Köszi az infót. Igen reméljük ősszel fogják adni mert az valahogy nekünk nézőknek is jobb a nyár az valahogy nem igazán tv barát.Bár azt olvastam hogy a 2024 nyári fizetős stream volt a legnézetebb az rtl nek.
Köszönöm mindenkinek a hozzászólását ! Szép nyarat kivánok mindenkinek ami még maradt belőle és amennyiben lesz vv13 újra találkozunk. ( talán 2025 November)
Ebben igazad van.Csöcsin én egyszer tudtam igazán nevetni mikor magára rántotta a szekrényt.Plusz fantasztikus érzékkel kizáratta Zsigerit,és copta az újját egész évadban.Róla max.ennyi marad meg az emlékeimben,ja meg elkúrt 5 és fél misit a liciten!Azon is jót röhögtem.Én örülök hogy nem jutott döntőbe,attól független hogy én a 2.évad óta mindig női győztest szerettem volna.De egy ilyen nővel,nem tudtam közösséget vállalni már ne is haragudj.Ha ő nyerte volna,az majdnem olyan lenne mintha VV9 Reni vagy VV10 Amanda lett volna a győztes🤣🤣🤣🤣🤣
Helló! Nem az csak az számít jó rèszt hogy ki mit tett a villába hanem az emberekből milyen érzéseket vált ki az ember,akkor ennyi erővel a vv12 őt a Giadának keltt volna megynyerni mert gyakorlatilag ő rajta lehett legtöbbet ès legjobban nevetni attól függetlenűl hogy néz ki!!!!!
Félreértettél én csak a finalisták közül választottam!Ha az egész évadokat nézem akkor nálam is más lenne több helyen a győztes vagy kedvenc!Pl.a VV4-ben Anikó,VV7-ben nálam is Zsu(kurva szép volt az nő ott!)VV10 Merci a mai napig ledöbbent hogy elbaxta a játékát azzal a hulla sápadt,hulladék Mohval!Hát könyörgöm ha Robit kigáncsolták a fináléban,csak a nemi hülyesége miatt,akkor hogy a jó kurva isten faxában tudta egy trampli szerencsétlen nyomorult nő Vivcsó megelőzni Céda Mercit?Úristen ha nincs az a köcsög hokis buzi gyerek,ott millió százalékra behúzza a finálét CédrusMercikus🥳🥳🥳🥳🥳
Például Milót tutti megsajnálták mikor a 3.évad fináléja volt,mert halálos beteg volt az anyukája!Azért abban az évadban szerintem Leo többet tett a győzelemért,de így esélye nem volt Milo ellen....
Az is érdekesség hogy Okinak nem sokkal a finálé előtt halt meg a lánya,de mégse hatotta meg az embereket olyan szinten hogy megnyeressék vele sajnálatból!Bezzeg ha most történne ilyen valakivel a villában,akkor ezer százalék hogy megnyeretnék vele...
Szabolcs csak azért nyert,mert akkor még a női szavazók voltak többségben,és azok megvoltak érte veszve!Meg 4 párbajt nyert a döntő előtt,folyamatosan nőtt a tábora!Oki sokaat pucérkodott az lett a veszte,Majkesz meg tudjuk hogy már milliárdos🤑🤑🤑🤑🤑
A VV1-ben Szabolcs mellett azért volt jónéhány érdekes figura, az számomra is rejtély, hogy miért pont a sótlan Szabolcs nyerte meg (persze az köztudott, hogy az igazi nyertes Majka lett, szerintem ő a sokszorosát kereste azóta a médiában annak, amit Szabolcs kapott.)
Ő annyiban is kivétel, hogy talán az egyedüli VV-s, akiből rendőrbácsi lett, a VV-sből lett bűnözőkre azért több példát lehet mondani.
És ez a sótlan Szabolcs több, mint 750.000 szavazattal nyert, a döntőben az össz-szavazatok száma pedig közelítette az 1.400.000-et....
Azért kíváncsi lennék, hogy manapság hány szavazattal lehet VV-t nyerni, dehát a Retek ezt már hosszú idő óta nem meri közzétenni, csak ezeket a semmitmondó %-okat, vajh miért?
Köszönöm én is mindenkinek a sok nevettetést, azért jó lenne tartani a kapcsolatot veletek a továbbiakban is. :) Azoknak is köszönök mindent, akikkel nem értettem egyet és esetleg másnak szurkoltunk. :)
Nem olvastam sehol,de szerintem a 6.évad brutál izgalmas volt ezért tutti lesz 7.évad is remélem.Farmot és Nyerő párost én már nem nézek,de az Ázsia expresszt se csipázom már.DWTS se érdekel már,unalmas.Én még Sztárboxot meg Survivort vagyok hajlandó megnézni amíg nem lesz újabb VV.Ha lesz egyáltalán...
Ezzel nem tudok egyet érteni,mert szerintem ugyanilyen sótlan volt VV1 Szabolcs és VV8 Soma is!Sőt még talán ide sorolható VV7 Robin is!Soma pont idén volt bent Pácz Vikivel aki mondta is neki hogy ugyanolyan tuja volt ő is mint Adi,és mégis nyert!Nem is tetszett Somának ez a beszólás!Plusz volt még tuja ezüstérmes is VV4 Jerzy,VV5 Csaba és VV9 Hugykor!Ugyhogy szart se számít már hogy ki tuja,muja vagy pulya!Egy számít hogy ki milyen ember!Embernek maradni mindig minden körülmények között!🧐🧐🧐
Hàt, fura h vége lett. Elég gyorsan lezavarták a finàlét is. Örülök, h Ádi győzött☺ Csöcsit leszámítva jól vègigtolta. Örültem annak is, h sem Dzsigeri, sem Csöcsi nem volt ott a finálèban. A kis Gerinek a 3. hely is ildomos volt. Kikidit azért egy kicsit sajnáltam, de biztos tanult belőle🤷🏽♀
Frics12-nek pedig köszönöm a kitartó közreműködését és h oly soxor megnevetettett❣
Remèlem, a következő évadot is majd együtt nézzük😇 További kellemes nyarat mindenkinek🏝 Ha talàlok vmi érdekes, még benézek.
Egyetértek hogy nagyon gáz volt amikor Kotkoda csókolgatta letérdepelve elé Valennak a kezeit.Ádi megérdemelte ebben a mezőnyben de a 10 alatti évadokban már kevés lett volna a sótlanságával.
Nem,a tette után hót biztos csak max.3.lett volna.Én úgy értettem hogy ha egyáltalán nem történik meg az az incidens akkor valószínű még meg is nyeri sajnos.Ebből kiindulva hogy Kotkoda így megtudta szorítani.Ha nem dobják be a korlátlan sms sztorit,félek hogy akkor is Kotkoda nyer.Adit a tengernyi sms repítette a csúcsra,volt aki 200-at is durrantott rá.Engem nem érdekel hogy milyen a családjának az anyagi helyzete,én csak az embert néztem ebben a sztoriban.Mikor kimentette Rubent a szobából a hiénák karmaiból,nálam ott nyerte meg az évadot.Kotkoda meg a kézcsokolgatásnál bukta el,az év vicce lett volna ha egy ilyen🤡-al nyeretik meg az emberek!Hol van ő akár egy Bálint vagy Robi karakterhez is képest?Hát sehol!Aztán őket ledarálta egy hulladék semmirevaló csaj!Ugyhogy ez igy lett tökéletes,ha már ilyen szar lett az idei casting...
Vegyes érzések voltak bennem tegnap és szándékosan nem néztem netet sehol hogy éjjel 1 ig izgulhassak.Nekem nem volt előfizetésem és sokszor vagyis mindig olvastalak bennetek az évadban hogy ne maradjak le semmiről illetve a véleményetekre elemzésetekre is kiváncsi voltam amit köszönök nektek! Akármilyen is gyengusz is volt a vv 12 valamiért már most hiányzik .