Keresés

Részletes keresés

Clarinda Creative Commons License 2025.06.09 0 0 282

Ez valóban így lehet én nem használok okostelefont,

a Nokia 3310-es nem képes ilyenre se

ősrégi darab és olyan buta, mint én

Előzmény: FOMA (277)
blueye Creative Commons License 2025.06.03 0 0 281

Most higy újra megnyitották a bazárt, tudtok utalni? Laptopról be se lép, telefonról belép majd kidob :(

FOMA Creative Commons License 2025.06.02 0 0 280

Két néztem, müxik, Halleluja.😀

FOMA Creative Commons License 2025.05.28 0 1 279

Köszi, ránéztem. Nem kellett volna.:-)

Előzmény: aptohu (278)
aptohu Creative Commons License 2025.05.28 -1 2 278

Okorsegeket irogat mas topickokba is.

Előzmény: FOMA (277)
FOMA Creative Commons License 2025.05.28 0 0 277

Én is ezt linkeltem be. Én azt szeretném kérni, amiben azt olvastad, hogy a bank felmond az appot használó ügyfeleinek.

Előzmény: Clarinda (274)
blueye Creative Commons License 2025.05.28 0 0 276

Csak azoknak?  :) 

Előzmény: Clarinda (271)
aptohu Creative Commons License 2025.05.28 0 0 275

Hol van ebben, hogy az MBH az osszes okostelefon appos ugyfelenek felmond? 

Előzmény: Clarinda (274)
Clarinda Creative Commons License 2025.05.28 -2 0 274

Erre gondoltam, nem tudok értelmezni?

lehet

https://kiszamolo.hu/furcsa-csalasok-az-mhb-nel/

Előzmény: aptohu (273)
aptohu Creative Commons License 2025.05.28 0 1 273

Nincs ilyen a Kiszamolon.

1. Olvastal valamit, de ennyire nem tudsz szoveget ertelmezni.

2. Tudatosan hazudozol.

Melyik vagy?

FOMA Creative Commons License 2025.05.28 0 1 272

Betennéd a linket? Egyelőre csak ezt találtam:

https://kiszamolo.hu/furcsa-csalasok-az-mhb-nel/

Clarinda Creative Commons License 2025.05.28 -1 0 271

Tegnap olvasom a kiszamolo.hu-n hogy az MBH bank az összes okostelefonos appos ügyfelének felmond.

Normális-e ez?

blueye Creative Commons License 2025.05.28 0 0 270

Igazad lesz :(

Előzmény: FOMA (269)
FOMA Creative Commons License 2025.05.27 0 0 269

Ne legyen igazam, de az eddigi hasonló eseményeknél szerzett tapasztalatok alapján, esélyes hogy  még június 3-án is káosz lesz. Mindenesetre a hitelkártyákat érdemes lesz még 30. előtt visszatölteni. 

Előzmény: JeeEm (266)
Clarinda Creative Commons License 2025.05.17 0 0 268

készülnek a Basel 3 bevezetésére?

blueye Creative Commons License 2025.05.14 0 0 267

Lehet de akkor elég alaposan... 

Előzmény: JeeEm (266)
JeeEm Creative Commons License 2025.05.14 0 2 266

Lehet előkészülnek? :)

https://www.mbhbank.hu/bankszunnap

Előzmény: blueye (265)
blueye Creative Commons License 2025.05.14 0 0 265

Nálam nem működik a mobillal való azonosítás ha laptopról szeretnék belépni, nem küld jóváhagyást csak ha SMSt kérek, nálatok megy?

blueye Creative Commons License 2025.05.04 0 0 264

Mondd le és vásárolj újra (tudom kellemetlen), néha én is megdöbbenek mekkora adósságaim vannak de csak a hitelkártyáim kereteit látom a KHRben :)

Előzmény: Jenne60 (263)
Jenne60 Creative Commons License 2025.05.04 0 0 263

Sziasztok!

Ez hogy lehet...?

Szerettem volna vásárolni a MM-ban egy 80 ezer forintos e-Book olvasót 10 havi 0%-os részletre. (nyugdíjas vagyok és havi 7990 Ft lett volna a törlesztésem)

Nem kaptam meg a részletre vásárlást, elutasította a rendszer, mert hogy a lakossági folyószámlámhoz tartozik/van egy felhasználható 150 ezres folyószámlahitel lehetőség. Én ezt nem kértem a banktól anno, de a mostani folyószámlához adták mert ez jár hozzá. Ráadásul a KHR-ben adós besorolásom van ez miatt ...

Sztahanov a közmunkás Creative Commons License 2025.04.22 0 2 262

Mennyi aranya van az MBH banknak?

Előzmény: Rifa-caps_blowup (261)
Rifa-caps_blowup Creative Commons License 2025.04.17 0 0 261

Masoknak mi a tapasztalata MBH ingatlan hitellel?

Jövőhét szerdan lesz egy hónapja, hogy kifizettem az értékbecslést. Multhét hétfőn volt az eladónal kint a becslő és még semmi eredmény.

Közel 10 ismerősöm vasárolt vagy eladott ingatlant az elmúlt negyedévben, de mindegyiknél max 2hét volt a befizetéstől az eredményig!

Kezem azt érezni vicc ez a bank.

Jenne60 Creative Commons License 2025.03.08 0 0 260

Szia!

"...Ezt nem is értem, hogy nem sikerült észrevenni a minden hónapban megkapott banki kivonaton?..."

Közben volt egy beszélgetésem a bankkal, Ők hívtak, persze rá akartak beszélni, hogy gondoljam meg és ne mondjam le a hitelkártyámat. Lemondtam...

Ügyfélszolgálatnál azt látták (amit én nem), hogy én az MBH összeolvadása előtt  BB ügyfél voltam és ezért ahhoz kötötték az új folyószámlámhoz tartozó hitelkártyámat . Soha nem voltam BB ügyfele, Szigetvári Takarék, később FHB majd Takarék Bank. Rendes volt a hölgy végül, mert valamit módosított és végre megkaptam tegnap email-ben a márciusi elektronikus  hitelkártya kivonatot.

Volt egy érdekes része is a levélnek, miszerint és idézem: "...Elektronikus hitelkártya kivonata visszamenőleg elérhető az MBH Netbank (korábban BB) felületén és az MBH Bank App-ban (korábban BB) is, amennyiben rendelkezik MBH Netbank (korábban BB) vagy MBH Bank App (korábban BB) szolgáltatásokkal..."

Ez megmagyarázza, hogy miért nem kaptam eddig havonta elektronikus hitelkártya kivonatot, mert sosem volt semmilyen BB szolgáltatásom, mert nem voltam BB ügyfél.

Mondjuk megnézni sem tudom az előzőeket, mivel hogy nincs és nem is volt soha BB szolgáltatásom...

Előzmény: Meister (256)
Passzív befektető Creative Commons License 2025.03.07 -1 0 259

Érdemes elolvasni a cikket:

https://index.hu/gazdasag/2025/03/06/bankrendszer-koltsegek-bankolas-nagy-marton-kormany-ngm-tranzakcios-illetek-penzugy/

Dilettáns Márton idióta ötletei továbbra is rombolják azt h a szolgáltatások fejlődjenek, népbutító barom ez az ember akinek a gazdasági előrejelzései eddig sorra nem jöttek be, hamis próféta, Varga Mihály mennyivel szimpatikusabb mint ez az ellenszenves pofájú alak!

Passzív befektető Creative Commons License 2025.03.05 -4 0 258

A szolgáltatás minősége számít nem az h milyen nemzetiségű a tulajdonos.

A hazai kormány hiteltelen és aljas módon hazug hiszen azt állítja h keresztény és nacionalista, a Biblia alapján a kereszténység és a nacionalizmus kizárják egymást, tehát aljas manipulátor és álkeresztény a fidesz-kdnp, középkori feudális módon gondolkodnak aminek a hatalom a fő célja.

Előzmény: Meister (254)
Jenne60 Creative Commons License 2025.03.05 0 0 257

"Jól járó csomag"

Ez a neve. Ha kellett ha nem, mert ehhez a számlacsomaghoz tartozott ez a Hitelkártya is. E nélkül nem lehetett megkötni és ezt a csomagot adták csak a égi helyett.

Hitelkártya banki kivonatot (havonta) nem kaptam soha, csak a lakossági folyószámláról kapok. Azon meg nincs ez feltüntetve...

Előzmény: Meister (256)
Meister Creative Commons License 2025.03.05 0 0 256

Ez a "ha kellett, ha nem" azért kicsit sántít. Ehhez csak alá kellett valamit írni, amit nyilván meg is lehetett volna tagadni.
A hitelkártya havidíja meg bizony a hitelkártya-számláról vonódik minden hónapban, és kamatozik 40%-os kamattal. Ezt nem is értem, hogy nem sikerült észrevenni a minden hónapban megkapott banki kivonaton?

Előzmény: Jenne60 (255)
Jenne60 Creative Commons License 2025.03.04 0 0 255

Sziasztok!

Azért ez az MBH Bank ez nem semmi. Mindig hoz valami újat és meglepőt.

Történet:  a banki összeolvadáskor én is MBH-s lettem, előtte takarék Bankos  voltam, Tavaly augusztus közepe felé  kerestek az MBH-től, a kivezetésre kerülő régi folyószámlám okán, mert újat adnak minden ügyfelüknek. Így is lett, időpontra mentem, és tavaly augusztus  végén megszüntették(kivezetésre került) a régi megszűnt bankom (Takarék Bank) lakossági folyószámlám. Helyette adtak egy újat, szerintük "modernebbet" immár MBH bankos kártyával...stb. Ha kellett, ha nem, mert járt hozzá egy 150 ezer forintos hitelkártya is, ennek a legyártásáért  viszont azonnal 7000-ot vontak le a számlámról. Ezt előtte nem közölték velem...Amint megkaptam (kábé 2 hét múlva) , vittem is be azonnal a  bankba leadni, mert nem kell!! Na itt ért az első pofon. Leadhatom, de ha a kiállítást követő 6 hónapon belül adom le, akkor vissza kell fizetnem, azaz a 7000 Ft-ot a kártya legyártási díját + 1890 Ft valamilyen (nem emlékszem már rá) kezelési díj. Remek. Közölték, hogy a 6 hónap elteltével már ingyenesen megszüntethetem és leadhatom, jöjjek majd akkor. Mentem is a mai napon leadni/megszüntetni ezt a hitelkártyát. Minden simán ment, 10 percet vártam csak amíg sorra kerültem, de a végén, amikor már minden papír készen volt, nagy kedvesen közölte az bankos kolléga, van egy 2658 Ft tartozás ezen a most megszüntetésre felvett hitelkártyámon. nagyon bután néztem, mert nem is használtam ezt a hitelkártyát. Kiderült, hogy ez az összeg a kiadástól számítva a 6 hónap alatt halmozódott, ez a havi számlavezetési díja ennek a hitelkártyának. Most befogadta a bank a megszüntetésről a kérelmet, adtak is erről egy hivatalos nyilatkozatot, de 15 napom van befizetni ezt a 2658 forintot. 15 napig függőben van ez a megszüntetési kérelem, ha befizetem akkor indul csak élesben a hitelkártya megszüntetés, ha nem egyenlítem ki a tartozást akkor 15 nap múlva törlődik ez a kérelem a rendszerből, mintha nem is létezett volna és továbbra is él a hitelkártyám, vagy egy újabb lemondási kérelmet kell beadnom.

Elnézést a hosszúra sikerült írásomért.

U.i.: az még hab a tortán, hogy ez a hitelkártya amit megszüntetek, ez mint közben kiderült, olyan kártya, olyan ügyfelek kapják,  akik az összeolvadás előtti régi BB ügyfeleiknek adnak, MBH logóval. Soha nem voltam BB ügyfél, nem is értettem először amit az banki intéző erre rákérdezett.

Meister Creative Commons License 2025.02.03 -1 0 254

Volt régen egy weblap, ahol valamelyik ellenzéki éppen aktuális párt listázta a kormánypárti vállalkozásokat. Én azt szerettem, ha kellett valami, mindig azzal kezdtem, és ha volt olyan vállalkozás, amit rendes magyar tulajdonolt, akkor oda mentem.

Előzmény: Passzív befektető (253)
Passzív befektető Creative Commons License 2025.02.03 -1 0 253

Van még Erste CIB OTP és más bankok amelyek nem az övék, emellett számos nagyobb márka világszerte amelyhez semmi közük: Apple Microsoft Nvidia Shell és számos szektor.

Aki tudatosan választja mely cég szolgáltatásait veszi igénybe az ki tud kerülni néhány céget.

Előzmény: pazola-igazi (250)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!