Keresés

Részletes keresés

repcsepista Creative Commons License 2 órája 0 0 1801

UFOzzuummm...miEeee... fÖldi nagyság sorEnd? Ki -mi, nagyobb? -te gopndolod? Hal áll, hallod látod? Száraz tónak, nedves partján, dög-lőtt béka kurutty kutykurutty...
                        4.: Kávézzuummm... viz, döbbentes ingyen szabad fény -energia? -és mi mégis láncot hordunk, ólom .arany? Mikor kiJüttünk, a felesÉgem utazni akarok,de azhoz bizon pénz kéne, és leirtam vagy 5 szászsor or? Na az szélgenerátor szélfogó, egy késes,és anni kés, (100Watt a fak) a kocsikon, ami nemcsak tölti az akumlátort,hanem egy bizonyos sebbességnél annyi áramot termel, amennyit akarunk? Akkor volt a 0-belül, skéller vave,na moeg a Teszla (0belül) torony, ami vagy midnen ami mzogás, árraMOtis termel (MOé bota te buta) és azzal lehet feltölteni,de minek? -az eszed? oláj ecet? -szent olaj Lajos... az olajfák hegyéról, az égbe ér? (Art bel) Na az álmom, nekem az első pinyalát után már itt is tudatos,és azt álmodok gondolok képzelődök, amit én akarok, viszket a tököm,meg vakarhatom, mert fit,itt tökig GONDOL LÁT? Zna mikor a mágnesvasak patkók a kezembekerültek. ezzel lehet kezdeni valamit,és fita...ISTENEK A MAGNES MEZŐKBŐL TEREKBŐL baha fentről adnak parancsal,parancsalók azonnal el tökiteni? -tökön szurni, a magyar ok gyerekéinket?-de te nélküled,azaz itt a tköm, neked adom Uram? Ábram? Nincsak itt nincs olyan hogy SZÜLŐK? Na kis falumba Szása, az idős néniink -bácsink.tudták kinek ki az örök élet párja, és tuidták hogy én ki vagyok,(fita olyan ismerős, te ezt eltudnád hinni, ha lenne szemed? -füled? -nyemec Kon Pedró? Jna most itt van rögtön MINDEN NUK? Ez az hogy minek a fegyver vere,mert rohadt dögök,és tudják,hogy ők roahdás rühaAdó dögök, azaz ők akkor ti is, (ezt meg tudNátok forditani? -aha mi is akarunk NUKIT? -azaz most fita! Na korántsem tudom ugy, hogy MINDENBŐL CSAK ÖRÖK EGY VAN! Ezt állandóan érintem, hogy nekünk, magyaroknak akik most a szüli -suli (schully) iskola, az a MTK-kaka sok, msot Marshalkó Lajcsink, meg Fiala Ferink,leirjta a MTK perek, és fita, ugy hogy akik együtt maradtak, azokat ma is!!!- ládd apumat kérdem, mi lett a hungariskáiddal, eltették őket láb alól! Nemsokára apuamat is, na most itt jönne be,2002 -2-22? Fita, nekünk örök egy Jó Atyánk, a másik gatya?- jó Király? -fita itt nein apa s anya se, koca?
                     2.: Na csak EGY MAGYAR HÁZ VAN? Ez az, hogy nekünk itt nincs semmink -senkink és mit keresünk itt, ami most pontosan meg láttam, hogy az apa a fiára, a fia az apjára találjon? Zna fita, a házunk alatt szakadék van, egy gicsit hasonlit ami Ijónnak találkzotam a fénybe, és olyan,de most fita, még a fiaink, nem gondolnak arra, hogy anyuapu hol vagy, mert dülik össze a ház? Zitt Pitu bátyám, hagyd őket a csicsába,fita azok a szent isvan NUKI Punik Pucik? Zugy előszélként, most talán az utolsó ugrás ugratás, hogy fita, zitt most a szent király ágAIK bogAIk, na hogy ha monduk, vissza csinálnák a szent isvan KIRLÁYSÁGUK,ami csak egy kirlály van, és mos el ne feledjem, hogy mirért hivják fehér nép, mert EGY OLYAN HOGY AMIT MINT AZ EZÜST NEM AZ,TALÁN HA VAN FEHÉR ARANY,ÉS ÓRIÁS, JAJA EGY EMBER PP... na magátul leugrott a P -betüm, NAP NÉPI NAPI NA... Fita, én nagyon rosszul lettem, hogy most Álmos a Király, na szent isvan, na meg az őrdög sose alszik? Most miután, a fiaink, a háztetőt erősitették, nem az övék még ugyse, hogy ...zitt figyeljuk meg, magunkat, nekem rögtön, nem parancsol senki, mert azonnal a második halál, ami az első azonnal hogy ezt gondjuk, el vagyunk temetve,tehát ami bitta fix, az a kruczifix? -hogy a juhus? -fita ez meg kellene látnunk, mert itt van,A NAPNÉPPEL CSÉPPEL CSÉPEL A CSÉP HADARÓVAL, FITA CSAK EGY NAP MEG MAGNÉP VAN, ez most vissza, ami magyar ház, az nem a mi házunk,és hazánk, na ha egy (szabad SZÓ SZÓL) lenne,akkor mind? Fita, itt a fiaim, na csak a házzal törődnek,de vissza Pitu bátyámhoz, hogy a TESTVÉREIDDEL, most itt kezdem az MTK-kaka sok? Fita, a feleségem, nálad csikkenebb nincs, ami én ténleg nagyon beszari vagyok,mert fita, ezeket a fiainknak egy fiunk,most a leányzóóinkat, fita itt ténleg ha husba vagyunk guzsba kötve,és hogy teljesen nem tul (az Ópina ráncos tengerin) hanem azon tul tulkok vagyunk, és zitt az,hogy itt kell lenni valaminknek eszünk, egymást ládd itt vannak a szent isvan vagyonosok meg vágány gáz? Zitt vissza, hogy ténleg az adóságtól meg hogy...fita most a átlag havi házbér 4-6 ezer dollár, na most.ténleg...
                        6.:-szakad a pad, hogy ugy gondoltam, hogyha kifizetjuk le fizetjuk a házakat, na itt minden RÉM ÁLOM, amiket mondtam, hogy akikkel uton vagyunk,ha valaki bement egy hzába, az örökre eltünt? Jaja a fiaimnak hogy mi lesz,zitt az hogy meghalunk azt nem tudják el képzelni, és a felesÉgem, nem hagy...csak ugy, hogy most bekiabálom, a szeretet etet? Fita kedves Árpádapum, de találkoztam vele,és itt azért, zitt van kedves,tMünk, meg ti is, hogy mirét ne lehetne egggicsit elviselhetőbb (RonPalcsink, lekVáros palacsinta, enyém a város, titetek a levár, sound money ami fita, már sitt sistereg valami?) a sorsunk, leEnd? Zna ahoz hogy most... bejelntem nektek, nem érdekel most, mert erre a rühök, hogy mer ez meg szólalni? Nincsak pénzügyileg, hogy mit csinátak velünk, (csak 1990 óta, bibóta? -fita, itt msot ez, mindenki menekülni jeee hova?) Ö NA AZÉRT KELL EZEKNEK A FGYVER, AMI AZONNAL, HA JÓT CSELEKSZEL EMELT FŐVEL JÁRJ, ITT NINCS OLYAN??? - EZ EGY GYILKOS BOTOS POZDORNYAK GÉPZEZETEK? Ezt az éjjel is figyeltem, azután, az ifiiamnak megcsináltattuk a tetőt, most a idifiamnak én is betömtük ahol beázott,fita az itt ese men ase smmi se és anti semmi?- vagy? Fita, Mark Twain, aza két bitta dolog van, adó és halál!!! Na most, fita, cselekedetek nélkül, NINCS EMLÉK? Ezt ugy, hogy most GONDOLÁTBANK, fita, a két fiamat csak az, hogy el veszitik a házat, ami van? Nem Ábram? Na most, apunk, mégis csilla! Fita, most Pitu bátyám, a haza midenek előtt? Ez az,hogy most együtt legyünk,anyum vagy pénz, de az most mi vagyunk a pénz nyoMOk, és most ahoz kellenek a fegyverek? Ezt bitta vagyok benne, akik mégis ez a piti? -sitipi? -disznótöki? Fita,mkor irtam, hogy a nagy nagy disznőhugyhójag, nagyot fog pukkani, egy pár nap mulva beütött a tifusz? nana mondjuk, előbb dörög,vagy villámlik?
                        Innennn... most az hogy most amit Esetleg? - Gárdonyi Gézenguzunk, Bornemissza Gergely, szaPORában nyergelj (szánunk szántunk a poraitokba) hogy most onnan, a mi házunk, és egy háza -haza van csak, de az a szivünkbe, de van fejünk és eszünk? Na most...ez valami pozdornya se $$$... fita mi az hogy PÓZ -ESZ (ENSZ) -SZÓL? Na amit mikor itt is leirtem, hogy gyalog felmentem a mi napunk? -és most ---na vissza, a a aaa... van egy (UK) ÓRIÁS LUK? -na most az akivel az mndennél ojan picike, ládd ezeket te te te... nem lehet látni? -ha mégis,most van a a aaa...a leg kisebb, és az lenne a feje az egésznek? -Fita,most ez egy olyan mint egy semmi? -na most aza nép, az az hogy nap? Amit tegnapra,hogy egy nap? Fita, ez nincs!!!- és van kilátás,belátás, és most egy az akik PÁ? -FITA, AZ AZ A ROMORA FICKÓ SPIRONGON ZÁLES, IGAZI VAGY NYUGATI HŐCC HŐCC HŐCC...KETTEN ÜLÜNK A LURA, HÁRMAN MEG A CSIKÓRA GYIÁÁÁ...
...fita. hogy csinálsz szabad enrgia generátor örökjháró uj masinát? Szabad energia kerek generátort magnetosságal...
Amit csinálnék, egy legegyszerübb ládd elektrükk motorral, és eze féle lehetóség, szabad ingyen, energiával, és csak elö állitási áron? -minden maga saját bankára?-de mindenki összetudja szedni magát, rakni, mert az elektromosság, olyan egyszerü lenne zzz... magának,és maga tudja javitani, és üzemeltetni, na ezért mikor kijöttem, ez hülye, és ettől menekülni kell, ami kijött egy hires elekltromos mérnök,(rögntön millomos lett, fita minden összekötettés,és midnen egy ház? -és ez abzullu hülye, nincs olyan hogy szabad energia, ha lenne akkor már meg csinálták volna? -smirna! -volna? -fosss...az agyatok!!! -foss be, foss ki foss... Fita, láttam, ezt apunk, neee...na sivatag lett...sárga homok, nyomok nyomuk NUKINUK? -shhh... jaja de UFO.k? -made in Hu? Whohhh...
Óááá... de viz? -egyre drágább? -kincs? -föleg ha nincs? Fita, a KÉT BESTIA, BIZON ŐRZI A TERMÉSZETET, S NEM AZ, AMIT ŐK, ZITT FITA, MINDEN ELEVE MÉTEJEZETT? - SZER SER ETET, ITT HUSOM? -DE ELŐBB A TIED? KIVÁNTATOD, JAJA KIVÁNOD, A HUSÁNGOM, RÁ GOD gumicumi? -cupp...

Előzmény: repcsepista (1800)
repcsepista Creative Commons License 12 órája 0 0 1800

UFOzzuummm...miEeee... fÖldi nagyság sorEnd? Ki -mi, nagyobb? -te gopndolod? Hal áll, hallod látod? Száraz tónak, nedves partján, dög-lőtt béka kurutty kutykurutty...
                       1.: 5/23? A KÉP? Lili Puti, az Óriások földjén? -cin cin cinegér, biciglizik az egér? 1 cica 2 -100 cicis hopp.,megfogta az ici pici egeret? Ami van, hogy ha lenne valami, akkor azt gondolni kell, és itt most mindenki aki van,önmagát is gondolja?: -vagy én már nem vagyok a szerettettet árjába hullok hulla hulla hó? -én is inni akarok, vért? -facopi -cseggnyalom a szátok? Nagy vagy te istvan, nagy a te hatalmad, an most itt amit el lehet venni,meg meg lehet baxni,az van? -jaja szüzessegged? Itt olyan hogy goldol lát ember, Fillerejuk szent isvan, na ami nekem itt bevágott, hogy ÁlMOs király, na egy zsevolt magyar, azaz nem nem neme nemes? -nyemec? Ládd Szabó Dezsónk, aki 1945 muris magyarul gagyogni (pa ruszky)a magyar házbank? Na most hosszu bosszus baxxus álmom vala, Fita,most a magyar -agyar? Magyaragyam -magyaragyaram, ház kell,meg urimuri,de apa? -pá pá pa...papa -pá? -MOst must, hol kezdődik a van? -hugy szag -hugy sav?- szent szisszent isvan,szaGOD -dal? Dalolunk a harcunk arcunk sép? MOst végre, csak Ó és UJ szüvetsÉgek vannak, ami kezdődik hogy az szent isvan -ok, PÁL OTT HON? HON NUK? HON KONG? PÁL -OTT, zna van olyan hogy magyarok ott-hon?- ok? Vicca Május 22? -na mostis megvan a Déli bábut? Kérdrem, mi az hogy GONDOLKODOM? Zett az hogy most ha ROBOTOK BOTUK VAGYOK? AKOR BIGÉZNEK -IGÉZNEK VELEM? Zitt most ha mégis beütütt, nem BeverlyHill? Isten? -nem ver bottal? -és nem botol, bigézünk? IGÉ -ZZUUMMM...
                       2.: Ami van, az sima, és lapos? -de alapos? MA TE MA TIKA? TITKA? 1 1 1... SZÁMITÓ GÉP, VAGY GEPIDA? AIDA? NA MEG A BÓTOSOK AIDÁCOK? Vissza, hogy most is, egy enregia DOM? -MOD? GONDOLKODOM,DE TE CSINÁL -OD,MAG -AD? -GOD, XÓ -XÓL -ÓL? DISZNŐ ÓL, VAGY AKÓL? -VAKÓL? SZAVAK VAK VAK VAK...SZÓL EGY SZÓT,,MEG MOON -DOM,KI VAGY,. MI VAGY? MI VAN? APÁM, TUDOD MI A BAJ, PÉNZ KÉNE KÉNE? Na mivel olyan hogy MAGYAR OK? HANG OK? HUN GOD? Ami van, hogy az agy, az ad? -ha a te agy-ad? Csak az a baj, sehol egy kégli? -ahoz MAGYAR OK GONDOL ÁT, SZÓLŐINK KÉNE, VAGY MEGJÖTTEK AZ ONDÓVÁRI HUSÁRUK? A VÁGÓ HIDDAIKKAL HADAIKKAL MÉ -SZÁR -ÁR SZÉKEIKKEL? Az első álmom, most hoszzu és bosszus baszus vala, azaz OLYAN MAGYAR -OK CSALÁD OK? MINDEN A SZENT FÖLDESURAIK ÉS ÉHEN A KIRÁLY, AMI BIZON NEM LUHUS,MERT AZ VISSZARUG, HANEM JUHUS -UK? -VAGY,VAGYTOK,AMI MOST OLYAN HOGY ÖNNÁLLÓ GONDDAL LÁTOK? GÉN- GAN.-É DAL? Fita, tegnap a szám -napszámos lédy? -számitana? -amit történt meg történtik, az a te szám-od? -ra nincsen hell? -hell $$$... Hell Senkyy? -Zuzzlerbe a zuzza mája lapockaja sonka? Zitt most a számok, csak egy apa van, és egy fia!-oi oi oi ennivaló? Zitt vissza, most amit M22? -hogy mi fény -jelenségek (seggek) vagyunk, kis szikrák -gömbök, és madarak! -vagy dara, korpa a DISZNŐÓUDISZ ÓLJAIKBA? Tröha, most az hogy TÖRVÉNYEK, ÉS A TÖRVÉNYEK FATTYUAIK? NEKED ADNAK EGY ADÓ SZÁM-MÁSZ? -OTT, ami most, ládd a a aaa... Zitt csak GONDOL ÁT LÁT, NA AZ AZ HOGY TE MAGYAR OK RULL? MAGYAR RULL? SZÁMOLSZ VAGY ÖLSZ, DE AZONNAL AZ MAGÁT -MAGJÁT?
                        3.: MINDENKI VAGY A MÁS KÁRÁN KI KORÁN KELL ARANYÁT LEL, TANUL? VAGY A MAGA KÁRÁN? Naz ami van, ma ma mama? -hogy itt van ami ládd, előbb önnállónak kell lennünk, na ahoz, 1999. -dec otthon, hogy a nagy családom, az közvetlen a csálDom (volt MTK kaka sok gyerkéinik?) és unoka testvéreim, ami azonnal az idöcsém 4zeres a legnagyobb stahonovista (kád ár,hrustyu) éremmel kitüntett, 3 perc sss...kiinnen,na az van, én beszéltem rá, hogy vegyen egy házat, és seggit ettünk neki, a kisöcsémnek is lefizetni, és takarodó, de ugy hogy a kezét, ránk emelte curikkoltunk az ifi öcsémmel, na az utácra, zitt az hogy MI A MATAMATIKA TITKA, ÉS PISZKA FAK? Tudom hogy ez ugyjön le, hogy te erről nem beszÉlhecc...de szigoru tanitó ez élet? -fita, ITT RÖGTÖN ONNAN HOGY LULIT? -NE MENJ BE,NA MOSTT ITT MI A MI SUGÁR UTUNKON VAGYUNK, és talán sikerál megmutatnom,HOGY MI A TÖRVÉNY A TALLPUNK ALATT? TALLPRA MAGYAR! Na Sanyinknak van saját SZÁMITÓ GÉPE, és itt csak a BÜN TETŐK SZÁMITÓ ÁMITÓ KÉPE GÉPE LE-HETEL ETEL? KÖZBE? ESZEL? MOST ANYUM, AZONNAL AHOZ PÉNZ (ÉSZ) KELL, VAGY FÖLD, AMI ITT AZ A FOG ALMA ÁLMA? Zna ezzel kezdtem mára az álomom, hogy amit csináltunk a kis felesÉgemmel, lefizettük, na az idöcsémmel vetettünk egy házat, mert abba a a aaa..ládd belépett a sárba pártba,és kapott rögtön állami lakást, és 80 000 Frtn,és most az áloma mindenkinek otthon akkor, hogy leenne egy háza, meg nem legyen tartozása, (megélhetése? -nahoz val láss? -ki ad nektek enni? -na otthon most amit felvettünk a tetőre 150 000 Frint,ami én meg apu épitettük a házat, de a tetőt.. Fita,zitt most az, hogy MIÉRT BÜNTET BÜN TETT AZ ÉLET? -ÉS AZTBÖNTETI SZENTISVAN?
                        Innenn... na most csak az hogy mnden ami itt számitás? -az egy luk is meg kelepce? Most az hogy Magyar = EgyHáz? -maga az hogy házasok az háza sok? Fita, most teljesen padlóra tettek, zitt az, hogy az utolsó kapacka nekem,hogy látom a NÖVÉNY-ZÖLD ÖVEZETEKET, ÉS AZ AZ ENYÉM? -NA MOST AZ SEM, HANEM MNDEN AZ URÉ? AZAZ SZENTISVAN OK -É? GYUHÉ...SZENT FÖLD? Fita,az hogy itt van a GONDOL GONDDAL LÁT ÁT VILÁGOD,az pontosan hogy Kétkeringó jut nekünk, aha kerge birka kaka? Na msot a fiaim is, ládd csak a ház, ami megint egy olyan csapda, amit irtam,láttam,ha valaki bement a házba, akkor az örök eltünt? -szentivan vagy szentisvan? -szentricsaj? Na ami van, most ah te vagy? -és van szád, akkor most ÓRIÁS LÁRVÁAIK? Zitt most megint a PA PA PÁ ...FIDE AZ PÁL PA PA? Zna most men egy film,Bródival,és hogy van a két... Pál após? - fordulók? - a fakerszt helle $$$... cokersz a MOkerszt, haj de comelom az adósom, som ez a dik?
...https://www.coasttocoastam.com/
...Oááá... hoppá pá pá pá...

Előzmény: repcsepista (1799)
repcsepista Creative Commons License 26 órája 0 0 1799

UFOzzuummm... miEeee... Hübéres pénzéhes földesuri terhek, szent földesek, szentek, nyüg -nyöghettel könyöröghettel a szent isvan? -követei a szent földnek?
                        4.: Kávézzuummm... viz, de minek? Ami ma bevvillant, New Chikágó Bak Rodgerrel? Most előbb, na sehogy nem hagyhatom el, fita, ez a felesÉgem, ha a gyerekéi elkárhoznak ő is, ami most lesz e valakim, ládd én vagyok a MTK kaka sok,utolső mohokan? (de a gyerkek jöm már a bka fff--az ora luka,meg haboskannak is hivtak?) Most amit még hozzá, megfigyeltem, hogy xól -xexólban van lenne minden, ami most, csak a tettek emléke marad meg.ami fita, Árpád (talákoztam vele,amit nagy árpi nagy árpi na ... megmutta egy hétfő reggelre, hogy ...na csak MAGYAR ORSZÁG VOLT,ÉS KÖRÖTTE 200 KMTER GYEPÜ NA AZ LENNE MA MA JUHUTÓRÓS PUNA SÁRA?) apuénk, na mindig is mindenünk köze pete, az MTK kaka sok,valának!!! Fita, nem a sirok,hanem az hogy ezt igy,apuénk állandóan, Ha szeretet nincsen bennem, semmi, jaja anti semmi, és itt ládd...igen igen,ládd apuénk, Jézus nem halt meg, és ma is beszéltem velük,csilla? Jaja zitt a fiaim, hogy ezek haza vágtak mindent,na most a TEREM-ÉSZET,és most az a KÉT BESITA? Ezt most hagyom,hanem ha lehet, ládd én megmaradtam annak a durcák kis gyerekenek, akinek el akarták venni az álmát, na most apuénk tudták ki vagyok, és tégd sssh-ol senki,nem fog befogadni na na na...a szádat? -vi... azt nem, ezek az álmod akanák... azt nem! Én figyelem, a c2c -on a legjobb, és fita leritam vagy 100...volt az Open minds, na most én... halálra izgultam,mert egy olyan nevü volt a góré,Badini?-na egy vasárnap reggelre leégettek a kis mühelyüket,ami soksok olyan,hipp hipp hopp... szabad energia gyia...Jna vasárnap du.az 5 vallás elitei összeröffenése vala,és mind itt akarják a menynorszáGod poni piniló -law ADÓK -KÓDA? -fita őők már abba Atyám vannak, és most fita, Ijónk, fita most oszt káronkodhatok,na ma is még perbe vannak,akik a szent földük után esetleg,minden szabad? -az ég,többet nem dörög? A a a aaa...na egy afrikaamerica vala, és évek után, láttam a TV-be, hogy most is perelik, ant semmi? -jaja (fita Luis Elinzondónkat) engem is mindenütt,holott NEKÜNK MAGYAR OK, AMI MOST A ERDŐ KÖEPIN JAJA A TISZTÁSON, ÁZUNK,ÉS AZ AZ MTK KAKA SOK?
                        5.: Sanyink,fita,ő is ufo-k? -na ufos, jaja most az vagyunk,azaz Mi is ufo-sok voltunk? -fita,nem tehetek rulla de nekem nincs ellenseggem,és itt csak az van!!! -seggbe verósdi? Na a Golrkij fasor kiemeltek iskola,mnden du. -az vala,és zerintem rajtam kivül, mindenki megbuzzdult,vagy gellert kap666... na leirtam, hogy kié leszek, a nagydarabb gyerekek, verekedtek rajtam! Nyet,nem féltem tüllük, az összes ha ara kerül a sor,megráMOztam volna? -smirna! -vollna?-jaja a kappan tyutyujaik,xuku xuka jércéik pak pak pacc... )a 25 Frtom, elvették és azon is verekedtek! -könyre kellett volna,de apum betörte az ajtókat, na most ezeket az anyabóxókat vagy őt...leirtam...Mi is ufo-k voltunk?)Fita, ami van,szerintem apuénk, ezt ők modndták, sosevoltál? -vagy bagy? -egyedül,mindig veled vagyunk,.na most is, ne hibáztass okolj bánts. na itt az,ahogy én beszélek,amit én észrevettem huszár nagyapámon, hogy reggel 4tól -este 10 káronkodott, de nem bántott, Liertam ő volt a parancsnok, és az egyik kiválódott fordtve nyergelte fel a lovat,amiért csak meglegyintette, lefokzoták) csak most azt hogy mi magyar ok gyerekek, egyse egyszem sss...ezt igy shhh... defita, itt az amit MÁSVILÁG, AZ PÉZZEL PÉNZ NEM? -MEN, AZAZ ANNAK JÓL MEN A HASA? Most az hogy... a cselekedet és most vissza, itt Ha szeretet nincsen bennem, fita az az ami ládd én hogy az az a HAZA, AZ A FÖLD? VAGY ANYA -GOD? Na fita, a hangod, zitt Csicsáky Jnecink? -akik az anyagbull, undulatoszkodnak ki oda érkezik vissza? Ki a Tisza vizét issza... Most ment a ififiam jó éccakát apád, mondom csak az álmod van, ehöz hoz hez hözz... hőzongjél, vig esztendőt,fita akik itt a TEMPT -LOP -LOPOK -OSZTIK,ÉS NŐ A HOZOMÁN MONYI -MONEY MÓ-NICA ÉS HARMONYISZA? NYAKOT PÁL TOLLAL csiklandozza VAGY NYISZÁVAL? -NEHÖRÖGJ NE HŐBÖRÖGJ? Fita, ez nem igy van,és ez most...is hangzik:NEM MEN A BIKA HENTES FELE,LÓG A TÖKE EZERFELE, LÁDD 1025 ÉVE, ÉVI, HOGY AZ IGE BIGE TESTTÉ LETT, ÉS LECSEPENT HOZZÁTOK ÁTOK SZENT IS VAN.,ISVAN? NA FITA, ADDIG DIG, IS VOLT? MI VOLTUNK, TI LESHETTEK? FÜLEDBE ÓLOM, SZEMETEK PUK, SZÁTOK TÁTOGHAT 666.... ITT A COBÁKOD? ÖN ETETŐ ITATÓ?
                        6.: Most az, hogy csak a cselekedetek mardnak meg,és itt az hogy...onnan hogy most elősosztály első óra, most addig nekem ilyan nem volt, a szivemmel el kezdett... ez ma is az van,de most az akarat erőmmel,azaz ezt én NEM TUDOM GONDOLNI!!! NEM AKAROM! NEM AKARARÓDZIK? A TÖKÜMIS VAKARÓDZIK,ÉS MEG VAKARAHATOM ATOM? Na szerintem, ami itt a halál, ténleg az lenne csak a MEGVÁLTÁS, azaz valaki meghal érted? -zitt most nem lötyögök verem a tambura rázza hozzá, érted? -ez hogy érted? Naz azonnal, ezt csak ugy tudom csinálni, MINT EGY GÉP? IDA AIDA AIDÁCO? - na az apai nagymamám, kisfiam. magadnak tanuljál,na most itt van valami, hogy MOST IS VAN GONDOL-ÁT (FITA AZ AZ EGÉSZET???) VILÁG? Azzal a TUD ÁT? Fita,tudom öndicséret gyalázat, de most végig a legjobb tanulók közt valák, ugy hogy a gyerekek,ki a legjobb, akkor sitipiti disznó töki, (nem ettünk disznót, ládd egg gicsit kőser de ser? -sertés?) mert neki nem kell tanulni? Naz, az mellet, hogy iskolába jártam, a kedvenc menhellem, s kertek végén és az erőkbe kószáltam, egyedül? -most minden ünnÉpnaon az vala nekem az ünnepem? (fita mnden sent serte isvaNOztak?) De de Sanyinkat, na fita a köszivü ember fiai, minden alkalommal mikor az igazgatóm, történelmi szakkör, -ő kivülrül tudta, de az ő szavaival,(ládd ez?) és valami..ládd mi is jelen voltunk, ládd ma is, ha el tudnálak ragadtatni, jaja van szárnyatok? Naz ami van, itt van az hogy FÉNYISTEN NAPJA EGY NAP, FÉNYMAMATYÁNYK TUDATOM, ez ugy hogy tudát,tud atom, az hogy tudatom? -Most van az ember -gyerek -tud át? -az amit itti prózálgatok,ládd itt a szárnya, szárnya szárnya a madárnak, vagy pont potty... most mi legyen, mert sokat akar szarka deee...
                   ...Innen... és most az hogy, na amire emlékszem, nagyön de nagyon rosszul valák,mert el vittem a kocsit, uj, és csodálatos Russ Perot kézi minkaja? -enni való, és a hátsó kardán tengelyem, hogy hivják, azért döcög. mert rossz és 600 dolcsiért kicserélte, 8gonosz dügej,mert az a kocsi?-ma is megvan!- még jobban döcögött, hőcögött, a gumi, a Searsnál vettem, (azonnal rázzott már akkor,itt midnen szörnyü zsivőnság!!!) nem cserélték vissza, ami most még nem tudtam, hogy---de mentem a főnökhöz,és ő elküldött a a aaa... szar a kocsid! (1 millicsi Miles javitás nélkül s nem adtak 1 millcsittt, eggyenest már nem jár) Fita, most onnan,és most az, hogy egy ROBOT VAGYOK? Dögletes,mert msot azzal a tegnellyeljövök ide,és fita,tehát van az ÖRÖKMAMATYA TUD ATOMT- ÁTOMLÁTOM UDATOM? Ez magyar RULL, az ÁLOM EMBER,amit anyum.vagy ember lesz bLelőled.vagy meg döglesz? -apum, attól félek.el veszel a magyarságunk szamara iá iá iá ---baxod ahol megáll? Most azzal hátső tengellyel jöttem visza toltam magam előtt,ami ténleg, találtunk egy ere Detty... vas a krézi nighte,mi a grunnikkal, ha véletlen ezt tudná olvasni, de nem birta tovább ezt a dumát,na az egész brancs benne? -jaja sosk sok szeretettel gondolok rátok srácok?-rácok? -svábok de jó bogarak? Naz ez egy komodottan csak ROBOT BOT ROBOT EMLÉK? Fita,mindenki a felesÉgem is, meg most a két fiaim, hogy a kis unokám? -ma a vidámaprkba voltak, ugy hivja az állatkertet? Ami most az hogy a magyar ok világa, most az FÉNY? -mondhatnám ami ez, FÉM, ÉS 5 ÖTVZÖTEIK,(6 saz az ember? -szám -a) na most itt az hogy hogy az MLÉK, TALÁN AZ AZ IDŐ? ELMULT,MERT ITT OLYAN HOGY HA AZT MONDOM HAZA SZERETET SZER ETET? NA AZ HA CSAK ANYA GOD? DOG -OD?
Oááá... zzz...ziss $$$...?

Előzmény: repcsepista (1798)
repcsepista Creative Commons License 1 napja 0 0 1798

UFOzzuummm... miEeee... Hübéres pénzéhes földesuri terhek, szent földesek, szentek, nyüg -nyöghettel könyöröghettel a szent isvan? -követei a szent földnek?
                        1.: 5/22. A KÉP? A Hollyvoodi temetőnél, a kerités megett laktunk, most onnan mennünk kellet, mert nem lehet vizsla kutyánk,(meg galambokat tartani) na leirtam a Mi is ufo-k voltunkba? -voltunk -leszünk -eszünk? Közbe nem lehet a homokórát meg állitani, ami most oktrbrrr... megszünik ez a a aaa... esz -köz? Minden battrival baxol vagy nem, fog müködni? -érted,NEM? MEN? Zitt az hogy ufo-k? Na ami van, hogy ez egy robot bot bót? Drága pénzen és véren vásároll...rock kend roll? -bulli bulli... trüha ez egy robotok létesit sit csitt... hogy az előtt álmom, ami előbb.itt is állandóan haza akartam menni, ami nem az angyagi -nyögi, azaz itt csak földesuri paranccsal... fita, maga az AIDA -AIDÁCÓ? Ládd vannak az uralkodók? -na azok seedlenek vedlenek,ami most mindenek tetteje, na itt már huzom a belem,mert te azt nemcsak nem láthatod, hanem huzhatod a beled kint csüng,és ha mégis, ŐK LÁTNAK TÉGED? ŐK A TEREMTÖKÖSÖK? EZT UGY HOGY TÉR, TÉRJ BE HOZZÁM URAM, NA FIDA EZEK A SZENT FÖLDEDESEK ÉRSEK? Vicca, tregnap csak a zöld övezetek vannak, amit mikor már a tekóba,hogy ez nem a tied? (ITT VAN RÖGTÖN AMI A MÁS VILÁG, AZ TE NEM GONDOL666... NA HA IGAN, LÁTOD?) Az az amit Sanyink is, Ohhh... jöttem haza az tekóból biciglvel, és msot tiszta szivemből (AZ AZ AMI MA KIS UNKÁM, JAJ DEJÓ A FA ALATT LENNI, NA MEG SZEDJÉL LE NEKEM, NARANCSOT, ÉS Ó MUTATJA, TEGNAPA NAGYMAMA IS SZEDETT LE NEKIK,ÉS NYELI,MINT KACSA?) utálTam midnent, kivéve a természet? -növényzet zöld legalők s övezetek,de később... ládd a tekőból mennem kellett, osztán a gimibe, osztán kirugtak minden magyar ország? -zitt az hogy Szent Istenvan előtt, (ha a mi a pu? -anu naki csak anala) mi volt, nem voltunk? Nincsak csak vegyük auguszta 20? -nemrég nagy nagy vihar volt, és hogy át kereszteltek kereszteztek, ládd Micsurin a 525 Gizikével?
                      2.: Ami van, az hogy szép tájkainkat, ládd 62 vármegye?-és Mogyikaik?-gyik a MO? Fita,Mozes mg nem volt zsidó, de bigáMOs? Zitt ha van egy rohadt krumlik,és a zsákba macska,kilóg a lu (law lá boss) lába, fita közbe, ez szentség törés,mert te neked nem lehet álmod? Fita,itt az amit tegnapra, hogy egy... fény madár vagy! -most leirtam hogy 1999-decemberében voltam fizikakik testem ven? -volt a teritéken, na az első, hogy ki akartam váltani egy gyülekezési engedéjt,(láddapum!) és MAGYAR NEMZETI EGYHÁZ? Fita az hogy magyar -ok családok,8abzullu mulu nem csalással, hanem láss, itt egy bélás?) az az ÉGBEN VAN, ÉS AKIK NEM UGY, HOGY...na leirtam, hogy akik tagok akartak lenni, az ha minden MTK igen, de mindig volt egy,aki nem? Ezt nem értettem, csak most...ládd ÉN MTK... csak mindent te önként, és csak a testvéreid szeret-e tette teszed-magad? - van, eszed? Fita, Ijónk, ez az, és megettetek, ha neked kellett figyelned, hogy ez miket traccsalna,csala csilla csalóköz? Mellesleg,ha fentről huzták le, azok a szent hübéres földes uraink,(fita csak egyszent istenuk mndennuk van csa) ami magyar RULL, TEMETŐT JELENT -TE NEM VAGY? Fita,apunk, hogy mi? -ki mo? -ha nem vettétek még észre? -ész? -eszünk, az hogy Mo az Magyar Ország lenne? -de nem a föld-jééé... juhus? -na az a bónus, de hus hus, has hass alkoss Kos? -jaja de Kossuth ut? Ami van, az mi? BÉK JÓ? BUÉK? Onnan hogy HÜBÉRES FÖL/DES URI-MURI? -TERHEK? Talán az hogy akik E -VILÁG? -URALKODÓAIK, ELŐBB TROJAI FA LUK? KÓ LUK, ÉS VAS LUK? -EZEK MA IS A A AAA... ABRAM, NEKED ADOM A DOM? HA HA HA... HAM HAM HAM...PARANCSALATAIM? GONDOLKODÁS NÉLKÜL? KÓDÁS RÁZZKÓDÁS HOKIZÁS KÓD OK? SFORDFISH?
                     3.: Ami van, az mostis ládd rögtön mikor kis sss... pl. -a xexinger azonnal törÖli minden M? -zitt MOM? -azaz olyan hogy program, csak MAG AM? AZ IGE TEST LETT? AZ IGA, ÉS A JÓ IGA, AZ HOGY TE TÖK ÉLESEN ENGEDELMESKEDEL, ÉS TE A JUHUK? ABRAM, RAM? MAR? -AZ EGYSZÜLÖTT FIÁT, GONDOLKÓDÁS NÉLKÜL FEL ÁLDOZNÁ Á Á ÁÁÁ...Oááá... ROBOT KÉP? -GÉP? Az első hallás után, engemet ti nem áldoztok fel, na most minden alkalommal, ha kijöttek, na 1956 után, minden prlédakátor BESUGÓ ÉS LÁDD KÉMKEDŐ? -VALA, és fita,ITT AZ HOGY GONDOL? TE NEM GONDOLKÓD -OL-ÖL? Figyeljuk mi történik, ami egyre jobban, ládd többet csak a zöld övezetek, és itt azokba még van? -vizi law (fény) élet? -vizió? -bió foton fény energia? Zerintem minden itt aminek van alakja lakja,az robot növény -állat és most ahoz. hogy... fita,itt az ész megáll? - faxuk fel áll? -vannak akik még mindig csökönyösek mint a szamár, fiam, attól félek, hogy elveszel a magyarságunk szamara? Fita, itt az van, te nem gondolkódol henem nyög -GOD -huzod az igád? -I -GÓD? -(én meg a fiam, nyugdijba menek, ládd Elom Musk,csinálnak egy 900 Lóerős Mustáng a Ford gyárral, hogy most ..fita mnden az, ez? .deee ténleg mnden meg lenne irva, kinek van pennája, a homokba?) FIN-GOD, SZAGOLOD? GOLD GÓTA ÉS KERESZT, NEKED ÜDVÖT AZ EREZ, JUHUSUDNAK, zitt az hogy te UJJÁ SZÜLETTÉL A JUHUSOD?-ÁLTAL AMI ITT ABRAM,AZ ÁT VÁLTÓ MEG VÁLTÓ? VEDD A EGYSZÜLÖTT BARIKÁDAT ÉS HOZD FEL A HEGYRE? -A TE SÁROD, (NIMRÓD?) FINGOD? -KÖZBE, OTT EGY KOS, OKOS? Ó ÉS UJ O-KOS? Zitt az, hogy minden az hogy SZÖVETKEZZETEK, Ó SZÖVET-KEZETEK MEG UJ AZAZ BUZINES ANYA -GOD? TEMPT LOP OSZTL LOPOK? Hogy mondta Fercsi bátyányk, anyagi, szövtségek, és vér? .jaja de mi FÉNY -UFO-K VAGYUNK, NEM PUFÓK? GÁZ -GÓZPÜFÖGÉSZETITOVALÖKÖDŐ? -ŐK? ÜZEM ANYA-GOD?
                     Innen, fita, itt az hogy SZENT STENVANUK? ZITT A JUHDÁSAINK, NA VAJK, AZ LÁTÓ LEHETETT, NA MOST AZ STENVAN LEJÖTT ,ELJÖTT, AZT MA IS VÁRJUK AZ URAT FOLYTON,NA AZ AZ HOGY MOST NEM KAPTOK LEVEGŐT? -$$$... (DE ENNEK IGY MÁR AHOL A KEZDET, OTT A VÉG?) FING OTT A KRUCIFINGOD FIN GOD? TE VAGY A FING AZ ÉN GATYÁMBA? Fita, zitt ha MOZIS MNDEN -ED EDD? Az ezredes, hogy hogy lehet pénzbe hus vér -verejték? -bele göngyölni, a Tesla jeleneteket? Jéshus? -fita, a bárány, de ő szellem -e meee... bak a kecsege köcsöge... megszökött, nincs gulászta? - te vagy te vak -barom? -atyakos de gatya, vétkeit a fiakba, gulászta? -fita, itt a fiam, neked adom, edd meg te? Nincsak az első szülötte? -ládd a kakukk... mad-ár ár?
....Oááá... de ááá... iá iá iá...

Előzmény: repcsepista (1797)
repcsepista Creative Commons License 2 napja 0 0 1797

UFOzzuummm... miEeee... Uj kis föl -D gyere kid, és nagy -föl-D szüli -suly föl föl UFO-k? -made in Hu?-Who?
                       4.: Kávézzuummm... viz, habár fölül a gálya, azért mégis viz az ur?-hullámok hátán hullám? -kél? Azt hiszem, hogy akik meritek olvasni a szines? -talán azt látni, az ténleg meg bocsájthatatlan szin? .sin? Fita, ez egy robot létesitmény, és vak vezeti a világtalanok -át,akik nem látnak, a szakadékukba (pöce gödre satan szartan gan.é domjaik,hol siruk domborulnak) hullanak, de nem tudnak!!!.magukról sem semmit, és aki anti semmi? -zitt megint, mindenkii a zsidombossokra józsidoMOAIkra érti,és most mindegyy hogy magyar rázzkódik, most akik zsidók nemzsidók,akik nemcsidók Józsidom zsinat?-zsidomosok? Ezt utt is legelőbb, hogy nincs titkunk,(csak igazság kereső szikre veti ember van,aki FÉNY!!!) na az lenne hogy az mi? Zna itt vissza, azok a szinek? -zitt most a zöld övezetek, na most már az mára álmom, közepin ázunk, Ijónik,ez ha most napfény, akkor ver -verem -e a nap? -nem a SteInuk? -vér allahahal futásos? -kékér?-lila? -vres? Zitt azt hogy Q körözés, ami most elérték a Q -az most nem lent hanem fent, a kis farkinca? (10 SZARV,ÉS EGY KIS SZAR)-na most a Q ami most az óra járásával ellen körforgás, most az olyan mint a lánc szem,megtörik, és hullank le az ürbe, mig lelassul a nyomás, és vissza áll a körzés? Ez érthető,mert tul sok vas? -és most vagy egy vaslapát se, vagy csak álmukba,akik most Luci Ferkójukkal,álmoadóznak? -az adók, az árak az egedbe ár meg adók a seggebe há há rotty...) Fita, ez itt minden ahogy van egy robot gáyraik és most kik mik, gyártanak gyilkosabb robotokat, nem az van? Örök harag őkrök, bőröd őre, hadipar/patwar azaz mmdig a dög győzetesel győzÖl.na itt van a Bestia. és msot az irataikbull hogy megsebessül,na egy lyuk lett az AGYÁBA. DE EZ EGY SZÁMITÓ GÉP CON PU TER? Fita ami most... mi kell,mama kinja? Fitlejunk, olyan hogy adóság? -nincs!!! PÉNZ NEM? SATAN GAN -É? -SÁRA?
                      5.: Most az hogy mi a fénybe vagyunk, és ennek a végén, azaz ez tőllünk balra van, és egyolyan...ládd SUGÁR UT,ami egy olyan, hogy ittkezdődik. és ,most a fényut.ami tömör, és most az e föl.d, felett van! Biztos hogy amit Déliáb,az az! -ami m,egvan,még van? -jaja ha emlékszel mag -ad -RÁ? -Amit mondok,azt nem lehet hinni,hanem most ugy ahogy van.minden benned -bennem van! -Szikre ember szülők, és gyereKéje-éje? Rögtön, a szülőknek nagy FÉNY GÖM -BÜNKk VAN, AZ-OT E VILÁG? -AMI NEM LEHET HINNI, CSAK EL HITENI, ÉS MOST KIS GÖMBÖK, AZOK A GYEREKÉINK,és az lenne a gyerek szoba? Ami van, ez most a gyülekező (Vajk?) helyünk, és nagyon olyan,amit itt sok kicsi,akik szeretnek, egy kupacba is el férnek? -kis helyen? -oly annyira, hogy egy NAGY GÖMB VAN,CSAK EGY,.ÉS EGY KIS GÖMBÖC CSAK EGY! Hogy m miért van, a szülőknek egy gömb,holott,most mindenkinek, akik most az én FÉNYEIM,(MTK kaka sok) VAN SAJÁT NAPJA -GÖMBJE,(de örök fényenergia forássa Jövel az élet vizéhez?) és az most ugyis hogy felesÉgnek is, meg a férje, és azok mint egy tök két golyója, tökÉletesek, Zna kettős gömb egybe de monduk DD? -DeDiMami? Na csak érzékeltetni, de érteni? -na egy NAP, minden nap, és most a napokvégtelene, de egybe! Ládd egy ember-pár,óta gyerekek,azokis! ezt ugy,hogy apafia -anya lánya, midenőnk örök egy MAMA-ATYA MA MA... és nincs az, hogy ÉN CSINÁLTALAK BENNETEKET, hanem VAGYUNK! VAGYOK? Fita, ez jobban meg kéne látnunk,mert ha az apafia egyek, akkor most anyalánya is, és vissza, ATYAMAMA? Na most, a legjobb amit a BbLilába, hogy a Bestia halálossebet kapott, és meggyón Gyula,azaz most és keresem azokat, akiket keressétek meg fénytestvérrkéitek,(fita Turull Madarak UFO-k? - és a két BeSTIA DÖG, EVŐ EVIL DULA? -HOGY HOGY NÉZ KI, amit az összes szörnyeket, hogy pontosabban le tudjam rajzolni, látod milyen jó lenne, az összes ami rémmek réme ráma romora? -össze tétéle, ami kimondottan, ezt mikor a Sumér faluba, ládd olyan, mint az én kis szülő-falum, na egy olyan szörny, ami egy gorrilához, csak óriás,hasollt, (megkötve, de a láncot,azaz azonnal a lánc, ha idegen belép,dematerizál, de ez? a szörnyek alakot tud változtani, és egy olyan,hogy mint egy sárkan féle, és meg látott, és most nem nekem, hanem most ahol a a aaa...fita, egy sugárut, és ott van a GYÜLEKEZŐ HELYÜNK, AMI igen igen érdeskés,mrt itt a föld -gömböt, ugy hogy amit Ere Detty,most ugy hogy az özönviz előtt? Naz akik most már, fita, akik olvassÁtok a a aaa...villogásaim, most azok ott egy UFO.-k. ahogy most hogy mindenkinek kell legyen egy napja, és ő a NUKIJA -NUKLEUSA?
                       6.: Jadejó, hogy még vagy egy 6-toss? Naz... zitt az van,hogy az egyik BESTIA, NEM RÁM TÁMAD,HANEM A UFO? Fita,(nekik a gyerekéink kellenek!!!) most a leg közelebbi Super... man? -Smollville, és azonnal ott vagyok,na csak nekem, ládd most ez NEM DISZNŐÓDISZ ÖLÉS, HANEM HA HAGYJUK HOGY GYEREKÉINKET (SZIEGVÁR? Oááá... VAZULUS UKK-ÁRAIK... Zitt most az, hogy TE MELLIKET LÁTOD, AZ EMBER -FIA, VAGY EGY JUH HUKK BÁRÁNYKA, és itt fita, akik a BESTA DÖGJEIK KUTYÁIK, AZOK NEM ÉLŐ LÉNYEK!!! (NEM ÁLLATOK,LÁDD TE MIT LÁTSZ A TÜKÖRBE?) HOGY ANGYALOK ŐRDÖGÜK DEMONYUK? Most a gyerekéink,na a meg hogy mi ténleg katonák vagyunk,azaz ezek az, zitt most csak annyi, sebet halálos sebet kapott, és most az agyába (EGY ERŐTÉR SZÁMITÓ GÉPEZET,CON PU TÉR???) egy luk lett, és ezeket csak azzal is fel tartóztatni lehet! Na az lett, ami hasonlit hogy egy pisztojjal agyon? _fita ez egy erő -mező? -hogy superb gyilkos robot, és itt emlitettem, EZT EMBER? -FIA NEM HOZHATTA LÉTRE, MÉGIS VALAKIK LÉTRE LÁTRA HOZTÁK? Sóval, ez amit a BbLila iratok, hogy mi a FÉLELEM? Zitt mellé löty nincs, ez SZENT KORONÁVAL, azaz zitt olyan, hogy olyan gépezeteket hoznak létra, az az amit most nem vagyok a zsidók ellen se ellenségük,(nincs, nem lehet ha magyaRULL gondolkodol?.ja a élek a szavak értelmén? -na a nyelévünkön kivul, fita végső menedéktek???-ma az ififiam,nem tudok mit kezdeni magammal,na fita, itt van,hogy vissza, fel kének ébrednem, magyar rázzat?- de MINDEN KIRÁLY KI RULL, AZ EGY KIRÁLY, tröha itt ami legismertebb DIVID ET IMPERRA? Na kevés időm? -maradt, az KÉt FÉL? Nincsak a BESTIA, AZ EGY GYILKOS ROBOT GÉPEZET, ÉS MOST AMIT Jeshus, amit már többör érintettem, hogy a két BESTIA, az ládd most KETTÉ OSZTJA UGY AZ EGYET EGYED? A GYIKOM? AHOGY A BbLILA IRATOKBA, HOGY ATYÁT FIA ELLEN, FIÁT AGYA ELLEN, DE ITT A LÉNYEG, TESVÉRT TESTVÉR?- ELLEN, AMI MOST ITT VAN A BESTIA, ÉS AZT MEG KELL LÁTNUNK, ÉS MOST MEG KELL LÁTTATNUNK,MINDEN FÉNYTESTVÉRÜNKEL, és most ládd...fita, zitt az, hogy a fizikaki halál? Nekem mindig öngyilKos, én nem leszek butaKosotok, na most itt az van, hogy mi VALÓBANK UFO-k VAGYUNK!
                       Innen, a te hited, meggyőgyit téged, de most ténleg? -ugy hogy nem vagyok?Él bennem a bárny -hus?-termelés, teremjetek ÁLDOZOOK ÉS ÁLLDOZATOK jó hust? -de bárány arany gyapja bundája... mégis bunda a bunda... Zitt amit ládd a háom ufó 6-lett, majd 9 és megint 3 -rom, te vagy a párom? -de egy is tud lenni, azaz minden egy? -nem minden? -ha egyse? egy szem $$$...
... van egy tucat uj ufo/s filmek, most kiirom, ;s beteszem, ami csak a képek remekek,és ugy is tudod, hogy mit képeznek? -fa kép, kőkép, gőzgép? -sármázga? Fita, onnan, ahol most mndenki aki keresi a ufo -jajjajajajjj... ha nem is, most ide lenézve, csak zöld övezetek vannak, semmi más!
Oááá... se viz, se vér, csak verebek és vérebek? Sanyink bőgatyába táncol a paicon? Rákócziék (fejedelem) dicsó kora, nem jön vissza többé csak a MOstroha? Aida? Luczi haluczi Ferkó? -nincsak, ha juh, megváltó, akkor most te mit látol, fetáMADA a JUHUS? -jaja csak az, kivánatos? Miért a juhus az ász, ész? -a jó pásztor, életát adja juhAIért? -ért?

Előzmény: repcsepista (1796)
repcsepista Creative Commons License 2 napja 0 0 1796

UFOzzuummm... miEeee... Uj kis föl -D gyere kid, és nagy -föl-D szüli -suly föl föl UFO-k? -made in Hu?-Who?
                        1.: 5/27. Boldog karácsont, minden nap?- UFO-k? 1999 Decemberében 3 1/2 hetet, fizikai megjelenésbe otthon, lenne? -lettem volna? -smirna! volna! -széditeszt? -tegnap a c2c -on, Georgánk, no bed lángvidzs lángos, krumplis még mndig 1Frnt, na most van olyan, jaja ha valaki tudatosan tudatát -Á-val hazudik? -mi a bed, azaz leesett a pap az ágyról twist...na ha ennyit mondok,még nem vagyok a bedbe a pappal? -lánya?-na gyerekkorunkba, kin van a fenekem?- pu! -lőtt? -lőttek? Egy behivó, jó jó de Apagyon üresek a temetők,Zna most Georgánk, nagyon szeretem, mert az én kedvemre is beszÉL? -deee... minden hiába ha ha meghalok? Most ennyi enni, előÉter mert van előtér és háttér? Na most... vissza az álmomra,mikor egy meredek felfele kecskeny...pont most jött meg a idifiam, aki lecsuszott mikor Párnicky festménye a menynbe vezető ut, és bizon keskeny vala,és fele meredek, ami majdnem... na csak kéz a kézben, és én vagyok a vontató? Na a fiam keze a kezembe? - és megcsuszott, és ez egy keritéssekkel körbevett területek, és most a keritésen fent csüngött, és a lábát marcingolni kezdték a BESTIA DÖGÖK? NA OLYANOK MNT A KUTYÁK, ÉS MINDEN KUTYA ALAKULA EGY DÖG ÉS DÖGEVŐK? Értem,itt most süriteni és üriteni ürt enni akarok, ládd a GOLDGOTA ÉS KERSZT, AZAZ A KERSZTRE FESZITNEK,AMI KRULLCZIFIX VAGY MIT AKARTOK, HUS HUS HUS...MUST MUST MOST...NYALJÁTOK A SZÁTOK? Zna na na na...
                       2.. Most el kaptam a kezét, add ide, és neked is akarnod kell, hogy kimásszál, fita,akarat erő? -most sikerált, és UTON VAGYUNK? Ezt most az, hogy MINDEN UFO-k, FÉNY -GÖMBÖK,na most, ami mára, hogy UJ ÉG ÉS UJ FÖLD, ami most lett egy SUGÁR UT, DÉLI BÁBUNK BÁBA? BÁ BÁ BÁ..PÁ PÁ PÁ... NA EZ AZ, HOGY MINDENKINEK AKI VAN SZÁMUNKRA, VAGY SZÁM,UKRAjna? ANNAK KELL LEGYEN SAJÁT SZÁMITÓ GÉPE = na ma ugy hivják, gyeride saját UFO-GÖMBBE GÖMBJE JE JE JÉÉÉ..ZZZ... HAN GOD HUN GOD? -REZGÉS -EEE... vagy sss... hhh... és ki lehelé lelkét? -az áraMOt villany-át,át villan ki kapocsolták? Fita, KÉT BESTIA DÖG VAN,ÉS AZ EGY CON PU TÉR,ÉS EGY DARÁLÓ LÓ? -LAWUNUK? -LA VINA? -és most mindenki akit tanulmányozná mennyezne ne az egeket, az a zsidókra gondolt ölt? -váráldozat nélkül, nincs bün? -bocsnat,do juh have a gráta pupu? Fita csak ÖRÖK ÉLET, ÉS AZ CSAK ÉLTETNI -ETETNI TUD, AUTOMATEMATIKUSS... A FÉNY-ÉVEL,látod?- ami most fita,vaj saját FÖL-Di UFÓJA, JAJA EGY FÉNY GÖMBJE? -S AHÁNY MAGYAR OK SZÜLŐ ÉS GYERE KÉJE, KID? -NA MOST...zitt van az, hogy a föld kié? Zitt Párnicky testvérünk, kitünő rajzoló és festő vala,és engem különösen szeret vala, ami csak ha közel volt,kiugrott csak azért, hogy velem lehesen ne,és mentünk kószálni a biciglin, én a vázon, és azok a szép napok, csak arra gondolok, és hozta a a aaa...hogy milyan csicsa a mi világunk, akkori filmeket ami msot az egész falu laKossa, egy nagy vászon az udvaron, és ámultunk bámultunk, mert a csillagok TÖKÉLETES PÁLYÁIKON HA CSAK EGY GONDOLÁTNYI ELTÉRÉS, AZ EGÉSZ ÜTKÖZNI FOG? FITA MA KING,KIK AZ UTON ÁLLÓAIK,ISTÁLLÓAIKA LAW VAK SZEM ELLENZŐS LOVAIK? ABRAK?
                       3.: Zna Ere Dettyi-leg, de mi van BbLila lila? -menstruÁCSiója? MINDEN BŐL (BULL 7 +7) EGY VALA, LÁDD EGY ATYA DE MAMA MA MA? -VAGY JUHUSOM ADTA JÓ KIRÁLY RULLER, ROLLER? HUSA OLVAD A SZÁMBA? -COBÁKA? Zna most itt beugrott, hogy lett BESTIA ÉS MOST ABBUL KÉT BESTIA VAN, most...Zna itt a sárban, kezdődik egy FEL UT? -EZ AZ AMIT PÁRNICKY...fita amit (MTK na az Á meg a B gyülit,na ma az a Hitgyüli?) mi tudtunk, az hogy CSAK ÖRÖK ÉLET VAN, ÉS AZ ITT UGY, HOGY CSAK A KESKENY (VAGY KÉN?-KÉNSZAR) UTON AMI INNEN IRTÓ MEREDEK, AMI MÁR HA INNEN KI TUDUNK, LÁDD MIKOR MENEK A NAPBA, ÉS VAN KORLÁT, LÁDD EGY KÖTÉL ÉS AZ NÉLKÜL LEHETETLEN, NA ITT KÉZ A KÉZBEN, ÉS NEM HAGYJUK EL EGYMÁST, EZ A MAGYAR OK CSALÁD-OK? (FITA ÉN NEM HAGYTAM VOLNA LE A IDIFIAM, MÉG AKKOR CSAK PÉNZT AKAR, SEMMI KÉPEN SEHOGY, MAGÁRA ÁRA?) Na előbb, most mi ennek a világnak, ami az, csak itt nics világ, és egy szem $$$...(fita ez a kaniba -robot bollgó képző kép ződ zölD) MA GOD? -és csak vakok vezetik?-a világtaltalan tállent, AIkat katagomba,LÉTRE HOZTÁK A KÉT BESTIA -AIÁ LYUKAIT? -AMI ELNYELI ŐKET? SALAKAIK, DE FITA, AZ IS MEG VAN ENGEDVE, DE HA TE VÁLASZTOD MEG, HOGY EGY HÁZ, AZAZ MAGYAR -OK EGY HÁZA, HAZA ÉGI -HON? Zna most van egy ut, kezdet, amit eleinte ugy, hogy mi a FENSIK? -FEL ESIK,VAGY LE ESETT A PAP AZ ÁGYRÓL...ÁLMOD ÓL? Na most ott, minden ÖRÖK ŐRDÖG-ÖD, GÖNBÖZÉS VAGY BÜNÖZÉS? A BÜNÜNK A SEBÜNK ÉS ZSEBÜNK? NA MINDENKINEK VAN EGY FÖL -Dedy GÜMBBE, AZ AZ HOGY UGYANAZ A GÖMBÖM, MOST EZ TŐLLÜNK BALRA VAN,(fita mi fent a a aaa...levegőbe?) mi mindenkinknek minden -kimnek vagy egy saját FÖL -D de döngöl? - GÖMBJE DE EGYBE!!! CSAK MOST AMI MOST ITT ...mikor mutaják a KÉPEKEN HOGY HOGY NÉZNE KI AZ ÜRBÜLL NÉZVE, MOST UGYANAZ ZZZ...? AZ A GÖMB,CSAK FÉNY NAPFÉNY TÖMÉNY (MENNY ENYV) VAN BENNE!!!
                       Innen...na nem kezdek bele egymásik 3-rom? -nem hanem a 6 -os? -nál, várom a párom? Zna most ez ugy ahogy van, zÖLd övezetek! Most a BESTI-Á-LYUK? KETTŐ VAN,ÉS AZ EGYIK UTUNKAT AKARTA ÁLLNI, NA FITA, AZ AMI A GŐST-FÖLDEIEK, KIROHANÁSA EGYPTOMBULL? Csak annyi külmbüzőség, hogy én voltam a TORREÁDOR DOR ITT A DORITÓ fel derit ő? ÉS MOST FITA, AZA BESTIA AZ EGY AGYTRÖSZT... (KHIRISPIHUS EGYBAN ANTI KRHIUSPIHUS, HUS DE CSAK GAN-DOM BOOK KOSOK?) NEM ÉLŐ LÉNY LÁNUK VAGY FILUKAJA? Zma most,senki nem akarta hogy... na AZ NEM HOGY NEM EGY ÉLŐ LÉNY, HANEM EGY GYILKOS -KÁrHOZATOSS GÉPEZETEK? -na az az ami János8:44! -és most egy LUAKT CSINÁLTAM A CONPUTERÉBE, ÉS MI CSAK... FITA, EZ ITT MINDEN A SÁRUKBA RAGADVA EL RAGADVA ÉS RAGASZTVA? VAN PÖCSÉT A HOMLOKOTOKON? AHA EGY PÖCSÉTÜK, S WE SERVE JUH? FITA CSAK A HAL ÁL? -LEESETT...A PAP AZ ÁGYRULL...
...Oááá... O esetleg O O Ohhh...mesebelü Africa...

Előzmény: repcsepista (1795)
repcsepista Creative Commons License 3 napja 0 0 1795

UFOzzuummm... miEeee.. irtó gazok -gyomok, és gaz -gyomirtók, fügefa adj fügét...
                        4.:Kávézzuummm... viz, ha vérben, vas-sav -hugy -lug,hesmoglobin, az élet? Nizzitek, én ma is nemcsak olvason az szent irataikat, hanem az hogy itt csak robotok vannak, és amit eddig,hogy legfelül,a BÜN -TETÜIK, azokra rá Lehetne 8666... 777... 8? -vasvásárnap?-combat) kenni, super -robotok sitt az hogy azokon felül lennének a tulajdonOrok? Na most közvetlen a felesÉgem most, a 46 hónapos kis unokám,kell hogy legyen több, mint hang? -hangod, mert azzal kezdi, most menünk a fa allá,meleg van,nyári,és elmodja nekem,hogy együtt volt Sanyipopival, aki meghalt, dodo mamánál,sott volt husimama anyukaja...na most azzal kezdi hogy Sanyipopi meghalt...meg hogy ettek valamit,de kérdem,álmodtad? (fita du szokott szindkáoni s most voiltak ott?) NEM, nem álmodtam,jaja csak nem emlékszel---am most elkezdett gondolkodni,mer tudom,amit én is mondtam, valóság, nincs halál! Na most az éris figyelgetem, ládd én ugyan ilyan, meg az vagyok,hogy itt van egy más -világok,amik valásógok? Pl. -tt van a PÉNZ NEM ÁLTALI VILÁGOK DIMENZIÓAI, AZAZ BUGYBORÁKAI, és itt csak pénzzel lehet pénzt csinálni, Mr. Obama barack prezident,nemtudja hogy csak pénzzel lehet pénzt (háboru rablás) csinlni? leirtam egy jó párszor, és az volt a Liba megtépése? Ja most az agfakok, a legnagyobb mesterséges folyót csinálták, (Gatyafi?) ami most ők is földes urak, vagy kié kiké a föld? Sóval, most az hogy én A MAGYAROK ISTEN-E (SZENT ISVAN -ISTEN-E, AZTÁN A GAN-É DOM BOOK,KOSOK? Fita, ami van, hogy ez egy NÖVÉNY -ÁLLAT AMI RÖGTÖN, A NÖVÉNYEK IS BIÓ -ROBOTOK! -VITA MIDDENEK AMI ROBOT TOK,VAN VÁZA,HÁZA, ÉS A HÁTÁN HORDJA? JUHMÖRDÖRIZSÁKOK? LENNE EZ, PACALUK NÉLKÜL PACCRUHA RÜHE ...fita mert itt mi a hus? DISZNÓDISZ ÓLJAIK? -JAJA JUHUK YOU HUKKT AKLAIK STBBB...TBCCC..
                     5.: Ime a hellzet, hogy EZT NEM MI CSINÁLTUK, AKIK MI ÖRÖK ÉGI ÖRÖK KÉSZ HONUNK? OTT ITT IS HONUNK? Ezt megint,mikor az álmomba vagyok, minden GONDOL-OHM LÁTOM, ÁT LÁTOM,ÉS MOST ÉN FENT VAGYOK,A NAPOMBA,amit itt, 1986 Szilveszter, és midnen évben megemlékSzem, fita itt mi át vesszük, na itt apuénk, de van halál, aki paranccsal csalnak, hogy most vannak jó angyalok, az a KÉP -MÁSOM TALÁN,(HANGOM A HAN GOD BESZÉLNI MAGYAR RULL?) és az lenne a cslekedetem mmm...MOZI MOZGATÓJA? ami mindenneknek mindenkimnek az ÖRÖM ERE, VAGY ANALA ARANYA? Vida, hol vagy Ijónk, nem vicc ccc... Fita, ha valakit kényszeritenek hogy olvassa olvassza a vasat?--most az vana,hogy Ijónkat megelőztem, ez az hogy előre is meg lehet mondani, ládd ami megtörtént?-azaz az illető választott, hogy PARANCCSAL CSAL LÁT, ÉS KÉSZ ITT VAN CSALÓKÖZ? Zna 1986 Szilveszter láttam meg ugy, amit nem látok,és zavaros, talán lehet látni, mert most egy kis itti idő, és nem jól értelmeztem? -na apuénk becsengőztek,(egyáltalán?) hogy nem biztos? -értitek? -amit sokszor, hogy ami most láttam,sréges rége? -fita itt az idő? -msot vagy soha... figyelgetem,és most bitta? Na azok, akik ország és világ hóditók,azok akiválasztott hulla rablók meg kell halnod, hallod? - robotaik GÉpeik, és azok gyülölete, (fita leitem, dögöl meg halj meg, dögölj meg...körbe vesznek, fita itt is az van!!!) ládd ha csak TUDATLAN VAGY, VAGYTOK? Nincsak ne ölj gondolátbank? -azt már át vették, és most az hogy AZ A GYÜL-ÖLET ÜLLET, ÉS SOKAT ÉRINTETTEM,és most azok,nizzitek a kiválasztotáik, mig van nekik mit -kit gyülölni,na addig dig dög digidaGANÁTOK? Naz most akkor, hogy itt ugy, hogy az bitta,hogy MEGLÁTTAM UGY A NAPOM, NA AZ GYÜLÖLET, ÉS AZ AZ HOGY AKIK PARANCCSAL PARANCSALNAK, ÉS AKIKNEK TUDNAK,AZOK A KUTYA-DÖGJEIK LETTEK ETTEK!!! Fita, az egész itt létünk, EB URA FAKÓ?
                       6.: Sokzor, hogy láttam ez a földet, de csak a homokot! -ami sárga! -deee...most nem menek bele, homoKozni? Fita,hogy GAN-É DOM-BOOK,KOSOK, MOST bloondiék, GOLDEN DOM? EZ EGY ÜRBEN EGYFEGYVER GAN-É DOM BO BOOK BOOKROK? Zna most egy folytában,hogy miért van gyötrelmem,mert ezeket meg kéne tartani,2023 Szilveszter, mar...ha? -fita itt csak ugy lehet ide bejönni, hogy mint állat? Hogy az KRUCZIFIX? -Most vagy két napja, igen igen ennek egy tuljdonosa van, és most fita, MI ATYÁNK, ÉS MOST VAN AZ ATYA JÓ KIRÁLY, ÉS MIDNEKI A LÁNYA, VAGY SZUKÁJA, AZAZ A FIA,A KI ATYAKOS BÁRÁNYA -KOS, OKOS,ÉS ITT MINDENKI AKI ESZI RÁ GOD A HUSÁT, -USÁT? -nincsak Május 8? USA ÉS UK USAUKUSA? EGY LETT? Fita, tehát van a JÓ ATYÁNK,és most nekik ATYA JÓ KIRÁLY? KI RULL? Ezt most ugy, hogy a nyemec kutatók, fita azok ládd akik TUNI DUGNI AKARNUK? -högy 3 -részecskából van minden, AMIT MOST...fita mára is fIgyeltem, MI FENT VAGYUNK A NAPUNKBAN! Ez lenne az amt itt szent háromság vagy bármasság baromság, fita az itt a bigamia mama mummya mia?- és fita, van a MAG? na ezt Fercsi bátyánk,a csak a gyökér megmaradna? nem hanem a MAG -MÁG-Y -ÁR A MAGYAR OK MAGJA? Hogy men a teremtés temtés -temetés, ami most ugy,hogy örök? GON GAN GÉN DAL? Marha jó, nicsak sLetut tesónk, lehel betÖLtve? -kész? Amit reggel,még benne vagyok,azaz ezt fogom most, megfigyelni, a kis felesÉgem, nem akar hallani...semmit? Zitt az hogy EZ A VALAMI? LÁDD OLYAN ERŐSEN MEGFOGOTT BENNÜNKET A KOSZ-UK .UT, ITT CSAK AZ VAN AMIT APUÉNK IS KOSZMOSZ? Na ha te most MAGYAR RULL? KI MI RULL? -AKKOR ITT AMI VAN, NEKEM HOGY OTT LEGYETEK (TUDÁTOS-ON ON ON...TOSSZON?) VELEM,ÉS EZT..kérdem,van ennél fél -elme -te- sebb? A BÜN, AZ A ZSEBÜNK, ÉS ITT EZ, HOGY MI A HUS? -NA HOGY VAD RESZEÉAIK FÉM -ÖTVÖZETEK,NEM VITÁS? VITA MI NŐS,MINŐSÉG?
                       Innenn... fita, itt az hogy GONDOL -LÁT? ZITT MEGTARTANI, SZENT BESZÉDED DED DETH DE AD,BE A DEREKADAT? HIPP HIPP HOPP...A CSIPÓM KI FICAMODOTT, NA MOST FITA, MERT LE MEG VAN IRVA? - SIRT ÁSUNK? MNDEKI A MAGA SIRATÓJA? SIR RYA? HUN GARI NEM GARIBALDI? MOJÁ FICSURA GABRE...
Golden Gan-é Dom? Leszálla ürbül... temtlom?
Oááá... viz -visz ussz... vagy vér? -fürdők? -viziók?

Előzmény: repcsepista (1794)
repcsepista Creative Commons License 3 napja 0 0 1794

UFOzzuummm... miEeee.. irtó gazok -gyomok, és gaz -gyomirtók, fügefa adj fügét...
                        1.: 5/20. A KÉP?-Ha ha ha...kiirtjuk a gazokat -gyomokat a földrül, csak a felszine? -akkor csak a sárga föld marad,és olyan ezer -kliméteres körzetekbe egy termő -gyümölcsfa,(de viz nélkül? -pára? -ha Celziusba közel 2- 4 ezer?) ami most ami van,nincs viz, azaz csapadék? Fita,erre amt én itt pinálok, minden magyar -ok gyerekéinknek adva van, ládd a Vatikákn, a magyarok nem élnek jogaikkal? Amit akit magyaroknak hivunk, az nincs, sose volt,és sose lesz!!! (de jól csinálták akik M lék, na megékoltak Olták OltárAIkon (ajk) a fejetek?) Előzür is csak örök élet van, és az idő áll, a kezünbe van, vagy nincs? -ha csak halál van,akkor onnan meg abbull eddig senki se tudott, kijönni, esetelg hogy ha hus lett, bónus a juhus, és kész? -meggeték a verebek a piacon vérebek és kiszarták? -na ost a hus az abzullu valami mérgező valami,és most a huslében, azaz hugy sav-lugaában van az élet? Én most is tudok beszélni apuénkkal, ( na ha van mndenkidnek felett überállat, az lenne mama ma ma?-anala aranyér aranyváros leg város) ha tudNátok Átok figyelni hogy én egy jövevén? Sanyink, Egy estém otthon? -gyerek vagyok,gyermek lettem ujra,lovagolok ficfa sipot fujva fff...hu hu hu...Fita,itt minden álom -állam-ok,és ez az, ládd amiket itt be tudtam villogni bibipp bibipp bibipp...most az, hogy mára álmom,FENT VAGYOK MINDENEK FELETT,MEG ELŐTT ÉS MOST EZ AKI AMI AMCSIBA MOST ITT EGY MANKÓ -MENNYKŐ, EZ NINCS, MERT MINDENEM NEM ÁLMODOK? -HOL VAN A DOKI? Ezt rögtön akarTam volna a gyerekekkel, hogy van egy itt egy másIk (ÁLOM?) világ, nem csak zakrolytye pofa, ami mindennél nagyobb meg egyszerübb, na nekem a BbLila AIDA is nekem beszélne neee...
                       2.: Nekem csak kellene valakim, aki meg fogná a kezem, ládd előbb Sleuth tesóim,fita, ti nem tudjÁtok el kép?-hogy végül is, na msot itt van egy másik képernyőm,.ami végülios nem tudtam rá menni, se itt se ott, csináltunk egy Bloggot,de az is, ládd nem tudtuk kinyitni többet mase miise tise, egy idő után, és innen is kaptam egy levelet, valakitől, aki rendes kedves volt, hogy ezzel a dumáddal elmehetsz már csóré árva, puccos seggedel a nádvilágba! Majd leirom,. mert itt NEM ANYAGGAL ANYA GOD,HANEM HATALMÁS ERŐK PUSZI TItÓ TILTÓAIK ERŐK PUSZTITINAK TANUK SIVA SIVATAGADÓZTATNAK? LÁDD AZ EGÉSZ FÖLD TAGOSITVA (13?) SZAGOD? - VAN? Fita, én nem jöhetek be, csak ugy, ahogy itt is történik, ha nem bánt senkid, hadD beszéljen,na most nekünk magyar -ok gyerekeknek,fita azok vagyunk,S VISSZA Sanyinkhoz, gyermek vagyok,gyermek lettem ujra, ami most fit, én mindig is az vagyok nektek! -akik oi oi oi...ismerős,ami mer ős? Jövel az élet vizéhez izé zzz... Na fita, a modikat...senkit sem hibaztatok, meg bántok,meg okolok -ökölök, iskoLáztatok, legyetek alláhala gyalázatosabbak? - na most fit, én ÖRÖK VAGYOK NEKTEK,amihez kell legalább én csak egy bycyglit akarok? Na ha most, ládd UJ ÉG $$$... UJ F0LD -DÖNGÖL, AZ ÉG, DÖRÖG, ÉS SZAKAD A PART, FIGYElJUK A PÁRTOKAT ÉS PÁRTOSZKODÓ -ADÓSAIKAT? ha van veszteni való pénzed, invesztál tál? zNa apuénk, ha valaKin ért vágnak,az az hogy beadás, (aortád és vered csapolják) és ha adósukká tették, az nemcsak az első halál? -és a tudatÁval? -a dam vagy Á -dám? -MadaM? tRöha, most engem, ládd kezdődik 2024 Január, NINCS TELEFONUNK, na most olyan két hónap, és nem is tudták,anal elenere hogy kihivtuk őkat, és ugy majd a jövő héten, jaja de ninncs telefonunk, és a kis buzinesztünk azon alapula? -kula?
                       3.: Ezt most csak 1948, fita ezt most a Szent Földes uraunk, ami fita csak ÖRÖK 1KIRÁLY LÁNY VAN, AZ TE VAGY!!! ANALUKA? Derbő, de most az, hogy itt ami van, ládd HA MOST UJ ÉG S UJ FÖLD? MEG TISZTITVA MEG TIZ -TULA KULA? VAGY 12? -13? -TÖRZSÖKISZSÁKOK? UT TÖRŐK ELŐL, ELVTÁRS A CSÁKÁNYT, JÓ MÉLYRE VÁGJAD, INDULJATOK HÁT ELŐRE??? CSAK HADIPAR/PATWAR TÖBBET, MING TÉNLEG HOGY SIVATAGADÓJAIK? -FITA AZ HOGY MOST AZ ARA-BOOK, NEM FOGNAK OLYAN FEGYVEREKRE SZERT,? Na vissza az Édenkertekbe, lehetetlen?! -ÉN I-? HA VAN VAN, AKKOR MI NEM TUDHATUNK SEMIT $$$...EL ÉL VEZEL VAZE LINA? Ez azzal kezdődne neee... hogy csak NEMES TERMŐ GYÜMÖLCSFÁK, zöldségek, az apai nagymamám, csak az van!!! -minden ehető? -zitt nem tudtam meg saccolni, hogy azok olyan RITKA LENNE, hogy ha lenne, akkor most annak csak, csak EGY OLYAN LÁDD AZ ÉGIEINK KEL -KELL,SÜSS FEL NAP, KELTETŐK,AZAZ MOST AMI VAN, ÉN AZ VAGYOK, AKIK HA NEM BÁNT SENKID, HADD HAGYD?- BESZÉLJEN, NA MOST HA FITA, MOST MINDENKI MÉRGEZETT!!! -HUSEVŐ -DÖGEVŐ LETT!!! ÉN IS? Hogy gyereket hozzunk, na leirtam, de ugyis el tüntetik, na Fehér Matyó Jencinkkel, de a mieYnk tütették el!!! -most az, ami Kiev kijjebb s Álmos? -apunk ezek csak sakálok -hiénák? .-csak legyinsetek, de Ki kellett...na most itt az óvógumi? -akartam volna valamit, fita, ezekhez nem lehet xó-xól?-xexól? -hogy teremtett Szent Stevan -StefaNUK, az OR SZAGOD? VAK VEZETI A VILÁGTALANT, AMI EZ EGY KANIBA --NÖVÉN-ÁLLATAIKBULL ROBOT INTÉZMONNYAIK? Fita, ha most van az ELLŐ -KELLŐ ELSŐ -HIM?-PORA, FITA ITT MEGEMLITENÉM ENÉM DIVIDOOM $$$... DAJUK? -ÉS GDZSINGRIZ KANUK? NA FITA, MOST AZ HOGY AZ ARANY WARROS UT UK- A MENNYÜKVE BOOK BUKK ÜRBE SEGGED NE TÜRD BE? -FELVEZET VAGY LELŐ? KELLŐ NYELŐ CSŐ? CSŐ, ITT A CSUTORÁM RAM RAM RAM...ABRAM? ABRAK?
                      Innen... juhusom, husángom husánGOD abba jó Király? Fita nem lehet vissza pinálni, ládd valami hogy tul léptük a 666... árt áradóAIkat? - tárt, ami többet, na ami van,magukra maradtak? -nem beszél hozzánk?- senki $$$... fiteljal, lehet? -ne ne neee... ne feledd, ez egy KÉJKANIBAL -TA, ÁLLATTENYESZ-ET -ROBOT KÉPZŐ, INTÉZ MENNYEK -MENEK (mennetek kell előttük vagy?- utáNUK?) MENNÜÜK VAGY? NEKED TUNDI DUGNI KÉNE KÉNE? TITOK, NEM TOJNAK CSAK GÖRBÉT TÖBBET A TYUKOK? TYUTYJAIK?
Oááá... $$$... bele $$$... hamvas $$$...ha mise, mese $$$...

Előzmény: repcsepista (1793)
repcsepista Creative Commons License 4 napja 0 0 1793

UFOzzuummm... miEeee...Ha ha ha... énekünket vicchangozza az echó? -nincs semmise pénz se rossz, se jóse, jó idő?: -nem jő? -áll? 10 törzs jómadár, 12 törzs jozsi -dom? -ladi láda lom,s kövek megszólalnak?
                        4.: Kávézzuummm... viz, vizet a tüzre, ha a viz HÉVIZ is tüz? -minden ami ég,éghető? -egeDhető? H H H...felhő? Amit mára, azaz hogy ez a gollóbis egy növény-állat robot KÉP-ző, képzpdmennyek hajtások és robt hajcsárok cszárok, és végül is akik bárány -birka marha barom engelmes lettek, azok még nem a kiválasztottak, és azokat tovább tenyésztik,meddig? Sokan vannak az el -hivatottak, de kevesem a választottak, ami most aaok a kiváltsÁgosAIk, Ágostonok -tanok-tanuk,hogy ő látják szent steiNUKat? .jaja azok a KÉP -MÁSAIK? -fita AIAIK? AJJA...Amit mára, hogy mi az ami az sötétség, az az, akik választottak,és azok közül csak a kiválasztottak,és azért, azokért van minden? Fitelejuk juhukk a hangukat, ami parancsaló és csak parancsalnak, most jóécakát...ne legyél rosszul, mert ez egy robotképző temető intémenüeiek? Na nem hanem itt van a Evol, Éva, és az Evoluczi, talán amit evoluciónak hivnak, azok mennüük akiket tudnak evolválnak, na most itt nekem azonnal, ha van el vállás, azok nem emberek!!! -fita az a vallás-ok? Zitt állandóan karcolák egyesek hogy az evolucion,cion, az ha valaki olyan lett, mint egy szobor, vagy kő-bálvány, és megszólal? (de minden szellem mi? -és a hangoddal dal,vagy kattog666...hacc?) Minden abcsuda prograMozott, nem tudnak magukról sem semmit, csak katognak kat kat kat...nincs farka van farka,Call apja? -van nincs van nincs de ki-rullja? -lovagolja? -vagy juha kecske gida barma buuu... bika?
                      2.: Na ami van, itt apunk, ládd itt DIMENZIONUK OK,ez az, hogy álmomba, amt vegyük mára álmom,ami mi azért vagyunk itt,mert rendfentartós erők,(tegnapSmollville? -vacs tower?) és hogy katonák? Megint be kell köpjem, pitim, ez nem olyan az, amit te akarsz, és ez NEM NEKED LETT CSINÁLVA, na most a gyerek tegnap a c2c-on, hogy a brainod,nagyobb mnt gondolod, ami itt AZ HOGY GONDOL ÁT LÁT? Tröha, itt sodor magával SOD -ROMÓRA,)fita ezek az idjuk -át, kivették? -vala vallaGOD) ez az, amit apuénk, fita tegnap az ififiam, nincs senki se barátja se senki, (na macskája?) ami zitt...na anyum,jöttem ki, egy kis pénz összevágok fa vágó?- max 5 év, és jövök vissza, na most nagyon zépen -zápon kérlek benneteket,amit leirtam hogy 16 éveskoromba egy teknő vizbe bele akartak folytani, és kezek rakódtak a fejemre,és hogy a földtől el szakadjunk, NA most nekem is itt ezzel a aggyal,agyadfoss...na ezt most a fiam nélkül, nem tudtam volna gondopni, mert MILY NAGY VAGY TE,most az amit mára, már leirtam, de csaak ugy, hogy MOST ÉN MINDENEK ELŐTT IS MEG FELETT IS VAGYOK, de csak neked MTK kaka sok? -most vissza anyumhoz, a lépcsőn állok,lesz abből 10 év is, fita ők tudták,ládd azt is hogy neked van felesÉged, na most vagy ember lesz belőled, vagy meg döglesz! Apum,remegő sirós (ma a fiam, fita teljesen elbaxtak mindent ugy, hogy...na menünk ásni, jaja sirásónak?-fita zitt nagy nagy nagy...zür ür kezd lenni) hangon, sápadt, attól félek el veszel a magyarságunk szamara? Fita,én azonnal verekedtem a kutyával,kutya magyarok? -jaja magyar kutya gyaurok? -fita ma gyarok?
                       3.: Na az éjjel, fita,itt nincs halál hal áll hal ál hall áll? Ne feledjuk, na ez most az, hogy HA EZEKET NEM TUDOM ÁT ADNI A GYEREKÉINKNEK, márpeGig,msot (fita az amit nekem állandóan, hogy te neked önnálló és önnelátó látónak kell lenned, vagy leend?) ez VÉG LEGES? -LEG LEGEND, LE END? Zitt az hogy amit leirtam, na a felesÉgem, nem akarja hogy a fiai, s ezért most már egyszer, benne vannak a cimek a a aaa... könyvel ve van, és itt msot én csak a cselekedetekre emlékSzem,Am most amit leirtam, a Mi is ufo-k voltunk! -voltunkba? -hogy két kirivó eset, hogy magyarok dél amirikaik...na most meg akartam találni a házat, és olyan nincs, nem volt, a cime rögztve van, és a tulajdonos is? - (na még ké-sóbb is dolgoztan nekik, de akik ottlaktak, azok ott lanak 30 éve, és azok... nam azok,kérdeztem is, de nem) szegedi-makkói olyan erőspaprika, leirtam, hogy megfuladtam, nem tudtam levegőt venni.. ez nem érdeskés? Nincs, ház szám sss...az, A másik, többzör, voltam a régi BeverlyHillsbe, dolgoztam nekik, és most a házukba is voltam, és nincs olyan cim, jaja le van irva, de nincs? -nem volt, és most voltam azon a lakásukon,akik Derbőbe nyélbe verték 1948 a a aaa...na azzal kezdődik a világ vége, itt...fita, áll az agyam,ill,van valami na Gorbacsó, csak várjatok? Na most mindenütt, itt amcsiba is ugyanazt meg csinálják, nem hivják kommunizmusnak (de benne vagyunk az 1000 éves juhbilibe!!!) de ugyanazt! -világ vloollgo go go go...szerte szarta szartan és szartaNUKINUKAIK? - na a sátáNUK? Na itt vannak amit most DIMENZIONUK? Amire emlékSzem, hogy olyanok akartam lenni, mnt a többi gyerekek, akik álmomba kis kutyák, na a lányokat, nem tudom, mert azok ténleg angyalok?-fita azok, nem a külső számit, szám itt? -mi szám itt? Az idifaim, jó éccakát s fide, ez egy robot gyár képző intézmenyek mennyek monyuaik menüeAIk?
                       Innenn... fida, most az hogy végleges, a kis unokám,ezek egy zsákok, és kinőtt a kezük meg lábuk. -krumpli és lett belőlük krumpli bogár ár, meg cukor? Hony szeretnék szerellek vallani... Na most, ITT EZEK ITT VANNAK, és te oda nem mehetsz,(Sfodfish film? -na bloondi ott van! -csak ha engem is is meg is mer?) fita most az nap, mikor bloondi meg lett választva, itt van ennek egy éj -szakája kajája kaja Kos?-, mig most mi a napppali nappal nappal minden lát? Nagyon érdeskés, bakakecskecsege szereti a kést, ládd a Pál fordui át -lát?- a luka tokon? -gatya? -nemcsoda arany város? -na meg lekváros padajtó? -enymm a vár, tietek a lekvár várjad Urad nagy Durunggal várjad, életed Urát? Végleges,leg $$$...FITA TUPA HOGY DIG /DIKTA TURHA HA? Fite,már láttam ennek a teteje, és azok is robotok?
...Oááá... fita.most düll el, hogy vagy mi,vagy mi?

Előzmény: repcsepista (1792)
repcsepista Creative Commons License 4 napja 0 0 1792

UFOzzuummm... miEeee...Ha ha ha... énekünket vicchangozza az echó? -nincs semmise pénz se rossz, se jóse, jó idő?: -nem jő? -áll? 10 törzs jómadár, 12 törzs jozsi -dom? -ladi láda lom,s kövek megszólalnak?
                        1.:5/19. A KÉP? -nekem iz meredek, és most én nem vagyok, csak magamnak? -se hang, se nesz, semmi,hanem egy koromsötétsÉgben vagyok, és képzelődök, ami szazadok ezredek azaz most keresem az enyéiemt, szüleinket? - akiket kergetek? -kerge birka lettem, na ezt otthon, aki szent stenes -isvan, steines lett, éhen a királyos, ami most itt az idó áll? -van idő?-zna apunénk becsengettek, hogy ez is falra róka, róka koma komában van, nemrókázik? Fita, most az, hogyha most látt egy nyilvános ház TV.-n, fita ez elég ahoz, amit itt mikor gonmdoltam, azt, amoit sPackunk? -na ő 12 törzsszövetséges vala, én 10. -tekenőbe tiszta viz, ha nem Duna-Tisza -Dráva-Száva kis tur -szaMOss...vidd vissza, ott a szamár iá iá iá baxod ahol megáll, megissza? Na nekünk a 10 törzs sss... 10 fa, és 10 nyil? -jaja nyiri bugyli bicska, kinyilik a zseBÜNkbe??? Bükkbe? -tavasz-van, és be kÉnek a magról lett kisfákat vevelni - oltani? -nemesiteni lett mt enni? -embert a bar? -M-brrr... bőrzsákba. macska? -de kilóg a lu lába?-közbe, nincs semmi!!! -nem történt és történik semmi, ami mult, az rég elmult! -mult, de mutácia AfrRica ÁZsia AmeriIca Juhturós Puna Sára sss...coresz a MOresz, na fita, itt mindent csak én, azaz most megyek a a aaa... alfa csalfa seregek, örökké örvendenek a győztes seregek? Zitt most ti-fuss van, meg lepra lapra, és most csak két olyan, ládd 10 + 12? -ez igy, 12 -22-32- 102, te vagy a hunyó! -13? -fodor van a szoknydon...
                       2.: Fita, az álmom, semmi! -ha semmi sincs, semmi se fáj? -kacsincs? Előbb... mindig öngyilKos akartam lenni, (elős osztály első óra, egy conmoj szivroham ham ham ham...)ami nemjutott eszembe,csak itt amcsiba 28 évet betöltöttem,Tölts D be szivem Oh megváltóm, szent lelkeddel, lehelLeteddel Lehell? -teljesen, homlokára lehell, lába közzá bever, a sötétbe? Fita,minden KÉP zzz... és magamát is , szemem mélyen a bensőm, a belem, lenne, mi lenne ha nem lenne belem? -nem csapna belém a villám? -na de ha tökön akarom szurni magam,a vasvYhlával? -avas? Fita, ez men egész reggelig, ami most senkli se tudta...ime a hellzet, nincs senki de semmi? -minden ami volt, elmult? -ezt én képzelődöm DOM ÁL MODOM?- ami magamis, ha nincs senmmi senki, jaja Mi is ufo-k voltunk? -fita nem érzek semmit, s ide az után, már az hogy ... na először itt,amcsiba,ami ez sokkal amcsiberEb cibere lekváros padajtó.mint a hol volt, veri stori, magyarok közt lenni, len lEnd legend ni ni ni...na most az is KÉP zzz... sss... hhh... $$$... PENG Ő a MEGVÁLTÓ? -OHHH... ZZZ...JETEK, MENTEK,tRöha ruha rühe röhell? -tezi toszi az ember, és a király ruhaja? -na Szent szisszent is vam,de csak a FIN GOD,.Szent Istvan Isten-e is is kifingott? -Dél-e előtt.szalad a FIN GOD előtt, Dél-után, a FIN GOD után? Na most pontosan az történik? NEM TUDOM,MERT ÉN NEM VAGYOK!!! Fita,most teljesen ott, ahol Bnesékkel találkoztam,idó ál -áll?- és OTT MINDENUKBA? -LUKBA, na most az van, hogy akartak egy ablakot, na Szelecky Zita, beszegeltek mint abalakot, nem befalaztak volna? -smirna? -volna! - fita itt most olyan hogy fff... nics a finGODnak a szaga -szaGOD szagold -ott? -od -odu, arany eretek analotok? -.viccgeteg?
                      3.: Na ezt miután, megszületik a második fiunk, 1979? -egy péntek este, a számba az M1 -csöve, és hangokat hallok, azaz telejesen egyedül érzem magam,és hogy nem vagyok!!!- és nemhogy nnics senkink, semmim sss... ha lenne valaki, ki meg fogná a kezem, és baxtatón azt mondaná naná? Zna zitt csak ADÓS-Á-GOD? Zna hangokat hallok, pitim, ne hagy itt, magukra a fiiaid -át? -AIDÁT? Fita, mág apuénk, hogy Árpád apuénk, itt mindenem nem fordit van, a nap? -az!!! -van? -nincs van nincs... éjjel nappal? -tota totta nappal éjjel, hol a bili? Na elirni, ez az amit a sekulla se spekula, Ki tudja merre,merre visz a végzet, göröngyös uton, sötét éjelen,na most én teljesen magam -ba bamba? -aha bamba a bamba bandukula...kuló, sekulló? -na amit van, most előttem vannak, akik egy ablakot látnak hit szemük teljesen, és be akarják, szegecizni, ha bejönnek valaki ládd az Ács majstro -trója ló. ládd most itt van a GOLD -DÖGÖSÖK, ÉS GOLD -GÓTA? VÓTA,MIÓTA, IDININÓTA? GOLDGOTA ÉS KERSZT,NEKEM ÜDVÖT CSAK AZ EREZ, AHA MA MA ARANY ANALA? ANNA HOL A KANNA, BALTA ZZZ... A FAGY, ÉS FOGYASZTÓ FAGYOS JEGES TÓ ÉS MIT ADNA? Most fita, én ezt már álmodtam többzör, és most ami van, látnak EGY VAK??? VAK VEZETI A VILÁGTALAN OK? - ABLAKOT? -EZT AZ EGÉSZET,, ÉN TALÁLÁLTAM VOLNA? -SMIRNA! FÜGGYÖN? VOLNA? MOST TÁLALOM, JEWISH AZ YOU WISS JU HUS, JÓ HUS?- ÓHAJTÁS? ÉS UJ? NEM 10 UJ, HANEM? 12? Na most mind a két ereztés,1 MINTA LUNAK, LAW FIN GOD? -SÁTOROS MEG JURTÁS? LEBEGNEK? DE NEM HALLAT-SZIK A KURJANTÁS? KI TANYÁJA EZ A NYÁRFÁS, NEM HALLALTSZIK A KUR -GYANTÁS? Talán alszik, vagy nem hallják, vagy nem is NEMIS NEM?- MI? - AKARJÁK JÁK JAKI JAK...
                       Innen, na Sanyink, hogy az idő áll? Nindzsa, findzsa ha csak ÖRÖK NAPPAL VAN? AKKOR AZ IDÓ ÁLL, MERT AZ IS VAN? PÁL? -GYANTA? Naz amit akarnak, ládd van egy ablak, és örök éjjel van, és az ablaKon keresztül másznak be a szőrnyetegek, (miért szőrös a macska?) és most be akarták... na olyan, mint a függönyös ráccsal abLakkal, és ahoz keret kellett volna, de fita, az is valakik SUGALATA? -ATYA? ATYA JÓ KIRÁLY? Ami van, ami sose volt lesss...ajtó, kapu, fakapu? -vaskapu? -örök triánóNUK on on on...ok? -irán, az aranykapu?
... fita, az agyad, sokkal nagyobb,mint azt gondolni -ölni győtródni, tudnád? Nád a házunk eleje... pi- nád? -pu -cád?
... https://www.coasttocoastam.com/
...Oááá... izé $$$... h$$$... Ó haj, hajj hajja... juh juhvish you ÓjUhwishhh...

Előzmény: repcsepista (1791)
repcsepista Creative Commons License 5 napja 0 0 1791

UFOzzuummm... miEeee... Hol (hol?) sirjaink DOMborulnak, kis unokáink le borulnak? -és aldó aldó imádság melett, mondják el szent neveinket, avaga buga, nem Szent is van IstaNUK a Királyod NAGY KÁR?- a hangod? -óta vagy? -hogy vagy?
                   4.: Kávézzuummm... viz H2-O -oda vissza? -visz, nem kell viz? Megpróbálom ugy, hogy most minden amit gondolunk, az lenne az idő töltés? Zitt G G G... ma reggel, olyan 5 elmult, és nemsokára a felesÉgem felkelt, na kell hogy legyen valami olyan, hogyha nem is volt ott velem, de ha most egy test meg szellemek (fény saját energia forásunk, (jovel az élet vizéhez...) napunk?) vagyunk, akkor mi van? Fita most az,hogy mondtam neki is, mindent (ünket is? -életetjük?) mi csiánájluk azi időt is, s rávágta főleg ő?-én! -ez igaz! Sanyink, emlitettem neki is hogy az idő áll, ezt most ugy...hogy ezeket állandóan beszÉltük, nemcsak a nyilvános ház (Tanács ház 1?) MTK kaka sok, hanem mindenki aki tudott beszÉlni,és én nagyon de nagyon be voltma szarva, hogy ezek a gondol -Átok, mind mind elveszik, és én akkor, hogy apunékhoz én sehol se vagyok?-na nemcsak apiuénk, szerintem, na az ami állandóan összejöttünk, az az közvetlen családunk vala, valóban testvérek, sógorság, és az hogy amiket itt be villogok, az szerintem csak a töredéke annak, amit minenáron meg kéne menteni, ami igy,ahogy történt, csak most itt 2023 -Szilveszter, apuénk, meg kell maradnótok? Na nekünk, az hogy halál nincs, és most az körül, hogy ezeket mig az ember-szikra -veti -fel nem ébred, eseteg hülyeség, jaja a por-hüvelyed porzik? -sárlik? -sár-lik? Fita, az amit satan, az szó szerintem csak szartan, na most fita,met ahol van ellenség, az EGY ARCU, SEM NŐNEM, SE NEM FÉRFIU? Zitt az hogy ha valaki KÉT ARCU, EGY SSS... KIGYÓ? -az Aida filmek? -fita test az egy ház, és mindenféle szürnyek és alakokkal teli LÉGIAIK? -jaja a levegőbb vannak, és ha tundak beled beléd hatolnak 666...nak?
                     5.: Na most, hogy egyre jobban, NŐ A HOZOMONEY LYUK? MONNY = MONEY, A MONYOSOK? FITA, ITT CSAK AZ MENJ BE, A NAGYBŐGŐBE? Ime ami most ébren vagy? -na ugy is el lehet hagyni az anyagod, anya -god? Ma fdigyelem a vallásadóiaikat, (fita sebünk és zsebünk, ldád a ju hus Oh fej, mely vértől áztatva, mahal kinuk közözt, fita halálra dögre vagy rénmölve?) és GOD TEREMTETT A SÁTÁNT IS AZ ÖRDÖGÖKET ÉS DÉMONYY? DÁMÁAIKAT? Most az, hogy ami van, hogy a Tree Stugis?-hogy gondolkodjál, és meg fájdult a feje? Na most..ami törénik, akik látomást? -látnak, az nagy kinnal jár, nekem? -pl- ennek, ami ténleg apunénk ez sárbull vár? -és nem látom, semmi értelmét, és ez aggasztó, mert mi lett a gyerekéinkkel, akiket NEM LEHET EL HAGYNUNK!!! Ez két estben, hogy a felesÉgem a két gyereknek, meg kell születni! -mostmár három,van a kis unokaja? Na ezzel kezdődött az az álmom,ami el kezdődik mikor még nem hunytam le szemeimet, amit én előszélnek hivok, gyeride? Na az az, hogy most akikkel itt? -össze jöttünk, mi rendfentartók is, katonák, (fita, egg gicsit hasonlit a a a... MMM... Samoville?-film, és felderitók-előőrsök vagyunk, der... die dacc? Okvetlen,hogy AMI KÉPE KÉPEN FENT, UGY ITT LENT? -most azonnal, hogy pitim, ez nem olyan az, amt te akarasz, és nem neked lett csinálva, na most itt az idő...amit Sanyink áll, de elmulnak a renyhe népek? Na... most elhagyom most, de a nana is nanana... Mindent meg lehet tudakölni és látni, amit apuénk, most is, hogy nem hogy vala mit, hamem minden titkukat NAP FÉNYRE -VILÁGRA SZŐLLŐ MEG LÁGY KENYR? RÁ GOD? LÁTOD? FITA A G G G...GONDOL OD, LÁTOD, itt az, hogy, én ugy gondoltam, hogy itt porbull sárbull ami fent, itt is, amit figyeljetek meg mert akik itt probull por, bizon az spórul jár?
                     6.: Nagyon sok mindent nem értettem, fita itt ezt én, ma sem tudom gonmdolni se, (a fiam, ma reggel ezt ő nem tudja gondolni, s nem nézi a TV.t meg nem tudja hallgatni a ráidót sem, hanem türia fejét, a falba veri? -nem hogy csinálni, na az az idő? -elmult? Na apum állanDOan ha a tojáshéj leesik a seggedről, és benő a fejed lágya, esetleg, de akartam, csak nem tudtam hogy NEKÜK ÖRÖK HAZÁNK FÉNY HONAINK VAN, CSAK! (ez nincs!!!) Fita, itt ninden ég, ténleg sárbull és a 6 kövér bikabulli, megeszi a 6 sovány, fita az éhség és bikAJAK KAJA KOSOK? Na viaDalaikat? Jeremiás sirlamAI és jövedÖlés? Most az álmomba, tökélesen el tudok szakadni a földtől és föld azon anyagaiitól, ami mestersegges vár de lekvár? -végtermékéik? Most ott, ahol a part szakad, hogy ahol voltam, azt én gondoltam, és most fita? EGY OLYAN,HOGY A FÖLD ALATT VAGYOK, EGY PAPLÁNNAL, LETERITVE? Zna most állandóan, ahogy az ágyomon aludok, ugy állandaóan három pléd és egy lepedó, és most oda vissza, és hogy LÁTNI AKAROM, HOGY AZ UNOKÁINK MEG JELENNEK, fita ez már ERŐSEN SZENT ISTEN -ISTVÁNUK A KIRÁLY KÁROLLY, és ezt most AZ AZ ISTEN S ÉG, most az hogy ténleg egy király van, az lenne egybe a UNITED KING -DOM? AZAZ EGYESÜLT EGYBESÜLT HAMBEREGER FASIRT SZALLONNA NEM MAG SZALONUKIAIK,CUPLERÁJUK KIRÁLYSÁG Uk? Nioncsak, most csak az hogy még a középkorban is lehetett látni a Déli bábut, UT? -és amit anonimusz látott, Indiába? -a másik magyar ok országÁT? Most mi legyen, mert bele kinba csünGENK? -BELE SSS...Zna egész reggelig, mondom, egyszerre ébredünk a kis felesÉgem, és most csak röviden, ÉN CSINÁLOK MINDENT, AZ EGÉSZ ÁLMOM,LÁTOM MAGAM DE NEM A HUSTESTEM A PAPLAN ALATT, (NINCS SEMMI, AZ SSS...ÉS CSAK ÁRNYÉK, JAJA A PAP LÁNA, NEKED MELLIK,A PAP VAGY A LÁNA? Fita, erre vissza térek, mert kérdezni akarnálak bennetek, hogy most ÁLOM LÁTOM? ÁLMOM, ami én midenki felett mndenek felett,vagyok, és én csinálok mindenemet, neme? Na most OLYAN NINCS, HOGY AZ AMIT EZEK, AMI MOST ZITT AMI LEGJOBBAN, RÁ JUHUK? Fita, lehetsegges egy olyan értelmezés, ami itt nincs!!! Na itt az első, hogy ki csinálja, az az idő -adó? -ha (rabok voltunk mostanáig? -fita itt őröl bugdázsa van, SZENT ISTNENEK ISTVAN -OK VAJUDÁSAIK VAJK? ) nem te, és nem a tied, azaz zitt én rögtön, az első pnyalat után, én álmodok, az én álmom,na most ha nem? -akkor te egy bábujuk vagy!!! -juh hukkt? Ezt rögtön, itt el kezdtem, és azonnal ha haza mentem,(fita az ÖRÖK, ÉS NAPPALOK ÉS NAPPOLSO VAGY PÁL -PÁLITT SZÁJUHUK? - PÁSZKA PASZ TORR...) megöltek! -na az az...hogy mindeNUK a juh, de te egy egy egy... juhu... hu hu hu...nincs hus? Fita, mi felvettük ezt a burnyájuhuukk? -de hukk... most fita, a legkisebb olyan, hogy amit 2002... megismeritek elbb utóbb a magyarok Istenét, Isten-e? -te hen? -na most menekülhettek Szent Istvan, stein -buka buuu... te henek, jönn a biika...fff... az ora lika...
                    Innenn... fita, ez igy is valami olyan csoda, csak nyisd ki a szemed, ébraccka! -de a fényed,meg véd teged is? -vagy bibiék? Zitt amit mára, hogy ha álmodol, az ki csinálja, és te mi ki MO? -a moziba? Fita, apuénk, neked előbb lenned kell, és utána, enned? -ki ad neked enni? -mama ma ma...
Oááá...?

Előzmény: repcsepista (1790)
repcsepista Creative Commons License 5 napja 0 0 1790

UFOzzuummm... miEeee... Hol (hol?) sirjaink DOMborulnak, kis unokáink le borulnak? -és aldó aldó imádság melett, mondják el szent neveinket, avaga buga, nem Szent is van IstaNUK a Királyod NAGY KÁR?- a hangod? -óta vagy? -hogy vagy?
                       1.: 5/18. A KÉP? -GONDOLKODOM ÉS GYŐTRÓDÖK, MERT MINÉL JHOBBAN AKAROM GONDOLNI MAGAM, ANNAL JOBBAN NEM VAGYOK, CSAK A FÖLD ANYAG? -ANYA GOD ANALÁBA SHsss...nem nem men? -a hasam porccs... A katonáknál jógáztam, mert pita, ha élve maradsz, akkor az elsők közt, akkor jött be a (3x6 de ugy hogy minden évben 6 hónapos tank át állás, amibe bele döglöttem vola?) 18 hónapos katona szolgálat, le szerellek? Rémségesen utáltam meg utálok ma is mindent, ez ugy nézne ki most is hogy a belem állandóüan okádhatnék, de akik az enyéimnek, azokat sose hagy666... atom NUKI shhh...választ el bennünket, de a belünk? .belem ki akar fordulni? Zitt végeredmennyekbe csak a bél van, meg bálnák -bálok orgiÁIk? Zna otthon, borzalmasan kinlódtam, mert csak egy barátot át -ok? -keresek, és most találtam a munkás szállón és megölték, a nemkara hanem kára menekült,kész, megállt árt az agyam, angyalföldi jött mentek? Angyalföldön vagyok, az a hazám? Fitaljunk, mi Szent Is van -IsteNUK óta, csak az IDEGENEK -ALIENK VANNAK OTTHON? Na most én kimondottan csak a MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖSSÉGÉINK?- HOZ REÁ VIG ESZTENDŐT,MEG BÜNHŐDTE MÁR miEeee... NÉP -PÉN, PÉNZ KÉNE, APÁM? TUDOD MI A BAJ A VAJUDÁS JUDÁS A TURÁS JUHTURÓ?-TUDÁS? NINCS PÉNZ, JAJA DD JAJA MI AZ? Naz ami van, hogy most semmi másra nem gondolhattam, csak hogy jutok pénzhez,ami sehogy!!! Fita, itt amcsiba, na talán ez az egyetlen olyan, hogy itt pénz,na most fita, az ugy,hogy SZENT IS VAN, SZENTEK, ÉS AZ ISTEN SZENT ISTVAN VAN? A KIRÁLY? Kost a mára álmom, ami hogy AZÉRT JÖTTÜNK MAGYAR OK, HOGY AMI KÉP FENT FEN? PENNY LÉNY? AZ ITT LENT, ÉS AZT MOST ITT AMIT AKIK VOLTAK ELŐDEINK? JAJA DE KIK AZOK, ÉS HOL? -VANNAK? -HA MEG HALTAK, ÉS SIRJAINK?
                      2.: Na had próbálJam be villogni, na kezdem hogy ITT IS EGY BARÁTOT KERESEK,de mind megölik? Aki mer hozzá szólni,azonnal törölik? Fita, itt csak GONDOL ÁT LÁT, VILÁG -OK LENNE, AMI CSAK AKKOR, HA TE MAGYAR-OK VAGY, TE AZT TUDOD MIÉRT, ÉS MI AZ? Fita ez a vaJudás menük Vajk Judás ok, áruLAWAIk husáruk árak árok óta, mióta te idinóta? Na most AKIK A PÉNZ URAI, AZOK A CEN-ZURA? Most itt a fölD antyagába vagyunk, és amit akarnék, ládd Sleuth tesóm, csak egy barátot akarnék, és honnan jött az 5-let, hogy lehel betÖltve? Zitt az hogy Mi is ufo-k voltunk! -az a szó hogy voltUNK? Van ONE?- az ISTEN -E SZENT IS VAN ISTVÁNUK? FÉLJED AZ ISTENT, ISTEN-E ISTENED ED EDD? OD -ODUD? Na a dalok, dalolunk az arcunk NAPARCUNK? ARCCAL A VASUT, IRÁNY UJ JERUSÁLOM ARANY VÁROS, VAGY ARCCAL A NAP FELE? DD? -FELES-ÉG -FÉRJES-ÉG? FEHÉR VÉRÜH S ÉG? Most az hogy én nem vagyok, csak a HANGOM HOM HŐM LENNÉK,de most CSAK HA SZENT ISTEN -IS VAN, SZENT ISVÁNUK HANGJA? HUN GOD -TOK? DICSÉRD AZ URAD (RUD-DUR -DURUNGOD) ÉN LÉLKÉM? LÁTTATOK MÁR IGAZI KRÉMET? DICSÉRJED ŐT ŐKET HÁLA TELTEN SZENT ISTVÁN ISTEN TENTE BABUN TENTE? Naz amit mire -mára is, irgalmatlan kinok -gyütrelmek jönnek rám, mert teljes egyedül vagyok, és nem tudom meg közeLITeni enni? -a husotok, juhus? (8BILLCSI ÉS EGY JUH SE TÖBET, DISZNŐÓDISZ?) Zna most az ami mára, hogy én ezt nem hogy nem tudom csinálni, hanem MAGYAR (OK?) RULL? -GONDOLNI SSS... na most itt van az amt prószállnék hogy pén -$$$... pén -is kéne? -szülési fájdalmak mak mak mak...MA KING -OD SZENT ISTEN = SZENT IS-TEN-VÁN A HANGOD? Fite, te nem a lehányfiluka vagy,hanem csak a husod, zsenGÉje kéje kéne? -ha kelleted edd... magad -maGOD? -tarantulla...
                       3.: Most az,hogy ma is apuÉNk, ládd a második fiunk születik,1979, na van az, ami az első vállalkozásom volt, Sleuth tesóÉNk az akasik reccord -ok raktárai?-na én mindent ami van, le tudok be tudok villogni, és van, csak a hamradik alkalommal, kitiltottak, ládd ami dögletes,hogy itt is, aki hozzá mer SZÓL? -ÓL? HA NEM ESZED-ESZEM? - A JUHUST, ÉS NEM ISZOD A VÉRÉT, HUGYLÉ, TE NEM VAGY! BÖGÖLY = DÖGÖLY? BAGOLY A SEGGIBE NE SZAGOJ? Zna ami van, (Istvan?) az lehel betöltve, most zitt Énekelj Magyar Ifjuhság, ez az hogy mii gondol át lát, azaz zitt amit apuénk MTK kaka kaka sok, hogy kezet nem emlsz senKidre, kárt nem teszel semmibe! -olyan 4 éves valák, és most itt nem a bőrzsák uk kukt- kuktáik aktáik aka kaka sok recordog dögök házAIk? Zna most kénytelen vagyok, ami mára, hogy HOL SIRJAINK DOM -OD-MOD? -BORULNAK? Fita, mi az amit NEM LEHET GONDOLNI? -GONDOLNOD? -GONDOL OD? DALOD, HANGOD? NEM HISZEK A SZEMEMNEK SSS...JÖSSZ -MENSSZ ELMENTÉL? Onnan? -akarom tudni = látni? Fita, most az hogy én az én siromba ...hol sirjaink (siorjaik?) domborulnak, kis unoKANnk?- le borulnak, most te TUDSZ ZZZ...SSS... GONDOLKÓDNI? -GON -DAL GANDAL? Fita lehel betÖltve, na most az hogy Mi -magyarOk vagyunk! -az csak GON -DAL GAN -AL? G G G...GOD? -HAN GOD DAL? Most nem tudom ciffrázni tercelni, hanem MOST MÁRA EGÉSZ ÉJJEL, amit pitim mmm... gondolkozz... ÁTOK? -JAJA DE MAGYAR RULL, ROLLER? SZÁNK, FASZÁNKÓ VAS -SAVAS? Most onnan, hol sirjaink DOM -BORULNAK, na most én ott vagyok! FITA ITT MOST SZENT ISTEN-ÉK, SZENT FÖLDES?- URAINK, na az hogy most amit sokzor, hogy van egy olyan, hogy nincs se sirkő se emlék, van egy amit itt sirnak? -az unoKAINik, mert sehol se ól se hól, semmi? Fita, te is mindent gondolnál? -nyál? -nyálazod a vonójukat? -huzzák a nótádat? Na egész éjjel, reggel közel 6 óra, ezt most du.- ami olyan, amit NEM LEHETNE GONDOLNI, de most ugy ahogy ládd ISTEN -E ed od edd, AZ MOST AZ HOGY SZENT, AZ BIZON KÜLDÖTT, ÉS AZ SZENT ISTEN VAN KARAVAN ÉS KARZAZTAIK KAR-KÁR HATALOM, AZAZ A KIRÁLY -OD ÉK ODUD? A HAN GOD, na lent vagyunk, a föld belSEéjbe,(na ezt te gondolód, vagy od?) és most FITA, EZT HA TE TUDOD GONDOLNI? Na helletted senki, se Isnted ed-öd, se őrdögöd -ed-od, se DÁMÁJA -DD MONYA MONEYJA, AMI MOST ITT CSAK AZ HOGY HORRR...HARMADYK, A MAGYAR -OK ISTEN-E GAZA, NEMIGAZ, VAGY IGAZAD VAN? GAZOD?
                    Innenn...na ezt megprószÁlom, de most az van, du-ra, de.- szalad a FIN GOD előtt, du.- szaladj a FIN GOD SZAGOD SZAGOLD -OTT? ELMEN A BÁTORSÁGOM? Fita, itt a MEMÓRIA hogy GONDOL KOZZ -ÁTOK? MAGA TOK? VAGYOK? -jaha Mi is ufo-k voltunk! -UFO-k? -mad? -dam, dom? -hol sirjaink DOMborulnak, fita ezt prószÁllom álom, a sarat? -mi csinálNUK magunk át? -UN-ok-át? -NUKINUK?
... fita, zitt az, hogy ha már Hiszek egy Isten-Ben horrr... NUKINUKIAIK bison bizon bizzon az SZENT ISTEN -STEFANUK? Na igaz, hogy honnan szophatta csecse NŐ -nő? Pap -Váry yyy... Elemérné (Sziklay Szeréna) Magyar! (ok?) te árva, elhagyott, veszendő, Mnden nemzetek közt,len a földön fekvő,Magyar, legyen hited (ed-öd edd? -volt nekem egy kecském, tudod eee... meee...) $$$... tiéd a jövendő (bend-ő end ő? )
...Oááá... ?

Előzmény: repcsepista (1789)
repcsepista Creative Commons License 6 napja 0 0 1789

UFOzzuummm... miEeee... Föl D? (dimenzioNUK) nagyságok, Isten s ÉG? -égnek lát szó?- csalfa vak remény... Urak ürük, mengyünk az ürbe, a segged ne türd be... proccs...
                       4.: Kávézzuumm... igyunk élő-élet vizet, ki fizet? -hogy tegyük zsebre, aki eged -föl -D? 100 Frntnak 50 a fele? Amit akarok, hogy ha bünöm vérpiros, fehét lett mint a hó? Fita,ugy a vizben, mint a tüzben, ha a szellemünk sáros? -lehet? -piszKos?Ha van szellemen, mi az? -ki az? -mi? semmi de ki? -innen? Na minden olyan csoda, hogy akinek van agya? -bugya? -bugyellárisa, szebünk sebünk,ami hogy ez egy bió -nüvény -állat kani - (kanni) balizmus, és most ennek ténleg van tulajdonosAIk? Ez nálunk, mi volt Szent Isten-is .tvan, előtt? Előre hátra, csak örök ÉGI ÉGGEL ÖRÖK EGY EGYBE FÉNY-CSALÁDOK VANNAK!!! Zitt az hogy még olyan Szent steiNUK? - megérkezik,szent követe az égnek? Fita,amivel Fercsi bátyánk ki? -merészkedett,azt ugy hogy Csák Mutyuk (rókarukutymutyuk?) fölDjén, figyeljunk minden felesbe, DD? -a fölDes uraink is hü -béresek, kié a fölD? Most vegyük, hogy a magyarok senki nincs, aki kózvetitene, (fita pénz?) hanem MINDEN MAGYAR OK -EMBER PÁR ISTEN MTK -ÉK? - aki most mint SZENT KÜLDÖTTE AZ ÉGNEK, AZ IGE TESTTÉ LETT? .most állandóan kérdem, mikor mondtam az összes szent -iratoknak ellen? Fita,amit látok, azonnal, hogy itt NINCS ÉRTELEM, AHOL FÉL -ELEM VAN,OTT NINCS ÉRTELEM? ( az érem haramaDik oldala?) Azt hogy én most a technika -tudomány ellen vagyok? Fita, most apuiénk, reggel is most is figyelmeztettek, tehát apuÉN, mint nyuszi bogyó a füben? -himes hámozott tolás?
                      5.: A BbLila iratokban,hogy ti is nappal, ez az hogy először mikor 1986 Szilveszter, mint hópihe (hamu pehely) leszállingóztam abba DIMENSIONUKBA, (csak gondol át lát viáok vannak, de te még vaksia sss...) amit leirtam egy jó párszor, és most itt az van, hogy ah valaki,NEM TANUL NAPPAL,NAPTANU NUK?- csak ÖRÖK NAPPAL -OK-OKÓD -OKUNK LEHET!!! Ez az, hogy magyarokra találtam felfele D a Tejuton, visszajöve, el énekelktük mindenütt e gollóbis kerekseggén a Himnuszunkat, fita, már az vegyes, (nincs halál, se megváltás se megváltók?) tehát miden csak szent Stein -sváNUKkal (stefaNUK vajk a vajda) lehet, és most ott, hon? Zna nagyon gyér volt, de voltak akik dönnyögtek? -fita,azok még hallanak? -vala mit? Valamit,sohe el KÉP, -nem tudjÁtok, na ezt...fita most találkoztam Mikivel, akit olyan 3 -nap, voltam nalla, és most találkoztam vele, hogy hogy, aminél egyszerübb nincs, hogy magunkat is gonmdolni kell!!! -vagyok,hogy vagy? -na a kis menyem, fita, nagyon meredek vala,mert az apukajával mikor elhagyta a porhüvelyét, hülye, most ott voltan, és itt az hogy MI A MI ÖRÖK FÉNYHONAINKBAN VAGYUNK, ami milyen gyors lehet a gondol ha lát?-látni akar ökör, hők? Fita, na az ami van, én is, hogy hogy...na ha nem lehet nem szóllani,hanem, se magam, felejts el,nem vagy, ha nem eszed a bárány hUSÁT? -fita az ogy itt vagyok,ami azért mert akárhogy bele verték,MINDEN EMBER EGYENLŐNEK SZÜLETETT? Na fita, itt most az, hogy ugyan behatoltunk abba a FEKETE KOROM ROMÓRA ELKÉPZELTETETT HITTETETETT TÜZEL VASSAL A GÖMBE,AMI A SZENTEK SZENTE SZENDE NAPJA, DE VAN APJA, ANJA? -KALAPJA KUPOLÁJA? Fita, mindig hogy minek a templomokainak kupola, egyáltalán ha a sárbogár testünk lenne a templopok -osztok osztlopok koka MOka?-a MOZiba?
                        6.: Tudom hogy nagyon meredek,hogy ez játszik velünk, jaja de mindenkim mi ki MO? - a magáÉva? Zna a Mi is ufo-k voltunk? - most is, ha az álmunkat nem lehet... lehell? -jaja de ha csak a BbLila lába közzé, nyomok? -és te szegén jószág. barom se vagy, jaja mert fekete a lukatok? -nyalNátok fehérre? Na itt, akik ÁLMODOZOOK? -EZ IGY, ÉHES MALAC -DISZNÓ MAK MAK MAK ...MA KING? Zitt most mi az hogy KORPA, és ha közzé kevered zzz... DIDSZNŐDISZ KAJA KOS? EUNUK? Zitt az, hogy azzal, hogy most meg nyilt, a menny? Zitt most is, ez álom, és most csak a cslekedetek számitanak, tanuk? Fita, az is hogy ha nem bánt senkid, hadd beszÉljen, de itt ami mndennél DÖFŐS SZEBEN HOGY OLYAN ISMERŐS??? Hogy lehet az., hogy mi barbarok (bórróAIk sss...) voltunk, és most pösze hogy jó khrisrpihus aranyeres lányAIk? Zitt ki tudná nekem meg mutatni,hogy ki mi MO egy kersztény? -ami nem a GOL(D)GOTA ÉS KERSZT? -KARD ARA-D,VILÁGOS? JAJA IDE VELE RÉGI ARÁNK KARDUNK? Most ezt is, hogy nemrég, az ififiammal találkOzook az itt hazunk? -nem ha van az ODA FENT A FÉNY -HONAINKBANK,NAPHÁZ? -HÉIZ? -HÉVIZ? -Na fita, nekem,onnan, hogy iskolába kötelező jánri,mert ha nem elvisznek lelencbe,(ZibiRia) ami rögtön, szivrohamot kaptem, mert a szüleim nélkül? -most akik itt vagytok, és fita, én nagyon is, mindig a topikula támához, akartam al kal maz koz máz? -sármáz? -egy lipit lapát apád kaszát? Fita, én nem bántok senkid tudatosan,mert mindenki a saját tükre? -van fénye?- nélkül?
                    Innen... csak örök fény -és fényes nappal párok vannak, és a szellemink? -mi? - meg kell világosodnia AIDA? -oh mily sors leend ajajajjj... fekete vonat... csi ha ha ha... a NUkINUK ki tudja hol áll meg? Ogy az álmom?- álmod? -Mi is ufo -k voltunk? -mama ma ma ma... nem tudom mit akarok,csecsebecsét?
     ...Fita, tMünk, addig nyujtózkodj, mig a taka ród... takarodó? -SILLENCIA? -nincsak a temészettel csak ballanc balada...Oh dicsó cső temészet,na otthon hogy cső, bizon az onnan hon?-Kukor Ica cső, nincs semmi baj a tudománnyal -technikával,ha egyen?- sulyba? -szüli suly? Fita, olyan pénz? -nem? -na itt vannak a MEGVÁLTÓAINK? -OH ZENGJETEK, HOGY KHRISPIHUS, (JU HUS? -YOU? WE SERVE JUH) BENNÜNKET UGY SZERETETT? -ELHAGYTA MENNYET, VÉGE!- VÉGED? VERRY STORY MAGYAROK KÖZT LENNI, ENNI, FÉNY?
...Oááá... iii... én is inni akanék? -ugylé? -psss...huslé?

Előzmény: repcsepista (1788)
repcsepista Creative Commons License 6 napja 0 0 1788

UFOzzuummm... miEeee... Föl D? (dimenzioNUK) nagyságok, Isten s ÉG? -égnek lát szó?- csalfa vak remény... Urak ürük, mengyünk az ürbe, a segged ne türd be... proccs...
                        1.: 5/17. A KÉP? Kit mit tereMt maGának, a boldoGtalan, s mint véd anGyalának, bókol (hódol) untalan... Amiról szó van, hogy az a szavunk ISTEN? -VAN? SZENT IS VAN, KÜLDÖTT, TEHÁT A KIRÁLYUK? -UNK? AZ FÖL- D? -DiViD az ALFA IMPERIAIVAL, FELE KIRÁLYSÁGOM NEKED ADOM? A DOM, A SZENTEK A FÖLDIMANSIONUK KATADRÁIKBANK -KU -KUPOLÁAIKBANG, akik ideiglenesen EL TAKARÁK NAGY SEGGÜKKEL, KIS AL AI KIRÁLYAIK NAGY ALFAK KIRÁLY, NA MOST VAN A KIRÁLYUK KI-RULLA RÜHE? (ezt ugy, ahogy van, GOD IS KING, KING IS GOD? -NA AZ A HANGOD? -zitt azonnal hogy a magyarok hangja, hal-halt hal szaGOD hallható?) Ez ugy, hogy,mindeNUK látszat lenne, ha lenne, enne önmagukat? Fita, nem rég tettem fel a fali ujságunkra, az Irán iráNUK-bag, vida öszjáték UK? - talált ős-ismer ős régi magyarok im-át, ami most fita, akik a napot ki sajátitják, az OK-Ó-kosok? - égnek, és végleg el égnek!-haja hajja hajja...nada kopaszi kákó, jön a fa vágó? Fita, benne (Benesék sék sék sék...) van ez az iratUKutba, látom az embereket? -mint fákat? Na az hogy föl -Dim? Pl. -az irek közt vannak,akik nagy FÉMesek? -most az hogy van arany -ezüst -réz -ötvözetek vas vasas vassal vasal... na ide jönnek a nikkel meg alaminium (mini Mo ládd BobbLézerünk m15?) meg ami nem rozsdásodnak fém -ötvözöteik... (jahva a mü anyagok, fita olyan minit kis pici szilánkok, dögletesek, amira fel is ébredtem, mert tregnap müanyag nyele vala a kerti szerszáMOknak? -és az belemen a bőrödbe meg allá, akkor is he nem érzed?) ami moss hálója csoda pók,most MOs vegyük,egy igen hires szinész, (nagy neve van és imádója rajongója) és ténleg fémesek! Fita, mindenki aki itt van, fita SZENT IS VAN? Zitt most az, hogy vannak NAGY IST(ten tente baba tente) VAN -ISTENEK, de te henek, NA ITT MNDEN FÖL- D -DIMENZIONUK NAGYSÁG UK? ŐT IMÁDD? EZ A RIVALLITÁS LIT VALLÁS ÉS VALLATÁS? KI MI A NAGYOBB? EGYMÁS KÉP MÁS GÉP -KÉP-PÉK? - KÖZÖTT IS FEN ÁLL, MINT EGY LU FA? LU DÖRGŐ.SZAMÁR PÜFÖLŐ, ITT SÁMSOM EGY SZAMÁR ÁLLKAPTÁVAL AGYON VER 1000 PARASZ -TE- US? Fita, ELI-ZEUS, MNDEN AMI US HUS? KUSMUS? JÉ -SUS? - JÉ ZEUS JÓ ZEUS HUS? JU -HUS? JÓZSI DOM?
                      2.: tRuha ruha teszi az embert? M-BŐR ZSÁK? Na előbb, hogy a vegyi anyagoknak, ami lehetne jó? -A VEGYÜLETEI? Fita most nem ciffrázok,hanem csak ugy, hogy akik MTK -KAKA -KAK SOKK? Fita ez a duma, ez ment előbb a MTK -kaka sokk? -PARASZ- TOK?- és azok hangja,HANG?- fel van függesztve, azaz HA NEM ESZED A JÓ (KOSÁR ÁR ÁRA Debrecenbe kéne menni...ja de a kas cass?) HUST, NEM ISZOD A VÉRT, TE NEM VAGY!!! (hogy miért csak a husk végül is, mert csak az, azaz edd meg magad? -kaka?) Fita itt engem azonnal, na az hogy Juhus a keresztfán, (fita az kersztezéls, láss Gizike gőzeke?) omlik ma is piros véred, fiteljad onnan ZITT AZ VAN HOGY KI LETT SAJÁTITVA AZ A NÉV HOGY NAP? - ISTEN VAN? NA NAP -ISTEN -TAN ÉS TANUK? Ha el hallgattok, megszóllalnak a kövek, cövek, SZENT ISTVAN KÖVETEI AZ ÉGBULL BBB... NA MEG BELZE BUBUAIK JAKIAIK? A BbLilás ok az SZENT TOK -KÓDKÁDULHATTOK, IRA-TOK? TOKÓ? Ezt igy apum, fita amiket leirtem és azonnal hogy ezek piszkozatok? NA MOST KELL LEGYEN ITT, MTK -KAKA KAKA SOKK? EZ SZENT DE FEL SZISZENT KÖVETE AZ ÉGNEK? Fita, Jitlerrel nem rég, többször sokszor találkoztam ugganaz a gáné, ládd MUSA 1777? - vele, NA MEG CSETTNZNAKU BÁRÓ? (LÁDD THUNDERDOM FILM?) MINKET, KERESETT, ÉS VÉGÜL IS $$$... HOGY TALÁLKOZTUNK, A SZOBORNÁL, SANYINK, MNDEN PÉNZT MEGÉR? NEM? PÉNZ NEM? -MEN? -Jaja D -jaja ki a menő mennőAIk? SZOBORCÁJIAIK NAGY NUKINUK KINUK? HOL HOLLYY LIKKALUK TÁTOG? Nincsak a LATRAIKAT -HIMRINGYÓIAiKAT KATONA BÁCIK HAPTÁKBA... RÁZZÁK...A RONGYOT? VAN SZEME SZEM -E NINCS VAN SZENT ISTVANUK VAN? AZ IGE? GÉNUK LUK? FITA AZ A HANGOD? Ládd itt, ha nem bánt senKid, hadd beszÉljen, rázza a rongyot, az babám? -egy olyan NŐ aki reggel 7kor, fel kő, felhő, jaja szagolod a kévé illatát, kész a kévé, na ez minden alkalomkor,(mndent a maga ideéjbe) te nem csináltál semmit, ezt is ő csinálta,na meg a gyerekéi nem k k k...kuuu...ku rékuuu...csak az övé, ha láttatok Tulrull Turull Madárt...fita, mi örök mama, ma ma... ő a fiait, el nem hagyja nem nem soha...
                     3.: EGYENLŐSÉG -TESTVÉRES ÉG, fita,itt az hogy szent,szellentettek,FIN GOD, NA MEG RÁ GOD? -GONDOLOK, ez igy igaz, TE NEM LÁTOD ŐKET,ÉS HOGY MI NEM OLYAN -OK VAGYUNK? Tregnap, itt ott csappan egy hivás, nagyon kevés a munka -hivás van, NE AZ AI-MIATT? Fite ezek ténleg az UTOLSOW FEL VONYITÁS,WHITHE TESTVÉR NŐ DRÁMÁLYUK? Fite leirtam, hogy mindig rettegtet a halál, itt az AIDA ADÓK humaNOiDom -EZT Lajostól,aki a PPC főf főnőkéje vala, hogy ezek humanói bent vannak mindenütt fita AIDÁ-DÁKÓAIK ládd... (egy egy NAGY DURUNG) akik nem flippolnak, pengő? -pennylén-azokat leirják? -akik igen,azokat ki KI IRJÁK, KIIRTJÁK A MAGVUKET M -LÉKÜKET NINCS SZOBRÁ -ÁTOK? Na fita, azzal hogy MEGSZÜNTETTEK MINDEN KIS ÜZLETEKET? NA MOST TELJES AZ A CON-TROLL CON PU TEREK CSAK PUCÉRUK LEHECC? KONT- ROLL ROYS RULL? AMI NÁLUNK DERBÓ, 1948, Május fa? -muskátli az abalakodba, jaja nagy lu fa? ÉS NÉP NAP ITÉLET? ITT ÉLET? ADJATOK 10 ÉVET? 1956? -7? -8? MAJD HA FAGY, VAGY A BŐSÉG ASZTALA VISSZA, ÉS MIDNEMNKID EGY ARÁNT ÁRON, NA MÉG LÉVYÉK IS, VEHET EHET? Fita,bloondi abba a D -MEN -SiONUKBA VAN, amit most,FITA RAJTUNK TÉNLEG A LEGNAGYOBB ŐRDÖG VALA, AMI KEZDŐDIK A SZENT ISTEN -ISTVÁNUK ÓTA, fita hogy milyen gyilkos galóc a lóca, INTIM PERCEKET TÖLTENI A SZENT LÓCÁAIKON, A SZENT HELLEN, AMI FEN -D -DIGI DAGI DAGANAT? ABRAM, VEDD A HÁTIZSÁKOD ÉS HOZD A PACALODAT A (SI(R)ONUK?) HEGYRE, ÉN A HEGYRE TE A VÖLGYBE? Zitt most az van, amit mikror a felesÉgemmel, most oda menünk, ahova ő, és most fita, az hogy FÖL-D? Kérdelek mi az ami nem GONDOL- LAT -ÁT?-LAT? Na leirtam, hogy ez ROMORA kozpontu, és minden VÁROS ROMORA ÉS NYOMORA,ÉS NYOMORITÓ NEM NYOMOR GYOM IRTÓ? GYÓN OK, TRÓ -NUK? TRÉÉ....
                        Innenn, fita itt amire kérlek zépen zápon, ez most én is mikor az öngyilkossági rohamok ROMORA erőt vesznek rajtam, apuÉNk gumi kalapáccsal (nem hanem a Bá Bá bel, haranggal , harangoznak Derbő?) verik.ütik a fejemet, miért aludni? -mikor már itt a regg? -ku ku rékuuu...MTK kaka kaka -sokk ku ku ré kuuu... Fita, csak beszÉlget het het hecc...ja de a farka sokk...666... 555...4-3-2- 1 1 1...a $$$... szem-e?-konkólika kankó? - csak 1 minta lunak?-szam ár, bika csöke csök -e? -véne? -vége $$$... ppp... $$$... por $$$... ham se hamis-e jesuhus... az oláhokk az olákok faciipőbe járnak...ajj...jajjj... facipőbe járnak...cipó?
...fita, csak D D D...magnes terek légterek DIMEN ZZZ...AMIT TE GONDOL 666...HA? -HALLOD?
Oááá... iii...

Előzmény: repcsepista (1787)
repcsepista Creative Commons License 2025.05.17 0 1 1787

UFOzzuummm... miEeee... Altató ls Al Tata ta ta ta... Szeent szellentett filuka aludaj daj daj daj... ha meghalok, nevetnek rám az angyalok hacc hacc hacc... hőcc hőcc hőcc ... abram buzooGANa buzzog on on on...
                       4.: Kávézzuummm... a viz, megtisztija magát, magátul? Mikor lép be, a tssztulási (menstrua) folyamat? -a föld az anyagok? Miért -hogy -mitül lesznek piszkosak? Zitt gyerkkorumba, ugy hivtuk mindent ami kurománuk, na már 1947? -előbb van nukunuk? Felteszem a 66 prückös krdst: ha nem lettek volna meg szállók, gyarmatositók,mi lett volna?-lenne? Na tegnap apuénk, hogy igen van ennek a gollóbisnak 1 mint a lunak TULAJdonosa, meg msot is, én nem akarok megbántani senkit, mert én mindig ugy gondotam ma is gondolom, akkor engem se lehet? -Nafita, naftalin meg Stalin? (maga a minka egység, az Kossuth banga.de azt csak önamaga maga maga?) Én most, tiszta szivemből azt sugárzom, tudom hogy minden ember, boldog? -dog, gazdog? -akar lenni? Naz ma a hirekbe, talk -sowba, hogy mit álmodtál, ami kiakasztott? Az egyik gyerek, rongyruhába, és nem tudja hol van, és most mégis a testében találja magát? Na most sok lud disznőt eszik? -ja a maradékot, ha disznő pörkölt, derelye (csiga) tésztával maradék? Amit most, hogy ha nézem a TV.-t, most ahogy mondják,hogy a szemem sarkában látom a nagy füles rókát -sakált, hiána, és most van hogy VERES? -azt amire azt mondják, a veres kurva parázna? Nizzitek,én az irásokkal, nekem semmi bajom,de hogy te mit olvasol -látol, ol vas? -vasól?- vagy jászól és mi van a jászolba?
                      5.: Na olyan erőkkel nézünk szembe, amit ha le akarasz hugyozni,magad szembe? Közbe, most ténleg találkzotam a mi Tulrull Turull Madarainkkal, ma azt azokat, UFO-k? -na most az van, hogy azt is (itt?-most MOs mozi vagy soha) mi menden ÜNK? ŐNK? Fida, itt az hogy amit te én mi csinálunk, (unoka) csak az a miénk? Jaja kezdődik a gondol láttal,ami megint, igy jöttem ma ebbe a a aaa.ez nem az, amit mi gondolunk! -na most nekem,neked, nekünk,nincs olyan hogy vége? -minek? Fita,most olyan családba jöttem, jöhettem, akik nem hogy befogadtak,hanem mi ÖRÖK VAGYUNK,ezt mikor kicsike kiscsirke kakas ka kas, még nemtudtam ku ku rékuuu... na abba bitta voltam, és valék?-voltam? Zitt most fita, a vese, na minden egy növény, azaz msot mikor a BbLila iratokba, hogy látám őket mint egy fa, most a vese,(szerintem van a leg kzöelbb a fa fak?) nagyon nagy szerepe van, a vér? -hemoglobin meg tisztitása,és akik szive tiszta, az Istvánt? -na az én nevem is, de kellett egy másik,(bólint) mert István a bátyám, aki 1 éves korában, kora szülött vala, meghalt! Na ez egy Vir-ág váza lenne, de amit itt chia, ládd ezt valakik, ténleg ugy ahogy leirták, hogy GOD? Jaja most ténleg akit Istvan, Isten van? Fita, én nagyon óvatos vagyok, mert nem akanék sehogy meg bántani senkit, semmit, hogy kárt teszek -toszok rá bele benne? Fita, mi otthon is, JóAtyánk,(az egy apaanya galgonya.hogy a fenébe lett NAGY KÁR) na most a BbLila meg mindenem ami itt... bitta hogy ott vagyunk,ahol a gondol -át át át...Kefa, szemem bensődet mélyen mélán át át át ..járja, szeretsz e-hőn,ma most a kis felesÉgem, fita ha te magyar -ok- ivadáka vagy, vakarcs, akkor most benned kell legyen mindened mindenem ed edd? -jaja az FÉNY!!!
                        6.: Mondjad hogy szeretsz, én szeretléek, ha szeretsz, AZT NEKED KELL TUDNI, és ezzel nem játszol, esetleg...Fita,csak ezzel, most megtudod kulumbu? (nincsak amit mára is,itt esetgléeg INTELLEGÉNEK, DE ÉRTEELÉM FÉNY??? Aztán, te ateistata komcsi vagy, mert utálsz ha a a aaa ... én mndent szemmel, tartok, és most ha te AZT HISZED,HOGY AZ ISTEN,NA NAGYON UTÁLJA ŐKET, MERT ŐTT NEM BAXTÁK VOLNA MEG,(elsp nájsz éccaka kaka és msot ezek minden ami luk, préda??? -prédi Frédy K torrr...ha nincs furnak rajtatok?) ÉS HA TE AZT HISZED HOGY ISTEN??? A BbLIÁDBA VAN, TE VAGY AZ ISTENTELEN, ISTVAN,ISTEN? HA VAN VAN, SENKISE TUD666...SEMMIT $$$...VAN FÜTYID? Fita az ténleg SZENT ISTVÁN!!! -NUK? Most az álmomról, ami huzom a belem a vallagom,neked van valla GOD? -értem,vala valla? -sebükk? Zna ma reggel is, hogy du dudu? Na apuénk most is igen erősen becsengettek, mert itt olyan valami kezd lenni,mint sos $$$... süsü bolondság és kész veszdelem, veszed elem? -ellem? sohaj napján vasáru -vásárnap, jött meg a folyásom, bedagadt mind a két colombó -tojásom, fita én amcsiba vagyok, és mese nincs,hogy sehol máshol száMOdra nincsen hell?-jaja az mikor a nap éget, a koszt, koszMOsz? MOzi? Ez az, hogy ez? -na minden ami a hus és vele érinkezik,( de nem tudod nem gondolni?) az éged- elem? Ma főleg, ja láttam hogy az ami a biófa?-növén, na most növén -állatok is növén? Pl. -most a vesék,azok igen igen...itt azonnal, és azért jegyeztem meg, mert az ténleg fából van,és egy szivacs? Na ezt látni kell, és aza amit álom, a sarat, na az nekünk saját almunk szarunk van,és mi nekünk nem kell több,mások szara?-hugya? - vére verem géne? fita az lenne a nemesités,és most ténleg vérben az élet? -fita az 77 karátos xxxx...kigyó méreg? Ezek, na amit hogy ahol most abbahagytam, hogy mi, magyarok, mi ténleg katonák, na az pontosan a MTK ÉGŐ (KARÁCSONFA) FÉNYÜNK A MI ATYÁNK FIA, nem filuka? -pu! Naz akik most ezt lehetővé ÖVÉK? -övön al lulikAJAIK? MI FELDERITÓK -ELŐ-ŐRSEK VAGYUNK,ami most mára, bizon közel van az,hogy megllát666...NUK LUK PUKK? A SEMMIT? BIG BENG DANGGG...
                      Innenn, na amit ők hisznek, most itt az hogy reptura? -fita ők is számitógép csipezetek, poorból csipetek és porrá lesztek, ami fita nincs mult, sem jövő, hanem sitipiTIM? -JELEN!!! Fita, ami van, ládd Ijónk, nem számit ami nem számit, de ha valaki bele olvas? -ol vas, az rögtön,ha benne szikra, veti? -fita,sokan vagyunk, és nem irom ki, csak az hogy mi a neved? -FÉNY!!! -az Éjszakába kaka sok, ku ku rékuuu... na még láttam őszszakálunk, de én lebortoválom, a felesÉgem,a pájeszod vágd le ugy nézel ki mint egy angilis lisen lIsten? -fita, semmi nem számit, csak a zsebbpénz lenne több...zsebünk sebünk?
...10 trillcsi, fita az mind vasáruk? - irány irán, mi lenne iráNUK nélkül? -kapiska? -van kalapa? -kipp kopp kipp kopp... koptok? .itt kalaPÁL a kovács vacsinger WCcsere? -nem a kutba,kávájájajajjj...
...Oááá... iááá...

Előzmény: repcsepista (1786)
repcsepista Creative Commons License 2025.05.16 0 0 1786

UFOzzuummm... miEeee... Altató ls Al Tata ta ta ta... Szeent szellentett filuka aludaj daj daj daj... ha meghalok, nevetnek rám az angyalok hacc hacc hacc... hőcc hőcc hőcc ... abram buzooGANa buzzog on on on...
                        1.: 5/16. A KÉP? Ahol tegnapra voltam, azaz hogy a magyarok kezdemennyeztek volna? Most apuénk, hogy ez nagyon meredek, de monduk aki beszÉl, és tudja mit eszik, az él? tRöha olyan tompán mnt Mihály itt ne háj, kicsi kutyát ne csinyálj? Na az ami miEeee... zzz... $$$... seeje haj? Éljen Május elseje? Talán azzal, biztos vannak köztünk, akiknek magyar ok vére folyik a a aaa..erébe? Fita, ami van, hogy az az itti? -ti ti tá... valóság, ami most fenekkel le fele? -fel fele,van feneked, fenekedel, na az hét első napja, ugganés az Ur hat -napon át, teremtette a viláGOD? -aminek nyilása sss... nem nem sose, hanem csak a szaGOD sss... Fita, ugyahogy mondom, ROBBOTOKKAL VAN DOLGUNK,amit én te mi ti csináltunk, vagy csinálunk? Ijónk, mindegy milyen szépen-zápon beszÉlek, jsaja ha nem bánt senKid, hadd rázza a rongyot? -bőgatya Atyama ...zna itt mára BE LYUKASZTOTTUK A A AAA... TEMPTLOPOK -OSZTOK FOSZTÓK FAXTÓK BAXATÓK-adók...Zitt az hogy ha ha ha..lenne UR, az FÉNYURFÉNYE? Fita, ezt 1998 a felesÉgem vett egy conpucát, na nem mezitelen vagyok, ládd Kukorácsa Janycsicsi a nevem, mert kukorácsába kása születtem? Fita, Holdvilág, kandikál,bookrok lombjain át... érteni tedd ide tedd oda, tityitotya tele a gatya, magyar RULL? -fita az FÉNY! Totyát ismerte az örök felesÉgem,és én is, és msot leirtem a Mi is ufok -voltunk? - Budafok? -hogy totya,na olyan ládd Gedeon bátya, a nők bálványa, ami nyugati szajrék,és iemertség és összes kötötség,és én is,kapcsolatot szerzett,hogy hogy menek ki, a csávábull? Presze, mi az ami nincs? -nem lehet rólla beszÉlni, de gondolni sss... Isten, na fita a Szent Isten -Istvan van, akkor senki se tud tud666... zitt a zörgő, ha fekete e lukad, nem puzhacc... ami csak ugy,hó fehérre kell nyalNatok? Hun hunGOD segg -segg-e? -de Mária seggit?
                      2.: Na most az, hogy most ládd a fiamat sakk matt patt... 28 évet betöltöttem, és itt is rögzitve van, talán sLuth tesóm,hogy az akasik (sik?) reccordog dög házak? Fita, ez csak vak töltés és nem is pukkan666... AKKORD AZ A KÉTÖCSÉMET, fita mi nem hagyhatjuk el a mi gecikéinket, (zitt fita,it nővén magok magok???) na hol vagy Ijónk, miért csunyább szó xexól xól, az hogy..fita most röviditek, és ha itt van szivem,neked adóm a dom zoombizoom Uram? -abram neked adom a földet, fita,ez egy olyan, hogy ténleg Édenyv edény teremtésük, a RÉSZVÉN TÁRSASÁGOKNAK, TEREMTSÜNK EMBERT? A MI HASONMÁSZUNK AZAZ AZ ÜRBE ÜRITÜNK? ÜRÜKET? Xóval, most behatoltunk ebbe a a aaa... AlfaRokba? Fita, most a fiammal beszéltem de mérges, mert... KIGYÓ GYULA? Naz az hogy MILYEN A MI ATYÁNKMAMÁNK KÜL ALAKRA? NA A HÁZUNK, AZ MOST IS A TESTÜNK LENNE,DE EZ A TEST LE CÖVEKEL? CSAK PÉNZ NEM? -ÁLTAL MÜKÖDNE HA HA HA...Fita, egyolyan jelenség,jelen? tRöha. hogy nekünk, örök energia forrásunk van, és minden KIM-MIK, miki Mo? Na most,amit már, hogy voltam a TRÓNUK -TRÓNA, A DRÓNUK DRÓNA, DRAGANA? Fita, most MI ÖRÖK LÁDD EGY EMBER? Annak az ALAKJA, egy ember pár? -jaja hogy milyen Alakja van a VILÁGMINDEN DAN DUMD S ÉG? EGY MAMATYA MA? ÉS ÖRÖK EGYBEN EGY ATYAMAMA MA MA MA... HOLNAP? Namost,előbb hogy onnan, ládd millió volta angyalok akarrek lenNi, przzlizzd a petrencés botot? Ijónk, ki volt az ogy nemlátjátok mit tesztoszvelünk,ez a benő? Előbb, mi szemes - magos- MÁGUS MAG-Y -ÁR,? -fény -szellemek madarak vagyunk, és ÉRTSD DE DD az ha egy? - = mind? (minds?) -gondolod? Ópen mind(sss...) Kigyó Gyula? -a kigyó a lég? -okosabb SÉP állat vala, fita,ha a nyakadba tekleredve a lukatok lukad nyálazza (nyálamilastáz) vagy a lukatokba vala? KIGYÓ AGYA,HÓCÖG KUNDA LINA? HÓCC HÓCC KATONA...
                       3.: Naha ezeket ti halljÁtok játék de titok? -akkor van akinek amit CSUKRA? -am miden csak HANG, ládd fügefa adj fügét, snem ($$$...?) ad,akkor minek?-nek snek vagy vala? Most fentről, ládd be666... hatás? Találkozunk, ott ahol a 6-os megáll? -független nekem amit eltÖlltötem idót MOM MAMA MA MA... nagyon olyan hogy mosts is el érzékenHültem? -hőcc hőcc hőcc... na a Népszinház utcánál? Most ide, én erőszakkal olvastam a Bblilát, ma emlitettem a fiamnak, hogy azért csináltam azt, hogy ugy a Bbliát mint minden ioratokat meg ismerjünk, mert NINCS NEKEM NEKED NEKÜNK NINCS OLYAN HOGY HALÁL, AMI AZ EGYETLEN KLASSZ ÉLŐ NYELV, A MAGYAR OK ÉDESANYÁK FÉNYE -TEJE TEJUT NYELVE? Zna fita, most ITT AZ AMI AZ AL TATÁS? Zezért csengettek be apuénk, hogy most van kalapja nincs van nincs... és fentről, behatoltunk a fény..ezt az, hogy ugy is fényünik van, hogy NEM DEMATARIZÁL ÉS NEM ÉGET? Zna van a TRONUK SIONUK SIONA SE HON, SE TRON? Fita, most azok akiket SZENTEK,(SZÉN E SZÉN?- KOKSSS...SZAKKÖRÖK SMYTHA SZEKEREK CIRCKUS CÖRKÖL PÖRKÖL) FITA ITT NEKÜNK SZENT =SZEN KÜLDÖTT ISTEN VAN? SITVAN, HA VAN AKKOR MNINDENKI VAK, ÉS ŐK VANNAK CSAK ÉBREN,LÁTNAK, A TÖBBIEK ALUSZNAK, ALUXOL ÉS BAXÓL AKOL JÓ JUHÁSZ DISZNŐÓDISZ ÓL? Fita, miden amit NAGY NAK?-DIKÁIK DÁKÓAIK? na van egy zitt ami JuhusUK? -az jó hus? Fita, hosszu és bosszu és baxYluska BakYluska lenne Viruska? Na most annak ennek, fita itt ahol vagyunk, NEM VAGYUNK! -ahol vagyunk az ÁLMOD -DOM DOM -BOOK -KOSOK? EGY VAN, ÉS ANNAK AZ ALKJA jhava LENNE, LÁDD MINDEN AMI SZARVAZOTT ÉS A KOSOKTUL SZÁRMAZOTT?
                        3.: -A HÁREM MUK MOK BÓREM BOOK KOSOK? FOSSOK? Zna csak ALÓVÓ ALLA VALÓ AZ IS TESZIK MAGUKAT SZENTEK KÖLDÖTTEIK VANNAK A SIONUK SIONA HONA A PICHÁBA CUPP... POLA PULA PULYA? .NA AZ LENNE AZ DIK-KID DIVID DE WIDÓ? -EGYETLEN FILUKAJA, zna az olyan XEXINGER ami most... fitta most emliteték, hogy minden 6-dik utódja GdYngrisz kannak, mig DiviD? -abram, neked adom a földet, és te magodnak? Fita, most itt csak EGY DIVID VAN? ÉS WIDÓAIK? Na van a CUPOLÁKCUPOLÁJA, ÉS OTT A SZENTEK SZENTE, SZENDE? Ezt ha láttátoka Dune filmeket, a FÁTYOLOS banyáAIk, és azok körbe a CUPOLÁBA? ami most körbeveszi a TRONUK TRON -ÁT? AMI EGY ZÖRBÖLŐ? FITA, AZ EGY OLYAN ANGYALOK ANGYALA GYALU GÉPEZET,NA LÁTTAM ÉS OLYAN HOGY INKÁBB NÉGYSZÖGLETES A FEJE, AMIt a Crhonicles of Riddic filmben, Na most A TRONUK TRONJÁN, FITA ÉN BESZÉLEK APUÉNKKAL, DE EZEK IMÁDD ÉS FÉLJÉTEK ŐKET? FITA NEM ÉLŐ LÉNYEK HANEM ANGYAL KARZATAIK? Na most, az egész hogy vannak az angyalok akik állandóan hárfáznak, és diCSŐitik az a JELENETET, NA AZ ANGUYALOK ANGYALA ALLAHALA AZ A KIRÁLYOK KIRLÁYA LÁVA, ÉS AZ EGY OLYAN TRÓNON ÜL, HOGY AZ EGY ÁLLÓ, AZAZ ÜLŐ, ÉS A A AAA... FITA, HA VESSZÜK HOGY DIVID DÓ 1001 ANGYALA? ALLÁ -HALA? .NA AZ ABGYALOK HŐSÖGNEK A A AAA...DURUNGON GOD? ÉS VÁLTAKOZVA, CSAK AZOK, AKIK A LEGJOBBAN TUDNAK HÓCÖGNI ÉS SIKOLTOZNI? AZ AZ ITT IS, HOGY FÉLJÉTEK AZ URAT rat, ÉS CSAK NEKI HÓCC HÓCC HŐCC... 666... VAGY 777... 8? Fita, most te meg én, ezt nem is gondolhatod, kivéve a ÜRDÖGBULL ANGYAL UT LUK UK? - LEHETNÉL, LEHETNÉL...
Innenn... a CUPLÁBA, fita az ami itt csak ŐT? _KÉP? -PÁK? ŐKET IMÁDD? Most én bekiablátam, LUFA NINCS HALÁL!!!...fita egy páran felugrottak,de nem tudtak... vissza estek seggre?
Jojónk, mi ebbe a csucsa, ugyan édes pránám csuccsa, mit álmodták az éjszaka, na nájsz, Bretty vas a krézi nighte analod lökte bökte nyögte? Miháj itt ne háj...
Oááá... iááá...

Előzmény: repcsepista (1785)
repcsepista Creative Commons License 2025.05.16 0 0 1785

UFOzzuummm... miEeee... volt lesz? -nincs volt? -holt? Volt egy tot, seggin fót hátán fót vót?
                        4.: Kávézzuummm... viz? -iz? -sss... sötöt ég? Beszéltem apuénkkal, ami igen igaz, hogy akik ábram -Yizsák-Hácobb... Na az itt van, hogy itt is volt? Na ténleg, egy olyan alak, amit megpróbáltam le irni, amit akkor láttam meg, mikor 2023 Március 14-25 -re, eltünt a Mi is ufo-k vagyunk! -fényszikránk, szemünk (fénye) szikrája? Amit hogy mi magyarok, mi nem vagyunk benne,abba sötét,koromsötét gondolátlan -szaga? Fita ami fülükbe ólom,szemüük puck, ami nincs? Maga a kérdés?-már anti semmi? -nesze semmi? -fita, ha nem tudunk semmit, akkor ha a vezetők vakok, akkor ez az egész? -égész egy erész hogy müködik, az UR codásan müködik, dik, de utja rejve van, titok, csak aranytojást tojhatnak a tyukok? Ami pénz -nem, diktatura, ami sose volt lesss... leshetek? Ha most god -duk?-na dug? -ha senki sose látta, és nem is fogja,most RÁ -GOD? - COBÁKOD? -GOND OL -KÓD -HAL? -iz? -HAL-HALL? Zitt hogy ha a tengeri lények, eleve gépek? Volt egy Bermuda film, hogy itt most ugyanaz, csak fémekbull, és a 6 sovány bika,megeszi a 6 kövéret,és ez a körforgÁlom alom a lom, tempt-lop -oszt öszlopóAIk? Na a tengeri természetes bió -vizi -lények...zitt jaja ők jobbat teremtenek -csinálnak maguknak, rajta? Na most vannak a robot-lények,és azok közt van ami a természettel van? Na apuénk, de van az amit ŐŐK A TEREMTŐK, ÉS AZ EGY ATYA?- JÓ (JOW) KIRÁLY? VAN NEM JÓ?
                        5.: Zelőbb jó -Zeus? -itt nincs vita, az magyarul Józsidom -Mos és más is, ami vissza, jaja meg meg akkadályozni nem lehet, hogy aki jobbat akar, ellenállni, a kissertésnek, de az ŐŐK ENERGIA .ANGYAG ANYA -GOD? Fita, a G G G...zitt Bá -Bell,ami amit ma a haragok a temploposztóAIk? Fita,csak ÖRÖK ENEGIA INGYEN, és most itt az a gondolát át, hogy ÖRÖK VÉGNÉLKÜLI ON ONDÓ -RENDELKEZÉS VAN CSAK? Zna miért van itt energia (áram?-viz) hiány? Fita én ezeket azonnal,na nem egészen,mert nem tidtam akkor még ugy összarakni a BAGázsit, zna az apai nagyapáméknál, nem volt pénz,(a falumba sss...) és a nagyapámnak csak a kertje vala,meg kis szőlőse, diós -mogyorós és abbul csinált egy kis pénz, meg kitünő kertÉsz vala, és hivták szemezni-oltani meg gyümölcsfákat-bokrokat ültetni, és abbull volt egy kis pénzünk,de mire?-fel -sóra? Na a hernyót, lassan melegitik, és mikor már érzi, hogy meleg van, már nem tud MOzdulni, és kész? -a csirkét meg főzik?-sütik? -a csirka tudja? Rőha, most mégis csak GONDOL ÁT LÁT, világok vannak, és fényben,vagy pénzben gondolkodók, itt ne tévesszük szem elől, hogy ezek Istene,Isten-e, itt álljon meg a vonat, vagy a karáván? Én eddig, ezt éreztem mikor még kicsi srác voltam, fia mára megálmodtam, hogy lemondták a munkát,tehát ami van, hogy itt minden a pénz és álom? Éhes diszNŐ, mak mak mak...Ma KinG? Monyi Money God Rá God? Az hogy Isten, ha figyeltétek, most itt az van, hogy te mire -kire gondolsz? Na belekezdtem, de most az hogy én találkoztam a Mi Jézusunkkal, és most az, hogy itt te ha igen, akkor Ő EGY KIRÁLY?- ÉS AZ ATYJA JÓ KIRÁLY? (van bennük jó érzés???) Aha ne égessétek el őket? -akarom ne akasszÁtok fel a fogasra? -ruha -rühe?-bőre?
                        6.: Na Jó -zsi-dom? Ez az, hogy van egy jóZeus? -aki meghalt? -most az nem igen nyerte meg az állatAI imádat. -com -át? -szörny volt, na most ezek egymást köz5 is, ke a bika,rabbbikabika iGa? Nem tudok most azt,hogy ENNEK AZ EGÉSZ -NEK,FITA, NEM LE VANK IRVA,HOGY TE A TESTÉRESZÜK, ÉS ŐŐK FEJ? Zna én sehol, semmilyen régi iratokba nem találtam Szent István nevét,na most apuénk igen igen becsengőztek, DE HA CSAK ÖRÖK ÉLET VAN, ahoz ládd nagyon jó a képernyőm, mert ha Szent Isten? -István, akkor senki se tud semmit! Szent fazéKos István, és Isten -tan, tanuk? -AZAZ NEMRÖGTÖN, MINDENT AMI A RÉGIEKRE EMLÉKEZTETNE EL TÜNTETNI,ÉS AZ EMÉLKÜKET IS TÖRÖLNI, fita... Zitt vissza...hogy ide behozni, ládd az éjjel,hogy lemondták a munkát, ami most végül is visszajött, azaz ITT EGY ELŐRE PROGRAMÓZOTT SZÁMITÓ KÉPGÉPKÉPEK? IMÁDD... MOST HOGY MOST MIÉRT VAN RAJTAM, HOGY VISSZA AZ ASZTALUNK SZÉKESTÜL,CSITT CSATT PADALATT, BIRÓ SZARIK SZÉK ALATT...KINEK LÁTOM FEHÉR FOGÁT,NA ITT OLYAN HOGY SZIN? -SZIN-SIN?-SINEÁR FÉL SZIGETEK? Naz amit 1974 Juhly4? Zitt mese nincs, 1776? -a magyarok, fita,a nép töredékek, magyar -ok, aminek az Égi kapcsolátunk az a mnidenkor horr ... MTK -kakások kaka sokk? Zitt az hogy az 1950 -években, lehetett minden kommunion ok? -saját bankja,és hogy mindenkienk aki most...fita, itt szombatista-adventista -Kristhus UK? - várók, na igen igen a JEHOVA TANUK is, (ma a baptisdtáknak a fele amcsinak 56-toszt?) ládd azonnal, senkinek nincs adósága -tartozása, és mint egy robbanás, már Szekesfehérváron,lett volna a központunk, ami kirobbantják az ellen -forradalmat?
                        Innenn... Na az hogy SZENT ISTVÁN, az igazi neve Dik Stafan rexx of gunyguru -kunkuru farka van a tarka farku malacc -york sire, mangal Ica, Krati Juhlika... csöcspöcse pecsenye vagy? Fita, most az UK, -hogy hogy tudja bloondi ezt meg pennázni, ami ő egy jó (IM EGY AMERIKAN NATIONALISTA LISTEN?)-amcsi gyerek? Na csak ugy,hogy itt vannak a magyarok jönnek a magyarok jönnek... el se sedó? -RITA A FELHÓL ALATT FELETT?- BUGYIJA LEBEGE ATOMFELHÖK USZNAK AZ ÉGEN SEDÓK se adó, jahvAIka bika, itt a RÁGOGUMI RÁ GOD? BEADÓ? -HIRADÓ? NYUZZ... NEWZZZ... JÓ HIR, HIR? -ADÓ SE HIRE, SE HAMVA, SZÉL, VÉGBÉLSZÉL? - VISSZA BESZÉL?
...Kutyartók,tiszta energia az USA alatt í70 000 évre, föld gáz? -fita ugy a gáz addig, ming van Eszter gájos? -mig mi a viz? -nem beszélve a Nap fény? -fita két fajta magnetitkosság van? -gravitáCIN ON ON ON...Anti Grizanti?
Oááá...viz öntők ontók? -Ott a vak? -megfulad?

Előzmény: repcsepista (1784)
repcsepista Creative Commons License 2025.05.15 0 0 1784

UFOzzuummm... miEeee... volt lesz? -nincs volt? -holt? Volt egy tot, seggin fót hátán fót vót?
                        1.: 5/15. A KÉP? NapIstentan tanuk, vannak, de itt ha nincs nap, mert ami van, az csak az örök napokkal az MTK-kaka kaka sokkal van! A magyarok Istene, ami kérdés, hogy a vérszopó -szipolyuk szippantyuuk sziPÁLkod csapülő panccsal csalók,AIDÓJAI előtt,.hogy mi volt a neve a magyar-ok Istenéra?-Isten-e? -amt lehetett hallani, még Fercsi bátyánk is hogy MI ATYANKMAMÁMK A MENNYEKBEN, azaz MINDENNAP INGYEN ELEDEL, ITAL, JÖVEL AZ ÉLET VIZÉ IZÉ IZE... EGY NAP,. ÉS MI A GYERE KÉJEIK BENNE? Most az, hogy én a leghivóbb -hitü, ládd ami érdekesnek tartok ma is, csak örök MAMA ma ma van, és Ő A MI ÖRÖKFÉNYMAMA FÉNYE NYELVE? -MA MAIS,ISTENMAMA MA MA? Hogy itt mikor talkozok az őslakosokkal, fita akik A NAGY FÉNY -MADÁR SZELLEM-MET KECSKEMÉT ISMERIK VAGY LÁTJÁK, zitt zaz zabazabADÓ hogy akik csak ugy, hadd beszéÉjen ha nem bánt senmKID, de Éljen Rákossyy is,fita a szó szaros értelmében ráka, és róka koma spórul jár? Ez az, hogy 1965, és apu, hol vannak a hungaristáid, mind eltették láBOOKalól,(piros óriás hangyák?) és ez az, hogy mindenki aki a közvetlen családom, és örök egyótt vagyunk, mnd kihalnak, és minek vagyok itt? Na 22 hogy kijöttem amcsiba,és 28 éves valák, és nem akarok gyereket, amit leirtam 1025? -és el lehet hagyni, ezt lehetett apuénktul hallani,hogy a magyarok, ha olyan sebet kaptak a csatatereken,el tudták hagyni ezt a porhüvelyüket,és innem van az szavunk: hülye?!!! .amit gondolsz meg beszÉlsz, azért haláljár, és örök kárhozat? Fita.én rögtön az vagyok, mint a Jányos Vitéz, és ma is szőrnyekkel van dolgom, azaz sakállatukkal és hiénáikkal stbb BESTIA DÖGJEIKKEL és AIDÁK -AIDÁKÓAIKKAL?
                     2.: Naz amicsibe is tönkre...apu ugy érzem magam,mint egy tönk, tuskó, jah és fát vágnak rajtunk? Fita,ez ma is igen igen fen áll, és most fita,ha valaki nem gondolkod666... na a 6-szám, fita egy olyan CON PU TÉRBE vagyunk, ahol most az amit apum, bujhdosunk mint MOzi népeIvel? bujdosunk, mig Ábraham ham ham ham...fita az ugyanaz mint a Tibeti-Kinai (Ibndia guruk dijja?) bölcsek OHM OHM OHM...na ők ONOLJÁK GONDOLJÁK ...fita ÁBRAM, NEKED ADOM A FÖLDET, AMI ITT EGY RÉSZVÉNY -TÁRSÁSGOKGODRÓL LENNE NAGY BOSS...OK ELŐHIM-BIKÁAIK BAXÓK KÓKA MOKA? Fita Ábrahámnak sok jószága szolga és rabsXolGÁja vala, öröm láNUK öröm filuk gyöngy ez az élet, na mos itt arról van nagybaxó, hogy én állandóan létre akarom hozni ami előbb BÁ BEL? -fita az a hallás, hall -láss? Na meg UFO -AINK, a ink, nem lehet, nincs kapcsolát (fita nem keresek kifogást de nyafogás?) gondol lát át $$$... ezt ugy ért -sét -ek- ék? Amit hogy azonnal, ahogy én gondolkodom, azért itt...HA ŐŐ ŐKET,ITT AZ ÁCS (fita csak fa iparos, de vas?) MESTER-ÉKET, (MTK... NICNSAK MIND MA IS ÖNNÁLÓNAK GONDOLKÓDUK KÓDULUNK?) AMI A SZAGUNK -SZAGOD SZAKMAIAINK INK LINK LANK LAKATOS? Fita mi fény -hozók, és hordozók horrr.. horrororrr em -brrr... jaja bőrzsák,de pacal -Yzsák? Abram,hozd a pacalod a hegyre? -begyre? Tulrull Madarak? Fita, itt a külümbüNŐségg? -Mária seggit? -hogy mi nem vagyunk KANI BAL-OK? -na most itt, az gondolátta is, fiteled, egy fecske, potyogtatna? -meghozta nekünk ara nyarat? Fita CON -PU .TEREK, AMI MOST CSAK EGY TÉR PU TÉR PU CÉRAN VOLNA KRATIKA, JUHLIKA ARANYÉR?- VAN, VEREKEDNEK A VEREBEIK S VÉREBEIK A PIACON A DISZNŐ -ÓDISZ SZARON? Zitt Sarom, ugy 2000 körül, adjunk halát trahát jaha van heavan, akkor mi nem vagyunk, hogy vannak a pa lesz tinók, nem azok,hizz amit leirtam, a nagy óriás pitbull bulli, kidugja a fejét a kis ...kész, meg lettem szippantva? - csivava... (fitra se a felesÉgnmek se a fiamank nem jön bem ami nem dögletes,mert valakinknek tudni kéne kéne? a nagy dög csak leszakitotta? Fita teljes tejes mnden öszjátákuk, a BESTIA CON PU TÉR?) Fita mikor tisztitják a con -pu terekbe, az egy SZÁMITÓGÉP? -FITELJED MERT...
                       3.: Most voltam tegnapra, A NAP ORSZÁGAINIBA (fita ha te ezt tudod nyelni, akkor az benned is, meg te benne,nyakig? -vagy a fejed leharapták?) ÉS ÉNEKELTÜNK, ISTEN SZERETETE ETET...)fita a szám -ok? bizoon katognak ra ra ratata...és hullanak a legyek? -ne legyenek? -EGYRENEK, JAJA VASAT ÓLMOT? -megkérdik a tömeGÉiktől? - ti nem, hanem a TÉR BE HOZZÁM? HASZÁN A FASZÁNKÓDON? Közbe Ijónk... na csunyán irok? Nincsak a magyarok? -megTéritése, most osztán puszta a puszta, (temt -lop -oszto -oszlopok) Fita, ha minden a PÉNZ -NEM? -MEN? -MOZIZIK MINDEN KÉPLET, ÉS GÉPEZETT TORRR...? Azt sem őők a teremtőkések, sem mi,semmi x semmi $$$... Na most bele kell vágjak a vonóval, erdő közepin ázunk? A ketőtt, nincs itt csak egy mint a lunak 000... hol a lukatok? -ciffrázzam? Nizitek, nekem azonnal, én tudom hogy a NAPOM ON PANON ICA VICA? -semmi többet nincsen, és az az... hogy ITT AZ MAGYAR-OK ISTEN-E? NAPJUHA? -HAJA HAJJA AZ ÉGNEK ÁLL? Fita, a családom is tudta, hogy engem semmi de semmi $$$... szám itt? -kipufogóm,hogy örök ŐRÖK? -KÖRÖK, KEREK EGYENES,egy-tudnunk lenni,EGYÜTT ENNI URI MURI VACSOARA, DE AZ UTOLSÓ SOW SOWVINYA? - enni? -fita itt azonnal, a csaLádom VALHALOGY... MI TUDTUN MEG MA IS TUDUNK BESZÉLNI, GONDOL LÁT ÁT LÁT...AZAZ EZ NINCS!!! Most az,hogy azt amit BÁ BEL? ÉN BELL, MY BELLÁMI? -AMI EGY HARANG, VAGY KRISTÁLY ÜBEGKRISTÁLY CSENGŐ, AMI AZONNAL ELŐ HOZZA A BELEMBÜL, A A AAA...Zitt az iratokat, na hajad szála száll -e szálem szálom álom se görbül? -666... het ehet 777... Olyan, most az létre hozni, (hazudni) AZ BENNÜNK VAN, AKIK EZT A FŐRUMOR ROM? Zitt most mára egész éjjel, ami lehet, csak egy egy egy... egyenkénti fel ébRed és $$$... Zna ez egy JÁ -TÉK KUK KUKTA? KIT KIKET LEHET BEUGRASZTANI A Tsszük? - FAZEKUKBA KUKKTA NA TÖBBET NEM FA, HANEM VAS RÉZ EZÜST ARANY KONDÉR KON PU TÉR PUCÉR PUNA PUCA ARANYÉR?
                     Innenn... fita itt csak ÁBRA HAM HAM HAM...ACCORD -OK? -a dögletes, hogy itt Sleuth tesónk, lehel betültve, töltsdbe szivem ohhh...megváltóm? Fita ezt apunénk, fita most is ki be szÉL? Énekelj magyar ifjuhság...na azt kell mutani, vagy játszani... kin a bárány? -ben a farkas...
... fita, ha nincs ellenünk, ládd itt van a a aaa...volt UFO.k-roll komolyan, comolyan,igazán? - mert ha beszélnek is, 99. 999... %kaka foss... nem forditva, ládd 99 9 9 9... 666... feneketek pattog ha ha? 777... dőrög az ég? 8?
Oááá... zzz...? -ne vishi$$$...

Előzmény: repcsepista (1783)
repcsepista Creative Commons License 2025.05.15 0 1 1783

UFOzzuummm... miEeee... Jövel az élet -vizé izé igéz ize, gyógyforrásod az neked, nekem? Dalolunk az élet szép, az a szép aki ép?-testben ép-épen fény?-lék? -láss ék? MTK-ék?
                      4.: Kávézzuummm... vizben, benne,van az élet,vagy a vérben, ami vasfémreszelék? -hemoglobin, ,most a idifiam nagyon rá harapott? Naz ahol az éjel voltam, ha az éjel, éjjeli bili? Ha itt vak vezeti a világtalanok-át? -most elkapták a ... apuénk becsengőztek,tehát hogy tudnak vezetni? Én azt momdom, ez a test egy ép? -na amit ezek ape, az is ládd a csiga biga,hátán van a háza váza? Fita, most muttata a kis menyem az apukja (60volt) fényképét, közel 5 ezer,most olyan négy perc,.hogy akarjál utoljára látni, 400 dollcsi. Fita, itt nem nagyitok, a kiskölyök reggel, hogy sonipopi a szivében van, (fita látja, ládd én is, hogy nem sárporhüvelyét, kérdem most az anyukaja, nem modta neki, és most te is, és igen, mindig vagyunk egymásnak, (fita ládd én tudom, és az át tud sugározni akiben van MTK -kaka puca szeretet) most a paplan allá bujt, s látom, mert ő lát engem, én is, jaja gondolom - emlékem, és emlékSzem? Fita, csak ha tudnunk beszÉlgetni, hogy a kis menyem, őt ugy tanitották, a templomba,hogy porból vagyuk és por leszünk (fita de az még gAtyám, de hogy rágni kell a farkuk RÁ -GOD?)na lehetett egyáltaláN még ma is, hogy MI AZ EMLÉK, na itt megállok, mert itt,msot az ogy éjel? -é -jel,(bili bele gyüngött az ujam) azaz nincs nap? Most az hogy, mi a mi fényünkben vagyunk,ami vegyük hogy a testünk a házunk, és abbull fény körbe,ládd a nap bennünk van,és most az egy az, amit mi embernek (szikra, de ha ha ha...?) hivunk,fita hivunk, gyeride, ha nem is emlékezhetünk hogy mama ma ma mia? Fita, ha odajutottál, hogy én állandóan rohamaim ami pontosan öngyilkossági rohamaim vala, sorozatosan,(a vég itt ért el!) ládd tegnap, a felesÉgem nagyon kikelt magábull...hogy semmilyen vackot nem hordároskodok többet, ami igy, ördödogölő démon mony-moneik, hagyd a kis felesÉgem békén,(fita a fiaimmiatt, aki tegnap, csak pézzel lehet pénztcsinálni,ha van a bőrötök allatt? -pestizsák? ) mellesleg igaz vala, megmondtam neki, mikor lecsillapodott? -fita buta ostoba semmire sss...való...ezt is ő kezdte...
                  5.: Na egy elektromos akumlátorral vacak, és csak át akartam fésülni, ládd most te semmihez nem értel, és az is igaz! Fita, most az hogy én csak kertészkedni akartam, amihez föld? NA FITA, IRTÓ ÁRA LETT MINDENNEK, ÉS A FÖLDENK (ENNEK?) VAN EGYU OLYAN TULAJDONOSAI AI? Akik lehetsegges, hogy itt teljesen mndent ők teremtettek de itt az ész megáll, na a fa, feláll? - semmibull? Most itt átvágok lükvercbe, azaz amit mára éjjal, ezt már leirtam, most az hogy ha van örök élet, na az ugy van itt, volt, mint a Hortobárgyu délibáb, most csak anonimusz,(Ballag Lajos) a másik Indiába vala? Fita nem lehetett otthon kimondani, mindenre jaja a délibábubuk? Fita,most vissza kellene mennem, az irkáimba, és hogy már megtudtam,hogy miért DÉL?-NAP ÉL nappal él, és ugy jön le, hogy dél-amcsik? Fita, ez az, hogy azonnal, itt most is, ládd csak ugy most, hogy az idifiammal,aki rendkivül ragaszkodik hozzánk,de az ifi is, csak ha nem lesztek, nem tudja gondolni,na fita nem is lehet!!! Most voltunk hátul, a kis kölyök a talicskába,és álljunk meg, na csak körbe járjuk az udvarokat, és most a száraz karácsontfa ágat letört, és a mellemen az ingen gombjukába (cipzár) dugta,és le akarom venni,ne ne ne...na most is rajtam van! -nagyon szép zöldes barna, olyan mint a csont. Fita,ahol voltam, mikor 28 évet betöltöttem, de itt is jegyzetelve van, hogy hogy? -na ahol voltam, azt ugy tudftam ide be hozni, hogy Fönnicia? Na most ezt ugy, ahogy azonnal, ez hogy lehet, hogy a testem nem mozog, és most az ami amit álom,fita itt előbb minden az, és KÉP -GÉP -zzz... és fita, akik a PÉNZ NEM ESEK ÉRSEK, most hallottam egy kis zajt -ricsajt, ezt ugy, hogy most amit Swédenbruggónk,na meg Dombrádi GábrINK?-s vissza...
                        6.: Ezt előbb, hogy hogy de találkoztunk azokkal aki ma az álmukba vannak, a plafonon! Zitt hogy Szent Pietró van a padajtóba, az már rájuk illik? Na most, egy pár napja,hazamentem, azaz itt CSAK GONDOL ÁT LÁT, fita azok akik a MENNYÜKBE-NYÜGBE VANNAK? Na ami az, hogy most CSAK A JELEN VAN? Treha most én apunénkkal KALL CALL KALÁCS, TANÁCS HÁZA? Fita a hősök tere, és most ez az lenne, ami lett, hogy netudki824? -na a három ... fita inkább HIÉNA? Jaja ugy a hogy mondoim, az MI MAGYAR OK ÁLLMUNKBA? - ezt ugy,ládd a kis kölyökkel már tudok találkozni,de most egyidó után,itt vannak a besita dögök, és nem engednek közel $$$... Naz tegyük fff... itt kétseggtelen, hogy apuénk akik az MTK-kakások kaka sok? -nélkül, ez nem lett volna lehet -segges? Jaja fita, itt az hogy nagyon sokszor, ilyen seggemberrel (de leirtam, asajtónapon nekemrohan sose láttam, te skitaszittya baxg meg a kita -szittya kurva anyádat, na megtudtam ki, egy hirhedt ujságiró öccse, tetlegesen nekem jött, akkor akartak a fiaim öngyilKosok lenni) még nem tálálkoztam, na azt csinálták az idöcsömbull? Nincsak nagyon kellelmetlen volt neki,hogy hetneként tudtam hivni, mert csak ha te teljesen, ládd az makulátlan -szeplőptlen egy szülött baranya az Kosatyának, book -Kosok? Fita, itt meg kellen látNŐTOK, na most az az, hogy azt ami a KÉP, -azt te neked lehet csak EL KÉP-ZZZ... PÉK? Naz ami van, hogy te ha MTK -kakás kaka sok vagy, most mégis,hogy mi köze van USA-nak, hogy ez is magyarok Napországa, JÉ ZZZ... USA MAGYAR OKORSZÁ
GOK NAPORCÁJA? Naz msot Notredamu? -nagy ördög hull a magyarokra, ami ládd Derbő? Na most, sehogy, ládd ha most ebben a ház? -de haUSA? -sehogy, azaz fita, a DÉLI BÁB. -az az hogy azt nekük kellene neee..nyélbe ütni, ami a keZünkbe van? - a nagybalta?
                      Innen...amit akartam, hogy ha el hallgattok, a kövek meg szóllaltak, hegyek boruljatok ránk? Fita,bitta ez egy számitógép szÁmitások,vagy bejön,vagy nem, de akik számot vetnek, maguknak, azt aratnak? -ki mit vet, azt arat?
...Fita, milyen hülyének kell éreznem magam, ami a kis felesÉgem, (fita ez rögtön,és az az. hogy ha ténleg, valaki vissza jönne, aha ha el se menmt,deel se daj?) eleinte égett mint a büdös kapca, na most ha ezt a tanÖLtjAIk olvasni, ezt hülyét, ez miatt vagyunk ott, itt,azonnal törÖlni is késő? Fita, most a Déli Bábu igaz, és monduk, talán apuénk azt sugallnák? Van valami a Bábel Toronnyal is,mert ma is van! Jah egy degedlett bolhafing is örök nagyobb mint a FIN -GOD? -Fita teremtsetek már a deglett béka fingod? FING UGORJ!!!
...Nvidia Ai kezdődik Szaud AIirAI ara? arbáiával, a frontion Globalisan Jön a dicssőszeged Királya, népe millióval...
... FITA ÁBRA HAM HAM HAM --ACCARDOG -GOD? Zitt ami dögletes,nem az van?
...Oááá... sivatagiiAIk? -AIDA? KÉP -GÉP AIDAKÓ?

Előzmény: repcsepista (1782)
repcsepista Creative Commons License 2025.05.14 0 0 1782

UFOzzuummm... miEeee... Jövel az élet -vizé izé iéz ize. gyógyforrásod az neked, nekem? Dalolunk az élet szép, az szép ako ép?-tersben ép-épen fény?-lék? -láss ék? MTK-ék?
                        1.: 5/14. A KÉP? -Előbb, ezt régóta járom, olyan mint ha délamerikában magyarok vannak? Hogy az őslakosok azok, voltak? -és vannak,mert nekik sincs halál? Na most énekeltünk, hogy Isten szeret és etet, aminek a folytatása volt,hogy élő viz? -amit az élet vize ize, jövel az élet vizéhez, és nagyon tisztán tartották magukat,a környezetet tudatosan! -Ha szemetelsz, szemét semmita $$$...leszel, és sehol se hol,se ól? Most az illemhely? Amit hallunk,hogy egyes őslakos törzsek? -nincsak a magyarok is voltak 10 törzs -szövetkezzetek? -vér- szerzódés,ja ma égetek el a porhövlyét a sogoROMnak,pont Derbő?- pulyka kakast kéne venni? Na mikor az épületeket, elkezdik épiteni a épitÉszek, most az lett az, ahova hugytak meg szartak, ugyanis a jurtásoknak, volt cioffra budijuk? Fita,itt az van, hogy lettek szemetek? -vak vezeti a vakkabb jakabb... azaz szemeteket kiszurták? Vissza a veres Csepel csépel cséppel,vezesd a harcot, na most eleve adott,vannak a temészeti népek,és a jövevények? Jön a dicsősz sÉg Királya, nép-e millióival? Amit tudok most is, hogy nálunk, nincs olyan amit most halál -megváltóAIk, amit a BbLila iratok, fexik sir kő alatt, Juhus? -na minden a jeges tárolók, ami fridizsák -ár ára áruk? -fita egy gicsit, ládd az Avatár film,meg Sanyink: természet óh dicsó természet,mely szem, eszem e-szem, nem láthat téged? Most ez mi volt, időbe utazás,vagy ténleg akik élnek hallnak? Ha nem bánt senkid, had beszÉljen, na most az hogy dél -amerika? -Marika márka, marka, Marcsa oda tarcsa?-az árokba három kavics...
                     2.: Maga az hogy ahogy ki tudok jönni az én budimbull klozAtom tom?-bull tomboll... nincsak orditva forditva lenne, mert most az hogy ÉL Ő TERMÉSZET LENNE AZ AMI TERMÉSZETES? -VAGY MESTERSÉGES, MESTER,A BŐSZ -VIHAR DÖHÖNG, HULLÁMOK MO MO MOKA -HÁTTÁN, HULLÁM KÉL? HULLÁM? Zitt most az, hogy ha a természetes népek,hogy Jézus? Fita ők is, mikor hazamentem, 1999 december, most előtte,na nagy barátom mos is, az az indián csiff... és egy mokaszin -féle, amibe hazamentem, akik a harmadik napon, vagy közel egy hét körül, hogy éjjel, egy eszterga mühlyben dolgoztam, fita ki akarták hozatni az egész olasz tábor menekült magyarságot, na volt szünet éjjel 12(24) kor, és lefeküdtem a földre, és kértem a szellemeket, hogy .én nem vagyok se betörő, se károkozó, és meg jelent az indián csiff...és BÁR MINDENKI OLYAN -ILYEN JENKY DUDLE DANDY LENN MINT TE piti?-piTIM? Fita, most már ott tartanunk NUK tartarra? Fita MINDEN SZÁMITÓGPEZET ÉS CON PU TER $$$... STERILIZÁRD LIZARDOZÁS? -ÁLDOZÁS, LEMENT A NAP, A MAGA JÁRÁSÁN? Fita, ezt a testet, jer temessük el ezt a testet.. na most ma a sógort, elégetik? -de csak a testét,a szelleme megmaradt, ládd (székely) Dózsank testét elégetétek,de nem a szellem -mét, azaz fita, egy telesegész SZÁMIITÓGÉP VILLOGÁSAIBANK GATYA,GACSA HACSA HÁP HÁP HÁP...DE CSAK A GÁCSÉR KACSA PÖCSE MÁJA. MAJA? Zitt fita a vezér ér, sziv visz vér ér? Fita, Fiala Ferenc referenc, Marshalkó Lajos, a tököd nem olajos, Kossuth Lajos?
                      3.: Hogy mit fegyeltem meg, hogy a viz, azaz az ami az apai nagymamám kutja,(a faluba furtak egy pompakutat na az is élőviz valla ize...jákóbik kutja)jövel az élet vizéhez,tehát már a tárolt viz meg forralt de a fagyasztot, már nincs benne élet ize izé izé zzz...zizé piché? Fita, minden döglőtt és döglődik,minden ami kőkőre nem marad666... Most az hogy amit a refridider dér? -nincs tündér, nicsak abba hagytam, ami bizon, valóság lenne? -fita én magam csodálkozoom, és nem tudom kitalálni magam, mert ténleg tudva -tudatlanul,ha kárt okozook kár vallások, azért lakol az egész ÉL Ő VILÁGOD? GOD DOG DÖG?-GOD ZILÁL? DARA BOOK -RA SZED? -SZEDER? MANNA ANNA MEG CSÓCSÁL? Most olyan hogy élő viz, az élet vize ize... izé? -fita Jé zzz...Izé? Iztan? Jó izü, azaz Iztan? -tan? -NapIsten tan tanu taNUK -tankuk? Ime mime az ÉPIT ÉSZEK,NAGY MERÉSZEK, na most zitt akik olVASÁtok, én mint a BbLila tanulmányozok nyoMOzok, minden olyan firKáAIkat, fita AIDÁK? -nincs benne élet, ami van, ládd a virusuk és bachulláik? -a rohadásunkbull rohasztásunkbull bulliznak orgiáznak? Fita, az UNDORTÁKOLÓK azok BOGARAK, ÉS BOGÁRUAIK? RULL LEREK? Fita, szinte minden amit mesterseggesen tartósitanak az méreg és hall áll okozó? Vegyük, most a vizet, kétszer meg szüröm, és teszek bele pár csep friss citromot, meg most amivel kezdem friss fáról narancslé, eddig mindenkinek csináltam egy pohárral, na most egy olyan, hogy olyan gyomorégésem lett, hogy 5 nappal éjjel, leadtam olyan kinom volt, jaja nem féltem volna, ha elhagyom a porhüvelyem, leadtam 178 pont -158. és most ... nincs többet... ládd iszom a bort,ruGOD a port?
                  Innenn, a fiam, ma reggel, mennek elégetni a sógort, ez a szimulállt (AIDAK) conputer puna -puca cszára lenne, ha lenne, lenne luka pu, pinyakoláda? -frigyláda,fitty firitty...
Oááá... oázis de viz?

Előzmény: repcsepista (1781)
repcsepista Creative Commons License 2025.05.14 0 0 1781

UFOzzuummm... miEeee... ez egy szám vagy más mász, angyali -ördögi -démonyi -money- angol -szász, PÉNZ -NEM NYEMEC KÉPZÓDMENNY CONPUTÉR PU PU PU... PUPU?
                       4.: Kávézzuummm... vizió a sivatagbank? Imea Timea, -az volt a neve, ennek a golobisnak? -össze ütközik a Bestiával? Na elég sokat érintettük a János8:44! -Bestia? Jaja az egy nagy -bedöglőtt lőtt számitógép, lett con-pu -tér? Na most, az igsazi heccehucca az a magnes -terekbe játszódik, ami már csak, bikvadistások? Jön már a biak,fu az oralika, na most ezt nekem, mikor gyerek voltam, és a gyerekpajtiim édesapjára, ráborult a nagy farakattokkal tele vogonkocsi, na nem a kocsi, hanem megeresztették, és elütötta nagy fakorongok a szomszéd gyerek apukaja, ami nekem... Fita, vasárnap menek a józsidó barátomhoz, és ütközbe, hogy melletem volt a magyarház, az igazi, és hogy mi történt, hogy javitani kelett a házat, és hogy maradnak e, na nem! -Na leirtam a Mi is ifok- vagyunk? -ami most... ma, a kis felesÉgem, a fiaim pénz kéne, jaja de kézi munkás, ugyanis nem hiszem, hogy van olyan hogy valaki dolgozni akar, amikor mér tánleg,közeli a ahoz, éhen döglik, de mindenhogy, hogy vagy? Na a feleségem, én lettem a céltábba, hogy te semmit se csináltál, olyan mintha nem itt lennél, ezt most, jaja ezt is ő kezdte el,két évig ő kalimpált az ujjával, ami most...kész a kávé,na ő az a lány, és most a fiainak, na amit most fogok csinálni, azért vagyunk itt, és nélkületek? Zitt a kis felesÉgem, aki ténleg az örök élet párom, és most nem értel semmihez, ami fita, most a fiainak, ahogy élünk, ennél itt jobbat, nemtudtunk volna, kitalálni és apuénk seggit ettek -esznek,(ész jaja szöszi kislán hoiva mész) és mindenkinél jobban élünk, mert mi sose halllunk? -halló halló pétisó? -vas a ló, nhem spártai falu? -lu fa?
                   5.: A felesÉgem, vannak a nagy piros hangyák, és el lopják (puja szedők?--fita a kötéllel is az?) jak jaki jak a fekete (fehér hangyák tojásait,kis hangyákat, és dolgoztatják őket, és tenyÉSZtik? Ezt leirtam, hogy akik szobakimivesek,(jaja épitészek nagy merészek???) azok vereshangyák,és saját bolygójuk van, és most a bollgók? Minden az anyagok is SZÁMITÓGÉP KÉP-ZZZ...ÖLD MENÜAIK? KI VANNAK A MENNYEKBEN, MI ATYÁNK KI A MENNYEDBEN?- LAKOZOL, na most nekünk magyaroknak is van MI ATYAMAMA MA MA FI-LÁNYA? (DE EZEK LÁDD A DAMADAM ÉS KÖZÖS OLDALBORDA -HÁZ) Fita, tegnapra. hogy ahol mi vagyunk, a MI MENNYÜNKBE, ott nincs mult meg jövö, ÉS ITT AZ IDÓ, MOST VAGY SOHA, RABUK ITT OKVETLEN AZ IRÁSTURÓSOK, BOOK-KOSOK, ÉS BOKROSOK? -KÉP ZSSS...ÓLD MENYÜK MENÜAIK? Fita,most ez egy olyan, hogy ha téged 1025 éve, hogy ALLANTOSZÓNAK -ládd a nász -éjszaka, Betty vas a krézi nighte, mama anala nyögte bögte? -anala smirglizése? -hol a a pu ka kaka -sok? -zzz... sincs? -sss... shhh... csihahaha...Namost, itt az hogy FEKETE EMBER? MOJOM MOJ -MO ALAKOK? -apunkbecsengettek,tehát maradok olyan közel a mára álMOMhoz, ami itt csak az van, és az a BENSŐ VILÁG ITT? VILÁGOD,NEM A TIED? A TIED LELED, LE LED? Zitt amit most találkoztam.aki egy nagyon de nagyon jó szeritem,magyar ember, sLeirtam a Miufff...hogy egy hirhedt nagy nagy...na az is délamcsiba a központ, ami most később,minden kbáitószart bandának, egybe van a központa, s itt figyeljunk, mert esetleg a legtöbben most a zsidókra JewruzÁlom? Fita,mi nem (nem mi?) az, és az agyunk az ágyunk is egy számitógép, de vissza, hogy 1000-ben, a nagy vereshangyák, lerontak,és most azóta ál a nóta? Zna van a HANGYÁK -HANGYÁRJA, BOGARAK BOGARA ÁRA? Zitt az hogy elsŐszülött, most vegyük hogy azonnal, beütött a krakxxa és első nász éccaka?
                      6.: Zitt most azt hogy mért tüntettek el minden iratot képet faragvány, emlék -ünket, a magyar ok madarAInkról? Tulrull Turull Madár? Fita, most azamit mi olvasnunk NUK, nincsak Eisnteinék, Istenék? -nam hanem, Stein? -ami bitta, hogy kétszer dobbtak rám, olyan energia bombát, ami még ezutt lene, deee...Nincsak most visszajöttünkvolna, és találkozok a mi ÉGI? Fita,csak ÖRÖK ÉLET VAN, és most az hogy a BOGARAIK, na ezek ugyanaz az alak, amit mikor voltam egy bolygón,és onnan, fita kirajzanak? Most egy méhcsalád, a felesÉgem kaptár méhek, vannak az egyik fán, és közel se menj, elmennek? Ugy érdekes egybe esés, seggre állandóan? TALLPRA MAGYAR! Na nekünk, ziitt most az hogy ATYA DE GATYA? ATYA -GOS, AGYAGOS?-FOSS... Zna ami van, amit megfigyeltem, hogy Mikitól elvették a fájdalom (ópium) csillapitót,meg a kocsi vezető engedélyét,na csak mi vagyunk neki, és ugy hetenként jött meglátogatni ami a kiskölyök, leirtam hogy csak odarohan, és az ölébe akart, de nem bir, és a kiskölyök értette, és nevetet rá, meg mikor ült megölelte, fita a SZERETET MINDEN!!! Nincsak a sógorom is, na negyon ki lett ebrudalva, ami van valami, NA AZ A JÁNOS8:44! BESTIA DÖG? Most az hogy van rossz, ládd vissza 2002 -2 -22? -hogy miért emlegetem állandóan,mert A MI ATYÁNK, na ma kaptam villanást, és az minden szülő -suly,(antigravitáca) mindenhogy szereti a gyerekét, hisz mi is azok vagyunk, és ez még jobban meg kell tudakolnunk vagy NUK? Fita, az ami a szellem -világ, csak az van, és akik most AZ AMI AKKOR, LÁDD MINDEHOGY A SZERETET -TETT DE HA TETTETI? -(TETÜ BÜNTETI???) MEGMARAD! Ezt meg lehet érezni,mert ma, ládd a BESTIA,ÁTTTUDNA VENNIE, EZT HUS SUH? -DE MOST NEKED,URALKODNI KELL RAJTA? EZ AZ HOGY AMIT ESETLEG A A AAA...ÖRDÖG -DÉMON ÜZŐK,EXORSZÁJAK? -NA A CSALDOM, MARAD, DE AMI MOST... NA JÉZUS, JAJA FÉNY -JÉZUSUNK,és most a BESTIA DÖGJEIKNEK BEGYULADT A FAKRA, FAROK, FARCOLNAK...fita ezt kell meg tudnunk vagy NUK?
                     Innen, na minden a MO-ZIGÁS?- -ezt msot Sanyinkkal, találkozva, ládd mndig hogy igaz, SZERETETTEL GONDOLOK RÁD, MEG RÁTOK, azaz midazoNŐinkkal,(fita ha csak cicis van?-pucis) akikekel össze hoZott reá vig keszkenőt,sodrott a sors ($$$...? -fita elbaxódott a váltó?) Óh mily sors,leend? -fita nem mert itt is, ha nem bánt senkid, ez most is, ha valakid meg bántottam volna? -smirna! -fosss... azaz kérdezzél meg, mert ha nem, véged, végbeled... shhh... nem beszél hozzánk tröbbet,Betty...
Oááá... hol a szentelt viz? -csap?

Előzmény: repcsepista (1780)
repcsepista Creative Commons License 2025.05.13 0 1 1780

UFOzzuummm... miEeee... ez egy szám vagy más mász, angyali -ördögi -démonyi -money- angol -szász, PÉNZ -NEM NYEMEC KÉPZÓDMENNY CONPUTÉR PU PU PU... PUPU?
                       1.: 5/18.A KÉP? KÉPZŐDMÉNEK A ZÖLD LOVAS, -MENÜK MENNYÜK, MI MOZGATJA ŐKET? A SZÜKSÉG KÉNYSZER TÖRVÉNYT BONT? LETT TÖRVÉNYTELEN TE LEN? -AZ ERSŐEBB SZEBB ÉS TE CSAK ALANTOSZA ALLAHALA LEHECC...JÁKOBB BIRKÓZIK AZ ANGYALÁVAL, ÉS MEGSZÜLETIK A KIS JAKABB? Zna az hogy mi magyarok, nehogy a leg -gyengébbek lennünk, hanem a lábuk alatt vagyunk, és eddig midnenki aki URAL? URALKODO, KIGYÓ ÓGYIK A MO? MEGBOTLOTT, MIKOR ÁT AKARTAK -AKARNAK LÉPNI, ÉS SOSE ÁLLNAK FEL TÖBBET, MIG MI MAGYAROK, TALLPRA MAGYAR HIV A SZÓZAT? HAZÁDNAK NAPHAZA -HÁZA HÁZASOK, fita mi kis gyerekek vagyunk, és ugy hogy örökre össze NŐne? NŐ -VÉNY -NŐ-VÉN? FEL NŐTT, KÉSZ A KEFÉLÉSRE, JAJA HA SZEPLŐTLEN MAKULÁTLAN ÉS ZÜZZ A LUKA BÁRÁNKA? ÁRA? -ARA NAGY A FARA? CSECSES -BEGYES TEJCSARNUKIA SZEMNEK SZÁNAK INGERE? Hej te kislán kislán kis lány? Csókolom a csep kis szád, ha egy kicsit nagyobb volnál, vagy 16 éves (9) volnál,az anyád analát? -angyal -lát? -RAGYOGÓ CSILLAGÁT? Na hol van íjónk? -ha ténleg kellett hogy olvassad az firkáimat, akkor bizon, tüzet kap666... fita,amit én mondok,ha most a iratAImatt, kötelező olvasmánnyá mennyé mennyezet -plafon, akkor az az, amit most meg nyilt a menny nekünk, és az a CSAKRA -CSUKRA MEG NYILÁSA, AZAZ A SZEMED KI -MEGNYILOTT LÁTOK LÁTOK ÁT-OK? VAGY PÁL APÓSTOLLATOK?- TOLATOK HU HU HU...
                    2.: Na hogy az ERŐSZAXXONOK? 2002 -2 -22? Olyan, hogy a legksiebb EERŐSZAXXONOK -SZAXXAFON VAGY TRONBUTA? HA MEG SZÓLAL A HORR... ROMORA HARSONA, AZ UR ISMÉT ELJÖN? VÁRJUK VÁRJUK UGY VÁRJUK WARJUHUKK... NEM TUDJUK MIKOR JÖN? -EGYÁLTALÁN,DE ELŐBB ÁR MEG ADÓK IDŐK-KÓDI KÓBIK,AZ EGEDBE HÁGNAK? ABZULLU MULU MÁLHA SZAMÁR LÓ ÖSZVÉR MARHA BAROM ROM ROMBATÖK,MO MO MÓRA DÓRA DŐRE DÖG??? MILYEN NAGY GOD -ZILLAH ILLAH ILOANA -LONA, ÁLLAT KERTJE? MINDEN A PÉN ZZZ...NEM NEM-E ÖSZTÖKÖLÉSE MOZI? A GYEREK NEM AZT CSINÁLJA AMIT MONDANAK NEKI,HANEM AMIT LÁT PIN ÁT, FA SZÁLL? AZ EGÉSZ -VILÁ-GOD,EGY NAGY FEKETE LUK? GÓZGÁZPÜFFÖGÉSZETITOVALÖKÖDŐ? A huszár nagyapám, sose ült fel a vonatra meg kocsira,(csak tehén vagy lu szekér) leirtam a Mi is ufo-kák kakájuk vagyunk? -fita ha nem őők a mennők szartak ki baxtax orbaszájba bennünket, csak leirnak? Fita, minden egyes magyar -csipogónknak, (csipet) aki csak beszél magyar RULL, nem NYOMORULL??? Fita Ijónkánk, itt van, mert most abba, még van magyar -ok löket hu hu hu... Naz, ez ha kitudódik dó re mi...ismét, kecskemét, igaz a bakkacske szereti a kést, de mégis szökdécsel,ha megfogsz a tied leszek? Ime mima a hellzet, most vasárnap voltam...aki beszél velem,abba mégbenne van a mi MENNYÜK - SZÁMITÓGÉPÜNK CSI-PETE? FITA, AKIK AZ URAINK-PARANCSALÓINK, azok nem tudnak MAGYAR RULL? -sőtt tuapasz az hogy MAGYAR OK ORSZÁGOK IS VANNAK, AZ AZ AZONNALI HALL -ÁLLA? HAL ÁLLA? -SSS... TUDOD MI A BAJ APÁM? -fitegyzse sose volt,sose lesz? Ezt tegnapra, hogy olyan hogy volt -mult mullah -hokk? -kangörcs -boss -baxdüh lokoMO divak?
                      3.: tRöha, most vasárnap, EGY NAGY NYEMEC SZÁRMAZÁSU ZSIDÓ? -UGY MIN ÉN, fita mident a faxom és a haszon ráncigálna? Nincsak ezt olyan közel 3rom,VÁROM A PÁROM? Fita, mi örök kis -gyerekéi vagyunk a mi MAGYAR OK ÖRÖK -GYEKEKÉINK TESTVÉRKÉINK ŐK IS, FÉNY -NAPARCU SZÜLEINKNEK, és most mi sose hagytuk el egymást, és ezt RAJTUNK KIVÜL,VAN VALAKI AKI ÉRTI? MON(E)YJÁTOK,MEGHALT ÉS AZ UR, ÉN ÉRTEM? Zna az van, hogy akik itt voltak a szomszédom,az az, hogy ITT VOLT AZ IGAZI MAGYAR -HÁZ? Nagyjából leirtam, hogy ami történik,nem véletlen, és ahol már két magyar összefér, ott van MAGYAROK ORSZÁGUNK, és mondom ha ketten, ládd én egy barátot akarok, s ime mime...MOST MEG NYILT, A MAGYAR -(MAGSZEMEINK) MENNY NEKÜNK, ÓH ÖRÖM,sitipitim repcsepita piti piti piTIM? -van velünk,na most...fita, Akartam volna Sanyival, aki sváb származásu, na most azok ma is kapnak támogatást a nyemecektül, és igen igen össze tartanak, akik zerintem kitünő magyar vérü ...génü nemganék, és magyar -ok emberek, de ez manna most az egész föld laKosa? Zitt vissza, hogy 1002 zer, most a magyarokat, ma is el akanák tünteni a LÁBUK? -BUK? -XAXAFONOSOK LÁ -BLOKK -BOOK-KOSOK? BOOKROSOK? Nincsak, itt olyannak aki ládd...Angyalfödön vagyok, és aki MAGYAR -OK A SZÜLEINK VOLTAK? CSIZTA MAGYAR -OK? AZT MA IS,TAKARNI -PÁL -PALÁSTOLNI ÁTKOZNI, KELL!!!-ÁTKOZOTTAK ŐS APÁINK, MAMA MA MA? Naz vasárnap sikerül fel hivnom Sanyit,akik te nagyon egyedül fogsz maradni, és többet nem beszélnek hozzám, és fita,én a magyarok nélkül, ez az hogy most felhivtam, és beszéltem Sanyival, mára talkoztam vele, és FITA,AKIK TUDNAK BESZÉLNI ÉLNI, AZOK CSAK MAGYAROK AZ AVAR-RAWATAL ALATT!!!
                    Innenn... MAGA AZ HOGY GOND -OL? CSAK AZ AZ ÉL VAN ÉS AKI AZZAL ÉL?-AZ ALKALOMMAL? Na du, de hogy ténleg cselek? -vés? -ahoz kell benned legyen egy csipetke -lökött magyar vér,a pucátokba, na fita,a mi NŐ? -nincsennek csak örök -egybe magyar RULL kotkot dács,itt kalapál PÁL a kovács? -van kalapa nincs, kalapácsa? -ülője? -csintadratta ratata...
Oááá... viz viz viz...jaja de messze, a kanál, fakanál?

Előzmény: repcsepista (1779)
repcsepista Creative Commons License 2025.05.13 -1 0 1779

UFOzzuummm... miEeee... Hej élet élet élek? -örök élet élek?-ha megunom magam matt, sakk matt patt... magam is ugy élek?
                       4.: Kávézzuummm... vizió óhhh... a sivatagba... ugorj a vizbe? -halucináci? -ládd a soWINácik? Fita, az uj föld előtt is,meg utánna, előtte itt van viz? -de ha nincs aki lenne az nem a vizet keresi, hanem az aranybányát?-mire jó a viz, aranyat MOsni? Mozi meg a viz? -nem vicc? -siccc... Fita,itt minden fejtörő, azaz monduk, van nehezebb mint gondolkodni? Na a kód az a kulcs, gondol -kod öl,vagy köd? Sanyink? -eltünik a ködbe? Nizzitek, én beszÉlek az ÉGIENKEL, és most hogy... na akiket megöltek,s fita, azok vannak, mert azok vagy saját számitógépükkel,vagy most minden a kölcsön, kenyér vissza jár? Zitt minden kölcsön van adva, és most a képernymön, idó van? Ezt én azonnal, most is, nekem nincs itt,ami van, de az EGY NAGY SZÁMITÓGÉP SZÁMAI AIDA? Fita, amit eddig találtam, az hogy ENNEK A TEREMTŐJEI, EGY NAGYON NAGY TUDÁSSAL RENDELKEZŐ...fita itt van hogy töröm a fejem, mert a leg megfelelőbb rájuk utaló szavakat akarom, összeraki, az én számitó -gépemmel, ami most ládd EBBE, HA TE NEM VEGYÜLSZ BELE, ÁT ADOD MAGAD -MAGOD? Na itt az ujjá születés, na most ezt is, ami nincs! Ha vannak teremtők,őők teremtettek minket, ami ami magyarok ahogy mi számolunk, a mi számitásunk (ez?)KÉP -TELEN, JAJA NEM LEHET GONDOLNI, AMI AKKOR MI EZ? Az egyik, hogy nekünk, saját napunk, anyunk -apunk van, és mi soha nem hagytjuk juhuk you hukkt, (vad oroszjányuk?) el, meg hagyjuk egymást na azért tudtam csak ide bejönni, csak az MTK KAKA KAKA SOK, FÉNY JZINK? -testvéreimhez, (magyarvér ver a pucába?) és csak azokhoz, azaz, MI ÖRÖK VAGYUNK, és az hogy nem vagyunk? -őők teremtettek minket, (kép más?) márpedig titok nincs! -ti -tok? -kot kot kodácsa, mindennapra egy arany tojás?
                       2.: A TUDOMÁNY NAGY LESZ, azonnal, semmi de semmi nem tart örökké, és a nap alatt, nem lehet, nincs uj,esetleg a nagylábuj, nagy lábos? -a boss? -elohim?- a mennüük orszaga? -maga az juh-hus? Zitt a juh, az teljesen tudatlan, és most csak azok, a menők és mennüAIk, ma is? Fita a jó pásztor életet adja a juháért, a juha? Hogy az akit a bitófára, szegeznek, bizon aki meghalt, és az ugy lehet, hogy át veszik, amit nállam is mikor 28 éves valák,és az van högy nekem nincs olyan, és az az, hogy az ÉN GONDOL LÁT ÁT VILÁGOM, ÖRÖK RÖGZITETTETT, AZ MTK-ÉK MI SOHA NEM HAGYJUK EL EGYMÁST, és itt van, én vagyok most azonnal az a palitok,vak pali vak pali mindent lát? A nagy világon e kivül, nincsen számodra hely? -idő? Ezt ugy, hogy ha őt? - FÉNY!!! -nem fogadták fogadják adják-veszik-eszik, be, akkor most azt, aki az FÉNY ikertestvére azt befogaják? -jaja befogják a járomba, járom az utat,a macskaköves utat, angyal föLdöng dög vagyok?- az a hazám? Na az idővel, ha győzzük tüdővel, hogy itt azt senki se tudja, mert el is meg le is lettünk rabölva?- fényesebb a láncnál a kard? Vicca, találkozom a mi Égi -családunkkal,és amit... jaja ami, na befogadtak, de itt is minden iratom eltünt,meg otthon is,hogy a nevem is törölve lett, és nincs, nem lehet semmi követelésem? -nemvagy! Jojó mii kiván a magyar -ok, nemzetem? Rémséges arra gondolnom is, hogy a sajtó szabadságát? Fita, itt kezdem magammal, huzom a belem, mert ha apunk, nem figyelmeztetnek, és monduk nem nagyon hallgattam rájuk, és töröltek, de monduk otthon lennék fizikakilag, na a unokabátyám , fita ez nem olyan nehéz, mert ahoz hogy meg tudjak szólalni, xólszól, xexól? Irtó röhely,hogy a játékuk, a tulélés, na azonal tul elletés? -és egymást evés? -teremjetek jó gyömölcsot, na most akik abram, neked adom a fölDed, mért az 5-dik,(fita ha addig a legnagyobb araáruháza sok rabszolgája (jaja neked adom a földed, és csak a te magod? MA GOD GOZZ? ) vagy hanyaDik fia lehetett, akit ábram, vágd a pacalt a hátizsákba batyuba, és hozd fel a hegyre? -makulátlan szeplőtlen büntelen baranyka? -a Kosatya egyetlen jakaba? Fita az bizon a másik mászik oldal? -borda? -borbély ház?
                       3.: Itt a lényeg, ha nem bánt senkit, akkor az ÖRÖK ÉL? -ezt most ugy, hogy NEKEM -NEKED -NEKÜNK, SAJÁT EGYEN EGYENKÉNT SZMITÓGÉPÜNK VAN! -GONDOLKODOL? -VAGY BEDÜLSZ, ÖLSZ, AZAZ TUPASZ OLYAN HOGY GONDOLÁTBAN IS ÖL, AZ AZ HOGY HA OLYAT TE GONDOLSZ, MEG TUDNÁD TENNI,NA MONDUK ITT AZ HOGY ÖNVÉDELEM? HA KETTEN, ÉS SZERETETBEN, .zna itt amcsiba irtam, ugy, hogy akkor nyillottak otthon is, a főrumok, ahol próbálkoztam, de itt az hogy a SZERETETT KINYILVÁNITÁSA és te benne vagy Jézus a juhus ciffra -kegyetlen pedofeka, na most át érzed az a husa puhintása coffolása és a bőre szijosTorozása (sebe sebünk, vérében gyógyulok?) és most ha halhatatlan, te ham ham ham...mazovista, kéj szadista -kanniba mint sose napján vasárnap, jött meg a folyásom... Amit mára, hogy MI A MI NAPUNKBA, ITT UGYAN SZIKRA, DE UGYANAZ? Ami van, hogy most az hogy ládd ISTEN HÁZA? -AZ EGY NAP? ÉS FÉNYE VAN, és most itt vannak akik jövője irva vagyon? NINCS OLYAN,és azok valahogy a VAS,ÉS VÉR? -KÉP ZZZ...KÉK ZŐDES? VÉRENGZŐK? Fita, itt az hogy idő utazás, az megint egy szem -fény vesztés lenne, és hogy mindent mi csinálunk kezdve magunkkal, maguk maguk? Most a kis menyem, olyan két hete kürül, meghalt apukaja, és kérdezte, hogy lehet vele találkozni, és találkozott, ládd én Mikivel,és Mi ki?-nagyon jó van, és érzi magát, és csak arra emlékszik, hogy milyen jó volt, pinpangozni, és együtt lenni enni inni? Na most talán most...egy hete találkzott a menyem, és mikor Budepten nyaraltak, az neki a leg boldogabb érzés ma is, és most nagyon jól érzi magát, és hogy minden éjjel akar fele találkozni,ami fita, ti is hallottátok akik haltok? -halltok,hogy mindig velünk vannak,na most mi A FÉNYÜNKBEN VAGYUNK, MOST IS, MOSTAN IS MOST TAN TA, NAPISTEN TANUK?
                      Innennn... csak örök élet van, és ha az az él? Figyelitek, velem, én velem kezdődik,de most ha nem, men? Meghalt már Vájc Kálmán, többet nem mászkál mán? -ha egy... ha egy sss...
Oááá... ázni? -viz? -vér? -fürdők?

Előzmény: repcsepista (1778)
repcsepista Creative Commons License 2025.05.12 0 0 1778

UFOzzuummm... miEeee... Hej élet élet élek? -örök élet élek?-ha megunom magam matt, sakk matt patt... magam is ugy élek?
                       1.: 5/12. A KÉP? -VILÁGOS NAPPAL, VAGY BOGARAKKAL ÓKUS PÓKUSZ BÓGUSZ? BOLDOGULSZ? -A MEG BOLDOGULTAIKKAL? Most ott, a mi fény számitógépünkbe -conputer? -három sor... és pont mindet kis betüvel irtam, és koromfekete betükkel, carbon -grafit? (vérrel) Na az a világ, ami most GONDOL -ÁT? -azaz mindenkINKnek, van saját számitógépe, és fénye -napja, mig most vannak a bogára garazsa sok sokk? Fita, azok az irástudók, és fakók, és az irás az egész humoidom -testüket be fedi, és korom, hogy csillogófekete, az a mi fényünk miatt van! -azaz a szemünk fénye, lenne? -tükre? Biztos hogy ez az egész? -egy számitógép -conputer pucáron játék, és ezek mielőtt megesznek, levetkőztetnek tetvek, és beléd petélnek!!! ZERINTEM TELJES EMLÉKTÖRLÉS, EL VESZTETTED (SZÜZESSÉGED SEGGED?) AZ ESZED-ET -ÁT? BELE HARAPTÁL AZ AL -MÁJUK, SZARUKBA? Zna én IMÁDOM A FÉNY? -JÉÉÉ...ZZZ... NEM ZZZ...SSS... MANKÓ MENNYKŐ? Fita, ez a hus? -na van jóhus -juh hus? Zna most, itt elég sokat, inkább azt akartam volna? -smirna! -volna! -fosss... az agyatok, egyzer voltam nállatok, lé szakadt az ágyatok? Nizzitek, ez a JÓ BOGARAIK A BOGORA SOK -SOKK? BÓGUSZ ÁRA? Csak azt, most találkozok a MI TULRULL...A MI FÉNY -MADARANKKAL, TURULL MADARAINK, és azt ami mi, mi a MI SZÁMITÓGÉPINK LINK LANK LAKATOS, FITA ITT LAKATOT TETTEK A SZÁTOKRA, ÁT -OK? DE AZ ENÉM IS AZ, DE ÉN MORMOGOK? ROMOR? -NYOMORGOK? NYOMOM A VAKABLAKOT? -AJTÓT, VAN OLYAN? MO MO MO...MO CSINGA BINGA? BIGÁMIGUMIBABA RÁ GOD? A CSECSIT? PINAKOLÁDA? -DIK A MO AMO?
                     2.: Most olyan három sor, de ennyi xxx xxx xxx... most alatta, yyy...yyy yyy... alatta xy xy xy ... LOAN SONKA most ne sirjon, sőtt inkább vigadó bunak bünnek utat adjon, xy -loanka? Za most, az van, hogy mi egymásra találtunk, azaz nekünk is van anyukánk -apukánk, Óh be hó a habos sütemény, fita ez igen érdeskés? -bak kecske szereti a kést? Kecskemét is kiállátja, nyalka verbunkját, fita, a legjobbjainkat ládd nekik a szuka kecske,birka kell, és a kosokat baka-kecskéket egymással le mészároltaják, mert nekik,csak az ő ők a teremtőkása -tökösök -tököljetek, tök élesedjetek nem az van? -fita a baguk? -bogaraik többet? Fita, nagyon örülök, hogy netudki824 MAGA ZZZ... aha zizi? -nem zörög a nyárfa levél, ha a szél nem fujja? Vissza, apum honnan tudta,olyan 3 éves körül vagyok, vagy előtte? -hogy hoszu ponyvás ford (zill motorral) teheratók, és kipucolnak puccosra, mndent a nagy hosszu vágóhid -mészrszék kis üzlet elől, lesirtam 1001 -zer, és a falnál álunk, nézek apumra vi... azt nem, ezek az álmod akarják? Mindenkinek kidnek dik? -van egy alma, sárt eszik és sároz Sár Rozzi? -rózsás (dom) az élet? Fita, leirtam hogy talákoztam, meghivtak innen pont egy millió fényévre,(magyar -ok?-fita repülkő szünyegük van, ami itt előbb... fita az arabusul bigumibarbinó emléke de mire pire?) és itt kezdemennyeztek, és itt mdinenkid le fejelnek, azaz az AGYAD FOSS, ez az idifiam, hogy nem tudja leirni az álmát? -alma, azaz ész (ász) az agyad terméke?
                     3.: Na itt azt csak szavak vak vak vak...skérdelek, miért mnidennél frontosabb hogy görög (kabirka-fita csak arra az a tenéyeszet? -barombirka állomáNUK -nukinuk?) - nyelven na meg hbb ...ar man? -ara? -bogara? -bogaram? -ram? -abram? -áram? Fita, őők adnak neked áramot? -enni? Ezeket, ládd aki az én családom, ha Ijónkkal olvastatták az ira? -iritáciaÓAmimat matt? Fita, a szavaknak jelentése van! -ha fénye, akkor az ÉLŐ SZÓ XÓL? -XÓL ÓL? Hogy 1965? -na mind eltettél lábUK, 6LÁBUBU -100? - alól, UT-NAP -ISTEN? -GYERE KID? Fita, itt most az hogy vissza, na TALÁLKOZOK AZ MI HOZZÁNK LEG KÖlELEBB RAJUNKKAL (UFO-k?) és most A NAP TÜKRÜNKBE, na egy olyan, ládd mint egy fél méter méter métely, na az Endorszi Asszon féle, korom fekete nyüsgő göngyölegek vannak rajtam, és nevetve, pitim, állod a savad, birod a strapát? -apám, én birom a strapát? Fita, itt akik CSAK ÉLŐSKÖDŐK, ezzel most, ládd azonnal, kibujok mama -luka, már a hangod, nyikorog, meg kellett paksoljam a popsid, mert félni kezdtek a bábák? Naz most, ládd mi a mi SZÁM ITT, MÁSZ? KEDVEM OTT MÁS, HOL ISMERŐS 100? 100 juhocsak mind együtt legel, de a szuka xuku xuku birka,, meg Ó kos? Mikor gyalog felmentem a mi O? -FITA A NAP ITT AZ ÉGEN, EGY KAPUNK? PU? A NAPPAL ÉS NÉPÜNKEL KELL TÜZÜN -VIZEN ÁT?
                    Innenn...most az, hogy az apai magymamám,. kérdezve -látva hallva,(halva?) ki lehet menni e -világ -bull buli bili? Na én ténleg, azonnal a magyar -gyerek -testvéreimet keresem,fogadom hogy megtalálom,megkeresem az én kedves husár csákóm? -értitek, hus ár, és hus ÁRUK ÉS HUS ÁRUAIK? HADIPAR/PATWAR ÓTVAR ÁLDOZÓAIK, VÁGÓHIDJAIK -MÉSZÁROS ORGIÁAIK ÁRIAIK, SZÉKJEIK, JÓ NÉPEM ITT? -SZEKELJ ...DE REKEDÉS? -CSITT CSATT PADALATT, BIRÓ SZARUK SZÉK ALATT... neszarjatok be sss... mállam csepegi?
...Oááá... vizzz...

Előzmény: repcsepista (1777)
repcsepista Creative Commons License 2025.05.12 0 0 1777

UFOzzuummm...miEeee... Anyák? Napja? A -nyák? - NŐ-vények -vénnek,apja gyapja gyarapodik vala?... NŐ a hozomány? -mennyezett? -megnyilt a nyilás láss...
                        4: Kávézzuummm... AnyApA -ApAnyA galagonya bokor, de a banya? (aranybánya?) Vasoru babuna (barbina) lenne? Ami van, hogy ennek a legmagasabb tetője, azok su/per? -vannak az angyali (intelligénes gépek, angyalok? -na vannak nemjók?) karzatok, és annak magaslatlatrAIinak a magaslator (csak tökéles parancscsl pamacsalnak ha meg rontották őket??? -gigazok?) azok intelligénes, (igényes?) ami egy gicsit,)szortihja a farkam?) krezdetben vala az ige, és az ige (GÉN-E) testé lett? Fita,a G G G... a gyerek, el kezdett gögicsÉlni? -g g g... k k k...köhécselni?- ha lehet, most ...na apuénk, ne és én n n n... de megprószálok hallgatni apuénkra? Fita, itt amit a székely -közmondás, hogy mikor a fiakaja kos az apukaja (fény?) talál, mi van? -mama, ma ma? -egymásra leltetek, ami megint, akkor megynyilott a menny? -mennyezet nekünk? -és akkor mi van? Ismét a fölD és az ÉG? -EGY LETT? Nizzitek, amiket eddig be tudtam villogni, hogy magamat én akarom csinálni,(de csak nektek!!! -semmi se kényszar semmi sefaj?) és most hogy ne n n nnn...na amit -világinak hivunk, de amit nem is, azt mikor magyarok, az ISTEN? -TEREMTETTE, ALKOTTA SZÓLITOTTA, az az hogy most az mára álomomat, hogy nekünk magyaroknak saját IsteNÜNK (NÜNIKÉNK) van, az a Mi MAMATYAMAM MMM... ÉS MI VELE EGYEK VAGYUNK, ezt 2002 -20- 2-? Na a n n nnn...monjad msagyarIstenünk Igsazábull, fit, az az mikor valamit nem tudok, se be bullizni bilizni belezni se ki? Zit most hogy NEKÜNK MAGYAROKNAK VAN EGY SAJÁT TEREMTŐ -SZÁMITÓGÉPÜNK, ÉS MOST...fita az agyvelőt az!!! -fita csak egy van, na meg egy sss...
                        5.: Tröha, amit leirtam reggel, közbe hogy A TESTEM, kérdelek te tudod gondolni a te testeded? Fita, ezt mi nem tudjuk gondolni, mert ezt nem mi csináltuk! -és nem is csináljuk de pináljuk? JUH -HUKKT? TUDJUK MIST CSINÁLUNK, DE PINÁLUNK? Jaja hallottam, fita most én a MI TERMTŐ SZÁM-SZÁMITÓ -SZÁMIT,MIRE? -PIRE? Jaja össze akartan kotkodÁcsolni a kis csibéinket, a szárnyam (UFO-k?) alá, és mint szét riadtak szaladtak! FITA, MÁRA AZ HOGY SZIN? TISZTA SZIN? A SZIN AZ HOGY HA MI LÁTJUK, MIT FŐZNEK A BOSSZORKANOK KONYHÁJÁBA, HÁJ, KICSI KUTYÁT... bunda bunda? Most az. hogy itt vannak az énekek,lehel betÖLtve,és Kell kell hófehér ruha, most az hogy Jé hus? -a szeplőlten makulátlan --zitt az hogy most itt ténleg, nem látuk semmit a hus -suh szemüktől, ami fita, nyisd ki a szemed, az engem azonnal, kinyitottam,na most itt, itt is, apuénk, gondolkozz, gondolkozoom, jaja de MAGYAR RULL? Fitlejad, akik kapcsoélátban vannak... a termtőjukkal? -most te magod, fita, vissza a gnosztik iratokra, hogy az amit itt látunk, az nincs! Na most itt az éjjel, EGY FEHÉR TEJBE -VAJBA FÜRÖDTEM? Itt vannak filmek,ami csak egy ajtó, belépsz, jaja előbb kopgtatnod kell, Nod földe? -tudnod kéne? Na hófehér és csak az, és nincs semmi, csak hófehérség ég? Most az, hogy én egyedül vagyok ebbe a hófehérségbe, és most hogy alszok? Naz ezt én csinÁlom, azaz NEKEM A SZAVAK VAK VAK...? XEXXÓL? -JAJA XEX-ÓL? -OLYAN GONDOLÁT? Fita, hol vagy Ijónk, most ahol vagyok,magamba? -ja, és most mident, én GONDOLLÁTOMMAL LÁT OM OHM OHM OHM HOM vagyok?
                       6.: Na amit akartam, hogy rövid pár sorok, és apunk, csak mondjad, na meg a fejed kong? Fita,most hallom óh de hülye! (én tettem hozzá) Zitt vissza, azt hiszem a Matrixba, vagy a Man in Black, hogy a kraucs -kakarucs alak, azt a kis valamit kereste,ami bele fér a markába,és ő az egész -viláGOD ura? Naz ami van, EGY SZÁMITÓGÉP KÉP ZZZ...GÉP? -AZ AMIT ESETLEG, ANGYALLAL AL? tRöha, nekünk magyar ok, nekünk saját csak mi mi mi... teremTŐ -alkotó saját is, számitó gépünk van, ez lenne agyam agyj, kázázá fá? japánpibi jumi juhmambó, lecsuszott a nylon bugyi meltartó? -fiteljal, na az is egy számitó gép-kép és most ige? I-GÉN, testté lett? (Éva? -Evill?) Fita,ami itt van GONDOLÁTBAN SE ÖLJ, ÉS GONDOLÁTBAN SSS... XEXÖLJ? AZ HOGY XÓL? Fercsi bátyánk, az hogy A VILÁG URA TEREMTŐJE ALKOTÓJA TORA? -JA EGY JUHEKK, EGY JÁSZÓLBA -JÁSZOLBA, XEXÓL? -Ki volt akadva, de most a Mesebelü kis Hercog? A Pártus Herceg? Zitt most van a magyar -számitó gépünk, NA hogy hogy lettem én, egy fehér... zitt maga a szinem a szin ész szinékbe (MTK-ÉK) születtem? Fita, ezt gondolni NEM lehet! Hogy bünbe születtél,jaja de aki mondja, az nem?-VÉRZIK? Na az ami itt vannak, akik mindenek fölött, ami én eljutottam,az az amit az Angyali Grádicsok csók? -kócs? -kócsag tollasok? (dicsók, muzsa csóka, szaricsóka, dicsó Király, ég és a föld ura) Zitt az hogy a vas -sal? -salt aszalt,, sózott? Naz amit most én csináltam? Zitt csak az a tudat van, hogy a magyarok, jaja tudom, de itt amit kértem,ha valakit, kit? Na én a magyarok tudat át átok nélkül, amihez a mi magyarok -beszÉLünk, azaz magyarok ÉdesAnyapA?-FÉNY? JÉ ZZZ...ANYAPAFILÁNYA?
                       Innenn...fita ami beraktam tegnap (ma) a c2c-on? -nagyon jó hogy megint van ufo-maga zIna? -hol a kis inas? Fita,itt mindenki MAG-MAG -ÁT, nehogy a gyökér, na itt maga maga? -talán a gyerek,mindig is szabad energia van, de itt vannak a bogarak? -bogarasok? -gravitácia? -edácia Kácc Mozsi siccc...
...Fita, nekem két ...ládd az egyik az aol, mindigecikiznek vele, de ha fizetem? -azon most, csináltam egy hibát,hogy vannak ördögi (dewol children) gyerekek, nincs olyan defita, akarsz tudni többet, és rá kattintottam? na azoonel el kezelték? -ezek ha most benne vannak ENNEK A KOSZMOSZNAK, a beli, (JónásMandlik?) az a SZÁMITÓ GÉPE, és miért ne, ijeeszgecizik magukat, mert mi a vége? Fita, feltétlen féltetétel nélkül, mindig örök MTK szeretettel veletek vagyok, jóba roszba,de olyan nincs nem jó? -ha vége jó? Huzd rá cigány, csak azért is, ha minjárt az ingem, gatya? -marad?
Oááá... zzz... itt viz, sziVisz?- kell szivószál?-a csóröd?

Előzmény: repcsepista (1775)
ktundi824 Creative Commons License 2025.05.11 0 0 1776

Sziasztok,

Gondoltam megosztom veletek.

Az UFO Magazin újraindul 2 év kihagyás után -> https://ufomagazin-net.hu/

repcsepista Creative Commons License 2025.05.11 0 1 1775

UFOzzuummm...miEeee... Anyák? Napja? A -nyák? - NŐ-vények -vénnek,apja gyapja gyarapodik vala?... NŐ a hozomány? -mennyezett? -megnyilt a nyilás láss...
                      1.: 5/11. A KÉP? ... -apucicis- anyucicic tejcsarnok ok? - napja? -anyukaja -apukaja, minden kaja kos? -minden tej -fel fel le fel le tejelsz, és tejszin fehér, arany? -szinezett, beNŐztek, hogyha bünöm vérpiros,fehér lett mint a hó ha hó.hühó? Juhus értem halt, Juhus a Király,értem?- hal -halt,mondjÁtok, -mindenkiért meg halt és az Ur?- megettem a husát, és a juh you hus, van nem jó?-ha nincs?-GOD kirendeli, meg rendeli-veri,jön a JUH P -ESS?- felt-ám -baxtat vala...hala vada mi jó falat, szemnek szájnak ingere gyere kid ham ham ham... Hogy most mi lenne, ha ténleg olyan hogy Anna? - kanna Kana ?-kanja? -kaja kos nélkül? Fita, most lemenünk oda,ahol csak a bogár -ok világ -ok, vannak? Zitt az álmöm, csak a eném, és nélkülem nem lenne csak a semmi sss...shhh... se ég, se G? -gé? Ige, azaz cselekvés? -vés? -véső? -van a KÉP?- ÉS A GÉP? Fita,most az álom, ami csak az enyém, és nem adom senkinek, se ignyen se semmi ellen szolgALTATAs sss... fita,most minden fehér, és olyan, hogy van egy váju féle? -és abban alszok? Szent filuka aludaj? Anyák napja?- van ma, anyák napja van ma sej sejt sejted sajtod az országunkba? Nincs semmi senki, egy nesz sss... most én ami a ferhérségbe, hereség, és most fita, olyan mnt a lepedőbe, de az most benne? -a szine? -na az amit a magyarok hogy a piros, az a vörös -piros -arany szin? -az az apaszin, és a fehér -arany -szin, az az anyaszin? -csak szinek vannak, és szinezők, és szines festékek, és minden a szine? Hiváodra sodra Uram, szined? -elé járván, és meg tisztuolok (fürdög) véredbe,mely folyt a Gol(d) gotán?
                  2.: Na most ez az ÁLLÓ KÉP? Mnden tejes hófehér? -benne vagyok a ferhérségbe ÉG-BE DE NEM ÉGET? -BÉGET? EZ AZ HOGY BEEE... AHA BENNE? -ENNE? MI A FEHÉRJE? TEJUT JUT? -UT? KOS UT? Zitt most beüt a tifusz? Hogy csunyán beszÉlsz? Zitt én a Magyarok Testvéreim -Közös ÉG? -de nem égünk? Fita, ezt csak én érthetem, és most az hogy MI A MI NAPUNKBANK VAGYUNK, ÉS AZT IS MI ÁLMODJUK! JUHUK? JUH -HUKK? AHA AZ AGGANCSA BEAKADA AZ AGGANCSOSBA? Fita,ANYÁK, VAGY A MI MTK-KAKA SOKK? NINCS KAKA? Fita,itt most téphetem a számat, mert az hogy ANYÁNK NAPJA -APJA, APRAJA -NAGYJA? KAJA? -KOS? Fita, itt a HAN -GOD? -ŐŐK TEREMTETTEK TÉGED, ENGEM?-NEM MI MAGUNK? MAGUK? -fita ahoz is neked -nekem -nekünk lenni enni kell, és most azonnal sárt? -árt? -a légynek -bogaraiknak se árt? AZAZ MINDEN ÓKUSZ -BÓGUSZ EL KÁBULSZ- KÓBITANAK? FEJBE KÓLLINTANAK? FEJETEK KONG GANA? KOPPÁN KOPPAN666... KIN KONG ANA ANYA GOD DANGANA? DÖNGENE? DIG -DÖG DANG? -BANGGG...
                    3.: MAGYAR OK, MAGYAROK ÉDESANYÁNK FÉNYE -TEJE NYLVE,A VÉGSZÓ MENEDÉKTEK? MINDEN HÓ VAGY HÜHÓ FEHÉR!!! NA MOST BÜN, AZ HOGY SEBZÜNK? A fiunk, olyan 3 év körül, reggel felébred (leirtam, jaja te nem vagy,nem beszÉlhecc... mert nem eszed a hust, a cobákodat, és nem iszod a véred te juh hukkt? -ami fita, ez nekem ma is, két sss... shhh...) a Margit nénénkkel találkoztam, nagyon szeret bennünket,aki ferhér vérüségben halt meg...fita, már nem emlékszik rá? Pén zzz...sóvárgás,és az nincs!!! -itt van az luk -od? -erszényed szégyelled,férges lett, segged-ed edd luka pu? -na az sss....hanem a gyömÖLcse? fitaljuk a ju hus, nem hanem az bónus, azaz a király, de minden ami hus, csaka aza kör forgalom -fogalom? -fogadom, hogy fogad alláhala sárt adunk?-sertés sértés, kisértés? -kis sertés, kertész? -a diszNŐ a kölesbe, kertbe mentek a tyukok? Na fita, ma ha emlitem, a felesÉgem, ha a fiAI elkárhoznak ő is!!!--na nem is lehet el hagyni a gyere kid, (dik) mert az lenne a halál? Tegnap az Égienkkel beszéltem, hogy amiben élet jele lenne? ÉL lett? Fita, az amit mára, hogy EGY TISZTA FEHÉR MOZDUALTLANSÁGBA SZINBE SZINÉBE ÉBREN VAGYOK, DE AZT IS ÉN CSINÁLOM LOM? ÁLOM, A SARAT?VAGY SZARUKAT? FITA,ITT MNIDENE ALATT, BOGATAIK VANNAK CSAK! -AZOKAT ETETIK CSAK, CSITT CSATT PADALATT, BIRÓ SZARIK SZÉK ALATT, KINEK LÁTOM FEHÉR FOGÁT, NYALJA FEL A VILÁG? -SZAHAR ÁT? FITA,.VANNAK A BOGARAIK, ÉS BOGAR -ÁSZ-OK? ALLÁD NYULNAK? SISSS... shhh... jön a vonat reptura? -juh tura? -hu hu -hujjj...
                     Innnen... fita,az nekem kell tudnom?-nem? -hogy én ki (mi, seggecskréme)vagyok? Krati... Juhlika... ma ma? -ma kin -fin-god? -bogáruk vagy? -viszket a feneked? -bogaras -garazs -bogárus?
Oááá... hoplá hopp...én is inni akarok? -viz zzz...

Előzmény: repcsepista (1774)
repcsepista Creative Commons License 2025.05.11 -1 0 1774

UFOzzuummm... miEeee... Conba xó xól xox (xex) égés és terméke? -pokólok - égető ke-men-céik? WC? -végcél, beszart a halot, bidi a rawatal? Meghlt mán Wájc Kálmán,többé nem mszkál mán? Mikorka Kálmán...
                       4.: Kávézzuummm... viz vérré, vér vizzé? -veréb, véreb? -eb ura fakó? Fita,minden ami álom, az az hogy az a halál, ami itt orditvaforditva sss... és mindenkinek kell legyen álma, ami csak az övé! Nincs még egy álom,ami ugyanaz lenne,mert akkor az sablon,loan,köcsön van adva,kamatra,vagyi kamatoskamtra ki a kamrás, sss... a kulcsár, és a kincs tárnok? Én is, meg agyok lepődbe,amit a fiam,hogy nem lehet leirni? Most reggel, olyan szó jött be, amit azonnal le kellett volna irnom, apuénk nemfeltétlen? fita most,beszőltek, de nem mondanak semmit,hanem neked kell tudnod? Fita, ez nélkül, most csak arról,hogy van a legerősebb,és annál van erősebb, oláh-ecet? Naz, hogy most onnan, hogy Hollywood és a temető? Fita itt a temetők vannak, és hogy ők a teremtők? -ha nem lenne helled...
                    5.: Előbb... hogy van egy fekete folyo, na az amit magyar RULL,országutak,ami amcsi egy Magyar ok-ország-ok,és nincs olyan hogy 2?-ugy igen hogy1 de hogy másoDik, olyan nincs! Ha országok NIMROD -ok? -UT -NAP-ISTEN - ha nem,most fita Ijónk,abram? -neked adom a fölD (felet)-et? -s csak a te magodnak? Fita NimróDiján?- 1 1 1... végül is ládd Bőlyaink minden párhuzamos találkozik egy pontban? -ha nem, nincs! -pont? Nadon fita, mert ez nincs, és ez az, hogy ez ellenség nélkül nics? ÖNEMÉSZET? De itt vannak az Égi Bolygók, az az amit Ijónk, na ténleg olvasNod kellett a villogása gacca korc? -gaccsa gatya? Nincsak a huszár nagyuapám káronkodot, de ugy, én nem hallottam,senkit,de nem szidott senkit, s az hogy az Isten baxná meg, az szerintettek rossz? -és szidás? Én nem káronkodok többet az Istenünkkel, de nekik van? -és csak a felesÉgem tudott ugy felhuzni, nincsak itt az van, MENN A BIKA HENTES FELE, LÓG A TÖKE EZER FELE,LINK LANK LAKATOS,NEKTEK JÁR EGY GATYA FOSSS...fita ha az Istent seki nem láthatta, láthatja,és nem is fogja,az nem a PÉN NEM NEMES DIK URAINK, na most itt az van,és azoknak van csak TÉNYLEGES TÉN-LEG...ma láttam Ronit, bloondi megett, a képen a falon, és Roni, nincsak arany allahalapapala pu? -nincsak bloondit?
                       6.. Naz az, hogy Ohhh...de JézUSA? Ohhh... mily drága név ez Jézus, Ohhh...mint győgyit minden kint,Általa le fogjuk győzni?-elenségünk seregit? Nona, most az hogy az mi az a fekete korompor hömpölyög hömpölyög ami most fita. Én éjjel nappal 24 (1975) serviccünk van, éjjel -nappal hömpölyögök ami,most minden fakó fekete, de a Frwajok, most korom és ében fekete, és én ha az ut folyam, akkor a leg belső sávban tolatok? -megettem világos, egy szakaszon van, és tollatom a korom fekete folyamot,na most csak abba a sávban, ami a legbelső, és csak azt! -megettem lévők, a fénybe nem jöhetnek be! -tehát közöttünk, egy jó pár kocsi hosz távolság van! Filitek, ezt csak én tudom je hova tenni,és itt minden most JézUSA? Na én EGY SZELLEM? Most as VAS -AS? -ASS? -JÁRMÜVEK MEG A HUS -KÖZÖTT? -amit keresek, hogy mi az a fekete...NAP? -PÁN -HOL-D? Na olyan hogy ellen nap? PÁN CÉL? Ami van, most HOLLYWOOD fölé, emelkedtem, és onnan, na a testem? -fény van bennem? JÉZUSA? MOST FENRŐL HANGOZTATTAM JÉZUSA JÉZUSA JÉÉÉ...DE SENKI SSS...HALLOTTA! -HALOTAK? -STOCK?-MARK? MÁRKOSOK? BESTIA?
                   Innenn...hogy a vas-has -hussuh juhukk- tul, elszakadjunk? PÉNZ NEM? Fita, itt van egy teljesen PÁN -PÉNZ VÁLTÓAIK MENNYE, KASSZA ÉS KASZÁSAIK? NA AZ A MENNYEZET! ALATT KUROMÁNYAIK!!! SI(R)ON TUL, NUKINUK.NA ŐK AZ ANYAGI ANYA GOD FELETT VANNAK!!! HUSIKÁM? SÉM -KHÁM -JÓFET? AMI ITT HA TE MEGVÁLTOD MAGAD? -MA GOD? AHHH...MEGVÁLTÓRÓL OHHH..ZENGJETEK...
...Genomix? -a DNA-kádba? -agyadba ágyuzva? -oltás?
Oááá... iááá...

Előzmény: repcsepista (1772)
repcsepista Creative Commons License 2025.05.11 0 0 1773

Ijó bió csizió, örök élni jó, vagy döglődni sss...
                    ...Anyák, de anyánk, napja anyukaja. nem minden nap?- Napfényemanyukaja nap? Kotlik a tyuk (kotló) a padon Apagyon, a temetők üresek?-apadunk? Valamit, ami előbb az első osztály els óra, hogy én ezt nem csinálom, de kell lenni é é ééé... értelemnek étteremnek, mert tudtam,hogy nem tudok... Fita, te meg tudsz engem tapintani, mert kell hogy te is a családomba vagy,és most mi, mimi? -a levegőbe lebegünk, amit leirtam volna...fita ez az agy fosss... Fita, az hogy döglődni sss... az az hogy shhh...
                    ...Már leirtam egy párszor, hogy most az iskolába azt kell csinálni amit mondanak, és anyáknapjára első osztály, egy... fita az agyam leáll? -élőadást szinpadi jelenetek, és engem beöltöztettek egy szakácsnak, jaja az bubos szakács csákó? --és amit nekem kellett, jó hangom vala, és most az van, hogy a szüleim, egy krükköt nem szólnak, és tudom, hogy éreznek, hogy engem, fita, most én a legrohadtabb kölyök (fita MTK kaka sokk)valék, az egész faluba a gyerekek,nem közelithetnek meg, és most... nem tehetek mást, mint azt csinálom amit mondanak? Na rám került a szinpadi játszma,és kirohanok beöltözve tiszta konyha szakács koyha legégett a rántás, jelenet, és ezt kellett énekelnem,meg a nagy szakács fakanállal kalimpálni...na persze én vagyok a bibás...
                    ...Anyák napja van ma, anyák napja van ma, sej az országunkba? Édesanányám lelkem... de már itt bevillant, hogy ők ki vannak szegecizve a faluba,és most folytatom, édesanyám szentem,nézzek a fiára...itt én ugy láttam,csak teistákatisták...na romakatólikusok a zöme, meg kommunista szülők, és hogy vigyorognak, vissza fogják a rühelüket, és én most ---megálltam és sirva Jó lezz ő ezután,tul ad minden hibán, csak szeresse édedanyja... na most nem akaratoskodott...mert olyan károm a káróm káronkodás kondás, amit a huszár nagyapám, éjjal nappal, az egész falu hallhatta...de msot féltettem anyuénkat, családunkat,mint most mert mi egy család csalárda a Villa negra nem apáca zárda...mert visznek zibiRia?
                   ...Onnann... mindig káromkodhatnékom van, meg mikor mégis az irásokat tanulmányozni nyuzni  kell, és most az van,hogy a fiaima, hogy miért olyanok amilyenek? Zna 3- 17 éves korukig, midennap magyar -ok tan, azaz BbLila és minden ami iratok,amikre emlékeztem is, és legtöbbzör káromkodásba törtem ki, ami borzalom hatással volt a fikuinkra.a felesÉgem csak az övé? NEM TTUDAM NEM KITÖRNI! Fita, otthon, a nagycsaldomba egy csunya szót betüt ládd p na? - fa száll? -de ha szálka?-mig gerenda és Gerendási?
                  ...Te meg akik mégis, enged a szelep, és nagyon nagyon teccelegni akartam, de nem tudok! Ezt az, mikor kiskölykök valánk, ami a szivembe-szemembe a számon? (fita álom szép, vagy répa, rémálom a sarat? )Fita,mindekinek mindenben igaz -át? Ha figyeled, utólag, egg gicsit fékezem magam,mert arra gondolok, azok a szép napok, csak arra godolok,és a tied láttam, meg voltam benned, mert ti is UFO...nem sss... hane? Süss fel nap?
                ...csak Örök vagy ökrök, NapMamAtyApa van?- most itt sárbull vár? MINDEN NAP? Elment a PapaMama? Fita ha azt mondom, bouldog anyák? -megboldoGODtak GO(L)D? MUMMYA GOLDY? -DIK? A MA-MA?
...Zitt ami van, csak Örök Élet van, és az nem lehet nem tudomásul szüli -suly? -ez itt a a aaa... pacruha?
Fita örök szeretlek,vagyok neked!- de nem szerellek, ami ha minden örök készen, lészen?
1001 cuppp...

Előzmény: tündérsav (1771)
repcsepista Creative Commons License 2025.05.10 -1 0 1772

UFOzzuummm... miEeee... Conba xó xól xox (xex) égés és terméke? -pokólok - égető ke-men-céik? WC? -végcél, beszart a halot, bidi a rawatal? Meghlt mán Wájc Kálmán,többé nem mszkál mán? Mikorka Kálmán...
                        1.: 5/10. A KÉP? A tengeren felragyog, bus csillagok képében, Santag LóCia, Santag Lóca Lófa (CIA = CION SIRON TUL TUR-ASS ahhh...SIRÉNEK?) nadrág szija, allahala hala shhh... ara... pora? -emléke se többet? Oh mily drága név az? -ez?- jes-hus? -a király? -hus és vér? -királyság -od god-dog dög ok? Most azt hogy mi az a fekete gomolyogok gomolyodnak -hömpörögnek -hemperegnek...emberek embeRek... itt a pna coláda hempereg,Ezt Atillánk lát, aki szintén zzz... enész? -én ész? -észre vettem, te ti tá.. zenész? zenÉlsz beszÉlsz,jaja ha nem bánt senkid, had beszÉljen yrnki dudle dandi zenÉljen, dörmögjön jön? -dörömböl ne neee...aha az ajtód előtt állok,és ha van otthon valaki, akkor ha kinyitod az ajtód, veled hálok? -jaja Miháj, itt ne hálj, kicsi kutyád ne csinálj, DOG OD GOD DOG DÖGÖD? Fita, most a husról, és a husevésről, hogy mi a fene, az a fekete korompor .gomolyagok Gárdiuszi -duszi csomok, ami most mindent, amit akarasz -akanák tudni kéznél, a kezetekbe van eleve, nem adtam -vettem, ás WAMZOOLL? -WÁMO-T VETTEM? DE AKKOR SSS... SEHOL SE SEMMI NE TUD KI, BÖGÖZNI MAGAD, LÁDD AZ A KOS, AZ AGGANCSOS AMINEK A AGGANCSA MIAT LETT HAM HAM HAM... VEDRE? MAGZATOD MADZAGOD MIATT, LETTÉL MAGZATOD HAM HAM HAM --VEDRE? MENÜÜK HUS ÁLLAT? -OK O -KOSOK?
                    2.: M M M... MOMOM? MTK-KAKA SOK? Fita, zitt az hogy KARA? -KÁRA? Esik eső, karikára, Kossuth Lajos kalap ára? Az igazi magyar fajta, kara kára fajta? Fita, a jó papa, a másik kárán tanul, ládd a gazdög dada,és a szegén tata? Fita, ez az egész ÉG ÉSZ, ÖN -ÉGETÉS ÉS BÉGETÉS? Most az hogy MINDEN M M M... MO MO MO... VAGY? MOHO? - FÉKEZZ ZSIGA (ZSIGULI BULLI BILI) JÖN A KANYAR? G G G... gőgicsel a gyerek, mama kaka? Fita, itt az MTK-kaka sokk? -ha befogadtok egyet is, a kicsinyeitek közzül, nagy JUT ALMA lészen a MMM... MENNYETEKBE KÉNE MENNI,azaz mennyünk -be? -DE HOL VANNAK A GYERE KID? -KÉITEK, ÉS FÉNY-TESTVÉRKÉITEK? MAGA TOK,VAGY VAN TOKO? HA VAN A VAN, AKKOR MI A HUSUKBANK, BIDI BANKA PUNIKA PUCIKA LUKA PU SSS...(puli) PULY-KÁTOK AZ URÉ JUHÉ JAHVA? 1948 DERBŐ BEEE...KÉNE MENNI, PULYKAKAST KÉNE VENNI, JAJA DE LUAKS A KASS CASS... NA MEG A MARKOTOK, MÁRKA, MÁRIA SEGGIT? Hogy az álmom, na ITT VAN, HOGY MI AZ? Zitt mese más, mint más macskaja, azaz ÁLMÁBA MNDENKI HAZA JÁR,(LUFA) NEM ÖRÖK OTTHON VAN? HA VAN VAN, AKKOR MI NEM TUDUNK SEMMIT, az az hogy az fekete -korompor -hömpölygó valami, az HUS -SUH? Most onnan, hogy irtó keserühség, hogy nem lehettem az enyéim azaz MAGYAR OK, VAN OLYAN HOGY FÖLDIM OSZÁG -OS? NA FÖLDES URAINK IGEN,AMI FITA, ÁBRAM,RAM,MOST MEG KELL RÁMOLNOD (AKIT MEGÖLSZ A TIED?) MINDEN KI-NOD FÖLDIT... itt megállt?
                      3.: Babi BarbiNŐ-Yloan tul, YLoan Doan? -DAN DANA DON A PADON? Na esemen az se, semmi sss... de Smytha Cyrköl -szörkölj? Ime ima mama... fita, csak az van, ma ma? Most onnan, ami megérkezek Hollywoodba, és a Hollywoodi temetőbe, azaz közvetlen a kerités megett lakunk, most vissza egy fütyre, mikor véglek el hagyom a hussuh -hukk? -nicsak csak a hussuh hukk, nélkül van csak LÉ-TEZZ ZZZ...JÉ ZZZ... na most 28 évet betöltöttem, és most a halál az, hogy én ezt, KÉPTELEN vagyok, csinálni, és most elhagyod, te is, ládd Miki, most mondtam neki olyan három nappal előtte, fita GONDOL LÁT ÁT LÁT ...G G G... AZZAL MOST LÁT, AZAZ GONDOLKÓDIK DIK? ADDIG NEM!!! Na azt mondtan neki, (EZT KIIVÁNTAM, SZÜRNYÜ KINBA VALA) hagyd el a porhüvejed? -és elhagyta, na ez akik engemet ismerntek-nek, oi oi oi...ismerős??? -na én, az hogy halál, az az hogy ezt többet gondolni -ölni? -jaja most először, hogy megölöm a testemet temet, és nem kellett,mert mi EL TUDJUK NUK? -fita ők el tudnák? -ez ugy hogy a HUSOS FEZEKASOK? -ÉS MEG VAN A SORREND, KI ÖL ÖL HOZZÁ, LEG KÖZELEBB KÖZELEBB lebernye HOZZÁD URAM? Na elhagytam, és az az hogy ahogy leirtam, na most ami van, szerintem apuénk akik mindig velünk (velőnk) és ben ünk vannak, na most visszajövet, a FEJÜNK TETEJÉN VAN A CSUKRA, annak meg kell nyilni, és most amiket leirtam, és hogy már minden rendben, csak a zseb pén? -sebünk, lenne több, na hajlanadó (adó?) vagy e dolgozoni -robotolni, na igen, mert a felesÉgem meg a testvéreim = gyere kid, nem hagyhatod el, és az lenne a kapuc? -a bogáruk vagy! -bogGarazs?
                      Innenn...fita ami van, valami oly valami, amit itt vala kik? -ezt igy, viszik Ylonád? -fita itt akik örök család, azokat ezek, fita BOG ÁR -OK? - hogy az álmom, most az hogy a fekete valami, mi, az a husuk? -a husikám ham ham ham ...
...fita, az étkezz... vétkez, vetkőzz... husikám ham ham ham... ne kabb beee...van a juhus a király, te nem akarnál... ládd ha a husát -de vére...benned? -te is király LÁNUK vagy? -LEANZOOZZOO ...ZOOMBIZZOM BIZOOM -MONEY ÁRU HÁZ?
...Oááá... zzz...isss...

Előzmény: repcsepista (1770)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!