07.03-án revolutról utaltunk a kártyaszámra. A mai napig nem érkezett meg az összeg.
Mindeközben a bankkal 4x, a revoluttal 2x beszéltünk, a banktól még mai napig is várok egy visszahívást.
A bank: nem lát pénzmozgást az adott napon, hibajegy lett felvéve.
Revolut: igazolást adtak ki, hogy teljesült ez az utalás, megadtak egy nyomkövetési számot is, ami a bank hibajegyében rögzítésre került. Sőt, azt is kiderítették, hogy adott napon a banknál technikai probléma történt, az összeget visszaírták a revszámlára, csakhogy ez a visszaírás a bankszámlámról történt, szóval azt az összeget, ami jóvá se íródott 07.03-án a bankszámlán, leszippantották és revszámlára megkaptam. Revolut így oldotta meg, és közölték, hogy ezt a visszaírást engedélyezte a bank (!) Mi van?????? Anélkül, hogy jóváhagynám a SAJÁT pénzem utalását??? Hogy jön ehhez a bank????
Járt valaki már így? Ha igen, megtudta-e oldani? Van esetleg a banki ügyintézőknél feljebb való, ahova fordulhatnék? Kezdek besokallni.....
Gyorsan és rugalmasan nyitottak nekünk céges számlát miután az otp két hétig nem is válaszolt a számlanyitási kérelmünkre és a beadott dokumentumokra. Kicsit retro bank nem éppen az innovatív technológiák jellemzik de alapvetően el elégedett vagyok velük. Sajnos ez is a lölőè de lassan úgyis minden az.
Meglepődve tapasztaltam, hogy se netes felületen, se az app-al nem tudok belépni a netbankomba. Netes felületen a felhasználónév beírása után kéri, hogy indítsam el az app-ot. Én eddig nem használtam az applikációt, és most mikor telepítem, eljutok az mpin megadásáig, utána állandóan azt írja, hogy technikai problémába ütközött, próbáljam meg később.
Kérdésem, hogy járt-e így valaki, ha igen, megoldódott-e.
A bankkal beszéltem már 2x, most visszahívást várok tőlük.
Az első beszélgetéskor az ügyintéző átállította, hogy jelszóval be tudjak lépni, de az is csak délelőtt működött, délután már ugyan úgy fenn állt a probléma...
ezt a 757 károsultat elnézve illetve hogy a bank hibázása ellenére,- olyantól is lenulták netbanlban akinek nem is volt ilyen hozzáférése!,- 70%-os megtérítés miatt nagyon nem bánom nincs ott a pénzem, max Julika számolja el a kockás füzetében a pontjaimat,ahhoz meg már hozzászoktam kéthavonta
Az a felirat fogad a mobilbankban, hogy a szolgáltatás karbantartás miatt 2025. 03. 02-ig nem elérhető. Úgy tűnik, hogy tényleg egy rakás idióta dolgozik ott.
Ne legyen igazam, de az eddigi hasonló eseményeknél szerzett tapasztalatok alapján, esélyes hogy még június 3-án is káosz lesz. Mindenesetre a hitelkártyákat érdemes lesz még 30. előtt visszatölteni.