A beszerző csak a legolcsóbb csomagot szerződte le. Abban meg csak lehet az egynapos gyorstalpaló volt benne. A további oktatás, support feláras, arra meg nincs jóváhagyva a budget.
Nem nevezném ezt banknak. Ez egy próbálkozás ami nem sikerült, de sajnos ezt előre lehetett tudni, látva az elődöket. Ma nem tudtam cégről semmit se utalni innen (fizetéseket se), ki fogja az anyagi/erkölcsi kárt megtéríteni?
Csak 1 db hitelkártyák van 1 db társkártyával. De az egykori Budapest Bankos ügyintézésekkel szerintem öbb időt töltöttem bankfiókban, mint az elmúlt másfél évtizedben a többinél. Pedig volt több számlanyitás, megszüntetés, hitelkártya ügyintézés, a CITI-ERSTE váltás miatt adategyeztetés stb.
Az első hitelkártya kérelmet elhagyták. Majd keresték, hogy meglesz. Majd indítottunk újat. Azt sem sikerült, vissza kellett mennem még vmi miatt. Több rendszerfelületen kellett adatokat rögzíteni és mindent is be0rni. A társkártya igénylésnél is rossz nyomtatványokat töltöttek ki. Mikor mondtam, hogy szerintem ez nem jó, akkor még a biztonsági őr is odaállt, meg odajött a fiókvezető. Akkor rájuk hagytam. Másnap hívtak, hogy nem jó, vissza kell menni. Persze várni kellett…
Az ami más banknál rutinszerűen 10-15 perc, náluk min. 1 óra.
El tudom képzelni, hogy a három különböző banki rendszer között ma sincs egyszerű átjárás. Lásd a net bank belépési felületből is három van még. Pedig három év eltelt már lassan az összeolvadás óta.
Ahogy most visszagondoltam az elmúlt 4-5 évre, az általam igénybe vett net- és mobilbanki szolgáltatások közül, a legtöbb probléma az MBH-val és elődeivel volt. A többinél (Cetelem/Cofidis, Erste, Gránit, Raiffeisen, Unicredit) talán összesen nem volt ennyi leállás az évek alatt.
Nekem/neked persze, feltűnik. Amúgy a weboldalt már 1/1-ben másolják. Jüzsi néni vagy akár valaki tudatosabb csak megszokásból használó nem veszi észre :(
Ne is írj ilyet, OK hogy te nem tévedsz de aki amatőr simán ráfut egy kamu google találatra és megadja az adatait. Bankba sosem lépünk be google találatról.
Ha vki még nem jött rá: Ha eddig ujjlenyomattal léptél be akkor a régi app-ból migrálni kell ezt a belépési módot a régiből az újba és akkor már be tudsz lépni az új app-ba és így a weben is menni fog.
Ha látod a kivonatot akkor miért ne lehetne kinyomtatni? Nekem laptopról írja hogy nem biztonságos weboldal,eddig nem volt problémás,appban rendesen műxik