Viszont nem csuklottunk össze mentálisan még a bronzmeccsen sem, talán ez volt a legnagyobb erénye KEB nek , persze akkor Görbe, Zizi, Tomi vezér tudott lenni ha kell, ma meg riadt kislánykákat látsz akik inkább tolják a felelősséget magukról ha gebasz van .
Én bírtam KEB-et, de egyrészt amikor Kiss Éva bevédte a nyitó meccs végén a döntő lövést, akkor mindenki elzavarta volna, másrészt 3 meccset nyertünk meg azon az EB-n 8-bol, és jutottunk bronzig.
Zágráb és Athén miatt nehezemre esik leírni, de megteszem: meg is érdemli, mert szinte a semmiből építette fel a francia női kézilabdát a kilencvenes években.
A három rendező első vonalban saját magának rendezi a VB-t, több ilyen példát láttunk az évek során, mint az ellenkezőjét.
A svédek valószínűleg lemaradnak a dobogóról, viszont az elődöntőket legfeljebb úgy bukhatnák el, ha minden sportdiplomáciai machinációval együtt a dánok nem győznék le holnap a németeket és így nem ők nyernék a csoportot, ergo a negyeddöntőben kéne összecsapniuk.
Szerintem a dánok is letudták a szokásos egy betlijüket, ott lesznek a végén. A franciák meg a játékuk miatt, ők nagyon összeálltak már most is , a hazai olimpia extra motiváció lehet nekik, szép lehet Krumbholz hattyúdala.
Nagyobb az esélye, hogy rá sem fognak szorulni. Ma átlövők nélkül támadtak, sztem ezt egy kiesési tétmeccsen nem fogják megcsinálni és a holland védelemnek emiatt nehezebb dolga lesz mint az egyébként is jobb franciának a mai meccsen.
Én nem vagyok ebben biztos, a sorsolási botrány után nem jönne jól, ha a skandik osztoznának az első három helyen. A dánok kellenek a négybe a hangulat miatt, a másik kettőt sztem nem fogják megtámogatni.
Megérdemelt francia győzelem, kiválóan védekeztek szinte végig, anorvégok rengetegszer voltak tanácstalanok a faluk előtt.
Mondjuk az érdekes, hogy a norvég kapitány egyik komoly átlövőjét sem játszatta támadásban. Így nem nagyon lehettek távoli lövések, ami könnyítette a francia védelem dolgát.
Micsoda meccs. És amúgy megjegyezem, hogy a 34-es francia Grandveau a Kajdonék féle korosztályhoz tartozik, fasorban se voltak az UP versenyeken, de már akkor is ő volt a csapata legjobbja, szépen építgették, most már Nantes-ban tolja, és fent van a money time-ban is már Krumbholznál. Mi ezt az építgetést nem tudjuk megcsinálni, és hát nem is Zaadik mellé kell beétülni.