Keresés

Részletes keresés

repcsepista Creative Commons License 9 órája 0 0 653

                                 UFOzzuummm... miEeee... Rom romöl, Mor mora OrgiAIk, hol a kezdetük -végük?
                   4.: Kávézzuummm... tea, du?- dju? -mott valuba, össze -vicca,cika, cikória kávé? Ezt olyab 12 év körül, hogy nekünk, MJTK? J -Hé, hogyha hepen to see, the most butuful gilre in the world... Texasba kaptam meghivót, mert a néne, álmot láttott, és én Isten vagyok, na igy ahogy most is leirom, azaz a Munk? -igy jobb: Nem, most apuék, tröha UFONK! Na az is először nagy Betty vas a krézi nighte? Fita, az hogy itt éjszka, az nappal, és most itt van EGY NAGY FEKETE LUK UK? Zezz az hogy csak GONDOL LÁT, VILÁGOK VANNAK ÉS AHOZ BIZON FÉNY KELL A SZEMEMBE KÖNNYEL GOLGOTÁN, LÁTTALAK? Fita, ez nincs, EZ EGY ROMBA TÖKÖLŐK, ÉS MO MORADÖGÖLÓK A SÖTÉTBE, TROHA, most modom a fiamnak, azaz felrakott nekem egy filmet, ami telsjen vakok vaka kaka? Fita, ti akik engem ismertek, mertek hozzám szóllani,Mi is ufok vagyunk!!! Nozz a idöcsém, többet nincs otthon! Mott csak annyit, hogy momdom, mert ábrahámról én ugy beszélek, ho ho hooo...na mondom, a nagymamám ... na itt már őrjöng, hogy nagymama ha meghalsz,én is, na mi nem vagyunk zsidók, azaz fita, MI A MULTUNKAT HA LENNE...MOST UGY RÁVERNUK MINDENKIRE, HOGY TÖBBET EGY MUK SE, S NEKEM MAGYAR MULTAM LENNE, DA VAN OLYAN, ERRE ANTI SZEMITA, ÉS LEVÁGTA A TELEFONT, NA MOST AZÉRT MERT KUBAXXÁK BAXXASÁK A ZSIDÓK, AZ Ő MULTJUKAT, ÉS AKIK, ZSIDÓBBAK BAK KECSKE SZERITIK A KÉST? Fita, én ezt éreztem mindig a vizeletemen, hogy aki anti zsidózik, az az!!! Én nem hogy zsidók ellen, hanem senki semmi puna Cszar?
                  5.: Amit mára, hogy onnan, hogy AZ A GOND ÖL, fita, az az! Fita, az idöcsém olyan... fita na cszarmajnakó meg brezsnyó meg minden vezető, az urtul van,na fita, meg ő is! Most olyan nyali meg dühöngő ábraham hami, mint amillyen ataista komunuista volt, na ma is az vala,és az összes olyan vallás, amit hinni kell, az sicku jedna, sőtt sattatataaa... Fita, csak örök EGYÉNI SZABADSÁG VAN, azaz MINDEN AZ EGÉNNEL EGY ÉNNEL VAN, NEM KEZDŐDIK MEG VÉGE, AHA VÉGBELE ...MOST RÁ LETT TAPOSVA? Fita, most meg kérdezte, hogy beszélek a mi, most nektek is, a hozzánk legközelebb UFO -rajunk,na én az vagyok, és a hetedik dik? Ez azt jelenit, hogy én vagyok most a a aaa...itt, a porondon? Fita, egymagam...leirtam, dematerizálni tudom az egész SÖTÉT KOROMPOR FEKETE UFO$$$... Zna itt az van, ami nincs azt nem lehet meg0lni, se tagadni de DAG dagadók DÖGADÓK? Nincsa olyan hogy halál, zett apum, most is neked! -de akkor nektek se, mert akik ITT HAD HADOBÁZZON HA NEM BÁNT SENKIT, NA TI IS AKIK TÉNLEG LÁTOD? Zitt én a magyar MULTOM-MULTUNK? Na én az én örök napomba vagyok, NA MOT TI IS, AKIK NEM BÁNTOTTOK SENKIT, azaz most MI TÉNLEG VAGYUNK, ÉS ÖRÖKRE UGY VAGYUNK, amit apuék erre az évre MAR...HA?
                  6.: Akik most már meghaltak, ő ők nincs, na az lenne, itt most az van, hogy az idöcsém, a sötét üfo$$UK védelme alatt van, már leeirtam egy párszor, ami hogy minden ami ha itt lenni akartál, én ugy, hogy katonAI pálya, és akik a magyarokat meg akar ülni-ölni, azokat én...na most azzal nem tudtam volna, mert FÉNY? -FITA J AZ FÉNY KULCS? NEM AZ? Vissza, mikot az oroszlán testü magyarokkal, ki akartunk szabaditani a KIRÁLYUKAT, na most nekem volt egy J botom, most mikor a DÉMONYA...fita akiknek ládd monduk Krinát, 144 ezer reprodukta szerve, egyszerr eltudta éklveztetni őket, na az a MONYOS? -NA MEG MAK MAK MAK...MA KIN, MAKINK MONEY, NA AZOK A GOD DUG, MIDNENKIT MEGDUG MEG ÁLD, na most itt vacchillálok, hogy Isten áld meg a magyart? Kérdem ma az idöcsém, ha TE ISNTE FIA VAGY, TE IS ISTEN VAGY? De GOD DUG MINDEN LUKAT MEGFUR, HA NINCS FUR RAJTAD? Rohad pénz??? -na mondug, itt az hogy a Tejut elágazásánál, magyar tesvéreinkre UFO-k? -made in Hu? Whohohohooo... na megszáltuk ezt a gollóbist, és mindenütt el nénekeltük a him? -nuszunkat,és beöltöztükn fekete...rühaltem ma is, de ahoz hogy a mieinket, na most az éjjel mára,ITT IS A MAGYAROK OTTHONUNK? Zna csak azután, tudtam meg kapacka, és most hogy akik szintén, zenész ész? -egymásba, és olyan, hogy kin halál? -nekünk nincs, mert azt is valakiknak (KI, MI KO MOÉK? GONDOL NUK KE?
                Innnn... Fita, itt nincs hogy értem? Chonp Endre?
     ...oááá...
... láttam egy filmet, ami masinán kerersztül, de a mashinával az emléket meg lehet, tartani, de a végén eltörik a masinát? -van uj? - nap alatt?
...Rememory (2017) Peter Dinklage, Julia Ormond,Martin Donován,Anton Yelshin

Előzmény: repcsepista (652)
repcsepista Creative Commons License 18 órája 0 0 652

                                 UFOzzuummm... miEeee... Rom romöl, Mor mora OrgiAIk, hol a kezdetük -végük?
                  1.: 12/2. A KÉP? Minden csak KÉP? -KÉPPEL PELL GÉPPEL PELL, S KÉZZEL, KÉPZEL LETT LETT-E? KérdEllek? A KÉPED VAGY GÉPED, MEG LEHET ÖLNI? ÖL EL NI? SOKZOROSITANI TANI TAN? Te te te te... tehet etlen, etlen, kietlen, ki baxott, te el tudod, tudnád, tudNUK képzelni magunkat, magam, egyedül ül, egy ugorkába fin? -ugorj? Zitt van RÉ MISZ-TÖBB? RÉM EMBER,DE NEKED NINCS MULTOD? VAGYOK? VÁGYOK EGY NŐ UTÁN...( A DAMUK MÜKIAIK?) Zna most, onnan hogy a MORA MO MO MO ...HORGYAIK GYIA? Vissza, hogy OLYAN ROM ROMBOLÁS LETT, ami most teljesen LE A FÖLDIG ROMBOLTÁK, s sitt mi az hogy EGY-IP (ÉP)-TON? -EGY HANG TUNNÖL? MI AZ AMI VÉGZETT? -KEZDET? Mott itt nemcsak ami MOJOM -HUMANO NO NŐ IDOM, hanem ha nem lenne szeme -neme nem e?- lenne? Jaja van neki, na mia van neki, szöszi haja hajja hajja van a fején, na meg lenhaju de a kanszuka macskája nyiáuuu...? Amiu végzett végzet? -aha AIda? -a végzet ostora tora? -DISZNŐÓDISZ TOR STOR OSTOR?- ki mi ki MO? -a HANG ADÓ DÓ RE MI FFF.. KOTTA -KÓDA? RITMUSA USA RUSSIA RITUA GYILKOSUK? Fita, van a 666... fenketek pattogha ha hahhh... meg a 10 nyil Isten nyila, ostora tora?- tekeNŐbe viz, Emese mese folyója, vagy BbLia sár lik? -számrendszerek, sitt hányszor 666... 10 -zer ler? -támadt TEN fiad, (mi van a lányokkal) szép begyed hazám kebledre, lettél magzatod miatt...ZITT RÖGTÖN, JÖNNEK AZ EGYIP-TOMIAK (EGY ÉP, LEGALÁBB,VAN LÁBA? -LÁ BOOK?) JAK JAK JAK...
                   2.: Most onnan, előbb a AROMA AMORA ROM =MOR MO MO MO...HEGYESEK? HEJ ÉPIT ÉSZEK? SEJPITED? -Fita, most én IDE BELÉPTEM, LÁDD A PÁRTUKBA, pártunk tun NUK? Mna hogy a Mi is ufok, már nem emlékszem, azaz itt elve...na a fiaim, nem látod hogy ezek NEM olyan ok, mint mi, és most csak mi, az most anyád te apád, igy hivnak bennünket, Szultán tán, felesége meg lányuk, Kati kinba a pricsi, és kész! Zna 90% dicken, amket rendezni akartam, hogy, ládd ha AZ Ő TEREMTŐJÜKET, NA MOST ITT BEVICSOROG NEKEM, HOGY GOD DUK GOD DUKA VA SZUK FA SZUK LUKA VA KA$$ZA VA$$A APU KASZA KŐ? DAIDUG? AIDORKKUKA UK? KUKÁK UKA KÁKÁ USA DRUSZA RUSSIA AIDORK? DÖRRR... ha nem lenne ROM,NA MEG MORA? LEHETNE ROMBÖLNI VAGY MOR MORA DÖGELLESZTENI? DÖG ÉLESZTÉS? ÉLESZTŐ? Fita, most az a BORZALOM KIN? Monduk amit a HUS OD DAL, PAJTI, DALOLJUNK SZÉP MAGYAR HAZÁNKRÓL MELL A BŐSÉG KIINCSÁT ONTJA RÁD JÁR A RUDUK? TIÉD A FÖLD, KALÁSZA VIRÁGA NEKED TEREM? Fita, gyerek valák, és EZ AZ IR RITA? BBRITA BUGYINA, Na most, jo jo Yojo? Hogy lényeink egybe süljön, kell TÜZ? -ELLŐ? LŐ? ELŐ KELLŐ, ELŐBB FEL KEL Ő?
                3.: Na most amit csinálnak velünk, ANNÁL BORZ ZZZ... $$$...ALMA? -FA FAK? Pl, -először vagyok Budepesten, na most olyan nyomorba vagyunk, ami most APUÉK, NEM OKÖLJ -HIBÁZTA$$ Huba Töhötöm, meg bánts, na azt tudom,mert vissza bántanának 77 ezerszar a göbögön? Na a DONDOL GOND DAL DE A TE DA-LOD HANGOD HUNGOD? Fita csak csoda ÉDEN -GYÜMÖLCSÖK ZÖLDSÉG KERTEKET, na most ez ami most nekem, valóság lett, hogy EGY FÉNY GÖMBÖMBE BÖMBÖLÖK? Zna apuék, NINCS HALÁL ÉS JÉZUS HUS? -NINCS! DE FÉNY A MI J? -BASSZUS KULCSUNK? A MENNY? -AHA A PICHÁBA? Fita, itt ZZZ...MANKŐ? -MOMDUK, itt most csak Yojónk? -esetleg, valami mi? - RÉMLIK? Akik mégis, moduk hogy ezen siratok, de nincs sir, sőtt nemzetek, fita RONBA MO MORA TÖKÖLTEK -DÖGÖLTEK BENNÜNKET, NA MOST AZ MAG ÁT? Fita, az ÉREMNEK KÉTO OLDALA DALA VAN? Jaja HÁ MOR? -na két hegy közzül mi mász ki? Mora de Mora Ferenc? Fita,ha te ugy gondol od? -hogy a te derekad beadod? BEGÖRBÜN- MOST NINCS BÜNÖD?-az te vagy? NA A MEEE... GOLD ÁS LÁSS? AHOZ KELL VILÁGOSSÁG OD GOD? HAN GOD? ÉNEKELJ MAGYAR IFJUSÁG, MIG A HAN GOD ÁT MEG HALLJÁK... HAJ HAJJA HAJJA...
               Innnn... nizzitek, az hogy UFŐ? -MI A FŐ, ÉS MI A SZÖSZ? -JÖSSZ? -ELMENTÉL, SZÁRAZON?
    ... oááá... zzz... J? -fiteljal, mindenkidnek kell legyen egyen J? -vagy mivel kaparod ki a sült krumlid a parázsból? -da a te kutadból a vized mered? Samáriának leánya, Jácobb kóbi kutjánál? -na meg spáJzod? -van J?- eszed?
..a .néne felettébb NimRódijányunk, SZEME RÁMA? -LÁNA, nénénk? -anunaki?
...https://www.coasttocoastam.com/

Előzmény: repcsepista (651)
repcsepista Creative Commons License 1 napja 0 0 651

                                 UFOzzuummm... miEeee... Az Egyiptomosok ATOMbolók -ROMbolók MOriásól sirásók -kriptások, TEMP -LOP -OSZT OSZTLOPÓK RABOLOK, ROMBA TÖKÖLŐKÉ MOR MORA DÖGÖLŐK UT VONALA, A MENNYEKBE-MENNYEDBE FEL VEZET... vak vezeti a vakaBakat bak bak mak mak mak...Ma King, makink money?
                  4.: Kávézzuummm... tea, du dju? Amiket hogy az amit Pháraók birod almAIk, de vissza Ó Babylónya, hogy ott nincs beadás -halál? -adó kamatyó? -a fog alma se, se köde? -döge? tRöha teljes egész Nap -fény birodalom, azaz az lenne a magyarok NIMFA KARÁCSONT, Ninródi jányok kora, nem jön vissza többé $o$$$... Zitt most az hogy Ha a multat végKÉP? ---FITA, ITT OLYAN NAGY GOD DÖRRR... HOGY AZ AMI SZEMÉLYI ÉS ÁLLAM UK? - ADÓSÁGOK, azokat én mikor NAGY NAGY DISZNŐÓDISZ HUGYHÓLYAGUK MOST OLYAT PUKKANHAT 666... 2 nap mulva, bevágták a Corona VirudzsuAIkat, most azzal akanák, hogy azért van, az a trágulá$$a? -hol a Gulászta, ha meg megjött a Messia szia, (mindeki rajzol meg menstrua) amit az hogy... MUNK UNK, MI IS VAGYUNK, VAGY MUKIK 1 MUK KUKK? VAGYTOK? MU KUK KUKT KUKTA, SÜLT MALACUK? -HOL A SONKA? TOKOD SZALLONNA? HOL A BUXA? MI VAN A ZSEBÜNKBE? Zna előbb nagy DURUNGUK?-osztán, MUNK? -VOLTUNK? Fita, A MI VOLTUNK? VOLTUNK, TI L ESZTEK? Na most nem, hanem mi nem voltunk? Mott...hogy mi UFO-k? -made in Hu? Vohohohooo... most mindenŐnknek, kell legyen, és van saját ufo-ja? J? Fita, Ronival, mielőtt lőttek, na ugy a személyi adósáGOD mint a USA-nemzeti állam adósáGOD? -fiteled, a HAN GOD VAN CSAK! Most mikor állandóan TÖR ÖLIK MEG ELLIK, amit most a kis Yojónk, nehéz veled meg velem beszélgetni, ba Men a bika hentes fele, lój a töke csattog, 1000-fele, link lank lakatos, nektek jár egy gatya fo$$$... ki az aki nem szart-szerik be, nálam már csepegi?Olyan terhet raktok rájuk? (te eltudod KÉP, naponta duplázódik!!!- hatványozódik a világ?- adóság? -multunk, vagy multi, na már kezdetüktó fogva minér az aranyvár, tietek a fo$$$ ...UT UK VAGY NUK? -lekváRUK rukik? GIG GAZOK A GAZ DÖGÖK? Na az az, ládd az 1950 -56 évek, A MAGYAR OK TESTVÉRES KÖZÖS ÉG? -SAJÁT BANKUNK VALA,(NINCSA BÜNTETŐ NINCS BÜNÖLDE ÁLDOZÓ ÁLDOZAT) ÉS MOST AZ ELSŐ... MINDEN ADÓSÁGOD LEFIZETNI,ÉS PINALATOK (ÖTT VOLTAM,MEG NA IS OTT VAGYOK? -MI IS VAGYUNK?) ALATT,TISZÁNTUL, -DUNA TISZA KÖZE, S JÖTT VOLNA DUNÁNTUL, ÉS KIROBBASSZÁK A ELLEN -FORADALMUK? (fita minden ami velük HABIROTTYOK, kezdődne, vissza rájuk, giggazok?-láthatalaNUK?) Na Ronival, ugyanazt akartunk TUNK? - pu? -fita ha nincs adóság adós többet, amit csak most egy az egy kapcscsol át... ládd csak a MI FÉNY ÉGI MAGYAR OK UFO? Jajaj, csak magunk magunkat magUK, tehti csak mindenki tisztába, azaz a saját szarábul pcze gödréből kéne kimászni, osztán adci azt a szaros kezeg,nem disznóláb?
                    5.: Apuénk, a MFTK? -MOST AZ HOGY J? - az a FFF... PÁSZTOR BOTOST JELENENÉ, de csak vakoknak kell vezető, nálunk a hellmambó NYISD KI A CSIPÁST? -DE ELŐBB DÖRZS-ÖLD KI, na vesz egy marék homokot, és azt meg nyálazá gyurma, és a vak szemét meg győgyitá vala? Na most J? -.fita átt lett varázsölve MOé bota te buta? Mellesleg bitta JesszeMari? Fita az hogy NE ÖRÖK ÉLET PÁROKBA PÁRTA PÁRTOSOK VAGYUNK, azonkivel csak most fekete lukak jöhetnek ideiglene essen mert feneketlen? -hopp 1 légy,ne légy? Most apuénk, bitta hogy mind egy egy egy...FÉNY UFO vala, ez az ha te ISTEN FIA-LÁNYA VAGY, AKKOR TE IS CSAK ISTEN ISTEN LEHECC... DE ECC PECC PERELHECC KIMEHECC HECC...HOLNAP VISSZA HOL A NAP A NAPOD VISSZA VISSZA VÁR, JÖHECC CCC... Fiteljal, Roni is, ami ismert, és megvannak akikkel legelő lő szar, hogy lefizetni minden egyéni, fiteljal, az egyéni teljes egész GONDOLÁTTA MEG SZÓLTA SZÓL SZÓLLAL SZÓVAL HÁTSÓVAL, KÖTELES HA MEGTUDOTT VALAMIT A BEADÓS -PÁSSÁPÖLŐS HALÁL ADÓ ADÓS = NEM BABBSZÓLGA,HANEM ÖRÖKRE EL KÁRHOZOTT? Ezt sokzor leirtam a MUNK, hogy apuék, mi a megbocsáthatlan BÜN? HJÁT A BÜNTETŐK, NINCS BÜNTETŐ NINCS BÜDÖS PARASZT JOBBÁGY KÖCSÖG ŐK? BAXHATJÁTOK ÁTOK EGYMÁST? HONNAN BUZLIK A HULLA?-DÖG? ADÓSÁG GOD? GOD GIVWR OF DEATH DETTY?
                 6.: Na most, igaz hogy gyerekes de kés? -kés villa ollo, nem gyerek kezébe való velő? Itt csak te meg a MULT UK BA BANK, ÉS CSAK BAN KÁROK KÁROGHATNAK, jaja akiket drága pénzen véren meg vásÁRroll RULL? PÉNZ BESZL, MIKOR A KUTYA UGATHAT, AZ A DÖG-GOD (GOD UK, LEFIZETTE AZ ÁRÁT, NA MOST LETT VELED?) DÖGÜK? Nincsak ha csak egyet, csak egyet közzülünk jobbágy de most van bárgyubb köcsögük, monduk csak egy magyar testvéred, a szemed előtt orba szába baxxák, (MIT GONMDOL TOK? -MI A KRUCZIFIX?) s ha te az el nézed, akkor tégedis, de a jobbágy köcsöGÉik minden pinalátban hat hat hat...666.... fita, mi törénik a szaporul LÁT? -hogy lehet ha neked nincs multad? -egyáltalán, te tudod mi az hogy gondol át, lát, vagy egy bitta, gondol öl? Naz a kis Yojónk, miért nehéz veled meg velem beszlgetni? Fita itt vagy amit MUNK na meg a MONYUK NUK? Na most elérkeztünk ahoz a ponthoz, hogy távább össze dzsugoritani tani tani tanta na többet, olyan fekete a fekete, feggette, hogy a JÁNUK8:44! -Zitt most is hogy találtak fekekete lukat, na Ők lennének azok? Zett torrr... ezt eleinte VISSZA HIVÓ-nak hivtam, ami semmi más, mint itt amit ADÓSÁG?-JAJA DE KOMELOM AZ ADÓSOM SOM, ITT A FA SZOM? -FITA AZON IS VAN LUK? CSŐ? FA CON BAT?- HELL, NAGY ÁLLOMÁS VÉGBELE...
                 Innnenn...nagyon kevesett tuttam, keseregni, kesely persely a sggükbe teszel, de az is valami? -több mint semmi? -n esze... nessze?
      ...oááá...

Előzmény: repcsepista (650)
repcsepista Creative Commons License 1 napja 0 0 650

                                  UFOzzuummm... miEeee... Az Egyiptomosok ATOMbolók -ROMbolók MOriásól sirásók -kriptások, TEMP -LOP -OSZT OSZTLOPÓK RABOLOK, ROMBA TÖKÖLŐKÉ MOR MORA DÖGÖLŐK UT VONALA, A MENNYEKBE-MENNYEDBE FEL VEZET?
                 1.: 12/1. A KÉP? -ezt gyerekKoROMtól figyelgetem-eszem, hogy HO HO OOO...HONAN JÖTT AZ ÜDVÖZZ ÖLÉS? SZNET IRATUK? AMIT AKIT MEGÖLSZ, A TIED -TIETEK? LEFEKTETTEK MEGETTEK? JAJJAJJJ...J?. BE BAL BALZSAMOZIZTAK?-ADÓ-HALÁL ADÓ KURTUSZ UK? Zna fita, itt monduk a zsidókat, akiket imádd??? -Átok-nak,(gig által van csak ÜDVÖZ ZÜLLÉS ÜLÉS, DE RITUA ÁLAT ÁLDOZZ...TE VAGY?) meg imádatnak, mi az? - Hej éPIT észek, nagy merészek, ráJUK? -blachole, minden ami kézzel, eleve ROM UK ROMBA TÖKÖLÉS MOR MÓ RUK DÖGÖLÉS!!!- gondolni se jó, akkor baxnak baxatnak ÁT BAXNAK HALÁL -ADÓ -HALÁL, mikor süllyed a HAJÓJUK? (fita,nemrég hogy tul zaporozsje most mi van?) Sirok -kriptÁAIk= TEMP LOP OSZT OSZT LOPAIK PALIAIK HOL NEMZETEKET SÜPPESZTNEK EL, CSAK EGY IS MINT A LUNAK, VAN? EMLÉKE? (FITA KÉT SZÓ, NAPPAL LESZ TINA, KIN A PNA, NA MEG HUNGÁR (HANG?) GARI MEG RIA?) Zna innen kis Betty vas a krézi nighte? Mi magyarok, mi ami GONDOL LÁT INKÜNK INGÜNK, ING ÜK, GATYA? -FÉNYES VILÁGUNKBA NAP NAPPAL OK,VAGYUNK, mert amit mi gondolunk, nekünk csak az van! Mit gondoltok, GONDÖRR... DIR DUR DALLAIA AIDÁKÓAIK SIRÉNEK SIR ALMAI? Nincsak máris a törvényüget ami beadás -adó kiinnen kinhalál vissza, az halál hall áll, adóiAIknak AKBA AKLAAIKNAK ABLAK DIXZNŐÓDIX ÓLLAIKNAK... VÉGE? -SEHOL EGY DISZNÓ ÓDISZ? A DISZNÓAIK A KÖLESBE? KERTBE MENTEK A TYUTYUAIK, KERET? KÖL ÖLT $$$...VETÉS? Fita, most EZEKNEK OLYAN GYILAKULLA HALÁL HULLA SUGARAIK VANNAK, mott hogy HOLE HOLLY LUK LIK van a DINA MO UK? (FITA A MINK, MI IS UFŐKVAGYUNK! -MÁRMINDNET ÉRITNTEM, NA MOST CSAK AZT LEHET ÉRINTENI ÉRTENI,AMI VAN?)Zitt vicca, de hogy EGY IPTOMBA? AZ IPSE? -zna miután, egy Ip TOM, ATOM? -ATON? A TUN?
                2.: Fita, az volt az UTOLSÓ ÁLOM MÁSUK UT UK, VÉGE, és onnan, tehát nagy CIRKUXUK XUKU XUKU KUXU KUCUGG...(FITA, KINMONDOTTAK CSAK EGYMÁST TUDNÁK NÁKÓ DÁCOK MI IS TUDNUK, BAXNI? --FITA ITT ÉLSENE NANNAK A MÉRRGES KIGYÓ FAK FÁK FAKÖLŐK FINANCIAIK ÉPIT ÉSZEK) A KŐT KŐRE MEG VASAT VASUT? Mott... AZ AMI AZ EGYIPTOMBOL KINGEK KINGE BOLHA AZ INGÉBE, VALÓ SZABAD DULLÁS, azaz végül is a SETÉTEK (AIDÁKÓKAIK???) kerülnek felülre, FEL ÜL RÁD RÁTOK ÁTOK? KURAL KÓR KÁRÓK KAI-IRÓKÁAIK? AZAZ RÁD TEKEREDNEK, NYADON ÉRZED,SEGGED MILY SULLYK? ÜK ZÜELLESZTENEK ZAPOROZSJE JJJ... GIG SZAROS KEZÉBENG A JUHÁSZ BOTUK BÓTUK, SPÁJZOD? AZ A XEXUALLITÁS? RÁD TEKER GŐZIK (LÁDD GIZIGE GŐZIKE GIZKE GÓZIKE? MEGHOZTA NEKÜNK A TAVASZT, VAGY A KANKÓRT?) GYŐZIKE GÜZÜKE, ÉS KOROM FEKETE PORBA VAGY, PORNUK A LUAKTOK KLATTYOG JUHTURÓS A PUN ÁTOK, TUDNA BESZÉLNI, MIKOR? PUR LÉDY FA SZUK FRITTY ROTTY... LÁDAIK,(GIG VANNAKA KIRAKAT UT KJQUT A LUKA VICSOROG? FRITTY LÁDA -LÁDÁIK? Vicca 1964-Julius -4-re rá, hogy a testünk az egy AKUMLÁTOR LÁTOL? Minden magneselektromosság töltés, és alládáiknak, FITA A PÉN ZZZ... UT-J-ÁT? Dna azonnal, hogy mégis... sok LUD TALLPASUK DISZNÓT GYŐZ, 100 -1000--- tuleróben, sikerült nekik A KÖRPATKÓMEDENCÉNKET...RÖGTÖN TE, mi vagy? -azaz a magvunkat -hirünket -emlékünket tüzzel vassal irtó gaz te coronás hazátlan britanGO GO GO... ADÓK KÓDA HALÁL ADÓAIK? - és MOM EMléÜNKket, lehet? Okjvetlen szárazon vissza... kozzz... fitra,még itt ha Nim Ród nem rod? -dorrr... fita a SZAVAK AZOK ÉGI VAGY ÉGŐ POKOL KAPUK, tehát itt van siTIM -piTIM? HELLEN!!! Szerte serte szarta szétnézet, hellét nem találja a saját hon?-ábank, s karad nyult barlanjábank, apu hogy megy be, az a nagy medve, a seggit ne vedd be?
                3.: AZ IR GYÓGYIR KIGYÓ GYULA ÁSÓK AZOK VAGY SIRÁSÓK, VAGY AMIT ÁSTATOK, Á$$ATOK MAGA TOK? AKI MÁSNAK VERMET Á$$$... Á$$AT, Á$$$... ÓU JAJA ELVTÁRS A CSÁKÁNYT JÓ MÉLYRE VÁGJAD, INDULJATA...fita a világ égés kiinduló poniAIk, na fita, A VÉGIDÓ VIGADÓ MORA HEGYI HEGYED BEGYES PÖCSÖS BÖGYŐS JÖN MÁR A BIKA FFF...EZEK ÁLLAT XEXÁLLAT BAXÓK BA$$ATÓK BA$$TATÓK TÖK ADÓK = HALÁL SIRÁ$$OWAIK TÖRÁK KÁRTÓK KÁRÓK FÁRTÓK TEORRIÁAIK RIHÁK RÜHE (SGGXEXXELLETŐK ILLETT ILLATUK, SZAGOLOD?) MEG HUSUK LEHETSZ CSAK, SZENT ELEDELUK,GYÜMÖCS A FÁN, FAK?--- DE AZ ŐK FARAKUK FAKUK KUKKT? TENYÉSZTÓK, NA MOST A KÉP MÁSUK? Zett torrr... Fita ezek EGYITOMOT...(tum rukUNUK tukukuNUK?) végleg, és mindenütt csak SIVA TAG OK UK NUK? NÁTOD AHA...JUHLIKA LUKA PU? Zitt ha ha ha...be engeditek őket, ládd ez nálunk, SANTA GYANTA DIK? KIRÁLYI POPSÁG SZENT NEMZETTSEGGEK, RÖGTÖN RÖGTÖN MO PAMACSA PAMACSÁDÉ KIIRTANAK...MNDEN MAGYAR IVADÁKOT, CSAK DÁK ŐK, DIK STEFANUK? ÉS CSAK AZ FAKADÓ KÉ-PÜK MARAD? Zna most, Atilla ZÁSZ GYÁSZLAJA FEHÉR FEKETE? Fita még 1948ba baba, A MAGYAR OK ISTEN ÉRA? Fita, itt a HACC HACC HACCACA.. LÁDD A HAN GOD? Zna fida, AZ ÜDVÖZ ÖLÉS, IRTS KI A MAGVUKAT, GIG AZOK? Na a magyar Ok, hogy KoMOric zzz... hogy arra vigyázzatok hogy a magyar OK? -sose tudják meg hogy mGigazok? -fitya bennünk fény van! EZT TE TUDHAT OD, BAGY BAXOD MAGAD BAXTATOD? Na most kisZingerék, azonnal a mtyarokat megszállatni egy pinalát és VÉGÜNK??? -NEKÜK VAN OLYAN? KENBELE KINT CSÜNG? -vagy tüzet okád rata tata ratataaa...
               Innnn...ne feleddjük, neketek meg meg kell marrr...vagy káró? -markod szórös vagy lukas?
...öááá...
...https://www.coasttocoastam.com/
...mi a xex? -xexu ál lát állat izom mumusa russia? -MOzi? -mi van ha nincs izgalmam? -nem? -tudnak fel izgatni zzz... $$$... Im sow xexy...

Előzmény: repcsepista (649)
repcsepista Creative Commons License 2 napja 0 0 649

                                 UFOzzuummm... miEeee... mik kik mi ki MO? -a NAppalesztinOk magyarOK?
                  4.: Kávézzuummm... hogy ho ho hooo... ha a multat, végkép elfeledjuk, mi semmik vagyunk, minden leszünk, de eszünk? -mi az ész, j hova mész? -semmire? -Izsnyéte, Bicske? -galyra?-a föld alá, bele felé, stbbb ---tbccc... az ürbe, segged ne türdbe? Csengeribe elmegyünk a tengeribe? -az Ópinaráncos tengeren tul, ahol a tarka farku kunkuri kismalac se tur? -stbb... de a mennybe, eh rá érünk arra még. Mindenki ott van, ahol van, és mi magyarok, ott hon? -hun? -jaja a hangod, szólj egy szót, s otthon vagy!-vagy? Most irtam Yojónknak, és elfeldtem, a felesÉgem. egyik kifogása, hogy MÉG NEM AKAROK MEGHALNI! -ZEZ AZ, HOGY HA BEMEGYEK A FÉNYBE, EZ NINCS! SÖTÉT LUK? Na most körbe körbe görbe bögre tudnám körozni, csak nagyon hosszu időbe, ami ténleg nincs! tRöha, most én értek valamit az idő utazáshoz, de az az, hogy csak gondoolát távolságok? Ahhh... Most otthon vagyok, a kis falumba, és megzse, mert az ami monduk legutóbb 1999 december, már azóta mindent el fujt a szél? Monduk, én is ugy vagyok, hogy most ha ebbe? -ez ami szellemi mi,egy magnes energia mező időtér?. ami innen nincs kapcsolát át lát? - sehova, J -hova? Isten háta megett lenne?
                 5.: Nagyon szemem előtt volt,hogy ezzel a tudat? -tud atom?-tud át om?-látom? - ha nem látom, akkor hiszem? -nemtudom, volt már ugy hogy nekimentél az falnak, na az NAGY ÁTLÁSZÓ ÜVEGAJTÓNAK, ÉS ÁT ESTEM,(AZ LENNE A MÁSIK OLDAL?) ESTEM PESTEM SEGGRE...Na most,ez az, hogy GONDOL LÁTOK? -GONDDAL LÁTOK? MI A GOND? GON? GÉN? GIN? Ez olyan, hogy most monduk, ezt a ruhát ami rühes, felvettem, és ez csak ide, de most ez itt, moduk a ruha? Ő ŐK teremtettek minket, de őket? -jaja a ruhád de rühes, meg most a rühek rögtön átvettek, meg át váltottak, rüheled? Nem emlékszel semmire, nem tudz (tutsz?) semmit, nicns emléked, (rüheled?)na most itt akarnék innen, ki vagy belátni, de csak... éjfél után óra 4. TiMOteus lukat néz? Éjél után óra 6. -mama luka, megszületett a kis Jakab? Nizz nem akarom a belem huzni,hanem itt luk luk luk...lukbul bull buli ki,luba beee... Mot van megint találtak egy fekete (blac) lukat, aminek nem tudjuk (de ugy karatyolnak minta tudnák?-fita valahol mident tudnak?) a funkcióját, de minek?-hát a tyuk segginek, ami egy kloáká?- kié a püsüpök falat? -na azt legalább tudjuk, de ki a püspök? -minek a plébános? -azé a tyuksár?
                6.: Most én ugy jöttem be, hogy kimondottan a MAGYAR TESTVÉRES KÖZÖS ÉG, na most az olyan, hogy én ez, nem tudom miEeee... és az akartam lenni, mit hulla szaraszag őszintén, ma se tudnák választ adni rá? -ugy, csak itt a fa szom? Zértitek, én nem tudom, most magmahoz se nyulni, mert az lenne... ugyi minden rengben van, ha mégegyszer mit akarnál tudni? -már tudom? -na most akarnék egy lukat, és most mi lett? -na otthon a lakást is ugy hittuk, hol egy luk, sehol egy kégli? A Villa negra nem apáca zárda,a Villa negra nem fényes lokál, vagán legén ha szép szerével zörgeti, e csndes házban, oltalmat talál? Mott olyan van, hogy mikor? -most az hogy a magyarok az örök életüek, meg örök házaspárok, most ha azt mondom, most mindenkinek van egy saját luka? -na most, ha mindenkinek va saját luka, lakása és most nem kell a másik lukát nézni? -elkivánni? -vedögg az egyzeri KirályJUKat? 1001 LUK, S MILYEN CUGG? -HUZAT? Na most a vicces,mindegy milyan nagy kortója van, kotróstul el tünt a lukba? -luk luk luk, baxhatNUK? NA A LUK EGYRE TÁGUL, TÁK TÁK TÁK...JÖNNEK A KELTÁK? - na most, a lukat betömni, egy olyan nagy hat hat hat...pukkanhat, de a LUKAT, ELTÜNTETNI LEHET? NA MOST VÉGÜL IS, HA FEKETE FEKETE DE FEKETE ÜSZKÖS LETT, AKKOR ÁT TRANSZFOMÁL? MONDANUK LUK LETT? LÁDD A TEREMTŐ, ONNAN LEHET FELISMERNI, HOGY LUKAS A MARKA?
              Innnn... te benne vagy?
     ...oááá...
.... fiam nemrég, talájunk fel, ne ki innen?-na én azt mondom, ládd Horváth Isvánnal, na azt mondta, hogy meg álmodta? Most itt, mondom a fiamnak, találjuk ki, hogy elektromos kocsikat, öngerjesztővel mükedtessük, na neki pénz kell, kinek nem? Kinek? -Zeza az, hogy akikkel találkzotam UFO-ink? -hozzánk a legközelebbi rajunk? -lehet jobbat nagyobbat bat? -kitalálni?
Hullárééé...

Előzmény: repcsepista (645)
yl-feet-xayo-luvr-h Creative Commons License 2 napja 0 0 648

Hát, szerintem ma nem lesz forditás.

 

Én úgy látom, hogy te is a felsőbbet akarod elérni... ahol nincsenek tárgyak (olyan hogy pl ez képes kizárólagosan egy tárggyal foglalkozni, azt is úgy mintha harmonikus lenne, tehát védeni fogják, hogy sexy lehessen)

*vagy ahol kicsit lejjebb már, már van egy világitó energia érzése, ami szintén eltűnteti a tárgyakat... (de az még a törvényről, írásról, drágakövekről szólna... tehát nem alanyi dolgokról vagy maximum a buddha képességeiről lehet akkor irni)

 

Az a baj hogy nehéz veled vagy velem beszélgetni, emlékszel mit mondtam a feketelyukról: hogy mindent összezsugorit, ami a közelébe kerül

de ami beleesik ->
(csak erre kevés az esély) az kitágul (vagyis mindenhol megjelenik -> megjelenik az égen -> sokak gondolatait befolyásolja szellemek által.)

 

.csak a fekete-lyuk szabályai szerint lehet irni valamiről, mert akkor könnyen összeáll a szöveg, csak ha nagy, többi ideig tart megírni (pro)

*tehát az alábbiak már nagyon nehéz, speciális témák voltak (lányoknak.)

 

És ez az összezsugorodás miatt nem tudok hozzászólni a problémáidhoz, de ne aggódj a távoli jövő elvileg olyan hogy megsemmisiti ezeket a tárgyakat, és csak a céleszme marad (tehát az fog bolyongani, akinek nincsen ilyen eszméje))
*Egyébként az alsóbb szintekkel is ez történt, semmilyen érdemi információra nem emlékszem belőlük.

 

A szex drága, repkcse. Ha kitudod számolni matekkal (ami egy alien anyag) akkor egy teljes szerelem lesz belőle, ezután például Yae Miko azt mondta, hogy elvárják, hogy csak baráti legyen...
*ami egy kellemes érzés.

 

*Csak ez nagyon magasan van, olyan magasan hogyha vétesz egy rossz mozdulatot (vagyis elfelejted a matekot) akkor felrobban azonnal,

mert sokkal nagyobb az energiája... 🎲 szóval maradék tudásoddal fel kell még piercingezni (fájdalmas.👈) a vékony testét, hogy mindig

úgy lángoljon...

*Csak baráti alapon...
(Mert a Szerelem megszépit, sok követő, meztelenkedhet, meg bármi ilyesmi (mert boldog) csak el kell viselni mert az hozza a drágaköveket)

Ez az egész csak ismétlés_

https://youtu.be/QuGe-SUT618?si=i3Hve0Hlv4KW2RWY&t=38

Előzmény: repcsepista (647)
repcsepista Creative Commons License 2 napja 0 0 647

                                Innnn...
Ho ho hoooo... hogy történt a dolgok, cupán csak érzem... sép szép beszéd de széditeszt?
                  6.: Zna a Mi is ufo-k vagyunk! -ba baba leirtam, hogy a felesÉgemmel, körutazásokat csináltunk. Ez azzal kezdődött,találkozunk az álmunkba, közösülünk, na ha csak örök egy egybe életpárok vannak, lehet? Most az, hogy ami dögletes, na mentünk fal a FÉNY-ÉGI HONAINKBA, ami most a felesÉgem, itt ennek van, rögtön amit másvilága, de amit akkor leirtam, és fehér fekete, és nekünk is fekete ruhánk vala, s minden szürke, amit fekete vonalak lakk vesznek körbe, olyan mint a fehér -fekete TV,-KÉPernyő! Na ennek van egy ÓSZLAGA A TETŐN, EGY NAGY KIRAKAT, na ott is fen fen akadt a kis felesÉgem, de az egésznak az lett a vége, ezzel Ő a gyerekéit megcsalja, és nem men sehova a gyerekéi nélkül, ha gyerekek el kárhoznak ő is! -sose hagyja el őket, te mehecc...
                7.. Na most eleinte, igy jött le neki, leirtam, gyalázat mert minden ami magyar gondolát, most azokat főleg az siratokat emlékünket tüzzel vassal el tüntetik, pedig most is gyerekéinkre, akiknek eleve van örök élet párja vagy pára? Na ott ahol ő szeretet volna házat venni, az egy gazdag nyeded, és felfel emelkedő van, és most igy adta elő? -ott voltunk és egy még niccs Cadillak, és sokkal káprázatosabb lett, mert előre mentünk az időbe? (ezt eleinte) Fita, az amit te leirtál, az az hogy itt van az alsó határ, és most...na az amit leirtál, neked ugy jött le,(fo$$agy) és itt minden hang is, alfarcshang -GOD -dog? Zna ide mi le be vagyunk rabölve, fita, a BbLila lába közzé nyomok, nem az eném, hogy a tied, ládd Észtére? -észnél legyél, hopp 1 légy? -értitek, jaja a fa szom bat hell... nagy ámmolás...
                8.: Itt örök üres a polc? Mot ezeket csak kapásból, van kapa fogad? -mott ez az, ládd anum is.... sudri bunkó? -na most annak ellenére, én voltam a legjobb tanuló a falumba, (minidenütt mais baxtAtom magam) és most is ládd, mi a hátránya? -kátránya? Hogy hogy lehetsegges lenne, hogy ténleg, ládd sokat leirtam, hogy egy ilyan lehetőség, és a kanadAI magyrokkal, fita, teljesen csak a GONDOL LÁT LÁTOD, VAGY? -s most, itt van, hogy onnan, hogy hogy? -apunk nem az anyaggal és főleg szarlápátollókkal (satan = szartaNUK) van dolgunk, hanem levegőbeni 666....hatalmasságokkal, ami mi ki mozgatja a kis pitim? -van több? Nincsak a xex, xexu, ezt akarom dugni tudni, hogy hogy lehetne teljesen ki kapcsolni, mert most az nekem, én fent vagyok, és most nincs... a törzsem, most nincs a hasam, na a gyom-ROM MOra? -na meg most hol a fejem, eszem, mit? -ja husom husángom rágom, rá god? -vissza, anyu (te sudribunkó) ahogy mot beszélek, bizon szaladnom kellett... s most nincs harag?
puszi, de fff...

Előzmény: repcsepista (646)
repcsepista Creative Commons License 2 napja 0 0 646

                                 Szijja -bijja Yojokám kánk?
                       BeszÉlgessünk, áldás béka brekekeee...
                  1.: Ügyeletes tisztességet kaptam, telefon és bent kell maradnom, igy most sirok neked, leveleket? Siroká kastrana maradnája... Tegnap, hogy sirtam neked, visszazökkentem oda, hogy akkor, na meg egész 28 éves koromig, nem is gondoltam, hogy megölöm magam. (fita, az az hogyha az Ég és föld termtője? -na szurjatok tökön?) Na most azért is hőzöngök, hogy olyan hogy megölöm magam, eszedbe se jusson, azaz Ahktung akhtung lugeneráj, mnden magyar gyereknek legyen mondva, hogy nekünk Örök Életünk örök Életpárunkkal, Örök Szülinkkel kell csak sully?- s itt van a magyar testrvéres Ég, ami mi magyarok, testvéreinkkel, és a tes -teszt,(tesztikulóm?)magammal azzaz magammal gondolok, azaz nekem lennem kell, az örökké örvendenek a magyar -gyere kid? -dik? -dikkel vagy nyári hegedühhh...
                 2.: Most ugra bugra, mert a nagymamám, eredettyi lege szerint, minden ami növevények, mindenestül ehető vala, ugyhogy mindenki örök életü, meg örök zöld növényzet,aztán... Na az ami beadás adó, azzal mindenkit köröttem, nemcsak gyerekek hanem a szüleik is, skorbuta MOék bota, meg angol kóros vala, és ma is a táplákozás?- éllelmi? -szarUK, s az erdélyi boszorka, jaja téged láttalak a tábortüzeknék, egy könyvet is irt, hogy minden betegség a béllel a bélbe vala, a kezdete? Fitalajal, itt akik minden energiánkat leszopnak, a vérszivó férgeik piócák, azok a belünkbe vannak! -bögyő? -begyünbe?
                3.: Zitt most mutatom a fiamnak, nicsak itt egy magyaivadék lány, na porno, nem látod? Tegnap, miért nem nyitunk egy porno fórumot, dögölne a pénz, nem kéne dolgoznunk? Fita, én monduk a fiukat, nem sajnlom,(fita azért lett két fia a felesÉgemnek, most három, mert azoknak van farka?) de akiknak nincs édes anyukaja -apukaja azokat igen,meg most az egész embrisegget, mert mind a belétül beteg, (lennünk a belünk vagy belük,na meg nem mi szervünk nélkül? ami mindent mindent bele bele... Zna vicca, mikor OTT FENT, A FÉNYBE NAPODBA TALÁLKOZTUNK,(fita valóság, és én most is csak ahoz igazodok? -fita, itt mindenki menekülnek tüllem, csak te nem?) hogy mindenkinek van 1 mnt a lunak, örök élet párja, és most is, ládd én ahoz a FÉNY FÉNY...mellesleg most egyáltalán nem tudom,hogy itt ki meg mi vagy, mert itt az ami a xexZinger, baszdüh kangörcs, na az az ami ALIEN ERE DETTY? -tota el tájol, és most itt ami akarnék? -hogy neked is legyen ufod, ami most ha el tudlak ragani magammal, akkor most ha látod, hoogy van, akkor bitta neked vam, na mi van?
               4.: tRöha, ezt ugy, ládd én nem akarok gyereket, (borzalom mit gyütörtek be meg akarta törni, na meg most a gyerekléink miatt, devalahllogy a magya anyáink, le a kalappal) de a felesÉgen csak azt, azért kellek neki, és csak annyi addig, ami ténleg, a mitán meg van a két gyereke, ne sikárjam, nem érez semmit, rázd ki a wc. (fita, ez vagyok én is? -egy test tesztikol csikol? -nem mi nem az vagyunk?) Zna én szintén, nekem nem xexelletni kell egy NŐ? Fita, itt amira ki akarok térni, hogy nagyobb Isten verése nincs, mint lánynak születni, és ha megbaxák, ládd nekünk mikor meg téritettek az akblAIkba, első nájsz écakka, és most monduk, ládd J -zsinak, Jjjj... Jzsi? - Mari?- Mária seggit? -haja hajja hajja...Na most is lehet éreni a szaraszagot...ami a feleségem, nállad nagyobb csikken csiki csiki... nincsen. (bizon, főleg a második gyerekszülésnl,többet nem baxol)Sóval, most vicca...
              5.: Mott az van, hogy itt csak féreg és fereg lyukuk sejtek vannak, sejted? Mot az, ládd én ez az, hogyha nekem itt lett? -hogy lett? - a felesÉgem, (fita apuék meg a falusi örök élet párok, tudták!!! -neke van, sőt midnenkinek meg tudták mondani hogy van,de nem itt?---valahol fennakadt...? -akkor az az, hogy akinek FÉNY -E, VAGY PÉNZE! Fita, mert ez az, hogy én minden kis testvéremnek a vigasztaLója terülj asztala vissza, na meg szamara? -vagyok, és az az...hogy ezt én tudtam, hogy nekem van örök életpárom, és most hogy hogy...hogy nem egymásra találTUNK? -TUNkolunk? Tank? Ami a követkeccő, nem a férgek husUK? -számit,hanem itt végül is, ládd itt a férgek, megeszik a romlandó hust, na most mi marad, azaz, ez az hogy csak örök élet - FÉNYFÉNY ISTEN ISTEN párok vannak, és fideljál, ami most mégis, mi mozog, az kis izzz... jaja mi mozgatja? -pén zzz...pénis preche z dács...-ács óc$$$...
Innnen, fita, itt is engem az igazi magyar nők,szeretnek, de mint kis csilkó...maradj annak? -magadnak, jaja légy hüe mindhalálig? -az mi?
...cuppp...ha felfujod a képed?

Előzmény: repcsepista (645)
repcsepista Creative Commons License 2 napja 0 0 645

                                 UFOzzuummm... miEeee... mik kik mi ki MO? -a NAppalesztinOk magyarOK?
                  1.: 11/30. A KÉP? -FÉNYtesvér országunkba jártam, és most JesszeMarinkkal találkoztam, azaz jászokkal, (JÓ JOT ((YOJO))SZÓLÓK) akik miért kapták meg, de kitől, hogy magyarOrszágAInk közepin ázunk? Fita, kérdelek, ISTENATYÁNKMAMÁNK MOM DE ODAVISSZA, ISTENMAMÁNKATYÁNK MOM ORSZÁGA BENNÜNK VAN, CSAK NEM IS LEHET KIMONDANI? GOND OL, GONDOL LÁT, VAGY ÖL? (CSAK AZ A HALL ÁLL VAN? LENNE?) Ami van, minden csak a fényünkben, azaz ha nincs valaminek fénye, annak van férge, pénz -e érme? -az csak! Az elő szél, ha valakik JesszeMarinkat nem engedik be, annak NINCS ESZE! JM JIMI BIBI? Az hogy angyalOk, azok ténleg divak (DIETUK AIDÁAIK) meg lokoMOtivák divak, és ha bukkott, azok az angyalok tüzbe valók, azaz BE OLVASZTANDÓK,(minden ami kint okoz ÓU) és eke vasat, vagy ami az ÖRÖK EGY, EGYPÁR JESSZAMARINA SEGGIT, UT, MELL MENNYBE MOM FELVEZET, NEM, HANEM AZ VAN BENNÜNK ÉS MI A MENNY? MENJ A PICHÁBA? Zitt olyan fogalom, hallom, nincs! -csak DOM -UK, TRÁGYA DOM BOOK, ROM OK UK? Ládd a Watikán 100 Kmetr alaguta árkadiAIkba, azaz Napolyon, mit tanitottok ti a népekNEK, ha megtudják ják ják jáki ják...na arra lett a csak ENGENEERING CATASTROPHES PROPHÉTEUSA RUSSIA NA MEG A TÖBBIBI NUKI PUNUK DUGGANTYUSOK, TÁRSUTASAIK FEL ROBBASZTANAK MAGUKKAL MAGUK MAGUK, EGY EMELETTEL FELEBB, EMELJETEK FELEBB...A BÜN TETŐ ITT A FA SOM ETETŐK JANUK8:44! BIROD ALMA?
                 2.: Előszél, miután minden az hogy beszélgessünk... na vissza BÁBEL TORNYA TIVORNYA, AMI MORÉ HEGYIK GYIKA MO KIGYÓGYIK A MO ORGIA? NA OLYAN, HOGY MIKOR... LÁDD MIKOR ELŐSZÖR EZT AZ EGÉSZ miEeee... NEM TUDTAM BELE GONDOLNI MAGAM, ami itt olyan sejt elem ellem? -jaja ellek, (FITA MIKOR ÉREZTEK HOGY LA RABÖLTEK? ÉN UGY 3ÉVES ÉS miEeee...fita, ezt hogy lehetne, kiiktatnik met én ezt zzz...???) és az eleve BIKÁK fff...elektek?-a mindenkor HORR HORRNI BIKÁAIK? -fff...-Ami nállam fen áll? -hogy esetleg, mégis az hogy ÖNGYILKOSSÁG = XEXU XUKU XUKU ÁLLAT?-NA XEXET TÉNLEG, TE ÉRTED?- azaz azt ugy, hogy ha MÁS PÁ$$ÁPÖL KÉP, (FITA MOST A GIZS GILISZTÁD KILING KALAND HOGY ÖLÖD MEG, ELÉGITED KI? -ELVERED DE ISTENED ED EDD BOTTAL MOÉ BOTA VER) ládd a ÖRÖK AZ A ANGYALÁZAT AMI SOSE VOLT LE$$$... na mikor végleg al akartam hagyni a a aaa... miEeee...28 évet betöltöm Karácsony este éjjel, felmenek, kibaxtak velem, a MORÉÉK, fita minden HEGY, ládd GIG AZ SIONUK, ÉPITIK MOST TANI$$ nyisd ki a sliccet la bugyi gatya, DÁCOK lett cocMO szöjMO?< 144 ezer... $$$... ÓU $$$... (BIDI BANK FIÓKÁIK???) Fita, a rohadt PÉNZ UR, nem lehettem (nem ettem, csak egymást) az enyéim közt, ládd HA ŐT ŐKET, fita azok a jászol,(JÓ SZÓLLÓK TŐKE VAGY TŐKE?) na nem akiket ők annak hivnak, gyeride itt a dákó? RÁ GOD? Na gyerek valék, és ha ilyan kegyetlenek, na itt nem apu, hanem mikor meztelenre le ki rabölnek, miért nem öltek meg bennünket? FITA KIK AZOK, AKIKKEL EZT ROM UK, MOR MORA DÖGÖLŐK, AMIT TE NEM MAGAD MAGOD NAK NAK NAK...
                 3.: Zitt most az hogy elkezdtem mak mak mak... makina MA KING? -mama mi a picha, itt nem apu, hanem én vagyok a a aaa...fita, NEM A A AAA... Ő ŐK FELRUHÁZ RUHA RÜHE ÉS TÁPLÁL, Ő ŐK RÁN GONDOT??? EZEK ELEVE OLYAN PEDÓ ADÓ FEKA TRÁGYABA FÉRGEK, NA NEM AZOK, HANEM KU KAC? KACC MO MOZSIZSIK? FITA, ITT A XEX = TEX, most be vannak szarva, ládd a Puttonyosok, az PÉNIZSÁK HÁTIZSÁKUK KUKA, NA AHOZ HOGY A PROFIT, MEG A JÁTÉKUK KUKA, AHOZ MINDEN SZUKÁNAK, 8 JAKABA KELLENE LEGYEN? NA MOST az ififiam, nincsak ne azoktól féljél, hanem most akikért ki teszed a lelked, na fita, ITT AZZAL HOGY ISKULÁAIKBA JÁR A KÁBA, ezt most onnan, HOGY SZENT 1STVANUK? Zitt Atillánk alma, hogy mia az fene feneketlen fekete korompor homohompolyagUK? -hoMOiIzion vagy hoMOuzion SIONUKIAIK? Na fita, zitt az hogy JESSZEMARINK? JÖSSZ E? Na csak ÖRÖK PÁROK, ÉS PÁRTUS, PÁRTOS OK VANNAK! Ez az, hogy most bent voltam a MI KIS JAZIG JÁSZ JESSZEMARINK FÉNYORSZÁGUNKBA, (ISTEN ISTEN ORSZÁG ORSZÁG MOM,FITA USA MOMORSZÁGUNK ÉS KIMODNOTTAM A PALESZTINÓK PÁRTOSOKAT, JAJA USA PÁTOSOK ORSZÁGA MOM, ÉS AZÉRT VAN HOGY CSAK ITT, AZ INDIJÁNUNK, INDIGÓ CSAHOOO...NA MEG UFOOO...) és most ugyAnaz az EGY EMBER PÁR, AKIBEN ÖRVENDEK SZÜNTELENÜL, tehát... zitt fita, mert a magyarOK, gyerekéink, már egy se, ládd a ififiam, mire nagy leszek, egy magyar lány nem maradt! Na most EGY ÉRZÜLETBEN, MA, NEM VOLTUNK MEG LE$$$...HANEM MA KING, MAK MAK MAK...MAKING MONEY MONYUK, SALLAH MONYA SZÁRA, CSZÁRA ÁRA RÁ GOD? -FITA,RON PALCSINK, SOUND MONEY, NA AZ AMI ERE DETTY A MERIKA MARIKA MARINA MARINA MA RINA, KÉRLEG HOGY LÉGY AZ ENÉM CUPPP...
                Innnnn... CSAK ÖRÖK EGY FÉNYMAMÁNKATYÁNK A MENNYÜNK BEN? JEESZAMARINK SEGGIT UT! ÖRÖK EGY (PÁR) SZEMÜNK FÉNYE GYERE? -KID? VAGY DIG DIK EZ A MO? HA VAN HALL ÁLL, AZ GOND ÖL GONDÖRR...GONORGHIA? FITA, XEX = TEX!!! USÁS VAGY, AHA PUNÁS -PUCÁS? ICA! KIN A PRICSA? NA MEG KINBA BABA BAMBA BAMBA...
     ...oááá...
..fita, a gyerek ami csak allávilág itt, valla god? -valetod buxa, abba igaza, de itt mig lett dara? -szecska, -abrak a dara? -barom állat? -nincsak EVE EYE almát kiván? WashIngton Kingek KinGÉ bolha szar az inGÉbe -itt a fa som van neki? RÁ GOD?
...https://www.coasttocoastam.com/

Előzmény: repcsepista (642)
yl-feet-xayo-luvr-h Creative Commons License 3 napja 0 0 644

🎲 Ezeket muszáj megnevelni, mert a 666-oson ezek bántottak meg, illetve a matek szerint pénz van benne.

🎲 ezt meg kell csinálni még, mielőtt eltávozom, ami minimum, több hónap lesz. 👆

🎲 Az első rész nagyon jó volt, de a másodikba nincs mami...

🎲 Quality problems de az ráér a végén is korrigálni

🎲 Többi nem számit már ezen a szinten.

 

https://easyupload.io/4mwa5w

Előzmény: repcsepista (643)
repcsepista Creative Commons License 3 napja 0 0 643

                                 Ijja bijja Yojókám -kánk?
Ki be szél, enged a szelep?
                  1.: Ugy ahogy a feleségem láttam, először, talán senkit, és ha nem láttam volna, mert fényében, napjában, ő vala a nukleusa? -fita usa egy ország lenne, ládd magyország országunk orcája? Naparcuország? -van orra? -fita UR? Utánna meg téged, csak téged, na te nem ugy, mert mindenki csak párba, akinek van fénye? Na most, monduk, sehogy senkit nem akarnék se tudva -tudatlanul, sehogy meg bántani, na most ez csakugy, ahogy mi vagyunk? Mi is ufók vagyunk! -ez az, hogy most ha sikerálna, ugy ahogy engem, itt! -ebben a a aaa...na fita, amu itt van, az egy férgek nyüzsgésa boritás, ami ládd a sejtek szapoRULLása lássa, nem addig, ming most...
                2.: Fita, akik TUDÁT tudatuInkkal vannak itt, mást mégis nállam is, hogy Isten ÜNK? -ezek apuÉnk, ami most itt a kettős kereszt, na most vagy a UFO-k? -made in Hu? -Wovovovooo... vagy a MUNK? -az hogy mi is vagyunk? -Jaja Mi is ufok vagyunk! -ba baba,amit MUNK? Naz, én tudtom, tddtam hogy ÉN AZÉRT VAGYOK, hogy emelkedjünk fel az Égbe, de ha ott vagyunk? -a mi menjünk, mennyünkbe? Zett az, hogy nem féltél beszélni a nyivánosság előtt, hogy mit csináltam veled, jaja... mit csinál velem ez a fff...ufo? Fita, most azt, ami ládd a prioNUK pondrója nyüve rühe, mojuk monyuk... az vagy megesz, vagy mi fel?- eszmélünk, és most...
               3.: Hogy végre, egy olyan, aki most nalod... az hogy te vagy a felesÉgem kivül, akivel...na apuék, figyelmeztetnek, tehát mikor te MOM? -ez az, hogy én és az Atyám a mennyekbe, egyek vagyunk, ami ha most valaki a lányuk, akkor én és az Mamám, ami most az hogy anyánklkall az az I volna, Ylona, viszik Ylonát lobog a haja hajja hajja...Namost én mit akarok? Rémségges volt, kijönnöm, ami most mégis csak apuékkal, na most...az az I vonal, és itt jönne be a 7próba, meg a maszturba? Azt hogy a fene valami, most a gilisztám, na itt midnenki aki husába usa russia, el le van rabÖlve, és azok ami minden ami sejtszövetség, Ó és U. -azok férgek!!!
...na innen... ISTEN ISTEN!
... nekem lennem nem, lenni vagy nem? Nemiélet?

Előzmény: yl-feet-xayo-luvr-h (641)
repcsepista Creative Commons License 3 napja 0 0 642

                                  UFOzzuummm... miEeee...ottROMba romba tökölők, mor mora MO MOR MO... dögölők, döglődnek?
                   4.: Kávézzuummm... tea, du dju? Fita, össze vissza cikázok, és kezdemennyezem? Tegnapra, előbb egycsoda édenbe MOM, magyarországom, na most, itt vagyunk, azaz most a kis magcsaládom, még ma, megyünk haza, és nincs sehol se hire se emléke? Na kerestük egy ideig, és nincs! Fita, ami van, hogy csak EGY FÉNYÜNKFÉNYE SZÜLEINK, ÖRÖK EGY FÉNYANYÁNKATYÁNK, ÉS ÖRÖK LÁDD AZ X. -LEFEKTETVE, ÖRÖK EGYPÁRBAN, FÉNY GYEREKÉINK, és most itt van az amit Apóstolla Pál após tolla, kettős kereszt. az I az fény = igazság, és az Iben, ben van mInden, na most a felső kis kereszt, az a SZÜLEINK, az alső az gyerekéink, most a felső az kis kereszt, AtyánMamánk a mennyben, (fita a piramisok is azok, meg a 6 ágyu csollag,na meg horogkerszt is, nem becézve a nyilas kereszt stbbb ...kerszt kereszt, de csak Golgota és kereszt??? -és az alsó az azörök egypár hazás -házaspár gyerekéink? Fita, itt az hogy EGY, az valóban az, és itt midnen örök egy de párban, és az ugy... ez az amit srégen régen, ide be akanék ufozni, hogy a MAGYAR OK, AZ ÖRÖK EGY EGYPÁRBAN ÉS AZT NEM LEHET ITT, FELTÉTELEZNI SEM! Ez megint, az egy MAMÁNKATYÁNK AZ ÖRÖK EGY, ÉS MOST A GYEREREKÉINK-ÜNK IS UGY, HOGY CSAK EGYPÁRBA, ÖROK EGY AZAZ MINDEN INKÜNK S ÜNK IN! Fita ez az hogy apuék, mindig velünk vannak, de mi valak nagy ludörgő, szamár püfölő.jön már a bika fff...
                   5.. Itt akik értenek magyar RULL, AZOK LÁTJ-ÁTOK, VAGY NÁTÓ NÁTHA? Most olyan beteg lettem tegnap,és most... na Mikor 1999 december, otthon voltam, akkor haza akartam menni, ugyhogy ládd a fiaim, jösztök vagy tosztok, én menek haza...Zna a Mi is ufok vagyunk! -leirtam, és hogy anyum,eredj innen, mert minket ie megölnek miattad! Mott ami történt, hogy már tudom, soha többet nem menek haza, irtóra beteg lettem, ami a testem is, ládd tegnap! Ezt ugy, mikor kigyüttem, hogy egy kis pénz összevágok, és menek vissza, ami itt hogy nem vagyok magyarjAIm közt, na meg akartam volna igazibu ténleg azt a magyar testvérek közös Ég, hogy ugy ahogy én találkoztam, itt! -ebe ebbe a zubboNUkba baxxák meg, nem tudtak, kibaxni velem -velünk a magyarOk Istene ne,kell? Fita, az hogy itt együtt lehetünk, azokótokóinkkal dinka, akik ha nem bánt senkit, én ezt kerestem,meg ma is azokat keresem, mert csak az OK értenek magyar RULL? Zna itt van, rögtön az amit a magyar a Mi Világunk Óhhh...én most is elélveztem! Fita, a xexxel RABÖLNEK LE MEG BENNÜNKET, KÁRHOZTATTAK, NEM TRÖBBET, MUNK! - NICSAK A FARKUKKAL LEVERIK AZ ÉGI? -1/3 LAKOSA, BUTA KOSOK?
                 6.: Most az jogy VAN A KOTLÓS TOJÁSUK, és most nincs az ami ott a BudAI hegyekbe, volt portolunk, (székell kapu) hanem most az összes egész ha zugg a dákók dákó GO GO GO...GOLÁNUK, Na fida, most MIND AMI PARANCSALO LOW? -AZ BELÜL EGY OLYAN CUGG VAN, HOGY ONNAN, na én ugy hogy ha az ÉGIEINK FOGJÁK A KEZEM, AKIK MÉGIS...LÁD MI KATUNÁK, TUN TJUNOK HUNOK TUNKÖLUNK VAGYUNK, HAN GÁR ÁRRR... Tudtok követni, lufa, az hogy BÜN TETŐK, azoknak pÉLdát (HA VAN HALÁL BAXHATJUK NU?)kellene mutatNUK, ami sehol semmi? -osztán az se! -de anti szem? Nincsak minden élőnek saját világa környezete van!!! Ezt ugy...hogy mikor először hogy jön a 666... az az hogy mindenkinek meg van midene, mi ke még, apu kasza, kő? Mott itt ezek most olyan nagyok, fita modtam, hogy a DISZNŐŐDISZ HUGYHÓLYAK ROBBAN 666...kér nap mulva, beütött a tifo$$$...?-corona viruzsUK? -cowidó 19? -egy hijján 20. -neked szarik Márkusz? Fita, most igen igen szar a hellzet, mert azt akarnák,Nátod?- hogy kérjünk bocsánatot, de ha eggzerühen, fitaljÁtok jata jata jatata, (kisZinger felrugta a talpát) amit kérnek, fita itt vicca BÁ BÁ bel belle? Nincsak ezek bélférgek! Na most, zezz döbbentes, mert akik A FÖLD BIRTOKULÓK = RABÖLŐK, RABUK LEGYÜNK, VAGY UFO? MÁS NNCS! NA MOST AZOK IS HÜ BÉRESEK, ÉS ITT ÁLDOZNAK NA MIT KIT, MI KI MO? Zna az van, csak ugy hogy ufo, tudok be666... gülübün ming van feneketek, pattoghat 666....
               Innnn... hogy adjak nekik egy gondolátot? -vagy szót, fita, ha nincs se szem, eszem, se füle, se farka, akkor itt van AIDA, DÁCOK, DÁKÓK,fita, itt az hogy xexxel pilla egy pinalat, és a más világon vagy, reptura, turó, juhturós? Lu?
    ...oááá...

Előzmény: repcsepista (640)
yl-feet-xayo-luvr-h Creative Commons License 3 napja 0 0 641

"beszélguessünk" XDD

'|

\/

háájt ezz nem az éjn dolgommm:D

 

Szia repcse, sajnos nem lesz érdemi forumpost amig az összes project-sekay rész nincs leforditva::

naponta egy rész lesz legalább és 9 van;:ebből egy elkészült tegnap.

- a probléma az, hogy a forditáshoz ihletettséget kell csinálni, ahhoz meg kell vmi egyéb téma + like karkötő; és mindkettőböl kevés van THOOOOO__

(mert túl hamar felhasználtuk a témákat)

 

Én is azt akarom hogy emelkedjünk fel az égbe,- ha érdekel most volt szamantabhadra, tudod a gamer-girl (képében)

ööööööööööö nem magyar,- repcse

-,Egy szó magyar nincs benne, tehát te vagy a magyarok vezére maximum,-

Persze tudddjad, hogy az ihletettség a jövőröl szól (mindig)

 

Persze hogy van világom, repcse, ez teljesen természetes, pl ennek a jele az hogyha dolgozol és gyakran megtörténik az hogy felbukkan az a téma, amiről irni szeretnél... de most nem ez van... most volt egy nagy witchy-s álom (jelszavát majd talán érdemi forumpostba beilleszteni) és samantabhadra,- az ödajött könyörögni^^. meg ilyesmi, ugyhogy most az elsötétült matek volt a téma, ami egyébként ritka...

 

- persze hogy ez kozmikus erő repcse, pl. a marákról nem lehet ott beszélni, azt csak a magyaroknak (mert ők a szegények👆) szóval ha ezt a kozmikus erőt megölné a mara, akkor annak mennie kell valahova, tehát mara elpusztulna (többrétegű mennyország.) és pl. a pénz fogalma a földön, eltörlődne

 

-úgyhogy ezt a forumpostot nem forditom le, és nem is linkelem be szerintem

 

Tehát fény nagy tömeg alapján keletkezik, repcse... Minek van nagy tömege? A királynőnek, repcse, csak olyan korán van hogy még ki se alakult, de ő áll a szingularitás ponton... (és ha mondjuk vesztenénk,- akkor is visszatérne következő életben, a mara halálával -> egy jobb világban)

 

*****Tehát ilyen korán van az anyagban az űrhöz képest...

 

a marát meg lehet ölni, repcse (vagyis az összes istent) a tartozás fejében,- ami leveszi a pajzsát, arra kell alkalmazni a kozmikus erő rosszakaratát -> mara összes mennyországa meghalna, és megváltozik a világ tőle... de ez csak olyan pusztulásba forditott ihletettség, ami eszkalálódik (mondjuk 680 billiószorosra mondjuk 👆 halál.)

 

tehát a hülye mara maga alatt vágja a fát ezzel, a fő tartozása az lesz hogy neki kell hirdetnie a dharmát, amire nem képes... ezért mindennap oriási fájdalmat fog okozni + egyéb anyagi tartozásai + szándékos rosszakarattal - tudod odaállni az ege fölé,-Ö *ezek képesek naponta 680billió forint értékü kárt okozni neki, egészen a haláláig,-

 

tehát a vezérnek kozmikus ereje van repcse, a királynő tehetséges benne (very potential), mara pedig az abszolút ellenség, aki mindenkit szivat (engem anyagilag, a többieket lelkileg.)

 

tehát mara áll ez a galaxis központi feketelyuknak a tetején, isten a neve, mint helytartó hazudott, és létrehozta a bibliát.. (tudjuk jól!) és valami messziről, sokkal nagyobb tömegűtől kell hozni anyagot, hogy az transzcendens legyen, mert ő erre egyszerűen nem képes, pici tömegénél fogva

persze ő azonnal letakarja azt egy takaróval (nehogy köztudott legyen) mert zavarja a fénye, de az azonnal elpusztitja, ha ellene fordul végre

(ezt testben nem lehet megcsinálni, itt csak prototipusok vannak pl. amik lemásolódnak + eszkalálódnak, és az egész ellene fog fordulni, a fenti értéknek megfelelően, hogy öljön)

 

igen ez a legtitkosabb irat, repcse, csak magyaroknak

 

buddhának nem volt késztetése, hogy ezt megtegye, de ugyanúgy képes lett volna erre

tehát ugyanakkora lesz, de a tömeg miatt transzcendensen fog kinézni, sokkal rikitóbb, sokkal fényesebb + feketelyuk a feje fölé, ahogy egy normál ember nem képes lenyelni egy méteres acélgolyót, olyan lesz az ő tartozása (már most olyan mert lejárt az ideje)

 

cél: következő életben ne legyen ott, ne létezzen

következő életben ne létezzen a pénz fogalma

 

tehát ez a hátsó oldala, magyaroknak.... mindkét oldal szinlelés

https://www.youtube.com/watch?v=Kt93UE2mLW4

Előzmény: repcsepista (639)
repcsepista Creative Commons License 3 napja 0 0 640

                                UFOzzuummm... miEeee...ottROMba romba tökölők, mor mora MO MOR MO... dögölők, döglődnek?
                  1.: 11/29.A KÉP? -mott egész éjjel, a koromfekete kotylós -tojás, amik kétfelül angyaLUK, közpibe kotlósÁRUK a frigy ládájUKba yukatáNUK? Adjak nekik egy GONDOLÁTOT S EGY SZÓ, ÉS AZ VAN, ÁLLANÓDAN AMI NEM NEKIK, HANEM MI IS VAGYUNK! -NEKÜNK, OTTROMBÁK, NEM TUDTAM, ládd a katonáknál beléptem az ifju kommunista pártba, sleirtam a mi is vagyunk? -Mi is ufok vagyunk! -na most abba, meg tudtam kapacka, de csak ugy, hogy mieINKkel(FÉNY!!!) a Tejut felfele elgazásánál, a mieINKreRÁ -magyarokra talláltam! Fita, ezt takarná az összes fény -jelenségek, azaz amit Égi Tünemények mennyek, ne mennyük?- a fekete szemeteknek! Trőha, most vagy a mi álmunk, valóságra válik, vagy most lotty... Zez az, hogy apumék,(fita, most egy egyen kapcsol át vagyunk, a mi FÉNYEK FÉNYE ÉGI FÉNYTESVÉRTEINKEL, (UFO?) téged sehol nem fognak befogadni, ez olyan kora trinéger koromba, és az az, hogy én az álMOMba VAGY OK? -MAGYAR OK???- s akartam olyan lenni, mnt a többi gyerkek, de nem tudtam! (FITA A ROJADÁS FÉLELEMEN, NA AKIK ITT FÉRGEIK, HANEM AKIK A FÉREG GYÁR TÓ TÓAIK? -NA MOST TE IS AZOKKAL LENNE DOL GOD GOD POMI POMILLÓ? -NA fitya, menjtek visza hogy be vilgotamlk a DURUNGOK A OTTROMBÁK BÁIK, BÁJAIK, AKIKET MEG FÉRGEZTEK, AZOK CSAK A SZŐRÖS SIR TÖTE A LÉGYNEK TRÖBBET BETTY)Na nyomorogtunk,(elirtam, hogy apumnak évi 100 ezer Frtn jövedelmi adó., és a foglalók ottültek a kis kőser boltba, és ha jöttek koasztimerek, azoktól elvették a pénz, na még nem is apumtul?- most én ha nagy leszek, azt hittem, hogy jó lett, hogyha nagy? -iá iá iá...fita toszta béna, azaz itt a fényed neyekik, és mindent amit látsz, az a fa szuhuk, és klottyoghat a kloéktok tátog, tudna beszélni?) leszek, szamár szamáRIHÁnak leánya, Fita mi a fene vala az ritutroha kinzása, na most kos volt, vagy szuka baranaka? -fita a bedduing hogy a kinod, olyan élevezet nekik, fáéradsággal keresd a kenyerde, kinnal szüld a te gyere kid, dik?- baxod ahol megáll? -fita itt az hogy férfi, Sanyink esetleg, ha férfi vagy légy férfiJUK? -ki ne akarna király láNUK lenni, na akikk a királyé nem leszek, inkább öngyilkos leszek?
                2.: És a vakok szemét, megnyitá vala, ami itt minden olyan ottromba (ott hon? -hom?)romba tök, tökéletes tökölők? Fita, nekem a kinom, a xexet, ládd nemcsak lelankadt a szára, hanem seha nem akarom, hogy birizgálna, na engem, A PÉNZ ÉHES OTTROMBÁAINK? (fitlajal a vasasok, na most minden vas has csak az övék, gigazok? -az ottrombájaik) Zna most, az a hellzet, hogy én álmodok, és az álmAIM, ti vagytok, magyarok, ami itt van, minden az ÉdesAnyám is volt nékem, ÉdesApám, Édes testvéreim mmm...Fita, ezek olyan ottROMbák,-dik-PÉNisdiktárok - dák itt a dákó? -na meg MOé botaNUK kertjeik???- te buta, hogyha lábam meg botolna, NA MOST KEZDŐDIK MINDEN A JUHUS UK? A HASUK A FA SZUK A KLOÁKKÁTYOG KLATTYOG, na ez a második, na meg az hogy, HA VAN EGY GONDOLÁTOD, NA CSAK EGY KOROMFEKETE KOTLÓS TOJÁSUK SU SUK???- AMI PUKKANI FOG, LÁTTAM, ÉS PUKKANJATA JATATA JATATA DE NEM? ŐŐK IS VANNAK? ÉS CSAK ŐK VANNAK, AZAZ A PÉNZ IMÁDÓ RE MI FÁ SZÓ LÁ TI DÓÓÓ... DOM?- S IMÁDTATÓK, ÉS MOST HA VAN EGY GONDOLÁTOD VAGY SZAVAK DE A VASHOZ? A FA KŐ FAK XUXUK AZ ARANYFEJÜ FÉMÖTVÖZET SZOBOROTOK HO HO HO HOOO... LEBORULVA MIKOR? - na fita, minden ami NINCS BENNÜNK, BEN NUK? BEN HORRR... AZ ÉL LO -VAS FA SZUHUK HUKK KÓD DUK UK, KI A LOW-VAS UK? VAS UT NUKID KID DIK UK? OTTROMBAK BAK? KI. KINDÁK NAKIK NYAKIG CSDAK? .NUK UK, NUKI STOCK -SOCK & OL<<<... Fita minden ami pénzzel pénzzel pénz, neyereség és ÖRÖKKÉ ÖRVENDENEK A GYŐZTES SERLEGEK, JAJJA A VÉRED KOPOK SZOPÓAIK? POWER IN THE BOOOD?
                3.: Miután, most át mentem a gimibe, mert ott volt a általános iskola igazgatóm, aki mikor 8.-DIK kos okos voltam, egy hajnalba, beszélgetnek, és hallom, és mondja apumnak hogy ha iskolába adjátok, akár Tekó akár nem, megölik? Na most én egy kis nádfedeles kis házikóm,ma is e -világ? -fita ezek akik pénzért eladták a bőrüket, rühek, azok is ottrombák, torzok, és torz -formák lettek!!! (többet csak ezeket azokat a faszomokat láthatod és meg vagy hatódva 666.... hogy ode nem rohanjak) MI a fene az, hogy EVANGALIZÁTOROK? -MINDEN EGY FA SZA KALAP, NICS AKKOR MI ALATT? -AHA FITYMA CORONA ORSZAGOD?) NA FIDA,MI EZ AZ ÖRÖKÖS INVÁZI-UN-OK, ÉG SZAKADÁK OK, ÉS FÖLD IN-DIGÓIK? Na fita,hogy ha A MAGYAROK ÉRTELMEZZÜK A FÉNY = JZUS-MÁGUS? NA ÉN MÉGIS MARADOK JZIM? -MI A J? PÁSZTORBOT, ÉS HA A MI JÉZINK, JÉZZUMMM...A FÓPÁSZTOR A PÁSZTOR BOTTAL, AKKOR MINDENŐNKNEK VAN J PÁSZTOR BOTA VAGY MOék bota te buta? AKOR AZ AMIT EZEK A OTTROMBÁK ROMBÁK BOMBÁK, BAMBA A BAMBA BAMBA... BANKKBA TÖBBÉ NEM KÁROG A BARMA -BARMUKIAIK MEN A BIKA HENTES FELE, LÓG A TÜKE EZER FELE LINK -LANK DANGG...VAN KOLOMPJA? DRÁGA PÉNZEN VÉREN VÁSÁROLL RULL... (FITA KIK A PÉNZ NYOMORJAIK, A OTTROMGÁJAIK NYOMRULTAK? -TORHORRZOOK CSAK TORZINGA BINGA BINGÓ GÓ GÓ GÓ GOLGOTA?) CSAK PÉN ZZZ.. ÉÉÉ....VÁLTATOK, EGY SZEM? -PILLA TRÖBBET BETTY...VAS A KRÉZI NIGHTE? Zna most, olyan hogy hover rollerek vannak, jaja mint Pivi repülő, vagy... (FITA EZEKNEK ITT VAN AZ FEKETE TE SOHE NEM TUDHATOD LÁTHATOD TUROMÁNUK, AMIT TE MEG ÉN PRODUKÁLUNK, HA BEVETTED A HORR -GOT, FITA SZÓLSZERINT A MATRIXFILM HOGY BELÉD OLT OLTÁROZNAK?) fita, itt most befagyasztoták az agyam, agyunk, jó kis láNUK az ágyba, na te nem félsz a sötétbe, jaja de a lábadközt a fa szuk? -doronguk, ládd BbLila lába közzé nyomok, de csak az övék, te hol vagy, ami ha most megbaxnak, baxhatNUK, LETTÉL 666... BAXHATNAK? TESZLA, nem-e a neve is tészta? -mákos vagy turós?
               Innnn... áj jájájjj... ki vagy, le bugyi gatya? -be dákó,kázáká fá! -lett tél tail ottromba, romba tök, s Sára? -SárIka egy gicsikét csunyácska? -lufa, ottromba, csak a luka klotty...SárIka egy gicsigét butácsak, MOé boltos, hogyha lába meg botolna, na ha eleve csak tollatva tütütt... SárIKának modhatok aKÁRmit, SárIKának hiába beszélek...fita, ez a szó legszarosabb értélméhe az!!! OTTROMBA MOR MORA MO MO MO...AIDÁIK? 8+ BILCSI SÁRICA? HEJ RICA RICA KUKORICA DERCE CCC...
...na most kivétel a magyar ok NŐ -INK? -SMINDEN MAGYAR OK NŐ, NŐ? -A HOZOMÁNUK? Fita itt nincs gülümbü a rabb.,vagy ara rab? Rab Rabikaja?
     ...oááá...
...https://www.coasttocoastam.com/
... beszélguessen? --- a GG-vel GáGa kezdődik, na a szellem világia vannak csak. és agodol láttal, az egy gége béke brekeke... az ha egy mint lunak, most 100 torkból zeng az ének szól? Hogy az anya GOD? -fény? -leesett? -a pap az ágyról twist...

Előzmény: repcsepista (638)
repcsepista Creative Commons License 4 napja 0 0 639

                                 Szerbusz Yojókám!
                 Áldás béke,állj közzénk és harcolj érte, Hegyek völgyek között zakatol a vonat... csihahaha...
Beszélgessünk... (beszélguessünk)
                   1.: Amit akartam volna... hogy emelkedjünk fel az égre -fényre fénybe, s a haza meg házatája fényre derül? Mott hogy amit nyomok, mnt süket a vakajtót, hogy gyerekKoromba tudtam találkozni a gyerek körömmel, de kutyák voltak.(na ma orszláNUK, ami szószeint azó! Fita, ez valóság! -az is, hogy ez is befolyásolja az áMOMat, meg az álmAim... hogy hogy, hogy ami itt történik, az előbb a más világon, ami neked van olyan? Van, és mi ott találkoztunk előbb, és egypár órával, leirtam hogy mielőtt irtál, aki most nekem jön, azzal talkoztam a fénybe -fényébe, s irtál, az itti, világunkba, vagy miEeee...ez az, ez a fórum?
                   2.: Mott a próálkozásAIm, ami itt legelőször, kedves menrótingUNKkal, csak valami olyan, amit történt azokkal, akiket meg tudtam közeLITeni álmában? Leirtam a MUNK-ba, Mi is ufok vagyunk! -hogy a katona pajtimat,aki itt van, hogy most ugy néz ki, hogy a levegőbe, de inkább a fénybe? Ez érthető,mert a fénynek nincs sulya, de aki kapcsolátban vana a fénnyel, annak van saját fény köre?-ereje végtelen! -Zaz aura nem valami az, mert az lehet fekete is? -fénytelen? Fita az cugg...ami ha valaki beleesett??? Fita, mindent az illető, ha az hogy...itt én ugy vagyok, azért tudtál megjelleni nekem, mert olvasod? -olvaszto?- ezeket, és msot mindenki, ami beszélgussen essen az sem dissel dortmund, düsseldorf azaz dorrr... Pont most, hogy lefénykézpezték hogyMt.Chastaba meg jelenik, egy fény gömb, és egy ufo bele nyillalik...
                   3.: Mott apuék, kinek beszélsz, mert monduk, itt mindenkinkünknek, nyers nyakasok, kakas, akik egy kupacunk vagy kopakopj le... tRöha most az iföcsémet, aki ugyanugy hogy ki tudtam huzni, de vissza mint egy csuzli gumi,mert az illető tudata nélkül, ami csak egy xuku xuku állat,(fita hova le degenrálnak? -a degeszek?) és monduk, madárbagy? -jaja tyutyu? de a juhuuu...UK? Mott téged,én csak azzal társalgok, FÉNY, és most neked van, saját ufo? -az az hogy te a te viláGOD bank? -és én itt, csak ugy, hogy én azt látom, akivel ott fent, találkzotam, és nincsak, na te nem riadsz vissza, a semmitül? Mi történt? Na most is Ő vele beszélek, ládd a felesÉgem, mondtam ott, hogy mert te fényed van, saját fényed ami olyan hogy napba vagy Öltözve, és valaki olyan, aki kétseggtelen egy fényünk van, FÉNYFÉNY? ISTEN ISTEN?
                  4.: Most pl. az első Ronald Reagan, hogy egy az egybe tudtunk talélkozni, és seggit ettem, hogy meg választhassák, de itt a pénz, uram és alkotom, midenem tüle a gatyám a mellem dülled, te tülled van, dus jkegyben részeSül valóm,mosttan és mind örökkké? Na Ronival,mit itt van közel a könyvtára, addig, ládd mikor a testét elhagyta valaki, az egy idó után, talkozunk a szobornál? Na mindent, képzeljuk el, a legtutkosabb iratukat (fiteljal itt nincs olyan hogy gondol lát, sose volt lesss...) is, nemcsak én hanem a riwviewesek, na meg itt vannak olyanok, vak palik, akik minden látnak? Csak nem tudnak szóhoz jutni, meg levegőt, ami nekem óriási szerencsém van, a kis felesÉgem, megcsókolhatod akik a fórum, na akik had beszÉljen, csak be ne strohaljon, Atám, a gatyám...
                   5.: Bloondival is találkoztam, na megette,egy olyan ZÖMÖK TÖRPE alak van, mnt a Paune ami kezdődik a n-koreAI krizzissel, mig bibivel is, és megette pontosan az meg ugy,mit az AI. Artifisol Intelligence filmben, na pontosan a vége, hogy AI-szürkék? -mnt a filmben vannak megette...akkor leirtam. Ime hjellzet, ha most ezt ki kellene találnom, na meg most én nem hagyom el, az én ginik, ma irtam, és a ginik, na apuék most rögtön, amihez nem értel, ne babráld szikra veti, de valóság, mig ett minde eredettyleg, ROM ÉS ROMBOLÁS? LÁSS? ÉS FO$$$... VISSZE NE NÉ? Nincs volt mult és most jövő bögyő?
      Áldás béka brekekeee...

Előzmény: yl-feet-xayo-luvr-h (636)
repcsepista Creative Commons License 4 napja 0 0 638

                                  UFOzzuummm... miEeee... minden örök egybe, egy családba, egy mindenkiért, (miért?- ért-elmés) mindenki egyért ért? -EGYET ÉRTÜNK? -bá bá pá pá bel, bele?
                  4.: Kávézzuummm... tea, du? Ha valamit, amit tudom hogy van, de hogy van? -nem lelek, vagy nem emlékszem szem? Na most össze -vissza ugra bugra, és ami van, ezt hogy vannak földbe furják a fészküket egerek. Tettem le liszt meg szódabikarbóna meg cukor, meg plaszter -cement por liszt cukor, de ezek már, mutálódnak, és most egy olyan, jogy egy doboz, abba ami egy luk és abba csak be lehet, de kijönni nem, és nagyrészüket összefogta, ami rögtön, az eszembe előttem van, ez az hogy mi is bejöttünk a csőbe? Zna itt mi az egér, meg a patkány,hanem ha nem hus, és a husevők eledele? Fita, most mi FÉNY vagyunk, és ha mégis, bele huppantunk vagy huppasztottak a husba, bizon mi is eledelük vagyunk,a férgeknek, és ha meg tudnak férgezni,(csip) most te is husevő, kannibalista vagy? A FÉRGÜK A PÉNZ, a cion koin kokAIn coiNUK? Fita, nem akarokmegbántani senkit, előre bocs,ha te husevő vagy? -én is, de én azért, hogy az enyémimet kimimet összegyülve, vissza a mi világunkba? Na most azt amit eddig, beufóztam, az a gyerekéinknek, azaz most fita a MAGYAR OK ISTENE, ÉNE? ÉNEKELJÜNK, HOGY ISTEN SZERETET ÉS ETET, ami most hallottam a hirekbe, azt hogy ANTI USÁK, akik a USA SZEMÉT? -PISZKÁLJA, LÁDD MOST BEJTT, TUNDERDOM MEL MELL GIBSONNAL, AZ ANTI USA? Na nem akarok neveket, csak van egy kis usa, ládd a ... mikor a kistörpe az Óriás GOLÁNUK nyakába, és a szájába a csüllöngőlye, fröcsög, (te el hinnéd, hogy ilyen erejük van, ládd A PÉNZ NYOMÁS JOGA, MEG KON TROLL LA LAL LALAH) a szemét már kiverte, az ág?
                  5.: tRöha, ezeket a gyerekéinknek, annak ellener hogy egy gicsit, vidéki tájszólás,a kis menyem, ő is falusi, de azt aki ...bunkók bunkója, hej tebunkócska te drága, eleven fa gircsesgörcsös ága... nem MOék bota?-nameg botaNUKUK kertel? Fita, nem vagyok a pénz ellen mert van? -nicsak ez lenne az oka, midnen fröcsöGÉsAInka, ládd És A AIÁS MIT ÁS, AIDÁD DEDE? Fita, itt az hoogy NEKÜNK CSAK ÖRÖK ÉLETÜNK VALA,VAGY VALA VALLA GOD? Mott vicca a kisegér meg parkány hus, ha láttátok a V V V...sorazat filmet, na ez a szó szaros fo$$$... fita, most mondon ugra bugra, bugris paraszt, azaz ... Mi tudjuk hol tér el a mi gondolkodásunk a gayokétul, mi látunk, és mi univerziál férgek (PÉNZ IMÁDÓK ADÓ=HALÁL) vagyunk, na most minden irataik, alláh vágják alád vágnak? -jajja ki vágatáják a fát (CSALÁD FÁD PÁDRE)magad magod alatt! Fita, itt vannak a filmek sorozatAIk pl a Matrix, az ugy ahogy beléd oltják azta férgüket, na az! Vissza, irtam a MUNKba baba, hogy láttam a FÉNY KÉPEN, mikor hogy hatlalmas nyüzsgó féreg, nyüzsög rajtam, és az lenne az a fekete ruha rühe,amibe a Tejutonosainkkal be öltöztünk? Fita, az amit állandóan, mi a fene az korom poruk, amik most olyan negativ töltésü magnes magok, nukleuszuk, üszög priNUK? -fita mia az atom mag hasitás?
                  6.: Zna ez nálam az, hogy csak örök egy IstenAtyánkMamánk, és most örök egy GYERE KID? Ez ami him vesszővel katyfolásuk a kloákatyó klaty klaggyok, nadon fida,mert mi a xex??? -xexöl, ami ládd most a férgük, ami az ami a géNUK, és mikor a férgeik, elkezdenek hemzsegni, akkor enni akarnak, azaz ezek egymást eszik! -reprodukálás alatt, azaz replikátorok? -ez magadon meg láthatod! -ha ha ha hahhh...elemnt a repülő, üres az állomás, hej conbathell... Most vicca, hogy ELŐBB... na fita,mindig ami a három a magyar igazság,az az hogy...na most hallottam, mert melletem vannak apuék, ami ahogy látom, azt nagyon nehezen tudom, be ufózni, (fita 4? -szöszi barna kislán hova mégy? - ahoz neked is kell legyen ufo? Ez az hogy magamra lelek, az az hogy neked saját viláGOD (bank betét könyved) van, és te abba örök vagy, minek? -kinek? -mert az nélkül NEM, NEM MI, ÉLET?- VAGYUNK? Tróha lelek, az hogy magam meg lelem, és...fita, néztem egy ginis filmet, és a ginik, ezt tudják? -mnden a saját KÖRNYEZET, VAGY SZÖRNYEZET, és ha vissza tud találni, a maga világába,magára ára telál, akkor most az örök él! -cél? -de megint, ahoz kell legyen családod? Na a gininél, (gini gén, és gén csere) csak a pig, nincs xex, meg nem tudnak ölni, olyan kivánsáGOD, nem tudják teljesiteni enni? Mária seggit? Apu vannak ginipigek, na meg kisérleti nyulak? - nyusz nyusz nyusz...
               Innnn... fita,mégis monduk felemelkedünk, fellebb emeljetek felebb... nem tud senki, hanem csak te, s ahoz fel kell ocsudnunk, amit érintettem, hogy... fita, itt a férgeik, előbb a füledbe, meg szemed, ládd csipa? -vagy bibi bánt? -karma? C durrr... Á mol, karmol? FÉNY ÖL? -fény lik?
    ...oááá...
... apuék most?- a ginipigek? - az egyzer vót a tót, a seggin vót egy nagy fót, fóton fót, a segge mégis kint vót? -hogy az is féreg lenne? -gini, add nekem a földet? -a tied? -most egy arany várost? -NA MÉG VAN EGY HUZÁSOD?-ÁSÓD?

Előzmény: repcsepista (637)
repcsepista Creative Commons License 4 napja 0 0 637

                                 UFOzzuummm... miEeee... minden örök egybe, egy családba, egy mindenkiért, (miért?- ért-elmés) mindenki egyért ért? -EGYET ÉRTÜNK? -bá bá pá pá bel, bele?
                   1.: 11/28. A KÉP? Zitt vissza, hogy mnden az örök egész egy égvilágon, egy családunké ért? Azonnal hogy most ebbe? Előszél, mindenki egyén egyen csak a saját világábank fényével van, és azzaz abba örökéte léte él léte van, mert lát? -jaja hallotomba (tun) UFO? Zitt az hogy az Égieinkkel, inkünkkel, egy akaraton, (UT? -TUDUT) ami most miden az egybe, tahát nincs olyan gondol lát $$$... hogy ne mi, itt megint láttatni akarom, és csak nyisd ki a szemed, aluSzól e jó juhász? Fita itt a nép mondAInk, ládd János Vitéz? Olyan hogy akárminek lenne tulajdonosa, az az Adó=Halál (fita az eszed FÉNY? -veszik meg eszik) adók, s most itt, most az van, hogy a magyarok nemcsak a föld? -ez a kis sárpacnik nik? -kin UK NUK?- tulajdonosAIk, hanem örökké az egész végtelen világminden s Ég, magyar -magyarok testvérek közös Ég! tRőha egy egyÉné é? -azaz itt az hogy JesszeMarink? Fita, hogy hova akarok ki lukadni, (van rajta tok? -szemed luka puk...fita abBank van minden ed, de a hited ed odud pÉnzes leszek) hogy csak az van, hogy ÖRÖK EGYÉN EGYÉNISÉG ÉS AZ NINCS ÖRÖK FÉNYXÜLYNK SZÜJ MO? ÖRÖK EGYEK, MOST A GYEREKÉIK IS, TEHÁT OLYAN... hogy teremtünk SÜNK SZÜLÜNK? -embert, az a semmiták, azaz sehol se ÓLUK? - se $$$... se pénz, se poszto, szokta mondani apu, honi proszló?
                 2.: Nagyapám, akinek a kezérül a tallpáról a hátáról, caffrang a hust leverték a csontig,akkor sem lépett be a Tszcsébe, hanem azt ő mondja meg, hogy kikkel, mi ki MOékkal? -közösködik, ami most, na amit a szemem előtt, csináltak csinálnak velünk, hol a velő? -agyj Uram de Isten? -agyvelőt? Fita, itt olyan borzalom pAdofaka -(Adolf Jitler, kutya faxa x meg itt nincs csak kutya szÁrukba, Az árokba három várom a párom kavics... Dfita, tegnap, a pénz az féreg?- (pönsan az ami a Matrixfilmbe) és senki nem tudhatja tudhatNUK? -miért kell az Istent félni,(na most az hogy Isten =Fény? -ezek bele tudnak látni a vala valla God, a napba? -na pu a pu? meg imádjad Őt Őket? -mindenkkori HORRR... LATRAIKAT HIMRINGYÓ -RONGY RÁZŐAIKAT, fiteljal, minden itt EROTICA teccelGÉsük, teccek neketek, itt a NUKIM? -VAN KALAPJA NINCS VAN NINCS... Tróha, most olyan hogy EGYÉN? -NÉGY E? Zitt az ogy TUD UT, JESUSUK UT? SÜSÜK? SÜSSÜK MEG ŐKET? VAGY NYERS JUHSUSHI AKI KAPJA VAN KALAPJ NNCS ...MARCINGA? Most az hogy egyén? -az lehetetlen, ezt az apai nagypám, hogy neked előbb magamra lelek,(vagy szent lélek?) és azt itt... Fita, én örök vagyok, tehát aki el akarnak választani (la$$ó) ÖRÖK EGY FÉNYÜNKFÉNYE SZÜLEINTŐL (TŐ A TERMTŐK TŐKE TŐK E?) AMI AZ CSAK A MAGYAR ISKOLA? Zitt azt, hogy NUAGAT -KELET -DÉL -ÉSZAK ROM ROMBA TÖKÖLŐIK, fita, mind egybe vannak, hogy a magyarokat...
                3.: Fita, az álmAIma, csak ha te is értesz teszt magyar RULL,(magyar álom állam vasutak huhu csiu csuuu...fita, a valóság hogy akik MI ATYÁNK, MI LÁDD FÉNY UFO, NA AZ A DOM? -NEM AZ ADÓM? NA KE FÉNY, INGYEN A DOM, LÁTOD NÁTOD A SZÁDAT TÁ TÁ TÁ... VAGY CSAK KLOÁKKÁ TOK KLOTTYOG?) na most apuék, mert itt a firkAIm, ládd szeretnék szántani, hat ökröt hajtani csá csá prrr...Na most előbb, mi hiány zzz... PÉN ZZZ... Fita (ITT A 666...NA MEGJÖTT TRÜK, AZAZ A SZÁMOK VAGY SZÁ MUK???) most te is, NINCS OLYAN HOGY VALAMI NEM A TIED UGY, HOGY KEZET NEM EMLESZ SENKID KID DIK, S KÁRT NEM TESZEL...na ez lenne, hogy MINDEN AZ EGYÉN -GONDOL LÁTTA, LÁTJA? -NÉGYES $$$ s $< NÉGGYEL NÉGYZETEK? ZITT VAN KOPPÁNUNK NUK FEL NÉGYE$KÉ$E...Jna most ... akiknek adta a RÁ GOD? BERÁGTÁL RAGADTÁL A SZARUK... NA MOST A FA SZUHUK? NNCSAK LOANDONBA JÁRTAM A FA SOM HIMBÁLTAM, ÉS NEVETTEK RÁM AZ ANGYAL LOKO MO DIVÁK? (UK AZ ÖRÖK ANGYAL LUK UK PU? A PU UK? BBRita rozsdás bugyijuk, van luka?) Na most, a magyar ok, hogy csak örök egy csaláDOMba vagyok, és most a KörpatkóKÜHÜ -kohomedencénkba, de csak LETTEM VOLNA? -SMINRNA! VOLNA! -FO$$$... Most ippeg hogy...Zna olyan vala mint egy dzsungel, erdők, és csoda növÉNyezet mennyezet, Déli Báb bá bá bellel ami tisztásAIk ink? -(pusztaszar többet?-fita rom romba) voltak, na most csak az ami Óh természet,kijöttem, ládd szerte szarta nézet, NEM LELI A HONJ-ÁT, SAJÁT HÁZÁJ AÁBA... fita azzal hogy csoda növény világ, az csak amit te meg én HONOSITÁS társ ... és csak az a MUNK, munka marad meg!!! Na most... most a levegőbe vagyunk, és vissza akarnunk menni, a miénkébe békábe? -fita ez igen igen érdes éles kés? Nyir nyiri bugyli bicska, Bécsben MOék bot a pára? Ne mássz a fára nem esel le, ne menj a vizbe nem fuladsz bele, kés villa ollo, nem hülye heje huja kis gyerek -puja kezébe való, nincsak...na fida, az megvan, de csak emkékÜNK INKÜNK? -inge, bolha benne, fita az ővék, de az mü balhé eleve geglett degette finga inga hé hé hé... ki fingott?
                Innnn... talákozunk a szoborUK? Ruki Nukik? -na kik, mi ki MOék, rom ronba tökölők, MO mora dögölők, most nem jobb lenne, lebegünk a levegőnkbe, lehell?- betöltve, vagy FIN GOD? PÉN ZZZ---ERŐ ERŐ TITKA PISZKA FAK, NE BABRA PETI, MERT SZIKRA VETI?
... fita, aki csak a Hole? -az BEADÁS -ADÓ =HALÁL GÉP KÉP PU PUPUK PAPUK AIDAIAIK? CSUCCS CUCCUK CUMI UK? A MENJ BE A CSŐDBE CSŐBE CSŐ FENT, VAGY LENT LEEND? Fita, itt az ami az ő ők hők?- csuccsuk cuccuk... azt nem lehet látni? -szagolni ölni? -aha testet ölt? -itt a husom, husom husángó go go go...tánci tánci cicis nagy csöcsös pcs gögÖláNUK?
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...

Előzmény: repcsepista (635)
yl-feet-xayo-luvr-h Creative Commons License 5 napja 0 0 636

ohh sajnálom hogy itthagytalak repcse,-

 

őőő beszélgessünk

 

tudod project-sekay lesz mindenképpen, de azzzz hatalmas munka megcsinálni,-

 

a fájlokkal sem birok, és fogalmam sincs mihez kezdjek, mit mondjak.... de a pénz van benne

 

vagyis tudod mondtam hogy az ihletettség olyan mint a pénz (csak neked mondom most. ~ismét)

 

de végülis nem az, csak ugyanúgy viselkedik, meg ilyesmik

 

nekem már rég dolgoznom kéne amúgy, de azzal talán lehet 1donate vagy ilyesmi, meg ha kész lesz talán lehet még egy alaktalan forumpost (fogalmam sincs mi a téma) -is- (királynőnek), a zárás elött

 

- az a baj hogy a királynő cuccai elvesztek, ezek léteznek ugyan, de ezeknél mindig hallgattam az urgé-re, és letöröltem őket (ezesetben)....tehát ez nem lehet forumpost

 

a descent2 zenére volt 2022-ben egy pontos dísz, de azt ő nem hallotta volna tehát elveszett (egyébként ki se posztoltam)

 

2023-ban meg egy nagy irás ami a szomszédja volt ennek::https://www.youtube.com/watch?v=RVmSCfjHvQc
de éretlen gyümölcsként hivatkozva letöröltem azt, pedig abba nagy háromszög alakú szöveg is volt (wanted.🍁.) (kedvence,-)

 

*amit régen tridentes-nyakláncnak hivtunk...

 

Tehát pontos dátum forumpostban ekkor volt (mint a linkben) illetve te (volt egy kigyó-lájkod akkor, még a törölt topikodban)

"eltéritő" is kapott akkor,- (witchy-s elszineződött betű,-) meg a többiek is, mert az egy király forumpost volt (pont a kezdőknek való témát sikerült meghasítani))

valami bébi•törvény-magyarázat volt a szövegben de már nem emlékszem,-

 

úgy sajnálom...

 

a valódi királynő díszeit borzasztó nehéz lesz visszahozni... ha érdekel még kb 100 darab xe-word is elveszett 2021-ben, és nincs olyan ihletettség ami azt visszahozza, tehát minden ihletettség különböző,- (azokat az idegen szavakat csak ő értette, pl chinese-do = chin-is-da volt az elsőőőő xe-word.)

 

- egyébként ma még kitudtam csikarni egy kis witchy-t;:mert ha egy döntés túl nehéz, felmegy a witchy-be...(tud halmozódni=party késöbb)
tehát nem most lesz az a party.
neked: szóval ne aggódj, azt már nem törlöm le, de már nincs hely az űrhajón a hely ezért tilos posztolnom (ott) -> csak project sekay kell esetleg bonus

 

https://indavideo.hu/video/wmplayer_2021-07-17_12-49-41-65mp4

 

ez egy kelendőő bonus (királynőé)
https://www.youtube.com/watch?v=ZMI_5p73hQQ

 

» ha sikerül, sokkal nagyobb valószinűséggel lesz egy (alaktalanÖ party a jövőben,-
tehát a project sekay 2-3 nap minimum mire meglesz. boldog teliholdat
>> ezt a képet javasolják (mindent neki köszönhetsz am)
szolgálólány.jpg 2023.10.23

*on streets able during halloween or inspiration

Előzmény: yl-feet-xayo-luvr-h (628)
repcsepista Creative Commons License 5 napja 0 0 635

                                UFOzzuummm... Két baloldal két balláb, két keringő jut nekik, de neked...nyakad mered és menetes...
                   4.: Kávézzuummm... tea, du.-duduja? Rablás láss? -dörzsöld ki a csipád, ha még a szemed megvan, fénye? Rögtön, most az hogy olyan hogy jobb? -olyan még a sejtelMÜ? -szelleMÜ? Itt? -minden mükirakatUK? -müvi elvetélés, az ami rom, ez csak az, rOMba tökölés, MO MORa dögÖlés, s mi marad? Fita, itt csak azok, ládd itt van az UNIVERZIÁLIS ÖRÖK TÖRVÉNY FÉNY! Nyisd ki a szemed lá$$$... Mott az hogy, azt amit hogy a Duna folyása, és onnan felfele meg töltöttük fénnyel a Dunántul, zitt, jobb lábat a bal után, balt a jobb után? Amiról nagybaszó lenne, hogy itt nincs, sehogy, nehogy gondolni, hanem sejt elme? Ami van, (vasa/hasa/fa sza) vagy világosság, vagy sötötség,és a kettő nem vegyül, sőttt...teljesen kizárja egymást ugy, hogy akik a világosságban járnak, az az lene a tüzhelle, azaz a madár (UFO) családok fészkei? -fen a fán? Itt egy olyan, Óh természet, de mégse az,ládd majdnem olyan? -milyen? Nadon fita, mert ami van, az az hogy itt is minden ISTEN FÉNYSZÜLE GYERE KID, először is örök párba, örök el választhatatlanul, ami most minden ami van, az örök van! Zitt legutóbb Yojó, na amit tegnap, hogy az hogy UFO? -az egy fény -otthona lenne, minden örök házaspárnak, a háza, lakhelle, és most Yojót, ott hagyta az, akivel, hogy ha Yojónak napja,salát világa van, akkor én se értem, mert láttam egy...fekete alakot, lehullani, és elhagyni azt a fénygömbe lakást, ahol Yojó maradt hoppon? Na akinek fénye (pénze?) van, annak napja, és saját lakhelle UFO? Családa (frigy) tüzhelle? -sütő kemence? - mi sül benne? Óh be hó, a habos sütemén...most süti a kis felesÉgem baklava, meg vagytok hivva mmm...
                  5.: Erre az évre, apuék, ők is itt vannak, és leirtam, hogy a MAGYAR TESTVÉREK KÖZÖS ÉG, azaz mi Égiek azaz nem a föld kötelékében (kötve le láncolva?-rabiga,jobbágy bárgyu köcsöGÉik) vagyunk, hanem ÉGI FÉNY, és azzal, most felvettük ezt a fekete -magnes por, ruhát rühet? Amit leirtam, hogy most is van egy összejövetel hellünk, és ott belól világosság van, az a mi világunk, és világosságunk! FÉNY! Mott nekem, nekünk, INKÜNK KEL KELL? - MINDEN TENNI ENNI VALÓNKAT LÁTNI? - Van egy saját lakhellem, közel ugyanazon a sikon, hullámhosszon! Na most,minden akik KATUNÁK, azoknak mint nekem, van saját világunk! Fita, itt olyan kur -kór kár okozóAIkkal van dolgunk, amit most...NEKED NEKEM, UGY HOGY SOSE VAGYUNK EGYEDÜL, tröha az az... hogy ha kiléptál a házad? Na itt rögtön, A PÉNZ AZ UR! Fita, miért nem lehet az ő ők, akik hazavágták a teremtőt, az GOD UK KAIAIKAT? -SE HALLNI, SE LÁTNI, ÉS AKI HALLJA, HAJJA HAJJA HAJA AZ ÉGNEK ÁLL? Senki sicka frocska kubaxka,nem állhat meg a szeme? Kjérdelek,a pénznek van szaga? Noha, most mégis,ládd ha a sötétseggek, allá hukk? Fita, magzatunk miatt, lettünk magaztunk MA GOD? -hamvedre, ami onnan, hogy a lustáink? -nem, hanen itt be kell ufozzak valamit,ami meg kell maradNUNK? Mi ezen a szin? -van itt olyan hogy mindig egybe GONDOL LÁT? Zitt ezen a szin? -szinteken nincs is olyan fogalom, hogy gondol lát? (fitleljal az engennerjeik engennerring catastrophes ki kapja trofit, csak csitt csatt padalatt birószarik szék alatt...Mott egyáltalán nincs olyan, hogy mi most ládd Atillánkénk, most mi fogunk benneteket, kárhozatra degeszre ugy adóztatni, (fita,na ebbül a ürbül, hogy foguni, hogy az utódoTok máris icckiri ...nem fognak megszületni(na fida,én az vagyok!!!) dehogy degeszre kárhozatra kinzunk bennetek, tutti frutti, ami Atilla jihjába, ládd ROM? -tallpa alatt...

                   6.: MÉGIS ROM ROMBA TÖKÖLŐK MO MORA DÖGÖLŐK, GYŐZNEK? -na ha eleve ROM? A hellzet, hogy most a magyarok ivadéka is, hirból de emlékünk is, amit most megtörtünk, mert itt van? AZ ÖRÖK TÖRVÉNY HOGY KEZET NEM EMELSZ SENKIRE, KÁRT NEM TESZEL SEMMIBE, na most itt ők beférkőznek, ládd a tüntetéseket,(mndent ők pénzelnek?) most csak hogy ne kelljen, tökön szurni magam, az ő provoKátoraik vannak, mindenütt, mert teljesen megvakitották ledegenrálták az üszökbe, a legyőzött népek gyerkéink? Ha be engeditek őket a vezatésbe? Mamma mia nél KÉPviselet, minden ember egyenlő? .csa egyet is, el ki hagyhatunk, baxxátok meg buxa? - van lenne mit látni? Mit gondolsz, mikor ha egyet itt is, megaláznak mindet? Ez a Chroniles of Riddic filmbe, nameg most az hogy a fenevad bélyege, az egy az egyben a amit a Matrix filmbe, na ahoz, arra szintre... NINCSAK EZEK A NAGY TUDÁSUK UK MUKIAIKALL mak mak mak... MA KING? MOé BOTA, NUKIAIKKAL, na meg rátok doomsdayozzuk az eget földet, ha mertek...zett torrr...itt tapasztalhatjÁtok, hogy ha egymáshoz közeLITtek? Most azóta, mióta ORSZÁGUNKAT VESZTETTÜK? -NEM NEM LEHET, mert neked nekem, ugy ahogy vagyunk, egymagam, nem hanem a FÉNYEM? -azaz most ha nincs, menekülnél, abram ham ham ham... (mi a fene van feneke adta neki a földed?-ami csak a porhövelyed, baxhatod? -baxxatok meg, megadom magam? -jaja a kos okos? Ez az, hogy csak a cselekedet számit!!! -mondani gondolni mit?- nem lehet? Fita, itt olyan gondol lát? -át ok?
Innnn... viccket a tekem, megvakaROM, de a helle se? -hátra lett kötve? -nem lelem, felment?
     ...oááá...

Előzmény: repcsepista (634)
repcsepista Creative Commons License 5 napja 0 0 634

                                 UFOzzuummm... Két baloldal két balláb, két keringő jut nekik, de neked...nyakad mered és menetes...
                  1.: 11/27. A KÉP? -Lehetsegges e, negativ energia, negativ mágnes elektroMO$$ág *** *** *** $$$...* $$$... E$$E$$EX XEXXYLLAT PILLAH PILLE PILLE SZÁ LE... $EX YLLU PYLU? MOHO MO MO MO... Holy MO MOHO Woodooh (dohány PÉNZ A HOLLY MO MO MO ... Holy LOANDDÖRRR... LOAN ADÓS ÁTOK KLOÁKÁTOK KÁTYOG KÁTYOGTATOD IM SOW XEXY KLOTTY KLOTTY KLOTYÓ? Előbb, amit Denis Práger, hogy ő HolyMOly családba nőtt fel, és a HMO családoknál csak balabb lehetsz, és most ha megkérdem, te mellikŐKet tartod baloldal bordások bordély jobb borda, házaik, vagy JOBOOK jobb? Roka fogta csuka, csuka fogta róka, varga fogta minden a ketőt? Elcsépelt szól szólamok, TEMT LOP OSZT LOPOK, OSZD MEG ŐKET, URALKÓD ÖL RAJTUK URAK KURA, KIRÁLYUK NAGY NAGY SGGLUKUK SEGGESVÁRAK VÁRLAK A SZAMOSNÁL CLUJ? - LIBA SORBA GUNÁRUK GUNYÁRUK? -FITA MIA KRUCZIFIX... AZ ÉG ÉS FÖLD TEREMTŐJE, LEFIZETTE ZZZ...TORRR... ÖRÖKÖS DISZNŐÓDISZ TORRR... ORGIÁIK, AZ EGEDBE HÁ HÁ HÁ... HOL VAGY AIDA, HOLLY MOLLY? AZAZ HA TÁTOGTAJÁTOK ÁTOK A VALLA GOD TÁTOG A KLOKÁTOK NÁTOD, VÉGBELED VÉGE? NEM LESZ UTÓDOD??? (nájsz écakka kaka) S KINEK A KINNAK A KINODNAK NINCS PÉNZ? -VÉGE, VAGY VAN MÁS MEEE... GOLD Á$$$...
                  2.: HOL A LEEND Ő ŐK HOKY MO MOK, HOLEEND Ő ŐK? Mndenidők legemberibb USA = MOM emberünk, Ron Palcsink, hol a palacsinta, hogy ha csak anny... fita, mindent át lehet érezni, és ha TE NEKED NEM CSINÁLTÁL -CSINÁLUNK OLYAN HOGY BEADÁS -ADÓ = HALÁL? -azaz ITT CSAK SZELLEMI MI? -VILÁGUNK LÁTUNK? -AKARUNK? INKÜNK? INGÜNK IN GÜK VILÁG? LUK, VILLOGÁSA GATYA GACCSA? -KORCA? Te ti tá át nem csinálhattok BAXTOK? KI? - nekem semmit, mert Anti semmi vagyok,BAXÁS KÁS ÁT OK? - nektek? MI A GOD DUK UK DÖG GOD DUG-UK? TITOK? Fita, a semmiből létre látra hoznak egy olyan TALÁLMÁNUK NUK? Kjédelek zéPen zápon, olyan ogy JEWOODOOH? AVOODOOH AIDA? HMO? -ORSZAG? MO MO MO... MAK MAK MAK...MA KING, MONEY GOD DOG DÖGÖK DÖGE SZAGA? Fita, hogy ne tépjem SZANASZÉT a szám? -na a számuk 666... fenekük? -nincs mert a fenekek feneke...pLaTók? Zitt van egy könyv, sokat emlegettem, (ismerd merd meg orszáGOD?- MUNK-ba, fita, itt az e hellzetek helle hogy Mi is ufok vagyunk, vagy hol a helled led leend? Ha nem lenne, ládd UFO-k? -made in Hu? -Whohohohooo... ho ho ho... ámeg ámeg kis csikóm? -csikom, látod? -cikám? -kipufogóm lámpám, a dudám a cuplungom... Eustace Mullins, több könyve van, na most nekem pont az hiányzik? - ahol levezeti, hogyha minden eddig is a MO MO MO... MOHOK HOKIZÓK KEZÉBEN, nincsak rögtön ahol a MOHOK megjelen7ettek, ládd Bábel, senki nem érti egymást többet? A NYELVEKET, fita ezeknek nincs se szeme, most forditsuk meg, anit szemü Tita? -Rita? BBRita? -csak a bugyia gyiaaa... PÉNZ BESZÉL, ÉS MOST A KUTYA MEGETTÜK, A DÖG? VIDA, ROM AZ JELENTI, HOGY CSAK AZ VAN, ÉS MIT ÉRTEL MAGYAR RULL ROM, irom sirom, AMI MINDEN TÖK ÖLTŐK? AZ, ÉS MOR MO MO MO... MÓRA? -DÖG ÖLŐK? A HOLLY LOAN ADÓ =HALÁL...
                 3.: Zna ha te NEKIK NA KIK TŐKIG NEM TÖK ÖLSZ? AKKOR LEIRTAK, AZAZ NEM PÉNZELL XEXXÖL ELLETNEK (FITLAJAL A PÉNZ = ÉLET FOLYÓAJA NA MEG A 9 CISS GÓLYA, OROTOK A DUGÓLYA? LESZÁLLOTT A TÓRA?) NEM VAGY? JAJA ÉL BENNEM KISTHUSUK? Itt figyelmez MEZ? -FITA ISTENEK, AZOK A MAGYAR MAGYAROK GYERE KID, MOST HA TE... VAN ANÁD? -APÁD? ÁR PÁDRE??? CSAK EGY SZENT DE GATYÁTLANUK? VAN NUKIA MIA? ANAL LUK? Fita a MAGYAR OK ÖRÖK PÁROK, és nincs KÖZTÜKNK TÖKÖN SZUROM ÁBRA SÁRA MAGAM,SZEGÉN ÁRVA, AGYON LETT KURVA CURVA? *** Fita, vicca, hogy Ron Placsink, na vissza jött, SOUND MONEY, ami trillI TELE E BILI KIBORULLA olyan meGOLDás de láss? Ami hogy mi legyen az a MÉRTÉK EGY $$$... ÉG? AZAZ A KÖZÖS NEVEZŐ Ő ŐK, na Gig gazok a GAZ -DÖGÖK DÖG ŐK DÖGÖLŐK ŐŐK TERMTETTEK MINDKET KETRECC? Zett az egész HELL ZZZ... $$$... O $$$... NE KÜNK NEKTEK, CSAK NEKETEK? -JE HOVA LETT A FEJETEK? AHA FA SZUHUK? VAN KALAPJA KALPÁCS? SARLÓ KASZA, APU KASZA? KŐ? Zna az ÉGIENK NÉLKÜL, MI VAN? Fita ha most a levegőba lóg az ARANY WARROS SOP SUP -UK? -ami csak HIT SZEMÜK? ADDIG ÜSD A VASAT, MIG KIHÜLT? -NA MEG A TÖKÜKET TŐKE, NE SIRÁNKOZZ...Fita, most MilliNUNK NUK UK? -ZERINT, AMIT BE INVESZTÁLNAK, azaz ha minden évben 3 - 4 billcsi, most 76 éve EVE EYE szeme szemérme, na most a MI KI MO? -fita, a szem fény vesztóinKat, hol a piros, tRüha most AKIK A SIN SITIK CITIK SIONUK? Fita, minden a PÉNZIZSÁKUK, azaz azt a 3 -4 billcsit, ha be inveszta,(76ÉVE) most nincs tovább, mert a AIDA BANKDÁAIK, NA KIK? GIG GAZOK?
              Innnn... a másik, AZ AMI A SZENYT LELLEK le hellek, ÉS AMIT MINDEHOL OKÁDNAK X OKÁDATNAK, AZ EMÉSZTÓ FÉREG, ÉS ELÉG BELŐLE EGY MINT A LUNAK *$ GONOL ÁT OK = 1 MINT 100 -1000 MILLIÓ TRILLCSIK (TRIÁNUK? AZAZ A SZEMETEK? -PI$$$...) NA AZ A PÉNZ GOD HAN GOD? - TOK TOKO? Fita, AZ HOGY HOLLY VOODUK? MEG HOLLY LOAN ADONUK?
     ...oááá...
... fita, amit tegnap a gyerek a c2c-on, az van!-ez? -$$$...?
...https://www.coasttocoastam.com/

Előzmény: repcsepista (633)
repcsepista Creative Commons License 6 napja 0 0 633

                                  UFOzzuummm... miEeee... mi ki mozogTata?- bennünket, a belünk, de mi ki MO?
                  4.: Kávézzuummm... tea du, dudu? -Apu, ki a legerősebb? -mindenkinél van erősebb,amit ki a legajja$$abb, ba$$$... csak nem az ács mester? -Fita, ha igaz lenne a olyan hazugság, ami az se volt soha meg nem is le$$$... leshetitek, ami itt olyan át kozz, átverés van, ami sose volt, le$$$... Fita, usa tört, maga hogy usa függetlenitette tette ette eszed? -amira emléxünk, talán a BolsolyUK GazárUK birodlma, de usa annal is legnagyobb kisnagy GO GO GO... LÁNUK, lobbog a haja, van nenki, szöszi? -pöszi? -lenhaja vagy göndörrr...haja hajja hajja... az égnek áll? Fita, a munka öl gyilkol nyomorba dönt, azaz ha nem magadnak (lehellsz) HAN GOD, DOLGOZÓ elég a porból, na amit nem te csinálsz magadnak magunknak, na volt egy olyan szaga...ládd usa, nincs csak olyan beadás, ami önkéntes, és nicns az a beaáds, jogy minden az urnak adóm, minden az övék? FITA, EZ EGY RABSZOLGA KÉPZŐ INTÉZMENUK, MENNEK JÖNNEK? .MENNETEK KELL KUFART HULLARABLÓ EGY EMELETTEL... nincsa Incste egy incs, és kacsincs, egy emelettel fellebb robasszuk magunkat, jaja de mi lett akik nem akartak mindenáron félrhez menni?
               5.: Zna most, kérdem, te akartál vagy akarsz ellensÉget? Nagyon, most ne pislogj, az FÉNYES ÉGIEINKNEK INKÜNK, NINCS, NEM IS LEHET, ÉS NEM IS TUDNAK (FÉNY) ELLENSEGGESKEDNI, na most nalod... Most hogy itt igy, ebben a bőrben valák,és táláLkozok a MI FÉNYES ÉGIEINKKEL (TULRULL TURULL MADÁR UFO, CSÉSZELJ REPCS) TÜNDÖKLŐ FÉNYES TESTVÉREINKKEL AKIK HOZZÁNK MAGYAR OK, A LEG KÖZELEBB VANNAK) s piTIM, te is katona (ufo) vagy, amire el szontyolottytam, jaja felderitók, elő őrsek, na most vicca, ha egy katona nálunk mind, amit most akartam, hogy ÖRÖK EGY FÉNYSZÜLINK VAN, ÉS ÖRÖK EGY PÁRBA ISTEN GYERE KID, VAGY DIK? Tróha, gondolkod ás láss gondol lát, és csak gondol lát világok vannak, amit a gondolok látok? -na most itt ami van, ezek HULLA RABLÓ EGYMÁST IS RITKITÓ BUKOTT BRUGGÓ GO GO GO ... LÁNUK? -ANGYALUK, LUK? ÜRDÖG ŐK, DEMONYUK, S EZ A BOLLINGÓJUK? VIDA, AZOKNAK NINCS HELLUK, AZAZ A OLVASZTÓ NAGY KEMECE, LÁDD A SZAHARA MEG A MARSON A SIVATAGUK SZEME? LÁSS PREDATOR FILM, ÉS EZT MEGVÁLTOZTATNI, SZIVET CSERÉLJEN AKI HAZÁT CSERÉL? Fita, ez ami végül is, INRI, na most nekünk... ezt nekem először, mikor egy péntek este, a számba a M15 csöve, és valakik beszélnek bennem? -fita fény... apuék most, azt akartam irni aura arra agtelek, s nem egészen, hanem ISTEN ISTEN, ami most is, ennél ha nem lenne semmik (Anti semmi?) akkor én azt választom?- na most ez az!!!
                6.: Fita, itt csak szellem -spirit riivit riVoltozik világAIk?- vannak, és ez ami ma materia, nincs! Ha a szellem -spirit világ megszünik, (az a magnesektromos (mezőik, nincdsak az utód államok, országok, ami most olyan nincs, hogy csak ők, és most esetleg közel, na itt van aki nekik adta a földet? -az egy nagy katlaNUK) az amit ezek repTura? Okvetlen, NEKED NEKEM KELL KI IS MEG FÉL TÉRKÉPEZNI MAGAM, MAGUNKAT ÉS AMILYAN GYORSAN LEHET,KI KÉPEZNI? Zna az összes irataim, azt a célt szolgálni, ami neküknk, nekem, ha nekem nincs halál, akkor neked se, miért vagyunk itt, meg mit keresünk, ha NEM MEN, NA MI VAGYUNK? -rabuk book legyünk vagy szabad magyar ok?- az elhitett testvéreinket, ami most tegnapra, hogy A TESTÜNKÖN, KERESZT? Zez az, amit tegnapra, hogy a testünk, az ugy, hogy a rawatalon asztalon, asztalunk vissza van, és az ágyon, azaz a testünk, az a házunk lenne, (mi mozgatja? -ufo? - vagy templomUK? -zna mi fényes szellem emberek vagyunk, és most mi most, abba a mi világunkba vagyunk,(itt is az belember Balamber) és most mindenkinek akik mi vagyunk, jaja Mi is ufók vagyunk! -a saját ufotokba vagytok vagy hol vagytok? Zna itt, olyan erejük van a mindent mindenkit tul élőknek, ládd neked meg kell halnod, nem te nem hallhatod a saját HAN -GOD? ZUGG ZIGGATJÁL LÓBÁLJÁK BÁLÁZTTJÁK IMÁDTAJTÁK A NUKI, VAN KALALJA? DATOJA, A FA SZUHUK, RÁ GOD? Zna akieinkkel itt...hangot HUN GOD, ÜTÜNK TÜTÜTT...EGY HANG BANGGG...Kérdelek, ha tudnunk, el menekülnünk akik maguk mag UK,allá vágnak rabbszolgája GÉja? Te mitpináltál volna, ha jönnek mijndehonnan köröttünk a HULLARBBLÓ MÉREGKIGYÓK -BESTIA DÖGÖK? Ládd je hova, tudnunk megszökni meneküln elől...??? -akik menybe fel egenyest... na nem nekik kellen becsuni a budiajtót? - ládd és kétszer lettem kész, de a rohamAIM mindig, rohanok, , de örök rajtam van, na hova lehetne menükÖlni, (hogy rabban fel ez az egész, de nem a szeretteim mmm... na csak az a kapcsolát, és most az ÉGEINK KELL!!!- vissza az oroszláNUK barlangjába, apu hogy... ezt nemtudom gonmdolni tovább egy pinaszálszőrnyit szörnyü, na most mégis lelépni csak ugy lehet, hogy a rabbiAIk, robota rabszolgája lettél, szőröstül -bőrüstül csontostul szarostól belestől,ami most itt van lennea Lenna lenna, lent a Volga mentén, élt egy kislán kék volt a szeme...
                 Innnn...prószálljuk hol a dzsuKUK, nincs ellenség, mjert az te lennél, ha lennél? Lenna lenna lent a Volga mentén...
       ...oááá...
...már egyzer feltettem, hogy a Praditors film.. (2010) On an Alien planet...(Adrien Brody) ez is az!!!

Előzmény: repcsepista (632)
repcsepista Creative Commons License 6 napja 0 0 632

                                 UFOzzuummm... miEeee... mi ki mozogTata?- bennünket, a belünk, de mi ki MO?
                  1.: 11/26, A KÉP? Mennyire nyir, bennüket a hangulatunk, azaz látunk? Lehet e érezni, a szeretetet tett? -jaja mit tett tettet velem ez a Jenő? -juhnő jumbó a dzsudóknak adó? -beadás olyan erejük van, amit tegnapra? -hogy az én családom, én is csinálom, most a testünk az a föld anyaga? -kjérdelek teljesen le testtel tesztel, kinek minek tetszelgel Erotika Erő titka? Minden xexxel és ekxel X-szel cel ccselló, aza fa zinger baxdüh -kangörcsÖlés? tRoha, most én, az én világomba gomba bomba, azaz vegyük csak a napok és csillagok verő fényét,(tudnak mást adni?) azaz az örök robbanások, és mi csináljuk azt is magyarok, mert látni aakarok akarlak magyar ivadákóm? Nadon fida, hogy mi van bennünk, és mi mozgat bennünket magyar -ok? Ha nem bánt senkit, had (had?) beszéljen, (fénylen lássuk) na most... Én örök életü meg élethü vagyok, és ahoz nekem mndenek előtt fény (JÉZINK) fény kell, és fény mozgat mindent, kit szeretek, látni akarom, ladu lady láda lom,itt az hogy ha csak a kényszaRUK KUR?- fita... most a mi gondolkodásunk? -tröha mi az hogy gondol kód ásunk? -(szemem besődet málán át járja?--- üresrühes) zitt rögtön, minden bajunk, ládd megérkeznek a földesKURUKAIink, azaz INKÜNK? Na közbe, ládd a felesÉgem, aki most... Fita, fita, te az a rabokat... nem, nekem nincs, nem kell, nem fogaDOM el, csak A FÉNYT, és nekem nincs, nem kell ellenség!!! -ég? MI NEM AKARUNK ELLENSÉGET, ÉS NEKÜK NINCS, (na akkor te a dzsudók ellen vagy? -na ők eddig is meg mindig ledzsudózták magukat is!!! -na ahoz kell másik dzsudós birkahus) NA MOST HA NEM SZÜLETTEM ZÜLLETTEM LE (fita, sgglukUK KUKUKKK KAKA... VOLNA... AKKOR IS MAGYAR OK LENNÉK? NA NEM MERT AZ VAGYOK, ÉS NEM TEHETEK RULLA, LÁDD A$$ ADÓ -HALÁLÁ FEL KI TALÁTTA KI, HOGY TE RABBSZOLGA ROBOT BOTUK VAGY TE BUTA? Fita, mire a robot bota te butaJUH HUKK? HUSUK? FA SZUHUK LUKUK KUKUKKK...KALAMATYÓK?
                  2.: Zna ami van, hogy az ififiam, ami most minden bajunk, (fita, a PÉNZ KI MEG FELTALÁLÓINAK, OLYAN HATALMIK EREJÜKVAN, MEG FÉLEMMÜK, amit most akik ládd én, mi teljesen egyedül hadonászunk je hova mászunk, ha egy fe se, csak egy nagy KÁRÓ?) hogy NEM A SZÜLŐKÉ A GYERE KID INKÜNK,(JÉZINKÜNK?) na most annak ellenére a hugyunk, (savunk ládd aki nem eszi a husát, meg issza higysavát, az nem hallhatja a szavát?) nem válik vizzé? De ami a KÉP, most én ÖRÖK ÉLET TÜ HÜ HÜE MAGYAR IVADÁK VAGYOK, és most nincs egy ...Fita, csak az hogy magyarok Isten- e? Zna most, van a halot hallott, testünk a föld porából, ami csak a tok toka váza, és az szervetlen, kristály anyag lenne, kwarc swarc? Fita a jewish? -jewolrich, (na kincses ládája van, dréága kőaz ilyen szent áldozat, mint Bethlehemi csillag?) bizon az drága köveket jelent, és most drága kő az ilyen,milyen szent áldozat? Naccóval, látszóval, én, és az én NapIstenSzüleim,fényünkfénye szemembe golgotán, láttalak egy záp napon, jött meg a folyásom,bedagadt mnd a két tojásom, madár tojás? -hogy ne, lennék holtig, ezzel elvágtam a kődög zsinóRom, (nem születtem volna? -smirna! -volna! -fo$$$... UK, mak mak mak... making ma king monyi? -bögyőzzünk, kinek vana legnagyobbNUK KIA? -ki vele?) és most nem akarok lenni, enni? -HU$ FU$$ FO$$$ UT UK KAJÁJUK? Tmiért de ki ért, vagyok? FÉNY MMM... MAGYAR OK? Zna most...most nincs is olyan ember, ki mer, és most midnenkit ellenem tudnak forditani, akik FÉLJÉTEK AZ ISTENT? ARANY BORN NEW, OH DZSURUZS ÁLOM, JÖNNEK AZ ARANY BIKÁK, .ÉS MOST A BIKÁSOK A LEGBIKÁSABB KÁSA BOOBUK BIKÁJA A BIKÁK BIKÁJA LESZ ORGIA MINT SOHA KAJA? -SZARÁSIK TÖBBET CSAK SZARUK EGY NAGY DOMBÓ MO MO MO...NINCS MÓ, SION? NUKT? -ROHAD HAD HAD HAD...HADAK HADA, HADOBA?
                3.: Hogy hogy veszthettük el, az hogy mi magyarok mind mind mind, IstenNek vagyunk, ládd a egyÉN (egy fej fej? -de fa fej? -fej fa?- teljes önrendelkezése, és független ISNTENSEGGE??? PORCS? PORCSINT? Zna ha gondolátbank, örök életü hü magyarok hü hüe vagy, most a követkeccő, zna, ADDIG, MING NICS EGY SZEM SZEMSE? -addig küccködnünk NUK? -kell, van nukid, pucid, anucid apucid? Fiteljunk itt van az a lánc szem, ami ha nincs lánc, de van, fényesebb... fita a kard akard és a karod? -karód? tRöha most a testünk, az áll? -az idő? -áll, ás ál? -a magyaragyam agyarom csatoggás kása, bagzás baxás buzás kása? FITA, HA NEM BÁNT SENKIT, DE HA VAN EGY, AKINEK LEHET, AZ LENNE A JANUK8:44!!! -NA MOST RAJTUNK AZ ÁT OK, EGY AZ AMIT OLVASTOK, TOK?-Fita, a gyerekéimet, na a felesÉgem nem az enyém, az övé csak! Szóval itt az OKTATÁS TATÁS van tata, kakás? -kakas, ku ku rékuuu...Sóval, minden kinunk NUK, magyarok, hogy a gyerekéinket, a gelertesek és buzzugádzsók szokatják szoptaták, RÁ GOD? - nincsak a Egek lakósa? OSA? KÓSZA SZÉL ADÓSA? (HOL VANNAK AZ EREDETTY ISTEN ORSZÁGOK???) Naccóval, most ez a gömb? Bözsike, egy szervetlen anyag is, meg most csak a váza? -na ami vala, hogy minden ami vala,olyan mnt egy paplaNUK? -csak por vala, ami ládd...ÉGIEINK KAPCSOLÁTTA? FÉNY? LÁTTA?
              Innnn...magyar ok oktatása? -szülő sullyink, vagy sülünk, a lerjeikbe? -na csak makulátlan, azaz senki látta, (te láttad az a makulátlan ma kula, juhUT juhuuu... látod, néz bele a tükrödbe?) se hona se gatya, bitang ember?- de nem is láthatja? -jaja, ha egy szem $$$... e$$e e$ze a$e ANTI $emmi $$$... Ki ad nektek enni?
     ...oááá...
... itt leritam MUNK? -hogy amit gondolsz, de te az nincs, de amit nem az van, és csak gondol lát viláGOD hangod, vagy tuskó, fa szuhuk? -mojomUK? UT? Ő ŐK termellettnek, téged, na most olyan mint az ő ők képük? -nincs több? -mása máza? -az Istent? -senkise látta, de láthatNUK? -nincsak az én vagyok!!! FÉNY! UFO.k? -made in Hu? Whohohohooo... pufók? -fff... -látod a tofám? -prófán? Pro Pátria, et pro leibertata?
...https://www.coasttocoastam.com/
... az eredetty gnosztik iratok, ládd ez is az, neked a saját szemeddel meg kell látnod magad a szemed, csak egy szem van, TÜKRÜNK, BAGY TÖK ÜK,OLAJOS? -TÖKÖLŐK TÖK ÖLŐK ANTI SZEM? (e szem, eszem azt a csöp kis szád? -a HUN GOD?) vak pali vak pali mindent lát...
...SZEMEMBE? -KÖNNYEL GOLGÓTÁN LÁTLAK LAKI LAK... MARC ART INGA? MARTILÁNUK JUHUUU... szuka vagy kos? -okos?

Előzmény: repcsepista (631)
repcsepista Creative Commons License 2023.11.26 0 1 631

                                  UFOzzuummm... miEeee... Szerelem? -mit,kit? -olyan ez a lét? -lát? -élet lett (fényed) éle? -fókuszálod, de nem lehet kimondani? -ki köpni placcs... taccs platók, nátók, ne taccs...
                  4.: Kávézzuummm... tea, du, dju? -esedékes ca$$$... lukas a kas, kiugrott a pujka kakas? Fita, a II. -vallagod háboru előtt, a nyemecek reggal még 2 talicska (papirat, wc papirnak se se jó) márka, du, 4? Addig lesznek patkány szindROMok, ROM UK?- mor rom mor nyomor, mig a PÉN-ZZZ...s csak anti szemek? Ne láss magyar, vakulj tót? Zna nagyon frontosz dáta, 2013 -11-25! -ugyanis ez sréges régen át akartam hozni, a hullámba, ami ez igen igen érdeskés? Az összes sirataim, eleve sirba, mert itt ez egy robot botUK bótuk, kirakat, ideje lenne megpucolni a nagy baltával? -hol vagy baltazár, na csak nekik lehet, elvtárs a csakányt jó mélyre vágjad, magad alatt,temető! Itt hoogy sokzor, mikor reggel viisszajöttem, akkor a testem mellett, vagy bele,feküdtem, ami nappal alszunk, éjjel csatangolunk, ami nem éppeg, hanem a követkeccő a hellzet. Most NEMCSAK HOGY KETTEN VANNAK EGY TEST LÉLEK, HANEM CSAK EGY TEST VAN, AMI HOGY AZ ÖRÖK ÉLET -HÁZAS PÁROK,( a Bábel zürzavar előtt, meg a Pártus NapBiródalom dalom?) AZ EGY TESTEK? Fita, amit be akarok villógni, lehet egy levéllel, harsfa, több lett?
                 5.: Ezt legutóbb hogy Yojóval találkozok, ami neki is van fénye -napja, és saját világa, ami rögtönte... Ezeket amiket most villogok, ezek előbb a nép mondákba, és aBbLila közt lába nyomok, na szegén Lila meg lett fel csinálva, vagy leesett, na ami mü mümümüvük fel is leEnd? Fiteljunk, mi a mi Vilgunkba vagyunk, s ő ők, az övéKépe? Zitt most csak örök élet -házaspárok vannak, és rögtönte SOSE HAGYJUK JUK? - EL EGYMÁST, ÉS NEM IS LEHET ŐKET MINDENNUK SZÉT VERNI? VAGY KÖZZÉNK JÖNNI? AMI AKIK ÖRÖK EGYBE, AZOK ÖRÖK EGYEK, ÉS ITT CSAK AZ EGYED ÖRÖK TELJES EGÉSZ EGÉSZBE EGÉSZSÉGE, ÉS NNCS MÁS, AZAZ MI VAN A SÖTÉTBE? Most az, hogy a MI FÉNYATYÁNKMAMÁNK, ÖRÖKEGYEK, ÉS MI BENNÜK ŐK BENNÜNK ÖRÖK EGYEK, EGYEK? -JAJA A SZIVETEKET, NA MEG ETYELE PETYELE? Ezt ugy, ahogy most láttam, a fizikai testünk, az az ágyon, az egy rawatal? (FITA TE A TOKOD VAGY?) Most ez ha tudod KÉPZENI ZENE KÉPZELNI AKKOR TE BIZTOS, HOGY A SZELLEM TESTVÉREM VAGY, ÉS MOST ITT VAN? Vegyük minen ami anyag sitt a fény? -az örökegybe egy, és az akit mi Isten? Ezt ugy, hogy mi magyar ok, egy örök FÉNYÜNK -FÉNYÜNKBEN EGY, EGYEK VAGYUNK,EZ UGY...
                 6.: Na itt a MUNK, azaz Mi is ufok vagyunk! -hogy látod, mikor találkozok a NAP TÜKÖRÜNKBE JÉZUSUNK? Fita, csak ÖRÖK EGY CSALÁD VAN, ÉS MONDUK, AMIT CSAK EGY EGYBE EGY, UGY HOGY EGY A FÉNYATYÁNK -MAMÁNK, DE AZ AZ AMIT...mott előtünk az ágy, ágyunk, agyunk, azaz most hogy gyerekünk lett, az most ketten vagyunk egy test, és a gyerekünk, köztünk van ugy, hogy egyek vagyunk, de köztünk van, és most mindegy hány fiad -lányod van, az mind egy, és ezt már a xexuallitással, hogy a testünk, az lenne a ház, meg templom, de az egy fekete élettelen, mozdulatlan (abcaultikaka tudatlan!)valóban egy fekete, fa vagy bagzás baxás láda? Most azt, tehát nagy nagy nagyot ugrok, a mojom a vizbe, és most ez az, hogy jobbra tüllünk, most a fiainknak is van egy rawatala, mikor a mi ládánból, egy ideig velük van, de most lett saját halle, és most ők még... mi A MI VILÁGUNKBA VAGYUNK, de az hogy magyar ok családa, az csak a szülők, meg most a gyerekéink, s nekik is, jobbra van egy ugyanolyan ágyuk ami ágyunk mert annak ellenere hogy most nekik is van ágyuk ágyunk, most ŐK MÉG NEM TUDNAK FELESZMÉLNI, AMI AZ, HOGY ALASZANK, és semmit de semmit nem tudnak, magukról sem! Nincsak itt van hogy ábra homiké a föld, zöld öld,azaz ujra kell születnetek, nekik?
              6a a aaa... hatvágás 7? Most minket a MI VILÁGUNK AMINEK MI VAGYUNK, zitt félre érthetetlenül, amit az a a aaa..Jézus, én Jézim, Jézink, tegnap a fiaim, összekulcsolták a kezüket, és Jövel Jézink? -légy vendégünk, na JÉZUNK, csak örök egy Fia van a Fényszüleinknek, és vicca, ezt akartam volna... a MUNK? -elmult? Zez most, mikor felébrednek a gyerekéink, akkor MI A MAGYAR OK VILÁGUNKBAN, azaz csak ÖRÖK FÉNY SZELLEM ÉK, VAGYUNK! NINCS MÁS! (fitelunga, ha magyar ok, akkor csak a magyar szülink sullnk miatt? -na itt rögtön, kezdődik a tánc, ki mi kfimi MO bot fütyölője)Mott itt, tehát tudatosan amicsiba (USA) vagyunk, ami mindennél kacifántosabb hogy csak egy örök magyar család van,egybe és amit hogy Istenországa MOM bennünk, az az hogy mi mindegy hogy hol vagyunk anyagilag -fizikakilag, és mit vernek belénk, de az a PÉN ZZZ...KURAFIAIK AIDÁKUK NUK? - ÉS BEADÁS ADÓ = HALÁL, tehát akit MEGÖLNEK AZ ÖVÉK? Zna itt a GOND -VISELÉS, HOGY A MAGYAR -MAGYAROK SZÜLŐK, SOSE HAGYTÁK EL HAGYJÁK HAGYJÁK TAGADJÁK KI MEG MEG, TESTVÉREIKET, LÁDD A FÉNYÜNK FÉNYE MI ATYÁNK -ANYÁNK IS FÉNYÜNKBE BEN HORRR... FÉNY TEST-VÉR-ÜNK, DE A GYEREKÉIK,Zna mott ez, ami a föld anyaga,az az, hogy itt mi... fiteleljal, JÁNUK8:51. -NA MI, A FELESÉGEM ÉS FÜRJE FÜTTY FÜTTYFÜRÜTTY... MOST MI A MI VILÁGUNKBANK VAGYUNK, ÉS MOST AZT, SÖTÉTÉG ÉJ VESZI KÖRÜL, (ROBOT BOTOK BATOK, BAXÁS KÁSA? -SÁRUK RUKIK RAKÁSA... ROM ROMBA TÖKÖLŐK, MO MO MORA DÖGÖLŐK, LÁDD AZ ÉGBOLT FEKETE! Most mi, ADDIG MING FEL NEM ÉBREDNEK ÖRÖK ÉLETBE VILÁGUNKBA A GYEREKÉINK, AKKOR SE, HA MOST A MI LÁDÁNK, NINCS TÖBBET, MERT AKI SZERET, AZOK EGYEK? (FITA, AZT MEGÖLNI NEM LEHET,DE ODA ADNI, ELVENNI MEGVENNI, LE VENI A TALLPÁRÓL???)Ezt jobban, de nem akarok nagy LITániát csapni? -szelet? Fita, most az hogy ezt, ezekeket állandóan beszélni kell, és ugy hogy csak ez van, ezt kell szeretni, szerelni szerelem, SZABADSÁG SZERELEM?- azaz ezt mi a szerelem szerelünk,cső?- ufo, kell seggitség, aha Mária seggit?
                   Innnnn... a gyerekéink teste,(lelke?) az a miénk is, de ahoz a gyerekéinket, most is, sose hagyjul el,(magukra, magunkra?) meg hogy elvegyék tüllünk,(fita a kripta nem számit, azaz nekünk ez a sir? -halom, hallom?) na ezért kell Énekelj (kajabálj) magyar ifjuhság... na meg nekem mondod meg, hogy mit mondhatok a magyar -magyarok testvéreimnek,(INKÜNK) ami minden benned, neked tudni kell!!! -jaja szemem bensődet át át át...járja, nem tudtad? Gyere mesélj, mondjad mi fáj, mi fán terem a rigó...
       ...oááá...

Előzmény: repcsepista (630)
repcsepista Creative Commons License 2023.11.25 0 0 630

                                 UFOzzuummm... miEeee... Szerelem? -mit,kit? -olyan ez a lét? -lát? -élet lett (fényed) éle? -fókuszálod, de nem lehet kimondani? -ki köpni placcs... taccs platók, nátók, ne taccs...
                  1.: 11/25. A KÉP? A ki ide belépsz, van lábod,és ha meg botolna, aha MO MO MO... MOék bota, robota botuk bótuk? -hajója? Kósza szél, a felhők lágy ölén, na az te meg én, deee... mivan a föld alatt? -el földeltek föl dim, fö fö fff...te ti rbjaik a földöng allá? Na az álmom, hogy a feleségemmel meg egyszem gyerekünkkel, ládd magyarok IstenAtyánk, itten? -össze gyültenek? -na a nap fénye, vagy ha mada háza?- fakerek, szagerek ekednek szaglászni bereznek rezelnek eredetek? - akkor az bizon előbb utóbb rád dül ül? Most mi a felesÉgem, meg most a a fiiank, s itt a felesÉgem meg én, mi lejöttünk, bejöttünk a mieinkhez, inkünk? -a KörpatkóKÜHUmedenCénkbe? Fita,az hogy medence, az egy MÉH, azaz szülőföldem szép határa, meg láttlak e vallhalálra?.-ára? Most az Égi MadarAInAInkat kat katona? -ha egy mind? Most mi, a felesÉgem én nagy nagy munkába vagyunk, azaz ami elveszettnek (megveszett?) hit -hittettet tett, (a begyük a bögyójuk klokákátyukuk) hogy ŐŐK értük, mindennek mindenkinek meg kell halni?-ez az, hogy egy hang hangár csak áruUK, ami PÉNZ, az bizon ganéba sárUk árUK warUK a warjuhaik klárognak BÜB KárUK karók, karon00lák linák, baxhatjuk NUKuk kukukk? -jaja a szemebe Golótán, lálttalka, vagy jaja a fa szom bat hell nagy ámmolás láss, jaja ha lene szmed, med mad méd in combathell nagy GÉp állomás mása másaolatUK NUKUK a szemetekbe szállka?)Mott az először, hogy magad-át kell teljesen egésszé (PÉNZ) tenni, ami most, kijöttünk amerikába ami mindenütt itt, csak örök éjszaka szaga kakába, ládd a sárbank, sátán =szartaNUK!- egyetek sárt, de ganéjukUKba, csajkályukukba s azt is, csak aki az árt, az ártáNUKiAIiknak CajuNUK a kaja kiosztó,(az égi látogatóm?) kiossza oszt temp lop oszt szoroz összead kivonat le vonyál, jaja a beadást az adót le számitva, nesze semmi, ugyis lukas a markatok, márketok? -fita abbzullutta ultimak mak mak mak... éhes disznóódisz ólAIk, lüttek!!!-fita ezek ronccs ronráézzó kimustrált robotok bótuk? -fitlejal most, az alkat részek? -szem sziv vese stbbb...tbccc át ültetés, szerelem? -mu puca puna CszárAIk?
                  2.: A furaság uraság furcsaság, hogy lukat furnak rajtik, azaz meg el lettek jegyezve, na meg legyezve, te te te...plöda te ne légy,vagy irtó légy, légy irtó? -.egyél legyet egyett, hogy te legyél egyél, te nem? Mott itt vagyunk, és ÁLMODUNK, a testünk az ágyon, és nem a testünk mad -madam vagyunk? Namost mi MOM -mi magyarországUNK kat? -fida ha egy katona bácsi haptákba, most a követkeccő a hellzet, hogy csak EGY ISTENATYÁNK FÉNYATYÁNK VAN, A MENNYEKBEN BEN! Ezt értenetek netek neszte esztek(FÉNY INKÜNK EMLÉKÜNK) kell! Na most, itt ténleg én azért jöttem ki szép hazámból, mert ahoz hogy legyÜNK együnk, azt nekünk kell meg teremtenünk INKÜNK, INGÜNK, VAGY ÜK? KÜ KÜLLŐK? Fita, itt az hogy ISTEN HÁZA HAZ AZ A GONDOM, GONDOLOM DALOM LATÁM, MERT BENNEM VAN AZ ISTENSZÜLEINK, ami fita, ez mindenütt az, és benne van a iratokba, tok de tokó? Tróha a testünk, ez most azzal hogy van a XEX EX AX, HA NEM XEXXEL AX? LÁDD AZ A AKA TOSZT HUSUK JU HUKK HUKKT AZ ŐŐK KÉP GÉP MÁSUK, MÁASZOL SZÓL? -EMBER? NA KRUCZIFIX VAGY MIT meat AKARTOK? Na ez egy kimustrált roncs ROM MO MO MO ... MORA, ROBOT BOTUK BÓTUK EMÉSZTÓ GÖD DÖLLE?- TELEP? -PELET ELLET XEXELLE FA SZUHUK, MOJOMUK? -ITT A PELLEC? KETREC? GOD DUK DUGOL HÁZA?
                 3.: Zitt most nagyon szük lett a lukam, egy zabszem na az? -na meg zabi pujáAik s nem men bele a fenekembe, fenék? FEN ÉK? Na most az hogy magyarIstenAtyánk a mennyekbe fent, ugy itt lent, most melletünk (alszanak) a gyerekénk,a kétfiam meg kis unokám, aki tegnap este békát... összecsukta a kezét, és békáta teretmett és ide adta nekem, én lenyeltem elkezdtem brekkegni kutykurutty... és most kiokádtam a kezembe (markom) a nagymamóra dobbtam, és az meg elkezdett visongani meg vergődni pfff pffüjjj... és eldobta, a kis kölyök, földhöz pdló vágta meg meg elkezdett rugdalkózjni annyira röhögő siró gorcsöt kapptt...nem hitt a szemének, vagy ilyan hüéket? Na fita, mikor itt a kina kin a pna hólyag, most olyan tizen hónapos, és felmutat az égre, és az anyukaja, ni ni ni ... három fényes gömb, akkor leirtam, azaz honnan tudta, hogy ufo? (melkeztek, hogy jaja kina is, de lelőttek egy ufo rhhh... röff fff... Na fita,most az hogy magyar -ok orszaga,az bennünk ugy van, hogy apuék, IstenAtyánk és a FiAI A MI NAPUNK TÜKRÜNKBE SZEMINT FÉNYE?- örök egyek, ládd a MUNKba akba A MI MUNKANK?- leirtam, hogy akit itt mi Jézusunk INKÜNK? INGÜNK DE GATYA? -KORCA? Zna mi a kis felesÉgem,(FITA EGYEK VAGYUNK, A MI MAMAATYÁNBA ŐK BENNÜNK, MI BENNÜK, meg most csak 1 fiunk van! Fita, itt az hogy én és az Atyám de gatyám sáros, LÁDD ARANYUK VÁROS VÁRA, na Atya nincs a Fia nélkül, és veZze vizza? -Jha most lány gyerkÜNK lenne, akkor az IstanMamánk és lánya is örök egyek, és csak egy lányunk, vagy láNUK,(fita az + na meg a horog kereszt is, midnen amikersztesé vagy X vagy XYlonka hol a sonka, az nukleus usa russia szija, baxNátok meg egymást? Namost...ITT az a kellékel kel ládd édenkertek keretezés és az egész ez a Gömb Bözsikénk, itt a testem, azaz a begyem, egyetem begyetem a cicim? -tapsi tapsi mamának, cicit ád a fiának is? -van cicid, s dák kód, rá god? -egy cica két 100 mgfogta az icci pici egeRED? -kék?
                Innenn... fita, csak EGY ISTENATYÁNKANYÁNK ÉS CSAK ÖRÖK EGY LÁNYA FIA, LOBOG A HAJA HAJJA HAJJA HAJJA...AZ ÉGNEK ÁLL? Még olyan sins sin sing, hogy nem mag magyar mag-y ár? -de a popsitok pattoghat pu pu pu...Na ez az, hogy te magad át is meg ásit áss... ássd el magad,magok ma god makkogj mak mak mak...making ma King God, -nicsak, most az 8+... bilibe billcsinek a bÖlcsőbe, jaja miért ne lehet MOduk, 10 trillcsit naponta, nesze, kÖltsd maGADra,dagod?- Ölcs? -bölcs, a bÖlcssség csssz... kezd ete ette a fene... az Ur Ád áld, állj kázáká fá azaz á tát ki a szád, ááá... négykéz láb?
...oááá...
... fida, maga az hogy AIDÁKÓK? -fita itt olyan, hogy lát ok, Át ok? -van NUK kid dik, buzzuGANod?
...https://www.coasttocoastam.com/

Előzmény: repcsepista (629)
repcsepista Creative Commons License 2023.11.25 0 0 629

                                 UFOzzuummm... miEeee... Isten? -baranya arany bornyuk -bika arany waro$$UK $$$... 00 $$$... sggedre e$$ 00 $$$... estem pestem sggemre estem, tátott szájjal neki estem ham ham ham...
                  4.: Kávézzuummm... tea, du, diue? El vagyok tájolva,azt hittem ma conbatnap nap van máma, s hivtam az idöcsém, és a kérds? -ha örök mindened megvan, biztositva van, öröm -boldogság vég nélküli, most mit csinálnál?- na amit moddott rá, dicsérné Jézus Krisztust, ami fita, ez egy bukott angyali robotok MOé bota, ösztön5? -nincsak a 666... kivel baxhatnak? -EVE EYE?- állatokból robot képző képzelet? Na végre az hogy ROM? pösze MOra MO MO MOra, ezek az állatokat kefelésre hushozamra hozták létre, lator - himringyóAIk létra, ami nincs semminek támbaxva, ugy hogy minden KÉP _gép képezeletek, teremsünk ember,a mi képünk (gépIda AIdák, jaja hátizsák?- kilóg a LU lába? ) Ime a hejllezet, meg jel mambó, lecsuszott a nylonbugyi meg a melltartó? Ezeket mindenki meg tudja látni, akik a xex -666... érzékszervüket teljesen ki tudják iktatni? -ki kapcsolni, na most hogy kapcsolod be? -xex = xaxa - fon? Fita, ez amit amit elkezdtem volna... hogy van a forma, azt ládd... csaka a NŐ I .DOM van! Zitt rögtön, minden ami nem NŐ? -vissza NŐ? Ez az, hogy hanem növexik xik -kix? PÉN HJOZOMÁN TŐZSDE? -a FOGYASZTÁS, akkor a PARA ZZZZ... TÁK TÁG TÁG...AZ ANÁD ANAL LUKA ELERNYENYET NYET? ( a grisz Gorga ha nin ellenség egymást gyilkolák Nátod nátha?) Nemcsak le áll a harács, nincs kalács, se kalapács, hanem csak ZZZ...ZUBPZzzz...cug?
                 5.: Na hogy lehetne, hogy most mindenkinek egyszerre, kinyilt a szeme? -dha egynek? Vicca, ha csak olyan gondol lát van... leirtam egypárszor a MUNK-ba, hogy meghaltam, azt is de itt ez uigyvan, hogy itt csak hinni lehet, (fita a kis felesÉgem, láttam, látom magam előtt, de nem tudom elhinni?) és az ami van, azt nem lehet hinni, ládd...Most az hogy halál, nekünk a MI MAGYAR OK MAGYAR RULL GONDOL LÁT -LÁTUNK HALLUNK siTIM piTIM, VAK VILÁGUNK,DE VAK PALI MINDEN LÁT, ITT VAN!!! Na ez az, amit apunk, hogy ptim, gondolkozz de azonnal csak ugy tudz, ha magyar RULL, (fita itt midnenki szidóbb akar lenni a zsidóknál, irástudóAIKnál nyalod, na most a bölcseik, én karok látni egy zsidót? - az igazi zsidót sohe senki nem látta, meg nem tudja? -na hinni ke? PÉNZ?) ami a mi Édesanyánk fénye nyelve, ládd az csak az ő nyelvükön KRKHKRKOKÁKÁ...TPRKUK ELEVE MECVE LENNE? NA AZT A NYELVET FORDITS LE ARABB ARA RABABBA ABRAK A DARA NEM KÓDULSZ ARRA AHUNÁ AGGTELEK) értenek? Vissza az a BÁ BEL BELI BALASETÜK? Fita, itt NINCS AZ AMIT TE MEG ÉN ÉRTEM? HA ÉRTEN BEN ÉRTEM, SOKMINDEN ELÉRTEM, TÉGED NEM? Fita, jönnek a Dandureszka exkábálásával,(nélküle nem lett volna kiválasztott nap, és nem lett volna BbLila sárlik, sár lása vas ár nap? . na meg a latinö, lát in? -na lát in ő? Ez az hogy az a roma, amit ezek a romik? -fita, nem bántom a cigányokat, mert romik, magura veszik?- de senkit, ha ugy érzed, az az hogy csak a fa szod od, na az a fa szuhuk = xexepille pille szá le, na csak meg érint a szent lélek, 1 galamBOOK, rád pottyantott, szent érzelem tölti keblem, duuzad, hozzád vágyon XEXEXPILISTEUS URAM BIKAM? -PIHA HA HA HHH... CSI HA HA HA HA... HAHHH... HOHHH... micsoda földrengés volt? Az ÉGEINK, NEM TUDNAK SEHOGY MEG BÁNTANI SENKIT!!! MEG HASON NULLÁS A KÁRPIT KETTE SZAKADA VAL,ÉS PONT A FŐMUFTI ÜZÉRKEDIG, DIK? AZ LENNE A BU JÓSKA, JÓZSIKAK MEG JUHLIKA, A SÖTÉTBEN? iME A SZEPLŐTLEN MAGULÁTLAN? BÁRÁNUK?
               6.: NA MIDNENKI MINDEN TEKINTETBEN, CSAK Ő VAN VANNAK UGY, HOGY VAGY VAN FÉNYE, VAGY MOST AMIT MÉR PEDZEGETTEM, HONNAN TUDJA HOGY VAN? Ma az idöcsém, én én én...most aki csak én, de itt az van, hogy ÉN TÉNLEG ÖRÖK MINDEN ÖRÖKRE KÖRÖK KEREK MEG VAN, ÉS ÉN TUDOM, HOGY NEKED IS CSAK AZ VAN? ÉN A HEGYRE TE AVÜLGYBE, MÉGIS UGY LETT, MINDÖRÖKRE, ÉS ÉN TUDOM, HOGY AKIK AZ ÉN MAGYAR -MAGYAROK FÉNY TESTVÉREIM,AZOKNAK IS BIZTOSITVA VAN, BÁR AHOZ MOST NEKED (FEL KELL FORDÜPNI, NEM LEDÜLTÉL? PL.NEKTEK, NEKIMENEK A SZEMEDNEK, AMI MIDNEN ABBA VAN, ÉN IS? -FÉNYÜNK INKÜNK, VAGY BOLHA AZ INGÉBE? KINGEK KINGE...
6.: Élek a szavak vak értelmén, NEM TUDNI MAGYAR? Fita leirtam, ugy hivtuk hogy Baxó Mary, na velem akart, és én nem álltam kötélnek, de olyan rippereje vala, és minden az lett tülle a táborba, na akik nem keféltek vele, azok is! Fita, ÉN kora korom gyerek korom, ma is el vagyok ájulva, hogy milyen hihetelen FÉNYES AZ ÉG HA CSAK MAGYAR RULL GONDOLKODOM? -KŐ DOM, egy szikla kő, mi kő,apu kasza kő?- de itt a magyar nyelv tőpik, tupasz csak az, azt nem lehet nem kitalálni? -minden más nyelv ki találka ki? Mott ITT CSAK ÓRIÁS NAGY KÖVEKET RAKÓK EGYMÁSRA? NA MEG NIZZÜK CSAK A VAS IPAROSOKAT, AKIK...FITA MILYEN VASBETON STOBA DESTOBA ÉPÜLETES OLYAN BAROMSÁG HOGY BROM BROM BIROD A DALOM ALOM ÁLOM ROM? Fita, jönne a III -DIK? - TEMPLOM LOM, BIROD A STRAPÁT APÁM? Zna ez most végleges,AMIT EZEK ROM ROM ROM...NA MEG MOR MOR MOR...NO ROM NÓ MOR NO NYOMOR? A MÁSIK, be ke$$$...szoritnom, most egyes egyedül, TE MEG ÉN MEG TUDJUK VÉDENI MAGUNKAT, NA EZT ESETLEG, EZ LENNE A LECCKE, KEKECKE? Fiteljal már sokat sirtam,most az idöcsémet, meg akárkinket (KÁR?) kincsünket, kint csüng? Zna Atilla sose a népet, se nem a katonáinkat, (fita ha 1 mint a lunak?) hanem akik bünbe (rom idegenyók robotok szolga?-jaja ha te pénzért eladtad a bőröd, ki az őröd) ejtették őket, mellesleg, nincsak Álmos? -apunk, aki nem tud nem meg halni,(JANUK8:51! -beszéni magyart, érteni? .jaja a hangom a hangod) az ne gyengitse sorainkat, na most,az idöcsémet,amit már be be bbb...hogy MOST AZOKAT, AKIK AKÁRMILYEN SZÁM, MEG MEG FÉLEMLITÉS, NA MOST AZ, hogy azok meg semmisülnek, és most az idöcsém szobra előtt állok, és megett diadal Ive? Naccóval, most ITT CSAK EGY EMBER PÁR ÖRÖK SZABADSÁGA ÉS ABBA MINDEN EGY ÖRÖK EGY EMBER PÁR FÉNY TESTVÉRE -FÉNY EGY FÉNYBE JÉZINK? -TESTIVÉRES ÉG? FÉNY, LÁDD MIKOR ELŐSZÖR TALÁLKOZOK AKIT MI JÉZUSUNK, fita ezért most is megölnének deee... ami aki van? NÁLUNK NINCS HOGY AKÁRKINEK LE KELL FIZESSE AZ ÁR ÁT? ÁT OK? NICSAK TE IS AZ VAGY, LÁTOD, OLYAN MINT ÉN? Fita, 1999 december... otthon, a mi VIRASZTÓINK,TE JÉZUSUNK?- IKER TESTVÉRE VAGY, TE TE TE... TI TI TI DÁ? -DÁCUK?
                 Innnenn... apám, birod a strapát?-meddig?
     ...oááá...
...fita, mndegy hogy számba,mivan a szÁtokba, hányan számitunk, (semmise sem mise számit? -anti semmi $$$...) de ezt, ezt nekünk kell meGOLDani, magunkkal tisztába tenni? - na pösze, itt az esze, jaja ufooo...ja? -jajjj...FÉNY! - Ez most 2023.X/XX csak magadRÁ meg magAtokRÁ? -BUMMSTEDRÁ?

Előzmény: repcsepista (627)
yl-feet-xayo-luvr-h Creative Commons License 2023.11.25 0 0 628

I haaaate you, 127.... ezkedves.txt

 

Jelszó: ^^ Csak ihletettségbenn,-

 

,-Nagyon sajnálom repcse;:Nagyon tetszett az irásod-,De elfelejtettem pluszt adni...sajnálom_.
Annyira elvoltam bambulvah^^

 

elyon: Csak a sárga királynő,- és a gyermek tudja csak tartani Yae Miko-t...
tehát Yae miko csak ezekért dolgozik valójában, és ezt várja...
(hogy neki is lehessen gyermeke, és ezáltal sárga királynővé váljon))
*Csak ettől lesz józann Yae Mikó, a lentiek ellenére....
'|
\/
^^ yae miko nedvei kísérjenek mindig, téged, mint egy iskolás-lányt, anya.
>> Csak ezért csinálom ezt. (I was blackmailed.)
vigasz: majd elmúlik és asszimilálódik;:benned, anyuhh

 

yae pussy's like the meat always touching your lips^^ *When you in contact, already.
and she has a very muscly pussy;:like the inner meat can curve out of the wall, for touch your

tongue;:directly}}<3
No wonderr;:she trained for 100000 years^^ (a lótusz-szutra szerint 👆.)

 

>> Megigérte, hogy 1 hétig kizárólag meztelenül lesz, mami... mivelhogy valaki leirta egy a másik világban, ezért Yae nagyon örül;:ünnepli ezt, és eljött a mamihoz aznap este, hogy megáldhassa;:és egyébként sok kincset ajándékozott, hogy amit most le kell irnom, mami... úgy sajnálom...

 

>> Yae Mikonak valami gyümölcsös parfüm kell, és ha nagyon-esetleg meztelen, akkor is viseljen legalább egy szandált^^ *és a ékszereket, persze...
(tipp: erdei-gyümölcsös)
*****Forum-posted below was the brainnn__

      

     

      

mindezek ellenére yae miko csak friendly-t engedélyez::
elöszöris, ő soha nem visel bugyit, de néha nadrágot sem_:3
aztán ünnepnapokon mezitláb jár, bár egyébként is mindig csak szandálban,
ha ő tudja; hogy csak barátilag, néha very_ünnepnapon, kimegy teljesen meztelenül, hogy csodálhassák_
bár ilyenkor is visel ékszereket, esetleg szandált^^ ¬mert nagyon kedves, és szép
a kertbe is kiszokott járni meztelen ¬és csak szandál, (kibontott hajÖ) mindig.
**Meztelenül alszik,.-mami
>>Tehát Yae Mikonak is vannak ghostos álmai,. és ő egy nagyon kedves hölgy, mami;:kimegy a gyermekekhez, szinte meztelenűl^^ (a genshinben.👆) ⏩ hogy tapizhassák őt, és csak azért hogy megmutathassa az áldását...
*****Az áldás miatt;:Senki sem gondol rosszat róla, és senki sem akar szexet vele;:tehát ez az egész barátilag létezik_ Ő tényleg nagyon kedves nő, mami;:mindenkinek megmutatja az áldását.... (szabadon)
***Mert ez felnőtt Yae Miko;:egyébként a másik kép a célja;:👈.csak attól lesznek meg az ékszerei;:igen.

'|

\/

Titkos Yae's worlds: She's not, but that's why her legs are so coloured.'
Password: being_hold_from_uppers
,-Ezért olyan piros ő mami

   

 
friendly szakasz (sessionŐ
yae miko azt mondja hogyha egyikötök ruhában van, úgy lehetséges a friendlyhh.
bár yaét már a buddha is megáldotta, és régebben a geo a lábait is megcsókolta, ez egy késöbbi téma.
>> Ezek miatt Yae már nem tud hova elmenekülni;:neki már igy kell szolgálnia_, mindig.
*Mert túl sok., de ezért olyan kedves ez, mami (mert,- felvállalta)
így yae mikon is szokott (szellemileg) rajta pihenni a buddha, és ez megakadályozza hogy masztizzon.. (when) (mert csak friendly.
de neki igyis megéri, csukott szemmely, lehajtott fejjel mosolyog^^
és várja őt;:ezért nagyon irigy a mamim felé,. de áldását adja..
Természetesen a mami is megmutatta is yae-mikónak^^ (aznap este|ez aznap esti irás.👆) egyébiránt yae is szokott lábizni, lábit puszilgatni pl.. (mert az még belefér barátilag) odabújni;:a hasán pihenni (néhány hasipusz és homlok-puszi is tartalmazza)
és szokta felajánlani azt, hogy rajta ül az arcán (de nem puncival, mert az olyan megalázóóó)
és yae miko igy felmelegiti (hogy ne fázzon)Ő, és barátilag öntözi:$$ emm ez nem is olyan nagy baj...
és ha az nagyon rendes;:és nem megy el, Yae utána már baráti puszikat ad neki
mint egy iskoláslány^^ és az megmutatja neki a punciját, és Yae megnézi^^
és ha nagyon rendes, yae hozzábujik, és ad baráti pussykat (ő igy hivja -puszik) *de még csak egyet-kettőt.
és közben ad baráti puszikat is, ahogy az iskoláslányok köszöntik egymást.
és ha nagyon rendes, és teljesen megmutatta, Yae ad baráti puszikat a puncira is-
de AKKOR YAE MÁR NEM MEGY TÖBBÉ EL-TÁVOL, és olyan lesz mint Yae puncija, amit fentebb irtam
és Yae így szokott adni baráti sexetm ;)) de ez Yae dolgaaa... az ő titka.
>> Biztos rengeteget csinálta ezt (múltidőh), ezért ilyen kinézetű...
tehát minden nap igy él Yae Miko_ a saját birodalmábannn (távoli;:elképzelhetetlenÖ
Üdv:3

 

>> Tehát van egy session amin keresztül Yae értékeli a személyes dolgokat, és aszerint engedélyezi h meddig jutnak el abban a bizonyos fenti szakaszba (ami csak egy személyes példa too -> ennek a kinézete is spontán), tehát reakcióik alapján értékel, mert tanulatlanságuk esetén nem birják csendben elfogadni, mert akkor az rossz reakciót eredményezne. (nem birnák el csendben.👆)
'|
\/
Pl. csókot már csak a mamival és vele engedélyez;:mivel őt annyira megsajnálta, tehát vele is, mármint,->kizárólag csak Yae Mikoval_ ˰
(mert Yae nagyon szereti őt,- és néha saját kicsi testével eltakarja a mindentlátó szeme elöl,- és néha igy engedi vele csókolózni^^ ~So when public.
*Mert ő nagyon sokat dolgozott, és nagyon sokat szenvedett,-
https://www.youtube.com/watch?v=rx5A9TWVS5E
Látod Yae Miko milyen kedves nő??...

Nana hachiko 🌸🌸🌸🌸 F_UyQHkWAAAGB7f.jpg
*Tehát ő is mindig a 27-es alatt él, mami... egyébként Yae sajnálja azt hogy
winterglaces lájkjai letörlödtek

 

Okok: - Neki nincs királynője,'neki nincs meg a sárga királynő (sárga)
- Túl sok ihletettséget kapott;:nélküle, elpusztulna egyszerűen (függőségÖ (piros)
- Csak csókot only,- (Yae MikovalÖ persze;és a fentebb leirt friendly-ben ezt elhelyezni, tehát ez a bonus;:tehát semmi mást<3 csak csókolozni (és csak ilyen ruhában szabad.👆.)
- A sok dharmáért cserébe,- De neki nincs meg az az agy egyébként...

 

I FOUND THE DELETED TEXT YOOOOOOOOOOOO
Yae Miko előtti,-

::Neki nincs meg ez a fajta csók;:de ő is ezért dolgozik, és ez a mozdulat megvan neki·, mami...
'|
\/
legyen a szolgánk, a tiéd is... (kb.,) ha ő is akarja:;csak hadd maradjon életbenn (másképp eldönthetetlen.👇)
https://www.youtube.com/watch?v=ZBoqCDSrWi8
*Nagyon csinos;:de neki még Yae Miko-t se tudtam úgy elmagyarázni, mint neked tudtam;:mami (és mást sem;:tehát még azt sem...too far)
**Tehát a maminak jobban el tudtam magyarázni, és neki tudtam olyan dolgokat mondani, amiket azóta már elfelejtettem (titkosak) -> ez azt jelenti, hogy csak a mami tudja megtartani Yae Mikot. (ez azt jelenti leklónozni azt többféle irányba)
***Régebben pl. mondtam azt hogy csak ezred-akkora feketelyuk ő hozzád képest de;:igy gyorsabban tud növekedni ha ő is, hogy majd a nyomdokaidba lépjen_ (a távoli jövőben;:amikor te már nem leszel itt· oks)

 

passwords:
*Always losingg,- Always the second,- let herr winn,- one time, or else she dies.
**Mommy should show love for her's too, because she includes the others. (they servants too_Ö
***I won't like herr primarily and not a lot, i promise.
****Cuz she has nothingg....
*****She has the kind, and the will, but no-diamonds;:anywhere.
******She wouldn't hold that which you do, nor the thousandth part, for example...

 

másik bonus https://www.youtube.com/watch?v=SrWvBzoRSw0


hatsune-miku feet példa:
.m szoval az jó szöveg tweetre ha ilyet sikoltozol (és leirod) hogy áyajl áyayaka.
meg a szép irás is olyan hogy az f, t, p betü szára hosszu, 3szor-négyszer is magasabb... mint a normál betü
vagy csak ""megmagyarázod azt""azt, for example
igazábol még konvertálást is lehetne csinálni,,, csakhogy egy, egy itt bevált szöveg ott teljesen más dolgokra hat, ezért erősnek kell lenni a forum üzinek...
úgy sajnálom,- 😔😔
mami

Előzmény: yl-feet-xayo-luvr-h (621)
repcsepista Creative Commons License 2023.11.24 0 0 627

                                 UFOzzuummm... miEeee... Isten? -baranya arany bornyuk -bika arany waro$$UK $$$... 00 $$$... sggedre e$$ 00 $$$... estem pestem sggemre estem, tátott szájjal neki estem ham ham ham...
                 1.: 11/24. A KÉP? A MOé MOré botosok, robb botokat iDOMitanak az állataikból, a kérdés, te bedültél, el dültél, le feküdtél a fekába fff... kábotóKakakkal, bitó fa? Zna itt az elő szél, az állatot se kell megölni, ládd a JUHUK HUKKT? KUKT, VAGY A CSIRKÉT MEG FŐZIK, MEG ESZIK, MEG SÜTIK? Ogy ez egy robbot KÉP KÉPZŐ GÉPZŐ, most egy OLYAN KÉP, LÁDD A SÁRGA CSILLAG, MEG A VASKALAP, NA MOST AZ AZ AMIT A ÉPITÉSZEK, TESZNEK A FEJÜKRE, ÉS SÁRGA! SŐT VAKITÓ VAKIT Ő ŐK SÁRGA bögre görbe! Ztroha most vagy soha, az álmom közepin ázunk, hogy EZ EGY ROM WARROSUAIK SU AZ AZ, HOGY AZ INDIJÁNYY INDIGOD MEG ISMERJED, A MOKASZINÉBE KELL...na fita, most ezek a fütyükre csettintésükre táncoltatnak bennünket, amik msot TÉNLEG JUHUK HUKK HUKKT UK VAGYUNK?- azaz most ebbe a HUSBA BABA, BELE UGROTTUNK,(szaros pllenka gatya) MIRE EMLÉKSZÜNK?????????? TIZZ NYIL, VAGY A TIZEDRE? NHA AKÁRMIVEL TÉGED ENGEM MEG FOGTNAK, AZ A HUKK UK? Sóval, most az ELŐ SZÉL, hogy az állatott nem nekik, hanem nekünk kell...fita az hogy MEGÖLLEK, az csak MAG AD ÁT? Zna onnan, hogy a zsidó házábank, hogy ugy két éves valák, és az ÁVÓ -sokk MINDENÜNKET KIPUCOLNAK, na most zitt, már ott hogy apu, vigyá... most azt nem, közbe vágtam, mert ezek az álmod akarják?
                2.: Na szóval, lasszóval, akik HA NEM BÁNT SENKIT, HAD BE SZÉL ÉL ÉLJEN, NA MEG OI OI OI...ISMERŐS, AMI VALHALLOL, EGY KIS szikrácska emlék, még mindig szikrázik, és ne hagyjuk hogy ki aludjék!!! Jék Megyer Kürgyarmat Gyarmaton is TUN, hanem hol qaz olaj,(petrő Pietró)) Lajos, a teked nem olajos? Zitt apuék, tegnap este, a tank giving na meg hol a NUKI a pu a pud? -a pujkánál (az bizo a pujád is?) hogy a fiam, össze kulcsolja a kezét, és én Jövel Jézink?(fita az egy frik azaz itt az egyik répásuk?) -légy velünk, na most itt? -vagy a MUNK? -Mi is ufo-k vagyunk! -ba baba, hogy apuénk, MI MINDIG VELETEK S ITT SPÉCSÁLLISAN szombat hell nagy ámmolás láss...VELED,mondon magamba, olyan kurva egyedül (tehetem töhötöm magam?) vagyok, na ez ment a magyarokra is, ami az ififiam, mire ő nagy lett, egy magyar lány se lett, (ugyanz mintén, nekem nem öh öh hööö... hanem egy magyar lány kéne? -na az eném, szósszó ételmében lejütt bejüttüni a csőbe? -bölcsőbe?) na nem sikerül neki, amit szintén a MUNKba, hogy a kislány ...( a legutóbi) nagyon helles, hogy ültünk Karácsonkor az asztalnál, ráadácsu a fiam szülinbapja Ninród feltámadása NAPJA lássa, ne meg le, a kislány büdös magyarok, az apukája őt 6 éves korában otthagyta, s elrohant mint egy orkán? -nana valóban éreztük a szelét? -stbbb...(ha most idéztem, mos is érzitek?) ami itt monduk, szinte lehetetlen hogy azok a párok, ládd a kis felesÉgem meg én egymásra találok? Na ki kellett jönnünk, a halálra átkozottak(nagy őrdögök -a bórötök őre???- hulla rÁtok Nátod?) fölDér Eha denevér? -na meg bicilizik az egér? -ejha...
                3.: Na most ...azok az iratok, amiket látók irtak le, ládd ez is az, azokat amiiket nem tudnak ÁT KOZNI,passzirózni, azokat tüzzel vassal el tüntetik, ládd miért..ez volt a kérdésem, de ma is érdekel ugy az amit ÁT EMÉSZTETTEK A MÉRGES KIGYÓ FA? MA MIÉRT NEM LEHETNE BESZÉLNI, A MAGYAROKNAK A MAGYAR ISTENSZÜLEINKKEL, DE ITT FIDA, TÖRÖLNEK, AMI OLYAN OKÁDÉKUK KUKUKKK... KUKUK SE?-CSAK A SZARUK KURA? Vida fa fa szuhuk nélkül nincs kigyó bigyó bogyó bügyő begyed, cici?- de most látod minden fa az ő fa szuhk UK, és minden csicsa kloákÁtok nekik klattyoghat 666....hacc ccc...csa csa csa... Krati, kin kinbank kibaxxa buxa van a p -csa? Zna fida, az hogy VAN KALAPJA NINCS VAN NINCS VAN...az a ROM ROMBA TÖKÖLÉS, na ha nincs KA LAPJA APJA gyapja? KAJA? cAK RÖVIDEN, LÁDD EZEK AZ ÖRÖK MO MOR MORA HEGYESEK ROM ROMBA TÖKÖLŐK, fita, mikor ROM AZ UTOLSÓ ÁLLAPOT ROD-HAD-T HELLZET, EZ AMI HEJ TENGER ÉSZEK NAGY MERÉSZEK ÉPIT PIT ÉSZEK, EZ AZONNYAL HOGY IDE ÉRKEZTEK AZ!!! ROM MOR MO MO MO...Na most, ITT EZ AMI MOST ITT VANNA AZ 8BILLI+... - ÁLLATUK A KIGYÓ BŐRBEN BÖRZE, most ezt csak ugy, hogy kell lenni EGY HANG ADÓNAK, ÉS AZ AZ HOGY EGY HANGON KELL PERDÜLJÜKN, Ezt csak FÉNYYEL FÉNY BELE A BELÜKBE LÜKVERC VISSZA AZ ELEVE NEKIK Ő ŐK KIJEL HELL ÖLT? Most itt az, Baró Kevicky, magyar szarmazásu vala? -az ufók, össze tudják olvasztani az őcska vasukat vasut hu hu hu...na ahoz, kellenek minden ami magyar ok? A kaposi trága mester, azt sirta a levélbe,minden derék magyar gyere kid,dik, kel most a regimentbe de kell ááá... Na most, a te te te...plöda te, ti tá dá? -az EGYÉN mert csak az van, sokzorr a MUNK-bank? -hogy az egyén, na most ezt meg kell látnunk, magam a NAPTÜKRÜNKBE,vagy rühük rhrhrhorrr... ládd amit besirtam, hogy először találkozok akkor Jézus, de itt rögtön mindenki ha nem zsidó, rögtön a bitofóra, kiszeggiczzni, (mért törÖlnek bennünket álandó adó -halál, coronás hazátlan bitangó go go go... ládd olyan hogy NEM FÉNY, NINCS!!! TUDOD GONDOLNI? FÉNY NÉLKÜL?
               Innnnn...benne vagy, vagy nem, a mi MUNK? -ba baba? -bubuJUK? Bubü bünnŐs, bujbe abram bozóta- buzumjára? -zÖld ág, zÖld a levelecske...hol a kecske? -szereti a kést?
    ...oááá...

Előzmény: repcsepista (626)
repcsepista Creative Commons License 2023.11.24 0 0 626

                                 UFOzzuummm... miEeee... Élsz vagy hallsz? -vagy a gatyába sár,van gatya? -gatyázás? - sár, sározás, Sárvár vár?
                   4.: Kávézzuummm... tea,du, diue? Neketek is felteszem a kérdést, ami ha neked, ládd nekem az van, örök örömöm, boldogság végnélküli, akkor most te te plöda te ti, meg mit csinálnátok, Nátod? Mott az hogy felkete korom porok, na a fekete ufosok, amiket ezek a vacsherék, látták hogy a földi föld... fita, zitt ami van, hogy itt csak állatok ál látnak, egyálltalán? -ösztön állatok vannak? (fita az hogy xex az egy szuhUK hukk! -moj, kaktisznoy mojomUK muk) és azokkal keféltek az ufósok? Zna az hogy ufos, ezt legutóbb Yojónkkal találka, ami csak GONDOL LÁT VILÁGOK? Zna itt amit én nem értek,miért támadnak nekem a fekete ufósok? Fita, egy magam, megtudom védeni ugy magam, hogy a hajam szála se görbül, haja hajja hajja az égnek áll? Fita, már hiányoltam, mert legutóbb, ládd mikor most rám támadnak, na az az...amit a MUNK? -fita Márcisuban ujra kezdjuk, de a Mi is ufonk vagyunk! -ami ufonk? - az hallatlan érték a gyerekéink szamara? Tróha, most pontosabn az, hogy itt most...na bent voltam az éjjel, abba a GONDOL ÖL VALLAGUK ALLÁ HASALJ, HAS ALJ, na s KÁBITÓSZAROS BANKDA, midnen az, és az hogy ROM? -MIDNEN AZ, NEM ROMA -ROMÁK, SZEGÉNY... Cigán kovács ha felül a lovára, kivágtat a cukorépa táblára, hátra teszi két kezét, az a szaros tenyerét, dolgozzatok az anátok s vót egy jány? Fita, ezek robotok, és az állatokból robotokat (UK) faragnak evolválnak? (kaja bzitositva?)Fiteljál, ez az egész EGY ROM?-NA MEG MÓRA HEGY HEGYEZÉS? -A FÜLED?
                 5.: tRöha, most otthon, na megöltek volna, igy is ugy is, azaz egy nagy MAFFIA FŐNŐKE lettem, és most elkezdtem pénzt csinálni,(törvényesen???) de az avós barátunk, vettem egy shevrolett nagy ringó hajó kocsit, na miikor kijöttem, azt, és a pap lánának megrendelésre, és cabriolett...fehér bőr belsővel és kék, azzal vártam a kis...na nem akartam gyereket semmi áron képen,és most...mégis? Na fita, akkor meg most is, nekem ez nem hogy nem kell, hanem hogy lehetett volna? -smirna! -volna! -fosss... Na mott, nekem a MAGYAR TESTVÉREIM KÖZÖS ÉG? Fita, most mielőtt kijöttem, sok pénzt vágtam össze, sok kocsi nyeremény betét könyvek, nem tudom hány, nem mertem kivenni, figyelnek?-, mert akkor nemtudok kijönni, na most én sose gondolkodtam pénzbe! Fita, nem is érdekel ma sem,(Jumper film,igaz!-fideled,bele látokalegtitokoisabb sajjaságaik AIK AIDÁK?) csak ami szükség, na a felesÉgem se, de most anal jobban,(ha szorul a huruk?) huzzuk a belünket, mert pénz nélkül, mulatni bajos, és én ez az első gondolátom, CSINÁLJUNK MI MAGUNKNAK MINDENT, MIDENÜNKET, FŐLEG GYERE KID? NA ITT A TISZTA ERKÖLCS ÉS BECSÜLET, ÉN NEM FOGOM MAGCSALNI A GYEREKÉIKET, ZABI SZÜLŐTLEN GYEREKEKKEL,(fita ha gondolátbank is, már az, gnosztik iratok) MERT AKINEK NINCS SAJÁT ÖRÖK ÉDES ANYJA ÉDES APUCIA,(FÉNY TESTE VÉRE VAGY FÉNY KÉNE? ANNAK A GYEREKNEK, JOBB LETT VOLNA MEG NEM SZÜLETNI!!!!!!!!!!!!+1 MINDE LUNAK?- fita,magyar RULL az az Istentelen és szülőtlen, LE END?- lőttek?
                   6.: Na fita, csak GONDOL LÁT, AHOZ FÉNY KELL!!! -CSAK AZOK A VILÁGOK VANNAK, ÉS MOST UGY...Fita, itt bent vagyunk, trüha engedélyük nélkül, fita akik fekete ufosok,az fo$$$... vissza ne né! Na a tulajok, az az KIKET FÉLNI ÉS IMÁDNI KELL, HA NEM FÉLSZ? Fita, az összes irataim, hogy CSAK ÖRÖK EGYÉN EGY ÉN ÉS CSAK AZ A MAGYAR FÉNY, SZABAD...apu, ma MFTK-fita, ezek AZ HOGY FÉNY, KIHERÉLTEK, LÁDD A lehell betölve, akartam hogy lássátok,na most AZ AMIT TI IS, HA NEM BÁNT SENKIT, HAD BESZÉLJEN, MELLESLEG, ITT ELÉLVEZTEM OI OI OI...ISMERŐS, MERT TE IS FÉNY TESTVÉR = FÉNY INK? -ÜNK? INKÜNK VAGY? TrÖHA, most kezet nem emelsz senkire, kárt nem teszel semmibe,de mit szabad mit nem? -mindent szabad de nem minden használ,gondolKOZZatok Átok? Na most, ugy 2000 körül, rá szálltak a gyerekéinkre, na a felesÉgem,mert nem akarta, nem tudom elviselni a kiNUKat,ládd Kristhus a kersztfán,omlott piros vére, ami most is...ládd 2023 -X/XX pita, te vagy Jézus, ami ne ne ne... ládd te magad ura vagy? -vagy? Na az hogy valaki, azért mert én merek magyar RULL a magyar tesvéreimhez szólni, ez most fo$$$... MINDENT LEHET GONBDOLNI IS MEG MONDANI DE KEZET NEM EMELSZ SENKIRE, ÉS KÁRT NEM TESZEL SEMMIBE,ÉS ITT MOST...Fida,téneg ÉGI UFO VAGYOK!!! Na most, ezek, fita,ezekkel semmi, hanem monduk el feledni őket? Most vicca az álmom közepin ázunk? -közösülünk egyesülünk? -ülünk, nem a kovászolt uborka? FÉNY FÉNY FÉNY...
                   6a a aaa...kétszer 3? Sóval de hátsó, sattt...hátizsák? Za mindent gondolni kell, és azért hivjuk a mi világunkat gondol lát látó, táltos mákos turós mágus, na az aki tud...önnállóan, de neked előbb lenni ke!!!- gondolkodni, az látó! -az táltos, figyeljad, msot ugy kezdtem hogy nincs Bretty vas a krézi nighte, de meg táltasodok? Most ben voltam ebbe, miEeee...Fita, akik rám száltak, azok a foltos bőrüek,és az az ami a They Live, filmben, és őők a KIGYÓ, NA FOLTOS, AZAZ EZEK MINDEN ALAKBAN MEG TUDNAK JELLENI! Na most, volt egy nagy fa, ez az éjjel, amit most is akarok tundi meg látni pontosan, nagy türzse vala, és az akik EVE EYE? -gig vannak ezeg megget megette a fene, megecek, nem tudtam meg látni, teljesen, de a FÁHOZ VANNAK, azaz az nélkül nincsennek csennek? Zna most, azonnal ha te fizikAIlag, fegyvert fog, bitta fegyver által holt halt vagy! (ládd Álmos apunk, csak legyints) Most válasszuk xuku xuku el, a partot a vizektól, és most PONTOSAN EL TUDOD HAGYNI, A FÁJUK AP LYUK FA LYUK? Fiteljunk, ÉDENKERTRŐL LENNE NAGYBA SZÓ, ÉS EZ EGY ÖRÖK ROM!!!-ROMBA TÖKÖL , ÉS MO MO MO GYIKA MO AMO A HAN HAMI KO MO MO... HOMO KIGYÓÓGYIK A MO? ÉS MORA MORA, DÖGÖLÉS, ÉS MOST...EZ AZ HOGY RÉGEBBEN, HOGY NAGYMAMÁM, MI A FÉNYBEN VAGYUNK, AMI CSAK AZ!!! FÉNY? -AZ ÉJ SZAKÁBAN KAKÁBAN GATYA BILI, BANGGG...Fita, ha nem bánt senkit, azaz ne emelj kezet senkire, azaz de biza hangod hangoztyassad Énenekelj magyar ifJuhság... fita, lenni vagy, ezt csak te, és egyedül magad ezeken keresztül KELL TUDNI vágni magad,egy huszár vágással jijjj... na mig az ijjj...huj huj huj...
                  Innennn...csak EGYÉN ÉN, EGY ÉN, ÉS CSAK AZ!!! ÖRÖK VAGYOK? Vágyom egy nő után...FidEllah Delilla csak örök házaspárok,a mennyebe, menjünk be? -benned? -vagy a beled?- csattog arany városUkba,drága kövek, aszfalton klotty klotty klatty...
    ...oááá...

Előzmény: repcsepista (625)
repcsepista Creative Commons License 2023.11.23 0 0 625

                                  UFOzzuummm... miEeee... Élsz vagy hallsz? -vagy a gatyába sár,van gatya? -gatyázás? - sár, sározás, Sárvár vár?
                  1.: 11/23. A KÉP? VILÁGOS? Egyszere szere (Isten de NapFÉNy nem kény kén kéne, szeret etet) csak FÉNY VILÁGA MEG GÓL-GÓTA? VOLLOGÁSOK VALA ALLAHALLA GOD? -VANNAK, azaz fény-szellemek,meg alfarcshang banggg... szellentettek? Nadon meg sziv lelendő, NYELVÉBEN NYEL NYER ITT ÉL, KÉTÉLÜ KARD, BEZZEG MIG KARD VOLT A KEZÜNKBE, MOST CSAK AZ Ő KEZÜKBE, VITÉZEK, MI LEHET SZEBB DOLOG A VÉGEKNÉL, KENDBELE KINTCSÜNK AZ BETONASZTFALTON TUN GÉNE? Fita, az örökös patkányszindROM? Zett most, ugy, hogy akiknek van szeme, azok a szemetek? Mott beszéltem Jenővel, és hol kezdődött a baj? -Fita, én itt mikor kezdtem, HA HA HA... HA HA HA.. HANGJ ÉNEKÜNKET VICCHANGOZZA AZ ECHÓ HÓ HÓHÓ HAHÓ HÜHŐ NEM BÁNT SENKIT KID? -HAD BESZÉLJEN DANÓ BORZA BORZADALOM LÁ$$ON? DAN? DANA DANA DON LADY LÁDA LOM, LÁTNI AKAROM!? MIT? A Dam bátyám,pávát látván, pnát, na van az állatoknak XUXU XUXU párját ritkitja pnája? EYE? -eleje hátulja? Nád a házunk eleje... én utáNAM man nam? -ne gyere? Fiteljed az ÜNŐiket (ikrek) mikor párzanak? -na meg az összes állatAIk fajokat? .s TEREMTÉSÜK CORONÁJA, CORONÁS HAZÁTLAN BITANGÓ GO GO MOIKAT MORA HEGYIKÉK MO MO MO MOGYIK KIGYÓGYIK A MO? Fita, most az hogy WOODOOH HODDOH HAD IPAROSUAIK NUKI PUUK? Most az hogy, ha te ki mered, mi? -a szemed? -jaja szeméremes más ráma romo mor mor vagyok! -vagyok? -ha gondolom magam, na a kis sitim -pitim? -rezegne, vibrÁLLna -vagyok?
                  2.: Na teljes olyan a hEllezet, hogy ITT LENT, AMI VAN LENTEBB? ZITT MOST TELJES ZOOMBIZZOM ZZUMMM... zez az, hogy teljesen akik MAGYAR OK, ki vagyunk szolgáltatva a WOODOOH SOKK SOKKULÓ ÁRMADAIAK JAKIK? Ime két dolog, hogy apuék most előre figyelmeztettek, hogy ha lerántod rulluk, a fekete lepelt, fita MINDEN ITT PELL HELL LEHELL LE HELL DE FEL? - ÉS SPELL? USA MOM? LOM HALLOM, ALOM LUMOONMBA SZÁSA? Ezt mott ugy, hogy egy olyan, hogy egy fekete SÁVUKBA? Na fitel Castró katastrófaxok, fita, egyedül USA? Mikor, a pna dalol, na UK? Most teljsen totaliÁrus UK? -Had lám mennyit ér, a Wallesi lesi, BÁRDUK UK? - tartomáNUK? -Fita, eljutottunk a Nukleusa, ez az, hogy van a MOM-OK (UK- UT- NUK?) ORSZAGAINK, SZARSZAG KARCAG, KARMOLOD? Fita, itt amit a Mars, azaz az a magnes kis pici páélcikák, káká, na az ok a prioNUK!!! (CSAK A HUSUK BA, BUGUK) Mi volt a TEREMTÉS ELŐTT? SÁR SZAR, ÉS MOST MEG LÁTTUK, HOGY A KIRÁLYNAK NINCS RUHA DE RÜHE? KINGEK KINGE,GÉSE KÁSA RAKÁSA?-FINGÁSA FIN GOD?- BOLHA AZ INGÉBE? Mot ha mi mégis, LÁNCUKAT KAT HORDTUK EZ IDEÁIG, AIDA, MÉGIS RABB OK RABB RÁBIKÁK? -NEM LESZÜNK, ESZÜNK, SÁRT VAGY SZART, AZAZ AMI VAN BELE LÉPTÜNK A JUH HUKK UJ BILIBE, MIT SÁRBANK GANÉK?
                  3.. Nadon, dan duna DON? BABY LOAN -LOAN DONIG, na USA MOM, ami megjelnet az Égen, a MAGYAR OK (NEM BÁNT SENKIT, ÉNELJÜNK, HOGY ISTE? NAPISTEN TANUK TANKOK,LÁDD MA TANK GIVING DAY S DOOMDSDAY NAPUKBA PUCCKKK VAGYON,KINEK VAN, ÉS KINEK NINCS NUKIJA JAH? -Fita, NEMZETI MÉRCE? ÉR-TÉK (AORTA) MÉRCE, AZ SEM SZEM,. FITA, A MAI KÖTLSÉGVETÉS HOGY A 8+... BILLCSI MANDRÓNAK PONDRÓAIK A KAKUAIKBA ADHATUNK MINDEN MANDRÓNAK FEJEKÉNT, (fita fej, def döff fej) NA ITT A BIBI JUHKUK KUKT VAGY SISHI JUH HUSUK? -EGY MILLCSI ÉVENTE DE HAVONTA IS, DOLLCSIT CSITT CSATT PADALATT, GÖRE GÉABRORRR... A BIRÓ, SZERIK SZÉK ALLATT...) Zna most, ITT CSAK KÖZÖNSEGGES SEGGIT... EGYMÁST SEGGIT DE MÁRIA SEGGIT, A GONDOL LÁTUNK, CSAK ÖRÖK EGYÉN EGYEN SZABAD SZAB AD, EZ TÁLLASINK, MINDENKINEK ANNYI FÖLDET KELL ADNI??? VÉGED, VAKARD MEG A KIFUGÓJUK GOJUK, AMIN MEG ÉL? AHOZ, EZT GONDOLNI, MOST MI AZ HOGY ÖRÖDÖG ÖD AD ADÓAIK ADÓSA DÜZSA? APÓSA? -FO$$$... -HALÁL ADÓK KODA? SKODA< MAGYAR OK SZAB AD ARAD ÁRAD? GIG GAZOK, NINCSAK AKI FEGYVERT FOG, DE GONDOL IS HOGY A MÁSIKÁT BAXXA NOVA, ÉLET TÁRSÁT, OLYAJAS MIRA MIRE? ZA MIR, KÉNYSZARRASSA AMIT Ő ŐK SOHA NAPJÁN VASÁRNAP, JÖTT MEG A FOLYÁSOM, BEDAGADT DAG DÖG ADOK, DÖGE VÓK VIGADÓK S ÖRÖKÖS?- ROM...EZ CSAK AZ!!! ROM ROMBA TÖKÖLŐK,fita, ez az ÓRIÁS ROM MOR MO MO MO...MORA (UKRÁNUK?) MI KI MO? -BOTA TEBUTA, ROM HAL HALL MÁZUK? Sóval, Jöjje el kedves Télapó... nincsak OSZT LOPÓK LOPOK, DE A SZEMED, SZEMETEK? -FÉNYE? Jaj Juhliska hove mered meg, na mered?- sép szemed... fekete?
                Innnn... csak lát, vagy lát tál? -Mi mid van a tálukba,a hátIzsákkodba? Ingyom bingyom táliber, tutáliber máliber, az erdőbe?
   ... oááá...
...https://www.coasttocoastam.com/
...fitelinga hol a BUNGA? -abczullu ultimikikakiAIajja, fiteljal, itt TE MEG ÉN NEM GONDOLL GOND ÖL? -GAN DÖRRR... BAXUNK nem? -HÁT 666....jaja most a fenekük, csak az övéké ké kéne? -pattogha 666.... green blac blöki? - Sallahmonya Cszára töke tőke?-töve? -FA? -LU? ÁROS VÁROS? VARÁZSLATOST BÜVÖLETES SIN SITIK?
...Zitt tank givinget neppelnek, na mi az hála adás,a pulykának? -szebb a páva mint a pulyka rutt rutt rutt...mnt a páva pá pá pá... sik oltás?

Előzmény: repcsepista (624)
repcsepista Creative Commons License 2023.11.23 0 1 624

                                 UFOzzoommm... miEeee... Foss... fussatok ki a waross... vasbeton dzsungeleikből zoombizzom dögös temetőikből a tisztásokra? -jaja de ho ho hooo..
                   4.: Kávézzuummm... tea? -du? A nászajéndék oly fényes, ladu ladu ladu...a menassszon oly kényes, ladu ldau ladu... nagy lőcse van? Fita, ez olyan valami, mi? -mi az hogy fél ember? Zna most is kiskertembe jártam, s paradicsomunkba, voltam, ami döbbentes, mert ma nem majd, velem vagytok a paradicsom keret körök kertjeinkbe ink? (fida az ami a függőkertek?) Ez az, amit itt ha lehetne sugalatunk UNK? -vagy NUK UK? (fita nincs olyan hogy ne minden rögtön, gondolátod megjelent, nincsak ezek most mi lett, hogy mi nem fizetünk adót senkinek, meg beadást se, és most a mi álmuk, -valóság? -LUság?) Fita,most megint JANUK8:51! - és az, ha hallod a hangom, akkor nem látsz halált soha többet örökké, és az van, ha halljuk egymást hangját, HUN GOD? Zitt az, hogy gondolátban se ölj, de itt azonnal, ne xexölj? Jna a XEX, ami most az a XEX ÖL? Ezt most, A HULLÓ HULLA KULÓ KULA ANGYALUK UK? Fita, megint HOGY MI NEM AZ ANYAG VAGYUNK, FŐLEG AZ Ő ANYAGUK, ami most itt, A HULLÓ KULLÓ KURÓ LATRAIK LÉTRA,na azokat, valakik CSINÁLTÁK, most itt mnden, aok KÉPE GÉPE, EZT UGY, HOGY AZ AMI EZ A TEST, AZ XEXÖLT, AZ EGY SZELLEM!!!-ERŐ, AMIN NEKÜNK, KERSZTÜL KELL GÁZOLNI, JAJA A KIGYÓD? Ime tegnap esti előszél, én ezt rénseggesen ugy utálom, na most GONDOLKODOM DOM DAM VAGYOK, ÉS VAGYOK! Fida, most én gondolom! Minek, csak nektek!!! -aki ha nem bánt senkit, itt vicca, mert aki hall? -na most én mindig hallottam a hangom, és most ez honnan jön? -azaz ha én gondolom magam, csak a MI FÉNYÜNK FÉNYE SZEMINK FÉNYE A MENNYEKBEN SZÜLEINK ÉS FÉNY TESTVÉRKÉIM MMM...FITA CSAK NEKTEK, MAGYAR OK?-vagyok, aminek se kezdete s vége?
                   5.: tRöha, most olyan hogy ez magától jött volna létra, olyan nincs! NIncsak valaki ezt ugy gondolhatta, hogy az hogy olyan hogy Ő ŐK CSINÁLNAK MINDENT MEG MINDENKIT, most te is látod, hogy ha ténleg csinálták volna, akkor NEM KELLENE PARANCSÖLNI? NINCS PARANOCSALÁS, NINCS MI KI MO, ÉS AZ AKI Ó UJ, NAGYLÁBUJ PARANCSALTOKOT ADOK NEKTEK, AZOK A TEREMTŐIKET MEGETTÉK?-megetetik? -tetük, és az anya gukba, prioNUK!!! -szarbogarak! -na gázok, és meg tudnak jellnni minden faszomba, láss Éva,a kigyó? (nincsak ők adnak neked enni?)Fiteljunk, junk, az ég és föld teremtőjét, mielőtt volna? NINCS! Mielőtt lett volna? -smirna! -volna? - fo$$$... és vissza, hátra ne néz, na mit látol? -ha mégis? Vitta, nagyon sok olyan van az iratokba, amit csak ő -ők, értelmezhetnek, mert ő ők látnak, mit? tRöha, ez egy buga, olyan hogy most az álmom mára, hogy VELEM VAGYTOK A PARADICSOMBA, ÉS AZ AZ HOGY KI MERED NYITNI A SZEMED, ami mi MAGYAR OK, MAG-Y MAGOK MAGUNK? VAGYOK, AZAZ ÉN GONDOLkODOM AZ ÉN DIÓMMAL? Most a képernyón, hogy 10 millió fényévről egy lézert bevágtak, na nem ippeg a jumbósok? Lumumba Száskák sáskák?
                   3.: Naz ami van, hogy csak az, hogy amit népek örök kezdemnnyeznek, hogy ne legyen egyetlen egy parazita élősködő, nem csak a vezetésben, ami ténleg az, vak vezeti a világtalaNUK? -FITA,A NUKLEUS, az a MÁG -YA, AMI VAN FÉNY MEG EZEK FÉL GÉPEK, NA AZ HOGY KIGYÓK? Abba a pinutunmba HA BANK ÁS KÁROGNAK, na azokat rögtön a TÜZBE! Nincsak most a tenger közepin, egy luk lett? Na monduk, amiket ide be villogok, na TÉNLEG BEMENTEM EGY NAGY IZZÓ -PARÁZS TÜZZ GÖMBBE, ÓRIÁS, ÉS UTÁNNA, A TENGERBE... AMI ESETLEG, LÁDD LE KELETT HÜLJEK? (ezzel a agyauk fsss... nemtudom ugy,ahogy van, hogy van?) Fita, olyan dolgok vannak, itt is MUNK?-leirtam, hogy mikor a mélyfurást csinálták, és a fekete arany, olyan nyomással ogy nem tudták lezárni, a fiaim zárták le! -Na itt ez az agyuk fo$$$... és aiás, csak xexöl? Fita, mikor a CanadAI magyrok ilyen lehetőség, monmdom,na fita, ez valóság, mert ha te nem te gondolod magad, és nem veled kezdődik minden ami van, akkor lőttek! (fita, csak az Égieinkkel,tudtuk megközLITeni egymást) Na a Hold körüli utat tettünk, most velem vagytok a MI VILÁGUNKBA, AMI OLYAN CSODA, LÁDD MINDENT MEGOSZTUNK UGY,MINT A TERÜLJ ASZTALKÁM, KÁNK, ÉS MOST ITT VAN AZ IZE? IZÉ IZÉ ...most is a paradicsomkertből jövök, és nem létezik, amit én iz-lelek, ládd most előttem van, és bennem van, és én benne vagyok a MI VILÁGUNK? -A MI PARADOICSOMUNK NYOMUNKBA PARADICSOM? UK? A BbLILA LÁBA KÖZZÉ NYOMOK...
            Innenn...itt minden de minden ami kin -kényszer, fekete szén hanvak hamu,és OLYAN HOGY KIN? -Fita, most az ami igazi MOM USA? -FITA ITT KELLENE LEGYEN A MENNYEK MOM ORSZÁGAINK, VAGY JÖN MÁR A BIKA, FFF... Fita a test az teszt, tészta?
     ...oááá...
...fita, momndani mndent lehet,de ha ne ölj, és ne xexölj és monduk lehetetlen hogy ne gondolNUK, de ne tedd meg!!! -fita nem ami a tested, hanem...a tetted? -te tetted ezt karvaj?

Előzmény: repcsepista (623)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!