉNY ? .tupasz,hogy ez a HUS -MUS? Zitt most a KOCKA, VETVE, DOBBVA? Ki tudja merre, merre visz a végzet? -FITA ITT HA MAGYAR -MAGYAR -OK VAGY, ÉS A MAGOD MA GOD? MAK MAK MAK... ÉHES DISZNŐ MAKKAL ÁLMODYK ZZZ...Zitt az hogy be bizonyitom a mieinknek, hogy MI MAGYAROK FÉNY FÉNY FÉNY...SZELLEM -ÉKEK VAGYUNK, UFO-k??? EGGMÁSSAL ÖRÖKÖSSZE ÉKELŐDVE AMI IMA FÉNYÜNKBEN FÉNY JÉZUSA? UK??? ÉS HA TE EZT MEGTUDOD, MINDEN A TIED, ÉS TE VAGY A TE VILÁGODDAL AZ ÖRÖKVILÁG KÖZEPIN ÁZUNK, EGY ESŐCSEPP HULL LE A FÁRUL MAGYARFAK RULL?
                      2.: Na a KÉP, hogy örök háborozook? -HABIRUK? - na most minden kaki fekete, vagy olyan mint a rozsás és most belül, na kockák vannak azaz PARCELLÁK? KOCKÁAIK? FITA MNIDEN AUTOMUTA, VELED CSINÁLTATJÁK!!! Most az hogy jön ide, ami Washinton alma?- hogy megtörtént -e, mert mindenhogy a KINA AZAZ A VERES -SÁRKAN, zett most az,hogy ZITT VAN A VILÁGOD KIRULL ROLLER RÁJA, LÁTHATATLANUL, AN GOL(D GOLDYK NAGY DY AMŐ MUMMYAILUK LUK LUK... LUL LUK? Fita, leirtam hogy ahol ma ANGLIA?-LONA -DON?-egy nagy olyan (FITA MEGNES TÉR, ÉS NEGATIVA, TIVA DYVA DOR?) mnt egy óriás kut, és a vonzAlom, hogy csak bele akartam nézni. NA EGY ÓRIÁS OLYAN MINT EGY KUT LUK, és közel akartam menni, és a parja le akart szakadni,és akik közel mentek, azok imbolyogtak ingott fingott és bele zuhantak! Közbe van egy NAGY GÓLIÁT ÓRIÁSUK,(Mel Gipson, ThunderDOMa roma? .jaja a kis törpe A GOLÁD NYAKÁBA CSÜNGG A CSÜLLÖNGŐJE A SZEMETEKBE KIVERI) AZ MOST A A AAA...NANA USA, AZ EGYESÜLT ÁLLOMOK, DE EZEK SZERINT, SOSE VOLT? Fita, itt mig a MAGY -ÁR FÉNY FÉNY FÉNY...ÁR (FÉNY JJJJ...NA AZ EGY PÁSZTORBOT,ÉS OLYAN MNT A MAI OKOS TELEFON OK, KONPUTER VAN A KAMPÓJÁN FEJÉN? Fita,a mese könyben,hogy eldobja, és a Fára mászók (kigyók, csak az övék ((övön allluliAIk)) nem mérges még) varázsló botuk is, és MOé bota kigyóvá válik,és feleszi lenyeli a Fára OK Okfa Bükk fa, kigyajait, Ládd DIVID DUK UK, MIDNENKIT MEG DUG,ez az hogy rögtön kell lenni EGY MOZIGATÓ ERŐNEK, és ládd a kis DIVID kezébe adja az URUK -KURUKUK, fita az hogy ábram, neked adom a földet, és magod mak mak mak...MA KING,making monyi -moneyAIjak ajkak kaka sok?- ládd FŐvény a tengerparton homok,na nem nem az, HOMOK A LÁBAD KÖZZÉ NYOMOK,meg mint a CsilaGOD az égen bégen, na most NUKIÁLLOK ÉS MINDENKTI ÉN CSINÁLOK, FAK A PU? Most még ott $$$...tartunk, fida, zitt APÁM? .AZ A BAJ VAJ, LÁDD VAJÁK -KOS? Zne fita, fel parCellázzák, CELLÁK,CELEK, CSELÉDEK? (de bloondival kezdőDyk?) ITT AZ HOGY JOBBÁGY KÖCSÖGÁGÉAIK? AZ URAD NAGY RUDDÁVAL MEG ÁLDOTTA SZÜZ ANYÁD,NA MEG OTT VOLT APÁD? LUK LUK... BAXHATNUK?
                       3.: Na amiért vissza mentem (fita most iis ott? -kapargálok) vagyok az álomba, mert csak az van, hogy örök égés?-ami fel fel izzik, és most csak kocka kockák, és kocák? -korpa, nem vélétlen az Ewo Éva (EWOLLA DEWOLLA) Luczjon HalluczioNUK? HaLUczipinázik? Fita, itt egy olysan AMIT ANGYALAIK, ŐRDÖGEIK, ÉS DE MONEYAIK MONYUK? MENNYÜK? Zna benne vagyunk a tüzbe, ládd itt HIT LER ANTI AUNT ANUNAKI A SZAKY XOXONOK, ÉS ANTI AUNT A PU NAKI, SI(R)ONUK ROMMORAIKÁIK DOOMS DAY SOMSOM AKTION -REAKTION, amit fita, az összes NAGY BAROM MARHA...BUUU...DE HÉT SOVŐNY BIKA BUUU... MEGESZI A 7 KÖVÉR BIKÁT,VAGY A HÁJÁT? ZZZ... HIT LERR? Fitz, ládd ha az a FA KÉP? -A GERENDÁN GERENDÁSI? ANNAK A HUSA? NEM? - KIVÁNATOS,AZAZ ZITT MOST...tröha, most meg történt vagy nem, Washington tun? -álma a fa alatt? Még mindig, hogy ha egymással is baxaKODnak, akkor ládd itt KINA ..fiteljuk az URRAL URALKODÓAIK JAKYHAKYAIAK? AJJAK,VAN AJJASABB...HÁJASABB, Na most ezek, LÁDD MOST AZZAL HOGY AMI TÖRTÉNIK AMCSIBA MEG VILÁG VALLAGOD ANYA GOD ANYAG -OD SZARTA? Zitt az ami DERBŐ DERBŐ ERDŐ? -A MAGYAR GYEREKEK ÁLMA,A FA ALATT, LERÁZTAK MINDEN ALMÁT MIELŐTT MEG ÉRT VOLNA? Közbe had köpjek a szemetekbe,azaz azért nem látol,ládd le van irva a szent BbLilát adjátok a kezembe haddtapizzam meg a pi...silőjét sielne lőne? -slőn világosság? Fita, én most is vakarom a vakarcsom látni akarom az UFO?- ÉS LÖN VILÁGOSSÁG OD,GOD zer got? ANYA GOD ANYAG -OD? FÉNY? Na most, maga a kockák, benne ládd a tojó tojató gyukok, a csirkét levágják, erre aplöde (pl) hogy ábrém, vedd a fixizsákot és vágdald daraBOOkra, ugy ahogy az IRÁS -SIRÁS -SIR ÁS? Nincsak azt az URUK? -RAKTA BELE A SÁRUKBA? -AZ ÁROKBA HÁROM KAVICS, ÁRUKBA? Zitt az, hogy SAUL ROBBIKA,(ROBOTOK?) HA NEM ESZED A BÁRNY HUSÁT, USÁT? -RUSSUÁT? NEM ISZOD A VÉRIT? VÉR ÉT, naz most fita, vannak nagy nagy DOBOZOOAIK? A kérdés, hogy miért nem tudták még akik magyar RULL, NINCAK ITT VAN A BiZPNYITVA,A ZOOMBIZOMÁNYI MONYI MONEY ÁRUHÁZAIK, OTP? -PÉK? KÉP? NA AZOK NAGY NAGY VÁGÓHIDAIK-HUSOD -RAKTÁRAIK, ÉS MOST FITA, NAGY NAGY... HA LÁTOD, EZ HOGY HA TE, NA AMCSIBA BABA BÁBU NÉPE, LÁDD SZABAD BAD BOSS666... MAGYAROK? Fita, az UFO-k? -made in Hu? Who?
                      Innenen, ami van hogy dobozaik? - és most ládd egy über raccáAIk, SUPER ANTI AUNUK HIT LER HIT LER ANTI AUNUK NUKINUK RACCA, AZ EGEKBE HÁGOK? Fita, he ebbe te, bele akarnál látni, akkor a KETRECED, EL KELL TUDNOD HAGYNI?- HAGYMA? Fita, ez az, hogy te most is FÉNY ÉS ANNAK A SZELLEM -E? Na itt minden csak ...VOLT EGY ALIENES FILM,HOGY ÓRIÁS ASZALT SZÁRITOTT HUS ---FITA AZ AMI LÁDD BÁRÁNYUK? AZOK HA A KIRÁLY OD, MOMDUK TE MUMMYA $$$... MAGOD MA GOD, NEM KIVÁNATOS KIVÁNTATOD???... NA MOST EZT CSAK HA KINYITOD A SZEMED, VAGY MAGÁTÓL KINYILLIK, A BICSKA? BUGYLY? Juhlika bunda bugyikaja... szüz luk? -tátonGana? -szól a csa csa csa...
...fita itt amit agy? - azé, aki adta? -magyaragyam -agyaram magyar szüleim, nélkül? Adja uram adj velőd cupp? - nékem, fita szósszerint tát ki a szád?-atya agyabugya -os-tya tyatya gatya? -ccc... hol a velő? -dió verő?
Oááá... se vevő se verő,se velő $$$...

Előzmény: repcsepista (1910)
repcsepista Creative Commons License 3 napja -1 0 1910

UFOzzuummm... miEeee...Ki tudja mere, mere visz a végzet? -Hol az ollo, vagya WC pap irat?
                        4.: Kávázzuummm... vizelni sielni jó? Most az. az ami ez? Jer temessük el, most e testet? Azonnal hogy tegnap kiszakadok az anyagi (fita mnden szellem mi, mü?) létból, most Ukrajnában vagyok? -na apuénk nagyon beriadóztak, mert ezt nem uszod meg szárazon ha ha ha...? Fita, minden a nyremeceké? Hogy kié a föld.a nyemeceké? -süket -vak -néma. azaz minden a nyelvcsaládok szin-e? Nadon fida, akik most minden, az egész ami sötét az éj? Magamnak teszem toszom fel a 66 rugó kérdést,lehet .e sötétebb? Vissza Bábel Tornya,ami megint, én nem tudok nem lenni, mert csak az enyéimnek vagyok! (fita tenapelőtt, igenis a mi nyellvünkön fénybe fényem,fényed ed, Jézus vagy itt egyólom ól lom?) Zitt nagyon tudnék takaródzni a irásokkal,jaja amit ők is takaró? takarodó?-silencia, a katon pajtim, mikor halljuk utoljára? -az lett az a nap? -lepedő?.-epedeznek epkednek de lepedőznek? -vizes lett piros, lepedő? Zitt most nem anyaggal van dolgom, ami ha ez minden? Maga az anyaggal is,ha most nem az ERE DETTYI RENDELTETÉSE,LÁDD KIK CSINÁLTÁK, ÉS MIRE PIRE? Zna megelpő vala, hogy a épit észek? Zitt most az, hogy ha minden eleve anya god? Vissza 1984 July 4. Most megint hogy itt is vagy a tevilágod? (fita, miért nem a te föl ded?) Na amit testünknek hivunk, az egy áramtermelő is, azaz van saját akumlátora, (generétora?) és nincs? Nem ismerjük a testünket, és nem is lehet, amira apuénk, nemcsak a testet hamem mindent meg kell tudnotok? -nótok,na itt a testünk, meg van huzatva! -nehogy tul terehelték a herék, hanem ezt régebben is, hogy akik ládd teremjetek jó gyömölcsöt,azok magvát, ez én falun nőttem jöttem láttaml lőttek, le,és a legjobb izü magvakat, eltettük tovább magzásra, (fita nincs iz, se izé $$$...iz éljünk, katasztrófa, mniden bokrotfát ki stalinexoltak, majd adunk mi nektek, izé izé bidét?) és a legjobb izü gyömcsöket oltasra!
                     5.: Na én 3éves koromtól,galambokat tenyésztek, és hogy milyen a galamb bébikéje tubikaja,az számit, de ahoz csak a családon belüli tenyÉSZet, (fita, előttem van egy olyan számitógép, am most vissze men az elsőgalmpárra? -fita midnen az, és most itt nekünk az lenne a szám, nagy szám,vagy iá iánagy szamár... bax666...ahoo megáll, és lettél öszvérük?) ami a tojó galamb szám itt, és én azonnal, ládd van egy kulcs tojo? Hogy az emberek, most hogy talán, jaja érdeskés hogy mi lett ennek a vége, ami a kezdete $$$... én rögtön, hogy ide be léptem? -le léptem a fal védőrül, ürülni üriteni? -hogy teljesen ki vagyunk a vizekbull szolgáltata egy HORROROR -HARAMIA GÉPEZETNEK! -NA MOST FITA, ÉN ÖRÖK ÉLET HÜ VAGYOK,(EZ MINDEN PINLÁT, AZAZ EGY PINALÁRTRA LÉTRE LATARA HIMRINGYÓKÁAIK NEM FELEDEM,JAJA A FÉNYEM, MIDNENEM, A SZÖELIM SULUK ÉS KIS FÉNY -TESVÉRIÉIM MMM... Zitt most hogy MI Atyánk, a mennyekben, na az a nyelv kerületünk? NAP KERINGÓNK, KÉT KERINGÓ JUT NEKÜNK, IGAZ!!!Amit szent háromság, az a nagyapanagymama -apaanya és gyerekéink! Ez az hogy itt két ég van, és a haramadik, dik? Dik a Mo? Ha most azt momndom, hogy nem a földbe vagyunk, a föld allá de most ásd el magad? -mag ad? Hogy rögtön, van a teljesen na az ösztönök? -van jó, meg nem jó? Fát a gyümölcséről?- embert a barátjáról, ládd itt is csak egy barát,és iszom a borát és rugom a port? Nincsak sLueth tesóink, miket álmodoztak,na örölük emem-nek hogy még fingik? -fita de van akasik rekordog tárházai,jaja az anyakoban si bene,hogy mire pi re) Ami történt, az az hogy most ami van, amit tudok mondani, pontosan az ami most találkoztam azzal a a aaa... akkor 5 oszloposoknak hivtam őket, (na kina azon van, és mam kinja,fita msot kina kina p na, az nemcsak a fej arany, hanem az egész!) akik mindent el mondtak nekem, hogy hogy vágták Derbőt 1948 nyélbe, és most azért vannak itt, mert itt is az fogják meg csinálni, (na ha amcsit, mndet.azaz most fita, UK, ládd bereaktam az 2050 filmet, na azok a magyarok lennének lálcázva, Balatoni Lorejányok,tündérek? - na most apunék, ládd mi van ha hallanak, na fita, ha mi merünk a fényüket villgotani, akkor itt mi... hol a nap,hol nap? ) igy, ha a magyarokkal meg tudfták, mindenkivel?-na nem fogják kommunizmusnak hivni, de azért vannak itt? (hogy hivják?) Voltam a lakásaikba,és teljesen, fita kerrülöm a a aaa...minden ami cionista diszek, szobrok, azokkal teljesen tömve a ház, ami a régi BeverlyHillsz, és ezt leirtam egy párszor, na most ezek engem, ládd nincs bennük az, hogy pk ezzel, nemjót tettek a magyar gyerekekkel?-jaja hol vannak amagyar szöLink link,lank lakatos, nektek jár egy gatya fosss...
                       6.: Ez olyan hogy csak szellemi világok vannak,és most te nem vagy, szellem? Fita, én most is találkoztam bloondival, és most leirtam, de ugy, nem szeretném,na most a mieinknél ábra hamibbak hamu kamu rabbikáAIk bak nincs- csennek? Ezt lehetett hallani, hogy ha magyarok egymás ellen tudják hergelini,(ez a követkeccő. hogy ugy néz ki,de ben ész?) heringek van büdösebb, lettek, ami most, olyan hogy valaki nem létezik, az ha a magyar ok családa ellen? -Lenke? Leirtam hogy amit Swédenburgunk, (na a kötelék meg maradt,amit te, nem a zsivány zaroLUAItok, hogy hogy vannak a lakótelepek, és hogy az ugy van, hogy itt is az van? Ez az, hogy én azonnal, mi lett ha meghaltok, és nagymamam mmm... volt hozzá a leg közelebb..na hallottam, jaj de süket, fita ha a testtül, a földtől el szakadtunk, az egy pinalat is lehet, ládd most itt, mi szellemek vagyunk és a hatér terek, fényár, Édesanya fénye nyelve, amit itt szellem látók s reverviwesék? -azok rájöttek valahogy, hogy ebbül a koporsóból, ki lehet látni? Ezt leiertem,hogy fent nagy nagyfekete gomolyagok,(Attilánk álma) és most megjelenek, és ájuldoznak, hogy én egy szabad MADár vagyok? Na meg akarom őket ijjeszteni? -akkor leirtam, hogy te halot vagy, és mégis álmodol? -fita nekem senkivel bele értve a zsiDomBossokkal ami ládd,minden zsiDomBoss ez az hogy senki nem gondolkodik, és le van irva, talán mindentudnivaló a SZENT SUGALÁTOR FEL TORREÁDOR ÖLD MEG A BIKÁD, NEM AZ? -IRATOKBA, ami ugy azok az iratok,talán a talmud -tóra és abbull kivonatok, hogy szellemek vagyunk, de ahoz lenni enni, szószerint fény, le van irva, hogy egyetek fényt?
                        Innennn... legtöbbzör, ugyanés most az van,hogy akik Bábelnál az épitészek,naMA is azok! -az érdeskés, kecske szereti a kést, most bloondi hogy a a aaa... Federál (dara darál fasirt hamberger) Riseve, több 100 billcsi épitkezésbe kezdftek,na ha van (III) harrmaDika, az!
Ez az, hogy a borzalom gyütrelmem -kinom, enyhül, mert 2023 Szilveszterre neketek meg kell mar...ha? Fita, most végleg le akanának szám? -ja da oda vissza, aki maga magát fel áldozoojAIk,na az áldoozoo is zoombizoom?
Oááá... ?

Előzmény: repcsepista (1909)
repcsepista Creative Commons License 3 napja -1 0 1909

UFOzzuummm... miEeee...Ki tudja mere, mere visz a végzet? -Hol az ollo, vagya WC pap irat?
                        1.: 7/14. A KÉP? -egész éjjel Ukrajnát ufoztam, és sötét feketesÉg és tudalanság lenni nem lennis ég?-van, nyemecek vagyunk, ami most ténleg a nyelvek szine? -ize, és most mi akarnunk lenni, a dinnye csősz? Az első, hogy ennek heccehucca vége,hogy a nyremeceké lett a föld, és az oroszoké? Maga az hogy a nyelvek, a magyarokon rokon néoek is, nyemecül váncognak, ánc vánc dánc, ugy táncoltok ahogy mi(fütyink? -fityma?) fütyülünk? Naz az hogy értelem, vissza a Bábel TORonyra, vanak hangya fajták, amik tőbb méter magass sár -tornyokat épiten,meg madarak fészket nem beszélve a kigyó mérgeskigyó fészkes fenekek? Itt az ajja fusss... fosss...$$$... le vagy szurva kurva? A kos szarva agyancsa beakáda (akkádok?) a BOOKorba?- nevetek?- be irattatott aZ ÉLET (ÉLELMISZER) KÖNYVÉBE? SZÁM ADÓ? MÁSSS... MASNIS VILÁG? MI AZ? Ami nekem azonnal rémisztó, fita ha az agy is csak sárbull -material al ol, gond ol, nem hanem ölt?-zitt az hogy tranxformál-mAIai? -TRANSZ? TRANX? -PETE SEJT, LÁRVA -BÁB, BÁBEL? -BEL?- BÁ? BÁBÁ BB BABA? Márminálunk babám,,már minálunk babám,az jött a szikásba... felmen a legén a fára, meggy fa tetejére, le rázza a meggyet l le rázza a meggyet, gyere babám szedjed,rózsás kötényedbe? Burjányzik vagy nem, kurjányziik? Kura nő, kura fi? Attiláék? Fita az igazság két élü karad,és magyar agyar? -szabaddá tesz Tullrull Turull Madár, csecse csicseregne? -ami fény nélkül, van lenne HAN -GOD? -VAGY HANGOD NÉLKÜL FÉNYED?
                       2.: Tregnapra reggelira, hogy akik magyar RULL, beszÉlnek, ezt itt azonnal, hogy ezen lehetőségek, hogy beszÉlni akarok magyar RULL, a magyarOkkal, na olyan nincs! Nadon fida, ha most van olyan hogy GOD -DOG ÉD -EDD DÖG? MEGHALT? HUS LETT, A GERENDÁRA ÁRA, KIFESZITTETETT... ÉS HA NEM ESZITEK A HUSOM, NEM ISSZ-ÁTOK A VÉREM, TI NEM NEM MI, MI? -VAGYTOK? TOK? MI VAN A TOKOKBA? TOKO? Ezt azonnmal, ládd 2 év körül vagyok, és a nagymamámnál alszok, és a nagymamám a Bbliábul (BIBIS? BIBI BÁNT???) olvas, esti mese,(fita, ma is,azt a mesét?) és ami érdekelt, ládd a kis Sámuel, Samu bika, hogy hangoakat hall, és odaszalad nagyapa, aki a 9 éves nagyamama mája? Libmáj kacsmáj luuGENerálj (lu fa lu vaslu angyalom galambom?) ne degenerálj Rája? -ráka? -Xoltál, nem látod, XEX XOLOK, a nagymamáddal? Fita, itt más Xol, baxol, XEX -XÓL? -XEX ÓL,és te vagy a levágandó marha? -miért vagy marha, mert a bika, bika bika? Nizzük, az hogy Mi is ufo-k vagyunk, az SZENT IRÁS? HOGY FRUTTY AZ TUTTY? TEREMJETEK JÓ GYÖMÖLCS -CSÖKET, CSÖKEVÉNYEK, gazok gázok?- JÖVE VÉNEK, ÉS ÉNEKELJETEK HOGY ISTEN? SZERETETT? FORDITVA SZÜLE,BUJ BE MAMA ANALA, (CSÖKE VÉNYE?) FITA AZ BIZON MEGJÖTT A BIKA, SZENT IS VAN? A FITYMÁJA MA MAMA A FEJÉN, ÜTÜ ÜTÜ?
                       3.: Naz első hallásokra okra? -elóször hallom., hogy a kis Samu bika, fihtejal tejelsz vagy sárzor minden bikának háreme, na most, minden alatt való, bika alláhala?-és csak a bikaviadalok bika,bika bika... -xuku xuku xuku jérce és kell lenned kloákaja? Kié a püspök falatod? Nincs olyan,hogy oktalan, ládd a kis lemaradott gyerek,azonnal hogy meg jelentem, kezde beverni a nemi nem mi szervákat? Naz az van, ha csa egy akik barát, bar át? Fita, az nekem örökre barÁtom, atom, atomota, azaz zitt az van, hogy FÉNY? Zitt én csak ugyanaz a geci vagyok, mint mnden geci zzz... ládd JJJ...zzz... Na amiket leritam a Mi is ufo-k vagyunk! Fita én NEM UFO-T LÁTTAM, HANEM AZ VAGYOK,NA MOST HA TE MAGYAR RULL, BESZÉLSZ ÉLSZ? Amit akarnék, hogy ha te ládd Csicsáky Jencink, MU az emberiség szülőfldje, jaja MUL? ÉS HA AZ ANYA GOD BULL, INDULATOSZKÓDOL (KOS-OKOS) AMT MEGKÖTSZ A TEIED, LÁSS A KOS SZARVA AGGANCSA,NA MOST AKI MINDENT TEREMTETT, AZ ELEVE MDNENT EL RENDELT, ( LÁDD FRIGY LÁDA LÉÉDY,A MESEKÖNYV VAGY A TEV RAJZ RAJZOL,LÁDD A SVORDFISH FILMBEN,FORGATÓ KÖNY IRŐK,JAJA AZ IRÁS TUDÓK, ÉS OL VAS? -HASS HASALJATOK...) S ITT TE VAGY, GONDOLÓD -OD? (SZÉP SELYMES LÓDINGOM, DALI PÁR PISZ -TOJOM?) KI KEL KELLE PU, ITT MINDEN TOSZÁS, ÉS AKI TOSSZ, MINIDENKIJE MIJE, ALANTOSZA, TUSZÓ -CSUSZÓ? -MÁS
SZÓ HASON (HASZON) MÁSA? NA A MAGYAROK ÉDESANYÁNK FÉNYE?-FITA MI AZ HOGY TEJ UT? Ha most onnan vagyunk, akkor most le is ut, fel is? SZÁRMAZÁS? SÁRMÁZ? VAN A VAN, AMI A KIINDULÓ PONT LENNE? PONT UK? PONT UNK? Fita az ÁRNYUK? FA SZUK, ALATTI ÁLLATI KÜLÖMBSÉGED? APU KASZA, KŐ? MAMA LUKA? VAS AKASA VASALUKA? KASSZÁLÓAIK?
                     Innen...vak? -vak vak...neki mennek a falnak, az vasabblaknak, vannak, de minek? -ha nem kellek, senkinek?- ha mag magam magamba bamba a bamba.bambula... nincsa BANK BABA? -SZAM-ÁR, SZAMÁRIHÁNAK LE ÁNYA,JÁKOBB KUTJÁNÁL? NEM HÁGÁR?
RIA RIA NEM RIHA, HUNGÁR RIA, RIA DALOM?
... Onnan hogy lehet beszéni a halottakkal, jaja ha te nem vagy hal? -hall a hal a vizbe? de lát? -a hálóját? Fita, ha a husod nem kivántatod, ládd timsózó, akkor most kinek pi $$$... kellet neked teccelegni itt a sonkám? -piros strompátlis bharisnya? Liza Lizárd ábra ham ham ham... bakapott a bálna mint Jónás Mendlit? _mi az,ami nem XEX XÓL LÁSS MONDÁS ITT A KONDÁS ÉS XEX ÓLJAIK? XEXXEL TESSÉK-TECCÉK? - MEG NAGY NAGY NAGY...DANGGG.. LOAN -DOAN DON-GÓTOK? BABY LOAN-LOAN DOAN?
...Oááá...?

Előzmény: repcsepista (1908)
repcsepista Creative Commons License 4 napja 0 1 1908

UFOzzuummm... miEeee... FÉNY FÉNY FÉNY...ÖRÖK FÉNY, SZEMINK SZEMEINK FÉNYE VILÁGOSSÁGA VILÁGITSON ÖRÖK ÉLETEK ÁT ÁT LÁT?
                       4.: Kávézzuummm... viz viz viz... hova visz, ha az élet folyója, hajója? Vlami olyan, hogy miden nyelve, na most nekük az ÉdesAnya Fényünk, a tejünk, és mi A Tej Ut? Most akik kezdünk értemi magyar RULL? -Zitt én azonnal hogy én álmomba, oda megyek, ahova akarok, és én onnan, pazar fény és olyan... gazdagság, hogy minden ÖRÖK kész, amit itt nem tudunk el képzelni, mert most fita, ami engem meglepett, hogy miért nem dematarizáljuk akik bennünket akarnak dematarizáLni, (FITA CSAK AKIK GONDOLÁTBSN IS ÖLNEK, AZOK MAGUKAT ÉS AKIKET BESŐZTAK, AZOK IS!) amit msot csak ugy, hogy minden magyar ember, egy emberként!- Na egyesitjuk sziveinket jogy célunk érjuk el? Nekem az, én addig, ming én itt legláabb ketten, hogy ÉN MAGAMMAL ÖRÖK RENDELKEZEM na msot fita, hallottam a hátm megett jaj de süket! Emlékeztek, most gyalog, előbb a napa merntem, (fita az mi portolunk és sportounk, dolgoz elég a porból...)és onnan le a a aaa... na mielőtt ide bejöttem, mint fény, az az hogy nagyon sok mesterséges lenyeket, (fita ha kirláy, azonjnal te még a seggdugója huzója se vagy, ugynis az a halál) na csak ha meg látott, dematarizállódott, és meg kellett vivjak, e -világ urával, ami kétszer, és döntetlen,(na kiment az enegiájájájjjj...) ami olyan picike lett, hogy most eltünt, és és én nemtudtam olyan picike lenni, de olyan lettem,és csak meg érintettem,a kardom hegyével,és olyan lett,mint szőröstöke szőra a légynek,ha nem hiszed gyere nézdmeg, honna vanak ezek tájszólások? -fita ezek nanana...nana -tató e tető bogarak bogarázza? Fita,mestereségesek?- mi magunkat csináljuk a MI FÉNYATYAMAMA FÉNY -TESVÉREINKEL KELL? DE NINDENT EGYÜTT, ÉS ITT AMI LÁDD HOLNAPO? -NA LÁSSUK, DE HOL A NAP? Ezt apunénk, hogy neked lenned kell, enned, fény? -FITA EZ A JELENÜNK?
                      5.: Most az éjjel, ez ami most az hogy én Fény vagyok, és most ez hogy NEKEM ÖRÖK MAG-MAGY -ÁR,FÉNY ÁR SZÜLEIM MEG FÉNY -TESTVÉREIM VANNAK, na most azonnal, fita, mind a két oldalt, (nagyon j az agya hasitás vagy tudát, fita a bal agy nem tud semmit,főleg a jobbról, de a jobb szeme mindent lát? -érted jószem -eszem? Fita az ATOM HASITKAT, AZ CSAK AZ ANYA GOD? -JAJA A HANGOD A FINGOD? ŐK PÉNZELIK! A PÉN ZZZ...NEM NEMES URAK? NEVES $$$... JAJA AKI UTOLJÁRA, MERT HA VÉGE JÓ, nincsak itt A HALÁRA KINZOTT GYÖTRÖTTEIK,DE DE DE...LEGYEN MÁR ENNEK VÉGE? Tegnap az ififiam, ha ti nem lénnétek, mert én csak tiértetek vagyok, ami fita, ez az hogy az aki NEM HAGYJA EL FEL ÁLLITÁSI HELYÉT, AZ ÖRÖK ÉL, ÉS MOSTRÖGTÖN NEM HOLNAP, HOL A NAP? Vissza, csak vegyük János Vitézünket, igaz lehetett?--hallottam, oh de süket? Fita,Sanyink a sógor, tudta hogy meg hal, és megértette leesett neki,hogy a családunk, zitt most a felesÉgem, na megint jaj de süket, fita itt most te ezt gondolod? Igen igen, az els[,ha nem bánt senkid,had beszÉljen,de most éljen. Fita én nagyon nagyon agyon szeretem magyarjainkat, s május felvonulás, pont előtünk,valaki éljen rákosi éljen rákosi semmi más, csak gondoltam,és valaki beszól,ne éljen? Mindenki szanét szalad, hányszor akakartalak bennetek mint kotlós s kis csiébéit?-szárnya aláh? -na egy nagyott robbantott? Két felül angyal,közepibe izé... Fyta,mnduk olyan jó párszor, ott ültem a széksorok közt,és midnen alkalommal, hogy ábrahám nem gondolkodott, na mi a fene, hogy ho ho hooo...csak engedlmeskedett,,, vette dik faxizsákot, na ne badd meg, nagy növésü nagy pacal 18 éves, és negelmeskedik, ábram az apja, nekem akkor is gyanus volt, merrt már előtta, fiam,ha az mondom, ugorj a kutba beleugracc... jah,de akkor hülye vagy, jah, te is hülyéskecc, kácc Mozsi, én is?
                     6.: Na most minden alakolommal, és mindig tudtak valamit beujjitan, és meg fricskázták fülem, az ödög befogta a szemem, ne őröljetek meg,engem nem visztek a hátizsákba-batyuba fel darabolva, a hegyre én örök élek értetek,értettek? Fita,azontul meg meg fogtak mert a lélek beszél belőled, és ezeket lirtam vagy 200 sor? Most 1999 december brrr... nem volt hideg, csak mikor eljöttem azután, na most a falumba tök, megszüntették azt a gyülkezetet amit apum nyitott, ill apumat kizárták, fita apum, fiam,itt nem emberekkel állunk szembe hugyozunk? Fita, itt érteni kell a zenét, zen bona? Fita,most ha azt, amit ládd itt én is, meghajlok ha nem meghalok, na eddig mindenhonan kitiltottak, az amit magyarok? Fita, zitt az van, hogy most hogy a fiam, utálom őket, mindent,de a zsidók okosok? -na én amit akartam, hogy MOST ÁLMUNKA MUNKA, MIÉRT AKI MEGÉRT, NICS MUNKA? Naz ami nincs nincs, apám tudod mi a baj, nincs pénz? Fita, azonnal hogy álmába a gyerek hazajár mint egy lufa? Fitejuk a testünk az ugyanaz mint a NŐ -vények, na meg venyIge? Whooo..én fröcsköltem,poroztam mit egy vöcsök? Fita, a kis felesÉgem, na fita, itt mi tudiunk beszélni lát in? Petróka, szemem bensődet MÉLán át át át...pasztázza,szeretsz engem, na a kis felesÉgem, ne badmeg, azt neked kell tudni, ami kicsavták szaros gatyát, ugganés, itt csak sár ár, na meg Sárika, egy gicsit butácska kaka, jaja ha kézzel csinálták, előbb Sár? Na itt a magnes -tér? tere, fere? Vicca, az hogy most monduk, EGYET GONDOLUNK ÉS EGYET GOMBOLUNK?
                       Innen, az hogy rá érünk arra holnap? Ezt az, hogy nem bántok senkid, főleg a kid? Fita, A HAN GOD, na most NEKED NEM LEHET, MERT NEKED NIN TORKOD? MERT TORKOS KOS, OKOS VAGY? Nincs olyan jövő, semult, ha a multat végKÉP? -EL TÖRÖLJUK, KENJUK BE SÁRRAL? aMI UJA MIT,MA MEGTEHECC... Fita, ez az, hogy itt ÉLNED, ládd én élek érted, érted? Fita, minden a GONDOL LÁT, na most előbb látod, vagy gombolod? Fita, hogy mi a mi FÉNYÜNK? - VAGY FÉM-ÜK?
Oááá... ?

Előzmény: repcsepista (1907)
repcsepista Creative Commons License 5 napja -1 0 1907

UFOzzuummm... miEeee... FÉNY FÉNY FÉNY...ÖRÖK FÉNY, SZEMINK SZEMEINK FÉNYE VILŐÁGOSSÁGA VILGITSON ÖRÖK ÉLETEK ÁT ÁT LÁT?
                   1.: 7/13. A KÉP? Mi magyarok örök MTK kaka sok,ivadákok, mit a MI VILÁGUNKBANK FÉNY FÉNY FÉNY...Most az hogy vannak föld alattiak, és azok honan és miért vannak, és nagy lukak,és vasbeton -városok binkereik és lefeljáróAIik? Fita,mi akik megtartottuk a fényünket, az a magyar tudát -unk TUD UTUNK,A MENNYÜNBE (NYÜG) FEL VEZET, DE MOST ITT IS ABBA VAGYUNK, ABBA ATYÁM? Ha lehet, csak közel hogy egy olyan, tehát ami itt van, mi abba nem vagyunk benne, hanem MAGYAROK ORSZÁGOM FÉNY ORSZÁGOM MENNYORSZÁGOM MMM...TÁRULLJ HAZÁM,TERÜLJ ASZTALKÁM, Ezt most ugy, hogy igazibull, hogy mint egy egy nap, és féjnye, és ÖSZFÉNY! -ami nem vakitó, hanem édes? -ládd ÉdesAnyánk teje? -fit a fény az az! Hogy hogy van hogy itt is van? Na egy olyan, mint egy nagy nagy gyártelep, ÜZEM TELEPEK és telepeik, és most amit kértek, hogy mik azok a vasbeton gömbök, és a feljáróaik? -ami iszonyatos mérgező, és mindent dematarizál,és hogy mit tudok, hogy tudNUK, azt előbb dematarizálni? Fita, nekünk magyaroknak, nincs olyan hogy lehetetlen, de tehetelen, azaz gyáva népeknek nincs hazája, de kinja, végtelen? Most az, hogy AKIK A ÖRÖK HABIRUSOK jewRuSSIA -JEWUSA ÉS MOST MIND EGY KALAP ALATT, FA VAGY VASKALAP? Zitt most az, hogy minden a szellemi,szellem mü szinten, és vannak, mérges gázok,és azokkat akik létre hozták, azok azok!!!- ládd a finGOD?
                  2.: Mikor visszajöttem (1999) hires kis magyarországombull, mikor haz mentem is, meg jöttem vissza...szemembül a köny kicsordult, de fita, nem én sirtam,hanem a kis kecském, szereti a kést, aha a nyiri bugyli bicska? Na azzal szemeztünk meg oltottunk, és itt is szereztem egyet? Most az hogy egy du. -ülök guggolok a lunkat fa alatt,csemegézek, és egy pillanat vo vo whooo... onnan, hogy egy földömbön vagyok, és kifolyik a föld azaz összefolyik a lábam alatt...Na most ugy leirnom, hogy ÁLOM A SARAT AZ ÉLET? DE A MÁS SARÁT ÁTOK? -na most fita, kié ez a föld Gömb Bözsikéjuk, vagy Bözsi kénk? -kéne? Fita, az egy marha? -borjuhzik, és most hol a bika? -báránka és kos? Fita, most az hogy egy a fa, bizon magbull fázik? -magábull? -és a mérges? -kigyó kóma, be oltotta? (de itt mdnen mindenki kómában van) Naz akkor, nagyon megijedtem, mert most MI MAGYAROK ISTEN -ÉK, VAGYUNK, TEHÁT SZELLEMEK, GONDOLKŐDOM ÉS MAGYAR RULL, RÁZKÓDOM? BRRR... BEREGGEK BRED DIDEREG 100 JUHOCSKA MIND EGYÜTT LEGEL? Fita mozgó de MO? -DEMÓ? -FÁK VAGYUNK, NA MOST ABBULL ATYÁM, EGY MOZGÓ KLOTYÓ? -WC.MI A VÉGCÉL? Zitt azzal, hogy most megnyilt a menyj a pichába, nekünk, azaz Mi is ufo.k vagyunk!!! Voltunk,zna azzal, meg ezzel, bizzel bazzal gazzal gázzal, FIN GOD? -fingottá, miért, mert gáz vágbél szél vágány gáz, enged a szelep, fita fábull vak karika? KÁR,kis kár meg NAGY KÁR? -ROLL -RULL? NYOMÓRULL? NO MOR ROM -MOR NÓ NYOMOR? MOROGGY? SZAPOROGY SZARÁSIG?
                  3.: Zna amnit én tapasznyaltm, meg nyalok, ládd a közönség én vagyok, a seggemet te nyalod? -nyálazod a vonómat? -jaja minden oly vonzool vonj Uram vonj engemet mindingkább magadho ho hooo...közelebb, na most te vagy a fing, az én gatyámba! Éltét tét értem adta ő? Szállyon sárljon, angyal szárnyom, el ragava vigyen el, vigyen fel a GOLDGOTÁRA ÁRA, HOL MEG VÁLTOTT VÉRIVEL, JAJA WAM-ZOOL? -LOZZ? Fita, leirtam hogy szörnyetek csótnyok, bögölyök bogarak, a vér tárolókba és szörcsögik a véredet? -és keverik? Zna most mind akik TUL ÉL ŐK? Vissza, ami van, hogy akik MTK kaka sok, na itt azok,mindenkinak van FÉNY MAG MAGY LÁDD FÉNY= JÉZUS -MÁGYSUNK? AZAZ FÉNY!!! FÉNYÉBEN USZKÁL? MAMA -ANYA -TEJ? VAGY APA? MOMORSZÁGOM (NYOMOR NO ROM -MOR NO NYOMOR?) MENNYORSZÁGOM MMM... Zitt az, hogy itt ezek olyan szörnyek, most csak ugy, hogy vigyem el, ládd ezeket a vasbeton dzsungeLeiket, azaz zitt az,hogyha annyi HIT EDD? JAJA HIT LER ANTI, ÉS ANTI HIT LERYRYK? De nem most, hanem holnap? NA MOST ZITT HOGY A FÖLDTŐL EL SZAKADJUNK NUK? -jaja minden a szeMÜK? - FÉNYE KÉNE TE VAGY -TOK? -azaz mi lenne, ha most minden örök fény a fényben, FITA ez az. hogy AZ IDÓ ÁLL, MEG A FA? FÁBULL VASKÁR-IKA-IGA? Zezz csak ugy tudnám nyam nyam nyam, Édeanym is volt nékem, keservesen nevelt engem,(igaz!) Ragyognak rám a Csillagok, na most fita, az 5 és 6 águ? -mert meg tudták hogy árva vagyok? Zitt az, HOGY MI MAGYAROK, LÁDD megprózáltam a Mi is ufo-k vagyunk! -Voltunkba, hogy VELEM LENNE MINDEN, azaz nekünk ÉDES ATYÁNKMAMÁNK FÉNY? ÉS NÉLKÜLE MI LENE, ÉS ITT MI EGYEK, ÖRÖK EGYEK VAGYUNK!!!
                  Innenn Jön a di cső fita EGY (SEGG) LUK? -UK? KU KU KUCS FROCCS...VÁRJUK, AMI NINCS, LESSS... NA LÁTNI NEM LEHET, DE BIDY BANKA? BIBI BIBI BIBIPPP...SZELLEMÉBEN MÉH-ÉBEN, ÉL EGY NEMZET DE NEM MI? -VAGYUNK? Fita, nincs ideje senkinek, magára ára? -a fiam, utalja a pa lesz tinókat, és a mixeket, a zsidók okosok? -nektek is, 1936, SallamonyAIék, Slommoék, ők nem bánják, mit hiszel vagy nem, Hit Ler Anti, vagy Anti Hit Lery, csaK a pénz nyomás joga, meg kontrolla az ő kezükbe legyen, most egyen sárt? Fita, itt amit a talMODAYK, na azt nem tanitják, tóra az talmud kivonat ok, tok, a szent BbLila hogy neked kell tudni, na most dugni,na azt? -addig dig...
...fita, akik a juhus vére,és most ha elkezdik frocskendezni, akkor ők, ládd ha a teremtujukát, fita, itt ahoz, hogy te gondolkoznál, kozma?
...Oááá... ?

Előzmény: repcsepista (1906)
repcsepista Creative Commons License 5 napja -1 0 1906

UFOzzuummm... miEeee... 43/57 -48/52 - 44/56 fenekem a szátokra pattan666... %-kaka arany? -kaka sok?
                        4.: Kávézzuummm... viz tükre, naptükör? Juhus vére értem? - folyt, Juhus értem holt, volt? Hogyha bünöm vérpiros, fehér? -lett mint a ho ho hooo... Fiteljunk, fehér az magyarok Jézusa,(Fehér Haus,fehlr cselkédek, kezdve bloondival) és nem vér, azaz FÉNY ÉS MI MAGYAROK FÉNY-VÉR TESTVÉREK VAGYUNK! FÉNY SZÖVETSÉG, DE NEM SZÖVET, HANEM FÉNYEM FÉNYED, ISTEN VELED? -Édes Piroskám, na na piros, emlékszel mikor a farod vakartam, van rajtad kivöl sok sok csinyos ... ládd Kati, bornyu vagy a cövek? Fita, zitt az van, hogy nekik? -zitt az öl, az ha valaki hust eszik, vért iszik? -az a bogarAIk,már meg szállták? Ja most mindenki, mert ahoz pénz kéne, hogy saját termékedet egyed, és most se péhz, sehoni horrny poszlo, na ezt apum szokta mondani, de hogy senkinek nincs se földe, se pénze? Na a számok, kell hogy érzékeltessem, ami előtte, most az agyam, teljesen kihagy, nem emlékszem hogy pl. msot egynagy zacskóba eltettem a gumi alátéteket, nam egy olyan doboz valamit, ami ma legalább ezer + dolcsi, és nem lelem, nem emlékszem, pedig azért tettem el ugy, hogy ne hogy el veszen? Na ami van, hogy ha te nem kaptál tálon tálentumot,figyeljeuk akik mégis legalább megduplázták, akik két tálentumot kaptak, na az az elhivatottak hivatalosan a mennyegzőre,mikor WŐ -legénnuk, meg jött, nagy nagy bottal DURUNGGAL?
                        5.: Most az hogy, VÉGÜL EGY ARANY VÁROS, és külvárosk? A Med Max filmek csak kutyabőr, kutya hasa? Naz mikor talákozok, ha te a FÉNY-VÉR-TESTVÉREM VAGY,akkor csak az, hogy te mindneek előtt felett, (alatt állat) neked lenned kell, és most enned kell FÉNY? Na fitelunkga, itt bunga, buga, NA EGY OLYAN NAGY NAGY BUGA ÉGI HAJÓVAL, UFO, JÖTTEM VISSZA MOST 2023 Márcicuska, már minálunk babám, már minálun baba? -az jtt a szokásába, nemszedik a meggyet nem szedik a meggyet fedeles kosárba stbbb... Na mi sose hagyjuk el egymást, hajába kapacka? - farka? Fita, jo a 2050 film, na hogy ha valaki gondolátban is öl, vagy xexöl, hogy hogy született a ki jakabb, tudjuk? Fita ha most valaki gondolátbank is öl, az NINCS? -itt, csak az! Zitt pont ellen keccke NŐ? Ha a juhus UK, FITA az hogy gondolkódul? -te csak ha ők trágyázzák rázzák a fejedet, esetleg, jaja satan szartan gzné gan él dombook? Most az, hogy itt én nem hogy nem vagyok berirva az ÉL, jaja borotva élen puccos seggel csuszda? Na az hogy miért feledem,azaz azonnal én az álom, na most nem álmomba, hanem fita kétszer, le akaram lépni a falvédőről, de most az hogy semmi, ZITT AZ HOGY CSAK A SZERETET MARAD? Naz acconnal, Zona Sonja,sonka fonja a véralláhfutáSOS inát? -na pi? Zitt az, hogy amiket leirtam, ezt az hogy ha feledem, azonnal tökön szurom magam, (fita apuénk most meg sugjuk, igaz!)mert az az, hogy én se ez, se az, ÉL, amaz, srrmáz, azaz itt fitelejuk, a nagy nagy hir ess? -seggek? Nekm az, hogy hogy hooo... am most zitt is, ha figyelitek, most az,hogy amit most is müvelek, mivelek,de az hogy azt akarom hogy ott legyetek ahol én, vagy most a kiválasszotta kés kivált agyon baxottAIk?
                        6.: Amit itt gondolni se lehet, hogy ha te most én vagyok, hogy Mi is ufo.-k vagyunk! -zitt fita, az itt van,voltunk, hogy A TULRULL TURULL MADARAINK, EL KAP, JAJA MOST AZ HOGY TOTAL NEMCSAK EL SZIGETELTEK BENNÜNKT,AZ HOGY TESZIK? TESZIK MAGUKAT, LÁDD NEKED NINCS MOTYOD, NE MOTYOROGJ? Ma a fiam, nehogy jobb lett, de mikor fogják ezek atoMOzni egymást? Fita,blondival taLálkoztam ismét,(VELETEK IS TUDOK,SŐTT AZ UFONKKAL EGYET UFOZZUUMMM... (engem felvettek, és olyah csoda valami,amit látnotok kell,és én látom, de te is, csdak most te FÉNY VAGY, LÁDD FÉNY JÉZUS, AZ TE VAGY-megprózáotam a Mi is ufok, vagyunk, s Ijónk, végele el tüntették?) és zitt akik most mégis,ládd... még jönni fog, fog? -van fogad? -na fita, van mert a a a kirlan foton,mef figya, az enyém, van csak nem tudom vaccogtani kocc kocc koc..ill tudom, hallod?) egy jobbkor, zna arany kör, arany bornnew és bika bika viadalAIk? Zegy gicsit, 1930 évek szaga? Na 1936, Sallahmonya, Slomo, őket nem érdekli miit hiszel mit nem, nekik csak a pénz nyomás, nyomda és a pénz kontrol, amit itt ezek fita,na a fiaim, költözzünk vala hova, je hova? Ugganés amit vártunk bloonditul tull, amics ládd magyarországok mennyországok, mindem ország nép barátja,sőt testvére? Na fita, találkozok a mi ÉGI FÉNYESEINKKEL, igen igen amit most ufo-k, na most leritam hogy minden álom álom és olyan csuda TUDOMÁNY-TECNICA, amit ha valaki nem látta, én nem hogy láttam, hanem annak a csoda MAGY-VILÁGNAK, AZAZ pitim,te is katona vagy! Felderitő, előőrs előre pajtás? Zna most nem tudom leirni, mert az agyam, na ezt,a fiam,jaja ma mondtam neki, deha emlékeznél...akkor párnapja együtt voltunk A BÁBEL TORONYBA! Fita,ezek nem az ürbe akarnak... nekem az első emlékem, hogy én ÖRÖK EGÉSZ ÉG ÉSZ EMBER GYEREK VAGYOK, na most ezt megint,most ebbe bele szólni avaktkozni hogy most itt apuskám a puska tusa? -csak hátul sült el?
                        Innen...na amivel vissza jöttem,hogy van a természet, és vannak a várrosiak? Ez az hogyha csak mezővárosok lennének, de ha van olyan hogy halál? -ez nehéz nektek a ösztönötök ellen rugudalkozni? .zitt a xex -xól? -az teljes egészen ki kell tudni iktatni, és most az, hogy csak akik,öltek, jaja most Bily Gramahafon?- GOD DUK, A DAM MEG MADAM, A KIGYÓ RÁ MÁSZOTT A FÁRA? ÉS ÉVÁT EL KÁBITÁ ÉS MEG HARAPÁ PÁ PÁ...FITA, ÉVA, ASSZONY, ÉS TERHES LETT VALA, DE ELŐBB PUCCOS, ÉS A GOD DUK, MIDENKID MEG DUG, MOST EGY ÁLLATOT, JUH HÓTT? -KETTÉ SZELI, ÉS RÁ HUZZA A BŐRiT, BUNDÁT, ÉS MOST ÉVANAK? -BUNDA BUGYOGÓLYA OROD A DUGÓJA?
Zna ami van, hogy a VÁROSIATÁS, most 43/57? s mire oda érünk, hogy EGY VÁROS ÉS EGY SEGG ALATT...(NEW CHKÁKÁGÓ, JÓ REGGELT BUCK RODGER? -.DE AZOKAT AKIKET ŐK KIVÁÉLASZTANAK, AZOK TÉNLEG RÉSZT VESZNEK, ABRAHAM BOZÓTA? Fita, csak egy KIRÁLY VAN, ÉS A LEÁNYAI? -ÁRNYAIk? LÁDD SZÜZ MÁRAI SEGGIT? Zett az, hogy VAGY EGY KIRÁLY ÉS EGY VÁROS, VAGY EGY FÉNYATYAMAMA MA MA ÉS EGY FA LU? NEM VASLU LU FA? Fita, nem tudjuk, nem lehet, mert zitt midenki csak a MESSE JAJA HOL A LUK?- ÁS? HEGYEK BIRULJATOK RÁNK, ITT A MEG VÁLTÓ TOK? KOT KOT KODÁCS,,, MINDENAPRA EGY ARANY TOLÁS, HOL A TOJÁS, CSAK GÖRBE? GÖRÉNY BÁBOR A BIRÓ?
Oááá... vicchang... boci boci tarka se füle se farka kaka...Moka?

Előzmény: repcsepista (1905)
repcsepista Creative Commons License 6 napja -1 0 1905

UFOzzuummm... miEeee... 43/57 -48/52 - 44/56 fenekem a szátokra pattan666... %-kaka arany? -kaka sok?
                        1.: 7/12. A KÉP, FAKÉP? Ime amit megtudtam, az a VÉG KÉP? -ami 43% a 57% -hozz, mit hoz a jö VŐ? Ő eljön miértünk, Ő? -eljön mi értünk? -mihez, Elvisz mindket égi honba, nem leszünk itt fájadalomba, de te nélküled, azaz nél, jaja kiszegeciztek (fita magból, de a te magod MA GOD? - geren -gerinctelen gerendásaitok?-gerend grender reVerend, -GÖN DÖRRR... GANÉ GAN É DOMBOOKOK? -O ÉS U KOSOK? Icákokat levágták,mint a sárt? Fita,itt az van, hogy mndEn családra 50 000 $$$... adóságold raktak? Talán az egész föld lakósAI AIda AIdákó barmAIkra? *FITA EZ EGY NAGY SAJT sss...SAJTOLO LAW-LOAN KÉP-GÉPEZETÜK? Rögtön, azonnal, bloondi előtt, ugy ahogy lépést tudtam tartani, az árakkal, de most vége! Ez most ami a a aaa... ládd a BossTóni i tea, na azonnyal hogy aabram ham ham hami kosztuMORokat ránk verik, GIG GIGAZOK? Fita, ugy ahogy, ládd na fita,most az hogy a fizetés arány arany?-na amit a szegén népem kiván, ládd kecske a kést? Nazz vissza... FiteljÁtok, most ott, amit laza álom, haza vágyom, az Atyának, fita itt most EGY VALLAGUR VILÁG KIRÁLYSEGGSÁG... Zna aki a Bábel Tornyot Épiti,nem piti?-sitipiti? Onnan azzal, ládd a GOD? -Fita mag-ad, magom? -deha a te magod? -nem az eném, és most bizony, ITT VAN A GOD DUK MINDEKID MEGDUG? (fita a felesÉgem, jaja mert agyon baxxák egymást, és a keresztények, zitt AZONNAL BENNE VAN MIDNENKIDBEN NEM BAXUNK FÉLRE? BOSZNIJÓ? Fita, ma már, reggel, a felesÉgemmel...a kis lány, kölyök, ki ássák, (4nap) a ROMUK allul, és kenyert kér, és nincs? -Fita a felesÉgem felhördült, őt nem érdekli,mert csak ember gyerek gyere kid van,van? Zitt fita, azoknak ládd Csycsáky Jencink, az értElemnek elemnek ellem?- lámpás- sok, vagy PÁL pálott szájuhukk? -nagy bunkós pásztor bottUKkal bótukkal, MO BOTA BOTA? -BIKA BIKA BIRKA?
                        2.: Na most is, hangzik folytonos, azaz belédfolytják a hugy savukkal , és fa szukkal? -jaja mindenkid csak el alélhacc.. jaja el vagytok ájulva, na ez azonnal, ugganés én tejes EGÉSZ ÉHBEN,rendlekezni akarok magammal? MAL? MALL? Ami hogy én AZT TUNULOK, AMIT ÉN AKAROK! ÉS NEKEM NEM PARANCCSAL CSAL, zna itt van, hogy ÉN UGY, HOGY ÉN UFOk? (OU? -TOK) -Ma de in, madba kisinas, bent vagyok a Nagy Bőgőnkbe zziimmeee zzz...zummm... recefica bumm bumm bumm...Zna ha én tudok létezni,lét? -lát? -hogy tudok létezni látni hallani a por hövelyem, ládd egy luk? -aha segg luk,és hallani, zitt kérdelek, te tudsz létezni csak ugy, hogy ÉN VAGYOK? -senki más?-mása? Fita, ez az egész, Index, ez azért jött létre látra, mert ezt mi, jaja Mi is ufo-k vagyunk! Voltunk? -és fita, zitt kérdésekre kérdések bereg 100 hegyes halom hallom, halálom is le-lem? HIT LER ANTI, ANTI HIT LERR? KI MIT KERES eres?- AZT LEL HELL? Na ami van, hogy most vannak a a aaa...ugy hogy ez természetes ez mesterséges, vagy természetes $$$... IN GOD? -WE TRUST? - mü anyaGOLD, EZ A Mi is ufo-k vagyunk! Voltunkba, amit nem jelenti hogy mi magyarok nem vagyunk, de NEM FELEDÜNK? Fita, itt az hogy itt csak KÉR -ÉSZEK, KÁ RÁSZOK? -KIVÁLASZOTT BAXOTT ÉS AZOK ASZOTT SEGGECSKÁKÉJAIK? ÉSZAK DÉL KELET NYUGAT? GOLD GODUK ÉS KERSZT, NEKEM ÜDVÖT CSAK AZ EREZ, JUHUSOMNAK SOK SEBÉBEN ZSEBÉBEN,KIGYÓGYULOK MEG TELJESEN? Naz én leirtam, hogy PAUÉNK apum .nagyapum,hogy szemtől szembe személyesen ismerik Jézus, hus? Yeshus? Fita, most azok akik YY...YloanKáKaKáAIk?
                         3.: Sóval, CSAK EGY ÖRÖK JÉZUS? MÁGY .MÁGUSUNK, AMI HA EGY = MIND? Na ez lenne MAGYAR OK ORSZÁGOK? Ami amit NÁRCIZMUSA? Na az USA!!! FITA, MINDEN EMBER,most a felesÉgem, nncs palesztinozás, (jaja aki olyatmond, gojdol, az ANTIKA HITT LER, HIIT LER ANTI, FITA EZEK CSAK BAGZANAK ÉSBAGZATAIK? ZSINAFGÓGÁJAIK? -zsidózás csak ember gyerek van,.na nekem meg a tököm ki van? Menn a bika hentes fele, lóg a töke ezer fele, link lank lakatos, nektek jár egy gatya? -foss...nem többet, nincs gatya? Atyám?Zna itt nincs olyan, hogy gondol lát? Fita, látjátok a láva kiömléseiket ki töRéseket? Nina az van, hogyha te NEM MINDENT JÓRA??? -fita ahoz GONDOL LÁT, JAJA ITT AZ ÉSZ ÁLL, FA???- az a LÁRVA, ÉS LÁVA? -S AKIK AMIK AZ ELŐ IDÉZOOJAIK ZAJJJ..., AZOK ÉS AZOKKAL AKIKET MOST LÁRVA? LÁZÁR,LÉZER, FITA,SZEM FÉNY VESZTÉS? De most az, hogy MÜ ANYA GOD? DE AZ ANYAGOK IS BESZÉLNEK, MINDEN, AMI NEM? NA AZ A NEM MI VAGYUNK? -HANEM KI KEL KELE PU? SZEMÉT? Zna most, mikor 1999 December, otthon voltam, meg mérgezték a talaj vizet, FITA ITT AKIK MIDNENÜKET NUK, PÉN-ZÉ-É ÉH HALÁLRA ITT TÉLETEK,TETTEK, EZ ÖRÖK KERINGÓ, ÉS KÉT KERINGÓ JUT NEKÜNK, IS? FITA ŐK? ITT A MENNYEIKBE EGEKBE ÜGETNEK, VANNAK, ÉS FITA, NEKEM ELEGELŐBB, ÉN TELJES EGÉSZÉBEN RENDELKEZNI AKAROK MAGAMMAL? MAGOM, MAG AD, ÉS MOST FITA, MA GOD? Nincs olyan hogy ez ROSSZ! ( Ó ROSZ, U ROSSZABB?) Ládd egy pici kigyó méregnek, kigyógyitó HAT666... HA TE IS TÉNLEG, MEG AKARNÁL GYÓGYULADNI, tejhát MINDENT JÓRA, na most az akit TE MEG ÉN EZ JESSZE JÓ AZ ESZE, MEG MARIA SEGGIT? AZ TE ME GÉN VAGYOK? VÁGYOK EGY NŐ UTÁN? -JAJA DE FING-UTÁN? FIN GOD? Zitt az, most az hogy miért nem TUDHATOD MEG MAGAD, MAG AD, TE? ÉN? ÉN. TE? MI KI MO DE CSAK A BOTA BÓTA BOTUK? BUZZUGANUK?
                      Innen, azt hogy látni kell? AZ AZ ÁLOM A SARAT VILÁGOM? ESZTER GDOM? RÁGÓ GUMID RÁ GOD?
Oááá...vicchang?

Előzmény: repcsepista (1904)
repcsepista Creative Commons License 6 napja 0 1 1904

UFOzzuummm... miEeee... OUAIÁ AIIÁ AIÁÁÁ... kis szám ár nagy szám ár aiááá... szó szól?- XEX -XÓL XEX -ÓL? iIÁ AIÁ BAXOD AHOL MEG ÁLL,BAXÓDA XEXÓLAK XEX XEX XEX...ROCK KEN ROLL... XEX ÖL?
                        4.: Kávézzuummm... viz vizzel, vizel? Na amiben élőviz van, az él? Jövel az élet (él?) vizéhez, van anti viz, nehéz,? Most nincs viz, na meg tej? -ma nincs tej? Fita,mert minden ami élet tő tó, annak van tej csarnoka? Van cicitek? Zna barátunk Whitley Strieber, zitt ha marad kinek, nekem a barátom,most itt olyan világok meg villogások vannak, hogy ami van, ez most ujabban, hogy az ami AI Intellegénes ha lé, akkor ezek bogarak, amit msot csak ugy,hogy én ezt hogy mi ez? -én ugy jöttem be, hogy meg tudok (fita kirugtak mnden magyar iskolábull, meg a KGST iskoláibull... na itt a tanár, magadnak tanulj, leirtam,hogy ezek buzerncsukat csinálnak belőled, de téged...a fiaimatt is kirugták) mindent rólla? -amit most fita, mi FÉNY JJJ... ZZZ... nem zsizik, zuzza a mája, libmáj kacsmáj ne degenerálj? Ez most is, hogy akarom tudni akarom tundi, a magyarok igazát $$$... gazát? -SehonAI bitang ember, ki ha halni kell, nem mer, kinek drgább rongy élete, mint a haza becsülete, a magyarok Istenéra? Fita,nekem rögtön hogy kibujtam a analuk lukbull? -na én vagyok,mert tudom hogy nem vagyok xuka? -luka? -te hen, nam hanem bika bika...na a gyerekek, jön már a bika, fff...az luka, mert ráborult a toronymagasra rakott... na leirtam vagy 2 ezer, vagon, ami jött ukrajnábull buli, na... fita,mi ez, az agyam... vagy most téjleg cipzár, ládd a Matrix filmbe, na nem is tudjátok, mert van a van, vagy nem tudunk semmit? Fita, itt csak tiszta egész teljes agyu bika xuka jérce pac pac pac...fitelitek,én most, tudom, hogy meg lehet tudni...na itt apunékkal sokkal közelbbi a kapcsolát, mnit mikor nekik is agyzálatot tudtak csinálni, fita a (a magneses*) bogarAIkkal? -bogaras garazs? -garázs? pWC Cadilak?
                       5.: Na itt az, hogy az hogy nem látjátok, mit csinál velünk? -ez egy ilyan Relytéjes topikulló? --kérdem,hanggal -szóval lehet ölni? -nem csak el vágják a torkod,,most krágokhacc... Ezt van rajtam kivül, hogy ezt breleverik a torkotokba? Zna megint, itt van a csépelőhaderő,nics oly erő, mert legyőzné?-csak magad! -na fita, nem kell rajzolni, márpedig ha nem, vagy? -aha nem mi vagyunk! Zitt az van, hogy én meg a kis felesÉgem, fitya nemdögletes,itt amcsiba,na most FENTRŐL NÉZEK LE, JÖTTEM LE BE LEBERNYE? Fita a jármüvemet, NEM? Zna valakik, akik most a a aaa... TEREMTŐK? NEM, MEN? Ha vannak akik a TERMETŐKET IS LÁTRA LÉTRA LATRA HIMRINGYÓKÁAIK LÁTRA,DEFIDA, A SZÁD BE VAN CZIBZÁROZVA??? - HOZTÁK? Zna most függetlenül, akárki akármit gondol, azokat akikkel meg akiért én ide be robbantam, apu, apád, milyen nagyot pukkaszhatot? -földrengés? Na fita,én akartam tudni rögtön, hogy mi ez? -pisi lő, kaka pu? Emléztek, a kis lemaradott gyerek, vertt befele nemiszervákat? Na addig dig, mig nem tudod teljesen ki kapcsolnik,(de nem tudos hogy állandóan ne fröcskÖlne taknyolna zitt JÖNNEK A CSUKRÁK, na most szerintem, aki nem nyilik ki a csukrája? (ezt kétseggtelen mindenütt a MÁGY -MÁGUSAINK, jaja én az vagyok, na meg ISTEN- FÉNYATYÁNKMAMAÁNK KÖPETE, és örök hála a szivmben, mert nemigen födl rengőztek, ládd az utolsó--ez igaz, lrtam, hogy 1986 csak éjfélkzor, mint a hópihe,(hamu?) és vért izzadtam, kiszakadtam a por hövelyembull, (DE EZZEL IS TUDTAM?) és olyat élveztem, mint soha $$$... ténleg óriás földrengés vala, ládd a megfeszitett... GERENDÁSI? -ami ma is, hogy olyan ÉVEZET LENNI, DE BAXÓDA ÓDA, MEG KANGÖRCS -BAXDÜH, ezt a katona pajtim,hogy Lisz Fercsink, én ma is nagyon szeretem, hogy VAN FELSŐBB RENDÜ SZERETET, az az lehet, ami most ha Kan Kani Bella Juhly?-hukk...luka proccs... Fita milyen feszület ület alatt tarnak bennünket, a LUKASOK LUKA SOK,MEG KAKA SOK? Zitt az, hogy ezt azaz azt, leirtam skiadott egy könvet, aki hungarista vala, rá verték, ma sem tudják az MTK kaka sok,esetleg, na most ez vele, hogy lekötik egy székbe,majd nők puccora vetkőnek, na most automuta, zez a zsent, fita az LÁRVÁK?-jaja nanó AIida AIfaka farka farkasok, ládd a kis himivar sejteknek farka van?
                       6.: Na üveg pélcákát dugtak a fütyiába, na a barátomnak is, akivel együtt laktunk a Csavargyárut munkaszllódába,(na őtt lefogták,mert nem volt villamos jegye, és s végá
llomáson, azt hiszem az ujságoban benne volt) és elkezdték ütni gumibottal? Na az utolsó percig,ismerte paunénkat, és NEM FELEDÜNK! Nincsak arra rögtön, ez nyálas, ma is? Naz az hogy az ÁLMAIM, ftia, az vagyok, és az egy FÉNY MADÁR, és mikor először találkozok...fita akkor születet meg a második fiunk? -fita csak egy fiunk,meg egy lányunk van, és azok örök élet párok, és itt ezek, na hallottam, ládd most rögtön, ez olyan, hogy most az ami magyar közösségek, most nekem rohannak, hogy te hogy focista, de anti grizánti vagy,(fita ezek divid dug,dugványa vagy, nem? -az apád is vót egy lukuk) meg hivják a rendőrséget, mer meg vagyunk szálva, bogaraIKAIKkal? Jaj azok mikor hány LÉGIÓ VAN BENNED? 12?- 13? Zna a BbLila iratokba, hogy mennek kémkedni, és most mindenki látja hogy ők... bogarak? -grasshaper? -ugra bugrók? (most ez te vagy??? )Zna azonnal el kelett volna taposni, és most meg tudni, hogy hol vannak a fészkeik, ami most hafida? -pont ellek kecseGÉGÁAIK? Nincsa a fiaimnak, most egy hang és szó -szól, ládd a Corona Viruzs Cowidó, 16 trlllio dolcsiba (világ gazdaság váltásg?---fita ezek többet nem állnak le, hacsa?-ufo?) került, zitt pár nappal előtte, a NAGY NAGY DISZNŐ HUGYHÓLYAG, NAGYOT FOG ROBBANI, ÉS KIS BANKIKAKÁIK? most -bedobták a VÉGIDÓ VIGADÓK,FITA, EST ŐK TUDHATTÁK? -HA A JÖVŐBE BONDOMONDÓAIK? és fita,mert most vegyük,a HÁBORUKUK, ami van, itt a hirekbe, hogy mellik város lesz először, na az áramszünet, na a födlben is a áram-magnesseség, de hosszu hosszu irőkre, meg szünik? (sok sok olyan, ládd pszkos gombák) Ha ténleg baszdüh és kangyörcsbe jöttek? Bözsike terhes,agyon lett baxva? Fita, bloondi, átt vették, ládd akik ölnek, csak gondolátbank is, azok már (kettősek) lárvák, és az árvák? Zén az, hogy csak ez ugy, na már betettem ezt a filmet... 2050? Most az angló union, jelen pinalátbank fita, ezt csak BÉKÉSEN, nem késen, Hol vagy Békés Csabika, na a fiaim, fita, zitt az, hogy ezek prograMOzottak? MO MO MO... TÜNDÉR KASZINÓ A KÖLESBE A DISZNŐ NŐ NŐ NŐ RÖFFF... DISZNÓÓDISZ és a disznő ölő?
                   Innenn... na a POKOL BOLYGÓ, fita, ezek csak az tudják, és azt $$$... Ami van, mi van? -mi is vagyunk? -te tudod? mert én örök vagyok neked, menjek ne menjek, a fekete szemeteknek? -itt csak azt lehet? -neee...
...Oááá... vicchang -lángod? -zsirod $$$...
...Valerian and the Cyti of a Thousand Planets 2017
DVR-HBOZHW Dane DeHaan Cara Dlevingne...
... miért nem lehet gondolni $$$...

Előzmény: repcsepista (1902)
repcsepista Creative Commons License 2025.07.11 0 1 1903

szyja byja Ijónka.

...szerncséd  hogy apdnak szólitottá..

cuppp...

Előzmény: Törölt nick (1901)
repcsepista Creative Commons License 2025.07.11 0 0 1902

UFOzzuummm... miEeee... OUAIÁ AIIÁ AIÁÁÁ... kis szám ár nagy szám ár aiááá... szó szól?- XEX -XÓL XEX -ÓL? iIÁ AIÁ BAXOD AHOL MEG ÁLL,BAXÓDA XEXÓLAK XEX XEX XEX...ROCK KEN ROLL... XEX ÖL?
                   1.: 7/11. A KÉP? Rögtön, hol vagyok? -na téleg egy luk, és az allattam, és az egy olyan OU? -ut? -de le fele? Az ami hogy lett USA? -az két olyan, betü, hogy OU? -namost mi az? Zitt felteszem a 88 fogas kérdést, mi lenne, ha az Ó és Uj, nami, az hogy J? -már a a aaa... szövet?- sző? (szovJet?) ami előbb szó? -szól? Tehát, az ó szó, és u szól, uszol? -(ufo) alszol? Na most, csak felut, meg le alut? -al mod? sLeuth... csak egy szó szól? Fita, üdv 5000 év távláttábull? -bulizzuumm Junius, gyertek szabadmellü örömök, pusztulJatok bilincses iskolák? -vagy bili? -de a bilibe? -ha rang? -nagy haRangJa kongóJa van? Fita, most az, hogy mielótt mi? -lett volna? -sminra! -volna! -fff...$$$... O -szövet? -zez az hogy szó? -szól? -sző? -szisszent $$$... üsetek, seJted??? HeJ regölJem regölöm szósz szólsz? -magátul lett lekvár? -de vár, eném a vár tietek a lekvár várom, jaja gyártom, fita hogyan van, honnan hon? - kétkerekü bycigli, de csak egy kerek? Fita, az OU-ba,(OVI ÖV) ugy hogy aduba, az adóba ami HANG, ADÓ? Fita, van a humanoidom alak, FITA MNDENEK MEGETT MEGECEK LÁRVÁAIK, ÉS BOGARAIK VANNAK!!! Zitt az, hogy én SZELLEM MI? JAJA MI? Mi is ufo.k vagyunk vágyunk ágyunk? - és vannak a pufóKAINUKINUK kaJAI kajla szarva okosok? -fita, a pufaJkások? -kucsma? Zna most én ugy akartam volna? -ládd Óh természet, de cső? -távcső? -vagy mi a fene feneke fekete, és most mi az ai- OU oDor? -na most egy horog kereszt, vagy egy juh hukk? -nincsak a FÉNYT JELENSÉGNEK, a husa USA? Most mnden ami egy Jel, na USA? -az ha figyeJuk NUK? -baxhatNUK, vagy baxhatnék? BIKA BIKA RABIGA? NAHA VAN NÁTHA, AKKOR MOST HOGY LENNE SORBA A 7 KÖVÉRES BIKA, ÉS A HÉT SÖVÁNY...NA MOST ITT AZ HOGY GYERTEK LÁNUK FILUKÁK A BOOKORBA, ITT VILÁGOD TOK KÖZEPE ITT ÁRULJÁK A RÓZSÁT,(RÓSZADOMBOOK KOSOK) ABBULL FONNAK BOOKRÉT- ÁT...hold sugár kandikál...ami van, hogy csak EGY OU? SZÖVET, VEDD STOMPÁNTNLIKA LÁDD VOLT A SZOVJET? A BÉKA BŐRE ŐRE? -Száraz tónak, nedves partján...
                     2.: Sietta sto etu? -Etu gerendási? Börtön éjbulli szabadul dull sas lelkem? Fita, én EGY MÁGY -ÁR, FÉNY ÁR FÉNY FÉNY ( MAGY JESSZEMARINK) FÉNYE VAGYOK, NAPNÉP-NÉPNAP MADÁR ÁR? A HANGOM,de itt fita,csak OU? ODU? MI LENNE HA NEM LENNE OLYAN FOG ALMA, ládd Évi beleharapa vala,és azonnal puccos,szégyenli magát, és egy nagy szőrös vadmacska elkezd dorombölni, egy cica két ICCAK 100... megfogta az ici pici egeret? -ret? Na most, ki termtett ret rettegtet téged, engem, itt a fenekem? -nem is tudtam, ha a a aaa...OUAIÁÁÁÁ... Fita, ténleg nemvolt semmink,ha lenne azonnal mint a csirkét megfőzik, megeszik, és sár? Sára, ára? -de volt, az hogy mi is vagyunk? -tupasz, ládd itt is, csak egy barát át? -Fita én az én gondol átom? -atom? -tud atom, -atomota? FÉNY FÉNYEM MMM... Fita ma reggel is, felkelek, na előtte a kis feleségem, és 99% egyszer kelünk, fexükn, fexik sir kó alatt J? -na annak a husa, nem kivánatos, mert nem eszi meg őket, csak a fene? -feneke? -püspök füstösfalat? NEM TOSZ? -SZOTT? OUIÁ SZÁM ÁR, BAXÓDA ÓDA OUIDAI ---MEGJÖTTEK AZ ONDÓVÁRI HUSÁRUK? JÖTTEK LÁTTAK LŐTTEK, SOK KIS LÁNT MEG LŐTTEK, JÓ ESTÉT KIVÁN OK, MEGJÖTTEK AZ ONDÓVÁRI HUSÁRUK? (fita itt Washinton rém alma? -hogy láthat666...) Zna fita, otthon abba a faluba, ahol én napviláGOD (HUN GOD NÉLKÜL?) láttam, NINCS NAP? -azonnal nem bszélhecc senkihez, nem közeLIThecc meg senkit, na fita, itt mindig kérdem magam? -mag ad, mi lett volna,ha monduk irigyelt nyemec, vagy orosz vagy most itt van a hét kövér meg sovőny bika, ami most mi lenne,ha én is $$$... lennÉK OU? -BENNE LENNÉK ENNÉK EHETNÉK, AZ OU-DUBUDAIBA?
                     3:: MItha, most az hogy ki van lenne, ki vagyok én? Fita, tupasz pasz paraszt, a HAN GOM A HAN GOD? zNA AZ VAN, HOGY A PÓZDORNYALK'IK, ládd afumba, nem volt pénz, na amiket leirtam,az nem csak az,hogy anyum, eredj innen, NE LÁSDD A NYOMORUNKAT,MEG NE KELJEN TÉGED IS ETETNI! Most a katonknál, megesködtem? -röhell,hogy nem hagyon el, soha ládd nem hagyjuk el egymást soha, na most ha ezt ugy, ogy ténleg, ládd most csak az, ha ezt te, nekem csak ez a a aaa...játékom, na most, zitt akik közvetlen a kis mag mágy ár, fita vernek szét bennünket, nekem nincs menedékem, ládd én otthon, ha én vagyok, akkor minden!!! -kim? -mik, ládd csak egy FÉNYATYAMAMA MA MA MMM...ÉS EGY SZEM -PÁR ÖRÖK PÁR KERÉK PÁR, VAGY EGY KEREKÜ BYCIGLIN,TÁNCOLOK AZ ADÓSSAL? Zna most, sehogy, ládd van még egy olyan, hogy te vagy mensz, vagy csössz? -én vagyok a csósz? -te nem vagy se tök, de dinnye? FiteljÁtok, na most beadás, ott voltam,nem lehetett pénz sehogy csinálni, és most jöttek a FINÁNCAIK,fita az hogy előbb a jobbágy kor? -zna most elő kelett teremteni a pénzt, ami most megszüntetik a kis piacokat, ládd apumnak hogy meg tarthassa a mester engedéjét,évi 100 ezer Frtnt,na most ma is, fitaljuk meg mert minden WC ALULI, azaz alulrul táplált, ládd most lenézek és rögtön alatttam egy WC LUK? -és OU, Ő SZÖVETKEZETEK SZÖVET = SZÖVEG KEZZETEK, SZAROZS, ÉS HOL A SZÖVET? Naz egy NAGY NAGY NAGY...PRÉSELÓ GÉPZ SAJTÓ? - GÉPEZETEIK, és ezek... fita, amit tregnao este éjel,a barátunk,na azok akik MEGECEK,na azok LÁRVÁAIK (jaja az a szent LELKÉJAIK) VAK VAK VAK...BOGARAK BOG BUGUSZ ÁRAK, AkLAIK KARÁMAIK KARMA ÓLJAIK?
Innen...Na fita, ÉN FÉNY,FÉNY ÉN, ÉN TUDOM, TUD ATOM, TUD NÁTOK? TUD JÁTOK JÁTÉKOK, JÁCCUNK? MOTYO O O O... MOTYOGOL?
...fita a barátunk, na az hogy...zitt hogy nem merte a felesÉgének megmondani, hogy a bogarak lárvái...fita azok ládd Jitler meg most bloondi, OUIÁÁÁ... fita át vették, namost a lárváAIk,fita van az, hogy most látható, na ezeket, senki se látta, nem is fogja, és VAK PALIAIK MINDENT LÁT? -Zez 1936? -Jitler abzulu ultimukiNUK habiruki mukaik ellenes,és mi lett vele? -fita mi van bloondival? Jaja Jitlernek meg Satalinnak szövet szovJet onion, de QUIA? Jaja most monduk, azonnal bloonDika meg putinkaJa? -de QUIA ai ia ia ai...baxunk? -kinek van nagyobb NUKINUKA? LUKA? LUKA PU? -A PU? -kasza, kassza? -kő?
Oááá... OUIÁÁÁ... vicchang $$$...

Előzmény: repcsepista (1900)
Törölt nick Creative Commons License 2025.07.11 -1 0 1901

*Apáď˚meglopott, és sokatˇütöget../°ezért•most’nincsºmunka.-😊

Előzmény: repcsepista (1900)
repcsepista Creative Commons License 2025.07.11 0 1 1900

UFOzzuummm... miEeee...Hej épitÉszek, tengerÉszek, nagy merÉszek? -apád részeg? Pa rasztok, kertÉszek, hol vagytok, a gané dom -book megett -allatuk, gané luk NUK nukinuk?
                        4.: Kávézzuummm... viz iz? -viz nélkül lét? -rét? -retek, minden jó, szem szájnak ingere,de száj kosár? (de az van, mnt a Matrix film?) Zitt most azzal az unalmassal? -más? -hogy amit szintetikus artifikus -robotikus anyagoknak hivunk?- figyusz, fityusz, pinus minus, nem élő, és nem természetes anyagok, hanem mesterségges? Mi a mesterséged? Feudalizmus UK, na az hogy kommunizmus, zitt Rajk Lacink, itt most is fen áll, a csutora,tudta hogy mit beszél? Na muzsikus családbull származik, és jaja csak miért nem magyar ok, kommunizMUSA? -fita izmos, ruscsó,sok ember vála? (fita, az az hogy ha most bloondi,ládd csak Ron Palcsink meGOLDás van, vagy egy végzetes atomháboru drorf .csillaGOD? -pislog? -na az lenne a végidó-vig adó próféta,nagy bottal? -DURUNG?) Fita, már apuénk, már mielőtt elkezdtem a zenebonát, fita hang nemek,szoprán, alt, tenor basszus, na msot ez az, hogy eleve a hang adva van? Na ha van dimenziók,akkor van a fenhang, kiséró alt, tenor már recsek,basszus az a basz? -fagy a szopránó? Fita,van az éremnek harmadik oldala, de negyeDIK? -a diakunus a kónus kulccsal? Na zitt az,hogy én hangokat hallok, és most tegnap lefekvés előtt, az ablak, nagy nyitva, és kivülről szomszéd lámpái, és fény van,(de holdvilág iskandikál) na most közvetlen egy árny, csak árny,és sehang se se madár se semmi, ami mi? Vannak FÉNY LÉNYEK, ÉS ÁRNY... zitt azok is lé-nyek? Ez az, hogy nekem azonnal, amitt most is automotuAIkusan, hogy mondjam, hogy ezt én pontosan, de hajszál pinaszórszál pontosan akarom tudni, mert akkor nincs hiba? Ezt prószőlom, hogy én addig dig, mig ezt teljesen egészében? -akarom hogy világos?- legyen? Közbe, mi magyarok, mi ISTEN? .JAJA HALLOM, AZ FÉNY FÉNY FÉNY,,, Ezt most ugy, hogy ahoval ha testet öltem, öltöttem? .azok, fita, ez ugy, hogy ha vannak ténleg nagy árnyék sötét (sedó dó?) lények? _Na most én magamon se tudok csak seggit enni? -te nyalod az én seggem, én meg a tied, örök örökÖlt kör forgalom? Fita, lehet, van más, az orotok fokhagymás?
                        5.: Na most az, amit ma is apuénk, GONDOLOZZ... ujaja DE ÉRTEL MAGYAR RULL? A SZAVAK VAK VAK VAK ..ÉRTELMÉN? Sok sok éneket, azért tudom, mert értem, mit akar sugalni? Ezt a felesÉgem, aki nekem mondogatja, te két ember vagy! -és ő ezt?- nem szereti! -a fiaid?- az igen, na én is az vagyok? -ja hs a fia el kárhoznak, ő is, de monduk, most én is sisss... fita,egy pinalátra el hagytalak benneteket, amit most fita itt van az a KÖL DÖG ZSINÓR, na most megint, nincs halál, JÉzus él! -most az hogy a halálbull most a kis baranka, van buta kos elég?- fita mert most az, hogy mindenbull egy van csak? (fita a Matrixfilm? -szádon zibbzár, na az, fita,azt te nem tudod, és nem is akarod?) Zitt át kapcsolok, hogy a Bábel Tornya volt az első? -ládd az égbe,az Istenhez akartak menni, na itt bejön, apummal az a vita,hogy olyan két hét szünet? Már nem tudom, ugy, hogy ti is kértek két hetet, de fizetássel? Ezt megelőzően, hogy a felesÉgm, már fent a 4 -500 emelet,már nem emlékSzem a számra,de kerestem, na most fita, most nem csak ugy hogy egy ház, na fita, az hogy Temt -lom? Zitt csak az, hogy itt kőkövön nem marad, és nekünk, na most tupasz a mi MULTUNKÁT KERESNI,fita kátnapja, hogy az ami ládd a magyarok nyelvünk, most prószáljÁtok ti is, hogy a HAN -GOD?-TOK? Na nekünk, magyarok, nincs halál, ez az, hogy én ténleg otthon hon? Zitt én azonnal, mert én MTK -kaka sok? Fita, azt nem lehet ugy, ahogy most nemrég megtudtam, Guszti bátyám, te olyan szépen a kedvemre belembe láttál, tudtál beszédima mama ma ma...Fita ÉdesAtyánkMamánk MA MA...FÉNYE -FÉNYÜNK NYELVE VEZET? LÁTOD?
6.: Zna most korareggel, a fiam, nagyon olyan inkább basszus de átvág tenorba, öblös éles or hangja van,és a fakerek nem vitte el, üritette a szemét kukáját? Na mama hangja,biztos el felejtette,mert a zsákut vége, és a kocsitul nem látta? _Na most fita, itt be kell hogy doboljam, nem kaptam munkát sehol a vidéken kirugtak az összes magyarok meg a KGST iskoláAIkbull? Na vácut, a nyugati páélyaudvartull a 33 vég állomás, és volt egy domb,hegy,és ott aludtam, és onnan láthattam este is az egész Budapestet,és sirtam! Na most 1999 Decmeber, haza mentem három és fél hétre, na csak megérkeztem, és rám vissza jött a roham, máritt,mokorf felültem New York -Budpest Maláre, odsavissz 600 dollcsi, na most megnyilt az menny nekünk, nincsa me lett azonnal megazóta? -és ugy sirtam, hogy az arcom a testem vongalott,de nem különben (fita végik mig vissza nem jöttem,csak fel fel zokogtam,de látta az iföcsém!) én nem sirtam! Na most, a fiammal tegnap találkoztunk, ( ő mártuja) és fita,ha emlékezhetne, de már raggal, döhöngött, és anyád, nem fizetted ki a kukas (szemetes) számlát? -elnézted? Sóval nem tudtam, nem is akarok ma, mert tudom, ti is ezt ugy utáljuk, na most mégis...félünk a testünket el hagyni? -ami ládd egy szem pilantás láss?) na itt van amibe itt is, ládd most nekünk nincs halál, de most én meg ládd a felesÉgem is,olyan vagy mint egy cséplőhaderó, na na na ...combajnok? -te parasztnak is buta vadparaszt vagy! -jaja te meg pösti, bel város? -oszt itt meg magyar falut akartál? -én ma se mondtam le rulla, fa lu, lu fa? Zna most voltak a filmek,BUDAAPEST HOTEL, TRANSYLVÁNIA FOTEL, NA HOGY FELÜL KÉT EMELET VALA,DE MOST LÁDD A FÖLDBE,fita minden abba van,elföldÖlve, és apum, kenjuk be sárral?
                    Innenn...na azzal akartam kezdeni, hogy NINCS HALÁL? ahoz ténleg csak NEKED, ládd apuénk most is, neked,jaja neked nncs! -de nyakad huzd be, mert azonnal nyiszálni kezdik,és most neked a tököt? -azonnal lacsapják? -fehér, bécsi tök?
Oááá... vicchang $$$... Fita ha a multunkat keressnNUK, fita ez az hogy gyvva népnek nincs haz...hangja? GOD? zitt most ládd BABY LOAN, VISZIK YLONKÁD fürdő kládastul, sonkaja LOBBOG A HAJAD? Ki mered nyitni a szemed? -értem ed? -na ha mégis,kell hogy meg kell haljál, -azaz ez az? Na de előbb, aki fogja a kezemet, meg csókolóhatja na hogy van, itt kezem, nem disznő láb?

Előzmény: repcsepista (1899)
repcsepista Creative Commons License 2025.07.10 0 0 1899

UFOzzuummm... miEeee...Hej épitÉszek, tengerÉszek, nagy merÉszek? -apád részewg? Pa rasztok, kertÉszek, hol vagytok, a gané dom -book megett -allatuk, gané luk NUK nukinuk?
                        1.: 7/10. A KÉP? Csa csal, a kigyó, sárkan -sátán? -hátán? -pupup pupuAik, pa rasztok? -pa lesz,lesss... Fita,itt mnden lett, HIT LER? Ha nem eszed? - a coffolt a bárdolt juhhust, na fita, azzal kezdőhetett a merrénylet? -a görények? -ezt mikor a pi na, dalol, mert meg jöttek az Ondóvári husáruk? Zna mi magyar ok, MI ISTEN ISTEN SZELLEM MI? Nem a sáruk áruk (juhda frist? -husatusa?) Sára ára, irigyelt ivadéKÁIK vagyoNUK? Vagyunk vagy nem, Mi is ufo-k vagyunk! -voltunk? -a voltunk hogy Mi is vagyunk, magunknak és midnenkim aki maga maga? -mag ad, MÁGY -ÁR, VAN ÁRA, VÁRA várom a párom, otthaol a 6-$$$... toszt megáll? Im nagy Isten? -nem? -most előtted, szivem kitárom, menedékem nincs sehol miEeee... szarba a gatya iste Petőfi Anti? -verebek vérebek verekednek a picokon a disznő sár?-Sára ára? - fosss...kotyogóst? -gost poni pomi lu? -fa? -fa luk? -FITA, akik falusIAIk, kaja kosok,,ÖNNELLLÁTÓK, LÁTÓK TÓK,ÉS FOLYÓK, KrIRTÁLY -TISZTA TISZA DUNA DRÁVA -SZÁVA ARANY FOLYÓK,EZÜST TAVAK VAK VAK VAK... Fita, amit azonnal, apuénk NINCS ELLENSÉG SEM ELLEN SEGGESKEDÉS VERÉS, VÉRES KELÉS A SEGGEDEN -SEGGETEKEN, HANEM ISTEN FÉNY, ÉS FÉNYES SZELLEM MI? SZELLEM SZERELEM MÜ PINA PUCA SÁRA, ÁRA? BABUNA ÉS BABINŐ NŐ? GONDOLKÓDOM -KÓDOM -KŐ DOM -BOOK? ZOOMBIZOOMÁNUK ÁRU HÁZAIK? KELL 1 NUKI PU? Zitt az, hogy előbb magam-át,magom -mét -ét,mindenkinek (fita abram ham ham ham... hamvas, neked a DOM? -a vasat? -a temagvad lett, mint pozDorr jah, tengerek füvénye, csilagod az égen...meg számlálhatalan? -csak nem a kis kiválasszot baxiott de még a kiváltseggedelme? Mria seggit? -vagy álma PÁL ma párját ritkitja, ha nem eszed a coffolt -abárdölt husom,iszod a verem? -vered, az övét? -az enyém te lettél,de örök párba? MAG AD MEG TAGAD? HELLEBE VOGUNK, NEMVONYITINK, LÁDD AZ NAGY SAJT? NA VANAK A MÁGY -MAGASOK MÁGUSOK? -ÉS A KOINKONUKA NUKA,JIT LER, A BOGARASZTOK BAXTOK? ÓKUSZ PÓKUSZ... NA ITT A MATRIX FILM, MEG A PROMÉTHEUS HUS fita, az elég ha te GONDOLÁT XEX -XORZIS? ORGIA? SZAGOLOD GOLD -SZAGOD? -AZ IGE TESTTÉ LETT? FITA ITT MDINEN JÁNYOS JELENÉSEK POR NÓ? HOGY VAN ALAP ALAPKALAP AL PÁL LAPPAL? PAP LAN,VAGY PAP LÁNYUK VAN ANALOTOK?-HOGY MI MIÉRT VAN, ÉS ANNAK A KULCSA BENNÜNK VAN, NEM A KULA SPEKULÁNSTOCK? -AZ CSAK AKKOR HA VAN KULA? -HOGYLEHET HOGY TE NEM A TE PÉNZEDDEL HAZÁRDIROZOL ORGIÁZOOMIBIZOOM VÁRJAD VÁRAD ÓH ÉN LELKEM VÁRD VÁRAD ARAD VILGOS CLUJ MEG NEM FULJ FUJJJ... ÉLETED URÁT...
                    3.: Most az idifiammjal együtt voltunk, és hihihihiii... éptettük a Bábel Tornyot? (FITA VALALGA SZARTA SZEETE A FELHŐ KAROCOLÓIKAT, ÉS A MÜ SZEGETEK? -SZEGETEK SEGGETEK NEM VICCKET?) Zna nnden amit a hus ize, az ténleg a suh? - HASU HA SUHUS... HUSA RUSSIA SZIJA,azaz lább Beli de van az arhilleus? -sarok? Nadrág, veddrád, jaja de egygicsit szoritja a fa som?-ne inkább iskolába jár a kába, bő gatya SÁRA ÁRA? Nem szeretem én a gatyás paraszt tott, mert a mellett szedni kell ám a markot? Zna most van egy al -világ -világ-itt? -ahajajajajjj... PÉNZ NEM? URI MURI CSALÁRDOK, URALKODNAK? Vissza az ere Detty magos, MÁGY -EMBER DE ÖRÖK EMBER -PÁROK, ÉS KERÉK PÁROK, AZAZ EGY KEREKÜ BYCiGLIN, TÁNCOLOK AZ ADÓSOMMAL? Fita komám,minden eladó -vevő, és KIADÓ?-HALÁL HALL ÁLL FA SOM? -HASZON, JA HA CSONT VAN BENNE, ÁLL? KOPASZI KÁKÓK PUSZILUK LUK (VAN ANALOTOK?) JÖN A FA VÁGÓ, most vissza, hogy mindenÜT a TEREMT- Ő? Na fita,a Bábel,bél BELE? - zitt vissza, hogy a Roszekráncsok? tRüha, engem meg a felesÉgem, pártunkat fogták, mert LÁTTÁK, hogy van fényünk? -Fita, a felesÉgem, ha igaz amit állitok,mit? Nem, ő állitja?- a kARÁCSON FÁT, és ha igaz,amit konyit, röha, meghaltam és vissza jöttem HOZ RE -ÁTOK? VIG KESZKENŐT, Fita, a BbLila lába közte lila folyamatok de nyomok? Az ég és föld termtője, na előbb hogy mielőtt lőttek, ez lenne? -enne? -tkön ne szurjamagamát, mert monduk, őt ki csinálta ki, ha csak ő van, senki más, mássz... fel a fára? -nem hanem már rád másztak, azok a SÉP -NAPOK,ITT, É-PIT ÉSZEK? Zett torrr...amit az ÉN NAPNÉPEM MMM...KIVÁN,AZ ANYA GOD FÖLDÖNGÜNK,MAGÁN TUL,IS MEG TEREMNÉ TALÁN? TÁN TÁN TÁN...FEL TÁMADVÁN?-VAN, LE DÖRR...
Innenn... fitelunga bunga, bunkó, most az hogy az időt is, meg forditanán ná náná?-ha lenne? KI AZ UR? UR ÁD? AKI FÖLDET TUR, DE EZ AZÉRT, MERT TE NEM GONDOL OL? ÓL,ÓLBA XEX -XÓL,XEX ÓL? ÓLBA SZŐGA NE BAXÓDA OLDAL BORDA? CSONTOM? FITA, LE VAN IRVA A TALMUD, MÓD-DOM DAM MADAM? MO MO MÓDOZATAIK HÓD-MOZATAIK,TARTARRA -TÓRA, HOGY TI IS ISTENEK VAGYTOK? NA MÖST LEHET LÁTNI, IGEN FÉNY? FEN AZ ÉGEN,IRVA INRI? Mi is ufo-k vagyunk! -UFO-k? -made in, ma mama...Hu? Who? -ho ho hooo... nem kapnál a fejedhez, fejed elme, eszed -ecet oláh -hálo metszett mesze el ment?- messze még a mese? -tanulj tinó, ökör lehet bel ő, fita a bogárAIk. nyüzsögnek zsrrr... zsiros kenyér? -olajos Lajos, a teked nem olajos $$$...brrr...de zzz... ppp... $$$... hhh...lehel lett? -lehel betÖlve? -a puska pu? -pa pa pa...pa rasz? -papa pu láNUK? -hol a LUK?
...Fita, mi magyar ok mi a FÉNY, na az ÉN, s Énekeljünk, hogy ISTEN = FÉNY, NEM KÉN KÉNY? -VAN! NEKÜNK VAN, MI JJJJ...? -NEKIK NA MIK,NEKINE MENJEK A FEKETE SZEMETEK...Ki mit vet vett? Drága pénzen, véren vásár sár Sára ára?
...Oááá... platty klatty patt? -sakk matt?

2.: csipe bokor vessző? 

Előzmény: repcsepista (1898)
repcsepista Creative Commons License 2025.07.10 -1 0 1898

UFOzzuummm... miEeee... minden HAZUG -HAZUDSÁGUK KIK GAZOK GÁZOK? - roHADásuk -roHASZTásuk ajja$$águk a napfényre vettetik, atik etik, Mit ránk kentek a századok -ezredek,lemossuk a gyalázatot de a vérükkel, van nekik, AIdák és AidákóAIk?
                   4.: Kávézzuummm... vizi izi lét, lé? -vizizé? -de viz nélkül iz, és lé? -lóvé? -lójuk,lőjuk, lövész árkok? -Az árokba három kavics, kocc kocc na meg egy hizott koca? -kandisznő? Most csak alpárian, ki van alul? Ha végül csak egy bika, nincs többet bika viadal? ToraDor? ha valakinek van ért alma,na meg szalma, akkor él, ás beszÉl és a szavak vak vak vak... Kis kacsa fürdig fekete tóba, anyjához Fekete Maria Madonna, nem Riha,Lengyel országba, Sikos a tallpa,magas a sarka, fordülj ki be fordul, szép arany alma? -állma, na amára álom közepin ázunk? -áldás? --- nincsak a pupákaik? Ugy hogy monduk innen onnan kapirgálunk a falrull? Móricka fossa a WC falat -fal? -jelen pinalátbank nátha aki kapja marja? -macinGOLja? GOLDJA,az idő idővel ha győzzük tödővel? -mindent meGOLD? Naz Mi is ufo-k vagyunk,az vala e gollóbis az a történt, ami sose volt lesss...Zna leirtam, hogy ezzel,most ha tudatom a Fehér Házzal, én? -csak, fita ti szintén sintérek lettem ettem de sose fogy el, mi? -Fita,hogy történhetet, hogy valaki csak be kajabál, Mi is ufo-k vagyunk! -a voltunk? Zitt mikor MóricKAIk, azaz nem mindien ricki? Megnyillik az Ég,és Pietró, nyitja zárja a legváros padajtót, ne csináljunk itt házat? Fita, ha ez a fÖld Gömb Gomböcsöcs Bözsikénk, vagy Bözsikéjuk? A BBB? -ZITT HA ÁBRAHAM HAM HAM HAM...NEKED ADOM A FÖLDET? Fita,jönnek a HIT LER ANTI AUNK HIT LER HÜ, MI SÜL A LERBEN,BÉCSI TÖK, ÉS MIT SÜTNEK EL KI, A KOBAKUK KAKUKK...Na mast, zitt amit eddig, HOGY HA LENNE TULJDONOS, AZT SENKI SOHA SE LÁTTA, ÉS NEM IS FOGJA! Ami van, hogy ENNEK A LEGES -LEG TETEJÉN, NA AZ LENNE A SI(R)ONUK $$$... EGYBANK ÉS RÁCSA, SI(r)ONA HONA, ZENE BONA SIORKÁ STRANA MARADNADAJA DOOMSDAJA TRÓNA TROTTY...
                     5.: Na én csak ugy, hogy Hami hami hami .. hamise,ha miise tiese $$$... ládd nemcsak buza -gabona maggal,él az ember,na az ISTEN, ÉS ISTEN SZELLEM MI? FÉNY! SZELLEM, ÁRNYÉK SZÉK MÜ TRÁGYA GANÉ GAN É DOOMBOKK (fita a fiaim,amit most azoroszok,hogy az az övéké, az kb,50 trillon mint a Bükk bür bütyök? ÁRNYÉK SZÉKEK, CSITT CSATT PADALATT, BIRÓ SZARIK SZÉK ALATT... Na milyen nagy keretet kert, de álllat kert? Hogy milyen csoda teremtés és alkotások, mnden! Ennyi az egész, HA VAN SZEMED, SZEMETEK, NYISD KI ÉS TARSD NYITVA? Na a katona pajtim, itt van ő is, és ha olvassa, és most EZT UGY MONDOM,Ő AZ ISTEN? -KEZE DE LÁBAS, SZENT EDÉNY? Zna most csak bedobom, na beteszem és ha felmen, van fitymátok? Zitt, én irtóra deirtóra nem akartam hibát elkövetni, (fita amit leirtam, hogy gyalog megmásztam az a hegyed, ami a magyarok pira misa? -és lefele is van egy,és egy pinalátrase bizzd el magad,baxdmeg (ezt meg kell láss
átok, de seggre esel lüknek ÁLLJ FEL, TALLRA MAGYAR,na Sanyiénk, fita Ő bitta UFO-k nempufók? Fita az idő áll, se elmulnak a renyhe népke, na most csak te és a te tudátdoddal minden egyszer, és a mi (FÉNYISTENATYNKMAMAMÁNK MA MA MMM---FÉNY TESTÉVÉREINKKEL KEL, FELKEL,MIKOR VOLT AZ UTOLSŐ PARASZT FEL KELÉS, JAJA A SEGGEMEN? ) és ami van, szerinten, mnden el hibáztam,kivéve hogy vannak ISTEN DE MÁGY- ISTEN, FÉNYEM JESZEMARINK FÉNY -TESTVÉREIM IMA MMM... NA FITA,EZ AZ HOGY AZ ELSŐ PINALÁT, AKI A FELESÉGEM, ÉS tegnap meg meg ma is, ami mindennél jobb, hagy szeretek veled,ez veletek is lenni, és most amit hogy ODA (ÁT? -FITT AZ ITT IS ITT VAN!!!) FENT, A FÉNY HONAINKBA, csak az amit a kis felesÉgem, ő azért jött ki mert utazni akar, és akkor miért nem utaznunk nuk együtt? (egy magyar falut lufa akarat, belvárosi és ma is mnden tekinntettben az!) Na FITA,ezt most a katona pajtimnak, leritem, hogy a katonákál, hogy kijövünk,és missziózunk, járjuk a világot,és mindenkit meg téritünk, és találkozunk a téritőnél, azaz egyenlitőnél, mnden magyar-ok ember gyere kid? - egyenlő? Zna fita, én egy pinalátásra ha msot arra akit léttam,plötty...se tudtam soha az amit itt kikapcsolódni csak csalódni,Mindenkiben csalódtam, nem sajnált senki,ha a szimbull daloltam ütü öütü... jön már a bika fff... ami nekem egy nagyon de nagyon jó élrzés, mert akkor nem vagyok, szerecseny, ében fekete?- s kis törpe? -de az is ember? -volt, meghalt már Vájc Kálmán, többet nem mászkál mán, ő is ember volt, fita az képetelen, nem tudunk, olyat gondolni? Mikorka Kálmán, mikor kakál mán? Na most besszarik?
                      6: Na most olyan csoda vala, mikor ugy 1979 -80 van körül? Ha van a van,akkor itt nem tudunk semmit, ládd először is ISTENEK VAGYUNK, és fita,most minden ténleg benne van, irat -sirta a talmud és tóra kivonatokbank? Én mondom, ti is Istenek meg tehen, jön már a bika,na most olyan bikaviadal lehet,ami ténleg, feltehető.bün tető, hogy se egy bika,aranybika,se egy veres te hen? Na most piti, teis katona vagy,amit eleinte, de most az amit irtunk (sumákui) egy dokumentó könvet, na most beszélek a katona pajtimmal,lehet hogy tud egy jó meGOLDás áss? -ásd el magad,jaja de már ha lenne mélyeb GOD DÖRRR... Na ha figyelitek, én SZELLEM MI?-NEM MÜ PUCA CSUTORA ÉS ANA LUKA? Fita,itt nincs olyan fog alma,na abba haraphatott bele az asszonuk? -fita az elve ITT ŐK MONDJÁK DY ETU STO ETU? É TO GERENDÁSY? Fitlejuk, mi van a gerendán? -ha nem a husikaja? kajla a szarve KajaKos? KA JUHNUK? Röha, nem tudom meg bocsájtani, ha tudva vagy tudatlan hibázok,sőt rá, na most rágod, jaja a pipát,-és most is,hibÁt hibára halMozok? Mozi a moziba? Aztán, fita, mert mikor én nem álmodok,jó az álMotrozás,egy rajz... fita,most nézzük az FIGURAIAT ÉS A FIGIRIGÁIAKAT, na mi a PORNŐ PURNŐ,na azaz igazi és gazi, na azt baxd meg? Na rögtn ráröttél (hékli sehol egy kégli) hogy mebaxtak, oldlba és hol az oldal borda? Fita,amit az éjjel, már voltam olyan bollingókon,le is irtam,na ahol ládd a kis boherek, és ténleg ARANY FÜST, ÜST? -BOLLINGÓ, na most ott az lé, a gondolátta LÓVÉ $$$... most nemtudom,mert amit az éJel megfigyelem az téneg benne van a János jelentések könyvébe, na meg most hogy mi lett, mert ezt a bollgót? -most fita bloondi itt az arany poros lett a szeme, bibi bánt?- most ideszuda...juhda frist... na az első, ládd JUHUKK? -JAJA SZEPLŐTELM MAKULÁTLAN? -KAJAKOS, EGYETLEN KIS BÁRÁNYKAJA KOS, FOSSS...
                Innen, leirtem (akkor) hogy Goldy mama?-mi lett ha az usa, tusa? -akkor gazdasági váltságot RÁ GOD?-csinálunk, de ha akkor $$$...akkor világ gazdasági váltság *korona virgyok ... le halt az agyam... cowido woodooh* ha akkor $$$... VILÁG? - ÉGÉS HÁBORUUK...na nemtudtam ugy, hogy fita, az a POKOL FEKETE KIVÜL BELÜL IZZO ARANY -POR, fita, ládd itt midnen ami CONBAXÓ XEX XÓL XEX ÓL? Fita,nem ég a gyomrotok? -a beletek, na csattogtatoda kipufogód?
...https://www.eletesegeszseg.com/tulajdonsaacutegok.html
...remélem bejön...
...Oááá... platty... haluzIna? -falu, lufa?

Előzmény: repcsepista (1897)
repcsepista Creative Commons License 2025.07.09 0 0 1897

UFOzzuummm... miEeee... minden HAZUG -HAZUDSÁGUK KIK GAZOK GÁZOK? - roHADásuk -roHASZTásuk ajja$$águk a napfényre vettetik, atik etik, Mit ránk kentek a századok -ezredek,lemossuk a gyalázatiot de a vérükkel, van nekik, AIdák és AidákóAIk?
                  1.: 7/9. A KÉP? Amit mára, hogy ezek a sárga fémesek, mondhatni, minden fém, az Uré? -urAiké? -KÉJUK VAGY? Ha ezek láthatatlan, ami féljétek az Urat, aki lát téged, de te nem láthatod őket?- ti teremtett lények? Királyi popság, szent? -tespedt lapos (fÖld) nemzettseggecskéjAIk? Te nem vagy, hanem él benned ha khrispi a husod, zsenge, hrkhkurtirthusod? Kérdelek benneteket, nektek van mit féltenetek? Ez az, tenem kapsz hust, csak hugyot? -hugysav? -azt $$$... te nem vagy? -le lettél irva, INRI? Fita, itt az, hogy én rögtön, tudni akarom tudni akarom tudni... dugni akarok? -dugványozni replikázni (republikan vagydemőgagya? -van? -csa nylon bugyitok bügyőtök?) -magam,de fita,zitt A HORR...GOD? Én MAGYAR OK (KOS?) VAGYOK, ÉS LÁTOK, AZAZ ISTEN = FÉNY? -VILÁGITS GICS MINDEN TÁJON ÁT, MIG ÖSSZE JŐ, AZ EGÉSZ NYÁJ,NAP VÁLTJA FEL AZ ÉH -SZAGOD A BILYBE? Nadon fida, tehát megérkezek, és jöttem -láttam -lóttek? Megjöttek az Ondóvári husáruk? Fita,rögtön, hogy megérkezek,anyum, meg kellett paksolja a popsid, mert ugy nyikorogtál, a bábák félni kezdtek? Fita,mi MAGYAROK FÉNY = JÉ ZZZ.. MÁGY? .ISTEN FÉNY FÉNYE SZELLEM -E? VAGYUNK!!! Igy jött ki a kis tesvérkénk na a szája, neki is nyokoroga, Mi is ufo-k vagyunk! Fita, akik az UTOMBA ÁLL, MINT ÓH ÉGI FÉNY,TÜNJ FEL MÁR AZ ÉG ÖVÉN, HADD LÁSSON MEG MINDEN NEMZETT TORRR...TOR ZZZ... EMBER, CSAK VAN OLYAN? Na itt SZELLEMÉBEN -NYEL, KACSMAJ, LIBMAJ KACSMAJ ACHTUNK ACTUNK A SZARNAK EGY POFÁST,MINDEN MAGYAR GYERE KID,LEGYEN MONDVA,NE DEGENERÁJ, HANEM KAJABÁLJ? JAJA DE A KAJA KOS?
                    2.: Oh milyen, dárga kó az ijjen...van ijjesztőbb, élesztőbb, Tobi, O KOS TÓBIKA, MEG A TÖBBIKA... Éliás, Tobiás egy tál dödöle,ettél belőle,kertbe mentek a tyukok, mnt leették a magot,bax666...jÁtok? -szátok tátog? Fita, csak be cseppentem, apu (magom) geci? -anyu formája? -sára ára? Na most, nincs semmink, hogy az se legyen, egyen,meg a fene? Fita, most az,hogy ÉN MEG TE SZEL-LENNTÉSÜK $$$... (öld meg magad,magod mert te nélküled, nem tudnak, te is kelelesz hozz reád vigkeszkentőt)tRóha, most az van, hogy RÁM RÁNK,JÁR A RUD-DURR...A NAGY DURUNGUK, HOGY MI FÉNYEK, LÁDD JÉ ZZZ...MÁGY? -FÉNY ÁR, ÁRADAT ARAD? VILÁGOS, SÉP VÁROZS CLUJ? MAJD? - OTT LAKUNK JÓ LAKUNK, ITT A HUSOTOK A LERBE, HIT LER? -A SZAr-MOST? AZ ÉDENI FOLYÓNÁLA, KÖRBE? KÖRBE, A SEGGED NE TÜRDBE? Fita most is,mikor a NACSALNIKOK NYACSALNYICA?- pénteken, meglátogatja a majmAIkat,fiteljál,(fitlejal az AIdak meg AIdácóaAIK, azok ládd azo a ufo-k (szükre és midnen ami nem fény -ember -ék? - ládd én? -meg mik, mikomók kaka móka?) ami olyan mnt a LÁRVÁAIK,(jaja bogarak???) ezek megeccek, megesznek? -és azok?) Mi is ufo:k vagyunk! -UFO.k,budifok? -ránk zárták a budiajtót, budistul? Lesz még budán kutya vásár? Igen igen, TE MEG ÉN MAGY? -MAGYAR FÉNY -ÁROK ÁRUK VAGYUNK! HUNGÁRÁK RIHÁK? Fita minden más elelve van leve lóvé? A GANÉ GAN -É GANUK DOM BOOK KOSOK,FOSOK? Na onnan, hogy megjöttem,el sedó-mentem lányokfiuk, uigy bugyi gyöngy ez az élet??? Rontása tört rán a zuggo hazudj vakiss $$$... Vááá...cum, itt a cumi?- bátran, viharnak, ordas had? -hadak, fita mi egy olyan györühükbe vagyunk, na pösze e fÖld Gömbőzsike? -hopp $$$... te zsiga, nem aludtam az éjszaka szaga,azaz álmomba otthon vagyok,ott ahol él anyám nyam nyam, édes volt az anyám teje,keserü a más kenyere? -ho ho hooo...nekünk nincs! Naz, zitt olyan 3 év körül vagyok,és hosszu bosszu ford zil -motorokkal ponyvás kocsik, és mdenünket a volt hoszi, vágóhid -mászárszák, kis üzlet elől,kipucoltak? Fita,nagyon jó MOdu lettünk, a zsidő nagy üzlet tulajadonos, ment ki, és apumra hagyta minden portékáját,a plafonig tömve,s jöttek az ÁVH-hazárdok,és mindenünket, puccosra ki pucoltak... puccc...
                    3..: Ezt leirtam vagy 100 ezer 1? -2? Na most nézek a falhoz állitva apumra és vi...azt nem,vigyázz ezek az álMOD?-DOM?- na möst magam kérdeztem akkor, miért nem öltek-ölnek, (nincsak több 1000 ezer dollcsit gombolnak le mnden magyar csilkójukról? -van apád, anyád, VAN ISTEN?) mit ád? meg? Fita, miért nem ölnek meg, ami fita,MERT MI IS UFO-k? -made in Hu? Who? -azaz itt vissza, hogy legutóbb...meg keresem a magyar -tesóimat, akiket régen láttam, de ugy 5000 éve távláttáBULL? -hol a tábla? -biro, csitt csatt padalatt,biró Göre?- Gábor, szarik szék alatt...)_Na egy pusztába kötöttem ki, és gyalog,már fel akarom adni, hogy nincsennek,mindet el csentek? -EMLÉK? a hirunket .hamvunkat? Fita, hogy tudnám, hogy Mi is ufo-k vagyunk! MÁGY-FÉNY JAJA JÉZUS MÁGYI FÉNY X FÉNYEK? Zett az hogy öngyilkos Kos, na az itt jutott eszemebe,mert zezz osztán a puszta puszta, ládd minden kihült a MÁGY -FÉNY? Fita, zitt az,hogy mindeNUK arra menne, hogy AZ HOGY AMIT EZEK HOGY A VÉGBELETEK (KIPUFFOGÓD?) VÉGE PROCCS...ROCCS...RECCS...FITA, ITT CSAK SZELLEMEK, AZAZ EZ AZ, HOGY NEM A HUSOM A HUSUK? -NEKIK NINCS!!! ÉS FŐLEG HOGY NEKIK TECCELEG - ITT A SOKNKÁM SONIKÁM HAM HAM HAM...JEM -JAMI? SERETNÉK SZERELMET VALLANI? Na most, én azért jöttem,mert Mi is ufo-k vagyunk! Fita, te mersz magyar RULL? KI RULL? AKI LEHUZZA A ROLLOD? RÁD VÁGTA A BUDIAJTÓT AJA AJJA SOkk AJAJAJAJJJ... AJTÓSTUL? Fita, ezeknek van egy FEKETE BELÜL IZZÓ AMIT POKOL,POKÓL,na a Chronilesz of Riddic filmben,valóság.amt leirtam hogy találkozok ténleg oroszlán (kutya? -dög???) alaku testü magyarok? -és ki akartnák szabaditnai a KIRULL? Fita, itt a Bblila lába közzé lila vér eres nyomok, mi nem vagyunk, Éhen a KiRULL LUK? Fita, ezekbe az amit AIDA -NA MEG ADIÁCÓAIK? -szellem -e van?-fita szószaraos értelméhbe beléd petélnek??? -Ki ad nektek enni?
                   Innen... Börtönéjbull szabadull sas ($$$...zitt sárgát,virágzik a repce... fita a nemes fémek?) lelkem? .magom meg leltem, és te is FÉNY VAGY, az éjszagába? -jaja MÁGY JÉÉÉ...ZZZ... MÁGUS? VAGY ÜST? -FÖSTÖS ÜSZKÖS JÓ FALATUK, CUKI MIKIMO NUKUMUKIAIK? Fita, ezt ugy, most is apuÉNnk, kurva egyedül vagyok, és most ha meg szóllalok, SZÓL? XEX -XÓL, XEX-ÓL, ITT A HUSOM, HUSOM? HUSÁNGOM XEX -ÓL, DISZNŐ?- LÓBA XÓL?
...Oááá... bo bo BBB...boááá...

Előzmény: repcsepista (1896)
repcsepista Creative Commons License 2025.07.09 -1 0 1896

UFOzzuummm... miEeee... Ki mit vet (mag? -magát el adta oda adta?-nem adta?) azt arat? (első,nájsz éccakád-jobb ágy van bárgyubb) Ki mint veti melegágyát trágyáz, ugy al ussza álmát? AluSzol e ju juhász...
                   4.: Kávézzuummm... ahol viz ott bióélet, oh természet, mely szem? -szemtelen? ---fita minden a mag -szem? -nem láthat téged,naha vak vezeti a gázgőzpüffögészetitovalöködőt? -lököd ők, lököttek, lökdösnek?-döffnek? .ütü ütü hamis a bika? Amit mára, minden ami álom, zitt kérdem, mi nem? Na ezeket, amit mára, hogy hagyjátok a halotakat,hogy a halotaikat el temessék, most aki halál magot, szemet vet, mit arathat? Zitt én az első pinyalattul (az ópionaráncos tengereken, hol a kis malac, tarka kunori afrka se tur) kezdve, nagyon de nagyon nagyokat zökkentem, kökkentem, és most is, mert ISTEN = FÉNY, = JÉ ZZZ...MÁGUS, ÉS MAGOS? Zitt az hogy FÉNY -MAG -SZEM ESZEM? Honan van az eszem, eszem iszom, lehetne több eszem, ami... fita, most az, hogy engem is, azaz az első pillanat, hogy M-LÉK -SZEM? Ide visszatérek, mert minden ha van eszem, az emlékSzem, namost ISTENEM?-NEM, M-LÉLK-SZEM, (Jányos Vitáz IlLluskaja élet tava örök tavasz? -szevasz, szarvas?) ÉS MOST ÉN IS AZ VAGYOK, MERT EMLÉKSZEM? Fita, köröttem ládd jaja de hülye,mert mi magyrok FÉNY? -SZELLEMEK ISTEN... fita,az a gyülekezet, ahol én bele odaóda ólba szóga, születtem, azaz a zsidó -kőser hentes vágóhid mészárszék vala, (fita, de akit Unkcle Samu ((szem)) családája) és apunk, most a házakba, de 99% -ban a zsidó házába jöttünk össze, és az amit mi beszÉltünk, most nagyon örülök,hogy valamit meg tudtam menteni, de nagyon gyatra, mert aki tudja uralni a nyelvét (kigyó) az nagyon de nagyon egyeül van! (megforditották a napot) Ezt, ahogy most is nyivákolok, na Fercsi bátyám is, mert nem lehet kimondani, a magyar ok iigazát gazát?-gázát? Fita, mert amit az éjjel, azt megemlitem az olasz menekült tábort,Trieszt, és ott zöme magyar menekültek voltak,na elég sokan románia magyarok, és utálták, ládd én az utálatok ut nem üt állata vagyok, igy Jön már a bika...Fita, leritam a Mi is ufo-k vagyunk, amivel most ismét megjött egy fecske, ott egy fészek, apád részeg?
                      5.: Elkezdtem mint az őröl tanulni az angolt,meg a olasz nyelveket, és ez igy igaz, most álmomba is, azokat a szavakat amiket meg tanultam,most ha azt gondoltam,álmodtam, most lent van egy fekete zsinór, és feke minden, és most oda szálltam allah? -ami most ha magyarul RULL, most igy ahogy mondom,fent voltam a Tejuton, és fénybe! Na belevágok egy nagy fába, hogy borulna rám minden ága? Ezt amt mara éjjel, hogy most az hogy itt akik el mentek, (érted hogy?) azok maradvnyát, a fölbe temetik, és tele van Duna, Tisza virággal, és temető, mikot kivirágzik? Fita, nagyon hosszzu és bosszu lenne, Na ezt csináltuk a gyerekid, 3éves koruktul 17, és nem buzelsz bennünket többet, de még hosszu ideig reggel meg monduk néha este, imádkoztunk, el énekeltük a magyar himnusuznkat, meg a szózat, meg a magyar Hitt Vallás, na végig, ami itt az volt a baj, ha aBbliát tanultuk, bedühedtem, és nem tudtam magamon uralkodni, na most én szerintem, aki a nyelvén tud uralkodni, az nagyon de nagyon egyedül marad? Ijónk? Most ami reggelig,most itt vagyunk, és most is mindenki mindem a födl alatt van! Fita, Bird Admirális, hogy a föld gömb belselye haj,üres, ami most, az az, hogy ennek van msot rögtön azonnal, ami a másik oldal lenni, az A SZELLEM ELEM ELLEM, ELLEK,ELEK,MIKOR LESZ MELEG, AMIKOR ÁGYAZOL? Na ez is, fita nemcsak a földed death hanem olyan mag -vad, jaja elvadult, és ezek mi a GMO, és ezek most...most az hogy 1986 Szilvesztér, hogy akik ládd Olyanok mint Benesék sék sék sék...Na most had el hadd...
                        6,: Juja már nagyon szorit a cipó sarka, Most innen, ezt mondhatNUK ez egy gén-generáció, gén (mag szem) ömlés,és most ez a földbe van verve eleve MA GOD? -és most jon az ujjabb eresztész,ami engem, hogy ténleg, talán megemlita, betettem, volt egy amiracin társulát, akik ami ma a szent -földek dik? -ott addig ástak,mit Hazákiél, és onnan minden ében fekete vala! Fita na most hogy irjam le, hogy minden a NYELVEK? -ha kacsát libmáj kacsmáj Ha most az mondjuk, országok vagy királyságok? -az országok azok ami az ÉDENKERT -KERETEK KERTÉSZEK, és az olyan, hogy mint egy nagy nagy óriás fakanál? Zitt akik még... fita, az ami itt az hogy ellenseggeskedés, az pontosan az amit Pinkó Floyd, ládd a felesÉgem a Belvárosba született, fita igaz hogy az örök élet párom, na akik ma is AGRÁR ORSZÁGOK, AZOK MOM ISTEN ORSZÁOK MENNYORSZÁGOK, SZÁGULDOK? AZ AZ AMI A DÉLI BÁBOS,JAJA BÁBEL IS, DE MÁR NEM MIKOR A TORNYOT ÉPITIK, na azok nyelve, ma is előbb krhkrohákká akádok, na fita, most vanna a nyelvek? Na márt nem tudom hogy tudnám, nizzitek most is, amit hoztam nekünk, fita azt mi értjuk, de nem azok, ládd most 1000 Szilvesztér? -lettünk különitva egymástól is? Zihnen ha ketten más MI MAGYAROK MOM MENNYORSZÁGUNKBA VAGYUNK? Na fita, ez a nagy óriás fakkanalak, csak a EDÉNY...ezt most ládd a Avatár filmben, de OLYAN CSODA TUDOMÁNY MEG TECHNIKA, AMIT ÁLLANDÓAN AKARNÉK MEG LÁTTATNI A FIAIMMAL IS!(az első M-LÉKEZZ AZ ÁLMODRA!!! -most köszünt és emlékezzetek, na az a HORR HAMADIK DIK?-FITA,ÉN BÁNTOTTAK CSAK EGY SZÓ? -NE BÁNTSD A MAGYAR, HA TÉGED NEM BÁNT? -FITA EZ A TE SAJÁT ÉRDEKED KID -DIK!!!) Ami ahoz EMLÉKEZNED KELL? -AZ ÁLMAINKRA, NEM AZ ÖVÉK-ERE?
                      666... megengeditek, a gatya korcot, na én a magyar -multat kerestem, és msot az ami annyi NAGY FAKANAL VAN, amit mind lementem egészen amit TEGNAPRA ÁLMODTAM! Olyan minth amtt örök körfprgalom pörgető pulgatóra lenne, trüha, de találtam egy olyat, amit már többzör,hogy nincs semmi csak olyan, amit itt sehell $$$... fita, ez hogy Szabó Dezsőnk, 1945 és muris magyarul beszÉlni?- a magyar ország? -házbank?-rögtön kötelező orosz nyelvtan, álltalános 5 -től, és én nagyon de nagyon utáltam, ma is azokat akik ládd CSAK HANGOK, DE AZ CSAK MAGYAR HAN GOD? Naz a királysággok, az OTT LENT AMIT TEGNAPRA HOGY A FEKETE KOROM NAPUKBA, AMI KIVÜL ÜÖSZKÖS KOROM POR FEKETE, BELÜL IZZIK? Na most, nagyon nagyon hosszu olyan, hogy az ÓRIÁS FAKANALAK, EGYSZER LEIRTEM,hogy mint az ásatásoknál,a föld rétegei? Na az van,hogy végül is, ládd az álmaimat ima ma ma mmm...nem feledem el, estelg a neveket, de nem a történteket a tájat fákat? Sóval,ez most ugy néznek ki miEeee...e ez? Amit akarnék a kisunkámnak, ládd ITT TE HA TUDOL URALKODNI A NYELVEDEN, FITA, A MI ÉDESANYÁNK EGY ANYÁNK ANYA FÖLDÖNG FÉNYE NYELVE, AZ A SZÓL SZÓ SZERINTI INTI RINTI TINTI? TINTA? Naz hogy most apuénk, ládd EZ AZ, hogy most a Mi is ufo-k vagyunk! Most én rögtön, bitta hallottátok hogy álmába az ember haza jár, mnt lufa, na lovastul? Az az, hogy minden ed edd, itt van, és ez egy ráadás, apuénk, mindent a BbLila akácok, akácos ut, tudtak azonnal, kivülrül mondtk a a aaa... Jelenések könyve, hogy a lékek haza jár? Fita, itt azonnal, már hogy jönnek érted, ez az, hogy AZ AZ ÖVÉK KÉ KÉ KÉJES? KÉNES SEGGECSKRÉMEK HA NEM RÉMEK? RIMEK? RÉMEMBER?
                       Innen, na elkezdtem, aminek sose vége, fuss el véle? Fita, ez Swédenbruggónknál, hogy minden itt van hellbe, vagyunk? Na meg Domrádi Gábor, bor vagy must, pifta, iSzol mufftot?
...Oááá... boááá... fita egy nagy döglőtt anakonda -na nemcsak a feje, hanem a farka? -SOS csapdos $$$...

Előzmény: repcsepista (1895)
repcsepista Creative Commons License 2025.07.08 0 0 1895

UFOzzuummm... miEeee... Ki mit vet (mag? -magát el adta oda adta?-nem adta?) azt arat? (első,nájsz éccakád-jobb ágy van bárgyubb) Ki mint veti melegágyát trágyáz, ugy al ussza álmát? AluSzol e ju juhász...
                       1.: 7/8. A KÉP? - magam és magom kerestem,egész éjjel, és nem találtam sehol, egy szemet? -$$$... Ah megváltáról, (Pénz nem éhesek, és mindened megesznek ha be engaditek (turmáNUK treshnika nyakasok kaka sok őket) oh zengjetek, hogy krispihuSOS bookosok bennünket ugy szeretett? -hogy, hogy hust, hUSÁT adta nekünk, hogy aki hisz, örök élete legyen, el ne vesszen, hanem jó gyömölcsöt lét lovét.bika csokoket csokevényeket teremYen? -teremjetek jettek mentek? Na az álmom, hogy mniden a hangod, na most mindennek van hangja és zaja, ajja? -ajka, Ajka Inota? -mütrágyagyárak árak? Pét -pétisó? Pén zzz.. zajosok,pén zzz... nem nemesek? -nem esz? - $$$... vak -vas ész és merész? Tenger észek épit észek, rájuk gondolni se jó.de látható? Te tetted ezt kiroly roll rull rotty? Na képzeljuk el, 1000 Szil veszt tér Észtér Eszter el élveztél? Na itt áljunk, mert msot az egész föl -döng, jaj nektek, a föld lakósainak, kos kosa fosa, a föld alatti magosoknak, megjöttek az Ondóvári husáruk? Fita, most az, hogy mi a Vampir (wamzool) és mi van,ha megharap, de ahoz, csak a te beleeggyezel, azaz csak a magod? MAG ADÓ? MAGAM ÁT ADOM, A DOM -BOOK -KOSOKNAK? A HALÁL ADAIALAKÓAIKNAK? (HAL ÁLL AZAZ VERGŐDIK A HÁLÓ HALLÓ, NEM HAL, HAL A CIGÁNY A VIZBE? FÖL FÖLD ALLATI HÁD ESZ AZ HAD -ÉSZ ÉS HADÁSZ ÉS VADÁSZ? AZ Ő IS EMBER VOLT? MEGJELENIK? Fita, ezeket már érintettük, és most az, hogy MINDEN AMI VAN,AZ A HANGGAL? HANG-JÁVAL,(ATTÓL FÜGG AMITŐL LÓG?) ÁVAL, ÉS ÉVÁVAL? HUSÁVAL,ENNI VALÓVAL KEZDŐDIK, s most kezdődik a tánc...hastánc?
                       2.: Zitt hogy a varjuh warr juhUK? Fita, Mi is ufo.k vagyunk! -az, és azzal a topikulónkkal, ládd rögtön,fény lett, és az az UFO-k? - ÉS FÉNY = JÉZUS NEM HUS? NEM MI ÉLET? NÉMI? NA MI? Az hogy én álmomba, zett torr... hogy nincs meg ez a föld anya -god, hangod $$$...? Fita, az összes e -világéga, aha E világon e kivül,az az én világom és villogásom fa? -fa som?-haszon -Sona Sonja az inát fonga sonkaja? Fita, amelikben (önnáló alom -dalom álom lelem) élet van, annak ténleg fénye van? Na most, itt vannak akik ládd a teremtőJUKát, juhu juhát? -nem lóhát,ló fa,faló? Trojai faló? De hadd villogjam be, ládd honna van a világostságom ágom bákom álmom féle szeerünyi szörnyü mi, ami ha nem MAGAM -tul bull? Fita, itt most az hogy MAG? -AM? -az magyar RULL, az szem-em, szemem és eszem,azt a csöp kis szád, szátok?-nélküled,lenne MOM MMM...Mennyországom mmm... Fita rögtön csak az hogy hus? -hus od, és az INGER de baxinger-kangörcs ? HALA VADA JÓ FALAT, SZEMNEK SZÁJNAK, INGERE GERE, CSEREBERE? CSEBERBULL VEDERBE VERVE? MA MA KESERVE? Na az álmaim,most hogy mire a kLootyóba, illemhell, már egy olyan, hogy nem tudom kimondani? Itt ijjen NICCS? Na tegnsap lefek-vés előtt, mosom a fogam,na nem öblitem ki, és dolgozik,csak kiköpöm a fogkrémet, nam most a bal téredem alatt, egy tüszurás, mi a fene, na most ténleg a bogárt leütöm, érzem, de nem lehet látni? Zna most, de. -szaladj a fing előtt, du.után? -zitt az lenne az egyetlen szellem mi? -de ha az is mü? Az Ur? -csodásan müKöDik, de utja rejtve van? Pá rizsba jártál,láthatatlnul rizsák?Helén, hellen hellbe vagyunk, a seggedbe dugó? -huzó? Na itt olyanok vannak, ládd állandóan,jogy Jes hus, egy DIETUK? Ezt az, hogy sokat emlitettem hogy a Királyé (Nagy Kár) kiráyné nem leszek,inkább öngyilkos leszek?
                        3.: Fita mi történik 1000 Szlvesztér azaz Szil -veszt tér terek, ugganés te meg én, csak öngyilkos kosuk KossUTh? Zna itt az amit mi Istenek és tehenek? -marháAIk, az istállóAIba ( lu =angyaluk analuk) születet juhusika Jász olba baszólba baszoda baSzolga, juhusikád a jászolba? -ne baxd oldalaborda? Na ma is, egy olyan gyürübe vagyunk,hogy kiket EL JEGYEZTEK MENNASZONÁAIK BASZOMONEY KKK..KÉIKAAIK SÁRA ÁRA ? -bizon azok TIM -SÓZNAK, és ráadácsull csalom a szátok? -szemed? -szemetek, FITA az a MAG? MAG AD? MA GOD, és itt az hogy ho ho hooo...most is hogy ÁL -MOM -BA BABA, LÁTOK?- na ez a szarbödön jármü, áll? -és most kiszállok belőle, és most...na a követkeccő, hogya GOMDOL ÁTOK? Zitt az, hogy Kossuthék, haza vágják a husukat fazeKostul és üstörtül füstöstül üszköstül? -Onnan rögtön, minden megszkadt a a aaa...az angyaLAIkkal? Na kellett volna, hogy ott legyünk, Mi is ufo-k vagyunk! -Voltunkkal, azaz UFO-k? -made in Hu? Who? --ebbe a pinutunbank, jaja de süket, és fita, zitt 1999 -december, amit apum, gyülekezetek, szobatista adventista fedezett? Na apumat is ki tiltották, minden honnan, és monDom, minden álom, és ákom bákom látom? Azonnnal, fita itt a ház és házuk, na nem e ÁBRAM? MAGOM,NEKED ADOM A FÖLDET MEG A TE MAGVADNAK AZAZ KIGYÓÓGYIK A MO? Mint csillog az égen, most apuénk figyeLmeztettek, hogy nem vagy te olyan erős, bika? -OLÁH ECET ESZED? ESZEL MESZET? Fite, ezt most ládd, akik xuxu xuxu XEX XÓLÓK,XEX ÓLAIK? Most megtudtuk, hogy te ki vagy, herélve? -here vagy? - nem orditva forditva, na csak a BbLila alapJáNUKI NUK, (fita Einsteiék onnan barkálták össze a végzetüket? FINITÓ ITT A FIN GOD -TOK?- lába köze lila folyamok, álmodozz... hacc666... takarodó? Fita itt nem embeRekkel van dolgunk hane...
                      Innen, na ami van, hogy midnenütt csak AZ Ő HANGJUK juhuk kutyuk? Ezt megprószálnám du? -de már teljesen,itt nincs egy szem mag? -szem Szilva, besztercey, málé szájuh kislán, meg tudtá csalni, jaja mert a parancsnok a paranccsal? -nagy pamácsával? -pamacsádé -el árnyékölt,meg áldott, áldott légy szüz Maria, seggit?
...fita, zitt az van, hogy magnes mezők, nam most,az amit gravitácioNUK? -te félsz tüllük, akkor te sulytalan vagy nem vagy,azaz adank enni pén ed zzz... jaja minden a HANG SULY -SULYIK? Nna hogy most a győgyszaraikba, azaz ha te beveszel a tablette, vagy inekcioNUK,fitelitek, esetleg azt gondol666... hogy most megvédenek a swédek, ta nem mag ad?-tull? Márnem félek a sötétbe a farkastul, mert már nem nam vagyok? -hogy vagy? Nincsak mikor most bejövök ebba az ürbe, közepin ázunk, luk?- akkor minden sulytalan,és most fita,azt ők akik láthatatlanok, paplánuk, lennÉnek nagy NUKINUK NÉLKÜLED? - IJJESZGECZI GRAVITÁCZIONUK AZ UR FÉLELME A BÖLCSESSÉGED KZDETE, BÖCS PÖCS, ÉN MINDIG HOGY MOST HA GYEKEM LETT, VAN IJJESZTÓBB? -azok tudják, hogy NEKED NEM LEHET HANGOD? FIN GOD, UGORJ? TE VAGY A FING AZ ÉN GATYMBA??? BUGYINGÓSTOK?
... Oááá...boááá...

Előzmény: repcsepista (1894)
repcsepista Creative Commons License 2025.07.08 0 0 1894

UFOzzuummm... miEeee... Uj ég, uj föld, a régiek elmultak, kiégtek -elégtek, itt vannak a Reállisták? -a hajad-hajatok szála kunkora görbe? -disznők (anyakoca) lehettek! -sült vagy sindiszek?
                        4.: Kávézzuummm...viz,nehéz viz, milyen iz? Nehéz a réz ágyu, fel szántja a hegyet völgyet, Isten veled,nem benned? -el kell válnom tőlled, miért, kimondja, akiba a bika? Van, létezik letezhet olyan,amibe akibe nincs Isten? Ha van a van, akkor nem tudunk semmit? Van egy csendes dicső ország,hol oly boldodság -öröm végnélküli van? Ime mime a hjellzet, kisfiam,magadnak tanulj, na möst nekem előbb, hogy örök élek,és mindenkim akit szeretek! Ez mikor találkozok Jézus? Zitt az van maga hangzat a név mindenkin kin?.Óh mily hü bárátom barátunk Jézus, most az hogy azok, akiket el tudtak áltatni állatukká, meg rémálmAKal lent tartani a takaró alatt? -halot lepel, spell? Sprechen zzz... dÁcs, itt kalaPál a kovács? Most hogy figyelem ezeket a a aaa...Pál, jaja plaiik vagyok, mert az igazi neve Saul rabbika?Na most Vak pali vak pali mndent lát, szemüvegen át, pápa szemen át? Zitt az hogy, ma éjjel, láttam a kis Oázisokat, és sokat, és most mndenütt vannak fényesek, és a fényÜNKben, a szeretteink, és most az egész, egy olyan, mint egy fény -gömb, ugyanakkor..de fita, itt talán a legtöbb akik mégis Jézus,Óh mily hü barátunk Jézus (hus juhus? -ládd apunk nyershust tettek a nyerg allá, mert kidörzsölte a ló hátát a nyereg) gyógyit minden kint, és kik -mik a kin okozoojaink? Fita, én most is, szeretem hallganti őket, mert teljesen bele élik magukat,és itt amit akarnék, tudni, hogy te meg akik haljátok Jézus hivogat, és most beterelnek az aklaikba, és most mikor Jézus seggit, az ténleg juhus? Na ami van, ládd A HUSEVÉS? Na meg a szesz, kábitószarok, s ahova akanék kilukadni, és elvesztettem valamit, még a cigarettátul is, meg ha most én a legkisebb csak megcsapott, erőszak, amit vissza...
                         5,: Na nem ma is az álmom vagyok, és ahoz minél tisztábban, közel a természeteshez, annál tisztábban látom az álom,aminél csodlatosabb nincs, vagy az ellekeccke? -ha te nem élsz tisztán, és az étekezés, most ahogy az álmodba vagy, most valósággá válik? - ill. mi nem az,és ha neked nincs álmod, csak picka fa fak vagy, (fida éjes disznó makkal álmodik? -dik?) ez nekem, azonnal hogy akarom tudni akarom tudni...na most mit? Zitt az hogy mikor valaki kinyitotta a szemét, nem szemét, hanem Mi is ufo-k vagyunk! Na most az!!! Ide olyan 2000 után, és igazibull mikor megnyillott ez a kapu, Puskás lő go go ufooo... na mais figyelem a legnagyobb közönséget vonzó... most az,hogy már nem ugy,ahogy eddig, hogy melletem van a Fénys Égi tesvérem, és most...féltékeny lettem, mert te őt is szereted? (fiteljad, mertő izé izé kiválaszott és kiválságos) Mos az, hogy ahogy nézem őket, ládd vissza,mit értenek ezek Jesus név alatt? Most itt nem akarnék idózni, de 2002/2/22. -hogy olyan, hogy maga az hogy erőszak, a gondolátta sss... a MI MENNYEI ATYÁNKBAN NINCS, CSAK SZERET, NA MOST AZOKAT IS, AKIK NEM SZERETIK ŐT VISSZA,ÉS AZOKNAK IS TELJESÜL A KIVÁNSÁGA! Fita,ezt én apunkkal, hogy AKI MI ATYÁNKAT, CSAK AZ, NINCS SEMMI AZHOGY BÜN-TETT, VAGY JUTALMAD MAD ÁD, ÉS AKI VELE VAN, ANNAK IS A KIVNSÁGÁT, AMI AZONNAL AZAZ JELEN! AKI NEM,ANNAK IS, ÉS MOST AZ ZUHAN ZUHAN ÉS ZUHAN ZUZZ LER ERESEK, ERŐSEK ÉS VÉR ALLAHALA FUTÁSOSAK? Naz most ami egg gicsit olyan,hogy kérdeztem apuénkat, hogy annak hogy mégis szép szóval, na ők amit látnak? -ládd 000... 000... az örökgöbögön, hogy az amit most láttam? -hogy ez a gömböcske,egy ami darff... csillag? -egy izző és ténleg olyan mint egy arany...gömb? -Ha láttátok a Pokol bolygó filmet,na kintről fekete,és izző belseje?
                       6.: Hü je jó, mert az hittem ez 6? Most vissza, tehát én akarom tudni meg látni, mindent ami a jövővel vell? Ez most, az, hogy amiket itt láttam, azt az egész föld népei elé, de itt van az amit apuénk,én adnék egy 000. 000... most még ezer x ezer 0 és most egy nagyon kicsi ' na lent ... 01? Külömben, ha most te megtaláltad mag ad? Vissza, akik a Mi is ufo-k vagyunk! -Voltunkat kinyitották, na mi nemcsak én, hanem mindenkim, aki ért magyar RULL? Fita, ez az, amit itt elcsantittotunk, hogy ha nem bánt senkid, hadd beszÉljen! -éljen? Zitt ami van, hogy azok akik a kis oázisok, oázisAInk, itt minden az amibe beöltöztünk, korom fekete anyag? -azokba nem hogy fény,hanem leirtam hogy van egy kilátójuk, lepisiltem pi $$$... Tröha ruha rühe, most akik még álszanak, és hogyha hallom én, minden az enyém $$$... Vissza 1984 July 4. hogy nincs olyan hogy viz, na meg csak most az egekbe hágok, igen ám,da ahoz fény kéne, kéne? -abba a pinutumba, hogy te most erőszakhoz nyultál? -az éget! - mert nem gondolkodtál? -magyar RULL? Ez az, hogy fel kell ébredjunk a rém álmukből,(fita mi van,mert a bumeráng vissza vág?) na most, az mikor olyat álmodunk, ládd itt a xexeltetés,az most csak az állatok, és az csak tok, és felismered,mered a szemed, hogy te nem az vagy? Ezt anyum, oly szép szép az ember ki a bünt? -egészen el hagyá, arcáról mennyei fény ragyog mert csak egy szivünk van, Jézus él? Amit hogy őket, király popóság, és jönnek értük,és repturáznak,(fita ezek aparazitáaik para páratlan zuzza vese velőd a lerbe?) zitt az akik az igazságot keresik, (az nem lehet, hogy te nem tudnád hogy vagy, és minek kinek? -és neked csak oda kell tartani a füstöst vagy üszköst?) na most itt az van, hogy van a fény, és monduk ha beizzik is ez a gollóbis,mi ami fényünkben (UFO-k) vagyunk, és esetleg, ez a gollóbis csak meg tisztul, ami most kié létt a föld? -volt? -holt?
                      Innnen..itt nincs az hogy szellem?- csak föld alatti? -földes Ur földed feletti? -hol az ember? -ki ha kel, hallni nem mer? Zitt az, hogy itt mindenki, végleg meg hunnyászkodott? -alázatos szolgégájaik? XEX XOL GÁGÉGA?
...Oááá... loccs... a sivatagba? -mély viz,gatyafi mély furása kurása? -most az agfakok? Fita, a Körpatkómedence alatt, óriás tenger vizek vannak! Talán mindenütt? Na várjuk, folyton várjuk, a profécia beteljesül? Fita, itt most még most jönnek az igazi DOOMSDAYKÁAIK?
...érdeskés American III.? -parti?

Előzmény: repcsepista (1893)
repcsepista Creative Commons License 2025.07.07 0 0 1893

UFOzzuummm... miEeee... Uj ég, uj föld, a régiek elmultak, kiégtek -elégtek, itt vannak a Reállisták? -a hajad-hajatok szála kunkora görbe? -disznők (anyakoca) lehettek! -sült vagy sindiszek?
                       1.: 7/7. A KÉP? Az Igéret ret ret ratata földjét, neked adom? -a dom? -de előbb, meg kell találNátok a hegyek hegye hetty hetty hetyetye? -tyetyetye retyetye, két hegy közzól mi mász ki, nektek adom a dom? -gané trágya dom, GANÉ GAN -É? Na ki találja meg, pásztorok pásztorok örvendjetek, ma születet nektek, a kis bántánykÁtok, pásztor botom? -bótokbota, aki megtalája, az letta FŐ PÁSZTOROK FŐTT SÜLT, PÁSZTORAKAMÁZ? FEL TORAÁDOR ÖLD MEG A BIKÁD? Fita, ami nekem is ma is zokon tokon tökön ne szurjam magam, miért nem beszélhettek velem, a kis falumba lomba fákvirága, füve mintha intene, fája? -fása jöjj ó jöjj ide, kulálni? Na 905 növényevők valánk, falánk? Fita most egész nap ehettél, mig ha a husbull? husbull tul-bebikásodol, és most minden luk, bika bika...bika viadal ok? Párizs, kinek adta az arany almáját? Na azonnal, most az,hogy van EGY OLYAN MINT A LÉG GÖMB? NA AZ LENNE GÖMB BÖZSIKÉNK, AKI TERHES LETT, ÉS KI AZ, AKI TEHEREBE (SÉP HELL JÓ HELL TEHRÁN, DE OTTIS TEHER ÁM, 9 FELESÉG?) EJTI, EJTETTE? HA TÖBBET CSAK HERE -HÁRA ÁRA ARA SÁRA LUKA PU $$$... HERÉAIK VANNAK? KERÉK? Ezt a kerek erdőt járom?- én, ezt a barna-szőke kislányt várom én? Várám a párom, a 6tosnál ha tosznál? Van luka tok? -volt, Volt? Na most kérdem a kis felesÉgem, jaja bla bla bla...a fiaim, egy nagy halom hallom? -hallod pénz dom domb dami,jaja én meg te mármint ti egyek vagyuik, bal fácánok? Na fita, mindenki tudja és dugja, hogy olyan hogy pénz nem? Fita most OTT EGY KÉP ZELOS LUK, BAX6666...LUK, VAGY NUK?-NUKINUK?
                    2.: Na nem és nem is érdekli, azaz nem munka kéne, kéne, hanem pénz nem??? Elmulik MÁLIK majd a NAGY HOMÁLY (MÁJ. LEVELEES A MÁJUS JUNIPÉRÓ -JUHLIKA? NYLON NYILJON NYILON A BICSKA BUGYIKA, ANGYAL SZÁRNYON VIGYEN EL, VIGYEN FEL A GOLDGOTÁRA OTT AZ ARANY BáRÁNYKAJA na meg ne badmeg KajuKAik JUKA KAJLA A SZARVA, TEREMÉKEK a kaja kos??? -VAGY BUNDA BUGYIKA VAN LUK RAJTA? -SZELLŐZŐ TETŐ) Röha, most volt itt egy olyan hogy REAL MOZGALOM, és volt egy magyar lány, aki nekem, nem ismertem,de küldte a magazinokat, (még meg vannak valahol?) és hogy hajszálbull ujra tudták a tokod, a tököddel kedve de a lukad, ,ami extra, teremtreni azaz engeneerezni? Fita, na itt a KÉP, mi kell hogy át tudja hozni a MUTÁNS MULLANDÓ SZAMARAD? Fita a JESHUS JUHUSUK A KIRÁLY UK JUK, JUHUKK? Na most, igaz-e hogy a testükbe, nem a tiéd, szerveket tudnak cserebere? -na a legkönyybb a vese?-most ami van,itt csak egy vese (velő?) van,és az a bal vese, ami ha Madamot, a Dama oldal borda,láss én mindig hogy bal vagy jobb, na bal!-oldal borda? Nincs olyan hogy ez férfiu filuk?-vagy nő na a luk, tágul,táruulj sezám? (előttem van,de el lőttem, az egész Budapest?) azaz zitt érhető, hogy mire menne a jÁtékuk juh kukkt, kukta bugta? Na fita, egybull, ho ho hooo...hogy a gyerekek kis kutyák, kis kutya nagy kutya nem ugat hiába? Na ami van, nekünk voltak kis kutyáink, és már paci korba, ugrálják egymást? Ime ima mama ma ma a hjlelzet, hogy most m MAGYAR OK? MI MAGUNK? Fita, 2023 Szil-veszt ér? -szil -vasz -tér? -add oda óda ide magad -magod, na meg a tyuklétrát, Nem adhAtom oda, tyukok ülnek rajta hss hss $$$...
                      3.: Fita, az apai nagymamám kivülrül minden magyar dal .éneket főleg nép éneket tudott, meg most minden ami magyarok irod a lom veresek, kivülrull a János Vitáz Toldi, meg főleg az össze körPetőfikör verseket,és mikor ha nem szüelttem volna magyarnak, akkos is az lennék,na nállam első hallássra az vagyök! Fita itt most az, hogy prózállok, pózolni meg nagyokat PU? -a pu? Az ÁLMOD-RÁ? Fita, ha most ládd, a felesÉgem, meg most a fiai, PÉNZ KÉNE KÉNE NEM? FITA AHOZ AZONNAL MAG- AD, NEMCSAK MEGÖLTED HANEM MAGAD MAG AD, MAGOD MA GOD, ÉS MAGUNK -ÁT? SEMMI SEM Mi TIK, ANTIKA TIKA NEM TOJNAK TÖBBET A TYUKOK, CSAK GÖRBÉT, VAGYUNK? HA A MULSTAD VÉG KÉP? ELFELEDTED? Na most fita, mert egy olyan, hogy amit most BiBIKAJAIK? A HÉT SOVÁNY BIKA, MEGESZI A 7 KÖVÉRÉT, BIKA BIKA? NA MOST MINDIG KELL LENNI EGY LEG-E LEGENDÖR BIKÁSSABB... FAXA KASZA KASSZA AKI MAGÁT, FEL AKASSZA A CASSA KOS? Zitt ki a legereősebb BIKA BIKA, (IS TEHENEK TENE MARHÁAIK TE?) blooDika vagy BiBIKA VIA DAL DALA DE RÓZA PÓZA? S JÖN MÁR A BIKA FFF...Naz ami van, most azonnal ott voltam, ahol a part szakad, és AMIT INFERNŐ? Na most azzal, most ami vala,hogy EGY OLYAN, LÁDD AZ ÖSSZES PROFÁN MI FÁN TEREM A RIGÓ, PRÓFÁCIA NEGRA, HANEM ABBÓL AZ INFERNŐ BULL? Ládd FRIGY HIGYJ FITTY FÜTY ITT FÜTYIM FITYFIRITTY...Most ami van, zitt most az hogy KIK MIK VAGYUNK, MI IS VAGYUNK, NA MOST FITY FITTYFIRITTY... MINDEN MAGÁT? -MAGÁTUL? AZAZ ZITT HA MI IS VAGYUNK, NAGYON FITTY FITYFIRITTY AHOZ NEKED -NEKEM, LENNED ÉS ENNED KELL, A KEFÉT?
                      Innenn... mag az hogy mi magyarok, mi akik ládd Mi is ufo-k vagyunk, na az és mindenki magátul tul -tull VADUL? Ami mami ma mi? -én nem ilyen lovat, jaja tanulj tinó, ökör lehet belőletek? Fita, a kis Harangozó Terike, Mndenkinek van egy álma...2000 itt volt Szilvesztér, egyedül és sirt! Sir hol nemzeteket supp? -hol a husotok? -na meg az üst, füst? FőtTök vagy sültTök? Üsd a tőkéTöke sültök, közösülünk, ne sirÁkozzk... itt van a nagy kalapacs, ülő tőke, egyet rá ketőtt mellé csintadratta cintadra ne sziszegj $$$ itt a sirod, nem leLITek?
...A sötét siron, tul vagyon, a fényed, Égi hon?
...Oááá... a mennykebe ne menjek? -vicchang? -ha ha ha...Abra- ham ham ham...buzomára?

Előzmény: repcsepista (1892)
repcsepista Creative Commons License 2025.07.07 0 0 1892

UFOzzuummm... miEeee... Szellem fény fénye? --madár ember, vagy szellent és Fin God fingott ingott pityorgott ingó fingó rózsabimbó eltünik a sötétbe, el illant -villant?
4.:Kávézzuummm... vizzel, kopoltyu, levegőbe ha győzzük, tudővel, gőz -gáz?-gázolaj? - vas -fám ötvözetek jármüvel? Ezt látni kell, az összefüggéseket is függókertem fügefa adj fügét, és most ténleg az, hogy amit láttam, fel öklönndözöm, és megrágom kérődzzuummm...és most esetleg, meg emésztem? Amit tegnap este történt velem, ami kora gyerekKoromba, hogy akarom tudni akarom tunni, és az egy olyan, hogy amit rohamnak, rád jön, na most ott vagyok, és az agyam bugya? .az fejtető? Vlami olyan, hogy ahoz a harmadik szem, az ember, és az a fényember? Had dobjam be,ha van halál, az tud át hall áll, ami most bejön, hogy extázsidom, de olyan mint volt a Exorzis film, de itt van a számba, hogy nem el ragadtatás, hanem bbb... és most is, amit most éreztem, hogy valami olyan fallal vagyok körrbe vége,amt nem lehet keresztül... azaz nincs fal? fita + ? -na nem jön, és most ez az, hogy abba vagyok, amibe tegnap este,hogy csak akarom tudni, na most semmi se semmi nem érdekelt, hanem magamba szálltam. Na ami érdek kess? Ez a szó, szerintem a a aaa... kesely, na horják körbe, és a seggibe teszel? Fita, a vasnak, de ez minden ami magnesek magnese nesze, esze? -veszed eszed? (fita, a satan SzartaNUK, vagis honn van az hogy ördög? .Őrdög, fita mert miért vannak a feyveresek és fegyver nemek? -a himvessző nem az?- na nem e, meg kell venni a vasukat, de most nemcsak a vas, hanem a GOD? Zitt az van, hogy az Istent senki soha nem látta,nem is láthatja, és aki igen, az nem tudja hogy Ő az? (Fita, itt van a természetes ls mesterséges, és most ha van természetes, minek a mesterséges? Valami, hogy mi itt vagyunk, mégse,és ebbe, ezt is világnak hivjuk de NUK? Zamit ami most is, olyan hogy halál, csak emléktörÖlés van, és tud át uton állás, avaga baga, te most mi az ami mindenek előtti gondol látod?, amit már érintettünk,de mit nem? Árpád apuénk, itt minden forditva va,(találkzotam Árpád apuval,és leritam, egy héfő reggelire nagy árpi nagy árpi na... msot fita, az egész amit kajuhturós csusza, csöszöd, azaz 200 Kmter sávval...ammm... megint gyepü?-vettük körbe a körpatkómedencénket?-ugyhogy ami be vagyunk, az bizon orvtámadás, és az áruloAInk? -de senkit nem lehet hibáztatni, mert ha örök az élet? -vigan élek? -mert henyélek? (szomoru annak sorsa kinek nem jutt kapanyél gondjaiközt henyél,na kzöel vagyok.csak hova vánrorolok? -ha megyek haza mnt a lufa) -ami fel le,ami le fel?- s hol vagyunk? -fele fele? Fita, mikor MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖSÉGE, az most itt vannak a külümbnél külümbün rabbszolga társadalmi rendszerek (mióta mnden ember egyenlő, mióta?) na a magyarok testvéri közösségek, és most ezt, ugy ahogy, még mindig a nyelvünk, az egyetlen menedékÜnk? -értel?
5.: Ezt tegnap este tisztábban, hogy itt vagyunk,vagyok, e világbank?- de nem vagyunk benne, mert mi a mi fényünkben vagyunk, amit most, ubu... ebbe mi nem tudunk bele szólni, na most ha egymáshoz nem, az a halál, hall áll? Vissza, A nagy világon e kivül? Nincsak számodra hely? Most az, hogy most dél közül, akarom felvenni a próficás vallaSOS adókat, egy se?--na nagyon rosszul lettem, és fita, ez egy anyagi sártenger, pocsojájaik,és zitt az, hogy na a valássos adók, ami végül is KIKÉ LETT A FÖLD? Nagyon egyszerü magyar RULL, aki meg müveli,na most a gyárak? -akik dolgoznak benne,de csak ekevas (na meg csak Kossuth bangó) meg monduk,zitt ez meGOLDhatatlan, mert mi FÉNY JÉZUS? Nizzitek, mikor itt Jézus?-jes -hus? Most az amit a kis unokám, hogy egy olyan, mnt a terminátor Swarcanegger film, és fita,az állat balagya,az most a ROBOTUK AGYA, CON PU TER? Most én a balagyammal, akik apuÉNk,ezt ugy, hogy most nincs olyan hogy mult, mutásAIk igen, meg jövő, ezt én azonnal szagoltam, mert csak az van, amt lehet látni, gondol lát bank? -mi a pénz? Nincsak akiknek magyaragyam? -ami nincs és azonnal ez van?Van egy csndes dicsó, csó, ország, hol oly boldogság lenni, csak most velem, tudnátok gondolni, mint mikor a Canadai ilyenre, és ma este,megyünk Hold körzésre, NA itt van, hogy e világ fiai okosabbak bak nállatok, mert ők álmukba látnak, itt a kérdés,hogy az az,ládd a kisunokám,Sanyi szeret téged, álmodtd NEM? -mi Az amit nem kell látni, ládd szembe kötőzsdi?
6.: Ime a hejllzet? Hogy dél Amerika, ezt már hogy itt jaja az egész föld kerekségen, magyarul beszéltek,na most az az, amit az éjjel is, EZ AZ ARANY VÁROS? Sokszor, a réz kor? Na nemigen földrészt jelent, hanem NAP NÉP NÉPEK VÁROSA? -ami most,ha minden Éden keretezés lenne, ai most ténleg körbe kell venni 4 + folgyóval, ami egy, csak a keret? Most hogy onnan van esetleg, ezek a nagy régi civilizációk maradványa? Na itt az NŐ, most mgint ANYA? ÓRIÁS VALA! Na állatokat nem láttam! Itt talán kiütően, BABYLOAN? BIRODALOM, ami most sárbull bullik,VICCA, az IRÁNI MAMA, LÁDD AZ AZ A BABYLONA KÖLCSÖNBE ADTÁK, KÉT FOGAKITÖRT NEM IS HASZNÁLTUK,FITA AZ URKUT LEGÉN, NA MEG SOK MARHÁJA ÉS RABSZOGÁJA VALA, DE SÁRA? ÁRA? VALA,ami hogy A BIKA,BABIKA ---fita ez most nem ugy, hanem itt nem az, KI A BIKABIKA?-NA MONDJUK, AMI A BIKÁKAT IS, MEG TERMÉKENYETI? CSAK NEM LU (NAGY ANGYAL?) FA? Na pösze. most az hogy látni? -Tegyük fff... jön már a BIKA BU? -a falu lufa bikája? -kezditek Jön már a bika,mig a másik, akit legyőzött, Men a bika hentes fele, lóg a töke ezer fele, link lank lakatos, nektek jár egy gatya foss, Atyám? -a gatyám? Na most a bikáknak ara Hara hÁremei vannak, látod? Ami van, most Bábelnál, hogy a ufo.k, jártak le xexelni a föld leányaival, na ha Á DAM, ÉS OLDAL BORDA MADAM? Zitt az hogy asszont, esetleg, az lenne a NAGY FENEVADON ÜLLŐ, KURVA, AKI MÉREGPOHARÁBULL ADD KICSINEK MEG NAGYNAK? Szereintem az XEX -XÓL MEG XEX -ÓL? DISZNŐÓDISZ ÓL? Jaja nincsak SZÉP HAZÁMBULL KERTEKET CSINÁLTAK, ÉS NYILTAN KURVÁSKODTAK? -(FITA KÉJ LAKJAIK MAIS,ÉS VADÁSZNAK A VADDISZNŐAIKRA) LE VAN IRVA, HOGY GIZIKE A GŐZEKÉVEL,szegén kislány kislány kislány... cskoolom a cepp kis szád,a saját fajtáAIval? Nincsak Vajákos, már kikurta magát? -elkurtuk? Na most a fiaim, is, hogy láttad, csak jogot a a aaa... joghurt? -kecske göde gulászta?- analalfa béta bét...
Innen...Kecsmét is kiállijta,nyalka vertbunkját, Csárda elé ki is tüzi, veres vérben áztatott bus zsászlaját... tessék, csak FÉNY... FITA AZ EGÉSZ 2000 ÉVVEL EZ ELŐTT, AZOK MA IS MI VAGYUNK, s figyeljed, most az, hogy neked is, na van, csak mag ad? -magod, ládd az apa meg fia, egymásra találtak cunbaja? -itt a cumitok? - nagyláb ujjad?
... a tudós, az AI-val,mnden betegséged meg lehet gyógyitani,és mostfita,az agyatok is? -na meg asszonom,ha ledől, ingyen felcsinállom a TV antenájájjj...nincsak, nicns az hogy halál,és ezt most ládd bedaják neked,aszpirin, vagy inyekció? -ha nekünk hiszel, az ördög nem visz el? -hol van?
...Oááá... bo bo bbb...boááá...

Előzmény: repcsepista (1891)
repcsepista Creative Commons License 2025.07.06 0 0 1891

UFOzzuummm... miEeee... Szellem fény fénye? --madár ember, vagy szellent és Fin God fingott ingott pityorgott ingó fingó rózsabimbó eltünik a sötétbe, el illant -villant?
                        1.: 7/6. A KÉP? Fa Kép, és FaKutya? -Macska? MOcska? -a kutyát a faképnél hagyta? Kutya Macska házasság? Hogy lehet a szellem, ládd a finGod anyag? Mi a fingod? -fing -od? -odor? -od -or, kell hozzá or, mert szagod, szagÓlod? -gol -go- szarGOLD lod stbbb tbccc...? -ki fingik nagyobbat, leg nagyobbat és az lenne egyszerre, aki nem lép egyszerre, mi kell hozzá? -ludtallp és egy gunár?-kHeresztények mndnyájam, utánam nam? -őők az elsők, vezérel, és van aki vezényel á négykéz láb? Na a halálba menők nők? -nem hanem nőnek, vannak öltöztetve (ADAMADAM MOK) Öltözzetek,ki menők, és bemenők? - je hoba? -attól függ amitől lógna,mi a hobbija? TRANSZCSIROZÓ? TRANSZBA VAN, ÉS TRANSZFORMA, TRANSZFORMÁL, ANYAGOD BULL ANGYAL LUKAT, GYURMÁT? KAPTAFÁT? VASÁGYAT VASÁGYUT VASGYÁRAT VAS GYÁROS, ÉS VÁROS, ARANY BORNYU VÁRÓS? Kinek minek az érdek kel keltsége de a költsége? -te fel áldozod magad, MA GOD -AL? -mnt a teremtőTökÖLt, na itt más a FIN GOD? -Te vagy a fing az én gatymba, s itt jönnek, jönnének be ki be menők, a gatyások és gatyállan barmAIk és baromfikAIk? Fita, nem akarom tul részletezni, ládd ki fingott? -szaga -szagod $$$...szagod tok? -van luka tok? Most van az anyag,és annak van szellem -e, szerElme? Mit lehet az anyaggal kezdeni, furni? Fita, most mi UFO-k? -made in Hu? Who? Mi van ha valamAInek nincs magyar RULL, gyur gyurmája zuzzája, vagy minket is meg gyurtak a GYAUR-IMÁJAIK? -Voltunk? -MI voltunk? -ti lesztek, ha esztek? -sárt? -de az övék ké? -no no le ta gatya , mindeki a saját sára ára? -gáza? Fita itt van hogy mindenkidnek kell legyem álma, ami álmába hazjás, minta a lufa? -afa ki bejárna? -a lu?
                        2.: Na vissza amit gnosztik iratok,hogy minden amit gondoltok tok? -csak az van? Ezt az apAI nagyMAMÁM ma, hogy amit másnak gondolsz, az te 77 iziglen iccig szeressen eresen vér verallahfutásosan vissza kapod,de még hagyám ha te te te ...te vagy a fing az én gatyámba, na bugyi ugyi, hanem a szeretteid? Fita,itt amit akanék, hogy ...na előbb,MEGINT DÉL AMERI-KÁBA KAKÁBA VALÉK, AMI EGY NŐ? LENNE SZÜLŐ, SZÜLŐTTE SZÜLŐ NŐ NÉLKÜL? Fita, itt jönne be Ma riska? Na tegnap, fita olyan este 9(21) és pufff... egy bitta,hogy amit testünknek hivunk, az egy GÉP, GÉP IDA AIDA KANSZUKAMACSKA MOCSKA? VAGY AIDÁKÓBBB KIRIBB BIBIBB BIKA?-CSÖKE, ÉS CSÖKEVÉNEIK? (LUIS ELIZONDÓNK? DAS KAPITA?) Zitt most olyan 10 -11 éhes kanos körül, olvastam egy igen igen tiltott könyvet, fita ezek, most vagy soha, szabadok (baxok-mi van más ingere, krézinger, kisszinger?-fiteljunk, hogy minden luk csak az övék, lulik öv allatAIjak) legyünk matyar -ok Mártir -ok szüz MartiRok?- vagy mi a nyilás csattogTatása kása? -rittty -rotty...csak a szagod $$$...NINCSAK GÁZA, fita, mert gázzá váltok? Zitt az hogy most talán az Erotika titka, BIKA BIKA BIKA... hogy $$$... hogy nem lehet el tünni, de BU JÓZSIDOM LADY LÁDA DOM, LÁTNI AKAROM, NA AZ ARANY VÁR? ÁRA? MI AZ ERŐ ERÓTICA, ÉS ERŐ TITKA, PISZKA PISZKA FA FAK? MAMA MA MA MIA BI-KA? Sanyink, vagy szabad ok leszünk egy száll?? -jaja szá szá madár, csácsogjál? Fita, ha nem vágják el a köldög zsinórát? -eltunika a ködbe, köd lett, de KÓD -HAL? Ami van, van, és ha van nem tudunk semmit? -Zitt apum, hogy lesz a sárbull cserebogár? -na a sárbull nem lehet, csak a trágya gané bull buliik? Jön már a bika BBB...(fita minden szarozs 10? -tekenőbe viz) Zamit akarok, hogy mi az hogy bi-kása, bikásabb és BBB...
                        3.: Na az álmom, már kérdeztem a kis felesÉgem, de most Ő ( is kimenő) AZ, AKIT LÁTTAM TRIESZ A KANTIN KAPU PU PU PU...fita, hogy SZÜZ MÁRIA? - Fercsi bátyánk, én ugy láttam lőttem, ládd ábrám ham ham hamikám bikám bi kan, 100 éves, és bika bia viadal, rom rombatök,mo mo mo... mora dög? Zna Sár? -ár? Ha van egy OLYAN GOD -DOG? AKI NEKED TUD ADNI FÖLDED? DED = APUD? A PUD? A PU? Ő MINDENT TUD, TUD ÁT? TUDAT OD? ATOMOD? -DOM?-MOD? DOMINÁCI? VAGY DAM, A DAM ÉS VAN ADAMMADAM -AB BBB...SÁRA? Fita, ha itt anyag -od? -gondol -od? tRüha ruha rühe, akkor ő adta, a gondolátod látod? -saláta? Réza Pa(sah)lavi baxás késAIajja GÉzája GÁZ ÁRA? Ha te csak ki fingott, azt se tud6666...Naz előbb, MOST DÉL A MATRACA MAtRICA? NA SZÓ SZAROS ÉRTELMÉBEN MARKÖL? Zett torrr..zet én rögtön sejt-ettem, na az hogy NEM MI ÉLET? EZT AMIT MOST IS, HOGY MI A XEX -INGER? Zitt meg kéne szerezni, amit otthon, fita milyen tudásuAIkaka? Jaja előbb mnden szellem mi? -mü tunaouca sára,gojndolát, és csak az van! -zitt az hogy mi anyagba agyagba vagyunk ugy bele végbed, döngÖlve? Zitt én azt,amit a BbLila lila a pi na sárlása,hogy jojo csináljátok meg a MAGA TOK TÖKÖTOK TÖKÖTÖK TÖKÖLTÖK? Whoppp... ma nincs tej, nincs beadás düjj be ásdd el magad magod, ( na most mnd mégis akie 10 talentuMort kapott? 10/999...) se tarha juhturó lu,nincs pi na Sára, nincs pén de pénis péne éhe $$$... adó seDó? FITA GÁZZÁ, MI AZ HOGY LE IGÁZOÓL? SZENT IGE BIGE? Zna ahoz hogy TESTET? Az itt is egy ufo-k, Mariba Kati?- egy jármü? Most egy NŐ? ANYA GOD UFŐ-D? HAJ HAJ HAJJA HAJT AD NÖVESZTŐD? MINDEN AMI NŐ, AZ EGY NŐ-VESZTŐ? Jaja itt az AMCSI CSINY BABA? PÁRIZSÁKBA MACSKA ADTA? NA MEG FITA,MINDENÜTT A NŐ (MENNI LETT bloondinak? -BEMEN Ő VAGY KI KELE PU?) SZOBORAIKAT? NA A TESTÜNK, AZ EGY PUZÁS BUZÁS BAXÁS KÁSA LÁDA? LADAIK, LÉDIK,DIK A MO? DINAMÓ?
                     Innen, kurva gyötrelmes estém vala, és az oka, a kis csingilingim,amit csingilingi?- Anny anyuzz addig, érsz? Fita, az anya -GOD? -DOG ÉS DÖG ÉS CSAK DÖG-ÖLNI $$$...ESSE ASSE ESZE -ESZED ECET ERRE ARRA LEHET? DÖGÖNY ŐZ? ÜZZÜK ÜZZÜK SZAKADATLAN...A SZAR VAST? Fita, azért akarnak takarnak?- te vsagy a takarmNUK? -a ROBOTAIK, (mi magunk$$$...rabbod ölünk,disznő?) na még az hogy anyagi-mateRia AIllal?-világ? -eszte eszter, hogy érted? - az anya-GOD, hall? -hal? Jaja zitt van, a a aaa--Tallk to maya majom aikis fasom? Fita, kénytelen vagyok, az UFO-nk, FON? FÖNN VILLOGNA, NEM A A AAA KRATI...JUHLIKA BUNDA BUGYIJA...VAN LUK RAJTA, SZELLŐZZ TETŐ?
...Fita a gyerkeke, ládd a gnosztik siratok,fita ha ezt át irják a irás juhturók lu, na zitt nem 8 billcsi bőlcső csicsa gyömőcse,lőcse, hamem 8 trillió akarna HUSMAJOM... HAL IKRA (NYÜVÜK) LENNI? LÁTHATATLANUL? ISTEN -E -ED EDD? -NEM BOTONDÓ? -DOM?
...Oááá... krutty kukrurotyarityaaa...

Előzmény: repcsepista (1890)
repcsepista Creative Commons License 2025.07.06 0 0 1890

UFOzzuummm... miEeee... vagy a saját robot - rabod body budy kápünk gépezetünk vagyunk, Mi is ufo-k vagyunk, vagy NUKI PU a seggetekbe Puny NUKu nakik, ANU NA KI? Nuku Puna Sára?-Ara Ára csára? -hőh hök HŐk... hőcc hőcc hőcc...
                        4.: Kávézzuummm... most ettem dinnyét, de viz iz ize? -megtudnás momdani milyen az ize izé izé izé... viztelen, iztelen? -pösze tiszta folyó, vagy patak vize? -kristály tiszta, ize? -olyan mint a fény? -milyen? Össze gyülünk a folyónál,hol várnak az angyalok? Ott az Édeni folyónál bla bla bla...Mely Isten tronjától foly...Ezt a lehel betÖltve, dele is huzták hirtelen, hogy MI MAGYAROK MI ISTEN GYEREKÉI ISTENEK VAGUNK, ÉS NINCS SEMMI KEGYTRÓN SE NYÜVEK, KAKIIK CSAK NYÖSZÖRGNEK? Fita ez az, hogy ezek nem tudják mik kik, és itt van a dörgedelem, nem is akarják, és olyan sulyt, szüli, NINCS? Most itt az hogy a szikra,azaz akiben szikra van, az még pislog, de itt vak vezeti a világtalant,szegény árvak, mennyit ér a bőröd? -s gig a bőröDőre,na vettétek a laput? Mellesleg amit akarnék, hogy akik már csintadratta...na (ne?) emlékezz az álmodra! -ird le, nekem a ÉGI MADARAINK mondták,na most emlitettem, a nejemnek, meg meg mutattam, amit a kis felesÉgem 1998 -2000 Szilveszterig, pötyögtetett, és ládd ugy, ahogy a kiskölyöknek meg fogod a fülit, na potn ugy, gyere és térisd észhez a magyarjaidat,és ez reggel,kévézás alatt, és estére, és ezt azóta, talán egy két napot estelg, (na amit töüröltek?) mikor itt MEGNYILT A SZEMÜNK, A HARMADIK, ÉS MENNY AZAZ MOM MAGYARORSZÁGOM MENNYORZÁGOM MAM MAMA MA MA MAMAM MMM... (Előttem van az egész Budapest?) Fita, ez a test, ez ördög és az ördögöké és felvettük! -dárga pénzen véren vásárolTatTatok tok, toko?
                        5.: Most hogy felhozódott, hogy a kis felesÉgem az nagy ufo-k lehet, de bizon nem parancsal, hanem mident együtt EGYET ÉRTÜN EGYET ÉRTÉSBEN BANGGG...csinálunk, ládd a gyerekéinket! Naz az van, hogy most mi lenne itt ebbull a kiut? -Fita, mert ez egy lehetetten olyan,most amit felvettünk ezt a hus -cafatAIkat (fteljuk a KAJUNUK?) az kezdődik ténLeg a teremtéssel! -amit azok, akiket hivjunk sivatagiAIjak, ha be engeditek őket, az $$$... Most megint én látom őket,ládd fák? -jaja de a kigyó rá tekeredve, és most zitt hogy ere Detty? - Tegnap, hova lettek az ÉPIT -ÉSZEK? Jaja otthagyták a rom halmazaikat, és eltüntek? Zitt a Praditor vs. Alien film,meg a többi BIBIS?- hogy hybernálnak, habiruk hybrydek? KÓDÉ GÓRÉK Köddé váltak, de nem, csak fita, tegnap,ez amit a testükn, ez most legutóbb ládd egy lakó kocs, két kerékkel, és benne van a ház? Acconnal ŐŐK FELRUHÁZ ÉS TÁPLÁL, ŐŐK RÁD -RÁTOK GONDOT VISEL?-Michell my bel?- DICSÓ KIRÁLY ÉS A FÖLD KURAIK BIKA BIKA? Most az összes eddigi digi dagi daganAtom, bomba? Ezt igy, elment Borca néne, és menek, ténleg, s ki volt teritve az asztalra? Na most azóta is, én nem menek sehova, hanem OTT AHOL ÉL, ANYÁM -NGYMAMÁM MMM... OTT AZ ÉN ÖRÖK HAZÁM HÁZAM NÉPEM PÉPEM PEPE,zitt okvetlen, hogy ma is csak ma már nagyon kevesen, hogy MI A VÉRSZÖVETSÉGES VÉRTESVÉRISÉGES ÖRÖK MAGYAROK TESTVÉREK,MIHA SOSE HAGYJUK EL EGMÁST, AKKOR ÖRÖK ÉLEK? Nekem senki nem jöhet hátutRULL? Na most, ez ma is, ládd itt te nem az ISTEN (GYERE KID) hanem egy faxkalap allatt, na meg Ő FElSÉGGE SEGGE,ELTAKARÁ A NAPOT?
                        6.: NE VEDD EL TŐLLEM AZT, AMIT NEM TUDSZ ADNI,na most mi kell? Fita,2002/2/22...MOST AZ VAN, AMIT A GYEREKÉINK NA NEM ÖLIK MEG MAGUKAT, AKKOR MINDENT EGYÜTT CSINÁLUNK, NA ITT A MAGYAROK ISTENTYÁNKMAMÁNK... és most fita,azokat a gyere kid, dik,akinek ki tekerték ládd a csirKénak a a nyakát (vagy le nyiszálták? HÁTRA ARC? -VAGY MI AZ A NAGY CSÜLLÖNGŐ A HOMLOKODON, NEM CSODA HOMO KOS? NŐ ÁL ARC? Na mára az álmom, HOGY TÉNLEG MI CSINÁLJUK MAGUNKAT, ÉS ÉN NEKED, TE NEKEM,ÉS MOST MIDNEN AMI NEKED, NEKEM, ÉS MINDENKINEK MINDENE ÖRÖK NAP FÉNY HONA, ÖRÖM -BOLDOGSÁG VÉG NÉLKÜLI, MIT GOBNDOLSZ, KI CSINÁL MEGCSINYÁL?-ÖRÖK MEG VAN, MI KELL MÉG? Amit most, hogy apuénk, neked örök életpárod van, és ez ez és ,és ha ezt kérded, miért akarsz mindenáron férhez menni, mert családot akarok? Anit most...hogy mi nekünk ÖRÖK ISTEN XY MEGJELNÉSÜNK VAN, az az akit most először látom a Trieszt...ritty,most látom, és sss...na a kantin kapuba, és olyan fény jelenség, szinek, hogy EZ ISTEN NŐ ÉS AZ!!! JAJA Ő AZ A LÁNY! Na mi... ezt ha te nem éjjel nappal, ládd mit tudunk itt beszélni, ami EGY SZÉP HONUNK EGY OTT-HONUNK,(AMIT MAJD AZ ÜR ÜRÜLÉKE URUK KURUKUNUKUNUK AD???) na most mindenkinek egy NAPPAL BIROD ALMA, DALOM?- és kell több? Na fényhonunk, ami örök kész, és minden örök minket szolgál,SZÓL,TUD BESZÉLNI ÉLNI VAGY VAGY KI BE SZÉL? Na most, itt ami most fenn áll? -hogy ez is az ISTEN GYEREKEKÉ, ÉS HA NEMBÁNT SENKID, KEZET NEM EMELSZ SENKIDRE (DIK) KÁRT NEM TESZEL SEMMIBE, aminek most fita, ebbe bele szólni? -sede vedele avakozni nem lehet, hanem itt megint egy másik ének, Egyesitjuk, sziveinket, hogy a célunk érjük el, ami elmult, elmult, am nem nem, 12 -22 -32 -102 aki bujt bujt, aki nem nem megyek? Elmegyek -e had menjek -e FÉNY = JÉZUSOM látni meg, MAGAD A TÜKÖRBE, MAG AD?
                        Innen, most akartam volna, hogy itt az állataik agyábull, csak bal agyuk van, és abbull azzal robotaikat, jaja ez a test is az, és fita, ---na apuénk, becsngőztek ne hamarKÓD ell... marha?
... Zna itt vannak a zürbe menőAik, fita ezeknek már csak robot agyuk ágyuk van, zitt az hogy hogy lehetett Árpád ivadéka, hogy puna pecér legyen? Faxfej? Na most a nyemcek csoda fegyver, volt egy akit 'öreg' aki aki maga az Ürdög? Fita,nem tudtam kihozni, hogy itt eleve minden Transzformácia szija! -azaz csak akiknek... egy örök egy szülei, amit itt...na az őők meg jelenésük? Fita, a teremtóra? -ha mielőtt ez? -lett volna, tökön szurja magát?
...Ancient Alien Declassified
...S1 Roswell Revealed Roswell New Mexikó DVR -HISTHV... NA EZEKET, ÁTVETTÉK, MEGVETTÉK, megetettek MEGETTÉK, és most mi lesss...
...Oááá... halucina? -halluczináci?- reverce reverende hol a WC? -foglalt,Moricka?

Előzmény: repcsepista (1889)
repcsepista Creative Commons License 2025.07.05 0 0 1889

UFOzzuummm... miEeee... vagy a saját robot - rabod body budy kápünk gépezetünk vagyunk, Mi is ufo-k vagyunk, vagy NUKI PU a seggetekbe Puny NUKu nakik, ANU NA KI? Nuku Puna Sára?-Ara Ára csára? -hőh hök HŐk... hőcc hőcc hőcc...
                        1.: 7/5. A KÉP? -Nem volt,meg less...hanem egy ROBOT - TRANSFORMER VASVILÁGBA LÁGEREK EGEREK VAS -VILLA VILLOG, VAGYUNK ÜLTETVÉNYEIK! Amit már érintettünk,hogy pár hónapos a kis unokám, (kánk, nem kank) és meg jelenik nekem a tetőn, az ennek a tetteje és ez egy ŐCSKAVAS ROBOT TRANSFORMER LÉTESITMÉNNTEIK MENÜIK,és megjelenik, ennek a TETEJÉN, és egy olyan, na itt közel, a TERMINÁTOROK... Swarcanéggerrel, arca? Na akkor leirtam,hogy tiszta (fémötvözet, fita a BbLila sava, ládd Napugondodózer, de DandiEllah fémyötvözet szobra na meg a cobra) vasbull, és csak a bal szeme és a bal agya van, de ezek szerint ő a mi (MOM) robotunk!!! Nadon fida feedler? -mellesleg már kérdeztem a fiam,felesÉgem, mit álmodtál, ird le,és meg vannak rőkönyödve, hogy mi magunkat csináljuk, .és mi a mi? - mi is (ufo.k?) vagyunk, nemcsak szarunk szarvas (üzzük ismét kecskemét szakadatlan) szaruk, fita az szaru, olyan mint a bitamin vitamin? Na az az, amit felvettünk, mikor a Tejuton felfel tallpra magyar -testvéreinkre találtam! Na most azt hogy itt csak a bal agyunk-ágyunk és az a a aaa... Kárhozottak ős apáink, kik SZABADON ÉLTEK HALLTAK,SZOLGA FÖLDBE NEM JUTHATTAK HA666 ... hacc TATA HACCACA CCC... Na most, VELÜK, ide vissza jöttükn,és be ÖLTÜZTÜKN SZUROKBA, AMI LÁTJÁTOK AZ ASZFALT BETON-BITMINOS KÖVES GOLGOTA ÉS SZAROK SZUROK S KI VAN IRVA VIGYÁZZ SZUROK, NA MOST NEKÜNK NAPUNK PU FÉNYÜNK VAN VÉGTELEN, ÉS MINDENT, LÁDD AKIK BENNÜNKET BE MEG AKARNAK BAXNI A BELÉJUK OLVASZTANI, AZOKAT CSAK EGY FÉNY VILLANT, ÉS ELTÜNTEK ÖRÖKRE? Nagyon fita, ennek sose volt,me lett vége, és ha a vége, na az lenne hogy ők szartak ki bennünket, megettek a megecek reggeLira früsTök?
                    2.: Hogy most, nagy nagy HORR -HARCÁSZAT MEN A VIZELETEM, PISI, LÁDD bloondi BBB... BIG BUTIFUL BILL? BIBIS? -most ő, nyemec szarmázás? -Fite, legutóbb 99% hogy megis-mersz -e? Ládd sLeuth tesónk 5000 év távaláttábull, na lehet hogy még meg prózálom, hogy mit alkudtunk meg, az első találkánkon, meg most nem szólt vissza, de vahon fel meg ismert e, ládd Ronink? -Na most emlitettem Gérdonyi Gézenguzunk,(ma is tiltott könyve?) MILY NAGY VAGY TE,NAGY ISTEN NAPISTEN TE NEM? VAGY CSAK PÉNZ NEM,NEMES HIRES VAGYOK,EGY NAGY VAGY KIS BIDI BIBIS PATKÁNYA VANCOGNA? KUSZIK FELEVE A DOM -MOD, fita tegnap,hogy MI A HÁZA, IM MA HÁZ, AZ A TESTÜNK, és telis lele van nyüggel, azaz nyüvükkel, hüvelyuk proccs... csoszog, köcsögégág? Na vissza tregnapira, hogy megtaláltam MOzé zzz... botját, amin van egy ládd ma az okos telefoNUK,FITA NUKIKKAL A SEGGETEKBE,(KI MI AZ AMI AKI NEM PUSZIHUKK NYÜSZIT?) AKIK IGAZ HIV Ő ŐK,A TEREMTÖKÖSEVIK ATIK BATIK RÁ TOK? CISS GECYKPÉIK GÁGÉGÁAIK VAGYTOK TOK? VAN LUKA TOK? KOT KOT KODÁCS,MINDEN NAPRA EGY TOLLÁS? PAC PAC AIPAC -TOLATÁRS CSIH HA HA HA HAAA...Naz ami van,ITT CSAK ÖRÖK ROBOTOK RABBIKÁAIK BOTOLÁSA LÁSSA, HOGY HA LÁBAM, MEG BOTOLNA JÉZUS VAGY JÉ HUS, JUHUS VAN VELEM,NA MEG BAROM MARHÁAIK VADBARMAIK BESTIÁLLAT DÖGJEIK? Na most, vissza 2023 Márcicuska 14- 15 IDUSKA AIDÁSKA SÁSKA ÉS AIDÁCÓ... NA A NAGY DURUNG, fita az lenne a SMYTHA CÖRKÖL? JAJA HA NEM MEREM LEIRNI INRI, LÁDD NEM CSAK EMLÉKEZZETEK AZ ÁLMO -TOK-RA, HANEM, A KIS FELESÉGEM, GYERE TE LOFEJÜ, (PAP OLLÓ) ÉS MOST HA CSAK MONDOD,KIMONDSTAD MÁR ELMULIK, ÉS Ő BILELNYÜZÖTT 1998 ELEJE- 2000 SZYLV-ESZTER, MOST TE!
                      3..: Na most, nagyon keveset tudok itt, be satirozni, de vannak a a aaa... szavak vak vak vak...villogacsa? -kacsa, és most, hogy azt hogy TE MEG ÉN CSINÁLJUK MAGUNKAT, EZ AZ, HOGY pitim,gondolkozz, de itt MAGYAR RULL? NINCS NYOMOR ROM MÁBA TE KÁBA ROMBA TÖKÖLÉS, ÉS MORA MORA DÖGÖNYÖZ DÖGÖLÉS, AMI OLYAN NINCS, HA TE MERSZ LENNI NEKEM, É NEKED, NEKIMENK NEM MENEK, A FEKETE SZEMETEKNEK AZ TE VAGY? NEM HANYMFAK FÉNY? Zna ha magyar ok vagy,l(AZT TE TUDOD???) ládd bloondi, de most apu hogy megy be,az nagy medve, a seggit ne vedd be, az oroszláNUK? -NA EGYÜTTESEN, TÖBBZÖR TÖBB NUKINUK VAN, MINT A MEDVÉNEK HOKK AZ OR
ÁBA? AMI MOST, FITA, ZITT A MATRIX FILM IS, LÁDD EZEK KEZÉBEN VAN AZ AGYAD -AGYJ VELŐT? AD? -NA NEKIK A TRNSFORMÁLÁS VÓT ANYÁD APÁD MIT ÁD, A TE MAGOD, ÁT TRANFORMÁLJÁK, AZ Ő HASON FASOM HASZON.NUK CSAK NEKIK VAN FA SZUK? -CSUSSZ MÁS MÁSSZ KUCSMÁS?- KÉP, ÉS GÉP? -AMI SOSE VOLT LESSS...tRöha, most az hogy SMYTHA CYRKÖL ÉS PÖRKÖL? (FITA A FEHÉR BŐR HUNOK,VILÁGIT?) Mnden kezdőDik kid, a DUGVÁNUKKAL? Nizzük 1000 Sylvesztér? MUSÁT CSAK A MÁSSÁVAL, nincsak Kossuthut, Kopssutj lajos, a tököd nem olajos, KALAP ÁRA?- LinkÖlni, mag a megjelenését, (BAGOD A HANGOD?) el tüntetik, és hiába volt, minden szándék, ha szász szort, mint a fel fel dobott kő, most mégis a seggemre uborKára estem,pestem? Mellesleg, a HÁTTÉR AZ ITT VAN, A MAGNES MEZEEINK??? - nincsak Istenek -FÉNY ÉKEKE GYERE KÉINK? -a magnes mezőINK BULL?- terek...Na most azt A TE GONDOLÁD, LÁDD?- AZ AZ ÁLMA ÉS ÉL MA? MA MAMA...
                    Innen... fita, ezt most...közel sem HAM, ahogy most minden alkalom hallom, hogy ha hallom én, mnden az enyém, van lábad köze, köz epe? -apám, te birod (alom) a strapát?
...nincsa. ---fita, csak leállt az agyamagya? Johninak nagyobb magnes kutyája dögje vala,mnt Geller Durinknak?
...Oááá... vicchang, nem halad-szik hal hall áll? -a kurjantás...

Előzmény: repcsepista (1888)
repcsepista Creative Commons License 2025.07.05 -1 0 1888

UFOzzuummm... miEeee... Fény KÉPek, és Fém GÉPek, Fény számit örök számito képek, vagy fém -con pu pu pu...csattog -kattog a kipufog go go ... luk luk lukatán?
                        4.: Kávézzuummm... vizi világok, de ha számitó képek,mi az amit nem számtó -gépek, amit meg kellett előzze, hogy képek, amiket előbb gondolkodó lényeknek, él itt valahallol, meg áll a vonat? Utazzuummm együtt? Amit az éjjel, hogy előbb, Tim Russellel, ugyanaz mikor meghalt, és most egy juhturóspina Sára? -az egész juhturóspuna egy ház lett, egy nagy áruház,üzletház? -na én... ládd itt is most is, hogy kellett volna, a a feudalzmus épitésében, majd a kommunizmus és én, nem tudom épiteni, mert én édenkertész vagyok? (fita az élő lénnekkel lehet beszÉlni, látható? Mellesleg, most ugyanaz, de már megépült, fel épült, és van egy... központi épülete, de hol vannak, hova lettek az épitóAIk, és most, csak vásárlók vannak? Ez most olyan, hogy én nem vettem, se észre,se részt az épitkezésbe, és hogy kerültem most a sárba? Előtte, hogy jövök haza? -az az ahol az életpárom van,jaja ott ahol él anyám, ott az én hazám, de ők falusiak voltak, szabad emberek,ami itt fog alma se,hogy szabad, és ember? Össze állitottam a látottakat, amt ez az ami ez egy számitó -kép? Zitt vissza,hogy mi magyarok, azért jöttünk,hogy ami fent? Ezt most azután, már itt ezzel a számitó -képpel, ládd A KÉP? Vida, mert most meg találtam, van egy olyan, na apuénk, menek vissza...minden alapja a vas és ötvözeteik és fémek. na azt akarom tudni honnan jött az ötlet?
                       5.: Hogy tér ugrálunk, monduk az hogy UFO-k? -azzal ebbe bejönni nem lehet! Na most, ezek a vasbeton dzsungelek, mintha lenne egy vas-(maggal?) számitógép, és egy fény -fotonnal, számitó kép? Ami bevillant, hogy ez egy végtermék,azaz használat után, el dobandó? -ládd az óvógumi? HASZNÁLATI CIKKEK? GÉP ÉSZEK? VISSZA, KÉP LÁTÓK? Leirni, mert most látom, és homályosan, azaz ezt én gondolom, de ha nem láttam? -volna, képes az agyam, hallucsinálni? Most meg találtam, egy olyan mnt MOé bota, és amit Pásztor bot, na kampóval, maga az a része, amin ldádd ami most az okos zseb -conputer? de a levagőbe,és csak ugy, hogy vannak rajta számok, meg jelek, és ott tudtam, hogyan müködik, itt irtóra süket vagyok? -ágyu?-agyu, amit most megint, miért nem mindenkinek olyan agya vanna, amibe minden bele lett táplálva (kaja kos) jaja de nincs PÉN ZZZ...$$$.. FOG ALMA vaggis az én világomba? -hogy valami nincs, olyan fog alarm nincs! -hiány? -semmiben? -fita mi az? Naz ami van, ez az egész egy nagy nagy Számitó Gépezetben van, és nincs kép? -képe?-tudata... romcsalódik és most akik... esetleg létre életre? -mi az, mi az hol él? -tudna élet jelet adni, ldd én,azaz nekem a FÉNY, mi a fény? -egy bitta,hogy minden?-és van folyója -csapja,vagy a budajtót maga után be csapta? Vicca, azután hogy megtyaláltam, amivel be lehet menni, a szentek szentéjbe, ami zitt az hogy viz, meg fény, zitt azt nem lehet, olyan gonolátod? (Power in the blood?
                       6.: Ha most te olyanok ok,közzé keveredel, ládd itt az hogy ész?-legyen eszed, egyél meszet, ogy jönne meg az eszed? Egy bitta, hogy az eszetLen KÉK? -lepkék, pete -lárva -báb és pillangók, én?- azonnal meg lehet enni? Zitt mindennek -minden kidnek, előbb utóbb meg jön a vevője, evője? Na most a lepkék, lerakja a petét, és körforgalom, közbe a madarak bogarak hülők be be kapnak egyet? -hopp egy légy,ne légy? Mott vicca, hogy ebbe a körforgalomba nem lehet bele, csak a bele?- szólni? Fita, ezt az Égieink mondják, mem mondták,és ha ki tudNUK kerülni? -a kiutat kutat keresnünk kell!!! -jaja hallottam, jaj de süket, de ha nincs egy szem se? -nem is lehet? Ha most monduk,zitt az hogy csak EGY ÖRÖK KÖRÖK, az NAPKÖRÖK,ÉS KEREKEK? Ládd az óra müben? Zitt akik kitaszitottak le és le baxodtak? Ezt nekem Sanyink ahogy el keskenyrdik, fita, én egy az egyben találkztam , aki pita, te is katona vagy, na most olyan, ládd leirtam, hogy a szüleinket meg gyerekéinket, meg testvérkéinket, akár mit csináltak -csinálnak, nem lehet magukra hagyni? Zitt akik kitaláltákaz Ó meg Uj szövetséget, most azért mentem bele a JÁNYOS 8:51? _fiteled az Ária 51? Amit az átlag majmuk, ÉN IGEN IGEN ZAVARBA VOLTAM,meg vagyok,mert én csak egy egyszerü paraszt -gyerek vagyok,(de grófurnak születtem?) és minden az mi urhatnamság, kurhatnamság? Na most, ezekkel nekünk szembe (vak vezeti a világtalanok,fita a szakadékuka hullanak?) kéne nézni, ládd Dózsánk és most kiegyenisett kasza, kapa,és dorongok,na miért nem az allatvalók, győznek, de hogy kerülnek fel ülre, lóra a másik oldal ára?
                     Innenn... fita előbb a NAGY TŐZSDE -STROCMAKA CONPUTER, ÉS MOST A NAGY KÉT ATOMREKATORUK, ÉS MOST UGY NÉZ KI, HOGY AKKOR MEG PiSZKÁLTAM,ÉS MONDUK? MONTEUK?
Oááá... egy klotty... klotyó? -mi lenne a homókba? Fita,ha ugy nézel anyádra...ráka? -mnden igaz nő anya  lánya az? -utánzat? Aida?

Előzmény: repcsepista (1886)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!