Keresés

Részletes keresés

van_Persil Creative Commons License 1 órája 0 0 6760

De ő igazi szövkap lett volna, komplett programot hozott volna, amiben benne lett volns a teljes utánpótlás is.

Előzmény: Tonio 2.0 (6755)
objektív3 Creative Commons License 4 órája 0 0 6759

Értem, tehát a hosszabbítást mi nyertük, a meccset viszont nem nyertük meg, ez rendben, viszont négy vereségünk volt, döntetlenről pedig nem tudok...

Előzmény: szabopalesz (6758)
szabopalesz Creative Commons License 4 órája 0 0 6758

3 győzelem 2 döntetlen és 3 vereség, az 3 győzelem, akkor is ha megnyertük a hosszabbítást a szerbek ellen 

Előzmény: objektív3 (6757)
objektív3 Creative Commons License 5 órája 0 0 6757

Négyet nyertünk, és amúgy mit akarsz mondani?

Előzmény: szabopalesz (6754)
handy001 Creative Commons License 5 órája -1 0 6756

Viszont nem csuklottunk össze mentálisan még a bronzmeccsen sem,  talán ez volt a legnagyobb erénye KEB nek , persze akkor Görbe, Zizi, Tomi vezér tudott lenni  ha kell, ma meg riadt kislánykákat látsz akik inkább tolják a felelősséget magukról ha gebasz van .

Tonio 2.0 Creative Commons License 5 órája 0 0 6755

Más idők voltak. Görbicz, Szucsánszki, Tomori, Szamoránsky, és már őket is kritizáltuk a régiekhez képest. :-)

Amikor Krumbholz jött volna, még ilyen játékosaink voltak.

Ma ő se tudna top6 csapatot csinálna ebből a gárdából, meg hát már nem is jönne.

szabopalesz Creative Commons License 5 órája 0 0 6754

Én bírtam KEB-et, de egyrészt amikor Kiss Éva bevédte a nyitó meccs végén a döntő lövést, akkor mindenki elzavarta volna, másrészt 3 meccset nyertünk meg azon az EB-n 8-bol, és jutottunk bronzig. 

Előzmény: handy001 (6753)
handy001 Creative Commons License 5 órája 0 0 6753

Ide nem kell külföldi edző, a szakma megfúrná szerintem KEB is így járt volna előbb-utóbb.

Süni2 Creative Commons License 5 órája 0 0 6752

Pedig, mint tudjuk, máshol is szívesen építkezett volna.

Előzmény: Maharani84 (6751)
Maharani84 Creative Commons License 6 órája 0 0 6751

Zágráb és Athén miatt nehezemre esik leírni, de megteszem: meg is érdemli, mert szinte a semmiből építette fel a francia női kézilabdát a kilencvenes években.

Előzmény: handy001 (6746)
lunanoctis Creative Commons License 6 órája 0 0 6750

A három rendező első vonalban saját magának rendezi a VB-t, több ilyen példát láttunk az évek során, mint az ellenkezőjét.

A svédek valószínűleg lemaradnak a dobogóról, viszont az elődöntőket legfeljebb úgy bukhatnák el, ha minden sportdiplomáciai machinációval együtt a dánok nem győznék le holnap a németeket és így nem ők nyernék a csoportot, ergo a negyeddöntőben kéne összecsapniuk.

Előzmény: hatosfalat (6743)
handy001 Creative Commons License 6 órája 0 0 6749

Jogos, akkor szép emlékekkel fog nyugdíjba vonulni :)

Előzmény: Süni2 (6747)
Süni2 Creative Commons License 6 órája 0 0 6748

Hát ugye... ha nálunk is Thomsenek dolgoznának...

Előzmény: szabopalesz (6734)
Süni2 Creative Commons License 6 órája 0 0 6747

Nevezzük búcsúnak, vagy nyugdíjba vonulásnak.

A hattyúdal valahogy nem illik a szituációhoz.

Előzmény: handy001 (6746)
handy001 Creative Commons License 6 órája 0 0 6746

Szerintem a dánok is letudták a szokásos egy betlijüket, ott lesznek a végén. A franciák meg a játékuk miatt, ők nagyon összeálltak már most is , a hazai olimpia extra motiváció lehet nekik, szép lehet Krumbholz hattyúdala.

Isthy1 Creative Commons License 6 órája 0 0 6745

Nagyobb az esélye, hogy rá sem fognak szorulni. Ma átlövők nélkül támadtak, sztem ezt egy kiesési tétmeccsen nem fogják megcsinálni és a holland védelemnek emiatt nehezebb dolga lesz mint az egyébként is jobb franciának a mai meccsen.

Előzmény: hatosfalat (6743)
Isthy1 Creative Commons License 6 órája 0 0 6744

Ez bizony igaz, nagyon ritka az ilyen az elmúlt 15 évet tekintve.

Előzmény: Gojira (6741)
hatosfalat Creative Commons License 6 órája 0 0 6743

Én nem vagyok ebben biztos, a sorsolási botrány után nem jönne jól, ha a skandik osztoznának az első három helyen. A dánok kellenek a négybe a hangulat miatt, a másik kettőt sztem nem fogják megtámogatni.

Előzmény: Isthy1 (6737)
Isthy1 Creative Commons License 6 órája 0 0 6742

A vb-t tekintve azok és a helyszín továbbra is Skandinávia. 

Persze a norvég "nyugdíjas sereg" már rég megvette a jegyeit a végjátékra, de a sportdiplomáciájuk azért dolgozni fog.

Előzmény: Tonio 2.0 (6739)
Gojira Creative Commons License 6 órája 0 0 6741

A baj az, hogy a norvégok ritkán kapnak ki kétszer egy versenyen.

van_Persil Creative Commons License 6 órája -17 0 6740

de az elödöntök már Dániában lesznek, nem?

Tonio 2.0 Creative Commons License 6 órája 0 0 6739

Legjobb 4-től már Dániában zajlik a torna.

van_Persil Creative Commons License 6 órája -17 0 6738

de nem ö, az biztos...

Előzmény: handy001 (6729)
Isthy1 Creative Commons License 6 órája 0 0 6737

Azt nem fogják megengedni, hogy a norvégok ne jussanak a 4 közé társrendezőként. Majd megkapják a megfelelő segítséget ha netán rászorulnának.

Előzmény: Tonio 2.0 (6733)
Isthy1 Creative Commons License 6 órája 0 0 6736

Megérdemelt francia győzelem, kiválóan védekeztek szinte végig, anorvégok rengetegszer voltak tanácstalanok a faluk előtt.

Mondjuk az érdekes, hogy a norvég kapitány egyik komoly átlövőjét sem játszatta támadásban. Így nem nagyon lehettek távoli lövések, ami könnyítette a francia védelem dolgát.

Tonio 2.0 Creative Commons License 6 órája 0 0 6735

Inkább a jó védelmek meccse volt ez.

És akkor egy norvég-holland rangadó...

szabopalesz Creative Commons License 6 órája 0 0 6734

Micsoda meccs. És amúgy megjegyezem, hogy a 34-es francia Grandveau a Kajdonék féle korosztályhoz tartozik, fasorban se voltak az UP versenyeken, de már akkor is ő volt a csapata legjobbja, szépen építgették, most már Nantes-ban tolja, és fent van a money time-ban is már Krumbholznál. Mi ezt az építgetést nem tudjuk megcsinálni, és hát nem is Zaadik mellé kell beétülni.

Tonio 2.0 Creative Commons License 6 órája 0 0 6733

Még az kéne, hogy a hollandok megverjék a norvégokat, a csehek pedig a franciákat. Na jó, utóbbi kevéssé valószínű. :)

Sokat érhet a csoportelsőség a franciáknak.

Gojira Creative Commons License 6 órája 0 0 6732

Sajnos igen. De valamikor ők is messze voltak tőlünk, hátha egyszer mi is feljavulunk.

Előzmény: handy001 (6731)
handy001 Creative Commons License 6 órája 0 1 6731

Tényleg csúcskézilabda pedig csak egy csoport meccs, k.rva messze vagyunk tőlük.

Előzmény: Gojira (6730)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!